Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: War Thunder je snem všech milovníků vzdušných bitev

War Thunder uspokojí více i méně náročné piloty. A nadchne technickým provedením.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K21o67n33r69a52d 16S45l94a59d56e40k 3957208939802

Nechápu jak tohle může někoho bavit, uvědomte si jak ta hra i s tipem hráčů-předpokládám tak do věku 14ti let je kontroverzní-hrozná rubačka, masomlejn, žádná spolupráce, dobytkové se před vás nacpou aby vám sebrali sestřel. Planesety absolutně neodpovídají realným situacím, letouny se rodí ve vzduchu, mapy 15x15km, FM primitivní, letouny snad nemají pádovku...a Gajin na to kašle, nic už nevylepšuje, je to hlavně o tahání peněz z hráčů.

Takže nesouhlasím s nadpisem "Sen pro milovníky vzdušných bitev" ale zlý sen, nebo noční můra pro milovníky lítacích simů. Je to prostě obraz doby, masa hráčů chce rychlou akci, honit se za body a vyhrávat. Včera se mlátili ve střílečce na zemi, dnes ve vzduchu.

"Milovníci vzdušných bitev" snad ještě nevymřeli, i když jich je už málo-najdete je, ale jinde, tady určitě ne.

0/0
16.1.2014 15:55

V56o81j48t11ě96c94h 63H64u51b74á29l41o22v66s33k28ý 3816978

Pokud jsi zůstal jenom u arkády, chápu že jako "fajnšmekra" tě to asi nepotěšilo, nicméně, neurážej tady cizí vkus, každému se líbí něco jiného, ja si to občas zahraju a baví mě to. Je to hra zadarmo a stále ve vývoji. Tyhle hnidopišské kecy od nějakého gaučáka, co by takovouhle hru sotva dokázal vyrobit mě dokážou rozčílit.....

+4/0
19.1.2014 21:47

K69o92n85r87a14d 81S68l37a19d51e31k 3187278519182

Ta jejich tzv. Beta je na verzi 1.37. Je to výsměch. Kde je herní obsah od komunity? Virtuální historické bitvy na historických mapách? Gajin nedokázal engine převézt na velké mapy 500x500 km, ale ani 100x 100, po takové době, s takovým zázemím. K čemu jsou potom tzv. reálné mody? Jde tu jen o tvrdou komerci, tak proč dělat náročný úpravy pro malé procento virtuálních pilotů? Ti si musí vytvářet upgrady do her zdarma ve svém volném čase a skládat se dopředu na vývoj.

FM letounů je někde na úrovni Ila verze 4.08. Ostatně Vychází FM a DM přímo z původní verze Ila(tedy světelné roky před jeho současnou verzí 4.12). Tam WT i zřejmě zůstane. Stejně tak mapy. Recenze by měla nasměrovat hru mezi počiny typu world of tanks. Zábavná střílečka pro děti v pěkném kabátu, žádné sny milovníků vzdušných bitev.

0/0
20.1.2014 17:48

V27o66j62t19ě40c17h 27H56u12b80á93l33o73v33s38k36ý 3386588

Ta hra je zadarmo, tak to kua nehraj odinstaluj si to a nebreč.. jako dítě tu zatím vypadáš ty. maucta

+5/0
20.1.2014 18:35

V96o50j10t94ě67c76h 66H41u68b84á22l42o43v57s76k33ý 3936988

Trošku mi tam chybí zmínka o misích, jejich možností je hrát s přáteli a taky vytváření různých bojových scénářů ve vlastní vytvořené bitvě a opět možnost hrát ji s přáteli.. na obou stranách. :-P Jinak fajn recenze ;-)

+2/0
15.1.2014 13:26

J69a18r50e90k 51J45o82u17z20a 4578940149809

Mně se to vůbec nespustí. Instalovalo se to a updatovalo snad 3 hodiny a pak se objevila hláška že v aplikaci aces.exe se vyskytla chyba a je nutno ji zavřít. Stahoval jsem to na Steamu. Zkousel jsem to spustit v program files souborem aces.exe, zkoušel jsem ověřit integritu mezipaměti hry, restartovat komp apod, ale nic nepomáhá. Nemá někdo podobnou zkušenost? Požadavky hry splňuju bez problémů, byť mam ještě XP SP3.

