Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Titanfall nezklamal. Je to nejlepší střílečka posledních let

Ještě v roce 2012 by to bylo něco těžko představitelného. Kdyby mi někdo řekl, že autoři Call of Duty vytvoří nejzábavnější síťovou střílečku posledních let, nevěřil bych. Titanfall má však chyb jen velmi málo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M43i87c45h43a75l 85K25a28l15a50š 7869246819

Ať je tu taky názor, který hru nehaní.

Hra je to výborná. Dynamická a rychlá. Nápadité mapy, vyvážená gameplay (krom pár detailů). A celkově je to první důstojný nástupce na poli rychlo tempových FPS her po Q3A (ano, od té doby žádná jiná hra nebyla!).

0/0
24.5.2014 7:30

F36i80l24i42p 58S81c77h78n20e97i97d25e81r 3902399614

Hodně divná recenze. Hru jsem nehrál, ale stačilo mi kouknout na Angry Joe review a hned mi bylo jasno. Hra má 4 hodinovou ( 2 hod. za jednu frakci) kampaň,  nechápu jak to nemůže být v negativech. Žádné mikrotranskace v pozitivech bych pochopil, kdyby hra měla model F2P. U hry za plnou cenu je to nesmysl.

0/0
26.3.2014 13:45

L94u50k19á91š 54N12o42v51á93k 1980465830795

Prej nejlepší... Já vidím pěkně velkou blbost, za spoustu peněz, která potřebuje mediální podporu, aby si to lidi koupili... Bude to jedna z těch her co si člověk koupí za 50€ a pak lituje toho, že si to kupoval.

+1/0
19.3.2014 11:55

D37a75n59i77e70l 88P75a64v38l71í58k 2604936608960

Vskutku zajímavé na té hře je to, že na zabití nepřítele (pilot vs. pilot) potřebujete několik zásahů ze střelné zbraně, ale jeden melee kopanec nepřítele zabije instantně;-D A nebo se můžete úplně vykálet na Titana a jen tak zabíjet hloupá AIčka. A co se nestane, na koneci hry skončíte na prvním místě.R^A než k tomu EA přidá další placená DLC, to je jen otázka času. To by totiž nebyla EA, jak je známe. Vkládal jsem v to nějaké naděje, vypadalo to docela dobře. I to téma se mi líbí. Ale v posledních letech prakticky každá hra od EA stojí za prd. Už si radši nic od nich kupovat nebudu. Snad jen EA Sports NHL jim ještě kupovat budu, ale tam už taky začínají celkem blbnout.

+2/0
17.3.2014 22:11

S15t81a79n45i16s35l60a48v 53N71o87v36a44k 7398619303163

Porad premyslim jestli si to poridit. Mam ted BF4, a tam kdybych si dal vse na minimum tak bych asi nehral protoze bych nikoho nevidel na vetsi vzdalenost. Online hry sice nejsou tak moc o grafice ale schopnostech hrace se zorinetovat v prostredi a nedostat se na konec zebricku. Ale ta grafika pomaha napriklad rozeznat ker od vojaka. ;-)

0/0
17.3.2014 13:08

A28n10d48r19e31j 59B53r28a80b11e11c 4882221857714

S tim v Titanfall problem nebyva. Ta hra je dost barevna a nevybavuju si, ze by se s nastavenim menila vykreslovaci vzdalenost.

0/0
17.3.2014 13:38

O31n96d45ř68e48j 97L39o17š49o48t25h 9470182684682

Ty screeny jsou z PC? Vypadají dost otřesně 8-o

+2/0
17.3.2014 21:33

A46l37e33š 48J38a43v16ů77r34e79k 2772559930480

ja jsem v bF4 na konci, ve spodni casti,  zebricku tarka pokazde, a vetsinou me to nevadi :-) . Ale nekdy me to pekne s... . :-)

0/0
17.3.2014 14:21
Foto

M87a26r56e36k 29T87o45n 8982548798679

Pojede mi to na AMD 3,2 Grafika 256MB ?

