Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: War Thunder je snem všech milovníků vzdušných bitev

War Thunder uspokojí více i méně náročné piloty. A nadchne technickým provedením.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K82o54n17r52a88d 37S16l71a75d57e53k 3187768949262

Nechápu jak tohle může někoho bavit, uvědomte si jak ta hra i s tipem hráčů-předpokládám tak do věku 14ti let je kontroverzní-hrozná rubačka, masomlejn, žádná spolupráce, dobytkové se před vás nacpou aby vám sebrali sestřel. Planesety absolutně neodpovídají realným situacím, letouny se rodí ve vzduchu, mapy 15x15km, FM primitivní, letouny snad nemají pádovku...a Gajin na to kašle, nic už nevylepšuje, je to hlavně o tahání peněz z hráčů.

Takže nesouhlasím s nadpisem "Sen pro milovníky vzdušných bitev" ale zlý sen, nebo noční můra pro milovníky lítacích simů. Je to prostě obraz doby, masa hráčů chce rychlou akci, honit se za body a vyhrávat. Včera se mlátili ve střílečce na zemi, dnes ve vzduchu.

"Milovníci vzdušných bitev" snad ještě nevymřeli, i když jich je už málo-najdete je, ale jinde, tady určitě ne.

0/0
16.1.2014 15:55

V84o73j58t17ě59c92h 11H38u23b32á87l74o90v37s21k54ý 3166898

Pokud jsi zůstal jenom u arkády, chápu že jako "fajnšmekra" tě to asi nepotěšilo, nicméně, neurážej tady cizí vkus, každému se líbí něco jiného, ja si to občas zahraju a baví mě to. Je to hra zadarmo a stále ve vývoji. Tyhle hnidopišské kecy od nějakého gaučáka, co by takovouhle hru sotva dokázal vyrobit mě dokážou rozčílit.....

+4/0
19.1.2014 21:47

K43o66n14r18a59d 68S77l95a42d89e78k 3547158949372

Ta jejich tzv. Beta je na verzi 1.37. Je to výsměch. Kde je herní obsah od komunity? Virtuální historické bitvy na historických mapách? Gajin nedokázal engine převézt na velké mapy 500x500 km, ale ani 100x 100, po takové době, s takovým zázemím. K čemu jsou potom tzv. reálné mody? Jde tu jen o tvrdou komerci, tak proč dělat náročný úpravy pro malé procento virtuálních pilotů? Ti si musí vytvářet upgrady do her zdarma ve svém volném čase a skládat se dopředu na vývoj.

FM letounů je někde na úrovni Ila verze 4.08. Ostatně Vychází FM a DM přímo z původní verze Ila(tedy světelné roky před jeho současnou verzí 4.12). Tam WT i zřejmě zůstane. Stejně tak mapy. Recenze by měla nasměrovat hru mezi počiny typu world of tanks. Zábavná střílečka pro děti v pěkném kabátu, žádné sny milovníků vzdušných bitev.

0/0
20.1.2014 17:48

V69o33j97t77ě97c46h 37H32u61b15á24l74o15v28s96k84ý 3306418

Ta hra je zadarmo, tak to kua nehraj odinstaluj si to a nebreč.. jako dítě tu zatím vypadáš ty. maucta

+5/0
20.1.2014 18:35

V62o69j14t82ě28c68h 49H57u90b25á15l95o32v52s42k68ý 3946988

Trošku mi tam chybí zmínka o misích, jejich možností je hrát s přáteli a taky vytváření různých bojových scénářů ve vlastní vytvořené bitvě a opět možnost hrát ji s přáteli.. na obou stranách. :-P Jinak fajn recenze ;-)

+2/0
15.1.2014 13:26

J51a31r17e21k 44J29o76u85z97a 4638630309379

Mně se to vůbec nespustí. Instalovalo se to a updatovalo snad 3 hodiny a pak se objevila hláška že v aplikaci aces.exe se vyskytla chyba a je nutno ji zavřít. Stahoval jsem to na Steamu. Zkousel jsem to spustit v program files souborem aces.exe, zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry, restartovat komp apod, ale nic nepomáhá. Nemá někdo podobnou zkušenost? Požadavky hry splňuju bez problémů, byť mam ještě XP SP3.

