Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Diablo 3 nebude možné hrát bez internetu a betaverze zabere hodinu

Hraní Diabla 3 bude vyžadovat neustálé připojení k internetu. Řada herních funkcí je totiž pevně svázaná se síťovou hrou a postavy budou uložené na serverech společnosti Blizzard, která titul vyvíjí. Předejít tak chce podvádění, zajistit bezpečnost účtů a chránit se před softwarovými piráty.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Óm nadsamec

mě na těch hrách nejvíc baví

rozjet to bez cd/dvd v mechanice a rozchodit cooperativu po lanu treba pres hamachi. Radši u toho stávím nějaký čas, než bezhlavě vyhazovat peníze.

0/0
24.8.2011 9:59

Uplink

Já si tu hru určitě koupim

Nejsem už nejmladší (nepatřim mezi ty "děti" co tu třeba diskutujou), ale hru si určitě koupim original!

Bude to nejen můj výraz vděku Blizzardu, protože poslední hra co jsem si opravdu užil byla Diablo 2 (a nebyla to jediná hra kterou jsem dohrál,... Minulý týden jsem hrál nové AVP - grafika dobrá ale chyběla tomu štáva, pŕíbeh více než známý) ale i fakt, že nebudu muset řešit pirátství..

Jediné co nebudu dělat tak kupovat předměty do hry. Hru si chci užít... a za nedlouho provedu předobědnávku z GB, a vyjde mě na něco málo přes litra.

0/0
23.8.2011 20:36

Deyva

Nějak se mi to nezdá

Hm hm... Tak se mi zdá podle toho článku, že půjde o něco jako namixované League of Legends a původní diablo nebo tak něco... Každopádně pod runami jsem si představil League of Legends a nakupování run za pomocí paypal k vylepšení postavy (což jsem nedělal nikdy a ani nebudu)

0/0
16.8.2011 21:29

o.kostal

Re: Nějak se mi to nezdá

nastesti pro Blizzard nejsi jediny hrac na svete .... :-P

0/0
17.8.2011 7:38

john.h

to je "preview"

co basnik v tomto clanku chtel rici odstavcem o tech pasivnich a aktivnich dovednostech se doted snazim rozsifrovat - btw proc uz se misto expu rika dovednostni body? je ten clanek pro hrace, nebo pro nejake herni negramoty a nesmi se v nem objevit herni terminy? :)

0/0
16.8.2011 10:41

Radowan

Re: to je

Protože expy a dovednostní body nejsou totéž ;-) Expy jsou "zkušenost" tj. něco co ti přibývá za zabíjení a plnění úkolů, abys dosáhnul další úrovně, zatímco dovednostní body jsou pravděpodobně "skill points", tj. ten +1 bod, co ti přibyl po dosažení úrovně a mohl jsi ho investovat do vylepšení nějakého kouzla nebo dovednosti.

0/0
16.8.2011 12:15

john.h

Re: Re: to je

Ja nevim, v tom chaotickym clanku jsem se total ztratil a  je mi to fuk, nejaky rozuzleni nevyhledavam, protoze si myslim, ze se v tom zamotal i sam autor v tech pojmech

0/0
16.8.2011 22:21

o.kostal

Re: Re: Re: to je

Ten clanek je napsan dobre i s terminy. Autor se snazi nemixovat anglictinu a cestinu dohormady, coz ja osobne ocenuji!

Oproti tomu - spojovani terminu jako "total ztratil" mi prijde pateticky detinske.

0/0
17.8.2011 7:42

HudsonStan

skvěle

Paráda. To si všichni hráči přece přejí nejvíc. Nikdo už by si nekoupil hru která ho nebude stát prachy stále dokola. Už by si nikdo nekoupil hru do které nemůže natlačit aspoň další litřík plus pár stovek měsíčně za datový tarif pro hraní na cestách. Už se na to moc těším.

-- konec ironie --

Diablo 2 se stalo definitivně posledním dobrým dílem série.

0/0
16.8.2011 6:02

o.kostal

Re: skvěle

tak muzes hrat hry ktere jsou zdarma ...

0/0
17.8.2011 7:43

příšero!!!

Outro k souboji

A tak čepele pozbyly svůj tvar stejně jako slova, jež pokroutila myšlenky původně čisté. Na tyto anděly bílé však opět dopadá světlo zdejší! Ze zákoutí se navrátivší, kam předtím zahnaly je principy jiné, vzbouřily se nyní proti vyřčenému i nevyřčenému, co v jejich nepřítomnosti prodralo se na svět. A jejich čas přišel až teď a právě teď.

