Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pán prstenů a Lego. Divné spojení, které skvěle funguje

Lego si vzalo do parády legendární fantasy Pán prstenů. Výlet do do stavebnicové Středozemě může působit na první pohled divně, ale nakonec se z toho vyklubala skvělá zábava.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J98a86n 58V78e71l55i57k91ý 3528375780445

Doporučuji pro děti, skvělá hra a hlavně pro děti i velmi zábavná. Takové ty řeči, že to je degradace atd. jsou k ničemu, hra je určena dětem a nikde není řečeno, že si potom děti, jak trošku vyrostou Tolkiena nepřečtou. Pavle radši se věnuj přítelkyni a nedělej při pátku chytrého....

+6/0
30.11.2012 18:09

P14a54v54e96l 36Š81ť62a29s42t75n14ý 8972724694

Degradace skvělé knihy i filmu

+3/−15
30.11.2012 8:17
Foto

M83i35c67h68a16l 24E36k81r31t 2355555356

doporučuju nejdřív zahrát, pak kritizovat

+12/−2
30.11.2012 8:30

T16o92m43á74š 21J63ů78n 2406830660924

Vždyť má pravdu. Tahle infantilní kravina celé Tolkienovo dílo zesměšňuje dost uhozeným humorem.

+4/−11
30.11.2012 8:32

P89e15t34r 73P88a66v46e67l 5268129671568

A film, který je shit, kde chybí plno důležitých faktů ne? Radši tohle, než matlaninu od podprůměrného režiséra.

0/−5
30.11.2012 13:43

P83e31t68r 11V20a75n96e40c28e24k 1153550167927

takze radsi matlaninu s postavickama z lega?

0/−3
30.11.2012 13:59

P36e82t69r 33P61a16v14e94l 5838119231338

Vzhledem k tomu, že toto je pro děti, které ještě nejsou školou povinné, tak po grafické stránce, obsahu a hratelnosti je to dobřě udělaná hra.

Takže ano, mám radši dle tebe matlaninu s postavičkama z lega pro malé děti, než naprosto tragické filmy s nechopně podprůměrným režisérem pro dospělé.

+4/0
30.11.2012 14:16

A30l57e56š 45N88e88d47v75ě40d 7168647782562

Dám ruku do ohně za to, že polovina lidí co dnes nadávaj na film jaký je to shit by bez něj vůbec nevěděla, že nějaký Tolkien  kdy existoval :) Hlavně bych chtěl vidět film do, kterýho by se vešlo všechno co je ve knize. To bys šel do kina na půl dne?

+2/0
1.12.2012 14:25

P71e81t55r 27P92a74v15e58l 5838209391738

A co mi je do poloviny lidí? Ale vzhledem, že to bylo učivo ve škole, tak by Tolkiena mělo znát daleko více lidí.

A jinak, šel bych klidně na celý den do kina, ale to by to muselo stát za to. Já se hodně bojím toho, jak dopadne Hobit ...

0/0
1.12.2012 15:16

A88l29e96š 32N32e25d63v16ě36d 7738837162972

učivem bylo kde co a stejně si to většina nepamatuje :) Jinak pochybuju,že by se hobit nějak výrazně lišil provedením od PP, takže když se ti nelíbil ten tak tady to asi nebude jiný

0/0
1.12.2012 17:29

P66e57t20r 27P14a87v16e39l 5268969371568

Moc mě LotR nezaujal, ale je asi fakt, že kdybych Tolkiena předtím nečetl, tak by se mi to možná i líbilo, ale to je čistá spekulace...

Na co čekám, ale čeho se asi nikdy nedočkám je The Dune Series, popř. jiné romány od Herberta.

0/0
1.12.2012 17:43

A32l11e55š 94N40e54d51v97ě60d 7788597732862

není právě teď Duna připravovaná jako film? Něco jsem o tom četl, ale nevím jestli jde o to co myslíš, protože knížku sem ještě v ruce neměl.

0/0
2.12.2012 0:45

P20e19t41r 55P41a18v75e28l 5538189681178

Dunu poprvý natočil Lynch v nějakém 84, ale obsah byl pouze první kniha. Následně pak po roce 2000 se natáčel v ČR miniseriál ( 1 a 2 kniha, 3 díly ).

Ono těch knih Duny je tuším 7 + dalších x knih, které vysvětlují postavení rodů a další frakcí ... Doporučuji Dunu přečíst celou a vzít si k tomu ještě jeho další romány.

0/0
2.12.2012 9:43

O91n35d98ř21e68j 11S23t67a16r35o87c16h 5820343272874

Hra je určená pro malé děti. Infant, světe div se, znamená malé dítě. Proto v tomto případě jste výrazem "infantilní" vlastně hru pochválil, neboť přesně tak byla zamýšlena.

+7/0
30.11.2012 15:39

M75i52c24h59a58l 48T54e24c29l 8285178658802

Tomáš Jůn : docela by me zajimalo jak lego hry muzou Tolkiena zesmnesnovat . Pokud je mi znamo ,tak on to psal pro sve deti jako pohadku a tak to je i mysleno .To ze to par magoru bude brat smrtelne vazne uz je vec druha .

+3/0
30.11.2012 16:33

M25i24c35h36a51l 31T85e43c15l 8345788478142

Pavel Šťastný : at zije fanatismus ! A co bejt takhle tolerantni a hlavne si uvedomit pro koho je hra urcena ?

+5/−1
30.11.2012 10:30

P84e96t51r 34V30e52s11e91l93ý 4358296914648

Musíte se nejdřív podívat pro koho je titul určen!

Pro děti od 6ti do cca 10ti let naprosto super zábava, bez krve a násílí.

Stačí se podívat jaké mají hodnocení další pecky od LEGA

Batman 2 - 70 %, Harry Potter  - 80 %, Pirates of the Caribbean  - 75 %, Star Wars III - 75 %, Indiana Jones 2 - 75 %, Batman - 72 %, Indiana Jones - 75 %,

+8/−1
30.11.2012 9:05

P77e75t49r 72P24a86v92e48l 5978689171908

Viděl jsem nějaké videa a nevypadá to špatně. Ale říci o tom, že je degradace skvělého filmu je dost mimo, vždyť trilogie degradovala knihu mnohem více, než lego...

+4/−2
30.11.2012 13:42

P68e98t89r 46V53a66n80e53c33e68k 1173190437307

degradace zacala uz u tech filmu.

+2/−3
30.11.2012 13:59

J64a40n 59H71a23b43á42s25k11o 4924787371583

proc degradace? Hlavne ze filmy Tolkienovu tvorbu donesli do nebeskych vysin ... Na tolkienovy knihy film nema a taky sklizi chvalu. navic tyto lego ,,degradace'' sklizeji u recenzentu vetsi ohlasy, nez jine AAA tituly, ktere maji milionove naklady ;-)

0/0
2.12.2012 16:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.