0/0
14.1.2014 11:25

P71e81t69r 83H62á73j98e28k 4250592381964

no, mě se to teda spouští souborem launcher.exe....

0/0
14.1.2014 14:12

J40a46r98e27k 51J61o84u37z88a 4308890419629

Taky nefunguje.

0/0
14.1.2014 14:18

J92a47r97e90k 62J59o37u61z83a 4688600699729

Resp. naběhne ta obrazovka kde je nastavení apod, ale po stisknutí play vyběhne ta hláška.

0/0
14.1.2014 14:18

P84e41t35r 51H12á90j60e15k 4320962541604

tak jedině smazat a stáhnout znovu.

0/0
14.1.2014 15:22

J63a45n 77K74o85z53á79k 7625728429458

1.37 hru doslova popravil.

- zprasený matchmaking, který naprosto jasný systém dvaceti tierů nahradil podivným čarováním s jakýmsi battleratingem, kde jsou německé Me-262 drceny letadly z korejské války a P-36 nemá problém potkat Kingcobry a Corsairy (osobně jsem zažil!!)

- přechod z výzkumného systému, který se výrazně lišil od konkurence a dělal grind příjemnějším, na naprosto tuctový výzkumný strom ála WoT

- naprosto nechutná inflace a tvrdá devalvace Golden Eaglů - ceny šly ve srovnání s 1.35 nahoru o řádově stovky procent

- mizerné příjmy RP, které člověka odsuzují k nikdy nekončícímu grindu a to i s premiovým účtem

- rovněž velký nesoulad v odměnách mezi AB a RB - hráč RB živoří, zatímco arkádista hrabe RP jednou tolik za daleko méně práce - boti, kteří mají i v realistických bitvách arkádový letový model a buď se bugnou a celý tým musí nahánět posledního bota kroužícího v deseti kilometrech a nebo přejdou do berserk módu a není možné je setřást i s daleko výkonnějším letadlem - tuna rozbitých letových modelů a modelů poškození, kdy se toho víc opětovně podělalo než vyřešilo - developerský tým prakticky nekomunikuje s komunitou a když už ano, nahlášené problémy bagatelizuje a odmítá uznat, že je něco špatně A mohl bych pokračovat.  V současné době už odehrávám jen denní bonusy a občas nějaký zajímavý event, ale jinak už do WT nepáchnu. Dal bych té hře tak maximálně 50%, protože v současném stavu je to paskvil a pokud se to nespraví, nekompromisně přijde uninstall.

+3/0
14.1.2014 1:45

J35a77r60o47m43i29r 13F84a24r58e90k 4912223527

A kurnik, uz vidim to more hracu WoT, kteri vyhrozuji, ze prejdou na WT jakmile budou tanky... mam pocit, ze se tomu rika z blata do louze :-D

0/0
14.1.2014 16:10

Z57u94z47a38n70a 41S41t75r93n18a97d72o25v16á 3937735260924

Tak jsem si přečetla recenzi a přemýšlím, jestli autor hru hrál, nebo jen někomu koukal přes rameno 8-o

+4/0
13.1.2014 11:13

J31a68n 91S15e76t23u10n67s87k77ý 7510755487855

HRA JE ÚŽASNÁ nechápu ty Vaše komentáře , jste nevděční , ta hra je úžasná po všech stránkách, většina pro gamers je spokojená ..

+3/−11
13.1.2014 11:51

Z86u81z73a10n32a 66S34t14r74n92a45d84o52v35á 3317395680184

Honzo, vy nerozumíte psanému textu? Já jsem hru v žádném případě nekritizovala... Kritizovala jsem článek autora. :-/

+3/0
13.1.2014 12:10

J64a26n 74S28e31t87u13n42s61k56ý 7410735867255

Tak promiňte ,ale připadalo mi to jako kritizování , možná by si ta hra zasloužila ajj 90 procent

+1/−5
13.1.2014 12:42

T65o31m33á38š 28S21l10a26d70k63ý 4443871403829

" WT aneb jak udělat ze skvělé hry díky patchi propadák!!! "

Tak jsem byl z WT nadšený, když jsem ho poprvé spustil a kde bylo 20 úrovní letadel. Teď když je 5, tak se setkáváte se strojí, které jsou o několik tříd nad vašimi letadly a je prakticky nemožné je sestřelit (lepší obratnost, rychlost, stoupavost ráže...). Chlapci z Gaajinu si můžou pogratulovat. Zprasili úžasnou hru...

