Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

PRVNÍ DOJMY: Titanfall oživil naši víru ve střílečky. Je takřka dokonalý

Stagnující žánr stříleček se zřejmě dočká tolik potřebného oživení. Právě tato hra je jednou z nejsvěžejších on-line akcí posledních deseti let. Zároveň je to typ hry, na který roky čekám a v její vydání jsem již dávno přestal věřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M23i16r11o39s46l82a42v 43J74o84c70h 3942691733528

Chtěl bych jen dvě věci. Možnost vybrat si tým, tedy ne automatické přiřazování. A dále nějakým způsobem oddělení nováčků od zkušených. Protože tým je silný tak jak je silný jeho nejslabší článek. A když je těch slabých článků víc, je to frustrace jak pro veterány tak pro nováčky. Tedy alespoň třístupňové hodnocení hráčů dle výkonnosti.:-P

0/0
25.2.2014 11:55

A86n29d91r39e91j 37B64r82a84b87e29c 4472421667814

Hodne by me prekvapilo, kdyby se to nedelo.

0/0
25.2.2014 12:12

V83i23k63t34o48r 64R96u64c20k93y 2782809340660

To by měl zařídit xbox smart match ne?

0/0
25.2.2014 14:13

L46u65k29á84š 68H38r68d69l21i64č70k57a 8324261507271

Je to spíš taková oddychovka, na e-sport to nemá šanci dosáhnout (zbraně, se kterýma se nemusí mířit - pistole co to dělá sama, nebo samopal bez zpětného rázu s velkou kapacitou), všemožné schopnosti, burn cardy atd. Call of Duty to možná položí, ale z FPS je a bude e-sport jen CS:GO.

+1/0
25.2.2014 11:05

A91n11d57r41e45j 34B86r89a63b80e45c 4232551397264

E-sports se casto hraji se specifickymi pravidly. Cekal bych, ze burn cards v ranked a ligovych zapasech nebudou fungovat. A kolega rikal, ze "locking" smart pistole chvili trva, takze to nefunguje na neustale se pohybujici cile. Ja ji nezkousel, protoze mi to prislo jako lama zbran. Ale nemyslim si, ze bude takovy problem ji vyvazit. Mam za to, ze je ve hre kvuli konzolim...aby si i mene zkuseni hraci meli sanci zahrat. Rozhodne mi ale neprislo, ze by me s tim nekdo nejak vyjimecne casto zabijel. To bude spis na low level hrani.

+1/0
25.2.2014 11:10

M47a32r98e62k 72Š37e22b23e11s97t62a 2893411803247

Asi sem hrál uplně jinou betu než autor článku protože mě to teda ani trošku nenadchlo....zběsílé střílení po botech kdy ve výsledku sem zabil 30 botů a dva lidi je na MP střílečku dost špatnej výsledek.....

0/0
25.2.2014 10:17

A92n58d78r15e42j 64B88r34a82b59e81c 4482151887754

Asi zalezi na hernim stylu. Ja zabil tak 10-15 hracu za zapas a ty matche nejsou dlouhe. Taky je potreba vzit v potaz, ze to bezelo chvili a spousta lidi se jeste nevyznala v mapach. Ve finale to bude mit jinou dynamiku.

0/0
25.2.2014 10:33
Foto

L51u24b28o16m78í28r 27S81l37o47b78o87d55a 9425814443555

Myslim, ze take zalezi na typu hry, nejvice se IMHO hral Atrittion.

0/0
25.2.2014 11:07

O18n48d87ř85e43j 49M96a60r57e96k 2252137902885

mno podle recenze to bude pěkná ptákovina, jo to bude fakt legrace házet si raketou s protivníkem.  a autor si protiřečí... robot nemůže skákat......V robotovi můžete učinit dva mocné skoky a zmizet raketě....

+3/−3
25.2.2014 8:46
Foto

L17u34b35o56m48í71r 34S12l95o74b75o51d67a 9625764423915

Neni to recenze, ale Prvni dojmy.

Temi mocnymi skoky autor zjevne myslel uskoky do stran, ci dopredu/dozadu a vyuziva se toho opravdu hodne.

0/0
25.2.2014 9:42

A11n25d35r40e65j 11B88r17a73b30e55c 4302301117784

Tak tak, myslim uskoky (dash). Robot nemuze vyskocit do vzduchu.

+1/0
25.2.2014 10:34

B45a58r71t62o30l85o43m71ě30j 16K52u22s 2195916811443

Neznamená "vně" zvenčí? (5. odstavec) Opravit a smazat tento příspěvek ;-)

+1/0
25.2.2014 5:50

M82a24r15e24k 86Z64a57h51r33a45d48i73l 6514789805741

Tak "vně" válečného stroje se určitě taky dá bojovat, ale je pravda, že autor nejspíš myslel uvnitř ;-) ...

+1/0
25.2.2014 7:30

B73r96o15n18i90s23l22a16v 66J52a15k33l 8220875785255

Ma autoheal .... doufam, ze ma i jen dve zbrane a spolu s mikrostransakcemi za vylepseni by to pak bylo zcela dokonale:)

+2/0
25.2.2014 5:18
Foto

L91u85b72o15m25í86r 90S80l10o29b39o83d46a 9685304513355

Na autoheal jsem tam teda nenarazil, pouze se regeneruji stity.

0/0
25.2.2014 9:44

A83n37d68r97e32j 62B97r45a50b66e37c 4282421137134

Hrac jako pesak regeneruje, ale spousti se to po pomerne dlouhe chvili.

0/0
25.2.2014 10:35
Foto

L26u39b56o30m74í90r 94S27l23o85b64o45d59a 9275604163625

Aha, ja myslel, ze jsou mysleni Titani, ti autoheal nemaji.

0/0
25.2.2014 11:05
Foto

M64a81r84t73i38n 58P21a95u36l 4918932987940

Na ty mikrotransakce bych vzal jed.

+1/0
25.2.2014 2:14

J31o12s71e42f 56N58o13v42á78k 8874196552215

Me se zxase nelibi hry bez poradne destrukce typu BF4 nebo Red Faction. Prijde mi smesne, ze Titat s raketomentem velikosti dvou popelnic neni scgopen poskodit dvere (spravne by mela padnout pulka budovy a dvere se proste vyparit)

0/0
25.2.2014 1:57

B66a27r47t28o88l59o74m62ě60j 28K38u86s 2805456341483

Je to hra, ne realita a jako taková má právo na nějaká nerealistická pravidla, aby zůstala zábavnou. Třeba jsou ty zdi ze stejného materiálu, jako sloupky ve stařičkém bombermanovi ;-)

+3/0
25.2.2014 5:59

M97i11c28h27a32l 42T42o86m83á14n57e58k 9317139956

tak zrovna Red Faction bych nezminoval znicit slo jen neco a clovek se divi ze nekdy jde roztrielt zed na maderu a jindy proste nic, takze to taky neni zrovna realisticke

0/0
25.2.2014 7:09

O63n82d46ř53e77j 87M73a15r49e29k 2102707832435

no na BF 4 mě vždycky dostane že můžu zničit zeď ale slunečníky na pláži Hainanu ne ;-D jinak dobrá hra ale BF 2142 byla lepší

0/0
25.2.2014 8:49

P54e75t22r 77T93i79c86h90ý 4380871345844

Jsem zvedavy, jak obstoji proti CS. Osobne se mi titanfall nelibi a na co sahne EA, to dopadne spatne.

0/0
25.2.2014 1:13





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.