Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Titanfall nezklamal. Je to nejlepší střílečka posledních let

Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M73i54c34h63a58l 85K77a76l62a90š 7879176359

Ať je tu taky názor, který hru nehaní.

Hra je to výborná. Dynamická a rychlá. Nápadité mapy, vyvážená gameplay (krom pár detailů). A celkově je to první důstojný nástupce na poli rychlo tempových FPS her po Q3A (ano, od té doby žádná jiná hra nebyla!).

0/0
24.5.2014 7:30

F43i83l21i31p 50S16c56h39n54e28i52d11e66r 3372189264

Hodně divná recenze. Hru jsem nehrál, ale stačilo mi kouknout na Angry Joe review a hned mi bylo jasno. Hra má 4 hodinovou ( 2 hod. za jednu frakci) kampaň,  nechápu jak to nemůže být v negativech. Žádné mikrotranskace v pozitivech bych pochopil, kdyby hra měla model F2P. U hry za plnou cenu je to nesmysl.

0/0
26.3.2014 13:45

L48u70k45á97š 69N85o86v92á19k 1210575190675

Prej nejlepší... Já vidím pěkně velkou blbost, za spoustu peněz, která potřebuje mediální podporu, aby si to lidi koupili... Bude to jedna z těch her co si člověk koupí za 50€ a pak lituje toho, že si to kupoval.

+1/0
19.3.2014 11:55

D71a25n69i49e55l 62P78a40v49l53í29k 2514276248780

Vskutku zajímavé na té hře je to, že na zabití nepřítele (pilot vs. pilot) potřebujete několik zásahů ze střelné zbraně, ale jeden melee kopanec nepřítele zabije instantně;-D A nebo se můžete úplně vykálet na Titana a jen tak zabíjet hloupá AIčka. A co se nestane, na koneci hry skončíte na prvním místě.R^A než k tomu EA přidá další placená DLC, to je jen otázka času. To by totiž nebyla EA, jak je známe. Vkládal jsem v to nějaké naděje, vypadalo to docela dobře. I to téma se mi líbí. Ale v posledních letech prakticky každá hra od EA stojí za prd. Už si radši nic od nich kupovat nebudu. Snad jen EA Sports NHL jim ještě kupovat budu, ale tam už taky začínají celkem blbnout.

+2/0
17.3.2014 22:11

S45t15a83n20i48s54l74a12v 67N63o96v85a50k 7448629233473

Porad premyslim jestli si to poridit. Mam ted BF4, a tam kdybych si dal vse na minimum tak bych asi nehral protoze bych nikoho nevidel na vetsi vzdalenost. Online hry sice nejsou tak moc o grafice ale schopnostech hrace se zorinetovat v prostredi a nedostat se na konec zebricku. Ale ta grafika pomaha napriklad rozeznat ker od vojaka. ;-)

0/0
17.3.2014 13:08

A28n95d18r84e38j 51B67r67a69b32e68c 4402951537494

S tim v Titanfall problem nebyva. Ta hra je dost barevna a nevybavuju si, ze by se s nastavenim menila vykreslovaci vzdalenost.

0/0
17.3.2014 13:38

O44n69d77ř39e75j 52L34o56š33o70t94h 9470862974802

Ty screeny jsou z PC? Vypadají dost otřesně 8-o

+2/0
17.3.2014 21:33

A54l97e18š 65J37a78v95ů81r36e30k 2542689790850

ja jsem v bF4 na konci, ve spodni casti,  zebricku tarka pokazde, a vetsinou me to nevadi :-) . Ale nekdy me to pekne s... . :-)

0/0
17.3.2014 14:21
Foto

M97a33r11e41k 10T10o92n 8442178518539

Pojede mi to na AMD 3,2 Grafika 256MB ?

0/−1
25.3.2014 14:52

M37a15r79t72i30n 82F34i86a84l96a 7451838163893

Zatím žádné mikrotransakce jako plus u hry, která stojí 1000 v základu? Kam ten herní svět dospěl, když je něco takového označeno jako výhoda hry.:-(

+15/0
17.3.2014 10:07

M81a56r49t32i79n 87P52o84c89h67m87a74n 6798229962

Presne. Ja bych asi preferoval model hrani zdarma s mitrotransakcemi, jako je to treba v LoL (a tam jsem ty penize nakonec rad utopil). Protoze mam obavu, ze tohle by me za chvilku nebavilo a nechce se mi vyhazovat litr za to, abych to zjistil :)

+1/−5
17.3.2014 12:21

R18u72d92a 71S54l38a53v91í49k 5873178646301

Kam by měl dospět? Za posledních 10 let je prodejní cena her prakticky stejná, ale náklady vzrostly 10-100x. Někde ty peníze na vývoj vzít musejí.

0/−1
17.3.2014 14:15

M54a20r47t13i95n 26P92o13k61o60r12n30y 1131499625944

Tak pred 20 lety byly hry proti dnesku pekne drahy. Ale kdyz si vezmes kolik kusu se prodalo tehdy a kolik dnes, tak si mohou dovolit jit s cenou dolu, stejne jako do toho spat spoustu prachu.

