Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Deus Ex: Human Revolution bude hrou o globální konspiraci

Ve hře se ponoříte do temného kyberpunkového světa roku 2027, ve kterém začíná vítězit technologie nad lidstvím.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Ten kdo viděl dozadu

No mně se líbí nadpis

No mně se líbí nadpis. To že Deus Ex bude hrou o globální konspiraci je pro mne nečekanou informací kterou je potřeba řádně zpracovat. A pak taky informace že ráno vyjde slunce ;-)

0/0
23.5.2011 10:51

jeniczech

kvalita recenze

Odkdy se v recenzích odhaluje příběh a od kdy se v novinovém článku, kterým tato recenze je, použivá hovorová gramatika? Bonusweb redakce vzchopte se už konečně! Kvalita recenze je bohužel mizivá, obsahuje osobní náhled, špatný vtip.

0/0
22.5.2011 20:50

Blackened Halo

Re: kvalita recenze

toto ale nie je recenzia ale preview lolo :-P

0/0
22.5.2011 21:00

Skjoldr

Re: Re: kvalita recenze

To se pak člověk diví, jak mizerná recenze to je.

0/0
22.5.2011 23:54

Veska je prostě nesmrtelný

nemůžu věřit

Myslel jsem, že bonusweb nemůže už níž klesnout, že sice recenze jsou 1 z 20 přesná v tom, co opravdu daná hra představuje, ale že Vaši redaktoři nejsou schopni napsat ani slušný preview:( Škoda, byli jste slušný herní magazín(počítám-li tak 4-5 let zpátky). Teď to spíše vypadá na herní sekci Blesku. Recenze nejnovějších her chybějí. Nejočekávanější hry taktéž chybějí (rozhodně v FPS to bude Duke Nukem Forever než Cod MV 3:)). Ale to už jsou jenom takové drobnosti. Prostě celkově jste jako herní magazín propadli, ať už v recenzích či stylu a typech článcích. Zdá se mi totiž, že místní redaktoři jsou stejně staří jako já (přes 20) a jasně to jde vidět u tohoto článku. Sám jsem v 10-11 hrál Deux Ex a je to jedna z mála her, co si zahraju i teď.

0/0
22.5.2011 18:51

Giga Pudding

Re: nemůžu věřit

no autor tohoto článku první deus ex očividně nehrál :)

0/0
22.5.2011 19:02

Veska je prostě nesmrtelný

Re: Re: nemůžu věřit

Pravda, to bylo další, co mě hned napadlo:)

0/0
22.5.2011 19:35

john.h

hloupe preview

Boze, kdo tohle preview zase psal? Nekdo komu bylo v dobe Deus Ex 1 sest let? Ta hra byla dokonala po vsech strankach, i graficky byla tehdejsi spickou bezici na Unreal Tournament enginu (tehdy nejlespi engine spolu s Q3 enginem). Deux Ex vysel mimojine ve stejny mesic, kdy si Blizzard dovolil vydat Diabla 2 v 2D grafice a rozliseni 640x480. A vubec to nebylo o nejaky rozlehlosti ulic. Vzdyt rok po Deus Exu uz vyslo GTA 3, ktery bylo super rozlehly. U 3D akce (nebo RPG z pohledu z vlastnich oci) neocekavam nejake rozlehle ulice a loading jednou za pul dne ani dneska. Naopak, Deus Ex 1 byl i na dnesni pomery pri srovnani s jinejma 3D hrama s pohledem z vlastnich oci super komplexni. Staci si vzpomenout na Versalife komplex, ulice Hong Kongu nebo ulice New Yorku. Vse bylo propracovany do maximalniho detailu, v Hong Kongu se dal vykrast treba nejakej obchod jen tak z legrace, jit na diskoteku, splachovat na zachodech, pustit vodovodni kohoutky, hrabat se v pocitacich, uvarit si podle kucharky v realu jidlo, lozit do nejakejch cizich bytu, v new yorku se dalo vlezt do hotelu, tam za dverma poslouchat zvuky jak lidi sukaj, temer kazda budova byla naprojektovana tak dokonale, ze se tam dalo vlezt pomalu do kazde mistnosti, hrabat se v pocitacich, vypnout bezpecnostni kamery... na kazde misto se dalo jit treba ruznejma cestama, bud primo dverma, sachtou, nebo treba venkem a strechou. Proste i na dnesni pomery to je neco, co se ve hrach, primocarejch naskriptovanejch koridorovejch blbosti, ani dneska zdaleka neobjevuje. A je skoro hrich napsat, ze Deus Ex je zastaralej a nema rozlehly levely...

0/0
22.5.2011 13:18

Meck IV.

Re: hloupe preview

R^

0/0
22.5.2011 13:47

_Thorus_

Re: hloupe preview

R^R^

0/0
22.5.2011 14:51

Giga Pudding

Re: hloupe preview

R^R^R^

0/0
22.5.2011 14:52

DarthPS3

Re: Re: hloupe preview

R^R^

0/0
22.5.2011 18:39

slanecek

Re: Re: Re: hloupe preview

R^R^

0/0
22.5.2011 19:27

cinclant

Re: hloupe preview

No teda... najednou mám chuť si tu hru zahrát! ;-DR^

0/0
22.5.2011 16:58

john.h

Re: hloupe preview

no, autor preview asi fakt DE1 nikdy nehral a ridil se informacema, co si imo precetl na IGN, protoze tam v recenzi z tehjdejsi doby grafiku celkem kritizujou a povidaj, ze unreal engine nema tak super moznosti... taky se jim prej sekala grafika na nizky detaily na Pentium II 450 MHz s Voodoo 3 a screenshoty vypadaji opravdu hnusne u ty hry... ja jsem ale na Celeronu 400 Mhz, 32 MB RAM (nebo 64 MB RAM) a s Voodoo 3 hral Deux Ex 1 na plny detaily v 1024x768 a rozhodne to byla jedna z nejkrasnejsich her, kterou jsem mel tehdy moznost parit, vedle Kingpina, Hitmana a Half-Life, takze nechapu, kde udelali soudruzi z IGN chybu.

