Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nic pro čajíčky a sraby. Outlast je horor až do morku kosti

Jako reportér Miles Upshur se vydáváte s touhou po sólokaprovi do sanatoria pro choromyslné. Snaha získat Pulitzerovu cenu se však brzy změní v holý boj, či spíše lépe řečeno útěk o život.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M35i10c56h77a42l 92M70o12t21y71č17k65a 4393960191609

tohle je ale hodne se zpozdenim, ne? jinak pekna recenze, ja se desil docela dost jen u youtube walktrough, ale proc tak pozde ptam se?

0/0
28.2.2014 22:09
Foto

O51n87d29ř36e93j 98Z51a78c89h 3553660863362

Zdravím, tohle je recenze PS4 verze, kde to vyšlo letos v únoru.

0/0
1.3.2014 19:14

D98a84n14i21e38l 75S20o75b70o12t89a 9199374286510

Na Outlast jsem se hodně těšil. Ale postupně ze mě nadšení vyprchalo. Lekací scény jsou ok, člověk při nich nadskočí, ale po pár hodinách hra začíná být nudná. V podstatě je to přímočará chodička, u které se člověk občas lekne a nemusí u hraní ani moc přemýšlet. Mám za sebou pár hodin a vrátím se hraní, až nebudu mít co jiného hrát. Ještě že byla na Steamu sleva, jinak bych si asi nadával. Špatná hra to není, ale asi nejsem na tenhle typ her vhodný hráč, chtěl jsem to zkusit a prostě mi to nesedí.

0/0
28.2.2014 16:43

J15a97n 59H55a85b75á20s59k98o 4944157351583

Nevim proc se tu Outlast recenzuje s tak obrovskym spozdenim. Mezi hrou a touto recenzi dokonce bylo potvrzeno i DLC pro Outlast ;-D

+3/0
28.2.2014 10:32

V76l87a86d35i82m75í22r 86Š12e53v11e31č97e83k 1791850387274

Je to recenze na verzi pro PS4.

0/0
28.2.2014 12:32

J66a79n 10H73a91b94á21s11k59o 4874347151263

tam je jine ovladani, to je tak vse, takze trvam na svem prispevku :-)

0/0
1.3.2014 12:10
Foto

M32a49r61t97i82n 24K64l35u60m16p64a12r 5546588347864

Grafika vypadá dost nuzně, asi tak na úrovni Doom 3 před 10 lety...

0/0
28.2.2014 9:40

J90a39n 73H69a76b48á55s58k13o 4944907241813

nejde jen o grafiku. jde o atmosferu ;-)

+4/0
28.2.2014 10:32

J25a34n 61T96o36d77o80r46o84v96i70č 9735911157732

Pana Klumpara neřešte, on má PC za 100 tisíc a konzole jsou odpad herního světa;-D

+1/0
2.3.2014 12:19

J44a70n 47K46o85r23e68j58s 5591453497839

jsem asi blb, ale můžete mi někdo prozradit jak se na tom PS4 člověk rozběhne ?

0/0
28.2.2014 9:21

M93a12r94t86i33n 50P52o44c80h12m15a27n 6798539492

Vyčítat lekačkám, že napodruhé už to nejsou lekačky...

+8/−1
28.2.2014 9:02
Foto

O15n41d13ř95e84j 42Z80a23c42h 3573540373672

Například připravovaný Daylight bude mít náhodně generované prostředí a jedním z hlavních cílů vývojářů je, aby lekal i při opakovaném hraní.

+1/0
28.2.2014 10:08

V56l74a11d61i85m93í85r 43Š89e19v46e32č48e70k 1911420657294

Uvidíme až to bude... :-P

0/0
28.2.2014 12:31

H65e42r73b62e26r56t 49V64á50c23l88a61v39s78k23ý 4849865161102

Mě to nebavilo, ani neděsilo. Na zábavu je to příliš koridorovité, s nudnými puzzly typu "doběhni a zmáčkni", na strach jsou nepřátelé příliš nenápadití, příliš předskriptovaní... Dobrý horror je pravým opakem prostoduchých lekaček, což je bohužel jediná zbraň Outlastu.

+1/−1
28.2.2014 2:07

V53l40a85d66i16m24í32r 65Š72e45v71e88č79e76k 1371870937934

"- Lineární a plné naskriptovaných scén"

No jo, ale bez toho by asi nefungovaly ty lekačky. Je to na jedno zahrání, ale i tak intenzivní pařba. Na PS+ zdarma, tak o co jde!

85%

+3/0
28.2.2014 0:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.