Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Kingdoms of Amalur: Reckoning vypadá pohádkově, ale přináší pořádnou akci

Kingdoms of Amalur je hra na hrdiny, která láká slavnými jmény tvůrců a velmi stylizovanou pestrobarevnou grafikou. Pastelový svět Amalur možná na první pohled připomíná pohádkový a zjednodušený Fable, ale věřte, že je to poctivý kousek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Adam Krempl

Záběry z hraní + český komentář

http://www.youtube.com/watch?v=8YNzXgal38c

0/0
28.2.2012 21:22

Kordaa1

Kingdoms of Amalur: Reckoning cestina

Nevite nekdo jestli jse chysta na tuhle hru cestina?Ptal jsem se i Mrazika ale ten zatim na nic neodpovedel!Diky za odpoved

0/0
23.2.2012 14:54

GhosTT

platforma

Mozna by to chtelo do platformy napsat PC,  na kterym tu hru bude rozhodne hrat vic lidi nez na Xboxu, jinak se na tu recenzi skoro ani nikdo nepodiva ;-)

0/0
22.2.2012 21:44

lim-dul

Re: platforma

neni treba cist recenzi staci se podivat na hodnoceni ctenaru, tadle hra je odpad

+2/0
23.2.2012 10:59

GhosTT

Re: platforma

Tak si ji zahrej. Hodnoceni ctenaru je takove, protoze tam vidi platformu Xbox, tak tam daji 0%. Zajimalo by me kolik jich to doopravdy hralo. Ja zatim nepotkal cloveka, ktereho by tato hra na nekoli desitek hodin nezabavila. Je za ni videt spousta dobre prace, o odpad se rozhodne nejedna.

0/0
23.2.2012 13:34

lim-dul

Re: platforma

ja tobohuzel hral, nastesti jsem to nekoupil

+1/0
23.2.2012 13:52

Jedinecny

Výborná hra

Nezbývá než doporučit, rpg prvky, skvělá akce, nádherné prostředí. Opravdu mě to baví.

0/0
22.2.2012 13:28

GhosTT

super hra

Tuhle hru muzu jen doporucit. Me osobne bavi vice jak Skyrim, hlavne tedy ty souboje jsou o poznani zajimavejsi a akcnejsi. Cela hra pusobi hodne primocare a rychle a svizne ubiha. Inventar i kdyz je provedeny pres menu, tak je minimalne dvakrat lepe udelany nez ve Skyrimu. Navic dobry napad s hazenim nepotrebnych veci do "junku" a tim je pak urychleny jejich prodej. Chvilku trva nez si clovek zvykne na rychlost hry a na tu pestrobarevnou grafiku, ale nakonec to cely pusobi dohromady hodne dobre. Jak bylo napsano v clanku, necekejte nejakou originalitu, ale na druhou stranu, at budete hrat za valecnika/maga nebo rogua, tak to je pokazde jiny system hry. Velkym plusem hry pri jeji rozsahlosti je, ze povolani (reps. strom dovednosti) muzete behem hry za par drobnych zmenit. Takze zacnete jako mag, az vas to nebude bavit tak preskocite na rouga a nakonec dohrajete hru jako valecnik. Co se tyce hry na klavesnici a mysi, tak je uplne prirozena, rozhodne nekupujte kvuli tomuhle gamepad.

+1/0
22.2.2012 8:00

GhosTT

Re: super hra

Co se mi jeste libilo, tak je obrovske mnozstvi unikatnich a sadovych predmetu, ktere ve hre naleznete a zejmena jejich graficke provedeni. Minusem je pomerne snadna obtiznost hry (hraju na nejtezsi a nejak extra

obtizny mi to neprijde), ja osobne bych uvital jeste vetsi mnozstvi

ruznych druhu potvor s jejich rozdilnymi styly boje v tak rozsahle hre. Dalsim minusem je podle me ten "reckoning" mod, protoze tim zabijete hned cokoliv bez temer zadneho souboje, takze pokud si chcete hru uzit, tak tento mod nepouzivejte. Souboje s bossy pak totiz uplne ztraci kouzlo. Hra celkove asi nejvice pripomina Gothic, je trosku akcnejsi, coz je plus a pokud budete plnit poctive vedlejsi questy, tak jeji jedno dohrani zabere urcite 100 hodin cisteho casu. Pro me velke prekvapeni letosniho roku.

0/0
22.2.2012 8:11

h0landan

Re: super hra

S vedlejšími questy přes 200 hodin...

0/0
22.2.2012 11:16





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.