0/−1
25.3.2014 14:52

M12a62r39t49i61n 23F25i94a41l72a 7671818433613

Zatím žádné mikrotransakce jako plus u hry, která stojí 1000 v základu? Kam ten herní svět dospěl, když je něco takového označeno jako výhoda hry.:-(

+15/0
17.3.2014 10:07

M90a53r50t50i29n 59P80o81c80h30m60a78n 6478639872

Presne. Ja bych asi preferoval model hrani zdarma s mitrotransakcemi, jako je to treba v LoL (a tam jsem ty penize nakonec rad utopil). Protoze mam obavu, ze tohle by me za chvilku nebavilo a nechce se mi vyhazovat litr za to, abych to zjistil :)

+1/−5
17.3.2014 12:21

R11u43d74a 92S98l75a30v89í82k 5913178206721

Kam by měl dospět? Za posledních 10 let je prodejní cena her prakticky stejná, ale náklady vzrostly 10-100x. Někde ty peníze na vývoj vzít musejí.

0/−1
17.3.2014 14:15

M59a85r95t72i16n 84P98o37k64o26r72n58y 1161329245754

Tak pred 20 lety byly hry proti dnesku pekne drahy. Ale kdyz si vezmes kolik kusu se prodalo tehdy a kolik dnes, tak si mohou dovolit jit s cenou dolu, stejne jako do toho spat spoustu prachu.

Pak ovsem nastava daleko vetsi problem, kdyz se nesplnej predpokladane prodeje.

+2/0
17.3.2014 14:30

A61l60e78x50a11n42d95r 47C90h60y69t83i42l 2764902425631

Pred dvaceti lety tady hlavne hry nikdo moc nekupoval, to se kopirovalo na diskety a predavalo i s virama ze tridy do tridy. Onehalf rulez!

+1/0
17.3.2014 23:55

O17n75d95ř31e33j 24L31o89š38o94t20h 9600272474252

1000 v zakladu je jeste dobry, vic me vadi to, ze pokud chci hru koupit online treba pres origin, tak je o dost drazsi, coz nechapu. BF4 tam stoji porad v prepoctu 1650 Kč, na xzonu byl v den vydani za 1100 myslim a ja ho koupil pred par dny v elektrowordu za 600 Kč. Nevim, za co si mam na originu priplatit 1000 Kč ;-€

+3/0
17.3.2014 22:02

J50a49n 81R58y20c71h81t98á25ř 4227402392934

Opět jedna "oduševnělá" hra, kde se nestřílí, neseká mečem a krev neteče proudem . . .o)))

+2/−9
17.3.2014 8:19

L65u72k56á50š 76M37i81c18h91a84l 3327646673898

Bohuzel musim dat za pravdu kolegovi. Tahle hra sice neni o grafice (i kdyz neni vylozene spatna), ale nektery textury, hlavne tu uvnitr lodi, jsou jak z dob Doom 3 to v dnesni dobe trosku kazi jinak vyborny dojem. Navic, kdyz clovek vezme, ze na PC ma hra monstroznich 50GB...

+7/−1
17.3.2014 7:08

M82a94r80t95i51n 78N21o72v69ý 7943908262

Kdyby sis to zahrál a pošteloval nastavení, tak víš že ta hra může vypadat daleko lépe než jak to preferuje pan recenzent.

0/0
17.3.2014 7:59

M51i76c46h12a64l 60N66a79c23h11t22m12a67n42n 8247592827590

V takovém případě by to ale mělo být v recenzi zmíněno. Screenshoty jsou součástí recenze a v tomto případě tedy tu hru prezentují hůře, než jaká je doopravdy.

