Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Nuclear Dawn boří konvence dvou žánrů. Je inovativnější než většina her

Inovace v umění i zábavě vždy leží na bedrech nezávislých producentů, umělců či vývojářů. A jedno nezávislé vývojářské studio právě nabízí neobvykle svěží titul. Hra Nuclear Dawn je prvotřídní kombinací střílečky a strategie, kterou by se mohla inspirovat řada velkorozpočtových titulů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Glock Mark XIX

To je staré a obšlehnuté

Tohle bylo už v jednom módu CS 1.6 ... tuším, že šlo o teamplay aliens vs. marines.

0/0
27.10.2011 12:59

Glock Mark XIX

Re: To je staré a obšlehnuté

6-7 let staré.

0/0
27.10.2011 12:59

Humpf

Re: To je staré a obšlehnuté

Zdar, máš na mysli zřejmě špičkovou pařbu NATURAL SELECTION. To ale nebyl mód CSka, ale Half-life. Stejně tak i CS je původně mód do Half-life.

0/0
29.10.2011 6:40

Clar

Re: To je staré a obšlehnuté

Mně to zas připomíná Desperados...

0/0
29.10.2011 17:56

Gavid_Dahan

Malej dotaz...

...je koncept hry podobný Natural Selection? Protoze to byla bomba....

0/0
27.10.2011 12:55

MR.sugar

Mé dojmy

Hraji již od prvního dne (ještě bety) a můžu říct, že za hru bych  zaplatil klidně i víc, než stojí. Tvůrci si to zaslouží. Není dokonalá, bohužel není pořádně vybalancovaná, ale tvůrci na tom pracují (od prvního dne je znát každý update, dělají velké kroky kupředu).

Nové herní módy jsou na cestě, v budoucnu se počítá i s vozidly.

Bylo by fajn, kdyby lidi hru víc kupovali, rozšířili tak komunitu a podpořili tvůrce. Pro mě jedno z největších překvapení tohoto roku.

0/0
27.10.2011 11:22

vojcek_p

.

Je fajn vidět, že i v dnešní době se najde někdo kdo se nebojí udělat originální hru. Kéž by všichni velcí vývojáři, kteří usnuli na vavřínech a jen se vykrádají zkrachovali a začalo se dělat hry od začátku, bez strachu z experimentování.

0/0
27.10.2011 9:24

depeyrac

Re: .

Kdo hrál mod v CSku  natural selection vi, ze o zadnou originalitu nejde, coz vsak neznamena, ze jde o spatnou hru.

0/0
27.10.2011 20:46

SopeL

ako je to vlastne

tak na uvod by som chcel pochvalit recenzenta za skvelu recenziu. hra ma uz dlhsie zaujima ale este som sa neodhodlal ju kupit pretoze mi chyba par informacii ktore som sa zial nedozvedel ani tu a preto by som sa nane rad opytal recenzenta alebo ludi ktory maju s hrou skusenosti. zaujima ma hlavne ako je to s podporou u tejto hry ci su tvorcovia ustretovy ci chystaju nejake nove mapy, mody, dlc, ci sa staraju o hru formou update a tak proste viem ze hra nevydrzi asi dlho pri napore cod a battlefieldu ale ci zas nebude do 3 mesiace dead. dalej ci hrava dostatok ludi, ci ma hra aj lan podporu, a ci tu funguje tiez nejake levelovanie, alebo ci su dostupne neake achievementy alebo vyzvy nieco v style cod pretoze take serepeticky ma na hrach velmi bavia. viem ze vela informacii mozno najdem na zahranicnych strankach ale jazykovo niesom ziaden expert a na tych nasich sa o tejto hre clovek vela nedozvie takze dakujem vopred za aspon nejake info.

0/0
27.10.2011 8:56

Andrej B

Re: ako je to vlastne

Vyvojari planuji neplacene DLC baliky, ktere by do hry mely pridat obsah, jenz autori nestihli vytvorit pred vydanim. Hra je zatim pravidelne aktualizovana - opravuji se chybi a upravuji mechaniky. Titul podporuje source mody, nektere servery proto maji ruzne statistiky, voleni pristi mapy a podobne. K dispozici jsou nove i vyvojarske nastroje, takze pravdepodobne vzniknou i nejake komunitni mapy.

Achievementy ve hre skutecne jsou. Mozne je odemykat i drobne vylepseni jednotlivych povolani, hracskemu profilu vsak chybi nejake prehledne zpracovani postupu/vyvoje/progressu. Vite sice, jaky mate level, a kdy se odemkne neco dalsiho, ale oproti velkym hram je to lehce neprehledne.

Komunita samotna je zatim malicka. Hadal bych par tisic hracu. Zpravidla je mozne najit alespon jeden ci dva servery a plnohodnotne si zahrat. O velke popularite vsak muze byt rec jen tezko.

0/0
27.10.2011 10:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.