Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze hitu Diablo III: Trvalo to 12 let, ale zábava a návyk zaručeny

Nejočekávanější počítačová hra roku je konečně venku. Po dvanácti letech čekání. A nezbývá než ji hrát, protože si to jednoznačně zaslouží.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

nakasi

bonusweb = amateri

Ten kdo vypotil takovyto nadpis je u me blb a o hrach nevi absolutne nic a takove diablo 2 nevidel ani z vlaku!

0/0
12.7.2012 9:11

olfiq

Nízká Obtížnost? :D

No to si snad ze mě tropíte legraci. Jak můžete nechat napsat takovýto článek někým, kdo dohrál hru sotva na Normal :D . To mě opravdu upřímně rozesmálo :D.

0/0
19.6.2012 23:16

jrozec

Re: Nízká Obtížnost? :D

Souhlas autor se evidentně nepodíval dál než do "normal" obtížnosti. nechal bych ho okusit inferno od začátku aktu II ....  speciálních abilit na rare mobech znamená celkem velkou šanci narazit na zcela nehratelnou kombinaci. Pokud narazíte například na skupinku se zvýšeným počtem, zrychleným běháním, k tomu zvětšeným životem v kombinaci s ohněm pod nohama minometem a nějakou formou přitahování, věznění atd... ani si neškrtnete... a to nemluvím o vtipných laserech vracení dmge atd...  A situace kdy vás obyčejná nestvůrka dá na 1 maximálně dvě rány je taky vtipná :0)

0/0
2.7.2012 10:16

OpilejBanan

70%

Diablo 3 mám od data vydání a v podstatě denně jsem alespoń hodinku hrál. Momentálně mám Demon Huntera 60 lvl a skoro dohraný I. akt Inferna, takže hru již mám dostatečně prolezlou. oproti D2 je D3 je jednoznačně krok zpět. Ano je pěkná grafika, nenáročná na HW, příběh ujde,některý animačky kulervoucí, pěkná hudba, rozdělení postav taky, ale to je asi tak vše. Nevím co tu někdo může psat že nelze potkat 2 hráče se stejnýma skilla. Na publicu se mi to stává bežně. Můj osobní názor je že některý skilly jsou úplně zbytečný a nepoužitelný, což má za následek to že od začátku hry běháte se stejnýma skillama a občas si jen prohodíte lepší runu.Btw sem zvědavej jak bude vypadat PvP, který ani momentálně není k dispozici.

0/0
4.6.2012 22:06

Tahle_zeme_neni_pro_poctivy

Re: 70%

inferno akt I. :D tam hra teprve zacina

0/0
5.9.2012 19:56

TC2001

Jinak

Co mi nejvíc vadí je, že to má skoro stejné jméno, jako jedna velmi dobrá hra. Jinak to docela ujde.

+1/0
4.6.2012 17:13

deflekce

diablo vypada jako ...?

Jen by me zajimalo, proc Diablo vypada jako vetrelci kralovna ? ;-)

0/0
4.6.2012 15:42

Raynor

trvaloto 12 let a

Error 37 je hotov: http://www.hdwallpapers.eu/wp-html/error37-Diablo3.htm

+2/0
3.6.2012 20:50

medstudent

kritikové ala zastánci D2(které mam jinak sám moc rád)

ptám se vás, hráli jste ho vůbec? ;-D

když sem viděl kritiky na D3, rozhodl sem se pro svůj osobní test. Založil sem si HARDCORE amu, build javazon , diablo 2 LoD, verze 1.11b. Za zhruba 25-30hracích hodin(díky víkendu tři dny) jsem prošel hru na normal, na nightmare, s tím že normal úroveň sem dohral za 7 - slovy sedm - hodin!!  A to se bavíme o datadisku, rozšířené verzi o celý jeden akt. Pro ty co se neorintují, tak opakuju, hardcore postava= ani jednou sem nezemřel a to platí stále a sem 74lvl, 1akt hell.

Nebýval sem hardcore hráč. Několik postřehu, použivam vylučně dvě kouzla z 30- a to charged strike na levém, lighing fury na levem, ostaní kouzla jsou mi uplne k ničemu.

