Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Battlefield 3 může být nejlepší akční hrou současnosti. Dojmy z hraní

Krátký čas s Battlefieldem 3 na herním veletrhu Gamescom v německém Kolíně v nás zanechal pochybnosti, které však betatest síťové hry téměř zametl pod koberec. Titulu po herní stránce téměř není co vytknout a grafika je výtečná. Veřejně dostupná verze je však plná fatálních technických chyb. Hru se nám proto většinou nedařilo hrát déle než deset minut v kuse.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Bojovník z Karkandu

JÁ SE FAKT TĚŠÍM

:-PR^

0/0
7.10.2011 10:07

Ej.dzej.rimmer

..

On napsal ,ze GOW je zamerenej na MP a ty jsi napsal cituji: COOP neni MP.Nevim z jaky zeme pochazis ty ,ale tam z kama ja to znamena ,ze rikas,ze podle tebe je MP COOP.A pak nize pises ,ze jsi nikde nerekl ,ze MP v GOW je COOP ,kdyz jsi to rekl.Rekl jsi to nebo ne ? A vubec nevim co tim stejne chces rict?To, to jako porovnavas s Battlefieldem?Neni snad Battlefield hlavne o cooperaci ? A ano je rozdil mezi 8 hraci a 64 ,ale proc to sem pletes?Ja jsem reagoval na tvuj prispevek ,kde tvrdis ,ze jsi nikde nenapsal ,ze v GOW je MP, COOP,abych te upozornil na to ,ze jsi to ,ale naspal.Proto se s tebou neda bavit.Jen lzes a kdyz uz nemas co napsat ,tak se radsi vytratis.Neco jako omluva ti nic nerika.

A sasku?Jestli se takhle bavis s otcem ,tak me do toho netahej.Mozna by ti mel dat z leva a z prava .Ocividne tvoji vychovu zanedbal.

0/0
6.10.2011 16:43

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

1) nejsi muj otec

2) ja ti predvedl argumenty na ktery dotycny odpovedel pouze "SAME KECY" a ty rikas, ze je to relativni odpoved inteligentniho cloveka? Rikas, ze nevim zda ta hra bude dobra, ale ja predvedl ARGUMENTY, ze jeho nazor, ze bude spatna je zalozena na nesmyslech a presto ty schazujes me a zastavas se jeho hloupyho postoje, ktery kdyz si projdes diskusi je k smichu vsem, nevim proc, ale duvod me napada jediny a to, ze mas na me averzi

3) COOP a MP jsem napsal dost jasne a ty to tedy zase prevracis a rikas, ze jsem si urcite myslel neco takoveho, protoze sem psal tohle - vis prd co jserm si myslel a vis prd jak jsem to myslel jedine co tak hadas a kdyz ti to vysvetlim, tak me zase napadas?

4) ano, jednam arogantne a povysene, ale jednam tak s lidmy co predvadeji naprosto to same a bezduvodne

5) dle tvych uhybacnych kecu a vymluv a ataku na mou osobu tedy hadam, ze ti prijde odpoved cloveka co zatracuje hru na zaklade ranneho betatestu, pri upozorneni na to, zcela v poradku

0/0
7.10.2011 7:24

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Zadnej argument jsi neukazal.Ty duvody proc jsi ho nazval saskem a hlupakem nebyly pravdivy ,protoze on nic takovyho nenapsal.A ano prijde mi normalni ,kdyz nekdo zrusi objednavku neceho kvuli chybam.Neni na tom nic nenormalniho.Proste si pocka ja hra bude vyladena a potom ji koupi.Jenze ja se o tomhle vubec nechtel a nechci bavit.Ja jen na tebe zareagoval ,protoze jsem si precital diskuzi a z niceho nic me zarazilo,proc nekdo druhyho bezduvodne urazi a kdyz jsem videl tvuj nick,tak mi to bylo jasny.Tod vse.

