Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Tohle si Rambo nezasloužil. Plivnutí na tři kultovní akčňáky

Poté, co se objevily první materiály ze hry Rambo: The Video Game, čekali asi jen velcí optimisté, že to dopadne dobře. Nedopadlo. Titul je jen dalším z řady důkazů, že videoherní adaptace filmových hitů mají jen málokdy slušnou kvalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R51u67d51o52l96f 67K90l72u19s22a61l 8727794559381

Na začátku týdne tuto šílenost komentoval na Youtube AngryJoe, tak jestli vládnete angličtinou, najděte si ho, moc hezky to tam ukázal, co je všechno špatně ;) ;)

+2/0
26.2.2014 16:55

P30e43t10e72r 12B76i31e27l96y 6875371596

chcel som z nostalgie prikupit do zbierky-ale po vzhliadnuti youtube recenzie a skuknutia niekolkych Let's play videi si radsej zlomim prsty ako za toto zaplatit.RvRv

+1/0
26.2.2014 14:56

L41u75k73á22š 18N58o86v28á76k 1510105660125

Chudáci to musej být hodně zoufalí, že se snaží podojit ještě Ramba... :D Jenže já Ramba beru celkem scifi a bude to hra pro ty ztracený hráče, kteří mají rádi ty tupé akční hry... Možná zadarmo, ale vživotě bych za to nezaplatil... Xbox považuji za největší krám všech krámů. Klidně by ho mohli korunovat na krále krámů.

+1/−5
26.2.2014 13:50

G44a40b81r15i55e40l 94H45o19r43t62e68n 9291859973544

Pětka se prý bude jmenovat "Rambo: Incontinent Warrior"...

+7/0
26.2.2014 12:07

V78l24a92d64i91m26í59r 11Š63e74v53e12č13e38k 1621410657424

Rambo: Last Stand

+1/0
26.2.2014 12:29

J29i71ř74í 85J11u52ř28i25c77a 2168533361

Umím si tu hru představit v roce 1992 na pouti v mém nejoblíbenějším stánku-videoherně.  Počkat.... Ona tam vlastně byla a byla boží a pro dva hráče. Jeden za ramba a druhý za Trautmana.

+2/0
26.2.2014 10:49

M20i13c18h14a83l 85V18e50r51n43e75r 8177606537374

Taky jsem si na tuhle starou automatovku zrovna vzpomněl:-) Co se týče téhle nové hry, tak vývojáři musí být úplní kikoti, pokud nedokážou z materiálu, co Rambo nabízí, udělat aspoň zábavnou oddechovou střílečku.

+1/0
26.2.2014 14:48

J66a81n 76P77o30l48á57k 3201213538357

Jj, rodiče vlastnili obchod, kde byl právě tento automat, nej automat své doby R^

0/0
26.2.2014 15:25

A95l76e86š 85J71a32n89á59č65e49k 3273264306223

Já měl na konzoly Sega rambo III :-D

0/0
26.2.2014 18:11

M88a31r65t22i20n 30K58u43b69a 6504472577666

Doporučuju tuhle recenzi :D http://www.youtube.com/watch?v=CFFi3PHp5qM&feature=share

+4/0
26.2.2014 9:59
Foto

P95a25v97e59l 81H18a16r98t32m77a29n 8526261501217

Ještě než jsem to otevřel, tak mi v hlavě naskočilo: "TotalBiscuit nebo Angry Joe?" :)

0/0
28.2.2014 12:04

J35a20r46o69s86l55a63v 36B46r89ü62m19m64e54r 7394383286

Ach jo, přitom Rambo 1 a 2 je ideální námět na perfektní sandbox hru.

+3/0
26.2.2014 9:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.