Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nic pro čajíčky a sraby. Outlast je horor až do morku kosti

Jako reportér Miles Upshur se vydáváte s touhou po sólokaprovi do sanatoria pro choromyslné. Snaha získat Pulitzerovu cenu se však brzy změní v holý boj, či spíše lépe řečeno útěk o život.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M42i93c83h43a55l 42M65o50t74y19č82k46a 4753200641569

tohle je ale hodne se zpozdenim, ne? jinak pekna recenze, ja se desil docela dost jen u youtube walktrough, ale proc tak pozde ptam se?

0/0
28.2.2014 22:09
Foto

O46n87d64ř33e51j 46Z86a45c33h 3433520733322

Zdravím, tohle je recenze PS4 verze, kde to vyšlo letos v únoru.

0/0
1.3.2014 19:14

D65a85n92i74e39l 71S81o72b41o32t14a 9719454426400

Na Outlast jsem se hodně těšil. Ale postupně ze mě nadšení vyprchalo. Lekací scény jsou ok, člověk při nich nadskočí, ale po pár hodinách hra začíná být nudná. V podstatě je to přímočará chodička, u které se člověk občas lekne a nemusí u hraní ani moc přemýšlet. Mám za sebou pár hodin a vrátím se hraní, až nebudu mít co jiného hrát. Ještě že byla na Steamu sleva, jinak bych si asi nadával. Špatná hra to není, ale asi nejsem na tenhle typ her vhodný hráč, chtěl jsem to zkusit a prostě mi to nesedí.

0/0
28.2.2014 16:43

J94a65n 21H87a37b27á57s94k94o 4434677951163

Nevim proc se tu Outlast recenzuje s tak obrovskym spozdenim. Mezi hrou a touto recenzi dokonce bylo potvrzeno i DLC pro Outlast ;-D

+3/0
28.2.2014 10:32

V48l19a22d89i91m27í19r 32Š88e70v46e48č81e83k 1151650597604

Je to recenze na verzi pro PS4.

0/0
28.2.2014 12:32

J16a13n 56H50a67b32á64s45k15o 4184897971413

tam je jine ovladani, to je tak vse, takze trvam na svem prispevku :-)

0/0
1.3.2014 12:10
Foto

M70a74r74t34i31n 20K24l78u27m33p17a15r 5936748487544

Grafika vypadá dost nuzně, asi tak na úrovni Doom 3 před 10 lety...

0/0
28.2.2014 9:40

J42a52n 39H44a81b61á91s59k96o 4514897341553

nejde jen o grafiku. jde o atmosferu ;-)

+4/0
28.2.2014 10:32

J22a10n 41T90o39d74o73r17o59v82i54č 9455811887792

Pana Klumpara neřešte, on má PC za 100 tisíc a konzole jsou odpad herního světa;-D

+1/0
2.3.2014 12:19

J48a44n 73K56o26r90e72j65s 5601623587199

jsem asi blb, ale můžete mi někdo prozradit jak se na tom PS4 člověk rozběhne ?

0/0
28.2.2014 9:21

M81a25r36t79i30n 88P32o15c32h75m24a63n 6988749472

Vyčítat lekačkám, že napodruhé už to nejsou lekačky...

+8/−1
28.2.2014 9:02
Foto

O82n68d83ř97e10j 72Z22a20c62h 3773420183642

Například připravovaný Daylight bude mít náhodně generované prostředí a jedním z hlavních cílů vývojářů je, aby lekal i při opakovaném hraní.

+1/0
28.2.2014 10:08

V48l44a80d37i80m65í90r 90Š33e13v34e56č58e82k 1561720307194

Uvidíme až to bude... :-P

0/0
28.2.2014 12:31

H57e51r53b88e95r75t 63V58á46c68l14a72v12s87k80ý 4679655871932

Mě to nebavilo, ani neděsilo. Na zábavu je to příliš koridorovité, s nudnými puzzly typu "doběhni a zmáčkni", na strach jsou nepřátelé příliš nenápadití, příliš předskriptovaní... Dobrý horror je pravým opakem prostoduchých lekaček, což je bohužel jediná zbraň Outlastu.

+1/−1
28.2.2014 2:07

V85l82a43d82i55m59í65r 59Š51e50v88e65č47e41k 1671840657204

"- Lineární a plné naskriptovaných scén"

No jo, ale bez toho by asi nefungovaly ty lekačky. Je to na jedno zahrání, ale i tak intenzivní pařba. Na PS+ zdarma, tak o co jde!

85%

+3/0
28.2.2014 0:31





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.