KONEC :-)

0/0
11.8.2011 21:48

Slayerer

Re: Outro k souboji

Dobrý!R^

0/0
11.8.2011 21:56

Ej.dzej.rimmer

..

Ja jen doufam,ze nezaziju Diablo na vlastni kuzi.Zitra vyrazim smer Londyn ,tak snad uz bude konecne od tech vypatlancu klid.Neuveritelny co se ted deje a podle me to bude jen a jen horsi.Nic hezkyho nas neceka.

0/0
11.8.2011 18:20

příšero!!!

Re: ..

Mohu se zeptat, jaký máš názor na tamější (Anglie) situaci s přistěhovalci (hlavně muslimy)? Mám ten dojem, že jsi někdy říkal, že žiješ v Anglii. Rád bych slyšel názor někoho, kdo situaci vidí z první ruky (nemyslím jen současné násilné výbuchy, ale i obecně politickou situaci a vývoj společnosti). Katastrofické teorie opravdu předpokládají, že to bude stále horší a horší. A neochota anglické vlády tvrdě proti nepokojům zakročit jen tyto teorie potvrzuje.

PS: Tímto nevyjadřuji nenávist k jakémukoliv náboženství, pouze se ptám na názor. (nevím zda se za toto nedá dostat ban)

0/0
11.8.2011 22:00

Ej.dzej.rimmer

...

Tady je zase veselo ;-D

0/0
11.8.2011 6:53

Nasgol_Fren

Re: ...

:-):-(;-D:-/;-(:-P;-)8-o;-€;-OR^Rv!!?

0/0
11.8.2011 17:07

KyleBroflovski

Pro Slayerera

Chlapče, ty to máš bojaké pomotané... Abych tě tedy neranil, upřesním svojí minulou formulaci: argumenty píšeš, to jó, ale jsou směšný a nepřesvědčivý. Lepší? Teď ještě uvedu na pravou míru tu kvantovou fyziku: "Ale i děcku je jasné, že jakmile za dort dosadíš kvantovou fyziku, už to tak jasné není (příklad)" - v této větě se netvrdí, že dítě rozumí kvantové fyzice, ale že když do mého příkladu s dortem, kde X je dort, dosadíš za X kvantovou fyziku, X, resp. příklad, přestává být triviální, a tak už opravdu potřebuješ odborníka na dokázání pravdivosti/nepravdivosti otázky (můj příklad byl mimochodem o tom, že kvantita názorů nikdy nemůže zvítězit nad kvalitou názorů). V mém modelu (a není to z mé hlavy mimochodem, je to příklad jednoho z největších géniů naší civilizace) skutečně lze dosadit za X cokoliv - sémanticky to tvrzení neovlivní. To, že jsi z mého komentáře odvodil, že píšu o tom, jak malé děti chápou kvantovou fyziku, svědčí jen o jediném: mé komentáře jsou pro tebe nesmírně intelektuálně obtížné. Ok, co tam máš dál? Jó charakter? A lhář? Tak na to nemám co říct, snad jen: Nejsem ani jedno.

Jdem na tvůj slavnej příklad: srovnávat hru s přiblblým zákonem je jedna z nejstupidnějších věcí, co jsem kdy viděl. Vážně no comment. Na co jsem se snažil poukázat byl fakt, že tvůj příklad, na rozdíl od mého, není triviální jen kvůli subjektu Kalousek, ale sám o sobě. Takže je jedno, jestli za Kalouska dosadím Sobotku, tebe nebo Spidermana - vždycky to bude nefungující analogie. Ten tvůj žvást o tom, že není ministr financí jsem už nepobral totálně;-D.

A blížíme se k závěru: Kauza jůtubíčko! Táákže, na jůtubíčku si podle mého neuděláš komplexní představu o CELÉ hře - o mechanikách, povoláních, celkové kvalitě (myšleno tak, že spousta her se musí tzv. "rozjet"), resp. uděláš, ale to bys musel sledovat nějakýho troubu, co tam krok za krokem všechno ukazuje a ještě ti třeba čte všechny skilly, který postava má. To už je ale v podstatě hraní. A v tomhle smyslu jsem říkal, že na youtubu si názor neuděláš. ALE, uděláš si ho (relativně) o grafice a animacích. A to je jedinej důvod, proč jsem ti to video poslal. V mém dřívějším příspěvku se opravdu můžeš dočíst, že reaguji jen na vaše výtky vůči grafice a animacím. Vidíš tam ten rozdíl? Jestli ne, pak je mi líto,ale prezentaci i s ukazovátkem ti dělat nebudu. Tu nerelevantní krávovinu o tom, že D3 není MMO no comment.