+7/−2
13.1.2014 10:43

M77a24r24t62i56n 21V17i40o31c69h17n54a 6775430631910

Jo, tohle mě taky pěkně nakrknulo. Už jsem měl super letadýlka a musel jsem je uzemnit a vrátit se ke starším strojům do 2 úrovně, protože ve 4 jsem potkával hráče, co měli nalétáno 500 hodin, 6-8 tisíc sestřelů a bylo rázem po zábavě. Stačí se podívat při připojování na tabulku. V 5 úrovni skoro nikdo, ve 4 pár lidí. Většina lidí lítá na 1 a 2 úrovni. Tohle fakt pohnojily a doufám, že v dalším větším patchi to nějak napraví, například rozšířením na úrovní 10. Nicméně, stále je to super hra, jen holt musíme nabrat zkušenosti, než hupsneme například do FW-190, nebo Mustanga;-).

+5/0
13.1.2014 11:00

L51a27d61i70s96l37a68v 98S15o39k89o53l 1260582575672

Shakar_VonPilsen:-PR^

0/0
11.2.2014 14:12

J53a25n 11S78e78t26u58n34s68k53ý 7240925177585

je to pořád úžasná hra.. Tvůj komentář není vůbec objektivní

+2/−4
13.1.2014 11:49
Foto

L13u54b47o36m10í52r 45S22l30o16b27o86d92a 9565154763505

Clovece, vy se fakt proberte. Kolik mate ve WT naletano hodin? Moc jich urcite nebude. Kolik jste uz letal v jinych simulatorech, pripadne nazivo? Odpoved bude zrejme stejna jako v predchozim dotaze.

Az Vam spadnou ty ruzove bryle, preji vam co nejmene bolestivy navrat do reality. Ta hra neni spatna, to jen vase oslavne prispevky ... Rv

+3/−1
13.1.2014 12:04

J77a52n 58S96e20t89u47n89s72k48ý 7440225727675

hlavně je to hra proč bych lítal na živo ;-D:-P

+1/−2
13.1.2014 12:43
Foto

L24u83b22o32m40í49r 71S20l31o67b10o78d87a 9575714983715

Tak kolik mate nalitano ve WT? Pochlubte se ... hodte sem svuj WT nick, at vime s kym tady mame tu cest (kdyz uz jste ten pro player a zbytek jsou zrejme lamy + jak koukam na vas tag zde na Idnes dokonce i "PC BOSS").;-D

+2/−1
13.1.2014 13:21
Foto

L40u21b48o46m52í38r 15S54l57o37b45o61d61a 9725734843935

PS: nemam zajem o zadny e-peen ...

Rad bych jen vedel na cem se zaklada ten Vas nekriticky obdiv.

0/0
13.1.2014 13:28

J54i28n78d72ř92i54c19h 37P80i47l75i52č88e68k 1113241761452

Zdravím.U této hry by mě zajímalo hlavně propojení s tanky.Hrál tu už někdo "closed betu" za tanky? Funguje tu ten inzerovaný systém vše v jednom? Na nebi letadla, na zemi tanky a v budoucnu i lodě.Nebo je to oddělené jako WoT WoW?

0/0
13.1.2014 7:34
Foto

L49u41b56o75m46í68r 92S35l93o24b82o84d15a 9485164243715

Informace z CB jsou jeste stale pod castecnou NDA, presto tato informace je uz verejne znama z videi z Igromiru a YT CB Ground Forces videi.

Fungovat to funguje, pricemz mapa pro Ground forces je jenom mensi casti letecke mapy "nad ni".

