Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Gears of War 3 jsou herní orgie. Takhle má vypadat akční hra

Potřetí a ještě lépe než minule? Ano, Gears of War 3 nabízí vše, co od kvalitní střílečky očekáváme.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

paličččč

Ta

hra má skvělou atmosféru. To byla silná stránka už prvního dílu a tohle v ničem nezaostává. Je celkem jedno, že to nepřináší nic novýho. Hraje se to skvěle.

0/0
28.9.2011 17:20

reactt

Gears of war 3

je vyborna hra, remeslne odvedena prace a za to si zasluhuje 80 procent. Je stejne zabavna jako minule dily, tudiz se u ni budete bavit. Co od hry neocekavat je inovace nebo dlouha hratelnost.. U teto recenze bych misto vysokeho hodnoceni ocenil vecnost, ktera by me motivovala pro nakup vice, nez prehnane vychvalovani.. Tato recenze me spise pripomina zadek krabicky originalni hry. Kde se proste napise, ze je vsechno super, jeden super novej multi mod atd. :D

0/0
26.9.2011 7:53

Martin Skála

Fuj

Kravina

0/0
23.9.2011 20:51

,.palič;

Na

Steamu je Alpha Protocol za 2 eura a to je lukrativní.

0/0
23.9.2011 20:05

kubexxx

Re: Na

Hned jsem po tom včera skočil ;-D

0/0
23.9.2011 21:49

,.palič;

Re: Na

Já taky. Je to jedna z těch her co jsem "si vždycky chtěl zahrát, ale pokaždý jsem na to zapomnlě" ;-D

0/0
23.9.2011 22:09

Yerm

Re: Na

Tak má vypadat akčně-plížící RPG hra s vynikajícím systémem rozhovorů :-D

0/0
25.9.2011 9:06

Undertaker

Ti nabusenci

Jsou stejne hnusny jako v UT3. Humus, nechapu, co to je za trend.

0/0
23.9.2011 19:36

o.kostal

neni pro PC = 0 bodu.

0/0
23.9.2011 18:18

jarous76

Nechapu jednu vec

Jak nekdo muze dat slova "Nabusena kampan", "Dlouha a poutava kampan" a "Kampan lze dohrat za 10 hodin" do jednoho clanku :-)

0/0
23.9.2011 16:35

,.palič;

Re: Nechapu jednu vec

Vítej v roce 2011.

0/0
23.9.2011 18:58

Kicker

Re: Nechapu jednu vec

Jo no, asi tak. Ale i v tom případě, těch 10 hodin je u lepších her docela tradice, čili pořád nic moc. Ale když uvážím starý hry, kdy po 10 hodinách člověk cítil, že je tak v 1/4 hry.. Zase tehdy lidi neměli tolik peněz. Dneska jich mají svým způsobem víc, vývojáři to vědí a tak toho využívaj.

0/0
23.9.2011 19:02

Lupulin

Re: Nechapu jednu vec

já nechápu jak někdo mlže tuhle kampaň označit za poutavou......aneb, potřebujem auto, hledáme, auto, našli sme auto nemám benzín, hledáme benzín, našli sme benzín, přineseme benzín do auta....jedeme autem je tam překážka tak asi budeme překonávat překážku atd atd....tohle jestli je podle autorů příběh, tak nasrat jim na hlavy!!!!!!!!!!!!

0/0
26.9.2011 9:51

Ej.dzej.rimmer

..

Bavi me tu cist kritiku lidi ,kteri hru ani nehrali :o) Pokud chce clovek objektivni nazory na hru ,tak diskuze bonuswebu to urcite neni :o) Ja Gearsy 3 jeste nehral.Prvni dil byl fajn a druhej super narez,kterej me bavil opravdu hodne,takze do tretihu dilu urcite pujdu taky.Podstatny je vedet co hry ocekavate a proc si ji kupujete.Ano Gearsy jsou linearni rezba ,ale najkym zpusobem neuveritelne zabavna linearni rezba a v cooperaci se herni zazitek jeste nasobi.

Jak rikam sem jsem se prijel jen pobavit ,protoze mi bylo jasny ,ze na xbox exklusivku tady bude hodne "zajimavych" nazoru,ale pokud chce clovek vedet opravdu neco o konzolove hre ,tak konzolista.cz je to pravy misto kam jit a tam se schoduji s recenzi bonuswebu plus do diskuze prispivaji hraci ,kteri hru hrali.

0/0
23.9.2011 16:21

Pavel_999

Re: ..

Mam dohrany prvni a druhy dil. Jednicka, krome graficke orgie (hrano ke konci roku 2006) nic moc nenabidla a u dvojky bylo citelne zbytecne "roztahani" misi, kde jsem se ze zacatku vyborne bavil, ale ke konci neskutecne nudil. Od exklusivky ocekavam vic, obzvlast pokud to porovnam s hlavnim konkurentem - Sony.

