Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nové vlastnosti, staré chyby. Recenze fotbalu FIFA 12

Každý rok se fotbalová sportovní série snaží zaujmout novými vlastnostmi. Někdy to je hezčí grafika, jindy třeba změna ovládání. Jednou za čas se ale objeví zcela zásadní změna, na kterou my novináři slyšíme. A takových menších i zásadních změn je nová FIFA plná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Clar

Jinak

koukám, že Rooney je na titulce ještě bez vlasů;-D

0/0
4.10.2011 20:12

Ej.dzej.rimmer

...

Fifa je super.Urcite lepsi nez minulej rocnik.Hra je plynulejsi a hraci se hybou a delaji to co jim porucite.Co me ,ale vadi je ,ze rozhodci piska faul jen na hrace s balonem.Uz se mi nekolikrat stalo ,ze jsem si chtel udelat narazecku se spoluhracem a souper mi hrace bez balonu ,kterej mel bezet do uvolneni normlane sejmul a rozhodci ani nezareagoval.Dal co je hodne neprijemny jsou odkopy od vlastni brany ,kdy prohranej hlavnickovej souboj na puli hriste posila soupere kolikrat 1 na 1 proti brankari.Tohle uz bylo i ve FIFA 11 .Skoda ,ze to neopravili.

No kazdopadne online mod na prosto bozi!!!Moznost hrat PVP zapasy jako ligu s moznosti postupu,sestupu nebo udrzeni se v dane divizi je neuveritelne motivujici ,plus behel ligy hrani i poharu je dalsi zpestreni.Ja jsem s fifou absolutne spokojenej a doufam,ze nejaky chybky opravy patch.

PS:Kdyz hrajete v padajicim snehu ,tak nejakou zahadou maji vsichni hraci cerny vlasy.Nevim od ceho.Asi od toho padajiciho bilyho snehu.

0/0
4.10.2011 20:02

JetFly

koukám, že už to vypadá jako Pro Evo

R^

0/0
4.10.2011 19:38

Dawemaster

Re: koukám, že už to vypadá jako Pro Evo

pro Evo vypadá daleko lépe ;-),já to říkám furt...;-D

0/0
5.10.2011 15:09

outteligent

Novinář?

"My novináři..." :D Ty seš teda novinář...;-D

0/0
4.10.2011 18:18

mikik

PES vs FIFA

Nejak jsem posledni dobou nesledoval ani FIFU ani PES. Nevite jak na tom jsou v porovnani v soucasnosti. Nejde mi o nejaky flameware, ale pokus o porovnani hratelnosti pro cloveka prilezitostnejsiho...

0/0
4.10.2011 17:32

UrsusLuin

Re: PES vs FIFA

Pořád platí, že přístupnější je FIFA. Ale obě hry už jsou natolik vyrovnané, že co ročník, to je lepší ten druhý. U obou existují dema, takže doporučuju opravdu stáhnout a zkusit. Každému sedne něco jiného.

0/0
4.10.2011 17:36

JetFly

Re: PES vs FIFA

Hraju obě hry, ale pořád je Pro Evo o něco dál, ale zatraceně dobře, že tu existuje konkurenceR^

+1/0
4.10.2011 19:39

Kicker

Re: PES vs FIFA

No můžu soudit jen z dem obou her. Chyby v umělé inteligenci mě přišli všude, stejně tak faily rozhodčích, i když v té Fifě možná občas trochu větší. Co se týče kličkování tak mě víc sedí FIFA, ale to je asi o zvyku na ovládání. FIFA má zase ale výhodu té fyziky, takže ty přihrávky atd. se zdají být více reálné, a taky mi přišlo zajímavější publikum na stadionu. :) PES na druhou stranu má i jihoamerickou ligu, což dost potěší. U FIFA mě třeba docela těší i možnost vyhazování s brankářem tak daleko jak chci, stejně jako výkop, u PES je to tradičně jen krátký nebo dlouhý. Ale dost lidí říká, že PES je realističtější jak FIFA, že ta jim přijde jako arkáda. Takže mezi nima asi už dneska fakt těžko říct, ale já zatím spíš uvažuju o FIFA. Už i proto, kdo ji namluvil u nás v ČR. Jen pro info - mám doma FIFU naposledy 2000 a 3 poslední PES. Ještě tomu dám tak týden a uvidím. Zatím jsou šance u FIFA vs PES tak 65% vs 35%.

