Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nová verze populární karetní hry Magic: The Gathering je velmi chytlavá

Nové počítačové zpracování jedné z nejpopulárnějších karetních her na světě nepřináší téměř žádné novinky. I přesto zabaví na desítky hodin.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

slunecnik

brutální bitva

i takovéhle bitvy se zadaří - i když tato byla opravdu výjimečná http://slunecnik8001.rajce.idnes.cz/Plocha/#magic.jpg R^

0/0
5.7.2011 19:40

RumFighter

Mě to baví...

:-) Jsem si připoměl po asi dvanácti letech, jak jsme na tom ulítli na základce... Beru, že pro zkušenější hráče je to na prd, ale zase, kuci, vy si to máte s kým dát live, tak o co jde? ;-) No a k těm kartám- saaafra, to ale vydali pecky. Za nás byl největší poklad Serra Angel ;-D

0/0
5.7.2011 19:17

EziOoO

"Nejlepší zpracování magiců na PC"?

tak nejlepsi zpracovani mtg je rozhodne magic work station a ne tahle propagacni parodie na magic. Je to asi zamereno na novacky nebo nevim, ptz konstrukce balicku a nejaky sideboard a podobne veci v ramci kampane absolutne chybi (z toho co jsem dosud odehral) treba v pozdejsich misich nastane nejaka zmena, zahravani instatnich kouzel mi prijde lehce zmatene, clovek na chvili zavaha a hned uz se vyhodnocuje combat damage, wtf?

0/0
2.7.2011 9:58

IARK - Králíček ušáček

Re:

Nemas pravdu, nejlepsi zpracovani magicu na PC jsou puvodni magicy, neboli MtGO ;-)

0/0
4.7.2011 8:28

EziOoO

Re: Re:

bych to videl tak 50 na 50, obe jsou si dosti podobne jako vejce vejci, mws si muzes postavit akorat cokoli chces a v mtgo se museli ziskavat body jestli si dobre pamatuju

0/0
4.7.2011 9:30

Enj

Re: Re: Re:

MWS je free, ztraci to sberatelske kouzlo, kdyz muzes hrat s cim chces a hlavne musis ridit hru sam, neni nic horsiho nez hrat proti lame, ktera nezna pravidla, zacne se hadat a celou hru pokazi.

Oficialni MTGO je samozrejme placeny, kupujes karty, tixy, ale muzes "chodit" na turnaje, vyhravat boostery. Kdyz poskladas celou edici, tak ti ji Wizard za 5 babek (plus postovne) poslou v realu :)

A hlavne MTGO ovlada pravidla samo a samo vse vyhodnocuje, takze hru nemuze nikdo nicit, kdo nezna pravidla :-)

0/0
3.8.2011 10:10

KO23L

MtG:DoPW 2012

Ano ano, mam z 2012 verze da se rict stejny pocit. Sice musim naopak pochvalit zmeny v systemu kola, opravdu k lepsimu, u jednicky se mi casto stavalo ze sem propasl chvilku kdy jsem mohl jeste pauznout a neco seslat (pokud trebas bylo po fazi utoku a hrac nemel manu na vyvolani naky karty z ruky ale mel by manu na aktivaci naky schopnosti uz vylozeny kartry, tak v jednicce by kolo hned zkoncilo a hrac by nemel sanci zareagovat, kdezto v 2012 hra pocka a oznaci i karty ve hre ktere maji nake aktivacni schopnosti). Jinak presne jak napsal uz nekdo vys, tak emi ty konstrukce balicku prijdou dost nemastne neslane, jako domaci casual decky, je v nich nahazena ruzna smeska bez ladu a skladu.

0/0
1.7.2011 13:38

Houp

Srovnání

Hrál jsem jedničku i se všemi datadisky. Měla dost much, ale bavila mě. Zde jsem zkoušel pouze demo a přijde mi, že spíše věci zkazili (ovládání, uživatelské rozhraní).

0/0
1.7.2011 9:47

IARK - Králíček ušáček

Re: Srovnání

Az na novy mod a Tezzereta mi to prijde k nicemu, podelali zvuky, clovek s horsim zrakem neprecte na televizi nic a musi si kazdou kartu priblizit, mam osobne rad cerny, ale tedy jsou opet pouze upiri, kontroly naprd. sice je to hezky, ale spis meli udelat dalsi DLC do 1cky. Jinak pro ty co tu na to nadavaji, tohle nema byt nahrazka MTGO, tohle ma byt pouze jakysi uvod do sveta magicu, neco jako normalni duelbalicky ;-)

0/0
1.7.2011 11:19

abcdrt410

pořád stejné

Je to v podstatě pořád to samé jako jednička: many se tapou sami od sebe (což při hraní multicolor balíku pěkně naštve), AI je v Archenemy pod bode mrazu,nepříliš dobře sestavené decky (deck chandry používá třeba volcanic hammer míst lightning boltu+ chybí mu jakýkoliv mass removal. WTF?)+ úplně chybí takové základní  decky založené na infectu, rozebírání knihovy, landfall, caw blade,.........(to v budoucnu asi napraví DLC) z balíků už sice můžete vyházet jakékoliv karty takže už nemusíte hrát se 100 kartovým paklem jako minule ( tedy ne že by člověk měl při tom uprvování deků nějak moc na výběr) ani jednou se mi nestalo že by si Ai bralo mulligan. I přesto je to pro začátečníky celkem slušná hra která vás uvede do světa magicku. pro pokročiléjší hráče musím bohužel doporučit starší duels of the planeswalkers z roku 98 nebo předchozí verzi s módem kteý přidává kopu balíčků+ možnost postavení vlastního decku

za mě 50%

0/0
1.7.2011 9:46

Jacob_McArnoui

Re: pořád stejné

Co si tak vybavuju, tak nebyl nejmensi problem tapovat many rucne, to ze to nekdo neumi neni chyba hry :-)

0/0
2.7.2011 6:59

Houp

Re: Re: pořád stejné

V tom případě řekni, jak se to dělá? Ale spíš se obávám, žes hrál jinou hru, protože nevím, že by to šlo dělat manuálně

0/0
3.7.2011 12:06

goblincz

No, Nic moc

Jednicka me neuveritelne stvala. Podle recenze bude dvojka stejna. A podle zaveru recenzenta si to zaslouzi vysoky hodnoceni jenom proto, ze je to jedina, tudiz nejlepsi MTG hra.

No nic, dneska si radeji zajdu na live turnaj :))

0/0
1.7.2011 5:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.