Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

DOJMY Z HRANÍ: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

Nový díl závodů z prostředí královny motosportu se snaží co nejvíce zalíbit vášnivým virtuálním závodníkům. Pro nováčky bude vstup do hry nejspíš příliš těžký a pomůcky, které mají hru otevřít širším masám, působí přinejmenším trochu rozpačitě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

chosef

Recenze

Tak tohle byla ta autorsky, nejhorší, nejnepovedenější "recenze", dáli se to tak nazvat, kterou jsem za svůj život v rámci čehokoliv četl.Nepochopím proč recenze je z 98% o tom jak je hra hnusná, nezáživná protože si ji užijou jen ty co maj rádi auta.Milá, vážená, ctěná redakce - prosím, nenechte příště psát recenzi o motorismu ajťáka co nejspíš ani netuší, že auto má motor.Článek patří do výstavní síně největších blafů na českém internetu,.

0/0
4.9.2012 12:55

dave.dhf

Re: Recenze

Tys asi nikdy necetl "recenze" pane Sillmena, co? Tohle je jenom preview a je z neho jasne, ze autor clanku to alespon par minut hral. To u "recenzi" pana Sillmena nehrozi. Ten jen popise obrazky, pripadne ingame videa, ktera najde na internetu, prida k tomu par informaci z jinych recenzi a jako tresnicku na dortu prida nejaky vlastni vymysl. Vetsinou se jedna o naprostou blbost ktera ve hre nikdy nebyla. Tak ze kazdemu kdo dany titul alespon na chvili zapne je jasne, ze recenzent to nikdy hrat nemohl jinak by tam takovy blbosti (rozumnej naprosto scestne, lzive a vymyslene informace o hre) napsat nemohl. V kazde jeho "recenzi" najdes nejakou "perlu" kterou bys ve hre marne hledal....

0/0
4.9.2012 15:43

luke69

F1 a simulátor?

To mě docela překvapuje (pokud tomu tak je). Hrál jsem F1 2010 a tehdy to byla arkáda s několika simulačními prvky (většinou ale jen ty, co slyšíme od komentátora v TV). Pokud se posunula k realismu, je to fajn - závodní simulátory téměř "vymřely" a zůstaly jen arkády jako NFS.

Pokud jde o mě, nejlepší simulátory vznikaly od studia simbin - konkrétně jako nejlepší závodní simulaci doporučuji starší GTR2. Škoda, že se firma zasekla u Race07 a dál vyvíjí hlavně jenom obsah pro tuto hru (auta, tratě), ale jádro zůstalo od té doby stejné.

0/0
3.9.2012 7:32

janfort

F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

Cože? Tak já myslel, že to budou pařit především milovníci FPS akcí a adventur.

+1/0
2.9.2012 21:11

Tomas (Tok)

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

motorism neznamená závodní hry ;-)

+1/0
2.9.2012 22:33

janfort

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

No dejme tomu, ale že by třeba Traktor Zetor simulátor těšil fandy motorismu...

0/0
3.9.2012 14:53

ifox

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

To je pravda, dá se závodit i bez motoru.

0/0
3.9.2012 15:01

dave.dhf

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

Nj..ale bez motoru uz by to nebyl motorismus, ale bezmotorismus.. .)

0/0
3.9.2012 15:19

Tomas (Tok)

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

no a? fanda motorismu nemusí být fanda závodních her a naopak, pokud F1 2012 potěší fanoušky motorismu tak to může být klidně fanoušek RPG, jakožto her a zároven motorismu jakožto sportu

0/0
3.9.2012 15:23

petr____22

Simulace

Meli by opravit hlavni chybu temer svech simulatoru aut - hrac ma PODSTATNE rychlejsi auto, nez souperi. A ano, v realistickemsimulatoru jedina chyba = ztrata moznosti zvitezit.

