Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Star Citizen bude vesmírné porno s odkazem na římskou říši

Tvůrce vesmírného Wing Commandera a Freelancera se vzepjal k dalšímu velkému projektu, který si hráči musí okamžitě zamilovat. Hra nechá vzpomenout na pozdní fázi římské říše.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

luduf

tož

nevím, ale pro mě byla nej hra star ášpica hra Elite a pak i Elite II: First encounter.

Na Amize to byla bomba. Ale to už je cca 20 let zpátky.

+1/0
22.10.2012 18:40

Gamehoror

Re: tož

Tak na to že to bylo na jednu disketu asi 1,4 mega dat tak to bylo na tehdejší dobu obstojný.

Dneska už bych to hrát nechtěl v té grafice.

0/0
23.10.2012 19:39

MrEx

Re: tož

Joo, ta byla nej! Staré dobré Elite... to dalo základ všem těmhle hrám, je to jejich pradědeček :-)R^ Bez ní by tady nějaké EVE nebo Freelancer vůbec nebylo... a byla to hra vskutku geniální - systém obchodu, zlepšování hodnosti, manuální přistávání do docků, equip... na tu dobu to bylo něco nevídaného, taky proto, že do té doby nic (ani vzdáleně) podobného nebylo... doteď hledám úctyhodného nástupce Elite, Freelancer není špatný, ale... není to úplně ono... ocenil bych tip na takovou podobnou hru ;-)R^

0/0
23.10.2012 20:01

luke777

nadpis

panboze to dnes cenzor nebo korektor chrapal? at se necha vysetrit ten pisal horsi jak blesk ci aha

0/0
21.10.2012 21:45

Lolinator

A ja ze to bude ako...

... Wet Attack 2: Empire Cums Back. Toto je nejaka kravina.... navyse online. To snade nie.

0/0
21.10.2012 21:08

prudic obecny

.

Dementnejsi titulek jste opravdu vymyslet nemohli vy umelci redaktorsky.

+12/0
21.10.2012 15:37

ProcRegistraceJeToTuPoradStejny

vesmirne porno

Koukam ze naroky na redaktory ... resp pisalky idesu nejsou moc velke... staci byt dementni troll

+11/0
21.10.2012 15:16

Promx

Re: vesmirne porno

Zcela nečekaně v diskuzi kvadrilion negativních reakcí na nějakej stupidní titulek. Fajn, nemáš ho rád. Pobuřuje tě páč je nemístně vulgární či proto, že nedává smysl? Mě osobně nesmírně pobavil, i když je fakt, že nejspíš postrádá veškerou logiku :) Co je ale důležitější, je řekl bych obsah článku. Je relevantní? Dle mého názoru velmi. :)

+4/0
21.10.2012 17:11

GhosTT

Re: vesmirne porno

Me napriklad dementni titulek odradil od cteni clanku. Coz asi taky neni uplne dobry.

+4/0
21.10.2012 17:26

net.Xtreme se nevzdává

Re: vesmirne porno

Přitom článek a především skvěle schovaný odkaz na stránky s projektem za přečtení stojí.

+1/0
21.10.2012 17:34

ProcRegistraceJeToTuPoradStejny

Re: vesmirne porno

Presne tak, od nekoho kdo je schopny napsat takovy titulek radsi uz nic necekam a info o hre si sezenu jinde, nicmene to uz je autorovi jedno protoze imprese reklamy (kdybych je nemel blokovany) ziskal tim dementnim titulkem.

+1/0
21.10.2012 20:32

evolution007

Stará škola

Na tohle se fakt moc těším. Vesmírných her je pořád málo a jako starého pařmena z doby kamenné mě všechny ty současné "marketingově vystajlované pozlátkové frenetické killingspree akce" fakt nebaví.

Potřebuju něco víc - silný příběh a zároveň malé detaily, které vykouzlí úsměv na tváři a vtáhnou tě do atmosféry.

Chris Roberts už taky není nejmladší - a to je jeho velká výhoda. Má vlastní hlavu a ví co chce. Těším se R^

+1/0
21.10.2012 13:18

Promx

Anooo!

Takováhle hra na trhu citelně chybí. Něco lépe stravitelného než je X série. Podle Egosoftu je slušnej tučnej tutorial (i u něčeho takto komplexního) evidentně přežitek :D

+3/0
21.10.2012 12:38

net.Xtreme se nevzdává

Re: Anooo!

Tohle měl perfektní Freelnacer, ten příběh na začátku byl výborný tutorial a střídání povinných misí se sbíráním kreditů na vlastní pěst ho podle mě strašně zpřístupnilo, navíc byl výborně ovladatlný i klávesnicí a myší... Doufám, že tohle bude podobně přístupné a oproti freelancerovi to bude mít trochu dynamičtější a zábavnější multiplayer.