0/0
10.8.2011 19:29

Slayerer

Re: Pro Slayerera

Proč to dáváš sem, místo toho aby to aspoň bylo v kontextu diskuse na předposlední straně, to mi opravdu uniká, ale asi si měl potřebu to dát na první stranu v domění aby každý viděl, jak moc máš pravdu. Směšné a nepřesvědčivé argumenty? To asi zase narážíš na ten tvůj dortík, který ti nedá spát a na jehož pravdivosti si tak zakládáš.

Prosím tě, ty už si opravdu nepřipadáš hloupě? To tvoje povídání o dortech, dětech, montovat do toho kvantovou fyziku a já nevím co všechno, opravdu nic? Připadáš si v pořádku? O tom co jsem z tvého komentáře odvodil, o tom snad nejlépe svědčí to co si napsal a to je na posledních stránkách. Kde jsem srovnával hru se zákonem? Cituj mě, jediné na co jsem se toho člověka ptal bylo, zda i v důležitých otázkách mimo hry kde je něco ve stádiu příprav, čeká až přijdou do praxe a pocítí je na vlastní kůži nebo se naopak ozve ještě v době kdy je možnost změny a ve chvíli kdy už pozná že je to špatné. Byla to reakce na názor, že podle videa se nedá hodnotit hra s čímž nesouhlasím, jelikož spoustu věcí zhodnotit podle videa lze, počínaje grafikou. K tomu jsem použil hypotetický příklad kdy Kalousek bude chtít zvednout třeba několikanásobně daně, zajímalo mě zda bude čekat až se to stane a "osahá/pocítí" si to na vlastní kůži jako to razí u Diabla 3, nebo už třeba před zavedením do praxe se proti tomu zvýšení ohradí, že je to špatné. Co na tom stále nechápeš opravdu netuším a už vůbec nevím kde srovnávám hru se zákonem. Stále se ti nedaří vysvětlit co bylo na té otázce mimo.

Causa youtube, hm, tady nevím co bych dodal, zkoušíš se vymluvit, ale to ti neni nic platné, jendou je to psáno a vykrucovat se můžeš jak je libo. Tvoje věta, cituji "že je to MMO" už je taky černá na bílém, jsi pravděpodobně jediný kdo ví, že Diablo 3 je dělané jako MMO, nevím co je na tom nerelevantního, ptám se tě tedy ještě jednou, je Diablo 3 MMO jak si napsal a máš na to nějaký link?

0/0
10.8.2011 20:01

KyleBroflovski

Re: Re: Pro Slayerera

Ty jsi pako, to je hrůza...

1) Proč je tvůj příklad neadekvátní a nedá se proto použít jako analogie: Hra je komplexní záležitost (většinou) a konkrétně taková, která má velice citlivé herní mechaniky. Když se podíváš na 10minutový video na jůtubu a nelíbí se ti grafika a efekty, tak prostě nemůžeš hru odsoudit, respektive můžeš, ale je to krátkozraký, unáhlený, hloupý rozhodnutí. O té hře si můžeš udělat adekvátní obrázek tehdy a jen tehdy, když jsi do ní dostatečně pronikl = znáš postavy, skilly, herní mechaniky, jedná-li se o příběh, pak je nutno proniknout hlouběji do hry atd. atd. Když Kalousek bude chtít zvednout daně, pro neretardovaného člověka už je to natolik jasná informace, že si ji dokáže představit v praxi, a to proto, že daná informace v sobě obsahuje VŠECHNO, co je třeba pro posouzení problematiky vědět. Jenže ukázka ze hry, případně desetiminutové video NIKDY plně neobsáhne veškerý obsah, jímž ta hra oplývá. Proto NENÍ MOŽNÉ hru hodnotit. Jak bys také mohl, když ti nebyl ukázán veškerý obsah. Proto je tvoje analogie naprosto mimoňská. Když ti řeknu: "Mám tu body 1,2 a 3", a následně ti je odtajním, můžeš je posoudit. Když ti řeknu: "Mám tu body 1,2 a 3" a odtajním ti jen bod 1, takže bod 2 a 3 ti zůstane skryt a ty i přesto budeš vynášet závěry, jsi trdýlko. Bylo ti to sdostatek vysvětleno?

