Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Legenda z roku 1984 nepokračuje. Moderní Karateka je odpad

Původní Karateku naprogramoval v roce 1984 student univerzity Yale Jordan Mechner, který později přivedl na svět herní legendu Prince of Persia. Remake Karateky, pod nímž je Mechner také podepsaný, však dělá původní hře a vzpomínkám jen ostudu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V22l92a52d53i79m94í42r 90Š38e90v20e20č30e71k 1651440657114

Konečně to někdo napsal na plnou hubu! Je to vážně špatná hra, která se snaží vydělat na názvu...

+3/0
4.1.2013 23:10

T12o64m59á21š 43K44o50z83l42í13k 4642371861788

Nebude hlavní problém v tom, že recenzent hru recenzoval hraním na iOS? Čekal bych že konzolová verze bude mít tradiční hratelnost, podle toho co jsem už někde četl recenzi na Karateku a rozhodně nebyla tak negativní a neříkala nic o "dotýkání se displeje ve správnou chvíli", také jsem hrál Assassins Creed na telefonu a tam to byla 2D pitominka ;-D.

0/0
3.1.2013 19:22
Foto

O79n36d32ř16e90j 20Z90a51c31h 3723270213662

Obávám se, že na PS3 / Xbox 360 to není lepší.

0/0
3.1.2013 20:17

P62a75v98e19l 23P41o16s65p74í86š11i58l 3181134943615

Ani na PC to neni lepsi...

+1/0
4.1.2013 11:50

J39o35s11e13f 40N39o93v49á59k 9533554197603

Prekvapive bude pro autora mozna to, ze 2D plosinovka Duke Nukem: Manhattan Project je ve 3D provedeni naprosto famozni. :-P

+1/0
3.1.2013 14:00
Foto

O43n85d92ř32e76j 86Z18a43c92h 3513940803232

Netvrdím, že v jiných hrách je 3D špatný, tvrdím, že v nový Karatece je špatný ;-)

+1/−1
3.1.2013 15:18

A15d48a30m 56R82o16č95á88r90e47k 9264180367

Jestli mohu malou poznámku - po smrti hlavního hrdiny přijde mnich ale po smrti mnicha přijde ještě další hráč - hromotluk. Pokud princeznu zachrání mnich tak to ještě ujde ale s hromotlukem si princezna opravdu moc zábavy neužije.

0/0
3.1.2013 12:17
Foto

O32n81d58ř58e69j 85Z95a15c40h 3103180363402

Díky za doplnění.

+1/−1
3.1.2013 15:19





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.