0/0
7.10.2011 7:49

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

COZE? Ja jsem mu rekl, ze na Xboxech je jina a starsi verze na PC, ty tvrdis, ze to neni pravda? Dokonce to sam i rikal. A presto dokazal rict, ze tam jsou chyby, ktere jiz nestihnou opravit do plne verze? Uved mi kde jsem uvedl lzive argumenty.

A co nepsal? cetl jsi vubec tu diskusi tedy a nebo reagujes jen na zaklade nicku, sam pises, ze jsi na me reagival a ocekaval odeme neco jen na zaklade nicku a presvecujes me stale vic, ze jsi tu diskusi ani necetl.

BEZDUVODNE? STALE STEJNA OTAZKA - NA ARGUMENTY JE NORMALNI ODPOVED "SAME KECY"? - ANO - NE

0/0
7.10.2011 8:17

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Chapes vubec psanej text?Ja jsem napsal ,ze jsem to cetl podle nicku?Ja jsem napsal ,ze jsem cetl diskuzi a zararilo me proc nekdo nekoho bezduvodne urazi a pak jsem se podivam na nick a videl jsem ,ze jsi to ty a vubec me to neprekvapilo.Dokud jsem si neprecetl to tvoje sasku,hlupaku,chlapecku a pod.tak jsem vubec nevedel ,ze jsi tady.Az styl psani a arogantni pristup tobe vlastni te prekvapil.Opakuju to znova a poste.Nenapsal ti nic za co by jsi ho mel pravo urazet.

0/0
7.10.2011 17:26

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Na ''asi jsi zadnou betu nikdy nehral;-D;-D;-D'' je odpoved ''same kecy'' naprosto adekvatni.

0/0
7.10.2011 17:28

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Precti si ty jeho kecy, pak dojdes ke stejnemu zaveru jako ja a ostatni lidi ;-)

0/0
10.10.2011 7:47

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Jaci ostatni lidi?Ty jsi jedinej ,kdo ho urazi.

0/0
10.10.2011 16:24

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Vazne ti napsal ''same kecy'' na to jako ho upozornujes ,ze na xboxu je starsi verze bety a nebo na to tvoje ''as jsi zadnou betu nikdy nehral;-D;-D;-D'' .To druhy je spravne.Jak rikam.Neda se s tebou bavit,protoze ty si ani nepamatujes co sam pises :o)

0/0
7.10.2011 8:07

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

"Takze 1) v tom pripade mluvime o 2 ruznych verzich, ale predpokladam, ze na xboxu bude vse doreseno dle zkusenosti z PC, takze nevidim problem.

2) ja tykam na verejnych diskusich bezne, je to zvykem, takze bud to zkousni a ignoruj nebo treba rozmlat klavesnici, to je mi jedno"

Odpoved "same kecy"

Jak jsem rekl - diskusi jsi vubec necetl !!

0/0
7.10.2011 8:19

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Ano uz to vidim uplne dole.Ano tohle je samozdrejme s tve strany argument a neadekvatni odpoved z jeho strany ,ale to neni vlakno na ,ktery jsem reagoval,ze ne?

0/0
7.10.2011 18:32

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Takze tobe prijde normalni posuzovat diskusi podle vytzene casti z celeho kontextu? 8-o

0/0
10.10.2011 7:46

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

Z jakyho vytrzenyho kontextru?To vlakno na ,ktery reaguju je dost veliky a kazdej ,kdo cte diskuzi ,tak ji cte z vrchu a ne ze spodu a podle toho reaguje.Jestli jsi ho chtel urazet ,tak jsi ho mel urazez ve vlaknu ,kde ti na argument rika "same kecy" a ne ve vlaknu ve ,kterym si zadny urazky nezaslouzil.Precti si to pekne z vrchu a uvidis sam ,ze sebe delas akorat hulvata.

