Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Titanfall nezklamal. Je to nejlepší střílečka posledních let

Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M11i49c25h64a30l 58K57a87l97a94š 7599746749

Ať je tu taky názor, který hru nehaní.

Hra je to výborná. Dynamická a rychlá. Nápadité mapy, vyvážená gameplay (krom pár detailů). A celkově je to první důstojný nástupce na poli rychlo tempových FPS her po Q3A (ano, od té doby žádná jiná hra nebyla!).

0/0
24.5.2014 7:30

F95i19l58i87p 27S66c89h74n51e45i64d80e72r 3372869254

Hodně divná recenze. Hru jsem nehrál, ale stačilo mi kouknout na Angry Joe review a hned mi bylo jasno. Hra má 4 hodinovou ( 2 hod. za jednu frakci) kampaň,  nechápu jak to nemůže být v negativech. Žádné mikrotranskace v pozitivech bych pochopil, kdyby hra měla model F2P. U hry za plnou cenu je to nesmysl.

0/0
26.3.2014 13:45

L18u43k55á42š 69N44o20v93á76k 1810405800245

Prej nejlepší... Já vidím pěkně velkou blbost, za spoustu peněz, která potřebuje mediální podporu, aby si to lidi koupili... Bude to jedna z těch her co si člověk koupí za 50€ a pak lituje toho, že si to kupoval.

+1/0
19.3.2014 11:55

D86a25n86i51e47l 38P29a94v73l85í37k 2954586138590

Vskutku zajímavé na té hře je to, že na zabití nepřítele (pilot vs. pilot) potřebujete několik zásahů ze střelné zbraně, ale jeden melee kopanec nepřítele zabije instantně;-D A nebo se můžete úplně vykálet na Titana a jen tak zabíjet hloupá AIčka. A co se nestane, na koneci hry skončíte na prvním místě.R^A než k tomu EA přidá další placená DLC, to je jen otázka času. To by totiž nebyla EA, jak je známe. Vkládal jsem v to nějaké naděje, vypadalo to docela dobře. I to téma se mi líbí. Ale v posledních letech prakticky každá hra od EA stojí za prd. Už si radši nic od nich kupovat nebudu. Snad jen EA Sports NHL jim ještě kupovat budu, ale tam už taky začínají celkem blbnout.

+2/0
17.3.2014 22:11

S83t56a31n69i72s89l61a14v 41N15o60v97a64k 7218459353193

Porad premyslim jestli si to poridit. Mam ted BF4, a tam kdybych si dal vse na minimum tak bych asi nehral protoze bych nikoho nevidel na vetsi vzdalenost. Online hry sice nejsou tak moc o grafice ale schopnostech hrace se zorinetovat v prostredi a nedostat se na konec zebricku. Ale ta grafika pomaha napriklad rozeznat ker od vojaka. ;-)

0/0
17.3.2014 13:08

A59n47d58r48e92j 31B88r57a94b22e68c 4682151737844

S tim v Titanfall problem nebyva. Ta hra je dost barevna a nevybavuju si, ze by se s nastavenim menila vykreslovaci vzdalenost.

0/0
17.3.2014 13:38

O17n43d92ř34e19j 20L51o23š34o21t54h 9460852404642

Ty screeny jsou z PC? Vypadají dost otřesně 8-o

+2/0
17.3.2014 21:33

A83l37e60š 28J46a21v54ů20r89e35k 2422229760770

ja jsem v bF4 na konci, ve spodni casti,  zebricku tarka pokazde, a vetsinou me to nevadi :-) . Ale nekdy me to pekne s... . :-)

0/0
17.3.2014 14:21
Foto

M91a44r36e41k 75T89o31n 8272218258979

Pojede mi to na AMD 3,2 Grafika 256MB ?

0/−1
25.3.2014 14:52

M17a33r33t37i47n 84F12i26a40l37a 7411178853373

Zatím žádné mikrotransakce jako plus u hry, která stojí 1000 v základu? Kam ten herní svět dospěl, když je něco takového označeno jako výhoda hry.:-(

+15/0
17.3.2014 10:07

M72a61r32t12i98n 76P97o74c45h42m75a28n 6158209492

Presne. Ja bych asi preferoval model hrani zdarma s mitrotransakcemi, jako je to treba v LoL (a tam jsem ty penize nakonec rad utopil). Protoze mam obavu, ze tohle by me za chvilku nebavilo a nechce se mi vyhazovat litr za to, abych to zjistil :)

+1/−5
17.3.2014 12:21

R42u66d26a 45S29l38a86v31í82k 5523498396941

Kam by měl dospět? Za posledních 10 let je prodejní cena her prakticky stejná, ale náklady vzrostly 10-100x. Někde ty peníze na vývoj vzít musejí.

0/−1
17.3.2014 14:15

M45a49r60t37i50n 14P12o38k97o24r21n48y 1101429875894

Tak pred 20 lety byly hry proti dnesku pekne drahy. Ale kdyz si vezmes kolik kusu se prodalo tehdy a kolik dnes, tak si mohou dovolit jit s cenou dolu, stejne jako do toho spat spoustu prachu.

