Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Dirt 3 jsou pohodové rallye závody pro široké masy

Nový díl populární rallye série vás opět provede několika závodními disciplínami a nabídne hratelnost prakticky pro každého. Je ale škoda, že oproti předchozím dílům se prakticky nikam neposouvá. Také cílení na co nejširší skupinu hráčů nemuselo být až tak příliš okaté. Nezpochybnitelným pozitivem je ale skutečnost, že si tady užije opravdu skoro každý.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Leftism and censorship killer

Největší stupidita v auto- hře - gymykhana

jedu seriál rally a nakonec musim zajet gymykhanu? 8-o

jedu seriál trail brazer a nakonec musim jet hloupej drift?;-O

-

komu tohle nepřijde jako scénarisdtický násilí tak je asi příliš otupělý...

nebylo by to špatný ježdění, ale že je v každým seriálu tahle stupidita, to byl pro mě důvod proč jsem to nedohrál- odjel jse, jen normální mody, odmítám kroužit kolem kuželek a bourat cedule... :-/Rv

0/0
21.8.2011 11:20

Write

zajímavé

Ještě jsem to nehrál ,ale líbí se my to nemám rád simulace typu RB ...spíš mě baví arkádový styl ...přeci jen si člověk chce trošku zajezdit. Na skutečné rally hoši musíte do garáže a makat to stejně hra nenahradí :) ...Cena i na steamu není vůbec přehnaná no už se to stahuje těším se :D

0/0
5.8.2011 7:59

Leftism and censorship killer

Re: zajímavé

je vidět, že jsi se nad tím moc nezamyslel. spoustu lidí by rádo jezdilo rally ale na to je potřeba daleko víc času a daleko daleko více peněz.

A to že je třeba u simulace víc makat, víc se soustředitz - pro lidi bez downova syndromu je to výzva - ti ostatní chtějí zábavu ale kameňák :-P

0/0
21.8.2011 11:23

Pavel_T

dva hráči

Jak mohu hru se synem hrát ve dvou, ale ne na rozdělené obrazovce? Prostě klasicky po sobě a s protihráči systému.

0/0
18.7.2011 10:22

Gašpo

Som z tých bláznov

ktorích ešte stále baví RBR a považujú túto hru za jediné rally pre PC hrateľné s volantom.

Dirt3 som skúsil. Samozrejme všetci pomocníci vrátane ABS vypnutý. Grafika je pekná, to sa musí uznať. Spočiatku som považoval ovládanie ( plávanie vozidla ) za špatný vtip. Asi po pol dni ladenia G25 som dospel k slušnému výsledku. Jazdný model je síce "vznášadlo" a so simuláciou nemá nič spoločné, ale pocit z jazdy nie je špatný až na pár zásadných vecí. Autá majú príliš silný grip, sú ako prilepené, čo by sa dalo dajmetomu akceptovať na suchom asfalte. Sú tlačené akousi divnou silou k vozovke, čo je na replayi strašne vidieť. Ďalej sú príliš nedotáčivé. Hodiny urobíte len ak sa veľmi snažíte. Táto nedotáčivosť je až komická u starších silných áut so zadným náhonom. Driftovanie funguje proste tak, že musíte do zákruty rýchlo. Ovládanie driftu brzdou a plynom neexistuje. Je to proste hra pre gamepad, to je márne.

Ničmenej si myslím, že časom by sa na fyziku mohol objaviť nejaký mód, že by si hru radi zahrali aj fanúšikovia RBR. Simulácia to síce určite nebude, trate sú tiež príliš ľahké, bez technických pasáží, ale ako odreagovačka prečo nie. V súčasnom stave je to len pre mainstream hráčov. Ak si po zahraní Dirt3 pustím RBR, je to akoby som z púťového automatu sadol do skutočného auta.;-D

0/0
4.6.2011 12:22

Neonym

Když na to kouknu prostě jako na hru

a ne na něco, co se snaží přiblížit opravdovému Rally, jako RB a potom by to pro člověka bez volantu bylo nehratelné. Tahle hra mě prostě baví. Baví mě rally, rallycrosy, a head to head. Oželel bych gymkhaněco a drifty, ale chápu, že tohle někoho může bavit ještě víc. Takže si myslím, že co se týče hratelnosti, je to hra povedená. Co mě mrzí, je malý rozsah rally. 4 země, velice krátké tratě sjeté do dvou minut. To si to člověk nestihne ani užít. Takže se i nadále budu vracet ke Colinovi 2005. Ale za sebe dávám této hře 85% a dal bych 95%, kdyby mi projetí jedné tratě v rally zabralo 4+ minuty.

0/0
3.6.2011 19:36

majklos123

Rally? Nenechte se vysmát.

Kdyby se autoři od prvního dílu nechvástali, že hra má být zaměřená na rally, nástupce CMR apod. a rovnou napsali, že je to nejprimitivnější arkádovka pro nejširší masy, kteří mají problém vyslovit slovo motorsport a už vůbec neví, co znamená, pak bych neřekl ani popel.