0/0
24.9.2011 8:55

celim

Nemohu pochopit,

jak může někdo v dospělosti trávit spoustu času u takovýchto her. Ale asi jsem už na to starý, abych to pochopil. Já si zahraji leda tak mariáš, nebo z nudy postřílím pár slepic. Ale na to dojde tak jednou do roka. Tolik času nemám, abych s ním tak plýtval. vcelku závidím těm, kteří na to čas mají a jsou dostatečně líní, aby byli schopni volný čas vyplňovat nějakou smysluplnou činností.

0/0
23.9.2011 15:52

Ej.dzej.rimmer

Re: Nemohu pochopit,

Co je to podle tebe smysluplna cinnost?Kazdyho bavi neco jinyho.Tebe bavi marias a nekoho hrani her.

0/0
23.9.2011 16:08

Ej.dzej.rimmer

Re: Nemohu pochopit,

Jen dodam,ze mi je 28.Chodim do prace.Bydlim sam s pritelkyni a hraju hry,koukam na filmy.Proc?Protoze me to bavi.Je to proste zabava.Ano neni to nic bez ceho by clovek nemohl zit ,ale pokud ma clovek ty dulezity veci v zivote, na kterych zalezi v poradku ,tak si muze na plno uzivat i tu mene podstatnou cinnost.

Samozdrejme nesedim je u her.Chodim ven s kamosema,sportuju,ctu,jezdim na vylety.Treba zitra jedu na peknej vylet.Emirates stadium Arsenal vs Bolton.Proste kazdej ma svuj zivot a at si ho stravi sam jak uzna za vhodny.

0/0
23.9.2011 16:44

LooL

Re: Nemohu pochopit,

Aaasi tak R^

0/0
23.9.2011 17:49

o.kostal

Re: Nemohu pochopit,

R^

0/0
23.9.2011 18:17

Duke._._Nukem

Re: Nemohu pochopit,

jasne,ve fifa 2010..;-D

0/0
23.9.2011 22:24

Ej.dzej.rimmer

Re: Nemohu pochopit,

FIFA 1O? To jeste nekdo hraje? Ja miluju fotbal a fotbalovej klub Arsenal,takze si platim Arsenal membership .Pred 2 tydnama se mi konecne podarilo dostat se na zapas Arsenal vs Swansea a byla to ,takova bomba,ze dnes jedu zase.Neuveritelnej zazitek.Jeden z nejlepsich zazitku v mojim zivote.Predcilo to dokonce i tandem seskok ze 4000metru :o) Je mi jedno jestli mi clovek,kteryho neznam veri nebo ne.Fakt je ten ,ze ja tam dneska budu a uz se nemuzu dockaaaaaaaaatttttttt:-P:-P:-P:-P

0/0
24.9.2011 4:08

o.kostal

Re: Nemohu pochopit,

Co muze byt smysluplnejsi nez hrani her? Rybareni? Makani v praci? Starani se o deti? Delani sexu? Nebo co? A jaky je v tom rozdil?

0/0
23.9.2011 18:17

Jake.Sully

Re: Nemohu pochopit,

From celim - Mě teď bylo 21 let. Volnej čas trávim tím, že chodim ven s kámošema, čtu odborný časopisy apod. Zkrátka jako každý normální člověk. Ale jsou dny, kdy je třeba venku hnusný počasí a nebo jsem třeba nachcípanej a tak si udělám čas, abych si zahrál tyhle hry. Občas (spíš pozdě večer) hraju online, kde se potkáš splno lidma, komunikuješ s nimi, mužes s nimi pokecat, už tam mám i kamarády. Výhoda těchto "kamarádů" je, že jim můžeš říct úplně všechno, co třeba opravdovým kamarádům neřekneš. Určitě bych to jako mrhaní časem neviděl. Lepší než koukat do zdi. Jinak ty mrháš časem tím, že chodíš na Bonusweb, když hraješ jen slepice a mariáš a čteš si tady recenze her:D

Ke hře. Určitě do ní půjdu. Předchozí díly jsem taky hrál. Nejvíc mě bavil asi Gears of War 2. na GW3 jsem se těšíl od dohrání;)

0/0
24.9.2011 9:01

kapikacz

Re: Nemohu pochopit,

Tak takový nazor muže mít jen nějaký pitomec, který ve volném čase běhá kolem míchačky u baráku a opravuje, protože mu to jeho drahá poručila a on ji není schopen říct, že jde hrát nebo nedej bože koupit si X360 nebo PS3.