0/0
13.1.2014 8:23

L76u54k52á61š 48B54a91l43a11d33a 1172819849

Vážený pane Sillmene, s tímhle článkem jdete s křížkem po funuse :-/ dle mého názoru i části komunity, to byla výborná hra, před příchodem updatu 1.37, který naprosto zabil vše, co Gaijin do té doby vytvořil. Před ním bylo 20 úrovní letadel, tj od dvouplošníků až po proudová letadla. Po updatu se to smrsklo na 5. Což znamená, že se na bojišti setkáte s různorodou škálou letadel z různých období. Extrémem dokonce bylo, když se Chaika - dvouplošník střetl s proudovým letounem, match making to naprosto nezvládal, chvíli trvalo než se to vychytalo. Další naprosto zvrácená změna je, že nová letadla si již nekupujete za herní měnu, ale musíte si je tzv. vyexpit. Za každou hru dostanete několik bodů a pomalu je shromažďujete než naspoříte na nový letoun. Jenže změna tak radikální a tak zdlouhavá, že nepomůže ani premium účet. Když jsem zjistil, že na nový letoun musím odlítat v průměru 140 her při min. 5 sestřelech, vzdal jsem to. Gaijin víc radikalizoval způsob vydělávání na hráčích. Jenže z hráčů si nejde udělat dojné krávy s tím, že se nebudou opravovat chyby, na které komunita upozorňuje nejvíc. Létání s bombardérem ? Jasná a rychlá smrt. Nikdo je nekryje, nikdo nepodporuje. Jste rádi, když provede alespoň jeden nálet. Než narazíte na soupeře, zabere to i 5 min ? To možná jen v reálné bitvě, nikoli v arkádě a stejně dostanete sestřel, pokud neletíte v B-17. Mohl bych se tady rozepisovat do nekonečna, napsat znovu i celou rezenci, která by byla objektivní, ba nač plýtvat slovy, nechť si každý udělá názor sám. A jen bonbónek nakonec, hráči v close beta tanks se začali rozčilovat, že je už nebaví hrát za dva ruské tanky, či za dva neměcké tanky na dvou mapách. Prý mají být potichu, nestěžovat si a testovat. A někteří za to zaplatili, aby se toho mohli účastnit :-)

+6/−3
13.1.2014 2:48

T56o91n60í57k 95K49u53t22t71m12a35n33n 6603828432

Co vím, tak bombardéry byly naopak šíleně buffnuty, že stačí shodit pár bomb na vymezenou oblast a ticket counter letí k nule. Takže nyní prý stačí mít půl týmu bombardérů a vítězství je doma. Osobně nevím, War Thunder jsem přestal hrát někdy v patchi 1.31 nebo tam někde, kdy se experimentovalo s novým modelem ekonomiky a dopadlo to katastrofálně, potom to opravili, ale mě tím Gaijin znechutili. Jinak v tancích jsem narazil pouze na jednu mapu a hrát se dá za Rusy ve třech strojích a za Němce taky.

+1/0
13.1.2014 3:33

L66u64k89á46š 50B62a85l52a10d90a 1962799179

Nejsem účastníkem close bety, takže osobně nevím, mám to z fóra. Celkově jsem to přestal hrát, ale když jsem si v poslední době vzal bomber do arkády, hned jsem měl za zadkem 2-3 nedočkavce :-)

0/0
13.1.2014 4:32
Foto

L30u54b35o91m12í86r 42S97l37o23b86o57d28a 9325324413805

Souhlasim s Vama, patch 1.37 to poradne ***** a stavajici grind je desivy.

Co se tyce bombarderu, doporucuji v AB s nimi hned nezacinat, ale nechat si je na prvni respawn, kdyz uz skoncil bomber hunt a stihaci se v dogfightech presouvaji do nizsich letovych hladin a z drtive vetsiny uz za Vama stoupat nebudou.

A propos stezovani ucastniku CD GF: Mili ucastnici zrejme nepochopili, co je a k cemu slouzi CB.Vzpominam na doby, kdy se v CB WT letal pouze Pearl Harbour.

Fora prilis nereste, to co se tam deje je standartni hate fest a konstruktivnich prispevku je tam poskovnu.;-)

+3/0
13.1.2014 8:39

J58a22n 31S40e59t66u66n52s90k48ý 7150395737155

podle mě je patch 1.37 dokonalý . Ta hra je skvěle kompatibilní i na slabých počítačích na ultra detaily , podpora Directx 11 a ta úžasná grafika to stojí za to :-) Mám v počítači vytvořený virtuální PC přes VMware a paříme to s kámošem na ultra detaily , každý má přes 60 fps a paráda.Krásně kompatibilní.