0/0
10.10.2011 16:22

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Ps. clovek, ktery napise, ze ho ve stare verzi bete odrazuji a prekvapuji veci jako vypadavajici textury ci propadavani do zeme me opravdu nepresvedci, ze v zivote hral BETU MP hry

0/0
7.10.2011 8:25

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Ukazal jsem ti v cem se dotycny zachoval tak aby si zaslouzil byt nazyvan tak jak jsem ho nazval, chtel jsem po tobe jedine - objektivni vyjadreni, to jsi nedal, pouze jsi napsal, ze jsem hlupak protoze se mi jeho odpoved nelibila, takze JA jsem se s nim snazil diskutovat normalne, JA jsem mu predvedl hromadu argumentu, proc jsou jeho obavy predcasne a stejne me v diskusi schazuje nejaka bezviznamna nula, protoze argument "SAME KECY" mi neprijde jako dostacujici a inteligentni? Ty nebudes normalni, ta averze vuci me z tebe dela saska, tve kecy jsou k smichu, tak si konecne uvedom, kdo prvni se dostal ze slusne diskuse jinam, ja to nebyl, ja pouze reaguji.

0/0
7.10.2011 7:28

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Ps. omlouvam se, ze jsme meli vcera oslavu 2 narozenin a nemohl jsem se tu tedy do vecera hadat s clovekem, co ma averzi a postrada logiku, verim, ze jsem si tu poznamku, ze zmizim jako srab timto plne zaslouzil

0/0
7.10.2011 7:30

Ej.dzej.rimmer

Re: ..

:o)Tohle bylo mysleno na ty diskuze pred tim.;-) Tady tohle mam uz jen na pobaveni.Normalne bych ani na tebe nereagoval,ale po predchozich zkusennostech s tebou nevidim duvod proc se trosku nepobavit.Krome toho si za to muzes sam,ze na tebe vubec reaguju.Sasku,hlupaku,chlapecku nad temahle slovama z tvojeho repertoaru ,ktery pouzivas snad v kazde diskuzi plus tvuj aroganti pristup ke kazdymu s kym se bavis proste pritahuje pozornost a nuti me napsat,ze NEMAS na to ,aby jsi se choval arogantne a ostani urazel.

0/0
7.10.2011 7:54

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ..

Nevim, proc bych mel diskutovat slusne s clovekem, ktery misto argumentu napada ci urazi, jak jsem rekl JA jsem argumenty uvedl. Kdyz neumis slusne a vecne diskutovat - pak nefnukej.

0/0
7.10.2011 8:21

luke777

hra

betu sem hral a co muzu rict call f duty nechci a s bad company 2 to ma pramalo spolecneho zustavam u bad company 2. beta me nezaujala zrusil sem objednavku.

co me vadilo bylo byl ten jejich slavny pocin origin beru maj klienta neberu spustim hru a on se spusti webovy prohlizec? co to ma jako znamenat? ne dekuji nechci. proc nezustali u konceptu bad company 2? inovace ano ale tohle ne

0/0
6.10.2011 8:45

IARK - Králíček Chlupíček

Re: hra

S tim souhlasim, nevim proc nemohli zustat u EAdownloader manager

0/0
6.10.2011 11:25

George63

běžte už do háje s těmi válečnými hrami

To vás furt baví střílet lidi? Zamyslete se děti, raději běžte na pískoviště dělat bábovičky a nebo taková prolézačka není k zahození. Nebo si vemte koloběžku a jezděte kolem baráku. A nebo si zaskákejte na chodníku panáka a nebo si hrajte s holkama na doktora, to je taky lepší než ty blbosti s kulometama.

0/0
5.10.2011 23:13

IARK - Králíček Chlupíček

Re: běžte už do háje s těmi válečnými hrami

DNFTT

0/0
6.10.2011 7:10

Ej.dzej.rimmer

Re: běžte už do háje s těmi válečnými hrami

Kolik ti je?Sest?;-D

0/0
6.10.2011 7:13

dzandra

tak jsem si říkal co to mele o 10ti minutách

A dnes, hle po jednom kole mě to vyhodilo :D

0/0
5.10.2011 22:08

Hagrid23

:(

Hra pěkná, moc pěkná. Hrál jsem betu, ale je to spíše Sniper VS. Sniper. Připadal jsem si jako na táboře.. samej camper.