0/0
24.9.2011 16:06

5x zabanovany Pusher

Na PC to nevyjde

protoze byste si to vsichni nakradli.. dobre vam tak;-D

0/0
23.9.2011 13:01

NiaWolf

Uvidíme

Zatím jsme hráli  v coop pouze GoW 1 a bylo to utrpení. (a to už jsme hráli většinu coop, co na Xbox vyšly). Nejhorší byli neustále nudné rozhovory přes vysílačku, které se nedali přeskočit, postava se při nich plížila jako šnek a za trest byl checkpoint vždy před těmito rozhovory/videi, takže po každé smrti to člověk poslouchal furt dokola. Zbraně také nic moc a rozmanitost nepřátel k pláči. Nevím, čím tahle hra zaujmula ostatní, ale nás mnohem více bavilo Army of Two 2 nebo F.3.A.R. No třeba trojka překvapí..uvidíme :-P

0/0
23.9.2011 12:01

vaclavj1

Re: Uvidíme

Tech rozhovoru tam nebylo tolik a jestli se nepletu, tak vesmes slouzily na maskovani loadingu. Ale tak mozna by bylo lepsi zkusit nizsi obtiznost ;-)

0/0
23.9.2011 17:51

beef-eater

Ach jo....

Bú, bú, búúúú, já to chci na písí.... ;-(

0/0
23.9.2011 10:39

dzandra

Re: Ach jo....

Taky nevím, proč to nevydají na PC, jedničku hraju dodnes. Na poslední obtížnost je to celkem prdel :D

0/0
23.9.2011 11:45

Syn pirátův

Re: Ach jo....

Jedničku jsem dohrál 3x a je to fakt nehorázně hustá řež tadle hra prostěR^R^R^

0/0
23.9.2011 12:28

,.palič;

Re: Ach jo....

Jednička byla fakt dobrá. Taky jsem ji hrál na PC v český verzi, kde byl přeložen Corpser jako MRTVOLÁK;-D

0/0
23.9.2011 17:04

Veska, anděl Smrti

90% rozhodně ne

To mohla dostat 1, možná i dvojka, kde byly nové prvky, ale trojka už je bohužel slabší, ale neříkám, že není zábavná. Jenom škoda, že je to už jenom recylace předchozích nápadů atd. Navíc na dnešní dobu už jsou konzole zastaralé a brzdí vývoj.

0/0
23.9.2011 10:25

Marty79

Reakce na první dva příspěvky...

Vážení, váš názor vám vymlouvat nebudu, je to vaše právo.Nicméně si dovolím podotknout, že budete pravděpodobně hráči na PC...GOW3 je z hlediska klasického konzolisty naprostá pecka.Je sice lineární, ale neskutečně zábavná, intenzivní a rozmanitá.Celá trilogie je to nejlepší, co jsem kdy hrál a podotýkým, že nehraji na PC.Hráli jste to vůbec???

A ještě jedna zmínka pro autora recenze...ten překlad je katastrofální a strojový;-O!!!

Howgh.

0/0
23.9.2011 9:25

pavelkoutny

Re: Reakce na první dva příspěvky...

Ani z hlediska konzolisty to není pecka, snad jen kdyby si skutečně nehrál nikdy nic jiného. A doporučuji si na to PC udělat čas, abys viděl, třeba jen proto, abys viděl rozdíl grafciké úrovně u některých her, a že ty hry na konzole jsou strašně předražený, když stejná PC hra vyjde dnes na 900 korun a snad každý slušný PC to rozjede bez problémů v 1920.

GoW3 Je to bohužel přesně tak, jak píšu, recyklát, co rychle omrzí, žádná pecka ani nekonečná zábava, protože to prostě postrádá nápad, něco nového a něco zajímavého .... bohužel jsem to hrál a lituju, měl jsem skončit u dvojky, která jakš takš ještě přinesla něco svěžího .... trojka jen vytahuje velké peníze z kapsy, které neodpovídají kvalitě produktu a kazí dojem celé triologie ...  a jestli tvrdíš, že je to to nejlepší, co jsi hrál, tak tě hodně lituji - hraji na konzolách i PC už více než 15 let a je tu mnoho mnoho výrazně lepších her  ....

0/0
23.9.2011 9:39

Jiří Hašek

Něco nového, prosím !!!

Souhlasím s předchozím kritickým příspěvkem. Herní průmysl má těžkou tvůrčí krizi, už ani takové stálice, jako byl Splinter Cell, nejsou schopny se vyhnout komercializaci. Místo toho, aby vznikaly tituly, které alespoň trochu hráče povznášejí a vzdělávají, vznikají hovadiny tohoto stylu. Obávám se, že brzy již nebude co hrát...

