Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Úkladný vrah řádí v Istanbulu. Recenze Assassin's Creed: Revelations

Další díl interaktivní učebnice dějepisu nepřináší žádné revoluční změny, ale důstojně uzavírá příběh známého zabijáka Ezia. Novinky nejsou nijak zásadní a stále nechávají ústřední roli hlavní příběhové linii.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

prestance

AC III

Důstojné zakončení. Už se nemůžu dočkat příštího roku, kdy se podíváme s Assassiny do Asie.

0/0
4.12.2011 17:10

Joye

...

Na jinych strankach 8/10, 9/10, 5/5 a jen bonusweb si da 78% :D takovy blby cislo, a hlavne ze COD MW3 ma 90%, takovej sranec.

Konec s bonuswebem, recenze sou uplne na **** a AC:R sem hral na xboxu, a na to ze hrani na konzoli nemam rad tak bych nedal min nez 90. Snad se vydani pc nezpozdi a nevyjde to zase az nekdy v kvetnu, snad si budu moct na vanoce udelat radost :-)VV

0/0
23.11.2011 18:40

Vhelsing3

Re: ...

Nebude zpozdeno...vyjde to v cas...protoze warez uz se vesele siri.

0/0
24.11.2011 11:32

Vit I.

vtip

...postačí některé ze střelných zbraní jako puška nebo kuše....

Kuše ráže 9 mm, to je ono ;-D

0/0
23.11.2011 14:41

slanecek

Re: vtip

Střelivo takové ráže je proti upírům :D

0/0
23.11.2011 23:04

KarlosCZE

Re: vtip

Kuše JE střelná zbraň.

0/0
9.1.2012 8:51

Rheia

.

Uz aby to konecne vyslo na PC, tesim se na to jak babka na duchod :) Jinak hodnoceni bonuswebu bych moc vazne nebrala..nejvic me pobavilo to QQ na tema ze nejsou kone..no bozicku, to je ale katastrofa! Ve dvojce taky nebyli, no a co?

0/0
23.11.2011 14:26

Wyler

Re: .

Tyjo jesli se nepletu, tak ve dvojce kone byli ne?

0/0
23.11.2011 16:22

Rheia

Re: .

No v jednicce se na nich prejizdelo mezi mestama...v Brotherhoodu byli to je jasny..ale ve dvojce si je fakt nevybavuju krome ty sekvence jak zdrhas s Leonardem...mezi mestama se prece cestovalo tema lodema ne?

0/0
23.11.2011 16:50

Henry_Kissinger

Re: .

byli, nedávno jsem dvojku hrál

0/0
23.11.2011 18:02

Rheia

Re: .

Hm, tak to se omlouvam za mystifikaci, vubec si ted nedokazu vzpomenout kde tam byli..

0/0
23.11.2011 19:49

Darwin

Slabe

Ja osobne by som dal tento diel este menej, mozno tak 6/10, je to smola ale treba si to priznat - tentokrat to moc nevyslo no. Uvidime buduci rok!

0/0
23.11.2011 12:19

k.marco

Už se těším na PC verzi

No Brotherhood hraji už víc jak půl roku a již jen vyzobávám ty vedlejší úkoly. Těším se až přijde PC verze do prodeje. hodnocení je tedy od redakce 8/10 což není tak špatné.

0/0
23.11.2011 12:12

svastar

Recenze

Hru jsem již dohrál o víkendu a chtěl jsem ji recenzentům z Bonusweb.cz zapůjčit, neboť se zdálo, že si ji nemohou pořídit, když jako snad poslední server nedokázali nabídnout čtenářům recenzi. Nakonec to tedy zvládli i bez mé pomoci a člověk by alespoň očekával, že si dají na recenzi záležet, když ji vydali s takovým zpožděním - omyl. Recenze je o ničem a pouze se v ní opakuje to, co již bylo řečeno, nehledě na to, že udělené hodnocení 78% je velmi nízké a dle mého názoru nespravedlivé. V poslední době jsem dohrál hry jako Uncharted 3, Batman Arkham City a pravě poslední díl Assassins Creed a z mého pohledu se ve všech třech případech jedná o devítkové tituly.

0/0
23.11.2011 6:53

Khalashnikovf

Objektivita

Takže, hra, kde SP trvá asi 5 hodin dostane 90% protože se tam nic nezměnilo

A hra, kde SP vydá na 20+ hodin dostane 78!!!% (PROČ SAKRA 78?!?!? :D) protože se tam nic nezměnilo naopak bacha na inovace?

Ale božínku... "Pozor, sem recenzent a mám strach z nových věcí, já mám rád jít rovně a držet pif paf"

0/0
23.11.2011 0:30

slanecek

Re: Objektivita

Mě spíš překvapuje, že tu něco dostalo méně než 90%.

0/0
23.11.2011 1:24

Stuntman Mike

Re: Objektivita

mno AC3 dostává vysoké hodnocení všude, nejenom v ČR ;-)

0/0
23.11.2011 6:50

Stuntman Mike

Re: Objektivita

IGN : 8,5/10, AP: 4/4, Telegraph: 4/5, atd. ....

0/0
23.11.2011 6:53

net.Xtreme se nevzdává

Re: Objektivita

Ale proč 78%? Proč ne 75 nebo 80? Nebo 77,69?

0/0
23.11.2011 7:52

pointless

Re: Objektivita

Opravdu nechápu co se vám nezdá. Vyjmenujete teď čísla od 0 do 100 a u každé se zeptáte proč?

0/0
23.11.2011 22:53







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.