Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

White Knight Chronicles 2 nabízí dost možností, ale nezaujme

Pokračování japonské hry na hrdiny ničím nezaujme. Po výsledku prvního dílu se nic zvláštního neočekávalo, mohl jen překvapit. Nepřekvapil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

razi

....

Nechci nikoho urážet, sám bych to nenapsal asi líp, ale recenzi nebrat vůbec vážně. Ta hra má mnohem na víc než na 50%.

Jsem zvědavej kolik tu dostane Disgaea 4. Grafika bude podle všeho slabší, za to bude mít jeden z nejkomplexnějších rpg systémů, jako trojka. Mno, počítám tak 51% :)

0/0
22.7.2011 16:05

godycz

jo a tutorial tam je jako krava

0/0
22.7.2011 15:37

godycz

to si dela nekdo standu......

ze by treba recenzent vzal v potaz ONLINE ? skoro nejdulezitejsi cast hry ???

kde jsou ty casy, kdy recenzeti meli uroven........

0/0
22.7.2011 15:34

Veska je asi zpět

50%?:-D

Když zjistím, že naprosto konzolodiní sračka, co z původním DS neměla nic polečného kromě názvu, dostala 80%, tak si mslím, že ty recenze píše uklízečka nebo člověk, co nejtežší hru v životě hrál Farmville a nedokázal se dostat do 3. levelu LemingsRv

0/0
22.7.2011 15:14

vaclavj1

Re: 50%?:-D

Tak to vidite a ve skutecnosti to pisou lide, kteri maji nejspis odehrano vic nez my tady dohromady.

0/0
23.7.2011 3:28

HurA84

?

Nehnevajte sa na mňa, ale takúto hroznú recenziu by som nemal ani odvahu zverejniť na Vašom mieste. Je vidno, že pán recenzent hral prvý krát v živote JRPG.

Aby som bol konkrétnejší:

"Výsledkem je, že vyrážíme do boje například se 62 z celkových 66 schopností meče, což znamená ovládnutí meče na solidních 93 %."

Takto rozdať body v jednej JRPG, alebo len v obyčajnej RPG je na smiech. S takouto postavou sa neprederiete ani cez prvého nepriateľa nieto ešte cez bossa.

0/0
22.7.2011 13:41

HurA84

Re: ?

"Nepřátele vidíte na dálku a lze se jim vyhnout, což spolu s dokonale přehlednou mapou svádí k tomu, abyste k povinnému úkolu prostě prokličkovali."

Pre Boha! Kto už hrá takým štýlom JRPG?!? Asi Vám uniká zmysel RPG. A to je bojovať aj tisíce bojov, aby boli postavy čo najlepšie vylevelované. Zasa, takýmto spôsobom hrania Vás skolí kde aký boss...

"Inu, úroveň sice zvyšovat potřebujeme, jenže časem zjistíte, že je to jedno."

To máte za sebou len prvý boj? Inak vy ste vedeli, že WKC2 je obtiažnosťou ťažšia ako jednotka a každý level pomôže, hlavne pri bossoch a väčších nepriateľoch.

0/0
22.7.2011 13:41

HurA84

Re: Re: ?

"Hra vypadá jako titul z první vlny her pro PlayStation 3. "

Radšej bez komentára...

"Takové množství možností by pro nováčky chtělo nějaký tutoriál. Ten ale chybí, jako by autoři předem rezignovali na snahu prodat hru i někomu jinému, než fandům předchozího dílu. "

Vysvetlíte mi prosím, že podľa Vás na čo capli WKC1 k WKC2? Tak asi pretoto... WKC2 pokračuje príbeh jednotky a ja pochybujem a to veľmi, že noví hráči si pustia hneď WKC2 a nie WKC1. A vo WKC1 je tutoriálu viac než dosť. Tam sa vysvetľuje ešte aj to, ako pohnúť páčkou, aby sa postava pohla smerom vpred...

0/0
22.7.2011 13:42

HurA84

Re: Re: Re: ?

Takže nechcem pána recenzenta uraziť, ale to čo napísal je úplne od veci a z pohľadu človeka, čo hrá možno asi tak FPS hry.

WKC2 určite nepatrí medzi naj JRPG, ale medzi nadpriemerné určite ano.

0/0
22.7.2011 13:43

Ej.dzej.rimmer

..

A jaky to teda je ?Ja jsem nehral ani prvni dil ,ale premyslel jsem ,ze bych si ho koupil a po sleze 2 dil.Recenze mam precteny a i pres nejaky negativa mi to pripada jako zajimava hra.

0/0
22.7.2011 4:08

A.Jey

Re: ..

a to taky je ale hlavne na coopu. zkuz treba i the last remnant od teamu co delal na Final Fantasy

0/0
22.7.2011 9:56

Deshienpro

Emanuel

UZ hodne dlouho jsem se u recenze tolik nenasmal :-)

Pan Emanuel by se mnel venovat vsemu moznemu ale recenze na JRPG bych doporucoval vynechat.Je na prvni pohled znat ze vam tenhle zanr moc nerika:-/... PS tohle je hra postavena hlavne na ten online tak by to chtelo trosku popsat tu hlavni featuru Pane Svoboda palec dolu RvRvRvRvRvRv a ne jeden

0/0
22.7.2011 1:58

A.Jey

Re: Emanuel

no to za prve a za druhe odkdy jde o gafiku? kurnik v tomhle smeru jde o hratelnost ...

0/0
22.7.2011 9:52







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.