Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Tohle si Rambo nezasloužil. Plivnutí na tři kultovní akčňáky

Poté, co se objevily první materiály ze hry Rambo: The Video Game, čekali asi jen velcí optimisté, že to dopadne dobře. Nedopadlo. Titul je jen dalším z řady důkazů, že videoherní adaptace filmových hitů mají jen málokdy slušnou kvalitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R10u54d28o10l92f 14K83l60u93s76a73l 8317964729821

Na začátku týdne tuto šílenost komentoval na Youtube AngryJoe, tak jestli vládnete angličtinou, najděte si ho, moc hezky to tam ukázal, co je všechno špatně ;) ;)

+2/0
26.2.2014 16:55

P67e92t36e24r 79B49i96e19l54y 6105261536

chcel som z nostalgie prikupit do zbierky-ale po vzhliadnuti youtube recenzie a skuknutia niekolkych Let's play videi si radsej zlomim prsty ako za toto zaplatit.RvRv

+1/0
26.2.2014 14:56

L63u22k62á81š 77N40o45v91á63k 1370675740225

Chudáci to musej být hodně zoufalí, že se snaží podojit ještě Ramba... :D Jenže já Ramba beru celkem scifi a bude to hra pro ty ztracený hráče, kteří mají rádi ty tupé akční hry... Možná zadarmo, ale vživotě bych za to nezaplatil... Xbox považuji za největší krám všech krámů. Klidně by ho mohli korunovat na krále krámů.

+1/−5
26.2.2014 13:50

G97a49b81r75i54e82l 75H34o64r14t35e45n 9931759443604

Pětka se prý bude jmenovat "Rambo: Incontinent Warrior"...

+7/0
26.2.2014 12:07

V57l18a54d91i87m40í95r 80Š24e90v52e66č36e90k 1131640687494

Rambo: Last Stand

+1/0
26.2.2014 12:29

J66i51ř57í 36J77u55ř42i76c39a 2568583561

Umím si tu hru představit v roce 1992 na pouti v mém nejoblíbenějším stánku-videoherně.  Počkat.... Ona tam vlastně byla a byla boží a pro dva hráče. Jeden za ramba a druhý za Trautmana.

+2/0
26.2.2014 10:49

M41i46c69h56a13l 79V58e29r29n19e19r 8857936397904

Taky jsem si na tuhle starou automatovku zrovna vzpomněl:-) Co se týče téhle nové hry, tak vývojáři musí být úplní kikoti, pokud nedokážou z materiálu, co Rambo nabízí, udělat aspoň zábavnou oddechovou střílečku.

+1/0
26.2.2014 14:48

J33a67n 38P22o31l79á34k 3351763198987

Jj, rodiče vlastnili obchod, kde byl právě tento automat, nej automat své doby R^

0/0
26.2.2014 15:25

A81l75e46š 54J63a66n34á65č44e20k 3293664446983

Já měl na konzoly Sega rambo III :-D

0/0
26.2.2014 18:11

M84a20r29t47i41n 47K50u82b25a 6514532707286

Doporučuju tuhle recenzi :D http://www.youtube.com/watch?v=CFFi3PHp5qM&feature=share

+4/0
26.2.2014 9:59
Foto

P45a34v61e21l 43H78a93r79t75m52a81n 8646551291697

Ještě než jsem to otevřel, tak mi v hlavě naskočilo: "TotalBiscuit nebo Angry Joe?" :)

0/0
28.2.2014 12:04

J73a56r22o47s71l77a32v 94B24r16ü39m77m61e41r 7914313136

Ach jo, přitom Rambo 1 a 2 je ideální námět na perfektní sandbox hru.

+3/0
26.2.2014 9:02







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.