Kde je vaše obtížnost? kde je délka hry? kde je vaše přemýšlení pri klikani praveho/leveho myšítka? :-)

Sem velký fanda D2 i D3, tento post pišu za učelem objektivy, kterou většina diskuteru zde naprosto postradá

+4/0
2.6.2012 11:48

medstudent

Re: kritikové ala zastánci D2(které mam jinak sám moc rád)

Ještě doplním pár informací k items. Při klasickém průchodu hrou mi padlo několik setových a asi 3-4 unikátní věci= dnešní legendary. Ani jednu nenosím, za nic nestála. => to co taky plyne to, co každy opravdový hráč D2 ví, že většina unikatu byla nekvalitní a všichni jsme se těšili na dropy tech pár, co byly naopak uber silné. Ty třeba ale v clasickem diablu bez datadisku uplně chyběly! Pamatuje si to vubec někdo ze současných kritiků verzi 1.00 diabloa 2?:-) 

A jinak samozřejmě pádá i v D2 tuna naprosto crap items všech druhů a kvalit, o které ani nohou nezavadíte, čili kdo tohle napiše jako výtku k D3, je totalni troll :-)  a nepovažuju ho za člověka, co zná D.

stížnosti ke dropům z bossů. Koho bavilo 1000krát zabíjet mephista, než z něj padne konečně to mara,shako a oculus? Blizardy už ne.

+2/0
2.6.2012 12:03

Houp

Re: kritikové ala zastánci D2(které mam jinak sám moc rád)

Máš deset bludišťáků. Naprostý souhlas s tebou. D3 je jiné, a tak se samozřejmě nemusí líbit tomu, komu se líbí D2, ale většina argumentů proč D2 a ne D3 je lživá, nepravdivá, nostalgicky zapomenutá. A to navíc mnozí strovnávají D2 1.13 (cca 11 let vývoje po vydání hry) a D3 "1.0" po dvou, třech týdnech.

+2/0
3.6.2012 15:49

Neznám špinavé peníze

Re: kritikové ala zastánci D2(které mam jinak sám moc rád)

Velmi kvalitní příspěvek. V D2 se to stejně poslední dobou odvíjelo od "1337" (perfektní defenze Enigmy) a vybraných runových slov. Na chatu postávaly houfy úplně stejných postav, se stejnými skilly, stejnou výbavou.  Systém MF fungoval v D2 úplně nesmyslně, protože i se stovkami procent MF padaly jen tuny modrých (a D2 až na pár výjimek nepoužitelných věcí, což v D2 neplatí - hodně magických věcí je tak silných, že jdou nosit i v infernu) a drop run nešel ovlivnit už vůbec nijak.  Gold neměl v D2 prakticky význam, zde je tomu naopak, konečně je to prostředek směny, jak má být. Navíc stále, i po 200 odehraných hodinách objevuji další a další detaily, které mi prostě unikly. Jen mě mrzí smrt mého wizarda 52 level v lagu. Už když mě to začalo kopat při běhu chodbou zpět jsem tušil problém a ten se vzápětí potvrdil "TRAPNÝM" tlačítkem "exit to menu" a až tam jsem se dozvěděl, že mě zabila arcane sentry.

0/0
15.6.2012 13:02

medabzuk

no nevim

asi hraju jinou hru nez recenzent. je to takovy bez stavy, nuda, clovek si prakticky vystaci se ctyrma tlacitkama. hlavni bosove jsou easy, pak clovek narazi na "easy" rare pack tri potvor a je ve vecnejch lovistich na jednu ranu. dropy naprosto sileny, staty na vecech nepouzitelny. pro priklad wizardovskej drop se strength a dexterity, kdyz konecne padne neco s intelligenci, je to jak na potvoru pro barbara. dropy maj lvl tak o 8-10 nizsi lvl nez je aktualni lvl hrany postavy, takze veci co potrebujete koupite za par supu na aukci.. crfafting, parada!(ironie) nez se vam podari vyrobit vec se smyslplnejma statama, dojde vam bud matros nebo prachy, nakonec prijdete na to, ze jednodussi je jit opet na aukci a koupit to tam za desetinu ceny nez kdybyste se to snazili vyrobit sami. dal nejak nechapu jak si to blizzard predstavuje, bo hru dohrajete za den dva, pak se "zvedne" obtiznost, a jedete to cely znovu.

