Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Of Orcs and Men je zábavná, ale povrchní akční hra na hrdiny

Ze zajímavě působící spolupráce dvou odlišných postav autoři bohužel nedokázali vytěžit víc. Ani akce, ani prvky hry na hrdiny titul do vyšších pater nevytáhnou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

CornFlake

typické

David Silmen nezklamal. Recenze je opět úplně k ničemu a o hře jsem se nedozvěděl prakticky nic. Mám dojem, že hru vůbec nedohrál.

Odteď když uvidim u recenze jeho jméno, tak to ani nebudu číst.

+3/0
22.10.2012 12:24

Oliwer Twist

Re: typické

Ona úroveň současných recenzentů je všeobecně tristní.

0/0
23.10.2012 20:30

Fail

Recenze?

Toto není recenze. Toto je popis prvních dojmů. Nedozvěděl jsem se nic. Autor tu sice píše o tom, že je příběh je povrchní (což je mimochodem čistě subjektivní záležitost), ale rozepsat více do hloubky proč, to ne. O hratelnosti tu není prakticky nic. Takže zase nic nevim. Btw. nebylo by vhodnější do recenze místo nicneříkajícího traileru dát gameplay vid? To by aspoň ukázalo, že recenzent hrál dál, než za úvodní titulky.

+2/0
22.10.2012 11:59

ukko1

co to je?

Tak kvůli této recenzi jsem se zaregistroval na bonusweb. Mohl by mi pan Sillmen napsat jak dlouho tvořil tuto recenzi? Typuji tak dvacet minut. Upřímně, se tvorbou recenzí zabívám několik let a tohle je opravdu zvěrstvo. Nejenom, že si pan Sillmen plete pojmy jako je gnom ale napsat do recenze, že hra je povrchní a přitom nespecifikovat, co tím vlastně myslí? je opravdu diletantství. Neheldě na to, že v recenzi vůbec nic neobjasnil.

0/0
22.10.2012 10:47

smiders1

Re: co to je?

Recenze průměrná, nicméně pokud se vy "ZABÍVÁTE":-P recenzemi několik let, ta potěš koště. :-)

0/0
22.10.2012 11:55

regan_MSC

Re: co to je?

Kdyz pisete narychlo nejaky komentar do zumpy, jakou je diskuze na iDnes, tak kontrolovat si po sobe cestinu je jen hazeni perel svinim .. chytat za slovo umi kazdy, neni to moc dobra ctnost.

+1/0
22.10.2012 15:33

Skylight

V čem je teda problém potom?

O tom snad hry jsou ne? Pokud je hra zábávná a na přijatelné technické úrovni, tak nechápu důvod tak nízkého hodnocení., ale je to konec konců recenzetův názor a já mu ho neberu.

0/0
22.10.2012 8:17

KO23L

Co-op?

Nějak jsem v článku nenašel zmínku zda jde hra hrát také v co-opu přez split-screen. Neví někdo? :)

0/0
22.10.2012 5:36

KaerMorhen

Re: Co-op?

Bohužel není. Kooperují Styx a Arkail, pokud je tak vedeš. Styx nepřátelům sníží defence a rozhodí stability. Arkail je ve sledu za útokem Styxe strašlivě praští kyjem jak vagón ;-)

0/0
23.10.2012 20:12





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.