Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Rayman Origins je možná až příliš klasickou 2D hopsačkou

Známá postavička z hopsaček Ubisoftu se vrací ke svým začátkům, tedy i ke 2D zpracování. Přesto na pohled vypadá skvěle. Obsahuje i pár zajímavých nápadů, ale ty soupeří s příliš tradicionalistickým přístupem a ne zrovna nejnižší obtížností.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

buddha88

Stary raiman

Byla prvni hra u ktere jsem prosedel hodiny. V zivote jsem to nedohral ale dodnes vypominam na hudbu a pod. ta puvodni hra byla fakt super.  Rekl bych ze to byl vrchol plosinovek. Tak snad se vratili k tem korenum s modernejsim grafice...treba raving rabts 3d byly opravdu nesmyslem...

0/0
10.1.2012 13:27

stastu

Ha, konečně! To jsem netušil.

konečně pochopili, že 2D a vůbec první klasické zpracování bylo nejlepší. Vše ostatní byla pouze komerční slátanina a břečka. Hned si ho objednám.

0/0
10.12.2011 18:25

stastu

Re: Ha, konečně! To jsem netušil.

Jednoznačně jsem dal 90%. Právě jsem zjistil, že na renomovaných cizích herních serverech dostává maximální ohodnocení a je jasné proč. Rayman je klasika a dělat z něj FPS a komponovat do něj jiné různé trendové mechanismy, zjednodušovat obtížnost apod., je naprostý nesmysl. Autor článku je tak trochu mimo mísu.

0/0
10.12.2011 18:32

psyonic

Frustrujici obtiznost .)

Nevim, kolik je autorovi, ale plosinovky, jak si je pamatuju ja (jeste na A-500 turrican, super frog, virocop, Yo-joe... pozdeji na PC), byly s pribyvajicimi lvly vcelku slusne peklo. Pro me tedy plus za navrat ke korenum :)

0/0
9.12.2011 15:32

slanecek

Re: Frustrujici obtiznost .)

Super Frog byl super tuhý, ale super super :)

0/0
9.12.2011 21:09

stastu

Re: Frustrujici obtiznost .)

Přesně tak, autor neví, která bije.

0/0
10.12.2011 18:26

IARK - Králíček Chlupíček

"Až příliš klasická hopsačka, nic nového"

Tohle je minus? Ja bych bral vsema 10ti nejake remaky starych plosinovek jako Lomax, Jazz Jackrabbit ci Commander Keen - a nepotrebuju tam moderni vychytavky dnesni zjednodusene kultury hrani jako je videt napr u fps her (DNF)

0/0
9.12.2011 11:23

cckk

klasicka 2D hpsacka parada, skoda no vypadolo to dobre

frustrující obtížnostRv

0/0
9.12.2011 11:02

Kane v1.2

takže počkat

Rayman Origins má skoro stejný hodnocení jako Asassins Creed Revelations? 8-o

0/0
9.12.2011 10:03

oldboy

Re: takže počkat

Ano, je to nespravedlnost; na renomovaných serverech sbírá Rayman Origins vesměs maximální hodnocení.

0/0
9.12.2011 16:17

maniacc

Re: takže počkat

Ano je fakt, ze Rayman si zaslouzi daleko vyssi hodnoceni. Me osobne uz nebavi bezduche hry, ktere jsou porad na jedno brdo ale hlavne ze jsou 3D. Presne takhle hra mi uz roky chybi.

0/0
10.12.2011 17:32

Kane v1.2

Re: takže počkat

aha...takže jinak řečeno...Asassins Creed je bezduchý skákání po barácích a plnění úkolu v krásně provedeném Istanbulu (či Konstantinopoli) a to včetně historických postav apod. Zato Rayman Origins je skákání, který neni v žádnym případě bezduchý..vždyt se tu musíte tim skákáním dostat při plnym myšlení z jednoho konce levelu na druhej R^

0/0
12.12.2011 17:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.