Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Letošní fotbalové Euro vychází pouze jako stahovatelný přídavek

Nové rozšíření pro FIFU 12 je něčím výjimečné. Poprvé od dob, kdy EA Sports začali dělat licencované produkty ke světovému a evropskému fotbalovému mistrovství, se stalo, že hra nevychází samostatně. Přesto má v podstatě potenciál být samostatným titulem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

miky12

tade autore

Divit se, že je tam dokonce i český nároďák je celkem mimo. Ona naše repre totiž na EURO postoupila, takže se dá očekávat, že v datafisku EURO 2012 bude...

0/0
13.5.2012 23:49

olex

Re: tade autore

No to není tak automaticky pravda, např. Polsko jakožto pořadatel tam tým nemá (respektive jeho soupiska neodpovídá realitě a hráči jsou smyšlení)

0/0
16.5.2012 8:50

Chachca_SKS

Asi..

Asi tak to, za ty prachy je toho fakt málo. Je to FIFA 12, takže je to pořád výborný fotbálek a příjemné zpestření k hlavní hře, ALE ty licence a bez kvalifikace za 1800 MS points je toho málo muziky!

0/0
7.5.2012 22:56

srato

soupisky

Někde jsem četl, že v tomto přídavku nejsou licencované soupisky Polska a Ukrajiny a tím pádem jejich hráče tvoří smyšlená jména. Může mně to někdo z reálných vlastníků potvrdit či vyvrátit. Děkuji

0/0
7.5.2012 5:57

rufec

Re: soupisky

když mají plnou licenci EURA 2012 tak tam normální soupisky jsou i ze screenů v recenzi jde vyčíst že to tak je, kdyby licenci na soupisky neměli, tak by ten přídavek určitě nevydávali ;)

0/0
7.5.2012 8:39

srato

Re: soupisky

tak mnou zminovanou recenzi jsem nasel a je tam uvedeno "Zarážející rovněž je, že i reprezentace Polska nebo Ukrajiny nejsou licencovány, ačkoliv v Polsku a Ukrajině se UEFA Euro 2012 odehrává" z cehoz jsem pochopil ze nemate pravdu a proto jsem prosil nejakeho realneho vlastnika aby tuto informaci potvrdil ci vyvratil

http://www.konzolista.cz/articles/onearticle/?link=uefa-euro-2012-168331&sekce=recenze

0/0
7.5.2012 10:16

rufec

Re: soupisky

to byla jen má domněnka že se licence vztahuje na všechny reprezentační týmy je ale zarážející že ty nejlepší týmy licenci mají a ty země co jsou na turnaji do počtu licenci neuvolnili, že by Ukrajinci chtěli větší peníze než Španělé?

0/0
7.5.2012 10:33

pan.klobouk

Re: soupisky

Je to tak, licenci ma jen asi polovina tymu, EA to potvrdili britskemu EG. http://tinyurl.com/85llf8o

Tady treba tym Slovenska, kompletne vymysleny. http://tinyurl.com/cg6ayj6

To jen na Bonuswebu se ctenar dozvi "Samozřejmostí je, že hra obsahuje všechny možné fotbalové licence, takže součástí je dokonce i český nároďák, včetně jmen hráčů, dresů a mnoha dalších náležitostí."

0/0
7.5.2012 15:09

Dusan321

Re: soupisky

Jo v tehle sestave hrajici Slovaky bysme asi porazit dokazali. ;-D

+1/0
7.5.2012 19:51





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.