Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Akční závody Flatout 3 jsou nečekaný propadák

Tato hra je důkazem, že i z úspěšné a povedené série se dá vytvořit paskvil, který nikdo nebude chtít hrát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cckk

Gratuluji firme ktera to delala a jejim vydavateli !

Povedla se jim 100% funkci protipiratska ochrana jak to tady tak ctu tak ac mam serii Flatout rad a koupeny original tak tohle ani stahovat nebudu jak je to spatny ;-D

+4/0
19.1.2012 9:44

cckk

ja ani nevym ze najkej flatout 3 vysel

8-o

0/0
19.1.2012 9:39

BcJazz

...

Proboha to snad někoho překvapilo? Já jsem jen čekal, kdy taková recenze vyjde. Viděl jsem screeny, viděl jsem videa a tak odporná hra, to svět neviděl. Myslím, že raději opráším jedničku a dvojku, případně rovnou Carmageddon. Hnus fialový.

0/0
18.1.2012 22:14

koizumigadaisuki

Vysoka cena?

Dnes na Steamu za necelych $10....vypada to, ze se z ni stala vyprodejovka rychle....

0/0
18.1.2012 21:39

CZMiki

Re: Vysoka cena?

Věř, že i za 10USD je to drahé

0/0
19.1.2012 9:06

danhar1

Re: Vysoka cena?

ani zadarmo bych to nechtěl to by mi museli zaplatit abych to hrál ;-D

0/0
20.1.2012 3:36

Meck IV.

.

Ultimate Carnage byl fakt super díl! Ale tohle je ostuda, která s originálním FlatOutem nemá co dočinění :-/

0/0
18.1.2012 19:33

SuiVanOrton

No překvapení to není

Tak já myslím že až tak nečekané to není, stačilo se podívat kdo to dělá a je hned jasno. Po Bugbearu to vzali patlalové - podívejte na jejich hry - samé béčkové až céčkové tituly, dělají osm her do roka, prostě hrůza šílená. Jenom je to pěkné svinstvo takhle zneužít takovou skvělou značku.

0/0
18.1.2012 18:57

Odulin

Zklamani

Tesil jsem se, stahnul jsem, zkusil necelych 14 minut hry a ondinstall. Tohle se fakt nepovedlo a to jsem si predchozi dily celkem uzival.

+2/0
18.1.2012 13:33

slanecek

Re: Zklamani

Ještě, že sis to nekoupil.

+7/0
18.1.2012 17:29

cckk

Re: Zklamani

vsak dobre udelal reklamovat by to neslo!!

0/0
19.1.2012 9:40

bitkar

uz screeny

vypadaj dost odporne.... nejvic se mi beztak libila 1cka.

+1/0
18.1.2012 11:25

milan79

Děkuji za info

Tak děkuji za info, předchozí díly Flatout mám a když je dnes na steamu trojka v akci (za 9,99 euro) tak jsem si ji málem koupil, naštěstí mě napadlo mrknout napřed na recenze a ještě, že jsem to udělal... tohle si vážně kupovat nemusím...

0/0
18.1.2012 9:53

danhar1

Re: Děkuji za info

dobre delate tento flatout ani nedelal bugbear to bylo prvni varovani pri spusteni ze asi neco bude spatne a po spusteni hry ano bylo vydrzel jsem hrat 1 minutu

zajimalo by me kdyz hru koupite a nebude se libit tak jestli vam vrati penize ?

0/0
18.1.2012 10:16

xKikous

Re: Děkuji za info

po pouziti nevrati

0/0
18.1.2012 19:41

IARK - Skleněný Králíček

Re: Děkuji za info

To delam vzdy - bud to znam a koupim nebo kouknu na hodnoceni - takhle se mi libila jedna hra s robotama co byla nedavno v akci a kdyz jsem kouknul, ze to ma nejakych 6 z 10ti, tak jsem si to rozmyslel a nainstaloval MW

0/0
18.1.2012 11:58

MK-201

Re: Děkuji za info

A pak člověk zjistí, že ta hra absolutně sedí jeho vkusu a sám by ji hodnotil absurdně vysoko. Dívat se na čísla hodnocení je strašně nic neříkající. A šest z deseti je docela vysoko.