+3/0
17.3.2014 10:07

L97u62k38á75š 39M30i14c48h69a43l 3137486313798

Pardon pane odborník, ale textury mám nastavené na Insane a nějak to pořád není ono. Hra sice nevypadá vůbec špatně, ale některé textury jsou prostě slabší a .

+1/0
17.3.2014 17:11

J14a74n 72K31a50r21e70l 30N52o65v31a49k 5796314238916

38GB je nekomprimovanej zvuk.. je to spatny.. hra taky v podstate po par hodinach nema co nabidnout

0/0
17.3.2014 9:36

H79y57n43e93k 64Š69l22a12h17ů12n97e25k 4389863756489

Ty hraješ MP hry jen pár hodin?

0/0
17.3.2014 10:35

A37n89t60o55n71í93n 16H26o37l57í81k 8167613464500

Tech 50 giga totiz nejsou textury, jak se mnozi puvodne domnivali, ale pry chybou na strane Originu rozkomprimovane audio, ktere u teto hry ma snad 10 jazykovych variant. Osobne rozhodne pockam, az to trochu zalataji ..

0/0
17.3.2014 13:35

M56i15c74h78a42l 36N29a71c11h75t56m92a63n45n 8327922617150

Já vím, že hry nejsou jenom o grafice, a že v pohybu to vypadá daleko lépe, ale ty textury jsou vážně otřesné.

+6/−3
17.3.2014 0:43

A75n77d85r25e95j 64B32r74a36b41e28c 4292651957424

Mam vse na minimum kvuli stabilnim 60 snimkum za vterinu. Vse na maximalni nastaveni bude vypadat uplne jinak.

+6/−1
17.3.2014 0:45

P33e65t88r 19U25r74b71á80n96e95k 3201499107538

To Vám v redakci na recenze nemůžou pořídit pořádné PC? Celkem to kazí dojem z recenze.

+7/0
17.3.2014 9:52

A21n60d78r95e90j 65B81r28a80b77e42c 4592231707324

Neni to lepsi nez ty vypulirovane screenshoty, ktere o hre nic nevypovidaji? Jinak tady je moje sestava. Rekl bych, ze to neni az takova katastrofa: CPU Intel Core i5 2500K (3,3GHz); GPU Gainward GTX 570 Phantom, 1280MB GDDR5; paměť 4x4GB DDR3 1600MHz.

+1/−2
17.3.2014 10:05

P39e77t20r 67U82r48b70á59n21e64k 3181659387848

Té otázce možná úplně nerozumím. Pokud myslíte často upravené screeny od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře tak máte pravdu. Ale screenshot od recenzenta na nižší než maximální nastavení kvality není také vypovídající. Kdybyste to nedovysvětlil zde v diskuzi, tak bych si na základě screenshotů myslel, že textury jsou opravdu tak příšerné. Ta sestava katastrofa to není, ale ta grafika bude asi slabinou.

+3/−1
17.3.2014 10:16

H70y83n13e52k 78Š44l75a45h10ů83n27e98k 4729513276859

Proč je v online hře grafika slabinou? Všichni, co znám, si detaily dávají na minimum.

0/−1
17.3.2014 10:36

P84e95t61r 22U23r57b49á89n88e88k 3131949507208

Tak asi mají všichni co znáte slabá PC.

+2/−1
17.3.2014 10:41

L30u80k77á75š 11H42r66d24l22i85č14k40a 8154681497961

Často se nastavuje grafika v multiplayer střílečkách tak, aby model hráčů co nejvíce vynikal, vypnou se třeba různé barevné filtry, stíny, přelivy, různý prach, tráva apod.

+1/0
17.3.2014 19:08

H62y73n96e97k 50Š59l25a48h95ů80n80e18k 4119683246939

Jak píše Hrdlička. Viditelnost nepřátel + vyšší fps. 60 fps je na nějaké soutěživé hraní málo.

