Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Tohle si Rambo nezasloužil. Plivnutí na tři kultovní akčňáky

Poté, co se objevily první materiály ze hry Rambo: The Video Game, čekali asi jen velcí optimisté, že to dopadne dobře. Nedopadlo. Titul je jen dalším z řady důkazů, že videoherní adaptace filmových hitů mají jen málokdy slušnou kvalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R49u54d69o90l55f 57K58l96u55s32a67l 8617614329781

Na začátku týdne tuto šílenost komentoval na Youtube AngryJoe, tak jestli vládnete angličtinou, najděte si ho, moc hezky to tam ukázal, co je všechno špatně ;) ;)

+2/0
26.2.2014 16:55

P21e46t23e75r 29B97i71e97l97y 6275381906

chcel som z nostalgie prikupit do zbierky-ale po vzhliadnuti youtube recenzie a skuknutia niekolkych Let's play videi si radsej zlomim prsty ako za toto zaplatit.RvRv

+1/0
26.2.2014 14:56

L71u97k15á23š 92N48o47v69á92k 1400135830685

Chudáci to musej být hodně zoufalí, že se snaží podojit ještě Ramba... :D Jenže já Ramba beru celkem scifi a bude to hra pro ty ztracený hráče, kteří mají rádi ty tupé akční hry... Možná zadarmo, ale vživotě bych za to nezaplatil... Xbox považuji za největší krám všech krámů. Klidně by ho mohli korunovat na krále krámů.

+1/−5
26.2.2014 13:50

G48a17b45r94i70e97l 62H69o64r13t12e49n 9931359433764

Pětka se prý bude jmenovat "Rambo: Incontinent Warrior"...

+7/0
26.2.2014 12:07

V55l71a73d26i66m85í98r 50Š19e74v23e24č61e84k 1801430397164

Rambo: Last Stand

+1/0
26.2.2014 12:29

J79i89ř35í 13J37u28ř75i30c17a 2948123721

Umím si tu hru představit v roce 1992 na pouti v mém nejoblíbenějším stánku-videoherně.  Počkat.... Ona tam vlastně byla a byla boží a pro dva hráče. Jeden za ramba a druhý za Trautmana.

+2/0
26.2.2014 10:49

M98i22c13h91a47l 68V39e66r12n62e18r 8947846947844

Taky jsem si na tuhle starou automatovku zrovna vzpomněl:-) Co se týče téhle nové hry, tak vývojáři musí být úplní kikoti, pokud nedokážou z materiálu, co Rambo nabízí, udělat aspoň zábavnou oddechovou střílečku.

+1/0
26.2.2014 14:48

J48a18n 78P31o68l20á86k 3541523508527

Jj, rodiče vlastnili obchod, kde byl právě tento automat, nej automat své doby R^

0/0
26.2.2014 15:25

A43l54e50š 45J77a13n47á45č75e10k 3203684476213

Já měl na konzoly Sega rambo III :-D

0/0
26.2.2014 18:11

M13a71r14t27i81n 40K27u41b43a 6364212387726

Doporučuju tuhle recenzi :D http://www.youtube.com/watch?v=CFFi3PHp5qM&feature=share

+4/0
26.2.2014 9:59
Foto

P43a62v21e66l 59H50a94r34t84m26a65n 8846151571487

Ještě než jsem to otevřel, tak mi v hlavě naskočilo: "TotalBiscuit nebo Angry Joe?" :)

0/0
28.2.2014 12:04

J29a83r37o48s40l20a64v 47B81r37ü70m20m34e11r 7204233346

Ach jo, přitom Rambo 1 a 2 je ideální námět na perfektní sandbox hru.

+3/0
26.2.2014 9:02





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.