V tomhle kontextu mi taky hodnocení 80% přijde výrazně ulítlé.

0/0
3.6.2011 11:38

Cirkus Hulberto

Re: Rally? Nenechte se vysmát.

to mas pravdu ... mohli klidne dat vic.

0/0
4.6.2011 17:55

reactt

Největší sranda je..

když na tenhle parádní kousek vytáhnete volant.. :D Prostě RBR kraluje vesele dál a je hrozná škoda, že Dirty 1 vypadali tak, že se pokusí dosáhnout na uroveň RBR.. Pak ale titul zdegeneroval v podobě Dirtu 2 a mutace vesele pokračuje dál v podobě Dirtu 3.. Pomalu přemýšlím, zda by neměli vyjmout všechna Rally auta a narvat tam čtyřkolky a pokusit se spíše překonat Motorstorm.. :D :D

0/0
3.6.2011 8:53

jarda433

rally???

Už mám nějaký ten rok na krku a pár rally her odjezdil počínaje Colinem1 na PS1. Pár rally her taky na PC. Tohle ale nemá s rally nic společného. Skákání s jedné RZ do druhé v jiném voze,jiném státě, jednou bugina jednou offroad. Sorry. Grafika nádherná, ale to je vše.;-(

0/0
2.6.2011 20:34

Cirkus Hulberto

Presne jak rika titulek

Dirt 3 jsou pohodové rallye závody pro široké masy ... a ne nehratelna simulace pro par honibrku. Davam Dirtu3 R^ Diky!

0/0
2.6.2011 15:48

mechwarrior

Re: Presne jak rika titulek

keby si napísal, že sú to pohodové závody tak s tým by sa možno dalo súhlasiť ale slovo rally do toho neťahaj...  a to že je pre teba simulace nehratelná, je len peknou ukážkou toho pre koho je Dirt 3 určený.

0/0
2.6.2011 16:03

Cirkus Hulberto

Re: Re: Presne jak rika titulek

pro 99% normalnich hracu a ne pro 1% honibrku ... takze znovu ... Dirt3R^ ... Diky!

0/0
2.6.2011 16:07

mechwarrior

Re: Re: Re: Presne jak rika titulek

čim viac čítam takéto príspevky tým viac rozumiem tomu prečo dnešné rally hry vyzerajú ako nejaký cirkus kde sa namiesto poriadneho závodenia na náročných záludných tratiach s úzkymi cestami šaškuje na na pár metroch kdesi na parkovisku a v najlepšom prípade na pár kilometroch trate s cestami o šírke dialnice. Ono vlastne developeri fakt nemajú na výber...

0/0
2.6.2011 16:24

Cirkus Hulberto

Re: Re: Re: Re: Presne jak rika titulek

budes si muset neco napsat sam ...

0/0
2.6.2011 20:23

Sir Humphrey Appleby

Re: Presne jak rika titulek

nejsem žádnej velkej automobilovej fanoušek ani HC pařan aut, ale DIRT prostě rallye není ani podle mne. jsou to arkádové závody aut. Rád si to zahraju, ale nebudu tomu řikat rallye protože to rallye není. stejně tak neříkam NHL Arcarde 3on3 hokej - prostě proto, že to hokej není.

0/0
3.6.2011 11:48

rime

*-*

podoba se to konceptem Dirtu 1 ? tam me prisly rz dost dlouhy, tak akorat a bylo jich taky celkem dost, i kdyz cim vic tim lip.

0/0
2.6.2011 15:05

Khelgar

výsměch

hlavně to na všech serverech dostává takhle vysoký a ještě vyšší hodnocení, takže Block a jeho parta budou v prznění týhle série vesele pokračovat, protože si myslej, jakej to má hroznej úspěch. pecka jako je Zaklínač 2 tu dostane 85% a tahle pruda 80%, to je prostě výsměch kvalitním hrám. ale tak je mi jasný, že účel bonuswebu a podobnejch bulvárů je dávat komerčním hrám vysoký hodnocení, peníze jsou všude, že redaktoři :P doufám, že mně nějakej cenzor smaže

0/0
2.6.2011 13:37

debunker

Re: výsměch

uz dostal aj 95 % :) ... 80 je zatial najmej co mu dali, takze BW je na tom este dobre.

0/0
2.6.2011 14:02

UrsusLuin

Re: výsměch

Ty jsi ukázkový vůl, tebe škoda mazat.