0/0
23.5.2011 10:06

john.h

Re: Re: hloupe preview

ale pak ve verdiktu na IGN daj grafice 8.5/10 a napisou, ze prostredi je detailni, blablabla, tak to taky nechapu tu pomatenou recenzi :)

a na bonuswebu jste napsali tohle: "Graficky je hra povedená, byť nehýří surrealistickými efekty a spíš než

za krásnou by se dala označit za účelnou. Cit pro detail je však znát i

zde; hejna rybiček, která se pohybují pod vodou, poletující rackové a

jiné dokreslující efekty vás jistě potěší." Ono staci vzpomenout na versalife obrovskou mistnost s cervenou lesklou podlahou (z teto lokace mi tenkrat spadla celist, kdyz jsem to videl), nebo ze zaplavene podmorske zakladny...

0/0
23.5.2011 10:30

vrkacek

Herní doba

Je už nějaké info o tom, jaká bude herní doba? A co nějaká čeština do hry? Zrovna této hře by překlad docela prospěl.

0/0
22.5.2011 9:57

Giga Pudding

Re: Herní doba

žádné hře by neprospěl a téhle tuplem ne :)

0/0
22.5.2011 11:19

Ganimoth

Re: Re: Herní doba

+1

0/0
22.5.2011 11:50

Lone Wanderer

Re: Re: Herní doba

R^!!

0/0
22.5.2011 12:43

dual_tip2

Re: Re: Herní doba

ale tak ceske titulky byste jim snad doprat mohl ;-D

0/0
22.5.2011 13:04

vrkacek

Re: Re: Herní doba

Takovým jako ty bych doporučil hrát hry v čínštině. To by ti prospělo;-D

0/0
22.5.2011 14:51

Dr.Sid

Re: Re: Re: Herní doba

中文簡單易學

0/0
22.5.2011 15:39

Giga Pudding

Re: Re: Re: Herní doba

jo, přiučila bych se totiž dalšímu jazyku a nebyla hlupák, co stěží umí česky a odmítá jakékoli vzdělávání se včetně toho nejzákladnějšího jako například umět anglicky :).

0/0
22.5.2011 15:57

vrkacek

Re: Re: Re: Re: Herní doba

Abyste se z té angličtiny nepo

0/0
22.5.2011 22:46

Shal2

Re: Re: Re: Re: Re: Herní doba

To už jsi v důchodu, že se nepotřebuješ učit angličtinu? Pokud jsi mladý a neumíš anglicky, tak to bys měl s tím začít něco dělat. V životě se bez ní neobejdeš.

0/0
23.5.2011 10:55

mechwarrior

Re: Re: Re: Herní doba

nechaj to tak, podarilo sa jej naučiť sa po anglicky tak to teraz slávnostne oznamuje v každej diskusii, všade tam kde je to možné ;-) zagratulujme jej a bude pokoj.

Inak čo nie je môže byť, Čína si ako veľmoc určite podmaní aj trh v oblasti hier a v budúcnosti môžeme očakávať množstvo áčkových titulov a samozrejme v čínštine. Otázkou je či sa tamojší režim v tejto oblasti viac zliberalizuje.

inak súhlasím s tým, že v originále sú hry aj filmy lepšie, tých výnimiek je naprosté minimum ale proti titulkom nič nemám a určite by mali byť české titulky súčasťou hier pre tých ktorí ich využijú, aj najlepším znalcom anglického jazyka unikne niekedy to nejaké slovko, takže zapnúť si titulky nie je žiadna hanba.

0/0
22.5.2011 16:24

vrkacek

Re: Re: Re: Re: Herní doba

Tomu říkám rozumná odpověď. Na nějaký rádoby machýrky, co umí říct a přečíst hello a musí to vytrubovat do světa jsem zvědavý nebyl. A je pravda, že Čína má budoucnost a ještě o ní hodně uslyšíme. Doufám, že titule časem někdo přeloží, bylo by to fajn. Tahle hra si to snad zaslouží.

0/0
22.5.2011 22:52

USER47

Re: Herní doba

Herní doba by se měla pohybovat kolem 30-40 hodin. Oficiální překlad nebude, možná se časem objeví nějakej amatérskej.

0/0
22.5.2011 18:15

vrkacek

Re: Re: Herní doba

Díky. Ta herní doba vypadá slušně. Zatím to teda vypadá, že herní doba vydá za 5 dílů CoD ;-D

0/0
22.5.2011 22:54

Vostick

njn

Grr, chápu ,že je těžké nespoilovat (viz.droga-připadám si ochuzen o překvapení;-() ,ale v případě pokračování DeusEx je to destruktivní pro hratelnost a moment překvapení, obzvlášť když se chlapci z Eidos takhle snaží,dokonce upřednostňují čistě nemasové mechanizmy z dob minulých, klobouk dolů,snad to nebude jen na začátku. 

Mimochodem,augmentace a jejich upgrade bude pernamentní ? Nebo jako v Invisible War ? Díky

0/0
22.5.2011 9:26







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.