Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

PRVNÍ DOJMY: Titanfall oživil naši víru ve střílečky. Je takřka dokonalý

Stagnující žánr stříleček se zřejmě dočká tolik potřebného oživení. Právě tato hra je jednou z nejsvěžejších on-line akcí posledních deseti let. Zároveň je to typ hry, na který roky čekám a v její vydání jsem již dávno přestal věřit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M77i91r11o19s11l25a42v 69J55o28c18h 3582901613898

Chtěl bych jen dvě věci. Možnost vybrat si tým, tedy ne automatické přiřazování. A dále nějakým způsobem oddělení nováčků od zkušených. Protože tým je silný tak jak je silný jeho nejslabší článek. A když je těch slabých článků víc, je to frustrace jak pro veterány tak pro nováčky. Tedy alespoň třístupňové hodnocení hráčů dle výkonnosti.:-P

0/0
25.2.2014 11:55

A53n69d52r71e79j 51B72r52a97b69e86c 4712691867264

Hodne by me prekvapilo, kdyby se to nedelo.

0/0
25.2.2014 12:12

V35i33k94t23o38r 84R78u71c45k32y 2802599200660

To by měl zařídit xbox smart match ne?

0/0
25.2.2014 14:13

L74u67k31á95š 69H32r45d83l24i45č36k29a 8584201407371

Je to spíš taková oddychovka, na e-sport to nemá šanci dosáhnout (zbraně, se kterýma se nemusí mířit - pistole co to dělá sama, nebo samopal bez zpětného rázu s velkou kapacitou), všemožné schopnosti, burn cardy atd. Call of Duty to možná položí, ale z FPS je a bude e-sport jen CS:GO.

+1/0
25.2.2014 11:05

A69n10d68r12e81j 34B95r48a61b68e89c 4792361577704

E-sports se casto hraji se specifickymi pravidly. Cekal bych, ze burn cards v ranked a ligovych zapasech nebudou fungovat. A kolega rikal, ze "locking" smart pistole chvili trva, takze to nefunguje na neustale se pohybujici cile. Ja ji nezkousel, protoze mi to prislo jako lama zbran. Ale nemyslim si, ze bude takovy problem ji vyvazit. Mam za to, ze je ve hre kvuli konzolim...aby si i mene zkuseni hraci meli sanci zahrat. Rozhodne mi ale neprislo, ze by me s tim nekdo nejak vyjimecne casto zabijel. To bude spis na low level hrani.

+1/0
25.2.2014 11:10

M42a35r57e17k 62Š55e14b87e87s64t16a 2263781183267

Asi sem hrál uplně jinou betu než autor článku protože mě to teda ani trošku nenadchlo....zběsílé střílení po botech kdy ve výsledku sem zabil 30 botů a dva lidi je na MP střílečku dost špatnej výsledek.....

0/0
25.2.2014 10:17

A65n62d76r54e78j 46B84r49a68b20e39c 4662111667274

Asi zalezi na hernim stylu. Ja zabil tak 10-15 hracu za zapas a ty matche nejsou dlouhe. Taky je potreba vzit v potaz, ze to bezelo chvili a spousta lidi se jeste nevyznala v mapach. Ve finale to bude mit jinou dynamiku.

0/0
25.2.2014 10:33
Foto

L33u32b43o86m28í70r 21S43l48o49b41o16d19a 9145924533955

Myslim, ze take zalezi na typu hry, nejvice se IMHO hral Atrittion.

0/0
25.2.2014 11:07

O55n81d36ř33e56j 30M89a23r94e50k 2172477522255

mno podle recenze to bude pěkná ptákovina, jo to bude fakt legrace házet si raketou s protivníkem.  a autor si protiřečí... robot nemůže skákat......V robotovi můžete učinit dva mocné skoky a zmizet raketě....

+3/−3
25.2.2014 8:46
Foto

L46u86b31o47m82í93r 44S30l96o93b50o42d15a 9395154783395

Neni to recenze, ale Prvni dojmy.

Temi mocnymi skoky autor zjevne myslel uskoky do stran, ci dopredu/dozadu a vyuziva se toho opravdu hodne.

0/0
25.2.2014 9:42

A64n27d85r69e54j 83B90r98a74b22e96c 4152741707364

Tak tak, myslim uskoky (dash). Robot nemuze vyskocit do vzduchu.

+1/0
25.2.2014 10:34

B11a96r26t68o31l82o55m70ě12j 20K61u38s 2395166861833

Neznamená "vně" zvenčí? (5. odstavec) Opravit a smazat tento příspěvek ;-)

+1/0
25.2.2014 5:50

M83a89r70e76k 82Z34a39h76r42a46d55i82l 6284329335911

Tak "vně" válečného stroje se určitě taky dá bojovat, ale je pravda, že autor nejspíš myslel uvnitř ;-) ...

+1/0
25.2.2014 7:30

B28r79o16n14i42s87l19a18v 81J71a24k66l 8430315615695

Ma autoheal .... doufam, ze ma i jen dve zbrane a spolu s mikrostransakcemi za vylepseni by to pak bylo zcela dokonale:)

+2/0
25.2.2014 5:18
Foto

L68u35b22o30m84í98r 58S27l71o85b91o88d45a 9985864833875

Na autoheal jsem tam teda nenarazil, pouze se regeneruji stity.

0/0
25.2.2014 9:44

A37n46d20r35e79j 78B51r11a61b68e11c 4622251197974

Hrac jako pesak regeneruje, ale spousti se to po pomerne dlouhe chvili.

0/0
25.2.2014 10:35
Foto

L25u92b23o59m96í20r 70S43l79o57b85o69d11a 9265284453715

Aha, ja myslel, ze jsou mysleni Titani, ti autoheal nemaji.

0/0
25.2.2014 11:05
Foto

M36a82r55t92i24n 58P42a54u42l 4788822477890

Na ty mikrotransakce bych vzal jed.

+1/0
25.2.2014 2:14

J26o19s70e82f 89N30o15v73á34k 8904276752755

Me se zxase nelibi hry bez poradne destrukce typu BF4 nebo Red Faction. Prijde mi smesne, ze Titat s raketomentem velikosti dvou popelnic neni scgopen poskodit dvere (spravne by mela padnout pulka budovy a dvere se proste vyparit)

0/0
25.2.2014 1:57

B55a32r92t80o10l44o49m64ě89j 87K36u52s 2315776631263

Je to hra, ne realita a jako taková má právo na nějaká nerealistická pravidla, aby zůstala zábavnou. Třeba jsou ty zdi ze stejného materiálu, jako sloupky ve stařičkém bombermanovi ;-)

+3/0
25.2.2014 5:59

M52i76c90h60a42l 66T69o59m40á43n37e25k 9657629586

tak zrovna Red Faction bych nezminoval znicit slo jen neco a clovek se divi ze nekdy jde roztrielt zed na maderu a jindy proste nic, takze to taky neni zrovna realisticke

0/0
25.2.2014 7:09

O63n75d48ř81e86j 31M49a96r82e12k 2492607292825

no na BF 4 mě vždycky dostane že můžu zničit zeď ale slunečníky na pláži Hainanu ne ;-D jinak dobrá hra ale BF 2142 byla lepší

0/0
25.2.2014 8:49

P56e47t98r 37T19i17c48h50ý 4830251235654

Jsem zvedavy, jak obstoji proti CS. Osobne se mi titanfall nelibi a na co sahne EA, to dopadne spatne.

0/0
25.2.2014 1:13







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.