Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

PRVNÍ DOJMY: Titanfall oživil naši víru ve střílečky. Je takřka dokonalý

Stagnující žánr stříleček se zřejmě dočká tolik potřebného oživení. Právě tato hra je jednou z nejsvěžejších on-line akcí posledních deseti let. Zároveň je to typ hry, na který roky čekám a v její vydání jsem již dávno přestal věřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M50i58r32o19s81l26a93v 77J49o80c40h 3762721403608

Chtěl bych jen dvě věci. Možnost vybrat si tým, tedy ne automatické přiřazování. A dále nějakým způsobem oddělení nováčků od zkušených. Protože tým je silný tak jak je silný jeho nejslabší článek. A když je těch slabých článků víc, je to frustrace jak pro veterány tak pro nováčky. Tedy alespoň třístupňové hodnocení hráčů dle výkonnosti.:-P

0/0
25.2.2014 11:55

A23n48d46r25e21j 41B87r37a43b70e56c 4712811697354

Hodne by me prekvapilo, kdyby se to nedelo.

0/0
25.2.2014 12:12

V48i68k12t77o54r 86R49u64c71k54y 2132899120440

To by měl zařídit xbox smart match ne?

0/0
25.2.2014 14:13

L51u89k83á88š 36H92r54d67l32i28č19k62a 8304881477351

Je to spíš taková oddychovka, na e-sport to nemá šanci dosáhnout (zbraně, se kterýma se nemusí mířit - pistole co to dělá sama, nebo samopal bez zpětného rázu s velkou kapacitou), všemožné schopnosti, burn cardy atd. Call of Duty to možná položí, ale z FPS je a bude e-sport jen CS:GO.

+1/0
25.2.2014 11:05

A22n18d24r41e70j 73B94r85a73b73e83c 4742701187514

E-sports se casto hraji se specifickymi pravidly. Cekal bych, ze burn cards v ranked a ligovych zapasech nebudou fungovat. A kolega rikal, ze "locking" smart pistole chvili trva, takze to nefunguje na neustale se pohybujici cile. Ja ji nezkousel, protoze mi to prislo jako lama zbran. Ale nemyslim si, ze bude takovy problem ji vyvazit. Mam za to, ze je ve hre kvuli konzolim...aby si i mene zkuseni hraci meli sanci zahrat. Rozhodne mi ale neprislo, ze by me s tim nekdo nejak vyjimecne casto zabijel. To bude spis na low level hrani.

+1/0
25.2.2014 11:10

M84a91r90e79k 72Š82e55b75e80s80t46a 2833671903657

Asi sem hrál uplně jinou betu než autor článku protože mě to teda ani trošku nenadchlo....zběsílé střílení po botech kdy ve výsledku sem zabil 30 botů a dva lidi je na MP střílečku dost špatnej výsledek.....

0/0
25.2.2014 10:17

A59n26d46r11e90j 80B87r13a79b26e88c 4132621297694

Asi zalezi na hernim stylu. Ja zabil tak 10-15 hracu za zapas a ty matche nejsou dlouhe. Taky je potreba vzit v potaz, ze to bezelo chvili a spousta lidi se jeste nevyznala v mapach. Ve finale to bude mit jinou dynamiku.

0/0
25.2.2014 10:33
Foto

L60u19b67o76m37í96r 67S62l69o65b41o43d60a 9345894363935

Myslim, ze take zalezi na typu hry, nejvice se IMHO hral Atrittion.

0/0
25.2.2014 11:07

O17n23d66ř37e69j 26M69a96r88e21k 2632827792925

mno podle recenze to bude pěkná ptákovina, jo to bude fakt legrace házet si raketou s protivníkem.  a autor si protiřečí... robot nemůže skákat......V robotovi můžete učinit dva mocné skoky a zmizet raketě....

+3/−3
25.2.2014 8:46
Foto

L56u20b86o84m74í10r 24S38l62o57b83o40d35a 9485544523555

Neni to recenze, ale Prvni dojmy.

Temi mocnymi skoky autor zjevne myslel uskoky do stran, ci dopredu/dozadu a vyuziva se toho opravdu hodne.

0/0
25.2.2014 9:42

A35n61d18r55e16j 12B64r90a91b96e78c 4482851147784

Tak tak, myslim uskoky (dash). Robot nemuze vyskocit do vzduchu.

+1/0
25.2.2014 10:34

B89a72r84t32o72l48o25m36ě79j 78K59u18s 2535386901303

Neznamená "vně" zvenčí? (5. odstavec) Opravit a smazat tento příspěvek ;-)

+1/0
25.2.2014 5:50

M52a45r64e37k 31Z70a47h50r17a31d93i81l 6124449885761

Tak "vně" válečného stroje se určitě taky dá bojovat, ale je pravda, že autor nejspíš myslel uvnitř ;-) ...

+1/0
25.2.2014 7:30

B53r14o50n61i63s31l79a17v 20J34a38k75l 8550935215615

Ma autoheal .... doufam, ze ma i jen dve zbrane a spolu s mikrostransakcemi za vylepseni by to pak bylo zcela dokonale:)

+2/0
25.2.2014 5:18
Foto

L10u75b36o13m30í76r 57S28l34o44b24o50d53a 9425334453885

Na autoheal jsem tam teda nenarazil, pouze se regeneruji stity.

0/0
25.2.2014 9:44

A82n64d48r87e38j 66B31r65a56b26e95c 4422701937234

Hrac jako pesak regeneruje, ale spousti se to po pomerne dlouhe chvili.

0/0
25.2.2014 10:35
Foto

L20u42b80o36m18í85r 55S76l56o32b37o29d16a 9385634773115

Aha, ja myslel, ze jsou mysleni Titani, ti autoheal nemaji.

0/0
25.2.2014 11:05
Foto

M92a86r72t38i71n 72P70a18u14l 4468732597600

Na ty mikrotransakce bych vzal jed.

+1/0
25.2.2014 2:14

J84o63s49e11f 40N21o61v96á37k 8134366862915

Me se zxase nelibi hry bez poradne destrukce typu BF4 nebo Red Faction. Prijde mi smesne, ze Titat s raketomentem velikosti dvou popelnic neni scgopen poskodit dvere (spravne by mela padnout pulka budovy a dvere se proste vyparit)

0/0
25.2.2014 1:57

B65a11r47t24o37l92o48m94ě49j 83K31u83s 2485686191273

Je to hra, ne realita a jako taková má právo na nějaká nerealistická pravidla, aby zůstala zábavnou. Třeba jsou ty zdi ze stejného materiálu, jako sloupky ve stařičkém bombermanovi ;-)

+3/0
25.2.2014 5:59

M13i48c81h26a95l 46T72o78m15á96n51e26k 9147649826

tak zrovna Red Faction bych nezminoval znicit slo jen neco a clovek se divi ze nekdy jde roztrielt zed na maderu a jindy proste nic, takze to taky neni zrovna realisticke

0/0
25.2.2014 7:09

O45n50d79ř17e69j 70M89a19r79e21k 2652457792285

no na BF 4 mě vždycky dostane že můžu zničit zeď ale slunečníky na pláži Hainanu ne ;-D jinak dobrá hra ale BF 2142 byla lepší

0/0
25.2.2014 8:49

P26e91t52r 51T78i34c63h54ý 4690951285384

Jsem zvedavy, jak obstoji proti CS. Osobne se mi titanfall nelibi a na co sahne EA, to dopadne spatne.

0/0
25.2.2014 1:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.