Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pán prstenů a Lego. Divné spojení, které skvěle funguje

Lego si vzalo do parády legendární fantasy Pán prstenů. Výlet do do stavebnicové Středozemě může působit na první pohled divně, ale nakonec se z toho vyklubala skvělá zábava.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J68a25n 49V91e41l62i78k11ý 3598315250825

Doporučuji pro děti, skvělá hra a hlavně pro děti i velmi zábavná. Takové ty řeči, že to je degradace atd. jsou k ničemu, hra je určena dětem a nikde není řečeno, že si potom děti, jak trošku vyrostou Tolkiena nepřečtou. Pavle radši se věnuj přítelkyni a nedělej při pátku chytrého....

+6/0
30.11.2012 18:09
Foto

P32a25v62e88l 82Š81ť88a91s41t38n52ý 8502864294

Degradace skvělé knihy i filmu

+3/−15
30.11.2012 8:17
Foto

M22i10c14h88a23l 19E95k57r53t 2235405476

doporučuju nejdřív zahrát, pak kritizovat

+12/−2
30.11.2012 8:30

T98o15m21á49š 78J95ů70n 2176160860744

Vždyť má pravdu. Tahle infantilní kravina celé Tolkienovo dílo zesměšňuje dost uhozeným humorem.

+4/−11
30.11.2012 8:32

P71e48t57r 45P16a26v63e18l 5178499131368

A film, který je shit, kde chybí plno důležitých faktů ne? Radši tohle, než matlaninu od podprůměrného režiséra.

0/−5
30.11.2012 13:43

P60e44t30r 67V52a49n24e31c58e23k 1513410427637

takze radsi matlaninu s postavickama z lega?

0/−3
30.11.2012 13:59

P31e58t35r 59P94a39v72e92l 5168409871108

Vzhledem k tomu, že toto je pro děti, které ještě nejsou školou povinné, tak po grafické stránce, obsahu a hratelnosti je to dobřě udělaná hra.

Takže ano, mám radši dle tebe matlaninu s postavičkama z lega pro malé děti, než naprosto tragické filmy s nechopně podprůměrným režisérem pro dospělé.

+4/0
30.11.2012 14:16

A66l76e20š 89N32e31d94v77ě59d 7158587382272

Dám ruku do ohně za to, že polovina lidí co dnes nadávaj na film jaký je to shit by bez něj vůbec nevěděla, že nějaký Tolkien  kdy existoval :) Hlavně bych chtěl vidět film do, kterýho by se vešlo všechno co je ve knize. To bys šel do kina na půl dne?

+2/0
1.12.2012 14:25

P67e91t64r 26P57a95v26e13l 5518949141818

A co mi je do poloviny lidí? Ale vzhledem, že to bylo učivo ve škole, tak by Tolkiena mělo znát daleko více lidí.

A jinak, šel bych klidně na celý den do kina, ale to by to muselo stát za to. Já se hodně bojím toho, jak dopadne Hobit ...

0/0
1.12.2012 15:16

A56l54e72š 62N67e37d89v79ě52d 7828467212672

učivem bylo kde co a stejně si to většina nepamatuje :) Jinak pochybuju,že by se hobit nějak výrazně lišil provedením od PP, takže když se ti nelíbil ten tak tady to asi nebude jiný

0/0
1.12.2012 17:29

P89e30t46r 63P14a25v10e96l 5428379471188

Moc mě LotR nezaujal, ale je asi fakt, že kdybych Tolkiena předtím nečetl, tak by se mi to možná i líbilo, ale to je čistá spekulace...

Na co čekám, ale čeho se asi nikdy nedočkám je The Dune Series, popř. jiné romány od Herberta.

0/0
1.12.2012 17:43

A76l57e43š 71N96e24d81v16ě17d 7758767312252

není právě teď Duna připravovaná jako film? Něco jsem o tom četl, ale nevím jestli jde o to co myslíš, protože knížku sem ještě v ruce neměl.

0/0
2.12.2012 0:45

P91e77t67r 57P73a83v54e53l 5578679751788

Dunu poprvý natočil Lynch v nějakém 84, ale obsah byl pouze první kniha. Následně pak po roce 2000 se natáčel v ČR miniseriál ( 1 a 2 kniha, 3 díly ).

Ono těch knih Duny je tuším 7 + dalších x knih, které vysvětlují postavení rodů a další frakcí ... Doporučuji Dunu přečíst celou a vzít si k tomu ještě jeho další romány.

0/0
2.12.2012 9:43

O49n47d79ř14e83j 23S27t34a54r89o79c56h 5180553682644

Hra je určená pro malé děti. Infant, světe div se, znamená malé dítě. Proto v tomto případě jste výrazem "infantilní" vlastně hru pochválil, neboť přesně tak byla zamýšlena.

+7/0
30.11.2012 15:39

M62i59c95h69a11l 97T21e49c28l 8255888478952

Tomáš Jůn : docela by me zajimalo jak lego hry muzou Tolkiena zesmnesnovat . Pokud je mi znamo ,tak on to psal pro sve deti jako pohadku a tak to je i mysleno .To ze to par magoru bude brat smrtelne vazne uz je vec druha .

+3/0
30.11.2012 16:33

M54i33c64h11a35l 41T71e44c54l 8735418898702

Pavel Šťastný : at zije fanatismus ! A co bejt takhle tolerantni a hlavne si uvedomit pro koho je hra urcena ?

+5/−1
30.11.2012 10:30

P89e88t25r 97V91e62s13e37l59ý 4928286774208

Musíte se nejdřív podívat pro koho je titul určen!

Pro děti od 6ti do cca 10ti let naprosto super zábava, bez krve a násílí.

Stačí se podívat jaké mají hodnocení další pecky od LEGA

Batman 2 - 70 %, Harry Potter  - 80 %, Pirates of the Caribbean  - 75 %, Star Wars III - 75 %, Indiana Jones 2 - 75 %, Batman - 72 %, Indiana Jones - 75 %,

+8/−1
30.11.2012 9:05

P48e29t98r 49P37a14v26e32l 5448429361558

Viděl jsem nějaké videa a nevypadá to špatně. Ale říci o tom, že je degradace skvělého filmu je dost mimo, vždyť trilogie degradovala knihu mnohem více, než lego...

+4/−2
30.11.2012 13:42

P50e69t39r 87V17a84n64e79c39e18k 1323330307337

degradace zacala uz u tech filmu.

+2/−3
30.11.2012 13:59

J35a44n 68H93a39b46á32s24k92o 4524457151463

proc degradace? Hlavne ze filmy Tolkienovu tvorbu donesli do nebeskych vysin ... Na tolkienovy knihy film nema a taky sklizi chvalu. navic tyto lego ,,degradace'' sklizeji u recenzentu vetsi ohlasy, nez jine AAA tituly, ktere maji milionove naklady ;-)

0/0
2.12.2012 16:47





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.