Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Síťová hra v Battlefield 3 je vrcholem celé herní série

Po letošním únorovém odhalení třetího Battlefieldu následovala osmiměsíční propagační masáž. Při té se zejména vydavatel hry snažil hráče přesvědčit o nevídané výjimečnosti připravované hry. Titul se před necelými dvěma týdny objevil v obchodech. Nastal tedy čas zhodnotit síťovou hru, která vždy byla hlavní náplní Battlefieldu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Tomas1.7

běhání

takový sprinterský výkony musí závidět i Bolt!!! to trošku přehnali pánové v Dice, stovku odhadem za 3s....:-)

0/0
11.1.2012 1:15

aljavX

mě z té grafiky bolí oči a po chvíli i hlava.

brrr. Snad jde jen o zvyk

0/0
27.11.2011 12:27

PEPE1999

Grafika

No nevím, jak pořád všichni chválí grafiku, mě se to nezdá až takovej posun jak nás EA masírovala. Už BAD COMPANY 2 byla graficky špička.Mně nejde až tak o grafiku ale  o uvěřitelnost. A fakt nemůžu říct, že by byl BTF3 v grafice takový skok. A to hraju na šetijádru se dvěma GTX580 v SLi samořejmně na Ultra AA4 a mám FPS stejně jako v Bad Company2. Ještě uvidím jaké to bude ve 3d až vydá Nvdia ovládače.

+1/0
9.11.2011 23:49

Gamehoror

Re: Grafika

Když jsem četl články a sledoval videa taky jsem od BF3 očekával asi víc.

Na dnešní dobu bych čekal že by měla být samozřejmost třba rozstřílet světla která tě často nepříjemě oslňují.

Skutek je takový že se dá občas nějaký světlo rozstřílet a tím zhasnout. Odraz v kalužích vody vám odráží něco co na mapě před sebou vůbec nemáte a i kdyby tam byl terén bez světel tak kaluže odrážejí jaká si světla.

A nabýhání neustálých vojáků dvě vteřiny na to co zastřelíte někde na balkoně vojáka je taky divný protože v reálu by tam stáli ve frontě od sklepa až po půdu :-)

Ovládání jsem si celý přenastavil k šipkám a stejně to po mne chce abych mačkal něaký "E" a nedaří se to přizpůsobit. Jistě, jsou to prkotiny ale hru to celkem posouvá dolů v hodnocení. Neni to taková pecka jak to všichni presentovali.

0/0
11.11.2011 5:46

shocker79

Back to Karkand

No už aby vylez Back to Karkand, to byly stejně nejlepší mapy....

+1/0
9.11.2011 11:41

nyvltt

Dá se někde Battlefield 3 koupit a stáhnout online? Na steamu není :-(

0/0
8.11.2011 19:28

Zdenis

Re:

Lol :)

Origin, nikde jinde to ani nejde :)

0/0
8.11.2011 20:10

wallot

Re:

direct2drive.co.uk o neco levnejsi nez primo z Originu. ani neni nutne stahovat. staci vzit koupeny klic a zadat do originu a ten si to stahne

0/0
8.11.2011 20:20

Gamehoror

Re:

stahovat to asi nemá význam pokud plánuješ multiplayer a pokud si vystačíš se single tak na torrentech to snad už je i s crackem který jede offline bez registrace.

0/0
8.11.2011 22:29

Skjoldr

Re:

To snad nemyslíš vážně...

+3/0
9.11.2011 7:25

Gamehoror

Re:

No stahovat to cenu nemá protože když koupíš krabicovou versi tak dostaneš i dáreček v podobě vojenské psí známky a pár kodů na zbraně přiložené k faktuře a herním aktivačním heslem pro multiplyaer jak jsem se dočetl.

Tedy stahovat to nemá význam :-)

Tu psí známku na krk si prostě nestáhneš :-)

0/0
9.11.2011 10:19

Skjoldr

Re:

Stáhnutí = digitální distribuce = legální koupě. I digitální distribuce má limitované edice a různé bonusy. Samozřejmě nejde o nic fyzického, ale někdo to tak prostě preferuje. Spíše jsem narážel na to tvé: "Na torrentech to už je a ..."

0/0
9.11.2011 12:41

Gamehoror

Re:

Tak nenarážej :-)

Nebo Ti narážky dělaj dobře ?

Neni trestný stahovat z torentů z toho jak jsem ty zákony pochopil. :-)

Trestný je to namnožit a prodávat dál kdy se na tom obohatíš.

0/0
9.11.2011 13:50

Gamehoror

Re:

Jinak ta psí známka je myslím hezký dárek ke hře pro fanoušky tohoto žánru válčných her. :-)

Byla by škoda ji nemít :-)

0/0
9.11.2011 14:03

Budosek

Re:

Stahování by nemělo být dle zákonů ČR trestné, ale sdílení už trestné je ( nezáleží jestli se obohatíš nebo ne). Pokud při stahování přes torrent zároveň přeposíláš data dalším uživatelům, tak se dopouštíš trestné činnosti. Tak ten zákon chápu já.