Pak ovsem nastava daleko vetsi problem, kdyz se nesplnej predpokladane prodeje.

+2/0
17.3.2014 14:30

A60l29e79x91a76n96d70r 25C71h65y97t84i40l 2494592585461

Pred dvaceti lety tady hlavne hry nikdo moc nekupoval, to se kopirovalo na diskety a predavalo i s virama ze tridy do tridy. Onehalf rulez!

+1/0
17.3.2014 23:55

O13n38d94ř80e48j 76L11o17š21o44t51h 9140952294942

1000 v zakladu je jeste dobry, vic me vadi to, ze pokud chci hru koupit online treba pres origin, tak je o dost drazsi, coz nechapu. BF4 tam stoji porad v prepoctu 1650 Kč, na xzonu byl v den vydani za 1100 myslim a ja ho koupil pred par dny v elektrowordu za 600 Kč. Nevim, za co si mam na originu priplatit 1000 Kč ;-€

+3/0
17.3.2014 22:02

J98a40n 31R33y69c47h27t47á77ř 4457642832154

Opět jedna "oduševnělá" hra, kde se nestřílí, neseká mečem a krev neteče proudem . . .o)))

+2/−9
17.3.2014 8:19

L27u97k57á64š 61M11i95c13h91a19l 3217516783838

Bohuzel musim dat za pravdu kolegovi. Tahle hra sice neni o grafice (i kdyz neni vylozene spatna), ale nektery textury, hlavne tu uvnitr lodi, jsou jak z dob Doom 3 to v dnesni dobe trosku kazi jinak vyborny dojem. Navic, kdyz clovek vezme, ze na PC ma hra monstroznich 50GB...

+7/−1
17.3.2014 7:08

M64a61r29t20i74n 46N12o85v98ý 7273358882

Kdyby sis to zahrál a pošteloval nastavení, tak víš že ta hra může vypadat daleko lépe než jak to preferuje pan recenzent.

0/0
17.3.2014 7:59

M98i84c89h27a45l 83N92a94c89h23t86m85a51n94n 8327912177310

V takovém případě by to ale mělo být v recenzi zmíněno. Screenshoty jsou součástí recenze a v tomto případě tedy tu hru prezentují hůře, než jaká je doopravdy.

+3/0
17.3.2014 10:07

L20u81k89á62š 62M84i58c34h88a47l 3127406973408

Pardon pane odborník, ale textury mám nastavené na Insane a nějak to pořád není ono. Hra sice nevypadá vůbec špatně, ale některé textury jsou prostě slabší a .

+1/0
17.3.2014 17:11

J39a72n 12K21a22r74e72l 37N57o82v93a51k 5746434688796

38GB je nekomprimovanej zvuk.. je to spatny.. hra taky v podstate po par hodinach nema co nabidnout

0/0
17.3.2014 9:36

H23y20n78e77k 17Š53l97a45h32ů15n67e21k 4949553916589

Ty hraješ MP hry jen pár hodin?

0/0
17.3.2014 10:35

A24n56t56o78n92í20n 78H41o57l82í33k 8167683204200

Tech 50 giga totiz nejsou textury, jak se mnozi puvodne domnivali, ale pry chybou na strane Originu rozkomprimovane audio, ktere u teto hry ma snad 10 jazykovych variant. Osobne rozhodne pockam, az to trochu zalataji ..

0/0
17.3.2014 13:35

M25i65c18h33a91l 61N30a32c84h73t65m88a17n16n 8617412127890

Já vím, že hry nejsou jenom o grafice, a že v pohybu to vypadá daleko lépe, ale ty textury jsou vážně otřesné.

+6/−3
17.3.2014 0:43

A44n37d28r86e88j 86B12r40a46b29e33c 4302911767214

Mam vse na minimum kvuli stabilnim 60 snimkum za vterinu. Vse na maximalni nastaveni bude vypadat uplne jinak.

+6/−1
17.3.2014 0:45

P93e51t54r 85U31r10b96á92n33e70k 3151369317708

To Vám v redakci na recenze nemůžou pořídit pořádné PC? Celkem to kazí dojem z recenze.

+7/0
17.3.2014 9:52

A35n95d50r30e26j 33B81r90a38b75e31c 4302601257104

Neni to lepsi nez ty vypulirovane screenshoty, ktere o hre nic nevypovidaji? Jinak tady je moje sestava. Rekl bych, ze to neni az takova katastrofa: CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz); GPU Gainward GTX 570 Phantom, 1280MB GDDR5; paměť 4x4GB DDR3 1600MHz.

+1/−2
17.3.2014 10:05

P98e64t81r 87U76r22b63á16n55e79k 3891479437948

Té otázce možná úplně nerozumím. Pokud myslíte často upravené screeny od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře tak máte pravdu. Ale screenshot od recenzenta na nižší než maximální nastavení kvality není také vypovídající. Kdybyste to nedovysvětlil zde v diskuzi, tak bych si na základě screenshotů myslel, že textury jsou opravdu tak příšerné. Ta sestava katastrofa to není, ale ta grafika bude asi slabinou.