Pak ovsem nastava daleko vetsi problem, kdyz se nesplnej predpokladane prodeje.

+2/0
17.3.2014 14:30

A81l62e93x59a17n71d98r 36C21h22y28t37i28l 2944392395981

Pred dvaceti lety tady hlavne hry nikdo moc nekupoval, to se kopirovalo na diskety a predavalo i s virama ze tridy do tridy. Onehalf rulez!

+1/0
17.3.2014 23:55

O44n29d69ř23e76j 36L76o26š80o24t68h 9400212514172

1000 v zakladu je jeste dobry, vic me vadi to, ze pokud chci hru koupit online treba pres origin, tak je o dost drazsi, coz nechapu. BF4 tam stoji porad v prepoctu 1650 Kč, na xzonu byl v den vydani za 1100 myslim a ja ho koupil pred par dny v elektrowordu za 600 Kč. Nevim, za co si mam na originu priplatit 1000 Kč ;-€

+3/0
17.3.2014 22:02

J49a52n 85R92y35c12h35t94á13ř 4747142682154

Opět jedna "oduševnělá" hra, kde se nestřílí, neseká mečem a krev neteče proudem . . .o)))

+2/−9
17.3.2014 8:19

L79u83k34á41š 16M90i72c49h27a75l 3227496263328

Bohuzel musim dat za pravdu kolegovi. Tahle hra sice neni o grafice (i kdyz neni vylozene spatna), ale nektery textury, hlavne tu uvnitr lodi, jsou jak z dob Doom 3 to v dnesni dobe trosku kazi jinak vyborny dojem. Navic, kdyz clovek vezme, ze na PC ma hra monstroznich 50GB...

+7/−1
17.3.2014 7:08

M40a55r28t22i51n 81N17o84v20ý 7543858532

Kdyby sis to zahrál a pošteloval nastavení, tak víš že ta hra může vypadat daleko lépe než jak to preferuje pan recenzent.

0/0
17.3.2014 7:59

M16i19c27h43a28l 73N60a72c56h74t43m84a16n78n 8457262767120

V takovém případě by to ale mělo být v recenzi zmíněno. Screenshoty jsou součástí recenze a v tomto případě tedy tu hru prezentují hůře, než jaká je doopravdy.

+3/0
17.3.2014 10:07

L68u26k22á62š 18M71i72c29h84a56l 3637976763488

Pardon pane odborník, ale textury mám nastavené na Insane a nějak to pořád není ono. Hra sice nevypadá vůbec špatně, ale některé textury jsou prostě slabší a .

+1/0
17.3.2014 17:11

J30a60n 14K29a43r18e57l 78N30o52v71a67k 5976524788656

38GB je nekomprimovanej zvuk.. je to spatny.. hra taky v podstate po par hodinach nema co nabidnout

0/0
17.3.2014 9:36

H75y37n48e93k 77Š82l84a88h95ů64n34e55k 4109403866109

Ty hraješ MP hry jen pár hodin?

0/0
17.3.2014 10:35

A21n44t17o66n57í84n 21H57o68l59í67k 8437413654980

Tech 50 giga totiz nejsou textury, jak se mnozi puvodne domnivali, ale pry chybou na strane Originu rozkomprimovane audio, ktere u teto hry ma snad 10 jazykovych variant. Osobne rozhodne pockam, az to trochu zalataji ..

0/0
17.3.2014 13:35

M15i31c41h76a96l 32N48a98c35h82t30m44a53n21n 8927542747510

Já vím, že hry nejsou jenom o grafice, a že v pohybu to vypadá daleko lépe, ale ty textury jsou vážně otřesné.

+6/−3
17.3.2014 0:43

A40n79d96r41e43j 58B18r79a63b82e30c 4242341307624

Mam vse na minimum kvuli stabilnim 60 snimkum za vterinu. Vse na maximalni nastaveni bude vypadat uplne jinak.

+6/−1
17.3.2014 0:45

P32e67t56r 94U19r54b32á23n22e67k 3661319127898

To Vám v redakci na recenze nemůžou pořídit pořádné PC? Celkem to kazí dojem z recenze.

+7/0
17.3.2014 9:52

A22n24d48r73e88j 66B23r67a34b33e98c 4432481237684

Neni to lepsi nez ty vypulirovane screenshoty, ktere o hre nic nevypovidaji? Jinak tady je moje sestava. Rekl bych, ze to neni az takova katastrofa: CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz); GPU Gainward GTX 570 Phantom, 1280MB GDDR5; paměť 4x4GB DDR3 1600MHz.

+1/−2
17.3.2014 10:05

P45e52t61r 16U20r33b58á70n85e27k 3561319347738

Té otázce možná úplně nerozumím. Pokud myslíte často upravené screeny od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře tak máte pravdu. Ale screenshot od recenzenta na nižší než maximální nastavení kvality není také vypovídající. Kdybyste to nedovysvětlil zde v diskuzi, tak bych si na základě screenshotů myslel, že textury jsou opravdu tak příšerné. Ta sestava katastrofa to není, ale ta grafika bude asi slabinou.