0/0
4.10.2011 23:23

Leftism and censorship killer

Re: PES vs FIFA

na PES se dají stáhnout patche, kde máte jakou ligu chcete, aktuální nároďáky a dokonce jsou patche, kde jsou fanouškovské chorály.

Stačí stáhnout a pomocí instalátoru na dvě kliknutí nainstalovat ;-)

0/0
8.10.2011 12:26

Clar

Dá se to ještě hrát na klávesnici?

Poslední dva ročníky skoro nešly... A to hrahu fifu od roku 97.

0/0
4.10.2011 16:32

neraftko

videorecenze

http://www.youtube.com/watch?v=lk1Lze-WO-A

0/0
4.10.2011 15:40

fidas

Fifa12

fifa je super.na obranu si jde pomerne rychle zvyknout a kdyz mate pohled na co nejvetsi kus hriste,aby byl prehled, tak to de. mam za se sebou cca jednu sezonu v PL na svetovou tridu a je tam par veci co me dokazou neuveritelne frustrovat. treba goly pc stylem tyc-odraz od meho hrace-primo na nohu soupere a gol. je to az nak moc casto.

0/0
4.10.2011 12:51

misakcz

PRý tam není česká liga:( Není vhodné to zmínit v recenzi?

PRý tam není česká liga:( Není vhodné to zmínit v recenzi?

0/0
4.10.2011 9:45

SmyslnýBimbo

Re: PRý tam není česká liga:( Není vhodné to zmínit v recenzi?

Ano, Gambrinus liga tam není, rovněž v Rest of world není k dispozici žádný český tým. Český národní tým letos absentuje. Důvodem je konkrétně, to že EA Sport nezískala licenci. Letos chybí i Turecká liga taktéž z důvodu nezískání licence ale Turecký národní tým tam je a aspoň Galatasaray Istanbul je k nalezení v Rest of World. JInak přibyly nové repre v podání Kolumbie, Chile, Peru, Pobřeží Slonoviny, Egypta. Z NT zmizel náš národní tým a tým Číny. JInak žádné nové ligové soutěže k dispozici nejsou. Těch je tedy o 2 méně než loni.

0/0
4.10.2011 14:25

ODSCSSD 5

problem je v ovladani

myslim ze problem techto novych fotbalu je predevsim v ovladani... aby byl fotbal opravdu realny, stalo se ovladani tak slozite, ze obrazky ze hry, co vsechno fifa umi, vypadaji sice hezky, ale v realnem hrani je plno moznosti proste neproveditelnych...

0/0
4.10.2011 9:27

Ej.dzej.rimmer

Re: problem je v ovladani

Ani bych nerekl.Vse je o cviku.Staci se podivat na youtube co tam tom borci dokazou.

0/0
4.10.2011 19:55

Drussbarb

Tak

Ja se ve Fife nedostal na nejtezsi obtiznost ani omylem, stale jsem zasekly na stredni. Spatny hrac, zda se :-/

0/0
4.10.2011 9:23

kraus

Re: Tak

Já také.:-) A to jsem toho nahrál dost. Nějak se mi nechce zvyšovat počet tlačítek, která bych měl ovládat, abych mohl hrát vyšší úroveň.

0/0
4.10.2011 14:47

Drussbarb

Re: Tak

No ja pouzivam tlacitka vsechny krome klicek a ... naucil jsem se trestnaky, obcas dal i gola z primaku, ale jinak, hruza. Klidne bych zaplatil nekomu, kdo by mne to naucil vyhravat na nejvyssi obtiznost. Ale presto mne to bavi stale ukrutne :-)

0/0
5.10.2011 12:34







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.