0/0
2.6.2012 3:53

medabzuk

Re: no nevim

vzhledem k lepsim vecem je to i na vyssi obtiznost jaksi vic easy. nicmene dojedu to teda na potreti, lvl budu mit 60 a ted uz to budu chodit znovu porad dokola, abych mel lepci eq? hmm, tak nevim, ale to mi pripada jako ukrutna zabava.

vymysleni talentu? bez urazky trapny. mate ne vyber ze 6ti stromu po  4-abilitach  ktery se otviraj automaticky pro dosazeni urcityho lvl. ze nakonec pojedou vsichni jedno combo, je uz ted vic nez jasny. aspon jedno plus, ability muzete zmenit kdy se vam zamane.

dotoho neustaly narky kamaradu, ze jim to nejede, pada, laguje..aspon maly pozitivum, me to slape bez problemu coz ale prisuzuju tomu, ze mastim v noci a tudiz nejsou pretizeny servery :-P

0/0
2.6.2012 4:05

medabzuk

Re: no nevim

shrnuto, podtrzeno: blizz 12 let nic nedelal a pak horkou jehlou spichnul hru za hadam bratru dva mesice a vyfrknul ji mezi lidi jako hotovej produkt..

mno nic, du se uklidnit k world of tanks ;-)

0/0
2.6.2012 4:06

hrebi

Re: no nevim

dva mesice :D cool story bro...

0/0
3.6.2012 19:02

cckk

Trvalo to 12 let....

A PORAD RO NENI HOTOVY    error 37

0/0
1.6.2012 12:30

maxs.cz

neverending error

Copak sama hra, to je kapitola na delší rozbor (a je fakt, že těch 10 let se mohl Blizzard posnažit víc), ale ty neustávající errory, to je k zbláznění. Obzvláště v situaci, kdy Asie i Amerika jedou a jen Evropa má neustále výpadky. Když to není sama hra a herní servery, padá autentifikační server při logování do hry a když náhodou běží obé, zalaguje se auction house. Pokud jde hledat, předměty se po koupi objevují se zpožděním i několika hodin ale většinou je aukce mimo provoz uplně.

Tak se mi zdá, že někdo něco HODNĚ  podcenil. V ideálním světě by blizzard vrátil 2/3 peněz! ;-O;-O;-O

0/0
31.5.2012 14:02

jarous76

Re: neverending error

Nemels klikat na Terms of conditions. Odsouhlasils, mas smulu ;-)

Vzhledem k tomu, ze fakt zadny vypadky nemam tak jsem to nehledal ... ale nejsou game servery opet hostovany ve Francii? U WoWka to tak bylo (D2 bylo jeste v u Telia a to slapalo jak hodinky) a chvilku jim to trvalo nez dostali od Blizzu pres usta a dali to do kopy, ze to chodilo spolehlive. Francie navic bejvala u nejakych provideru fakt routovana dost divne.

0/0
31.5.2012 14:29

xent

Vtip

Já mám pocit, že je to celé nějaký nepovedený žert..

Tak třeba včera , zaloguju se ( žádná chyba 37,3006 atp. .. yupiii) do "singleplayer módu" hry a po 15 minutách 20ti sekundovej lag = postava mrtvá. No a takove lagy se od te doby opakovali co 5 minut.

Dále "Bezzasahový" vývoj postav je pro mě nepochopitelný, jaká je vůbec motivace pro levelovaní?

0/0
30.5.2012 16:18

jarous76

Re: Vtip

Aha ... takze mas napytel net. Proc si kupujes hru, ktera vyzaduje permanentni internetove pripojeni?:-P

Tedka bez irionie: Ja to fakt nechapu. Od releasu hraju zatim kazdy den - vetsinou tak 4h+.  Nepada mi to, nelaguje, atd atd atd .. vsechny veci kvuli kterym tu lidi porad breci nepocituju. A v mem okoli to tak maji vsichni ... jedine na co si obtaz lide stezuji, ze jim to trosku "stutteruje" ve 3. a 4. aktu, ale nic co by nejak zasadne vadilo. Jediny co mi z toho vychazi, ze ty lidi co maj vecne nejaky potize, maj napytel pripojeni.

