Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Řidič v kómatu tvrdý chleba má. Recenze Driver: San Francisco

Nový Driver vám umožní poletovat nad San Franciskem a vtělovat se do řidičů spousty aut. Kdysi kultovní, poté zatracovaná série se vrátila a jízdní hratelnost posouvá do absurdní roviny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

danhar1

Odpad

hroznej odpad tento driver hlavně to shifnutí atd. škoda času a peněz Rv:-(

0/0
9.10.2011 11:37

genchiskan

Podle mne to muze stat zato

Ja se nato teda docela tesim,uz podle screenu to nevypada vubec zle,navic takovich her zrovna moc nevychazi ze?,tak si nekteri porad nestezujte:-/

0/0
10.9.2011 9:29

danhar1

nechápu

co to jako má být to přepínaní z auta do auta :-(

0/0
8.9.2011 17:01

milouch.k

Příběh

Směšný příběh? Je velice originální a chvilkami napínavý ale směšný ne. V komatu se člověku může zdát naprosto cokoliv, takže je v něm vše možné a dovolené.

0/0
8.9.2011 16:35

jazzcat

Re: Příběh

súhlasím.. navyše nadýchnuť sa a prevteliť do iného tela... paráda! recenzent je asi príliš ...vyspelý

0/0
8.9.2011 20:48

bitkar

nfs

to koukam je takovy NFS hot persuit  v san francisku, arkada az do nebes, nesmysl, hnus. To preskakovani je fakt smesny, chtel jsem si to zahrat, ale kaslu na to, ztrata casu. Zlatej prvni driver, to byla super hra na tu dobu. I fyzika byla slusna.

0/0
8.9.2011 11:01

pan.klobouk

co ze to?

"jízdní hratelnost" ??? A to je vojin Kefalin jako co?

Jinak je ale Chvalicek kluk sikovna, dokonce si do prvniho Drivera dokazal naprogramovat i uskakujici chodce. My ostatni jsme je tam nemeli, jsme to ale smolari.

0/0
8.9.2011 1:32

bitkar

Re: co ze to?

v prvnim driverovi byli chodci a uskakovali, nevim co se ti na tom nezda.

0/0
8.9.2011 10:59

pan.klobouk

Re: co ze to?

Uz jsi hral Drivera SF? Tam chodci skutecne uskakuji, doslova pred naraznikem. Prvni Driver mel na ulicich temer pusto prazdno a ti dva podivni pandulaci, co se prochazeli kolem bloku, utekli v prapodivne animaci dlouho pred tim, nez se k nim auto vubec priblizilo. Ten engine na to nebyl delany, nebo proste jen nestihal.

0/0
8.9.2011 12:08

pavelkoutny

Zase konzole?

Já to nechápu, zase recenze z konzolové verze, přitom na konzolích u nás skoro nikdo nehraje:  http://www.ddworld.cz/aktuality/software/jaci-jsou-cesti-hraci-28-populace-hraje-vekovy-prumer-je-30-let-a-pc-zcela-dominuje-vime-vic.html . PC verze, protože bude určitě hezčí a ve vyšším rozlišení, tak dostane tedy lepší hodnocení?

+1/0
8.9.2011 0:09

pan.klobouk

Re: Zase konzole?

U nas mozna ne, ale ve svete se na konzolich docela hraje. A jelikoz holky a kluci z Ubisoftu jsou kujoni, PC verzi Drivera vydavaji pro jistotu az mesic po tech konzolovych. Aby jim to snad decka predem nerozkradla, ci co. ;)

0/0
8.9.2011 1:34

cassul

Re: Zase konzole?

Kamaráde, PC je z hlediska her neperspektivní záležitost. Miliony kombinací různě výkoného HW a SW, které můžou dělat problémy, zvyk krást programy ve velkém a tak dále. Pro vývojáře je ideální konzole, dokonale ví, co je to za systém a můžou aplikaci dokonale odladit.

U nás jsme s hrami trochu jinde, herní PC je tady pořád silné a je tady pořád zvyk jednoho počítače v domácnosti, na hry, internet a často i pro malou firmu, ale v civilizovaném světě jde o zcela oddělené světy. Na hraní je konzole a na práci a podobně je PC...

0/0
8.9.2011 8:18

Ozolinsh

Re: Zase konzole?

Tak tak. Už jsi zkusil hrát na 50" obrazovce hru na PC? :-) A sedět u toho v křesle?

0/0
8.9.2011 8:38

Upir_Spike

Re: Zase konzole?

jojo tohle jsem přesně vyzkoušel. Na 50ce plasmě hrát BFBC 2:o)

0/0
8.9.2011 8:41

radik

Re: Zase konzole?

jam mam u pc promitacku a sedim na gauci ;-D;-D

0/0
13.9.2011 16:21

mutant

Re: Zase konzole?

a kolik ti je? takovýhle řeči jsem už slyšel kolem roku 2000.

0/0
8.9.2011 10:41

radik

Re: Zase konzole?

8-o BLBOST... ze ma kazda druha rodina nejakou konzoli jeste neznamena ze na PC u nich nehrajou... to ze muzou hru na konzoli dokonale odladit je smesny... prave pro konzole se hry zjednodusujou a ve vysledku ty super odladeny hry vypadaji mnohem hur nez na PC... to perfekti odladeni pak vypada tak ze hru orezou tak aby ten starej hw v ty konzoli vubec stihal ;-D

0/0
13.9.2011 16:28

bad_azz

Re: Zase konzole?

PC je pro hráče a konzole jsou pro sporty nebo pro rodiny s dětma. Zkuste se podívat na nějaké velké lan turnaje :D a pak házejte moudra.

0/0
9.9.2011 19:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.