Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nic pro čajíčky a sraby. Outlast je horor až do morku kosti

Jako reportér Miles Upshur se vydáváte s touhou po sólokaprovi do sanatoria pro choromyslné. Snaha získat Pulitzerovu cenu se však brzy změní v holý boj, či spíše lépe řečeno útěk o život.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M38i18c25h58a57l 23M72o45t69y30č36k79a 4583100871159

tohle je ale hodne se zpozdenim, ne? jinak pekna recenze, ja se desil docela dost jen u youtube walktrough, ale proc tak pozde ptam se?

0/0
28.2.2014 22:09
Foto

O88n29d46ř13e23j 49Z84a40c78h 3523620973412

Zdravím, tohle je recenze PS4 verze, kde to vyšlo letos v únoru.

0/0
1.3.2014 19:14

D94a14n38i70e20l 40S46o70b95o10t19a 9499454236320

Na Outlast jsem se hodně těšil. Ale postupně ze mě nadšení vyprchalo. Lekací scény jsou ok, člověk při nich nadskočí, ale po pár hodinách hra začíná být nudná. V podstatě je to přímočará chodička, u které se člověk občas lekne a nemusí u hraní ani moc přemýšlet. Mám za sebou pár hodin a vrátím se hraní, až nebudu mít co jiného hrát. Ještě že byla na Steamu sleva, jinak bych si asi nadával. Špatná hra to není, ale asi nejsem na tenhle typ her vhodný hráč, chtěl jsem to zkusit a prostě mi to nesedí.

0/0
28.2.2014 16:43

J60a83n 83H46a88b45á33s50k51o 4934687881323

Nevim proc se tu Outlast recenzuje s tak obrovskym spozdenim. Mezi hrou a touto recenzi dokonce bylo potvrzeno i DLC pro Outlast ;-D

+3/0
28.2.2014 10:32

V83l78a15d60i73m13í74r 25Š97e19v48e69č51e43k 1921280367634

Je to recenze na verzi pro PS4.

0/0
28.2.2014 12:32

J76a36n 61H78a93b68á25s18k95o 4714627851753

tam je jine ovladani, to je tak vse, takze trvam na svem prispevku :-)

0/0
1.3.2014 12:10
Foto

M50a51r23t85i26n 94K57l74u41m47p17a62r 5746458767474

Grafika vypadá dost nuzně, asi tak na úrovni Doom 3 před 10 lety...

0/0
28.2.2014 9:40

J11a39n 32H25a40b90á62s69k14o 4844457451643

nejde jen o grafiku. jde o atmosferu ;-)

+4/0
28.2.2014 10:32

J17a13n 61T21o43d96o28r37o57v75i33č 9775871447872

Pana Klumpara neřešte, on má PC za 100 tisíc a konzole jsou odpad herního světa;-D

+1/0
2.3.2014 12:19

J54a26n 29K32o48r70e93j41s 5401703457599

jsem asi blb, ale můžete mi někdo prozradit jak se na tom PS4 člověk rozběhne ?

0/0
28.2.2014 9:21

M87a53r80t41i58n 22P19o34c44h54m50a41n 6488589202

Vyčítat lekačkám, že napodruhé už to nejsou lekačky...

+8/−1
28.2.2014 9:02
Foto

O53n63d97ř46e51j 55Z73a25c87h 3643230963932

Například připravovaný Daylight bude mít náhodně generované prostředí a jedním z hlavních cílů vývojářů je, aby lekal i při opakovaném hraní.

+1/0
28.2.2014 10:08

V22l71a30d50i96m46í39r 83Š75e44v73e64č78e19k 1521980747874

Uvidíme až to bude... :-P

0/0
28.2.2014 12:31

H83e89r60b49e77r42t 33V92á13c23l37a92v75s45k25ý 4249225721332

Mě to nebavilo, ani neděsilo. Na zábavu je to příliš koridorovité, s nudnými puzzly typu "doběhni a zmáčkni", na strach jsou nepřátelé příliš nenápadití, příliš předskriptovaní... Dobrý horror je pravým opakem prostoduchých lekaček, což je bohužel jediná zbraň Outlastu.

+1/−1
28.2.2014 2:07

V10l43a11d28i35m77í28r 33Š80e72v45e31č25e22k 1761380167434

"- Lineární a plné naskriptovaných scén"

No jo, ale bez toho by asi nefungovaly ty lekačky. Je to na jedno zahrání, ale i tak intenzivní pařba. Na PS+ zdarma, tak o co jde!

85%

+3/0
28.2.2014 0:31







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.