0/0
30.5.2012 17:40

xent

Re: Vtip

zrovna ted error 37 ... as mam spatnej net  :)

Zavidim vam to vase pripojeni , ktere je schopne nejak zahadne nahradit nefunkcni servery Blizzardu.

+3/0
30.5.2012 20:50

drozd_master

Re: Vtip

po 23:15 už se mi přihlásit šlo :-D .....ale asi tak před půl hoďkou mě to zase vykopalo ven :-(

chápu že tím battle.netem i pro single chtějí prostě jen vydělat, ale spolu s pár dalšíma věcma (no vlastně jen s tím osekaným rozvojem postavy) mě to na dobrý hře prostě .....

0/0
31.5.2012 2:11

jarous76

Re: Vtip

Ano .. vcera byl problem s battle.net. Meli to na forech, bylo to na login screenu. S tim nic neudelam. O tomhle ale pochopitelne nemluvim - jde mi o to, ze tady lidi breci, jak "to nefunguje i kdyz to podle blizzardu funguje".

Nic to ale nemeni na tom, co jsem psal pred tim.

0/0
31.5.2012 10:32

xent

Re: Vtip

Opravdu jenom včera? ;-)

p.s.: To že na login page dají nápis:"Nefunguje to, víme o tom." neznamená , že jsou ty výpadky v pořádku.

+1/0
31.5.2012 10:50

jarous76

Re: Vtip

Ano, mne to nefungovalo ve 2 pripadech - vcera a pak ta slavna nedele pred dvema tydny. Kdykoliv jindy bez problemu. O techto problemech se da diskutovat jestli je to prusvih nebo ne, ale tady se jedna o to "kazdych 5 minut lag 20 sekund a vykopne mne to", "vyhazuje mne to do menu 5x do hodiny" atp. Nic takovyho se mi nedeje.

0/0
31.5.2012 11:43

xent

Re: Vtip

error 37 a další "server nefunguje" chyby jsem zažil minimálne 4x. Lagy a "kick-outy" mám "jen" posledních pár dní.

Dlouhodobě, skoro každý den hraju různé MMORPG hry a žádný problém s připojením nemám. Internet využívam dost i mimo hraní a nikdy jsem nepocítil nestabilitu připojeni , kolísání , či výpadky. Z těchto duvodu se domnívam , že můj net je  vpořádku a chyba je ve hre.

0/0
31.5.2012 12:32

jarous76

Re: Vtip

No tak mas jiny D3 nez ja ... mne to funguje ;-)

Ted vazne ... nevim jake D3 a ostatni hry pouzivaji porty atp. ... je mozny ze zalezi jak to ma ktery provider prioritizovany a pokud je lajna vytizena, muze nejakou komunikaci zahazovat. Nebo se to routuje buhvikudy. Jinak nevim, co bych Ti k tomu rekl - mne to funguje a nepada/nelaguje/nevyhazuje mne to do menu atp.

Muzes jeste zkusit ziskat IP herniho serveru a zkouknout to pres pingplotter. S timhle jsem kdysi "vyhral" nad UPC, kdyz mi lagoval/padal Aion. A jinak internet taky pocitove fungoval v poradku, jen Aion byl nehratelnej.

0/0
31.5.2012 12:53

nasson

Re: Vtip

Nemam rad lidi, kterym vse funguje, a vsichni ostatni, kteri maji nejaky problem, jsou pro ne neschopni hlupaci. Takze - nemam Vas rad jarousi76.

A ted k veci. Nevim, jak to funguje (nejsem IT, jsem pro Vas jen hlupak), ale moje zkusenosti. Hraju dotu na freeserveru. Dobre pripojeni (skolni sit) - dota bez problemu, League of Legends (LoL) bez problemu. Horsi pripojeni - dota obcas laguje, trosku horsi odezva, apod., LoL bez problemu. Muj nazor - hra + server, na kterem dotu hraju jsou proste udelany (propojeny) mene vhodnym zpusobem, nez je to u LoL. Pro dobre pripojeni to neni problem, ale u horsiho pripojeni to jde poznat. O D3 tim nerikam nic, jenom navrhuju vysvetleni nejvetsi zahady lidstva. Muzeme to zacit i svadet na porty, providera, ktery treba nema rad D3, to je samozrejme taky moznost.