2)Já se nevymlouvám ty trubko, to jenom ty máš hodně dlouhý vedení. Někdo blekotal o tom, jak má Star Wars ošklivou grafiku a animace. A já na to: "Hoši, vy uličníci, vy máte staré informace! A navíc hodnotíte koooomplexní a originální MMO jen podle kabátku" Fuj, fuj, styďte se! Tady máte video z jůtubíčka, tam máte hezky vidět, že grafika i animace jsou OK." Ten dodatek o MMO tam byl proto, aby to brali v potaz při hodnocení grafiky, ježto MMO nemůže mít next-gen grafiku. Nikdy, nikdá, no fu*king way, jsem nenapsal, že Diablo je MMO ;-D To platilo vždy a pouze o Star Wars a týkalo se to již zmiňovaného hodnocení grafiky. Ty by sis měl zajít k doktorovi, ježto máš očividné problémy se soustředěním.

3)A na závěr; mě příklad s doktorem, dortem a kvantovou fyzikou netankuje, já mám jen dobrou paměť;-)

0/0
10.8.2011 20:24

Slayerer

Re: Re: Re: Pro Slayerera

Vidím, že ti bouchly saze, to se takovým lidem stává.

On tu někdo odsuzuje hru jako celek na základě videa? Kde si to vzal prosím tě? Lidé hodnotí jen to co se podle videa hodnit dá, pro někoho je grafika důležitá, což ty nemůžeš vydýchat s tím, že je to krátkozraké, někomu je špatná grafika volná a nevadí mu to. Proč to nejsi schopen pochopit a musíš lidem neustále něco vyčítat? Ty daně a Kalousek, je to marný, je to marný, je to marný, nevim co bych dodával, Berzerkovi vadí hodnocení hry podle videa, argumentuje cituji "že je nutné si hru osahat a pak hodnotit" na což jsem odvětil, že existují lidé co dokáží hodně zhodnotit už podle videa a nemusí čekat až to budou hrát a položil onu otázku zda by i v případě těch Kalouskových daní čekal na jejich osahání nebo by se ozval dříve...no a pak už si přišel ty s nadávkama a urážením a spoustou balastu mimo konče elaborátem o komplexnosti. Předkládám svou citaci, kde jasně říkám "že jsou lidé, kteří nepotřebují hru osahat, aby mohli její ČÁST zhodnotit" tudíž tvoje řeči o komplexnosti jsou mimo, já jasně psal o zhodnocení jen některých částí a ne o posouzení celé hry podle videa což tu ani nikdo neudělal.

Ohledně MMO, tady uznávám svoje pochybení v tom, že na ten tvůj odkaz na youtube jsem se vůbec nepodíval, předpokládal jsem, že když je řeč o Diablu 3, tak to byl odkaz na D3 a ne naStar Wars, takže tvůj dodatek "že je to MMO" jsem považoval, že se týká D3, příště se tedy vyjadřuj jasně, já opravdu netušil, že se najednou bůh ví proč bavíš o Star Wars v diskusi která se týká Diabla 3, to už mi zůstává rozum stát kam ty všude nezabrousíš, dorty, kvantová fyzika, Star Wars...a to vše v diskusi u Diabla 3.

Aby bylo vidět o co jde, můj komentář *"Soudíme na základě stávajícího stavu a podle toho jak to vypadá teď"* a tvoje reakce na to? *"Já ale hovořím o stávajícím stavu. Napsal jsem, ať se podíváte na současný gameplay - viz např. toto http://www.youtube.com/watch?v=S4-0aurF-9k"* Opravdu jsem netušil, že mi sem vrazíš nějaký video ze Star Wars když se všichni bavíme o hodnocení stávajícího stavu Diabla 3 z videa, ale proč si to udělal víš asi jen ty a tvůj cvokař.

Dobrá paměť, hm, ano tím to bude. (s poznáním sarkasmů máš potíž, takže jen pro tebe - tohle je sarkasmus)

0/0
10.8.2011 21:05

KyleBroflovski

Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Mně nic nebouchá, to já se do lidí opřu a přesto zůstávám v klidu.