0/0
2.9.2012 19:31

richi77

Re: Simulace

ty jsi F1 nikdy nehrál že :-)

0/0
3.9.2012 0:06

zaty

Tak to maji

A ja myslel ze to bude hlavne pro fanousky pleteni a hackovani. Jake prekvapeni, ze to potesi zrovna fanousky motorismu.

+4/0
2.9.2012 16:34

GhosTT

Re: Tak to maji

Napadlo me neco podobnyho. kdyz jsem to videl :)

0/0
2.9.2012 18:09

Kremilek121

Re: Tak to maji

podle me je to skvele, pokud si nekdo chce jen tak zajezdit s formulkou, tak si muze stahnou Track manii a frcet si to po vlastnorucne udelanych tratich.

Kdo si chce ale opravdu uzit realne trate se vsim co k tomu patri vcetne vyletu mimo trat, monotoni krouzeni po mape, tak ho ta hra nejspise nadchne.

0/0
2.9.2012 19:22

zaty

Re: Tak to maji

To byla jen narazka na titulek. Hodi se na nej totiz meme You Don't say :)

0/0
2.9.2012 22:36

frantax240

Komerční sračka

Fanoušky motorismu potěší rFactor 2, tahle srajda fakt nee.;-D;-D

0/0
2.9.2012 13:44

visionary

Re: Komerční sračka

Mě teda rFactor 2 moc nepotěšil. Největší naděje teď vkládám do Assetto Corsa R^

0/0
2.9.2012 15:15

Achille Volfoni

obyčejná arkáda...

Hrál jsem 2010 i 2011.Obě hry mě bavily pár dnů.Raději jsem se vrátil ke starým dobrým F1Ch.Sice to nejsou žádné grafické orgie,ale hratelností a obtížností převyšují díla od Codemasters o několik tříd.

+1/0
2.9.2012 12:19

MrEx

F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

Skálopevná logika, o tom žádná... ;-DR^

+8/0
2.9.2012 2:03

rusnovodic

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

simte, cely je to jen vareni z vody. jestli to hral 10 minut tak to bylo moc, zavodnik

+2/0
2.9.2012 4:27

Nanifak

Re: F1 2012 potěší zejména fanoušky motorismu

Nejlepší je zdůrazněná implementace DRS a KERS. Co na tom, že i v F1:2011 ;-D

+3/0
2.9.2012 10:15

bonuSSweb

V žádném případě

Předešlí díl jsem si pořídil s bráchou že si zahrajeme CO mod. Do teď jsme to nezprovoznili ( pár sekund co vyjedem na trať a pak nás to odpojí ) Nedávno vyšel patch co mi způsobuje že při nahrávání trati se hra vypne. To si myslí že to budu kupovat každý rok jak id..t jen kvůli aktualizaci jmen na soupisce a když vyjde další díl tak mi to patchem předešlí díl zku..ví abych byl nucen koupit noví díl? Ať si na se..ou

0/0
2.9.2012 1:31

Pajooos

Re: V žádném případě

skus vyměnit OS ;-)

0/0
2.9.2012 2:09

kosac666

Re: V žádném případě

bohuzel pro linux se nedelaji... :(

0/0
2.9.2012 8:36

Pajooos

Re: V žádném případě

já myslel win XP, win 7, Win vista, nevím ale myslím ze to jít nejak musí ne?

0/0
2.9.2012 9:00

Roumen

Re: V žádném případě

Tak reknu upgradovat system. :-)

0/0
2.9.2012 11:11

bonuSSweb

Re: V žádném případě

Vlastním Vistu a brácha W7 na W8 jsem to ještě nezkoušel, ale v tom problém není ( když ti hra běží rok a po posledním patche ani h... )

0/0
3.9.2012 16:34

commodus

Re: V žádném případě

Většinou bývá problém jinde než v samotném PC :-)

+1/0
2.9.2012 10:00

BurningSoul

Re: V žádném případě

co bys čekal, stal se z toho další fotbal, hokej atd. nic novýho ale hlavně, že to klopí. pak brečej, že jim to kradou.

+1/0
2.9.2012 12:29





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.