0/0
9.11.2011 14:27

vlask

Re:

Oba to chapete spatne, stahovani jakekoliv hry nebo programu samozrejme trestne je i u nas, protoze se nejedna o audiovizualni dilo (film, hudba). Takze pokud tahate cokoliv mimo hudbu a filmy a neni to freeware, tak automaticky to trestny cin je i u nas. Ze software se totiz zatim jeste zadne vypalne neplati....

0/0
9.11.2011 14:33

Gamehoror

Re:

Trestné stahování být už z logiky nemůže.

Ty jako uživatel PC a připojení k internetu nemůžeš dopředu znát licence hry která se ti oběví až při samotném zpuštění instalace programu nebo hry.

Co se ztahovaní na torrentu týká tak tím že začneš něco ztahovat, tak sám od sebe nic vědomě nenabízíš.

Ani nevíš co ztahuješ a jestli ztahuješ to co si myslíš protože souboru si každý může dát jméno jaký chce a klidně pod názvem COD.iso může být hra Hitman a nebo jen nesmyslná nějakým programem vygenerovaná data která neobsahují nic.

Tím že někde na internetu na něco klikneš "Stáhnout na HDD" nemůžeš být trestně odpovědný za to že to program bez tvého vědomí a souhlasu šíří dál aniž bys vůbec věděl co opravdu stahuješ.

0/0
10.11.2011 3:05

Wolf_Net

Re:

Eh... to se tedy pleteš. Zkus to říct soudci, že jsi stahoval COD.iso a myslel sis, že to není COD.iso, data do jiného programu. Jakmile taháš přes torrent, je to nelegální, pokud nezablokuješ upload. Můžeš stahovat jen audiovizuální díla. Je uplně jedno, jestli na stahnuté hře přes torrent vyděláš nebo ne. Vlastně by možná bylo lepší, kdyby jo, protože až Ti vyprůměrujou škodu, měl bys mít něco v kasičce.

0/0
10.11.2011 19:06

Gamehoror

Re:

Tak nevim, s tim CoD jsem to uvedl jako příklad že prostě nevíš co stahuješ natož jakou to má licenci. :-)

Jinak Tě uklidnim, Battlefield 3 jsem po torrentu netahal jen jak se o hry zajímám tak vim že na torrentech je i s funkčním crackem :-)

Mne to nepohoršuje že si někdo stáhne hry na torrentech.

Hry jsou převážně pro děti a děti jak víme nejsou finančně výdělečné ale odkázané na rodiče a ne každý rodič je milionář aby svému dítěti chtěl dávat desetitisíce měsíčně na hry, když jednu hru si obyčejně projdeš za osum hodin hraní a u BF3 dokonce jen šest pokud nehodláš hrát multiplayer či kooperaci :-)

Děti by měli mít hry zadarmo, ale to by jsme se tu asi pohádali ale jsem pro svobodu softveru který se dostane na internet.

0/0
10.11.2011 20:23

:paličč

Takový

hovadiny a tak slavný. Na tom světě je něco špatně.

0/0
8.11.2011 19:06

Gamehoror

Re: Takový

Kluci si rádi hrajou na vojáčky, z jaké galaxie jsi přilétl ?

Mnoho dospěláků pak rádi na vojáky, války se na zemi vedou od nepaměti a docela by mne zajímalo jestli v dějinách byl jeden jediný rok kdy se na zeměkouli neválčilo :-)

Akorát děvčata mají trošku odlyšnější pohled na svět a pak na obou stranách vyjimky :-)

Možná by ses měl zpytovat a zamyslet :-)

Co máš radši ? Panenky, prstýnky, voňavky  nebo autíčka, zbraně a roboty ?

0/0
8.11.2011 22:25

Lev__z-__-Rožmitálu

skočilo to pitomě dolů

je to alespon srovnatelný s armou v modu warfare?

0/0
8.11.2011 15:31

cckk

Síťová hra v Battlefield 3 ?

To jde hrát po síti ? já myslel že MP je jen přes internet;-D

+1/0
8.11.2011 13:49

net.Xtreme bojuje s eXtremismem

Re: Síťová hra v Battlefield 3 ?

Internet je tak síť, jen není lokální síť

0/0
8.11.2011 14:54

maniacc

Re: Síťová hra v Battlefield 3 ?

A internet je co? Pradelni snura? Boze by jsi blby....