0/0
23.9.2011 8:39

pavelkoutny

Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Hra je bez debat totální recyklace všeho, co jsme hráli před tím i v jiných hrách jen v jiných kulisách. Žádný extra nářez to vážně není a přiběh, stejně jako stylizace je poněkud hloupoučký. Není to nářez a skutečně takhle nemá vypadat akční hra ... neustále máte pocit, že už jste to prostě hráli a rychle se hra omrzí - Není to hra co se hraje jedním dechem ... prostě neuchvátí a to si skutečně 90% nezaslouží.   

Jinak v recenzi by bylo fajn uvádět alspoň nějaké regulérní záběry či screeny ze hry ... ty vyrendrované a vyleštěné wallpapery s AA jsou sice pěkné, ale o skutečné grafické úrovni hry, tak jak ji dnes zvládá Xbox360, neřeknou lautr nic. Možná naopak budou mnozí zklamaní, jak nedobře tahle hra vypadá.

Celkově je to opravdu jen třetí pračka na peníze, vzhledem k tomu, kolik milionů Xbox360 je ve světě, není 1 milion předobjedávek žádný úžasný číslo, když je to v podstatě jediná exkluzivní xbox hra, což o mnohém vypovídá.  A cena 1300 korun? Drahý. Hodnocení 65-70% maximálně.

+3/0
23.9.2011 2:29

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Nebudu vas presvedcovat o opaku, bylo by to zbytecne. GoW3 je proste super hra a to je fakt, ktery mensina jako vy proste zmenit nemuze. :-)

0/0
23.9.2011 11:08

Lupulin

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

v menšině jsou hráči geow...

když na xbox nevýjde za celej rok nic kloudného tak i geow se prodá.....jak se říká, hlad je nejlepší kuchař...

0/0
23.9.2011 12:09

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

jasne, asi mate na mysli tu skoro 7 milionovou mensinu, co si koupila GoW2 ;-D

0/0
23.9.2011 13:06

NiaWolf

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Když si něco koupíš, tak to hned neznamená, že si s tím spokojený ;-) A 6 mil na 55 mil konzolistů není většina :)

0/0
23.9.2011 13:10

NiaWolf

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

edit: 7mil  [>-]

0/0
23.9.2011 13:12

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Ja se tu bavim o vetsine, ktera si hru koupila oproti mensine, ktera umi jen kritizovat. Nikdo tu nemluvil o vetsine konzolistu. :-)

0/0
23.9.2011 14:26

Lupulin

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

sry, ale i tady je vidět že v žádné většině nejste...ANO, když si to zapneš budeš ve většině 15-17ti letých puberťáků.....tady jsou ale i lidi a ti vidí jen další dobrou střílečku která vyšla....to je ta většina...

0/0
23.9.2011 15:19

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

No a co, tak budu hrat s pubertakama. On snad vek nejak limituje dobrou zabavu? ;-D

0/0
23.9.2011 15:38

roman2277

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Hm...testuji každou novou hru a řeknu jediné,že tato hra je kandidát na hru roku! jsi úplně směšnej co tu píšeš! jinak multiplayer je v této hře asi nejlepší že všech her od roku 1980.Jinak hry hraji od roku 1977.sbohem znalče.

EDITOVAT:naprosto se ztotožňuji s recenzentem.

0/0
23.9.2011 13:23

Lony208

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Tak to těl nelze nic než litovat. Je to těžce průměrná hra. Jak jinak by to také mohlo dopadnout, když se jedná o slátaninu předchozích 2 dílů..

Naštěstí tu máme vždy pod recenzí hodnocení čtenářů (hráčů) a to bývá VŽDY zaručeně nejobjektivnější. A když tam vidím 193 hodnocení a score 73%(teď) tak myslím, že je min. celkem k zamyšlení, že je něco špatně, když recenzent zaměstnanec Bonuswebu Jaromír Chvalíček dá 90%  :) se trošku sekl ne "jen" o 20% :)

0/0
23.9.2011 14:20

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

tezce prumerna hra, ktera vsude dostava skoro maximalni hodnoceni a bude ji hrat/hraje nekolik milionu hracu. Takovou prumernou hru bych chtel kazdy tyden jednu pls. ;-D

0/0
23.9.2011 14:28

Lupulin

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

no, ale vy máte jednu za rok na xboxu..tak konec diskuze a pařit když už je konečně co :D

0/0
23.9.2011 15:21

filc

Re: Předražený recyklát s přehnaným hodnocením

Mam doma XBOX, PS3 i PC. Je mi jedno na cem co vyjde, kdyz je to dobra hra, tak si ji koupim. A GoW3 je dobra hra, tecka. :-)

0/0
23.9.2011 15:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.