+3/−1
17.3.2014 10:16

H28y31n89e51k 57Š61l91a17h98ů84n55e73k 4659543876699

Proč je v online hře grafika slabinou? Všichni, co znám, si detaily dávají na minimum.

0/−1
17.3.2014 10:36

P84e54t88r 74U97r98b31á78n49e83k 3121909897138

Tak asi mají všichni co znáte slabá PC.

+2/−1
17.3.2014 10:41

L12u48k65á46š 98H59r80d21l57i71č20k82a 8594541167341

Často se nastavuje grafika v multiplayer střílečkách tak, aby model hráčů co nejvíce vynikal, vypnou se třeba různé barevné filtry, stíny, přelivy, různý prach, tráva apod.

+1/0
17.3.2014 19:08

H76y83n14e41k 39Š86l46a79h83ů52n33e89k 4299783216189

Jak píše Hrdlička. Viditelnost nepřátel + vyšší fps. 60 fps je na nějaké soutěživé hraní málo.

0/0
18.3.2014 11:01

A14n18d94r51e70j 27B87r51a69b34e72c 4762271357884

Novou grafickou by to zrejme sneslo. Ono jde take o to, co od hrani ocekavate. Spousta lidi se pri hrani on-line spokoji s prumerem okolo 40fps a preferuji hezci grafiku. Ja kdysi hraval zavodne a cokoliv pod stabilnich sedesat je pro mne neprijatelne. Mozna udelame jeste nejake obrazem, kde natipam obrazky na vyssi nastaveni.

+8/−1
17.3.2014 11:06

H47e28r93b76e77r23t 15V98á70c18l78a98v29s74k38ý 4879665511412

Proč do toho motáte irelevantní zkazky o osobních preferencích? Každý hra si zaslouží být prezentována na maximální detaily, i kdyby si autor nakrásně liboval v černobílém provedení.

+1/−4
17.3.2014 15:46

J71i50ř50í 97J39u34ř23i86c52a 2878263211

A proč, pro mne je více odpovídající screeshot na střední nastavení. Nepotřebuji vidět jak to vypadá na něčem, na co nehraji. A u stříleček opravdu preferuji viditelnost, takže různé kouře  a pod vypínám. Ale obrázek z průměrného nastavení preferuji.

+1/0
18.3.2014 8:40

P16e16t35r 96U11r81b59á27n41e35k 3931899527108

Pro koho vlastně ty hry dělají, když si všichni vypínají detaily :-) Já to hraju pro zábavu a zážitek a k tomu většinou patří hezká grafika.

+1/0
18.3.2014 8:50

J18i18ř51í 49J58u44ř88i59c82a 2578753771

No, třeba u wotka mi kouř brání ve výhledu a soupeři ne. A navíc jedu na hezkých 110FPS. ;-D

0/0
18.3.2014 9:50

P53e77t48r 87U90r21b27á30n62e87k 3231679127898

Tak to by vám možná postačovalo nějaké Wot pro osmibity, místo tanků čtverečky a místo stromů křížky. Mám myslím dostatečných 60+ fps při full detailech. To že to díky tomu aspoň trochu připomíná realitu je důvod proč mě to baví. A neřeším to co vy.

+1/0
18.3.2014 12:13

J64i69ř80í 53J18u24ř13i49c80a 2238783431

Ne, nestačilo. Ale kdybych chtěl realitu tak nehraju wot. A full details to nezachrání.

0/0
18.3.2014 15:55

P46e75t61r 70U27r75b24á53n16e81k 3721639867158

Hergot, příspěvek se mi někam ztratil tak píšu podruhé :-) Máte pravdu že často vylepšené screenshoty od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře nejsou vypovídající. Ale screeny od recenzenta, které jsou v nižší než maximální kvalitě také ne (pokud zrovna neporovnává vliv nastavení na výkon a kvalitu). Kdybyste to tady nenapsal do diskuze, také bych nabyl mylného dojmu, že jsou textury tak mizerné. Celá sestava není katastrofa, pouze grafická karta. Jinak dobrá recenze, jen ty screeny, jen ty screeny... :-)

+1/0
17.3.2014 10:24

P97e41t81r 86U55r62b36á90n42e97k 3931239757318

no a jsou tu oba ;-D

0/0
17.3.2014 10:25

J68a39r73o98m17i77r 42C82e83r85m35a52k 7499364758212

8-o Vy asi budete tezky autista.

0/0
17.3.2014 11:55

M62i98c80h54a36l 96N50a49c40h90t87m82a49n70n 8377292807110

Bylo by fajn to v recenzi zmínit.

0/0
17.3.2014 10:05

H76e84r22b43e88r87t 97V29á97c97l12a69v37s82k50ý 4169315811592

Jeden hi-tech postřeh - v galerii čtenář nepozná, jestli hra jela 5 nebo 60 FPS. Neexistuje proto důvod dělat hnusné printscreeny.

+3/0
17.3.2014 15:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.