+2/0
8.11.2011 20:21

kocurstvo

Všem to přeju

ale bohužel jsem to online hraní přes svou (možná právě proto) dvacetiletou pařanskou zkušenost nepochopil. Online hraní mi příjde jako nekonečná ztráta času vedoucí odnikud nikam. Není nad to, sednout si pěkně do křesla, vyvalit se a v klidu si hrát hru, nesvazován tím, že nehraju sám a musím se přizpůsobovat, moci si kdykoliv zajít na záchod, pro pivko, kafe, či hamburger, hru pak dohrát a být spokojen... Hrát tak, že když mi hra nejde, je jen na mě, za jak dlouho se ji naučím, či jestli si to dám na lehčí obtížnost... hrát tak, že já si v options určím pravidla hry, nikoliv že by mi je fašisticky určoval jiný... Prostě onlajnistům to přeju, ikdyž je nechápu, ale offline je offline

+3/0
8.11.2011 13:17

cckk

Re: Všem to přeju

R^

0/0
8.11.2011 13:29

IARK - Králíček Chlupíček

Re: Všem to přeju

No, rozdil je v tom, ze ty mas proti sobe AI, ktera ma sve neduhy a rutini postupy - zatimco u zivych je to jiny, nestoji proti tobe slaby souper, ktery te ani neskrabne a ani silny, do kteryho musis nandat 4 rany bazookou, vse to je o vyzve a soutezivosti, nekoho bavi hrat samotneho a nekoho zase s lidmi. Me osobne bavi nejvic asi Coop

0/0
8.11.2011 13:45

kocurstvo

Re: Všem to přeju

Jojo, to chápu, ale holt asi beru hraní jako takovou svou oázu klidu...

0/0
8.11.2011 14:07

jjeffrey

Re: Všem to přeju

Kdysi jsem to videl jako ty (pred cca 3 rokama). Pak me kamos ukecal na Lineage. Napln hry me sice uplne nechytla (neustale dokola mlatit moby abych se nekam posunul), ale kooperace s jinyma lidma, pokec s kamosema, to bylo super. Pak jsem presel na WoT a to hraju uz pres rok. To se mi u zadny offline hry nepovedlo - aby me bavila tak dlouho. A je to prave o tom - kazda bitva je jina, zadny stereotyp, zadna AI.

A neni multak jako multak, nemusis u vsech her sedet 6 hodin v kuse - pauzu si klidne muzes udelat treba mezi bitvama (na ten tvuj hamburger).

Nicmene je fakt, ze to co me na multakach stve, je to ze ti pravidla urcuje nekdo jiny a HLAVNE - ze ti je meni pod rukama (vlastnosti tvyho hrdiny nebo veci apod.). Tak se treba stane, ze tvuj nabusenej zabijak je po "patchi" troska, ktera nikoho neporazi...

0/0
8.11.2011 14:57

Glock Mark XIX

Re: Všem to přeju

WoT nick?

0/0
9.11.2011 13:53

Lev__z-__-Rožmitálu

Re: Všem to přeju

jo

jenže hrát proti tupým botům a lidem je trošku rozdíl;-)

0/0
8.11.2011 15:28

Lev__z-__-Rožmitálu

je to srovnatelný

se sérií arma?

0/0
8.11.2011 15:29

Habansz

Re: Všem to přeju

Plne s tebou souhlasim. Driv kdyz jsem jeste chodil na zakladku, tak jsem ze skoly sedl k CS kazdej den. Tedka kdyz nejakou hru nehraju treba uz jen 2 dny, vsichni ostatni maj o 2-3-8 lvl vic nez ja, vice schopnosti, vice odemknutych veci a nevim co vsechno a po praci na to proste cas nemam a proto jsem rad, presne jak ty rikas, kdyz si na hodku bezstarostne zahraju, dam si u toho kafco, ESC, dojdu si na WC aniz bych se musel bat, ze me menu killne :D . Kdyz mam chvilku, zahraju si s kamosem o vikendu BF2 nebo Team Fortress 2 , tam si s nejakymi levely a zkusenostmi hlavu lamat nemusim. Take mi na MP vadi modely Free 2 Play, coz ve zkutecnosti znamena zahrajete si zadarmo, ale jestli chcete to a to a tohle a toto, tak si zaplatte. (TF2, Battlefield Play 4 free apod.)

+1/0
8.11.2011 16:14

net.Xtreme se nevzdává

Re: Všem to přeju

Jo jo, některé hry jsou free to play, ale pokud chceš dobré vybavení musíš hrát osm hodin denně rok nebo zaplatit několik tisíc nakonec vychází hůř než klasické předplatné....

+1/0
8.11.2011 18:22

Helo

Útočný typ postavy vládne lehkým kulometům

Jo...až na to, že má přístup jen k puškám, protože lehký kulomety má ve svém arzenálu podpora...