+3/−1
17.3.2014 10:16

H25y83n59e80k 69Š21l32a82h10ů74n53e39k 4139233786649

Proč je v online hře grafika slabinou? Všichni, co znám, si detaily dávají na minimum.

0/−1
17.3.2014 10:36

P11e48t80r 92U34r16b33á47n53e57k 3701899947498

Tak asi mají všichni co znáte slabá PC.

+2/−1
17.3.2014 10:41

L35u84k48á94š 22H91r70d48l90i14č77k25a 8634161447471

Často se nastavuje grafika v multiplayer střílečkách tak, aby model hráčů co nejvíce vynikal, vypnou se třeba různé barevné filtry, stíny, přelivy, různý prach, tráva apod.

+1/0
17.3.2014 19:08

H19y50n37e89k 78Š50l65a50h70ů19n60e21k 4379213496429

Jak píše Hrdlička. Viditelnost nepřátel + vyšší fps. 60 fps je na nějaké soutěživé hraní málo.

0/0
18.3.2014 11:01

A86n59d49r67e89j 17B10r85a93b61e57c 4762241187514

Novou grafickou by to zrejme sneslo. Ono jde take o to, co od hrani ocekavate. Spousta lidi se pri hrani on-line spokoji s prumerem okolo 40fps a preferuji hezci grafiku. Ja kdysi hraval zavodne a cokoliv pod stabilnich sedesat je pro mne neprijatelne. Mozna udelame jeste nejake obrazem, kde natipam obrazky na vyssi nastaveni.

+8/−1
17.3.2014 11:06

H26e13r15b48e29r61t 14V70á84c29l96a34v13s40k58ý 4219795631442

Proč do toho motáte irelevantní zkazky o osobních preferencích? Každý hra si zaslouží být prezentována na maximální detaily, i kdyby si autor nakrásně liboval v černobílém provedení.

+1/−4
17.3.2014 15:46

J37i14ř65í 76J56u11ř49i50c95a 2268923871

A proč, pro mne je více odpovídající screeshot na střední nastavení. Nepotřebuji vidět jak to vypadá na něčem, na co nehraji. A u stříleček opravdu preferuji viditelnost, takže různé kouře  a pod vypínám. Ale obrázek z průměrného nastavení preferuji.

+1/0
18.3.2014 8:40

P35e62t66r 43U18r31b71á29n79e82k 3881649477918

Pro koho vlastně ty hry dělají, když si všichni vypínají detaily :-) Já to hraju pro zábavu a zážitek a k tomu většinou patří hezká grafika.

+1/0
18.3.2014 8:50

J81i96ř55í 45J50u77ř23i79c79a 2468603351

No, třeba u wotka mi kouř brání ve výhledu a soupeři ne. A navíc jedu na hezkých 110FPS. ;-D

0/0
18.3.2014 9:50

P57e46t79r 21U18r53b90á40n71e71k 3451969497888

Tak to by vám možná postačovalo nějaké Wot pro osmibity, místo tanků čtverečky a místo stromů křížky. Mám myslím dostatečných 60+ fps při full detailech. To že to díky tomu aspoň trochu připomíná realitu je důvod proč mě to baví. A neřeším to co vy.

+1/0
18.3.2014 12:13

J17i43ř63í 54J25u11ř38i64c28a 2528943601

Ne, nestačilo. Ale kdybych chtěl realitu tak nehraju wot. A full details to nezachrání.

0/0
18.3.2014 15:55

P75e24t74r 54U81r30b82á82n73e34k 3491689737448

Hergot, příspěvek se mi někam ztratil tak píšu podruhé :-) Máte pravdu že často vylepšené screenshoty od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře nejsou vypovídající. Ale screeny od recenzenta, které jsou v nižší než maximální kvalitě také ne (pokud zrovna neporovnává vliv nastavení na výkon a kvalitu). Kdybyste to tady nenapsal do diskuze, také bych nabyl mylného dojmu, že jsou textury tak mizerné. Celá sestava není katastrofa, pouze grafická karta. Jinak dobrá recenze, jen ty screeny, jen ty screeny... :-)

+1/0
17.3.2014 10:24

P72e17t30r 20U60r57b94á60n70e79k 3261349317588

no a jsou tu oba ;-D

0/0
17.3.2014 10:25

J95a92r28o37m26i57r 77C76e65r26m88a25k 7239664258812

8-o Vy asi budete tezky autista.

0/0
17.3.2014 11:55

M92i94c80h79a38l 31N43a18c90h46t64m24a53n93n 8387572977330

Bylo by fajn to v recenzi zmínit.

0/0
17.3.2014 10:05

H85e79r16b21e51r26t 66V94á51c13l30a45v43s38k45ý 4879855311532

Jeden hi-tech postřeh - v galerii čtenář nepozná, jestli hra jela 5 nebo 60 FPS. Neexistuje proto důvod dělat hnusné printscreeny.

+3/0
17.3.2014 15:37





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.