Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Hra Watch Dogs zachraňuje herní průmysl

Jedná se o pravděpodobně nejambicióznější hru současnosti, která nastavuje zrcadlo moderní společnosti, kde jsou data snadno dostupná a mají zároveň obrovskou moc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

pan.klobouk

videorecenze

Pozorujeme svet ocima muze, ktery nastoupil do kabiny male lanovky. Mozna je to spis automaticka tramvaj, jedouci po koleji. Prijemny hlas v reproduktoru nam kazdopadne preje dobre rano a vita v jakemsi komplexu Black Mesa. Nasleduje spousta dalsich informaci, ale to uz se rozhlizime po okoli, kterym lanovka projizdi. Stisnene tunely stridaji vetsi prostranstvi, vsude je k videni spousta personalu a pracujici roboti. V jednu chvili se kabina zastavi pred obrovskymi bezpecnostnimi vraty, aby...

A po dalsich 15-20 odstavcich placnu na konec 10/10 a mam hotovo. To by slo, ne? ;)

0/0
7.7.2012 13:29

dave.dhf

Re: videorecenze

No konecne jsi pochopil, jak nekteri lide delaji recenze. Gratuluji. :) R^

0/0
7.7.2012 13:51

Habansz

Píšu

10x lip nez redakce BW a zadarmo, oni za detailni popis vide stareho 6 tydnu dostavaji jeste zaplaceno? Rv

+1/0
7.7.2012 12:48

kejsi87

Re: Píšu

pro koho píšete? kde si můžu přečíst něco?:-)

+2/0
7.7.2012 22:21

Habansz

Re: Píšu

Nepišu pro nikoho, pisu sobe pro radost, je to muj konicek

0/0
8.7.2012 12:23

Fajlum Bum

A tohle je přesně ten důvod,

proč považuju většinu herních novinářů za... jak to říct... za lidi, co by měli dělat někde u rumpálu, ale podělali to u pohovoru, tak píšou o hrách.

+3/0
7.7.2012 10:18

slanecek

Re: A tohle je přesně ten důvod,

Tohle se dá říct snad jen o lidech píšících na webu. Level a Score mají redaktory na jiné úrovni.

0/0
8.7.2012 10:53

pan.klobouk

?

Jaky ma smysl mesic po E3 popisovat krok po kroku deni z videa, ktere mohl kazdy behem toho mesice videt, prakticky vsude? A co bude priste? Prevypravime si nejakou hru, nebo treba film?

+8/0
7.7.2012 2:06

doktor_bota

Re: ?

Třeba proto, že autor nenašel cz verzi, řekl bych, tak to popsal. Nicméně nechápu, proč neuvedl zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=bmwyW-Q960M

+2/0
7.7.2012 5:54

net.Xtreme se nevzdává

Re: ?

Zdroj by uvádět měl, ale já jsem vděčný za textový popis, třeba na mobilu videa moc stahovat nemusím, jsou zbytečně velká, pouštět si je se zvukem znamená vytahovat sluchátka nebo rušit okolí...

+2/0
7.7.2012 8:25





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.