0/0
18.3.2014 11:01

A67n34d81r83e41j 58B38r41a80b54e90c 4922721267934

Novou grafickou by to zrejme sneslo. Ono jde take o to, co od hrani ocekavate. Spousta lidi se pri hrani on-line spokoji s prumerem okolo 40fps a preferuji hezci grafiku. Ja kdysi hraval zavodne a cokoliv pod stabilnich sedesat je pro mne neprijatelne. Mozna udelame jeste nejake obrazem, kde natipam obrazky na vyssi nastaveni.

+8/−1
17.3.2014 11:06

H74e91r89b47e52r78t 12V23á48c10l69a73v42s28k72ý 4569865131292

Proč do toho motáte irelevantní zkazky o osobních preferencích? Každý hra si zaslouží být prezentována na maximální detaily, i kdyby si autor nakrásně liboval v černobílém provedení.

+1/−4
17.3.2014 15:46

J97i56ř39í 18J25u18ř82i13c35a 2348653501

A proč, pro mne je více odpovídající screeshot na střední nastavení. Nepotřebuji vidět jak to vypadá na něčem, na co nehraji. A u stříleček opravdu preferuji viditelnost, takže různé kouře  a pod vypínám. Ale obrázek z průměrného nastavení preferuji.

+1/0
18.3.2014 8:40

P55e16t43r 37U38r98b54á75n92e97k 3601499657688

Pro koho vlastně ty hry dělají, když si všichni vypínají detaily :-) Já to hraju pro zábavu a zážitek a k tomu většinou patří hezká grafika.

+1/0
18.3.2014 8:50

J11i50ř37í 61J55u44ř63i64c10a 2848913871

No, třeba u wotka mi kouř brání ve výhledu a soupeři ne. A navíc jedu na hezkých 110FPS. ;-D

0/0
18.3.2014 9:50

P63e23t86r 38U55r17b15á72n40e74k 3861529787588

Tak to by vám možná postačovalo nějaké Wot pro osmibity, místo tanků čtverečky a místo stromů křížky. Mám myslím dostatečných 60+ fps při full detailech. To že to díky tomu aspoň trochu připomíná realitu je důvod proč mě to baví. A neřeším to co vy.

+1/0
18.3.2014 12:13

J36i63ř63í 38J54u88ř79i63c61a 2488493701

Ne, nestačilo. Ale kdybych chtěl realitu tak nehraju wot. A full details to nezachrání.

0/0
18.3.2014 15:55

P33e79t57r 66U51r30b50á10n52e47k 3691309667848

Hergot, příspěvek se mi někam ztratil tak píšu podruhé :-) Máte pravdu že často vylepšené screenshoty od vydavatele, které neodpovídají skutečné hře nejsou vypovídající. Ale screeny od recenzenta, které jsou v nižší než maximální kvalitě také ne (pokud zrovna neporovnává vliv nastavení na výkon a kvalitu). Kdybyste to tady nenapsal do diskuze, také bych nabyl mylného dojmu, že jsou textury tak mizerné. Celá sestava není katastrofa, pouze grafická karta. Jinak dobrá recenze, jen ty screeny, jen ty screeny... :-)

+1/0
17.3.2014 10:24

P61e23t89r 52U23r72b97á27n89e73k 3831469337538

no a jsou tu oba ;-D

0/0
17.3.2014 10:25

J47a92r88o16m79i88r 64C84e31r39m32a49k 7819574908502

8-o Vy asi budete tezky autista.

0/0
17.3.2014 11:55

M12i49c48h11a74l 16N65a44c58h74t85m86a56n14n 8287582407430

Bylo by fajn to v recenzi zmínit.

0/0
17.3.2014 10:05

H30e62r82b84e97r37t 62V22á40c41l61a72v70s57k77ý 4879985771802

Jeden hi-tech postřeh - v galerii čtenář nepozná, jestli hra jela 5 nebo 60 FPS. Neexistuje proto důvod dělat hnusné printscreeny.

+3/0
17.3.2014 15:37







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.