Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Legenda z roku 1984 nepokračuje. Moderní Karateka je odpad

Původní Karateku naprogramoval v roce 1984 student univerzity Yale Jordan Mechner, který později přivedl na svět herní legendu Prince of Persia. Remake Karateky, pod nímž je Mechner také podepsaný, však dělá původní hře a vzpomínkám jen ostudu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

V51l48a55d58i36m33í67r 45Š38e78v82e90č17e29k 1911220857564

Konečně to někdo napsal na plnou hubu! Je to vážně špatná hra, která se snaží vydělat na názvu...

+3/0
4.1.2013 23:10

T13o29m91á90š 10K78o19z89l67í18k 4352931781318

Nebude hlavní problém v tom, že recenzent hru recenzoval hraním na iOS? Čekal bych že konzolová verze bude mít tradiční hratelnost, podle toho co jsem už někde četl recenzi na Karateku a rozhodně nebyla tak negativní a neříkala nic o "dotýkání se displeje ve správnou chvíli", také jsem hrál Assassins Creed na telefonu a tam to byla 2D pitominka ;-D.

0/0
3.1.2013 19:22
Foto

O45n78d24ř38e97j 72Z36a84c37h 3543240983522

Obávám se, že na PS3 / Xbox 360 to není lepší.

0/0
3.1.2013 20:17

P24a19v94e64l 74P84o35s82p14í35š39i61l 3971544163415

Ani na PC to neni lepsi...

+1/0
4.1.2013 11:50

J75o45s58e68f 91N32o98v93á96k 9433644217343

Prekvapive bude pro autora mozna to, ze 2D plosinovka Duke Nukem: Manhattan Project je ve 3D provedeni naprosto famozni. :-P

+1/0
3.1.2013 14:00
Foto

O63n91d37ř52e34j 62Z23a92c35h 3513630213502

Netvrdím, že v jiných hrách je 3D špatný, tvrdím, že v nový Karatece je špatný ;-)

+1/−1
3.1.2013 15:18

A23d49a52m 72R88o32č58á97r91e26k 9544450827

Jestli mohu malou poznámku - po smrti hlavního hrdiny přijde mnich ale po smrti mnicha přijde ještě další hráč - hromotluk. Pokud princeznu zachrání mnich tak to ještě ujde ale s hromotlukem si princezna opravdu moc zábavy neužije.

0/0
3.1.2013 12:17
Foto

O42n58d16ř15e92j 12Z83a20c38h 3943960863302

Díky za doplnění.

+1/−1
3.1.2013 15:19







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.