0/0
5.10.2011 11:58

IARK - Králíček Chlupíček

Re: :(

V BF2:BC bylo dost serveru, kde bylo omezeni na 3 snipery pro stranu. Nejvetsi ale byla sranda branit ostrov, kdyz pulka tymu protejsku byli sniperi, pak si v klidu rozstrilel ten zbytek, kdyz sel aktivovat bomby. Spousta lidi hraje za snipery jen protoze to je nejjednodussi jak si hrat na kinga, kdyz jses noob, ale sniper by mel byt hlavne podpora a tam se teprve vidi, kdo jak umi hrat za snipera.

0/0
5.10.2011 12:09

shocker79

Re: :(

Souhlas, me se třeba líbilo, jak byli snajpeři odladění ve starým BF2. DObrý a schopní tam byli velice platní, kempeři akorát celou mapu proleželi (třeba na jeřábu, že? :) a byli týmu uplně k ....

0/0
5.10.2011 12:18

shocker79

Bugy

Posledně jsem udelal tu chybu, že jsem celej natěšenej utikal v den vydání pro BF BC2, ten den se nedalo ani přihlásit na servery, i po týdnu to furt padalo to jak listí na podzim, ještě i po měsicí s tim měli furt problémy (se najednou ztrácely staty, nešlo se připojit, nefungovala filtrace serverů atd.) Tak doufám, že u BF3 to budou mít odladěný proboha, ale stejně si radši počkám.....to už se mi fakt víc líbí přístup Blizzardu, kterej hru vyrábí fakt dlouho, ale pak si to člověk koupí a ono to funguje!

0/0
5.10.2011 11:23

bukin

Re: Bugy

vyladěné to nebude, nebojte se :-(

0/0
5.10.2011 11:26

Skjoldr

Re: Bugy

Takže takový StarCraft 2 po vydání neměl chyby, problémy se serverama a podobně?

0/0
5.10.2011 11:28

IARK - Králíček Chlupíček

Re: Bugy

Co takovy CoD:BO, to nemelo otevrenou betu a po spusteni to bylo nekolik tydnu nehratelne

0/0
5.10.2011 11:31

shocker79

Re: Bugy

Starcraft jsem pořídil taky v podstatě hned po vydání a problémy jsem v podstatě nezaregistroval. Určitě to teda nedosahovalo problémů jako mělo BC2. BC2 se smutně vyrovnala jen Civilizace V, která je nehratelná v MP ani dneska bohužel :(

0/0
5.10.2011 12:12

Nalim27

Mimoděk?

Hmmm vždycky jsem si myslel, že u stříleček je střelba jedna ze základních činností hráčů. Až tento článek mi konečně otevřel oči a nyní už vím, že hráči střílejí jen tak mimoděk!

+1/0
5.10.2011 9:57

Andrej B

Re: Mimoděk?

neni to myslene tak, ze hraci strili mimodek, ale ze tou strelbou mimodek vytvareji realistickou zvukovou kulisu. jiste, je mozne namitat, ze to tak je ve vsech hrach, ale prave zvukova propracovanost BF3 tomu dava jeste dodatecny rozmer.

0/0
5.10.2011 17:18

neraftko

Video z hraní, Ultra detaily

http://www.youtube.com/watch?v=SxuZ755jlio

0/0
5.10.2011 9:54

o.kostal

3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

NEVERIM !

+1/0
5.10.2011 8:19

bukin

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

hra už dávno musí být v lisovně a oni odstraňují základní chyby, inu asi nový přístup. V krabičce se hrou asi bude jen sériové číslo a hru si bude muset každý stáhnout z netu.

+1/0
5.10.2011 9:21

jjeffrey

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

A proc ne?

0/0
5.10.2011 9:36

bukin

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

a proč ano?

+1/0
5.10.2011 10:02

kecálek_český

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

a proč ne? :-)

0/0
5.10.2011 10:36

bukin

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

a proč ano? :-)

0/0
5.10.2011 10:46

midlo

Re: 3 tydny na odladeni fatalnich chyb?

