Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nic pro čajíčky a sraby. Outlast je horor až do morku kosti

Jako reportér Miles Upshur se vydáváte s touhou po sólokaprovi do sanatoria pro choromyslné. Snaha získat Pulitzerovu cenu se však brzy změní v holý boj, či spíše lépe řečeno útěk o život.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M65i91c76h29a25l 48M32o62t82y30č32k79a 4453800711399

tohle je ale hodne se zpozdenim, ne? jinak pekna recenze, ja se desil docela dost jen u youtube walktrough, ale proc tak pozde ptam se?

0/0
28.2.2014 22:09
Foto

O89n15d53ř16e74j 43Z85a53c96h 3113960913532

Zdravím, tohle je recenze PS4 verze, kde to vyšlo letos v únoru.

0/0
1.3.2014 19:14

D76a83n67i30e29l 72S35o82b59o27t16a 9219454796750

Na Outlast jsem se hodně těšil. Ale postupně ze mě nadšení vyprchalo. Lekací scény jsou ok, člověk při nich nadskočí, ale po pár hodinách hra začíná být nudná. V podstatě je to přímočará chodička, u které se člověk občas lekne a nemusí u hraní ani moc přemýšlet. Mám za sebou pár hodin a vrátím se hraní, až nebudu mít co jiného hrát. Ještě že byla na Steamu sleva, jinak bych si asi nadával. Špatná hra to není, ale asi nejsem na tenhle typ her vhodný hráč, chtěl jsem to zkusit a prostě mi to nesedí.

0/0
28.2.2014 16:43

J83a85n 82H30a94b29á52s66k23o 4254787581263

Nevim proc se tu Outlast recenzuje s tak obrovskym spozdenim. Mezi hrou a touto recenzi dokonce bylo potvrzeno i DLC pro Outlast ;-D

+3/0
28.2.2014 10:32

V43l42a70d50i31m64í89r 76Š55e95v76e59č51e66k 1631310937884

Je to recenze na verzi pro PS4.

0/0
28.2.2014 12:32

J67a31n 50H73a30b26á21s19k32o 4804637241623

tam je jine ovladani, to je tak vse, takze trvam na svem prispevku :-)

0/0
1.3.2014 12:10
Foto

M15a57r56t34i42n 82K73l49u93m58p21a92r 5186378347274

Grafika vypadá dost nuzně, asi tak na úrovni Doom 3 před 10 lety...

0/0
28.2.2014 9:40

J69a11n 10H59a92b83á68s58k21o 4914967291143

nejde jen o grafiku. jde o atmosferu ;-)

+4/0
28.2.2014 10:32

J52a80n 54T74o42d61o96r45o18v17i96č 9615161937802

Pana Klumpara neřešte, on má PC za 100 tisíc a konzole jsou odpad herního světa;-D

+1/0
2.3.2014 12:19

J55a24n 19K32o12r81e97j62s 5931233617559

jsem asi blb, ale můžete mi někdo prozradit jak se na tom PS4 člověk rozběhne ?

0/0
28.2.2014 9:21

M63a71r64t83i71n 81P52o73c53h67m22a63n 6618909642

Vyčítat lekačkám, že napodruhé už to nejsou lekačky...

+8/−1
28.2.2014 9:02
Foto

O71n64d91ř51e95j 32Z62a63c40h 3453810203802

Například připravovaný Daylight bude mít náhodně generované prostředí a jedním z hlavních cílů vývojářů je, aby lekal i při opakovaném hraní.

+1/0
28.2.2014 10:08

V49l98a56d21i47m48í45r 89Š54e44v42e76č43e22k 1381810697504

Uvidíme až to bude... :-P

0/0
28.2.2014 12:31

H20e48r29b16e96r31t 57V69á13c67l49a11v29s41k45ý 4699635721282

Mě to nebavilo, ani neděsilo. Na zábavu je to příliš koridorovité, s nudnými puzzly typu "doběhni a zmáčkni", na strach jsou nepřátelé příliš nenápadití, příliš předskriptovaní... Dobrý horror je pravým opakem prostoduchých lekaček, což je bohužel jediná zbraň Outlastu.

+1/−1
28.2.2014 2:07

V23l17a50d52i26m36í74r 46Š17e62v54e28č51e11k 1631210697694

"- Lineární a plné naskriptovaných scén"

No jo, ale bez toho by asi nefungovaly ty lekačky. Je to na jedno zahrání, ale i tak intenzivní pařba. Na PS+ zdarma, tak o co jde!

85%

+3/0
28.2.2014 0:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.