0/0
2.6.2011 22:41

Rascher

rally

no jak se chvástali tím, že to bude hlavně o rally, tak su zklamaný.. dvě 3km RZ mi na rally závod opravdu nestačí. Nejsem sice moc příznivce simulací, mám rád, když se auto ovládá "jednoduše", ale kde jsou ty časy Colin McRae Rally 2, jízdní model nebyl ani nesmyslně přetáčivý, ani přilepený na cestě, 12 RZ na rally kde jich moc pod 3 minuty nebylo a hlavně to mělo smysl.. Chápu, že se to snaží dělat pro amíky, keří rally zas tak nežerou, spíš nechápu, že se někdo té hozené rally rukavice nezhostí tady a pořádně, WRC2010 zase tak povedené herně nebylo, ale závodění tam má rally mnohem blíže než tohleRv

0/0
2.6.2011 13:25

genchiskan

Re: rally

mne slo spis o pocet vozu 49 aut je fakt malo,holt grand turismo je furt kral zavodnich her...

0/0
2.6.2011 19:26

adeww

Na pctuningu to testovali na PC

asi se domluvili

0/0
2.6.2011 11:49

malcik321

???

To je fakt bomba, jak tady většina všechno kritizuje. Kheglar srovnává Dirt s GT, to si fakt nepochopil, že se jedná o jinej typ hry??? Otázka pro kritiky "Je nějaká rally krom RBR tak namakaná jako Dirt"?

0/0
2.6.2011 10:05

Khalashnikovf

Re: ???

Dosud nepřekonaná Rally 2000...

0/0
2.6.2011 10:53

apoc9

Re: Re: ???

R^

0/0
2.6.2011 14:37

Khelgar

Re: ???

však jsem taky psal "pseudo závodní hra". nebo o jakej typ hry se jedná podle tebe?

0/0
2.6.2011 11:24

debunker

Re: ???

mne dirt pripadá ako namakaný kulturista s malým p***** ktory navyse trpi P.E. :)

0/0
2.6.2011 11:27

Survivor

Good

Včera jsem to pařil do dvou do rána, nějak jsem nemohl otrhnout :-) Dohrál jsem všechny Coliny, ano neni to jako Richard Burns Rally, které je zatím asi nepřekonané, ale radši pohodové Dirt3 než pokus o realističnost která se nepovede. A já jsem naopak rád, že erzety netrvají 20 min, takhle je to aspon vyrovnané a né že dojedu s 5min náskokem na nejtěšší obtížnost a pak už je to o ničem a hlavně po dvou takovejch 20 min erzetách mě to přestane bavit. V Dirt 3 to hezky odcejpá :-) za mě 85%

0/0
2.6.2011 7:54

debunker

Re: Good

"s 5min náskokem na nejtěšší obtížnost"

to ktoru hry myslis ? ktora rally ma trate cca 20 min dlhe a na najtazsej obtiaznosti dojdes s 5min naskokom ?

0/0
2.6.2011 14:00

vahy777

Colin McRae...RIP

Colin McRae a co z něj zbylo... Už název mluví za sebe "Špína 3"Rv

0/0
2.6.2011 5:57

Khelgar

80%?

 lol :D když tahle pseudo závodní hra dostane tolik, kolik si potom zaslouží třeba Gran Turismo, Grid a další? 150%? Block z týhle série udělal frašku, zahrát si to stojí za to jen díky vizuálu

0/0
2.6.2011 1:38

A.Jey

??

opet jsou erzety po 3 minuty? jestli ano tak nato opet pecu ... kde sou casy colina 1-2 10 minut tuha cesta

0/0
2.6.2011 1:08

pan.klobouk

Re: ??

Tri minuty? To bys Dirtu 3 hodne fandil. Tri minuty tam jsou svatek, casto je hotovo ani ne za minutu a pul. Nerikali, ze tahle hra bude o rallye? :(

0/0
2.6.2011 3:26

mechwarrior

Re: Re: ??

to myslíte vážne ? 1,5 - 3 minúty ? tak to je vtip....

zlatý RCH2000...

0/0
2.6.2011 10:03

Veska je prostě nesmrtelný

Re: Re: ??

jsem v polovině hry a některé časovky trvají i 5 minut, tak nevím, co tu kecáte zase.

0/0
2.6.2011 10:35

debunker

Re: Re: Re: ??

niektore az 5 minut ? :))) uff dokazete tak dlhe trate vobec odohrat ? to musi byt strasne narocne sa na to koncentrovat tak dlhu dobu ... 5 minut, preboha, nepredstavitelne :)))

0/0
2.6.2011 10:59

pan.klobouk

Re: Re: Re: ??

Prosim? Mam dohrano do konce kariery a 5 minut jsem zadnou erzetu nejel. Poprosim o nazev rychlostni zkousky a ve ktere zemi se jede... asi pujdu reklamovat, ja tam nic takoveho nemam.

5 minut snad leda kdybych jel sedesatkou a koukal, jestli nezahlednu v lese veverku. ;D

0/0
2.6.2011 17:29

mechwarrior

Re: Re: Re: Re: ??

som zvedavý na odpoveď :))) len niečo mi hovorí, že sa jej nedočkáme :)

0/0
2.6.2011 19:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.