0/0
14.1.2014 11:25

P25e92t58r 29H11á17j31e97k 4840522981474

no, mě se to teda spouští souborem launcher.exe....

0/0
14.1.2014 14:12

J42a43r68e47k 46J55o49u39z38a 4658290189159

Taky nefunguje.

0/0
14.1.2014 14:18

J98a63r22e60k 66J18o45u64z14a 4968490839379

Resp. naběhne ta obrazovka kde je nastavení apod, ale po stisknutí play vyběhne ta hláška.

0/0
14.1.2014 14:18

P75e26t71r 10H84á64j51e53k 4190122231684

tak jedině smazat a stáhnout znovu.

0/0
14.1.2014 15:22

J72a11n 55K74o51z58á72k 7505238129528

1.37 hru doslova popravil.

- zprasený matchmaking, který naprosto jasný systém dvaceti tierů nahradil podivným čarováním s jakýmsi battleratingem, kde jsou německé Me-262 drceny letadly z korejské války a P-36 nemá problém potkat Kingcobry a Corsairy (osobně jsem zažil!!)

- přechod z výzkumného systému, který se výrazně lišil od konkurence a dělal grind příjemnějším, na naprosto tuctový výzkumný strom ála WoT

- naprosto nechutná inflace a tvrdá devalvace Golden Eaglů - ceny šly ve srovnání s 1.35 nahoru o řádově stovky procent

- mizerné příjmy RP, které člověka odsuzují k nikdy nekončícímu grindu a to i s premiovým účtem

- rovněž velký nesoulad v odměnách mezi AB a RB - hráč RB živoří, zatímco arkádista hrabe RP jednou tolik za daleko méně práce - boti, kteří mají i v realistických bitvách arkádový letový model a buď se bugnou a celý tým musí nahánět posledního bota kroužícího v deseti kilometrech a nebo přejdou do berserk módu a není možné je setřást i s daleko výkonnějším letadlem - tuna rozbitých letových modelů a modelů poškození, kdy se toho víc opětovně podělalo než vyřešilo - developerský tým prakticky nekomunikuje s komunitou a když už ano, nahlášené problémy bagatelizuje a odmítá uznat, že je něco špatně A mohl bych pokračovat.  V současné době už odehrávám jen denní bonusy a občas nějaký zajímavý event, ale jinak už do WT nepáchnu. Dal bych té hře tak maximálně 50%, protože v současném stavu je to paskvil a pokud se to nespraví, nekompromisně přijde uninstall.

+3/0
14.1.2014 1:45

J19a47r27o44m62i81r 38F46a28r62e18k 4792323667

A kurnik, uz vidim to more hracu WoT, kteri vyhrozuji, ze prejdou na WT jakmile budou tanky... mam pocit, ze se tomu rika z blata do louze :-D

0/0
14.1.2014 16:10

Z38u79z64a65n61a 89S61t97r90n92a16d89o89v61á 3477765430234

Tak jsem si přečetla recenzi a přemýšlím, jestli autor hru hrál, nebo jen někomu koukal přes rameno 8-o

+4/0
13.1.2014 11:13

J73a73n 61S62e66t30u88n71s80k64ý 7930165637315

HRA JE ÚŽASNÁ nechápu ty Vaše komentáře , jste nevděční , ta hra je úžasná po všech stránkách, většina pro gamers je spokojená ..

+3/−11
13.1.2014 11:51

Z32u17z23a77n18a 83S61t21r89n21a55d34o38v71á 3907755970514

Honzo, vy nerozumíte psanému textu? Já jsem hru v žádném případě nekritizovala... Kritizovala jsem článek autora. :-/

+3/0
13.1.2014 12:10

J28a93n 16S58e14t74u23n43s75k88ý 7190955137845

Tak promiňte ,ale připadalo mi to jako kritizování , možná by si ta hra zasloužila ajj 90 procent

+1/−5
13.1.2014 12:42

T38o84m67á82š 47S69l68a58d61k61ý 4823501163429

" WT aneb jak udělat ze skvělé hry díky patchi propadák!!! "

Tak jsem byl z WT nadšený, když jsem ho poprvé spustil a kde bylo 20 úrovní letadel. Teď když je 5, tak se setkáváte se strojí, které jsou o několik tříd nad vašimi letadly a je prakticky nemožné je sestřelit (lepší obratnost, rychlost, stoupavost ráže...). Chlapci z Gaajinu si můžou pogratulovat. Zprasili úžasnou hru...