0/0
8.11.2011 12:40

žirafičí krabice

Re: Útočný typ postavy vládne lehkým kulometům

mně se to hned nezdálo, že by se útočník tahal s lehkým kulometem :)

0/0
8.11.2011 13:25

aljavX

já se nějak nemohu naučit v BF2, a asi v BF3 až ji budu mít,

lítat s vrtulníkem a stíhačkou. Jsem rád že se vznesu a pak se vždy zřítím :-(

+2/0
8.11.2011 10:36

kazdy.anonym.je.velky.hrdina.lol

Re: já se nějak nemohu naučit v BF2, a asi v BF3 až ji budu mít,

mrkni se na youtube.com, zadej flying jet bf3 nebo flying chopper bf3 a podívej se, týpci to tam vysvětlují, chce to létat, havarovat, létat,...pak odemčeš unlocky a bude to trošku jednodušší, není to tak složité.

0/0
8.11.2011 20:23

Gamehoror

Re: já se nějak nemohu naučit v BF2, a asi v BF3 až ji budu mít,

Já se tušim někde v diskusi dočetl že tam nelogicky nastavili obráceně klávesnici W-S a proto ty havárie.

Ale jestli je to tim to netušim. Jen mám pocit že si na to někde na foru stěžovali.

0/0
8.11.2011 22:14

zifil

střílím tedy jsem

Na hru jsem se těšil jako malé děcko. Hra jede i na průměrných strojích docela solidně a hlášky,které někteří recenzenti vypustili, že na notebooku se to nedá hrát, jsou krapet mimo mísu. Všechny pozitiva jsou napsaná v recenzi takže nemá cenu to tady psát znova. Velké rozčarování vidím u přihlašování do hry přes web. Jasně už to bylo u B2, ale to jsem měl už za dávnou minulost. Některé servery vás vykopnout s tím, že "timeout" nebo disco. Řazení do fronty? Neexistuje. Někto tvrdí, že to mají jen některé servery. Jo? Ještě jsem to štěstí neměl. No, ale jakmile už máte to štěstí, že se dostanetě do hry, tak je to paráda. Jasně jsou tady věci, že z nějakého duvodu, se nedostanete, přes zeď, atd., ale snad budoucí patch tyhle chybky opraví. A hra je o lidech a na nich stojí, takže je zbytečné nadávat, že vám serku podělalo nějaký pako:-)

0/0
8.11.2011 10:12

IARK - Králíček Chlupíček

Re: střílím tedy jsem

Pokud mas problem se servery a vykopavani z nich po chvilce, aktualizuj PB

0/0
8.11.2011 13:47

Matajus

Re: střílím tedy jsem

Fronty vysli v nedavnem patchy, bohuzel to nefungovalo tak jak melo a lidi z DICE doporucili fronty vypnout. Predpokladam ze do 2 tydnu budou vporadku

0/0
9.11.2011 7:53

Walldstein

....

Co se týká těch sobců vyskytují se mnohem horší situace než že vám někdo ujede hned z respu. Dost často se stává, že jako medik při tuhém boji o MCOM nebo "vlajku" oživuji nejen své družstvo, ale i všechny ostatní kteří se boje účastní. Jenže ve chvíli kdy potřebuju já pomoct nikdo nepomůže a pak všichni nadávaj, proč jim jako nejdu pomoct když to potřebují. To člověka otráví víc než že se po bojišti pohybuje auto jen s řidičem...

0/0
8.11.2011 8:43

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ....

Me spis desi medici, kteri ozivuji aby si nahnali body, protoze jinak jsou lemry a tak je pred tebou tank, ktery te sejme a on se mu stejne vrhne pred hlaven, aby jsi vstal a potupne zase lehal k zemi

0/0
8.11.2011 9:48

Axelroth

Re: ....

...oziveni muzes prijmout nebo odmitnout...

;-)

0/0
8.11.2011 10:00

IARK - Králíček Chlupíček

Re: ....

Posuzuji z BC2, ale pokud to zmenili, tak bod k dobru

0/0
8.11.2011 13:43

Matajus

Re: ....

Je to docela mimo posuzovat aktualni dil podle predchoziho ale budiz. Hlavni rozdil je i v tom ze kdyz umrete a nekdo vas ozivi tak tak pouze zvednete hlavu a v ruce mate pistolku, takze muzete jeste strilet (mate pouze 40% zdravi myslim) a muzete si vybrat jestli se nechat ozivit nebo umir. Pokud se ozivite nepocita se vam smrt. Pokud vas zabiji ve stavu pred stisknutim oziveni tak se vam smrt pocita jen 1.

0/0
9.11.2011 8:54

BrckoCZE

Re: ....

Me zase serou ti noobici co na spawnu rozvali minomet a vali jednu davku za druhou. ;-O

0/0
8.11.2011 17:51

Zdenis

Re: ....

Přesně, ty minometaři mi taky pijou krev..

0/0
8.11.2011 20:14







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.