Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Zrůdná monstra v alternativní historii: recenze střílečky Resistance 3

Třetí díl PlayStation exkluzivní válečné série Resistance sice nepřináší příliš nového, ale příznivci stříleček si ho zamilují.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Smileface

SUPER

Na tohle se strašně těším, první díl je jedna z nejlepších FPS co jsem hrál a trojka jde v jejích stopách R^R^R^

0/0
30.8.2011 10:14

IARK - Králíček ušáček

wow

jsem prekvapen co vse se da dat do plusu aby hra nepropadla ;-D

0/0
30.8.2011 7:47

soky76

Re: wow

O kterých plusech píšeš?

0/0
30.8.2011 8:16

IARK - Králíček ušáček

Re: Re: wow

Pokud nevis, tak se spolu nemame o cem bavit.

+1/0
30.8.2011 14:05

Veska, anděl Smrti

Re: wow

To je prolém recenzenta. Ačkoliv je hra dost dobrá(podle mě jedna z mála dobrých her na PS3 v poslední době), tak dávat takové kladné body mi přijde více než nešťastné.

Spíše bych ocenil i nějakou recenzi na pc, třeba AoE Online. Ale tu očekávám někdy v prosinci na tomto webu.

0/0
30.8.2011 8:50

IARK - Králíček ušáček

Re: Re: wow

Priste ocekavam "v menu se dobre listuje a ma to hezkou krabicku" ;-D

AoE? Zapomen, na strategie a PC hry obecne uz tu moc recenzi nenajdes, ja stale cekam na CaC 4 ci TW2

0/0
30.8.2011 14:02

Veska, anděl Smrti

Re: Re: Re: wow

Nejvíce mě rozsekal zápor u DNF a to příliš mnoho skákání. No tedy to bylo to nejmenší, už to, že legendu na PC dělali recenzi na Xbox. No holt si musím počkat, až na XBox bude AoE, třeba si toho pak redakce všimne.

V poslední době mi připadá, že jediné, co se o nových hrách můžu dozvědět, jsou dost hloupoučké preview..Asi si zase začnu kupovat tištěné herní magazíny pro radost, jako jsem to dělal dříve.

0/0
30.8.2011 16:56

Smileface

Re: Re: Re: wow

No a co jako? Ty chceš jako říct, že recenze Resistance 3 je zbytečná, protože ty preferuješ jinej žánr/platformu?

0/0
30.8.2011 17:11

Veska, anděl Smrti

Re: Re: Re: Re: wow

Řekl snad to? Asi umíš číst mezi řádky. No stačí se podívat, jaké recenze na pc za poslední dva měsíce místní "redakce" udělala. Jde jasně vidět, že na platformu pc se vykašlala.

0/0
30.8.2011 20:20

Smileface

Re: Re: Re: Re: Re: wow

Nikdo na PC nekašle tak nevím co tu řešíte...nedávno jsem tu řetl recenzi na nějakou only pc adventuru...

0/0
30.8.2011 23:38

vaclavj1

Re: wow

http://plnehry.idnes.cz/age-of-empire-online-legenda-se-vraci-d7r-/Clanek.aspx?c=A110901_012514_bw-plnehry-strategie_hau

0/0
6.9.2011 17:17







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.