+7/−2
13.1.2014 10:43

M91a27r80t14i66n 52V86i68o24c72h13n47a 6645730171720

Jo, tohle mě taky pěkně nakrknulo. Už jsem měl super letadýlka a musel jsem je uzemnit a vrátit se ke starším strojům do 2 úrovně, protože ve 4 jsem potkával hráče, co měli nalétáno 500 hodin, 6-8 tisíc sestřelů a bylo rázem po zábavě. Stačí se podívat při připojování na tabulku. V 5 úrovni skoro nikdo, ve 4 pár lidí. Většina lidí lítá na 1 a 2 úrovni. Tohle fakt pohnojily a doufám, že v dalším větším patchi to nějak napraví, například rozšířením na úrovní 10. Nicméně, stále je to super hra, jen holt musíme nabrat zkušenosti, než hupsneme například do FW-190, nebo Mustanga;-).

+5/0
13.1.2014 11:00

L12a92d17i70s94l52a13v 17S37o37k81o69l 1420542745622

Shakar_VonPilsen:-PR^

0/0
11.2.2014 14:12

J68a80n 51S58e17t14u39n59s96k69ý 7690945787105

je to pořád úžasná hra.. Tvůj komentář není vůbec objektivní

+2/−4
13.1.2014 11:49
Foto

L14u94b50o88m58í88r 43S44l47o48b24o72d76a 9385704273365

Clovece, vy se fakt proberte. Kolik mate ve WT naletano hodin? Moc jich urcite nebude. Kolik jste uz letal v jinych simulatorech, pripadne nazivo? Odpoved bude zrejme stejna jako v predchozim dotaze.

Az Vam spadnou ty ruzove bryle, preji vam co nejmene bolestivy navrat do reality. Ta hra neni spatna, to jen vase oslavne prispevky ... Rv

+3/−1
13.1.2014 12:04

J69a96n 49S78e83t31u58n64s97k63ý 7560725357825

hlavně je to hra proč bych lítal na živo ;-D:-P

+1/−2
13.1.2014 12:43
Foto

L18u38b37o32m85í28r 53S94l85o29b33o43d13a 9445444373105

Tak kolik mate nalitano ve WT? Pochlubte se ... hodte sem svuj WT nick, at vime s kym tady mame tu cest (kdyz uz jste ten pro player a zbytek jsou zrejme lamy + jak koukam na vas tag zde na Idnes dokonce i "PC BOSS").;-D

+2/−1
13.1.2014 13:21
Foto

L88u79b42o10m96í38r 30S30l73o91b33o60d35a 9855714223645

PS: nemam zajem o zadny e-peen ...

Rad bych jen vedel na cem se zaklada ten Vas nekriticky obdiv.

0/0
13.1.2014 13:28

J16i44n48d15ř83i97c81h 73P21i30l54i50č27e24k 1293691621672

Zdravím.U této hry by mě zajímalo hlavně propojení s tanky.Hrál tu už někdo "closed betu" za tanky? Funguje tu ten inzerovaný systém vše v jednom? Na nebi letadla, na zemi tanky a v budoucnu i lodě.Nebo je to oddělené jako WoT WoW?

0/0
13.1.2014 7:34
Foto

L91u91b82o20m98í16r 12S22l35o29b44o59d42a 9615314473385

Informace z CB jsou jeste stale pod castecnou NDA, presto tato informace je uz verejne znama z videi z Igromiru a YT CB Ground Forces videi.

Fungovat to funguje, pricemz mapa pro Ground forces je jenom mensi casti letecke mapy "nad ni".