+1/0
18.1.2012 12:02

milan79

Re: Děkuji za info

Pochybuji, že by se podíval jen na hodnocení a nepřečetl si i vše ostatní... ;-)

0/0
19.1.2012 11:01

PiPiiiiiK

!!!!!!

Já se tak těšil...dvojku jsem měl rád, protože na plný fungovala i na starým noťasovi a měla celkem slušnou grafiku...Tohle je opravdu děs a titulek bych spíš změnil z "nečekaný" na "očekávaný"....protože kdo to hrál tak musí jasně vědět, že se vývojáři asi pomátli.

Já jsem to hrál asi nejdýl...celých 10minut ;-D

0/0
18.1.2012 9:41

danhar1

Re: !!!!!!

jak pisi tady v diskusi tuto hru nedelal bugbear :-(

a to bude kamen urazu

0/0
18.1.2012 10:18

meshugeah

Re: !!!!!!

Správně, Bugbear vyvíjí nový díl Ridge Racer

0/0
18.1.2012 15:13

GhosTT

hrozna sracka

Mel jsem to "stesti", ze jsem tuhle hru nainstaloval asi pred tydnem. I pres nejvyssi nastaveni detailu mi uz od spusteni pripadala ta grafika dost odporna. Po par dalsich nastavenich, vybrani charakteru, trasy apod. jsem se konecne posadil do auta a zhrozil se. Grafika jeste hnusnejsi a hlavne totalne neovladatelny auto. Vsechno kolem (a koneckoncu i ja) jezdilo, jak kdybych hral automatovku bez emulatoru. No proste po trech minutach totalni frustrace jsem to vypnul a rychle odinstaloval. Smele to muzu vyhlasit nejhorsi hrou roku. Tohle bych nedoporucil hrat ani svojemu uhlavnimu nepriteli.Rv

+6/0
18.1.2012 8:07

GhosTT

Re: hrozna sracka

Opravdu nechapu hodnoceni 30%. Podle me 5% by bylo hodne.

+1/0
18.1.2012 8:09

CZMiki

Re: hrozna sracka

Bohužel souhlasím, rozhodně ani netestovat, jedná se o opravdu ošklivý herní zážitek;-)

0/0
18.1.2012 8:41

Lupulin

Re: hrozna sracka

obdivuju žes u toho vydržel 3 minuty...já sem nedojela ani první dvě zatáčky.... :D

0/0
18.1.2012 10:25

IARK - Skleněný Králíček

Re: hrozna sracka

"nedojela"?

0/0
18.1.2012 11:56

Lupulin

Re: hrozna sracka

dneska je ze mě holka... :D překlep no, nějak moc a najednou :)

0/0
18.1.2012 12:31

danhar1

Flatout 3

ano tato hra je totální sračka a to jsem si ji chtěl koupit mám flatout 1,2 ale ta 3 opradu děs 1 minutu sem vydržel hrát

0/0
18.1.2012 3:52

IARK - Skleněný Králíček

Re: Flatout 3

Zapomel jsi na jeden Flatout ;-)

0/0
18.1.2012 7:14

milan79

Re: Flatout 3

třeba ho nemá... pak nezapomněl... ;-)

0/0
18.1.2012 9:51

danhar1

Re: Flatout 3

ano ten FlatOut: Ultimate Carnage ten jeste nemam musim prikupit sice se jedna o vylepsenou dvojku ale treba nebude problem s ochranou ktera mi na win7 64 bit nechce original pustit

0/0
18.1.2012 10:12

IARK - Skleněný Králíček

Re: Flatout 3

Ani nevim jaky je - hral jsem 1 a 2 a ty me bavili - pokud je to vylepsena 2ka, tak by to mohlo byt dobry

0/0
18.1.2012 11:55

IARK - Skleněný Králíček

Re: Flatout 3

no, slo o to, ze se o ni nezminil - ne o to, ze ji ma ci nema

0/0
18.1.2012 11:54

Cherenkov

Fallout 3

Tak dvě minuty jsem pořád četl Fallout 3 :)

0/0
18.1.2012 1:24





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.