0/0
1.6.2012 10:55

xent

Re: Vtip

hele ... novinka ... seklo se mi to na :"Retrieving Hero List"

0/0
1.6.2012 18:23

nakasi

Coze?!? Si z nas delate srandu?

"Diablo III je na první pohled stále tou hrou, která v roce 1996 založila žánr akčních her na hrdiny (RPG)"  - tak tomu se budu smat jeste zejtra. Kdyz o tom nic nevis, tak radsi nic nepis. Zanr RPG tu byl davno pred diablem a kdyz pujdem do detailu, tak diablo neni rpg, ale akcni rpg.

+1/0
30.5.2012 9:53

gynekomastie Saši Rašilova

Re: Coze?!? Si z nas delate srandu?

selfpwn

0/0
30.5.2012 12:10

jarous76

Re: Coze?!? Si z nas delate srandu?

Ty ses fakt nakasi. Nejdriv citujes "zalozila zanr akcnich her na hrdiny RPG", pak se rozcilujes ze to neni RPG ale akcni RPG. A ze by takova hra byla jiz pred Diablem si neuvedomuju ... mozna jo, ale ja o ni nevim.

+1/0
30.5.2012 12:48

Gilth

Re: Coze?!? Si z nas delate srandu?

Bez to rict mamince a sestricce a neobtezuj nas tady... Diky...Rv

0/0
30.5.2012 23:17

Starosta007

naprosto příšerná hra

dohrál jsem na obtíšnost hell a mohu s čistým svědomím říct že je to něco neskutečně ubohého, je to zjednodušená konzolová arkáda pro klikače, nemusíte u toho vůbec přemýšlet, jen neustále dokola mlátíte a mlátíte, pomalej vývoj postav, spoustu předmětů ale 90% na nic, za celou hru mi vypadl jeden unikátní, burza je super, absolutně degraduje veškeré snažení protože si lze vše za babku koupit, a délka hry, no toje něco trapného, na první obtížnost dohráno za 4 dny a to jsem nikam nepospíchal, momentálně hraju na hardcore ale ani tam to není zábavné, pořád vypadávají léčebné bublinky takže hardcore je vlastně jednoduší než normal, a otřesná nevyváženost bosů, na první obtížnost bos na konci druhého aktu téměř nezničitelný na druhou obtížnost je jak řadová postava, na první obtížnost diablo naprostá pohoda na druhou téměř neporazitelný, vzhledem k délce čekání a zjednodušení proti diablo 2, neskutečné mediální masáži v recenzích mohu naprosto jistě říct NEJHORŠÍ HRA VŠECH DOB !!!!!!!

0/0
29.5.2012 23:15

Biermann

Re: naprosto příšerná hra

To musí být ale těžký masochismus hrát tu nejhorší hru všech dob už na třetí obtížnost ;-D

0/0
29.5.2012 23:36

Více takových Kožených!

Re: naprosto příšerná hra

No tak se zaměř na sběr peněz a výbavu si nakup. Konečně mají zlaťáky v té hře nějaký smysl. Když jsi neschopný nic najít, no tak to nakup, ten kdo to prodává to najít musel. ;-D

0/0
30.5.2012 3:45

gynekomastie Saši Rašilova

Re: naprosto příšerná hra

Nejhorší hra všech dob to být nemůže. Pochybuju, že by se biowáre s těmi svými Ass Efekty tak snadno vzdalo titulu největšího hnoje ever.

0/0
30.5.2012 9:02

Elohim

Re: naprosto příšerná hra

ty už to nehul!

0/0
31.5.2012 19:24

wostrey

Nizka obtiznost?