0/−7
13.1.2014 8:45
Foto

L95u57b56o42m63í81r 80S96l68o80b55o34d66a 9615324623145

Ale tady prece vubec neni rec o grafice a optimalizaci, ale o novem Tier modelu (1.37) a s nim propojenem nefunkcnim MM + battle ratingu, etc ..., ktery totalne prekopal stavajici vyvoj a ekonomiku. V tom ma OP pravdu, ten grind je priserny. Upozornuji, ze tady nemluvim o  nejakem Tier 2, nebo low Tier 3.

+4/0
13.1.2014 9:02

J67a29n 76S59e25t30u94n97s23k74ý 7340455447505

Řešíte nesmysli ,které ve hře nevnímám když hraju, ani nevím o čem mluvíte a problém tam s ničím nemám... dost podivné ;-D

0/−5
13.1.2014 11:50
Foto

L58u32b82o23m52í31r 74S74l97o26b76o41d34a 9715784203415

Ted nevim jestli jste troll, nebo to druhe. Mozna kombinace obeho.

Pokud neznate ani zakladni herni mechanismy a pojmy WT, tak jsou vase komentare irelevantni.

+3/0
13.1.2014 12:07

J85a38n 25S51e34t15u85n29s97k41ý 7220685827665

nevím proč bych řešil detaily ,které v té hře nemají vůbec žádný vliv na hratelnost

0/−6
13.1.2014 12:44

M31i44l44a21n 82V17o39s49t49r61ý 6459536114604

Promiňte, ale tier model tedy to proti jakým strojům budete bojovat nemá vůbec žádný vliv na hratelnost? 8-o

+4/0
13.1.2014 13:07

J98a52n 62S73e51t95u23n13s57k22ý 7430795577175

Musíš to hrát s lidmi po team speaku ,třeba , vytvořit si letku 4 lidí a krýt si záda , je to úžasná hra :) Pro milovníky letadel je to nejlepší simulátor všech dob

+3/−6
13.1.2014 8:40

J65a12n 76S43e85t56u93n73s12k37ý 7430975587785

Tak to bude asi lama , protože stačí sestřelit tak 200 letadel , tak 200 děl či lodí a myslím že máš dostatek Expů na nákup kvalitních letadel. Třeba hrát za brity je paráda , Ty spitfire jsou dokonalé . Bombardéry jsou taky dokonalé , Třeba mám Welingtona a mám tam 18x 250 librových bomb :D tím zničíte základny či konvoje raz dva

+1/−5
13.1.2014 8:39

P97e74t12r 72T68á41b27o46r41s68k16ý 6180256351307

Musím říct, že mě ta 1.37 vyhovuje. Postup i expení je tak akorát. Dneska snad dostanu i tu TB3 a x5f5 (či co to je). Ale jinak už se těším na tanky. Jen by to trochu chtělo, aby si hráči uvědomili s čím letí. Když stíhačky ze sebe dělají bitevníky, bombardéry stíhačky, tak je to takový divný.

0/0
13.1.2014 8:50

J41a63n 70S72e59t90u41n94s43k76ý 7670735517585

To záleží jestli hraješ proti lamě a nebo proti zkušenému hráči ;-D

0/−3
13.1.2014 11:51

J87a71n 23H61e24l54l78e23r 9678765846

"To ovlivní také munici. V arkádovém módu jí máte sice neomezeně, ale ve chvíli, kdy ji vyčerpáte ..."

Celkem chápu, co chcete říc, ale přeci jen - "vyčerpat něco, čeho máte neomezeně" není úplně šťastný češtinský obrat ;-)

+9/0
13.1.2014 2:38
Foto

L47u34b84o39m11í27r 50S84l57o75b16o12d44a 9875154483835

Toto je jeste vetsi perla :"Stejně tak si budete muset odpustit rychlé smyčky ve vysokých rychlostech." 8-o

+1/0
13.1.2014 8:18

J69a76n 35S63e58t72u89n20s27k46ý 7110725157865

jinak se Vám utrhnou křídla :D to jsem nečekal a byla to docela perlička v té hře :D

+2/0
13.1.2014 8:35





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.