Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Ridge Racer pro PS Vita je nejhorším dílem letité série

Hra nabízí tradičně výbornou akční závodní hratelnost, ale k tomu jen zoufale málo obsahu. Nezachrání to ani stahovatelné přídavky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Solberk

PRUSER ZA PRUSEREM

PS Vita - zly, souhlas s recenzi. Ac MEGAganousek, hral jsem tak 20 minut. Ale jeste horsi RR Unbounded. To neni RR, to neni FlatOut, to je zplacanina.

0/0
16.4.2012 23:44

PiPiiiiiK

Proč tu jsou recenze na Vitu

Je tu alespoň 5 čtenářů, co tu blbost vlastní?

+1/0
10.4.2012 15:04

PiPiiiiiK

Re: Proč tu jsou recenze na Vitu

Jen se nestyďte a klidně to sem napište...slibuji i za ostatní diskutéry, že se Vám smát nebudeme ;-)

+1/0
10.4.2012 15:04

soky76

Re: Proč tu jsou recenze na Vitu

Proč to tady píšeš potrate? :-)

+1/0
10.4.2012 16:15

PiPiiiiiK

Re: Proč tu jsou recenze na Vitu

Potrate....to je pěkný, to jsem ještě neslyšel. Každopádně mě zajímalo, pro kolik lidí to tady píšou, ale pokud máš problém s psaným textem tak dej vědět....pokusím se ti to vysvětlit pěkně polopatě a snad to pochopíš i ty

+1/0
11.4.2012 8:55

Smileface

Re: Proč tu jsou recenze na Vitu

RR je blbost, PSVita je vynikající kus HW...

0/0
11.4.2012 10:24

cckk

Vita

je předraženej ODPADRv, tam kde ma konkurence stejne vypadajici ovsem zabavnejsi hry za 1 USD nabizi takoveto sragory

0/0
10.4.2012 8:49

Mirabell

Re: Vita

Na které platformě vychází za 1USD ekvivalenty Uncharted, Raymana, LBP apod? Ne jen grafikou, ale i obsahem, zábavností a kvalitou ovládání?

0/0
10.4.2012 11:05

Smileface

Re: Vita

O čem to proboha mluvíš? Vita ti dá takovej herní zážitek kterej na žádném jiném přenostném zařízení nezažiješ. OVládání her na tabletech je tragické, to ani není konkurence...

0/0
10.4.2012 13:57

cckk

Re: Vita

ovládání stříleček na konzolích je taky tragické taky to není ani konkurence pro PC střílečky a stejně je lidi hrajou;-D

0/0
10.4.2012 15:29

Smileface

Re: Vita

Máš předsudky, možná jsi to zkusil tak na půl hodiny u kamaráda...

0/0
11.4.2012 10:23

1933RT

Re: Vita

Rozdíl mezi kvalitou mobilních/tebletových her a opravdových her je...  no, čeština pro něco tak nepředstavitelného nemá slovo.

0/0
10.4.2012 17:46





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.