Zkouseli pani redaktori aspon hell nerku-li inferno? Ano, na normalni obtiznost je to opravdu lehke, ale na inferno davat instanty witch doktoroj i obyc zombik v prvnim aktu.[>-]

0/0
29.5.2012 13:27

pelasek

BLBOST

Sitove hry zasadne nehraju tak to neni pro mne ani me kamarady at si trhnou nohou ;-O

+1/0
28.5.2012 18:54

jarous76

Re: BLBOST

Dekujem, zes nam dal vedet abysme na Tebe zbytecne necekali R^

0/0
29.5.2012 10:12

Neznám špinavé peníze

Jak dlouho to autor článku hrál

to by mě tedy zajímalo. Sety ve hře jsou, obtížnost je už na NM velmi vysoká, na HELL nesnesitelná a o INFERNU, do kteréjo jsem se ještě nedostal raději mlčím. Já jsem tu recenzi dočetl do půlky a objevil jsem, že nemá smysl číst dál (mám 150 herních hodin, takže toho vím o hře víc, než autor recenze). Navíc nemá v mínusech špatný systém waypointů, kdy se dost často stane, že na konci dungeonu je skupinka drsných šampionů či nějaký tvrdý bossák, co má vlastnosti ohnivý řetěz, sání životů a ledové bomby.  A naopak, systém vývoje postavy je skvělý, protože už konečně nezáleží na druhu zbraně a nesmyslech jako fast cast, vše se odvíjí od síly zbraně a nasbíraných statů dané postavy.

0/0
28.5.2012 17:20

jarous76

Re: Jak dlouho to autor článku hrál

Obtiznost NM velmi vysoka? Pri prvnim pruchodu jo, pak uz je to taky v pohode. Staci ti lehce nadprumernej gear (kterej ovsem nejsi schopen bez AH pri prvnim pruchodu mit) a je to taky prochazeni.

Pockej do Inferna ... je to naminka. Momentalne se snazim farmit prvni akt abych vylepsil gear. Moc se to neda :-)

0/0
29.5.2012 10:11

Gilth

Re: Jak dlouho to autor článku hrál

Ve dvojce sem mel do prvniho zabiti Diabla nekolik kousku ruznych setu, tady ani tuk... Nechali jenom High lvl sety a autor clanku netvrdi nic jineho... Takze dat si facku, znova si precist a pak se sem prijit omluvit... Diky...

0/0
30.5.2012 23:19

jarous76

Re: Jak dlouho to autor článku hrál

Ja mam Wiz v Inferno, DH+Barbar Hell, Monk+WD NM - a nevypadla mi jeste ani jedna unikatka/legendary/set - proste jen modry a zluty :-P na druhou stranu je fakt, ze MF neresim ... mozna zacnu, protoze Wiz fakt potrebuje lepsi gear.

0/0
31.5.2012 12:56

trynyty

zmena skillu 30sec. CD???

no ja mam CD na tom skillu ktory vymenim tak max. 4 sec... tak nevim... ale je pravda ze pocas boja to nemenim stejne :) kdo to ma naklikavat :)

0/0
28.5.2012 13:57

jarous76

Re: zmena skillu 30sec. CD???

Mno ... ono obcas kdyz potkas nejaky mooc pekny kombo, tak to za to stoji. Casto je nejlepsi zdrhnout a zamyslet se co s tim. Vortex/Jailer/Molten/Fire chains ... to je lepsi obejit nebo restartnout hru pokud to nejde obejit ;-) a takovych bezvadnych kombinaci je tam vic.

+1/0
28.5.2012 14:57

jarous76

Inferno

Tak jsem se dobelhal do Inferna a pocity takove smisene. Mam pocit, ze to bude chtit radnej balancing.

Doposavadni zkusenoust: Solo se to hrat neda (teda da, pokud jsi masochista/fakt skiller/blazen) Barbar - musi jet full survivability, DPS slabsi, ale da se - tank+CC. Wiz/DH - CC kvalitni, DPS kvalitni - v soucasne dobe mi prijde ze tyhle 2 classy tahnou grupy - CC+DPS. WD - jakykoliv pety jsou naprosto o nicem, kvalitni CC (asi nejlepsi ve hre), slabsi DPS - super CC. Monk - vubec nechapu k cemu tahle classa momentalne je - buffer+divak. Jen muj nazor, mozna ze je neco velmi jinak, ale takhle mi to zatim prijde.

0/0
28.5.2012 10:50

Neznám špinavé peníze

Re: Inferno

Něco je velmi jinak, můj monk (monka) Lucinka je aktuálně na levelu 52 a na rozdíl od wizarda jsem s ní dal Diabla na obtížnost NM sólo. DPS 3200 a životy cca 19000.

0/0
28.5.2012 17:26





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.