Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: První díl byl rozcvička, Borderlands 2 jsou každým coulem lepší

Na dovolenou v Borderlands 2 budete vzpomínat ještě hodně dlouho. Tedy pokud vás nesežere obří červ. Titul totiž úspěšně kombinuje to nejlepší z předchozího dílu a ještě přidává něco navíc.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

spalovac

Komiksová grafika je sice zajímavý nápad,

ale zároveň pro mne i důvod proč jsem Borderlands zkusil a dál nehrál.

0/0
19.9.2012 10:50

arnost-ek

Re: Komiksová grafika je sice zajímavý nápad,

Mně to  vyhovovalo maximálně :-)

+2/0
19.9.2012 11:34

zaty

Re: Komiksová grafika je sice zajímavý nápad,

Cel shade grafiku jen tak nekdo nezkousne. Ja osobne jsem uz presycen temi ultrahypertruper fotorealistickymi enginy a borderlands byl svezi vitr do zatuchleho sveta fps. Dvojku urcite zkusim, ale necham ji chvili ulezet, nejsem tak bohaty a ani nemam tolik casu abych si kupoval a hral vsechny novinky, tedka ma prednost GW2 :)

0/0
19.9.2012 13:53

Neregistrovany

Re: Komiksová grafika je sice zajímavý nápad,

Haha, vidím to stejně. GW2 mě pro tuto chvíli zaměstnávají víc než dost a Borderlands by mohli jít do měsíce sehnat pod 500, což bude pro mě asi hraniční cena ke koupi.

0/0
19.9.2012 15:37

KO23L

Re: Komiksová grafika je sice zajímavý nápad,

Svízelná situace, já teď nevím co dřív hrát :D :D .... na PC mám rozehrané Guild Wars 2 a v pátek přišli Borderlads 2 na PS3 z předobjednávky :D ....tak sem tento víkend věnoval Borderlandsům a teď vážně nevím co hrát dřív :D ... oboje jsou skvělé hry R^

0/0
24.9.2012 6:51

Piotr Velikyj

Jednička

mě bavila, jenom mě zklamal konečný boss, byl příliš snadný.

0/0
19.9.2012 10:38

bez_tolerance_hlouposti

Re: Jednička

na prvni obtiznost ano. na druhou to bylo zajimavejsi a pokud i potom by sis chtel stezovat, tak si dej datadisk Secret Armory of general Knoxx ;) tam uz je ten boss zajimavejsi

0/0
19.9.2012 12:53

Thulle

Re: Jednička

Ten teda lehnul stejně lehce jako první. Snad žádnej boss mi nedělal větší problém. Jen sledge.

0/0
19.9.2012 14:07

bez_tolerance_hlouposti

Re: Jednička

tak rozhodne jsem nemyslel Knoxxe ;)

http://www.youtube.com/watch?v=yWzvFZ1VdGQ

0/0
19.9.2012 15:08

Thulle

Re: Jednička

tak jsem ho zkusil včera a dával jsem ho snad hodinu.

0/0
20.9.2012 9:52

bez_tolerance_hlouposti

Re: Jednička

;-)R^

0/0
20.9.2012 19:15

McGrinder

Už se těším

Jak malej Jarda!!!;-D Jedničku jsem dohrál dvakrát včetně DLC-ček, pokaždé za jinou postavu. Je to super střílečka na odreagování se a ta komiksová grafika, výborný nápad! Hru mám objednanou a doufám, že v pátek budu instalovat. Jediné mínus je absence češtiny. Takže my anglicky nemluvící si ten skvělej humor zatím neužijeme. Ale stále doufám, že později bude neoficiální čeština ke stažení stejně jako u jedničky.

0/0
19.9.2012 10:26

Thulle

Re: Už se těším

V pátek se začne prodávat, tzn. že pokud se pro to nestavíš do prodejny, dodáno to bude až po víkendu.

0/0
19.9.2012 10:33

McGrinder

Re: Už se těším

Mám objednáno u Xzone a od nich mi hra přišla vždy v den vydání, bo ji posílají den dopředu, tak doufám, že i tentokrát to tak bude. No a pokud né, tak půjdu raději v sobotu do práce, abych doma netloukl vzteky hlavou do zdi ;-D.

0/0
19.9.2012 10:38

Thulle

Re: Už se těším

Paráda, mám taky Xzone edici. Ale ještě jsem od nich neobjednával.

0/0
19.9.2012 10:43

McGrinder

Re: Už se těším

Já tam kupuju tři roky a spokojenost R^ Proto pevně věřím, že mě v pátek čeká " noční šichta " u kompu ;-D.

0/0
19.9.2012 10:46

Hexempo plex

grafika??

onu "postarší" grafiku bych si dovolil jednoznačně považovat za úmyslné komiksové zpracování a jednoznačné plus a nikoli nedostatek ;-O

+10/0
19.9.2012 10:24

voloda44

hm

tak jestli je to ještě lepší než jednička, tak asi přecijen zainvestuji, i když neměl jsem to v plánu, pořád se v jedničce plácám :D (občasný hráč stříleček)

0/0
19.9.2012 9:11

xherbert

Vyborne!

Vcera som dohral jednicku prvy krat a ocenujem tuto hru, ktora je ako robena pre nas obcasnych hracov, ktorym nejde az tak moc o dej, ale si len chceme obcas po praci "ulavit" :-)

0/0
19.9.2012 8:55

Thulle

Fuj

jak můžete nadhodit jako porovnání grafiku battlefieldu. Tahle hra je tak úžasná právě díky komiksovému vizuálnímu zpracování.

+9/0
19.9.2012 8:05

KO23L

Zajímavé hodnocení

Docela mě zaráží hodnocení, Jednička dostala zde na Bonuswebu 90% .... u dvojky recenze vyzdvihuje, že je hra ve všem lepší, rozmanitější, rozlehlejší, ještě vtipnější než byla jednička a dostává nižší hodnocení, přičemž ani v recenzi, ani v mínusech nejsou uvedeny žádné zásadní nedostatky. Obzvlášť zarážející je to v kontrastu třebas s posledním CoD které dostalo 90% přičemž v ničem nepřekonávalo své předchůdce (a obsahově toho nabízí daleko méně). Tím nechci říct, že by 88% bylo málo to ne, jen mě zaráží takový rozdíl v přístupu k hodnocení, CoD je jen dokola omýlaná "tiskárna" na prachy (něco jako každoroční vydání Fify a NHL, pouze kvůli novým sestavám, hráčů) a hra která se nějak vyvýjí s dalším dílem dál je na tom hůře.

+10/0
19.9.2012 6:53

GhosTT

Re: Zajímavé hodnocení

Tak mozna tam ta 90 byla castecne za originalitu. Tohle je sice rozmanitejsi, lepsi, rozlehlejsi a vtipnejsi, ale uz to tady tak nejak trosku bylo. Ale s tim srovnanim s CoD mas pravdu. Ale tam to byl spis ustrel recenzisty, ta hra byle nekde na 75-80%.

0/0
19.9.2012 8:02

dave.dhf

Re: Zajímavé hodnocení

Zvykej si. Je to bohužel smutný fakt, že číselné hodnocení zde nic, ale opravdu nic neříká. Podprůměrná slátanina tu má v klidu 65%, naprosto vyjmecná a propracovaná hra má 80% a jehce nadprůměrná nudná střílečka má klidně 90%. Nevím od čeho se tady číselné hodnocení odvíjí, ale od kvality produktu určitě ne. Možná podle "provize" od vydavatele...těžko říct...

+2/0
19.9.2012 16:37





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.