Tak jestli jsi skutečně myslel jen části a nehážeš do odpadkáče celou hru, tak to pak jó a máš ode mě za odměnu plus. Celej můj elaborát je pak zbytečnej, to je pravda (a to jsem si dával tak záležet;-(). Člověk tady prostě prolítne to háfo příspěvků a všude vidí jen samý pičování. No a ten tvůj koment se zdál stejnej jako zbytek té místní hromady hnoje... Napodruhý už jsem si těch částí všiml, jdu se stydět do kouta.

A to mám jako zakázáno psát o Star Wars v diskuzi o Diablu jo? Navíc z kontextu je to jasné: Tys zmiňoval Star Wars a jeho gumovou grafiku, já na to, že gumová grafika je už minulostí a šouponul jsem ti tam gameplay, kde jsou jasně vidět pokroky v grafice a animacích. Jasnější to bejt nemůže, takže s cvokařem diskuzi o SW klidně vynechám...

Já s nima potíž nemám, to tys ten můj, o pár příspěvků níž, naprosto nepochopil ("Konečně to někdo řekl nahlas - děkuji uctivě, vím, že jsi to myslel od srdce")...

No tehdy jsi plácal takové kraviny, že jsem si to prostě zapamatoval, co je na tom k nevíře?

0/0
10.8.2011 21:30

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Takže první odstavec stojí na tom, že nečteš co jsem napsal, ode mě plus za přiznání nedostaneš, na to si tady nakydal už moc vulgární špíny bez omluvy. Zakázáno to Kyle nemáš, ale stejně jako si se dopustil omylu v tom prvními tak si se dopustil omylu dalšího. Já o žádné gumové grafice Star Wars nic nepsal, opět si měl problém s četbou, celé to totiž zní takhle:

BERZERK - Kritizuješ snad film, který jsi neviděl, jen podle plakátu nebo traileru? IARK - Pokud mi reknou, ze v novych Star Warsech budou misto svetelnych mecu gumovy hadi, tak to znamena, ze musim drzet hubu? SLAYERER - iark použil výstižný příklad s těmi Star Wars, někdo bude čekat až si ty gumové hady vyzkouší nebo je uvidí sám a až pak bude hodnotit, ale spousta lidí bude rovnou od začátku vědět, že něco takovýho je blbost a ozvou se dokud je čas něco změnit.

Takže jak vidíš, tady si zase ustřelil a o gumový grafice Star Wars nikdo nic nepsal, jasnější to opravdu být nemůže a být tebou, tak z toho kouta studu hodně dlouho nevylezu, patrně máš dyslexii a měl by si s tím něco dělat. K tomu sarkasmu, přihodím k tomu reakci dole, snad ti to pak dojde. Tehdy jsem plácal kraviny? Tehdy jsem ti jen jasně vysvětlil proč je tvůj slavný příklad s dortem nesmysl, pokud stojíš o polopatičtější vysvětlení, stačí říct, sranda musí být.

0/0
10.8.2011 21:43

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

To bylo ale drama! Nakonec se zdá, že máme vítěze se zkrvaveným ostřím mířícím na hrdlo svého soupeře, ale je to opravdu konec? Neskrývá nyní již zdánlivě bezbranný diskutér dýku v rukávu? To je otázka...

0/0
10.8.2011 21:55

mechwarrior

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

R^ :)

0/0
10.8.2011 22:05

Surrio

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Posilam ti pozdravy z Mesic xD

0/0
10.8.2011 22:04

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Zbyněk? jinýho "WoW playera" neznám. :-)

0/0
10.8.2011 22:38

KyleBroflovski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

wow, shoda okolností, často narážím na to, že se nadává na Star Wars grafiku jako na gumovou. Myslel jsem, že těmi gumovými hady myslí postavy. No jo, nebyl jsem tu od začátku a vy jste roztáhlý až do prdel... - kdo to má celý číst. Ale svou chybu samozřejmě uznávám.

Hele nejsi trochu přecitlivělej chlapečku, nebereš to trochu moc vážně? Kdy jsem přesně nadával? To myslíš jako to, že ti napíšu trotlíku nebo pako?;-D Jak funguješ v normálním životě, to kolem tebe všichni chodí po špičkách?