0/0
13.1.2014 8:23

L10u87k94á14š 81B59a35l84a18d74a 1792559779

Vážený pane Sillmene, s tímhle článkem jdete s křížkem po funuse :-/ dle mého názoru i části komunity, to byla výborná hra, před příchodem updatu 1.37, který naprosto zabil vše, co Gaijin do té doby vytvořil. Před ním bylo 20 úrovní letadel, tj od dvouplošníků až po proudová letadla. Po updatu se to smrsklo na 5. Což znamená, že se na bojišti setkáte s různorodou škálou letadel z různých období. Extrémem dokonce bylo, když se Chaika - dvouplošník střetl s proudovým letounem, match making to naprosto nezvládal, chvíli trvalo než se to vychytalo. Další naprosto zvrácená změna je, že nová letadla si již nekupujete za herní měnu, ale musíte si je tzv. vyexpit. Za každou hru dostanete několik bodů a pomalu je shromažďujete než naspoříte na nový letoun. Jenže změna tak radikální a tak zdlouhavá, že nepomůže ani premium účet. Když jsem zjistil, že na nový letoun musím odlítat v průměru 140 her při min. 5 sestřelech, vzdal jsem to. Gaijin víc radikalizoval způsob vydělávání na hráčích. Jenže z hráčů si nejde udělat dojné krávy s tím, že se nebudou opravovat chyby, na které komunita upozorňuje nejvíc. Létání s bombardérem ? Jasná a rychlá smrt. Nikdo je nekryje, nikdo nepodporuje. Jste rádi, když provede alespoň jeden nálet. Než narazíte na soupeře, zabere to i 5 min ? To možná jen v reálné bitvě, nikoli v arkádě a stejně dostanete sestřel, pokud neletíte v B-17. Mohl bych se tady rozepisovat do nekonečna, napsat znovu i celou rezenci, která by byla objektivní, ba nač plýtvat slovy, nechť si každý udělá názor sám. A jen bonbónek nakonec, hráči v close beta tanks se začali rozčilovat, že je už nebaví hrát za dva ruské tanky, či za dva neměcké tanky na dvou mapách. Prý mají být potichu, nestěžovat si a testovat. A někteří za to zaplatili, aby se toho mohli účastnit :-)

+6/−3
13.1.2014 2:48

T13o89n71í27k 78K29u81t94t45m41a13n71n 6713628392

Co vím, tak bombardéry byly naopak šíleně buffnuty, že stačí shodit pár bomb na vymezenou oblast a ticket counter letí k nule. Takže nyní prý stačí mít půl týmu bombardérů a vítězství je doma. Osobně nevím, War Thunder jsem přestal hrát někdy v patchi 1.31 nebo tam někde, kdy se experimentovalo s novým modelem ekonomiky a dopadlo to katastrofálně, potom to opravili, ale mě tím Gaijin znechutili. Jinak v tancích jsem narazil pouze na jednu mapu a hrát se dá za Rusy ve třech strojích a za Němce taky.

+1/0
13.1.2014 3:33

L60u86k92á29š 79B85a29l80a67d63a 1202419569

Nejsem účastníkem close bety, takže osobně nevím, mám to z fóra. Celkově jsem to přestal hrát, ale když jsem si v poslední době vzal bomber do arkády, hned jsem měl za zadkem 2-3 nedočkavce :-)

0/0
13.1.2014 4:32
Foto

L35u89b40o31m66í57r 25S53l86o24b81o11d65a 9435634563905

Souhlasim s Vama, patch 1.37 to poradne ***** a stavajici grind je desivy.

Co se tyce bombarderu, doporucuji v AB s nimi hned nezacinat, ale nechat si je na prvni respawn, kdyz uz skoncil bomber hunt a stihaci se v dogfightech presouvaji do nizsich letovych hladin a z drtive vetsiny uz za Vama stoupat nebudou.

A propos stezovani ucastniku CD GF: Mili ucastnici zrejme nepochopili, co je a k cemu slouzi CB.Vzpominam na doby, kdy se v CB WT letal pouze Pearl Harbour.

Fora prilis nereste, to co se tam deje je standartni hate fest a konstruktivnich prispevku je tam poskovnu.;-)

+3/0
13.1.2014 8:39

J41a19n 96S94e33t30u80n60s74k91ý 7820185147635

podle mě je patch 1.37 dokonalý . Ta hra je skvěle kompatibilní i na slabých počítačích na ultra detaily , podpora Directx 11 a ta úžasná grafika to stojí za to :-) Mám v počítači vytvořený virtuální PC přes VMware a paříme to s kámošem na ultra detaily , každý má přes 60 fps a paráda.Krásně kompatibilní.