0/0
21.10.2012 15:17

Nesmazatelny 2.0

OMG

Ještě že od 1. listopadu už do diskuzí (skoro) nepůjde přispívat a celej server půjde do kopru. Jaký porno? Co to proboha blábolíte. 8-o

+5/0
21.10.2012 12:04

King Dodatek

Re: OMG

Snad si opravdu nemyslíte že idnes stojí na diskuzích? 8-o

+1/0
21.10.2012 13:11

RumFighter

Re: OMG

Rozhodně si nemyslím, že návštěvnost iDnesu stojí na kvalitních a objektivních zprávách ;-)

+5/0
21.10.2012 13:51

Gamehoror

Re: OMG

Třeba já tu jsem hlavně kuli diskusím i přes toho cenzora co tu maže jak čert.

Jinak bych asi byl na Novinky.cz

Zatrhnou tu diskuse a Idnes nazdar a dukátky ti věnuji na rozloučenou.

Dejte za ně vrátnámu propisku s logem.

+3/0
21.10.2012 14:43

Cenzorova tchýně

Doporučuji

https://www.youtube.com/watch?v=7vhRQPhL1YU

Absolutně perfektní. Napřiklad jak zalezl do kokpitu mě úplně odrovnalo. Velice detailní.

+2/0
21.10.2012 11:12

T_x_y

Re: Doporučuji

Vzdušné souboje z druhé světové v kosmickém povedení. Ručně řízené stroje s ručním zaměřováním neřízených střel, hm. Zajímavé to je, ale že takhle to bude v budoucnu vypadat bych netipoval.

0/0
21.10.2012 14:46

Gamehoror

Re: Doporučuji

Video hezký, jen mi přide že tam chybý fizikální chování ovládaného stroje takový divný ... jako by nemohli trošku nasimulovat i setrvačnost při otokách a zatáčení ... ale kdo ví ... je to o vzdálené budoucnosti ... třeba už mají setrvačnost pod kontrolou a co mi přijde divný je tam možná prostě realita :-)

0/0
24.10.2012 19:08

grammar police

Nadpis+clanek

autor se patrne "inspiroval" tady http://kotaku.com/5950453/you-loved-wing-commander-now-meet-the-shiny-successor-that-will-bring-space-sims-into-the-21st-century a aby to nebylo tak blbe, tak prihodil porno ))

0/0
21.10.2012 10:37

net.Xtreme se nevzdává

Re: Nadpis+clanek

To porno fakt nechápu:-) Jak z vesmírného simulátoru udělal vesmírné porno?

+1/0
21.10.2012 11:40

anonymousCZ

Vesmirné porno?

Az vas, autore clanku, nekdy potkam, dam vam poradnou facku.

+4/0
21.10.2012 9:44

stastu

Roste EVE online konkurence?

jako bych ale četl o EVE online, jenom příběh je jiný :)

0/0
21.10.2012 2:45

Kicker

Re: Roste EVE online konkurence?

No nevím, EvE je MMO, tohle na MMO nevypadá. Určitě to bude alternativa nějaká svým způsobem, ale konkurence spíš ne. Ale každopádně se na to těším jako malej kluk. Starlancer, Freelancer, Freespace 2, hry které si pamatuju ještě dnes. Zvlášť ten Freelancer. :D

0/0
21.10.2012 7:34

net.Xtreme se nevzdává

Re: Roste EVE online konkurence?

Freelancer se mi hrozně líbí dodnes, jednak má výborné mody a pak byl krásně jednoduchý a přístupný, v něčem možná moc jednoduchý, ale dost toho mody řeší. Navíc měl docela dobrý multiplayer, něco podobného by se mi líbilo i dnes. Třeba ta ekonomika s pevně danými cenami možná někomu přijde málo strategická, ale zas nevede k tomu, že by člověk musel trávit první desítky hodin přeprodejem nejlevnějších surovin, které nemají žádnou hodnotu.

+1/0
21.10.2012 9:51

stastu

Re: Roste EVE online konkurence?

O to je to, pro mě, interaktivnější :) Navíc EVE má i těžení, terraforming a kolonizaci planet atd. Jinak autor píše: Star Citizen bude hratelný jak v on-line, tak off-line módu. Kdo chce, může mise plnit kooperativně s přáteli a kdo chce hrát sám na sebe, může také. A nebude k tomu potřebovat ani připojení k internetu. Bůh ví, jak to nakonec bude, ale rozhodně bych si to rád zahrál :)

0/0
21.10.2012 11:55

Kicker

Re: Roste EVE online konkurence?

Tak to každopádně, taky se na to těším. :)

0/0
21.10.2012 12:14

Gamehoror

Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Neni to ani o pornu ani o římské říši tedy jen v nadpisu dvě lživé informace.

+18/0
21.10.2012 1:06

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

to si musíš ten článek přečíst, víš? :)

+1/0
21.10.2012 2:04

Gamehoror

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Já ho četl truhliku.