Stydět do kouta bylo samozřejmě myšleno jen obrazně, já se samozřejmě nestydím, na to přisuzuji diskuzi o Diablu (a hrám celkově) pramalou důležitost. Možná, že ty tady místní diskuzi bereš jako kontemplaci, na níž závisí osud lidstva, ale já se z toho nepodělám. To bych se k tomu jinak stavěl a dával si sakra záležet na tom, abych si všechno bedlivě pročetl. Takhle tady vidím jen samý pičování o kravinách jako vždycky, jednou za čas se ozvu, no a zrovna dneska jsem se trefil do diskuze, která jako pičování jen vypadala. Zas takovou vědu bych z toho nedělal.

K sarkasmu: jako napadlo mě, že ses snažil bejt tam dole vtipnej, ale řekl jsem, že to by bylo mooc mimoňský > citace: "Konečně to někdo řekl na hlas - děkuji uctivě, vím, že jsi to myslel od srdce"

A to jsi říkal, že sarkasmus poznáš..." To jako fakt? Tohle je tvůj sarkasmus?! Tak možnost, že je to spíš reakce člověka, který to nepochopil, mi přišla míň trapná... Tak jsem radši zvolil tu. Nemůžu za to, že seš suchej. Se sarkasmem jsem problém nikdy neměl, ale tenhle tvůj výplod je tak chabej, že jsem si toho opravdu nevšiml, sorráč.

0/0
10.8.2011 22:05

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

"IARK - Star Warsech budou misto svetelnych mecu gumovy hadi"

Z toho si pochopil, že hadi znamená postavy? Být dnes krásně, řekl bych, že jsi byl moc dlouho na sluníčku, nic ve zlém. Přecitlivělý? Kdepak, jen mi přijde poněkud nevhodné nadávat lidem, které neznám a ještě kvůli takovým důvodům, pro někoho slušnost, pro tebe "přecitlivělý vážný chlapeček" A jak funguju? Nenadávám lidem, pokud se ptáš na tohle.

Pokud to bylo obrazně, je to chyba. Přisuzuješ tomu tak pramálou důležitost, že vulgárně nadáváš, zajímavé, co asi děláš lidem u témat, kerým přisuzuješ velkou důležitost? Močíš jim na auta, przníš domácí mazlíčky nebo jak? (řečnická otázka) Jak vidíš o "pičování" se nejednalo a zpičoval si se sám.

Se sarkasmem se zkrátka moc nekamarádíš, já jsem sice suchej jak troud, ale jsem s nim aspoň  kámoš, příště tedy prosím neprohlašuj jak ho poznáš.

0/0
10.8.2011 22:23

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Ale ne! Sepisováním průběhu tohoto souboje jsem se nechal tak unést, že jsem propásl Slayererův mocný výpad... Mnozí z vás to jistě očekávali, já si tak jistý nebyl a proto jsem na okamžik polevil v pozornosti. Slayerer švihem očistil svůj věrný meč od krve, která na něm ulpěla z předchozího masakru a s bojovým řevem se opět vrhl na Kylea, který mezitím sebral ze země zbraň jiného padlého a jal se bránit. Kyle má stíženou pozici tím, že čas od času ho zasáhne jablko, či pytel s odpadky, jež hází popuzení diváci, ti nenesou dobře fakt, že odmítl uznat porážku a neopustil arénu. A tak, za mocného pískotu davů, úder stíhá úder. Zde již nejde o fakta, o pravdu...ne, zde jde o čest! O čirou podstatu bojovníka...o to jediné, na čem záleží!

0/0
10.8.2011 22:34

dawelus

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

;-D příšero!!! klobouk dolů, to nemá chybu R^

0/0
11.8.2011 16:40

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Taky klobouk dolů, čte se to dobře : ) Skvělá satira na to jak bizarní tahle výměna názorů byla a tím myslím z obou stran, není vítězů, ale pouze poražených.

0/0
11.8.2011 18:05

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Děkuji všem :-) říkal jsem si, že by ta hádka chtěla trochu odlehčit. Jen škoda, že je diskuse trochu  rozvětvená a tedy ne zcela chronologická.

0/0
11.8.2011 18:20

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Neměl by si tam nějaký pěkný závěr? Je to pořád takové otevřené a závěr by se hodil, nějaký ve kterém nebude vítězů :)

0/0
11.8.2011 18:27

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Teď už to není ono...  Navíc já si pranic nevymýšlel, pouze jsem popisoval situaci :-) Koneckonců vy jste se také neusmířili. A já nejsem více, než-li pokorný služebník pravdy, jehož prsty na klávesnici byly vedeny činy jiných...ale jsem si jist, že přijdou další boje, však písek v aréně je nasáklý krví den co den.

