Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ve hře From Dust budete bohem a poručíte větru, dešti

Do poslední chvíle jsme nevěděli, co skutečně od From Dust očekávat, dokud jsme ji nespustili. Výsledek nás příjemně překvapil.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Bédavlihu

PC konverze

Musím Dechu-žel říct, že PC konverze se Ubisoftu moc nepovedla. Prakticky žádné možnosti nastavení grafiky, z ovládání smrdí konzolovitost na sto honů a podle toho taky (ne)funguje.

Jinak je to ale pěkné a zábavné, i když by to mohlo být obsáhlejší. R^

0/0
13.9.2011 0:21

Write

B&W

B&W nebyl vůbec špatnej ,ale trošku tupej...ta hra byla příšerně jednoduchá na to jaké vní byly výborné možnosti a ve dvojce cool zvířátka :D ...na tohle se určitě mrknu nevypadá to špatně.

0/0
28.8.2011 9:40

Angis

Black and White...

...hm a ja porad uvazoval, jakou starsi pecku si poridim ( wow, dragon age, medieval 2 me uz prestavaji bavit ) a vypada to na Black and White. =)

0/0
14.8.2011 22:22

bulli042

Populous

Tiez vam to silno pripomina Populous? Ten bol nezabudnutelny. A na toto sa tesim.

0/0
9.8.2011 0:58

CZMiki

Re: Populous

Pamatuju, pamatuju, skvělá hra "starých dobrých" časů, kdy hratelnost a nápad, byl na hře to hlavní R^Tady už bude Populous pamatovat málo kdo;-)

0/0
26.8.2011 8:15

cloner

odpověď

Jj. Je to i na PC.

http://from-dust.ubi.com/from-dust/en-GB/home/

Mě moc B&W Nebavil. Tohle bude doufám lepší

0/0
8.8.2011 10:38

IARK - Králíček ušáček

Nevite

Je to take na PC?

Jinak tedy uvital bych spis B&W 3 nebo remake jednicky, lepsi hru na boha jsem nehral, hlavne uceni potvurky, ktera pak sama muze kouzlit zazraky

0/0
8.8.2011 10:11

adis002

Re: Nevite

je, jen za 15€, je to dobrá cena :-) http://store.steampowered.com/app/33460/?snr=1_4_4__13

0/0
8.8.2011 11:13

Khalashnikovf

Kriste

Autor recenze by si mohl aspoň pustit trailer týhle hry, když už ji recenzuje...

Protože už v samotným nadpise je chyba, tedy dál ani nemá cenu číst...

0/0
8.8.2011 1:29

příšero!!!

Re: Kriste

Jaká chyba?

0/0
8.8.2011 1:43

maldek

Re: Kriste

Bonusweb je totiž web pro méně chápavé ;-D snaží se proto, aby z nadpisu pochopily i lamy o co ve hře jde, i když to často neodpovídá skutečnosti ;-D

0/0
8.8.2011 9:04

Veska je asi zpět

Re: Kriste

Jsi na bouswebu chlape, bonuswebu:-DA pokud tvé IQ je větší , jak součet 1 a 2, budeš se tu celkem často rozčilovat:)

0/0
8.8.2011 9:17

mysh.82

Re: Kriste

Ona práce v médiích funguje tak, že redaktor napíše článek, ale po něm ten článek před vydáním čte a upravuje editor. A kvůli tomu nejčastěji vznikají senzační titulky, které mají pramálo společného se samotným článkem. Znám to sám z vlastní zkušenosti, ačkoli nepíšu pro iDNES. Všude je to stejné.

0/0
8.8.2011 14:51

příšero!!!

Re: Re: Kriste

Vsadil bych své boty, že krátké články editora neviděly ani na obrázku :-) hrubky jsou v nich skoro tak časté, jako v mé ICQ komunikaci.

0/0
28.8.2011 12:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.