Ano fantazíruje tam nesmysly a nacpal do toho obojí z nadpisu ale hra s jeho bujnými fantasiemi nemá nejspíš nic společnýho.

+7/0
21.10.2012 2:45

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

"Na základě toho, co zatím prezentoval, lze mluvit o pornu vesmírných lodí.

Robertsovým cílem je stvořit zcela nové univerzum, jehož příběh by nechal vzpomenout na pozdní fázi římské říše.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/star-citizen-preview-05o-/Preview.aspx?c=A121016_134429_bw-preview_das"

příště si to opravdu musíš přečíst :)

+1/0
21.10.2012 11:49

net.Xtreme se nevzdává

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Já si mylsím, že lze mluvit o simulátoru vesmírných lodí a autor simulátor překládá jako porno, asi nějaká chyba v překladačí, enbo ho angličtinu učil nějaký šprýmař. Kde tma máš porno vesmírných lodí?

0/0
21.10.2012 12:24

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Tím se myslí, že to má uspokojit lidi zatížené na nejrůznější druhy vesmírných lodí a lítání po vesmíru. Dost mě překvapuje, že takhle primitivní přirovnání někomu může dělat tak strašné potíže.

+1/0
21.10.2012 12:55

Gamehoror

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

tim chceš naznačit že autor článku je úchyl který se udělá když hraje vesmírný simulátor :-)

+3/0
21.10.2012 14:53

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

ne, tím chci naznačit, že asi nebudeš z nejbystřejších, když ti nedochází ani takhle jednoduchá přirovnání, protože to nemá nic společného s tím kdo se "udělá" :)

0/0
21.10.2012 15:31

Gamehoror

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

To nepochybuj že vim co se mi snažíš naznačit a vim to od první reakce to neznamená že s tím souhlasím a že takové blbosti tu chci číst i nadále.

Když se čtenáři nozvou tak si autor článku bude říkat že to napsal dobře a bude takový trapárny používat dál.

Nevim co je pro Tebe výraz porno, ale všiml jsem si že se tu nad tím pozastavilo víc lidí tak jsem v klidu. :-)

Ty se nad sebou zamysli :-)

+1/0
21.10.2012 15:48

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Porno má zobrazovat explicitní sex ve všech podobách protože je o to zájem a uspokojuje to danou potřebu, takže teď se můžeš snažit, a když budeš hodně pilnej a dosadíš si "lítání ve vesmíru" místo "explicitní sex", tak ti to možná dojde co to přirovnání mělo znamenat. Každopádně jsem si všimla, že pomalejších je tu víc :).

+1/0
21.10.2012 16:57

net.Xtreme se nevzdává

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Už poněkolikáté jsi jediná "rychlejší", možná by se to chtělo zamyslet nad perspektivou.

Porno je explicitní sex, létání ve vesmíru není porno. Je to vesmírný simulátor. Můžu požáru říkat golf, ale golf je hra a ne oheň...

0/0
21.10.2012 17:37

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Proto se tomu říká "přirovnání" :). Takže tutově by to chtělo zamyslet se nad "perspektivou" :).

0/0
21.10.2012 20:27

net.Xtreme se nevzdává

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Myslíš, že autor je moderní myslitel a použil současnou metaforu? Podle mě ani neví, co porno je, nebo neví, co je vesmírný simulátor:D

0/0
21.10.2012 20:29

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

K takovémuhle přirovnání člověk nemusí být myslitel, a proto je to o to víc zarážející, když to nakonec někdo nepobere :).

0/0
21.10.2012 21:31

net.Xtreme se nevzdává

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Takovéhle přirovnání je nesmyslné...je to jako přirovnávat požár ke golfu...

0/0
21.10.2012 23:17

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

To asi nebude problém toho přirovnání, že zrovna ty a jakejsi druhej jouda to tu nepochopili :).

0/0
22.10.2012 0:56

nasson

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

A ted uprimne. Pobavil Te ten nadpis, zasmal jsi se? A nebo tu jen trollujes?

0/0
22.10.2012 7:55

Gamehoror

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Pobavil ?

Asi jak napsat že příspívat zde do diskuse je soulož s klávesnicí ...

Fakt něco podobnýho se může líbit jen pubertě která z toho má srandu a vůbec jim o hru ani o článek nejde.

0/0
23.10.2012 19:45

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

A teď upřímně. Máš dojem, že se tu řešilo, jestli je to "vtipný" nebo ne?

0/0
23.10.2012 20:13

Gamehoror

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

Tak ještě upřímějc, jsou v nadpisu dvě lživé informace která se nezakládají na pravdě v souvyslosti s hrou ?

0/0
23.10.2012 23:22

Giga Pudding

Re: Kdo ty nadpisy pro články vymýšlí ?

v nadpisu je jedno přirovnání a jedna citace autora hry :), takže ne :)

0/0
24.10.2012 0:02





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.