Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Být řidičem autobusu je pěkná nuda. Recenze European Bus Simulator 2012

European Bus Driver 2012 nabízí jízdu v poměrně otevřeném městském prostředí a řízení autobusu pomocí komplikovaného ovládání tak, jak je v to simulátorech obvyklé. Přesto není hodný doporučení. Recenzujeme českou verzi hry.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V36í81ť53a 78N36o23v13á79k 1768353645171

Lepší než simulátor Tramvaje . Tramvaj nemá volant ;-D .

0/0
11.1.2013 8:58

G35a18b64r18i94e83l 34H46o45r52t89e28n 9471619823774

Hnus. A přitom by stačilo tak málo, třeba se inspirovat realitou - co třeba soutěž v přivírání cestujících do dveří? Srážení pasažerů uvnitř prudkým bržděním, zrychlením či zatáčením? 2x broken leg COMBO! Nebo minihry - třeba free style souboj s partou dyškrymynovaných kapsářů při vyhazování z busu... Ta hříčka naprosto nevyužívá potenciál, těch 40% si vůbec nezaslouží. Ačkoliv představitelé normalizačních komisí EU by u ní nejspíš juchali radostí.;-€

+3/0
8.1.2013 0:02

T10o31m68á82š 57K48o69u19l74a 2918402436277

V dnešní době je podle mě vyrábět hry s touto tematikou na PC trochu zbytečné... Úspěch by mohla mít jedině jako hra pro mobily a tablety - a i o tom dost silně pochybuji...

+1/0
7.1.2013 19:17

P32e72t19r 70U93l95l38m37a95n50n 2567928987922

Proč neuděláte recenzi Euro truck simulator 2? Je to české, a narozdíl od těhle s..ček je to supr hra.

+2/−1
7.1.2013 11:36

M11i44c17h36a45l 93M64e28č92i57a64r 1850650349175

Túto hru som mal, narazil som na ňu v nemčine, ale musím súhlasiť, že je totálne nelogická a blbá,... ten kód vodiča som si neopísal, lebo som ho nepokladal za dôležitý a myslel som, že bude niekde hore v rohu napríklad, takže som si po nasadnutí do autobusu musel založiť nový profil, lebo mi nešiel palubný počítač, ktorý bol samozrejme veľmi ergonomický... kým sa mi podarilo výjsť z depa s tým autobusom čo nezatáča poriadne, tak to trvalo neskutočne dlho, rozhodne dlhšie, ako som bol ochotný akceptovať a hra ma prestala baviť vlastne skôr ako začala... Je detailná, to je pravda, ale ovládanie je nekonečné a pamätať si, čo treba stlačiť aby sa to konečne pohlo a potom ešte zastavilo a otvorilo dvere a zasvietili sa svetlá.... to je fakt des a chce to papier... celkové hodnotenie tak 20% maximálne za snahu a detailnosť, ale inak fakt desná nuda...

+4/0
7.1.2013 9:38

J69a34n 73J59a54r15o18s 1719957730518

Hra na rizeni autobusu MHD mi prijde jako prevlekani se do damskeho pradla. Vim ze to nekteri delaji, akceptuji to, ale proc bych to delal ja a jeste to pokladal za zabavu?

+2/−1
7.1.2013 3:47

M22a82r13t91i40n 85J16i91z76d20n81ý 3895951361906

zkus se prevleknout do damskeho pradla a treba to pochopis :-)

+6/−1
7.1.2013 9:16

O85l78i 54H52a11n47z73a51l 4398265482328

Jasně....dámské prádlo by této hře  nemělo rozhodně chybět,        a nejsou v krabičce alespoń malinkatý kalhotky?;-D

+2/−1
7.1.2013 10:04
Foto

J74a28n 51H89a12n27á73č96e89k 8754798739603

Leda by přišly emailem;-D Hru jsem dostal elektronicky, ale radši se podívám.

0/0
14.1.2013 21:59
Foto

J92a34n 47H10a77n56á63č77e63k 8194818809203

Ne, nic. Sousta jiných nechutností, ale spodní prádlo žádné. Škoda.

0/0
14.1.2013 22:00







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.