Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Pán prstenů a Lego. Divné spojení, které skvěle funguje

Lego si vzalo do parády legendární fantasy Pán prstenů. Výlet do do stavebnicové Středozemě může působit na první pohled divně, ale nakonec se z toho vyklubala skvělá zábava.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J84a72n 24V86e93l59i98k34ý 3968455200475

Doporučuji pro děti, skvělá hra a hlavně pro děti i velmi zábavná. Takové ty řeči, že to je degradace atd. jsou k ničemu, hra je určena dětem a nikde není řečeno, že si potom děti, jak trošku vyrostou Tolkiena nepřečtou. Pavle radši se věnuj přítelkyni a nedělej při pátku chytrého....

+6/0
30.11.2012 18:09

P72a54v88e66l 68Š90ť14a14s40t28n61ý 8912134554

Degradace skvělé knihy i filmu

+3/−15
30.11.2012 8:17
Foto

M64i18c23h75a37l 89E64k39r55t 2205335546

doporučuju nejdřív zahrát, pak kritizovat

+12/−2
30.11.2012 8:30

T28o69m43á31š 24J85ů88n 2176680720424

Vždyť má pravdu. Tahle infantilní kravina celé Tolkienovo dílo zesměšňuje dost uhozeným humorem.

+4/−11
30.11.2012 8:32

P72e44t69r 18P13a74v12e95l 5858909741768

A film, který je shit, kde chybí plno důležitých faktů ne? Radši tohle, než matlaninu od podprůměrného režiséra.

0/−5
30.11.2012 13:43

P48e22t47r 27V10a88n97e10c71e78k 1733520197937

takze radsi matlaninu s postavickama z lega?

0/−3
30.11.2012 13:59

P78e67t33r 35P74a63v12e23l 5518179761308

Vzhledem k tomu, že toto je pro děti, které ještě nejsou školou povinné, tak po grafické stránce, obsahu a hratelnosti je to dobřě udělaná hra.

Takže ano, mám radši dle tebe matlaninu s postavičkama z lega pro malé děti, než naprosto tragické filmy s nechopně podprůměrným režisérem pro dospělé.

+4/0
30.11.2012 14:16

A62l45e29š 85N61e14d25v44ě81d 7948817652422

Dám ruku do ohně za to, že polovina lidí co dnes nadávaj na film jaký je to shit by bez něj vůbec nevěděla, že nějaký Tolkien  kdy existoval :) Hlavně bych chtěl vidět film do, kterýho by se vešlo všechno co je ve knize. To bys šel do kina na půl dne?

+2/0
1.12.2012 14:25

P19e79t42r 51P92a69v27e98l 5198959431718

A co mi je do poloviny lidí? Ale vzhledem, že to bylo učivo ve škole, tak by Tolkiena mělo znát daleko více lidí.

A jinak, šel bych klidně na celý den do kina, ale to by to muselo stát za to. Já se hodně bojím toho, jak dopadne Hobit ...

0/0
1.12.2012 15:16

A59l25e20š 73N34e69d40v50ě79d 7358627802842

učivem bylo kde co a stejně si to většina nepamatuje :) Jinak pochybuju,že by se hobit nějak výrazně lišil provedením od PP, takže když se ti nelíbil ten tak tady to asi nebude jiný

0/0
1.12.2012 17:29

P26e69t36r 73P21a82v85e67l 5918659821698

Moc mě LotR nezaujal, ale je asi fakt, že kdybych Tolkiena předtím nečetl, tak by se mi to možná i líbilo, ale to je čistá spekulace...

Na co čekám, ale čeho se asi nikdy nedočkám je The Dune Series, popř. jiné romány od Herberta.

0/0
1.12.2012 17:43

A71l57e46š 58N30e53d49v85ě24d 7128877142692

není právě teď Duna připravovaná jako film? Něco jsem o tom četl, ale nevím jestli jde o to co myslíš, protože knížku sem ještě v ruce neměl.

0/0
2.12.2012 0:45

P57e34t51r 24P62a82v27e61l 5668759981908

Dunu poprvý natočil Lynch v nějakém 84, ale obsah byl pouze první kniha. Následně pak po roce 2000 se natáčel v ČR miniseriál ( 1 a 2 kniha, 3 díly ).

Ono těch knih Duny je tuším 7 + dalších x knih, které vysvětlují postavení rodů a další frakcí ... Doporučuji Dunu přečíst celou a vzít si k tomu ještě jeho další romány.

0/0
2.12.2012 9:43

O34n97d22ř57e13j 67S59t37a14r62o21c92h 5900593802224

Hra je určená pro malé děti. Infant, světe div se, znamená malé dítě. Proto v tomto případě jste výrazem "infantilní" vlastně hru pochválil, neboť přesně tak byla zamýšlena.

+7/0
30.11.2012 15:39

M93i70c24h81a31l 14T63e57c43l 8525398818652

Tomáš Jůn : docela by me zajimalo jak lego hry muzou Tolkiena zesmnesnovat . Pokud je mi znamo ,tak on to psal pro sve deti jako pohadku a tak to je i mysleno .To ze to par magoru bude brat smrtelne vazne uz je vec druha .

+3/0
30.11.2012 16:33

M18i15c80h46a67l 94T55e37c37l 8205438378762

Pavel Šťastný : at zije fanatismus ! A co bejt takhle tolerantni a hlavne si uvedomit pro koho je hra urcena ?

+5/−1
30.11.2012 10:30

P64e93t23r 57V33e13s11e14l66ý 4948606274688

Musíte se nejdřív podívat pro koho je titul určen!

Pro děti od 6ti do cca 10ti let naprosto super zábava, bez krve a násílí.

Stačí se podívat jaké mají hodnocení další pecky od LEGA

Batman 2 - 70 %, Harry Potter  - 80 %, Pirates of the Caribbean  - 75 %, Star Wars III - 75 %, Indiana Jones 2 - 75 %, Batman - 72 %, Indiana Jones - 75 %,

+8/−1
30.11.2012 9:05

P30e43t63r 23P59a37v77e70l 5958579401558

Viděl jsem nějaké videa a nevypadá to špatně. Ale říci o tom, že je degradace skvělého filmu je dost mimo, vždyť trilogie degradovala knihu mnohem více, než lego...

+4/−2
30.11.2012 13:42

P33e63t35r 84V65a59n80e53c53e48k 1683440847297

degradace zacala uz u tech filmu.

+2/−3
30.11.2012 13:59

J36a79n 60H51a19b29á29s97k74o 4214727241593

proc degradace? Hlavne ze filmy Tolkienovu tvorbu donesli do nebeskych vysin ... Na tolkienovy knihy film nema a taky sklizi chvalu. navic tyto lego ,,degradace'' sklizeji u recenzentu vetsi ohlasy, nez jine AAA tituly, ktere maji milionove naklady ;-)

0/0
2.12.2012 16:47







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.