Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Battlefield? Pchá, Red Orchestra 2 je k hráčům krutá jak skutečná válka

Red Orchestra 2 je zvláštní titul. Nabízí velmi realistické zpracování, které je sice svou surovostí atraktivní, odpuzuje však grafickým pojetím i telefonním seznamem technických chyb a nedostatků. Slibuje silné momenty, ale prodejní cena jako by zapomínala na nezávislou podstatu hry a riziko malé hráčské základny.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Habansz

Prispevek

Ja hraju RO2 uz pres 2 tydny a musim rict, ze jsem nenarazil na zadnou bidnou grafiku. Ba grafika vypada lepe a vice realsticky nez u takovych ,,plastovych" a preefektovanych CoD. Hratelnost je o 10 stupnu vyse nez u CoD a o 5 nez BF. Kdyz nekdo rekne ze BF je realistickej, mel by okostovat tohle. Za me 8/10, protoze kampan kterou vypychujete tu hru nezkutecne kazi, ani to vlastne neni kampan, je to jen offline MP s botama

0/0
4.10.2011 19:42

john.h

nevim nevim

ta hra vypada jak prvni Medal of Honor na PC (Allied Assault) nekdy z pocatku minulyho desetileti a ze si nevymejslim, tak staci srovnat obrazky: http://bonusweb.idnes.cz/medal-of-honor-allied-assault-dji-/Recenze.aspx?c=A020120_medalofhonoraa_bw

0/0
3.10.2011 15:43

jarous76

Re: nevim nevim

Haha ... presne tohle mne napadlo, kdyz jsem to videl :-P

Ale prebral jsem si to tak, ze MoHAA uz tenkrat melo super grafiku ;-D

0/0
11.10.2011 15:27

fiLL-kiLL

GRAFIKA

Tak si říkám, že autor recenze asi nedokáže moc objektivně hodnotit grafiku, když napíše, že hra vypadá bídně. Ba dokonce grafice vůbec nerozumí. Nevěřte tomu, tato hra rozhodně vypadá v plném nastavení velice

dobře(tyto slova potvrdí nedávný kladný rozbor grafiky na pctuningu). A

nejspíš se jedná o nejlépe hru na UE 3. Vono taky testovat čistě PC titul na dne již takřka low-endovém radeonu 5770 a stěžovat si velké nároky chce taky odvahu = ano hra je lehce náročná,oproti trendu multiplatformovek, ale nic dramatického. Hra má tradičně na UE 3 velice slušné modely postav, ale kupodivu také slušně ostré textury, dobře a nepřehnaně použité HDR efekty a pěkné dynamické stíny, které rovněž nejsou zrovna standartem u her na tomto populárním enginu. Je legrační, jak se někdy recenzenti rozplívají nad některémi rozplyzlými konzolovkami zapatlanými všemožnými bloory a ostrou grafiku nedokáži vůbec ocenit. Nechť si recenzent raděj zahraje "krásný" Killzone 2 v "HD" rozlišení.

0/0
3.10.2011 13:11

Andrej B

Re: GRAFIKA

Kampan jsem hral na plne detaily a hru osekal az teprve kvuli multiplayeru. O slusnych a ostrych texturach rec byt prilis nemuze, ale to je celkem typicky problem UE pri prohlizeni textur na kratsi vzdalenosti. Jiste, veskere efekty nastavene na maximum, vizualni stranku zlepsi, ale tezko mluvit o "velice dobre". Mozna, ze se nekteri recenzenti rozplyvaji nad " rozplizlymi konzolovkami", ja mezi ne ale urcite nepatrim.

Her vyuzivajicich Unreal Engine jsem videl radu a Red Orchestra jednoduse zadny graficky skvost neni. Zaroven na teto sestave hraju vsechny tituly a vim, jak vypadaji a behaji jine hry. Je vsak treba uznat, ze RO2 ma obrovske mapy, na kterych je casto videt opravdu velike plochy a pri nizsich detailech hra i tak beha velmi plynule.

0/0
3.10.2011 13:32

Jeffy

...

nechci být jeden z těch idotů co kritizují grafiku (regulérně hraju HOMM 3 na fullHD monitoru takže s tím očividně nemám problém ;-D) ale tohle vypadá tak na úrovni call of duty 2...

0/0
3.10.2011 11:32

damianx

Re: ...

Já hraji stejnou hru na full-hd televizy a je mi ukradené jak to vypadá.Jsem velký fanda série Fallout a nejraději mám 1 a 2,protože horší grafika tříbila mou fantazii :-)

0/0
3.10.2011 16:14

Ravenek

Hehe...

"Budoucím majitelům tak nezbývá než popřát šťastnou mušku a inteligentní spoluhráče. Za Stalina!"

Jo, kdyby autor napsal "Za Hitlera!", tak ho z práce vyhodí a beztak ho ještě zavřou...

0/0
3.10.2011 10:11

Jeffy

Re: Hehe...

Chápeš že hra se jmenuje red orchestra (předpokládám že single je za sověty), proto za stalina?

0/0
3.10.2011 11:35

Hanyz01Reloaded

Re: Hehe...

single je možné za obě strany...

0/0
3.10.2011 11:38

Glock Mark XIX

World of Tanks je zábavnější

... ale taky víc arkáda. :-P

0/0
3.10.2011 9:07

Hanyz01Reloaded

Re: World of Tanks je zábavnější

No hlavně to není moc realistické ;-) teprve v RO zjistíte, že druhá světová fakt nebyla jen o tancích:-)) - resp. jsou samozřejmě čistě tankové mapy na širých pláních, ale většinou je to extrémně realistická záležitost - ve městě má bez doprovodné pěchoty tank životnost sněhové vločky v pekle.

0/0
3.10.2011 11:44

Mendry

Videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=yM8NI6LbsbE

0/0
3.10.2011 8:16

Hanyz01Reloaded

zlatá původní RO

jak to tak sleduju... říkall jsem si, jestli třeba přidají medika, nebo nějaké další bojové povolání, či zbraně, jestli tam bude víc vozidel, jestli tam budou použitelné minomety (v jednom z modů pro původní RO byly), ale jak tak na to koukám, tak za šílené peníze nedostane hráč vůbec nic navíc.

0/0
3.10.2011 7:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.