0/0
11.8.2011 18:42

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Boj byl skončen, ale jelikož není Caesara, který by palcem dolů umožnil utnout bojovníkův život, ten se zvedá a odchází z arény pryč s mnoha dalšími slovy na rtech, jež mu mají navrátit to, co mu vzal Slayerer v boji. Možná dopadlo pár plodů ovoce, či lahví pod jeho nohy, jak se poražený blížil k východu, ale kdo si na toto v příštích letech vzpomene? Možná mocný bojovník Slayerer, jehož jméno se v bojové vřavě prokázalo jako zcela patřičné, ten totiž stále po poraženém úkosem hledí, jako by mu v mysli probíhaly slova, která zná jen on sám...tyto se střetávají s explicitními výroky soupeře. Vrhne se Slayerer znovu na provokujícího protivníka, nebo se nechá ukonejšit blaženým pocitem z teatrálního vítězství? Na straně jedné meč, který Slayerer stále třímá, na straně druhé davy diváků vyvolávající jeho jméno...O budoucnu může rozhodnout jen jediný muž.

0/0
10.8.2011 22:27

mechwarrior

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

už len pre príspevky ako je tento sa oplatí chodiť na bonusweb :) články sú tu často katastrofálne ale diskusie štavnaté :)

0/0
11.8.2011 10:31

KyleBroflovski

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

PS: Jo a moc rád bych, abys mi ukázal, jak byl můj příklad s dortem nesmyslný, prosím, prosím!

0/0
10.8.2011 22:08

Slayerer

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

Když tak krásně prosíš, nemohu odoloat.

Tvoje tvrzení že z průzkumu čítající vzorek 99 lidí a 1 doktora vyleze výsledek, že dorty jsou zdravé je nesmysl, který neni založený na realitě pokud oněch 99 lidí neni retardovaných. Chtěl si tím dokázat svůj názor, že názor jednoho odborníka má větší váhu než názor získaný od stovek či tisíců lidí a zvolil si bohužel pro tebe úplně tupý příklad ač si mohl použít něco co má hlavu a patu. Ten tvůj příklad byl asi tak hodnotný jako kdybych já tvrdil, že ze vzorku 99 motorkářů a 1 doktora/ policisty vyleze na otázku "je řízení motocyklu pod vlivem alkoholu v pořádku?" výsledek, že ježdění pod vlivem alhokolu je v pořádku a tím obhajoval, že názor lidí je méněcenný a pravdu má odborník kdy kvlaita vítězí nad kvantitou. Takové příklady jsou pouze demagogické a účelové nezakládající se na pravdě. Vymsli si něco lepšího jako argument pro to co říkáš než to neustálé bazírování na tom tvém dortu.

0/0
10.8.2011 22:34

příšero!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro Slayerera

To nebyl hezký pohled! Jeden z diváků vrhl po Kyleovi jakýsi dort se šlehačkou a zasáhl ho přímo do obličeje... Slayerer vycítil příležitost a zanořil svůj meč do útrob oslepeného soupeře! Nenávistný pískot diváků se v tom okamžiku změnil na oslavnou symfonii složenou a prezentovanou tisíci hrdly. Kyle však ukázal nesmírnou houževnatost, když si meč z břicha vytrhl a navíc se zdá, jako by měl připravený protiútok! Zřejmě bude však oslaben jednak krvácející ranou a druhak zbytky šlehačky a smetany v očích, jež mu stále ztěžují boj.

0/0
10.8.2011 22:47

Alaman

Spokojenost

Na D3 se těším. Nutnost připojení k internetu vítám díky kontaktu s herní komunitou. V  podstatě si dnes už nedokážu představit hraní bez internetu. Výhodu vidím i v možnostech okamžité aktualizace a možnosti se připojit kdekoli na aktuální uloženou pozici a stav postavy. Rovnocené podmínky bez chetování, duplikování předmětů je rozhodně také velké plus.

Pro nadšence z řad neplatících určitě vznikne možnost zahrát si na nějaké free variantě hry.