0/−7
13.1.2014 8:45
Foto

L68u87b34o68m54í10r 80S14l24o46b85o73d71a 9215274243515

Ale tady prece vubec neni rec o grafice a optimalizaci, ale o novem Tier modelu (1.37) a s nim propojenem nefunkcnim MM + battle ratingu, etc ..., ktery totalne prekopal stavajici vyvoj a ekonomiku. V tom ma OP pravdu, ten grind je priserny. Upozornuji, ze tady nemluvim o  nejakem Tier 2, nebo low Tier 3.

+4/0
13.1.2014 9:02

J65a34n 75S31e10t43u61n11s69k58ý 7700905657415

Řešíte nesmysli ,které ve hře nevnímám když hraju, ani nevím o čem mluvíte a problém tam s ničím nemám... dost podivné ;-D

0/−5
13.1.2014 11:50
Foto

L44u81b60o22m22í40r 73S19l55o20b36o94d59a 9195594573695

Ted nevim jestli jste troll, nebo to druhe. Mozna kombinace obeho.

Pokud neznate ani zakladni herni mechanismy a pojmy WT, tak jsou vase komentare irelevantni.

+3/0
13.1.2014 12:07

J42a60n 49S27e83t38u42n67s53k72ý 7670835507205

nevím proč bych řešil detaily ,které v té hře nemají vůbec žádný vliv na hratelnost

0/−6
13.1.2014 12:44

M23i57l15a50n 90V21o97s15t82r77ý 6559786654934

Promiňte, ale tier model tedy to proti jakým strojům budete bojovat nemá vůbec žádný vliv na hratelnost? 8-o

+4/0
13.1.2014 13:07

J15a83n 51S50e21t88u37n39s26k23ý 7600535277545

Musíš to hrát s lidmi po team speaku ,třeba , vytvořit si letku 4 lidí a krýt si záda , je to úžasná hra :) Pro milovníky letadel je to nejlepší simulátor všech dob

+3/−6
13.1.2014 8:40

J68a67n 16S34e14t98u23n46s54k67ý 7680465707375

Tak to bude asi lama , protože stačí sestřelit tak 200 letadel , tak 200 děl či lodí a myslím že máš dostatek Expů na nákup kvalitních letadel. Třeba hrát za brity je paráda , Ty spitfire jsou dokonalé . Bombardéry jsou taky dokonalé , Třeba mám Welingtona a mám tam 18x 250 librových bomb :D tím zničíte základny či konvoje raz dva

+1/−5
13.1.2014 8:39

P77e70t71r 14T72á48b61o69r30s26k72ý 6610826821417

Musím říct, že mě ta 1.37 vyhovuje. Postup i expení je tak akorát. Dneska snad dostanu i tu TB3 a x5f5 (či co to je). Ale jinak už se těším na tanky. Jen by to trochu chtělo, aby si hráči uvědomili s čím letí. Když stíhačky ze sebe dělají bitevníky, bombardéry stíhačky, tak je to takový divný.

0/0
13.1.2014 8:50

J90a89n 47S92e53t45u25n71s30k74ý 7650795687385

To záleží jestli hraješ proti lamě a nebo proti zkušenému hráči ;-D

0/−3
13.1.2014 11:51

J83a81n 73H27e98l61l54e51r 9558795786

"To ovlivní také munici. V arkádovém módu jí máte sice neomezeně, ale ve chvíli, kdy ji vyčerpáte ..."

Celkem chápu, co chcete říc, ale přeci jen - "vyčerpat něco, čeho máte neomezeně" není úplně šťastný češtinský obrat ;-)

+9/0
13.1.2014 2:38
Foto

L92u97b46o88m61í51r 26S39l14o63b76o31d52a 9275904613985

Toto je jeste vetsi perla :"Stejně tak si budete muset odpustit rychlé smyčky ve vysokých rychlostech." 8-o

+1/0
13.1.2014 8:18

J50a39n 16S67e92t41u46n44s97k43ý 7820315867485

jinak se Vám utrhnou křídla :D to jsem nečekal a byla to docela perlička v té hře :D

+2/0
13.1.2014 8:35







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.