Vy jste asi nezaregistrovali, že DICE oznámilo, že BETA verze hry pochází ze staršího buildu hry, tj. zatímco v BETě ty chyby jsou, tak ve verzi určené k vydání jsou dávno opraveny. Aplikovat při finišování hry (měsíc do vydání) spoustu oprav do BETAverze hry a zároveň do finální verze hry by prostě bylo hloupé. BETA má sloužit k odhalení chyb! Již po několik dlouhých týdnů je verze hry určená k vydání napřed před betaverzí. A pokud jde o onu námitku s lisovnou nosičů, na to lze snad říct jen, že po instalaci hry dojde k aplikaci prvního opravného patche. Zkrátka, místo skepse bych doporučoval připravit se na příjemné překvapení, kterým Battlefield 3 rozhodně bude.

+1/0
5.10.2011 20:36

KDE

dotaz na zničitelné prostředí

Dotaz na ty co hráli / hrají BETU:

Jak je to se zničitelností prostředí? Já jsem hrál jen Battlefield: Bad Company 2 - single kampaň a tam mi celkem vadilo, že když jsem zničil plot, tak občas spadl jako jeden velký kus a poté jsem ho kopal před sebou. Nebo se mi u kulometnému postu podařilo zničit pytle s pískem na kterých onen kulomet seděl - pytle zmizeli, poř byly "všude kolem" - ale z kulometu jsem mohli dát střílet.

Jak je to zatím vyřešené teď?

0/0
5.10.2011 6:58

Matajus

Re: dotaz na zničitelné prostředí

Bohuzel v bete je destrukce stale znacne omezena ale nyni se bude tykat daleko mensich casti oproti BC2 takze nemusite mit strach. Co se tyce kulometneho hnizda tak opet podobna pisnicka. V operation Metró zadna stacionarni zbran neni takze nemohu rict a na Caspian border jsem se nedostal.

0/0
5.10.2011 8:45

bukin

Re: dotaz na zničitelné prostředí

nevím jak v PC betě, ale v xbox betě po asi 2 dnech vypnuli destrukci prostředí, protože jim to dělalo problémy. Celkově je xbox BF 3 beta šmejd nejhoršího kalibru, prý je to build z července a pokud DICE chtělo odradit konzolové hráče, docela se jim to daří. Na začátku měli velkohubé keci, že to bude první pořádný BF pro konzole, ale skutek utek. Zrušil jsem předobjednávku, stejně jako hodně mých kámošů. Tahle beta se na veřejnost nikdy neměla dostat, protože obsahuje fatální chyby, jako jsou hráči "pod mapou", kteří v klidu zabíjejí "ty nahoře", neviditelné stěny, podivně se chovající raketomety, prakticky každý druhý snímek se renderuje bílý nebo zelený, takže to celé bliká jako prskavka, vypadává zvuk, AK střílí přesně jako snajpa na stovky metrů atd. atd.

0/0
5.10.2011 9:13

IARK - Králíček Chlupíček

Re: dotaz na zničitelné prostředí

Asi jsi nikdy zadnou BETU nehral ;-D;-D;-D

+1/0
5.10.2011 9:35

bukin

Re: dotaz na zničitelné prostředí

bla, bla, samé kecy, hrál jste open betu GoW3? Asi ne, když nevíte, jak vypadá opravdová open beta. Ale když je někdo nadšený z toho, že si z něj DICE dělá kašpara, to se pak nedá nic dělat.

0/0
5.10.2011 10:04

vojcek_p

Re: dotaz na zničitelné prostředí

Tak nevím, jak má vypadat "opravdová open beta"?

0/0
5.10.2011 10:21

bukin

Re: dotaz na zničitelné prostředí

třeba s létajícím tankem? http://kotaku.com/5846392/battlefield-3s-flying-tank-bug-what-the-fuck

nebo s létajícím vojáčkem v "Métro" ? http://www.youtube.com/watch?v=RgHNZrOdvsk&feature=player_embedded

0/0
5.10.2011 10:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.