0/0
10.8.2011 11:20

chachn 2.0

Re: Spokojenost

asi mi ta informace o poplatcich unikla...mel jsem zato,ze staci koupit orig hru a zdarma zalozit ucet na battlenetu.dale zalezi uz na kazdem hraci,zdali bude obchodovat,ale o mesicnich poplatcich nic nevim..nebo jsi to myslel skrze tu koupenou orig hru?

0/0
23.8.2011 13:10

Surrio

Shrnuti

Ok takze sem to cele v rychlosti projel a rekl bych ze par diskutujicich mozna vice nez par se zastavilo nekde kolem roku 2000 a nejsou schopni pochopit a prijmout  realitu dnesniho sveta her. Zajimalo by me proc by podle vas nemala vyjit hra ktera bude trvanliva a bude u ni zaruka ze "nikdo" nepodvadi. Kazdy si bude moct zahrat na urovni na jakou bude mit cas a finance. Verim ze blizz se nebude milit a vyda mistrovske dilo ktere bude ve svem zanru minimalne stejne tak dobre jako vsechny ostatni hry ktere udelal. PS: dedci at si nainstalujou Diablo 2 a pokracujou ve sve spanile jizde skrz minulosti

0/0
10.8.2011 0:21

Write

Re: Shrnuti

R^ Surio tebe znám z wow ...jde vidět kdo situaci zná aktuálně a kdo ne....hlavně to co Blizz dává do hry už dávno funguje načerno jen zatíná tipec podělávačům. Je fakt, že lidi maj vždy strach z nových věcí ...připomíná to emo kolem HL 2 při instalaci originální verze musel člověk disponovat připojením k internetu nebo měl smůlu a to už je nějáký pátek. Uškodilo to hře ? Ani v nejmenším :-)

0/0
10.8.2011 7:12

IARK - Králíček ušáček

Re: Re: Shrnuti

Jak poznas kdo zna situaci aktualne, kdyz odsuzujes vsechny co chteji diskutovat o hre, ne si honit saska nad tim jak to bude superdobra hra, zkus argumentovat, to, ze nekdo hraje WoW a tak vi nejvic o blizzardu je hodne hloupy argument. Tak proc nemuzeme resit diablo a veci co se nam nelibi (ps. WoWko aktivne hraju, jen kdyby jsi mel zase potrebu machrovat ;-))

0/0
10.8.2011 8:00

Write

Re: Re: Re: Shrnuti

Rv

0/0
10.8.2011 10:17

IARK - Králíček ušáček

Re: Re: Re: Re: Shrnuti

Jo, to chtelo hodne nazhavit mozkovy bunky na vypoceni takto uzasneho a dospeleho argumentu

0/0
10.8.2011 11:00

Nasgol_Fren

Re: Re: Re: Re: Re: Shrnuti

;-D Já nwm, ale bejt tebou tak už se klátím někde v provazu na stromě..

Že máš na ty trotly náladu

0/0
10.8.2011 12:50

arkanarkan

vo co go?

vážení diskutéři......... ta hra už teď je out, tak nevím o čem se tu hádáte

1) je fakt, že net je dnes standart, ale na druhou stranu jen u nás v republice je 1/3 obyvatel bez připojení a stejná situace je i ve "vyspělém světě"

2) o Diablu 3 se mluví už minimálně 6 let..... co čekáte od hry, kterou má každej starší pařmen zafixovanou jako supr, a zatím se jen kecá a skutek utek

3) nevím nad čím tady brečíte......

pokud bude hratelná pouze po netu bude to 100% propadák, a pokud bude hratelná off tak hackeři drží krok...........

0/0
9.8.2011 23:41

Lupulin

Re: vo co go?

pokud bude hratelná pouze po netu bude to 100% propadák = asi tak jako SC2? :D :D

je rok 2011 a internet se dneska dává už i k většímu balení cereálií...ten kdo ho nemá jeho problém..ale pochybuju že někdo kdo není schopnej koupit si net za 200 Kč utratí za hru 1200 Kč takže tohle opravdu nejsou cíloví zákazníci!!!

0/0
10.8.2011 7:45

KyleBroflovski

Střevní chřipka

Tady je to zas samej analytickej expert, co vystudoval vysokou školu všeználeckou doma na gauči.

V podstatě se tu ty hysterky nadávaj na to, jak je to špatný a ošklivý a že to není jako dvojka a tak dále a tak dále. No a pořádnej argument aby člověk pohledal (a stejně nenašel).

0/0
9.8.2011 22:08







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.