Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls budou fanoušci originálu milovat

Konec aukcí, lepší výbava z monster, adventure mód s nebývale hutnou akcí a také pátý akt a křižák. Rozšíření Reaper of Souls pro akční Diablo 3 je zkrátka fanouškův splněný sen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D40a27v74i47d 11H79u41s33t65á71k 5123546245265

Úžasné, tak že po 2 letech konečně vydali hru, která má s Diablem společného více, než jen název. Super, začínám uvažovat, že bych so to teď i pořídil (alespoň dle dosavadních reakcí se zdá, že už se to hratelnostně začíná blížit Diablu 2, paráda). Mám jen pár drobných dotazů, pro ty co to hrajou. Za 1/ je nějak možné předávat itemy mezi postavama v rámci jednoho účtu? Mám na mysli, když mi s barbarem dropne perfektní item pro křižáka, můžu mu ho nějak předat? A za 2/ předpokládám, že je tu stále nutnost být neustále online, nebo už to není nutné? Za odpovědi předem moc děkuji.

0/0
1.4.2014 15:57

V97o51j93t48a 63P15a39t92k88o90s 8680928828103

Máte společnou truhlu, věci co tam dáte jsou sdílené pro všechny postavy na účtu. A ano, stále je nutnost být online.

+4/−1
1.4.2014 16:25

D25a20v50i30d 25H68u54s36t24á51k 5573446495285

Díky moc za všechny odpovědi, málem jsem si to už koupil, ale narazil jsem na českou fanstránku, kde jsou popsané připravované změny v novém patchi (Real life se má jmenovat). Konečně bude možnost hrát offline (HURÁ!!!), ale zároveň budou prý všechny postavy jen v HC modu a spousta dalších změn, tak že s koupí radši počkám až po patchi.

0/0
3.4.2014 20:32

D27a13v83i26d 18H57u41s34t93á11k 5103566415465

Aha, tak nic. Článek byl z 1.4. ,tak sem se nechal nachytat. A asi si to koupím, ještě jednou díky.

0/0
3.4.2014 21:22

F37i83l78i17p 96V41o17k55u31r80k39a 8555702710364

Může se to přes "banku", ale ze SC na HC(a obráceně) to nejde.

Online musí být :-/

0/0
1.4.2014 16:25

M51i90c29h64a21l 75T84o16m51á83n35e68k 9907259486

miluji tyhle vylevy, zvlast kdyz d2 bylo dobre az cca od patche 1.11 LoD datadisku, do te doby to byla jeste vetsi nuda nez bylo po vydani D3

+1/0
1.4.2014 19:00

O30n67d36ř17e97j 40K72o49p47e18c20k71ý 6800125867628

Ten příspěvek nepovažuji za výlev, ale naprosto souhlasím s tím, že mnoho lidí hrálo D2 LoD 1.11 nebo vyšší a málokdo si pak uvědomuje, že ze začátku to také nestálo za mnoho :-)

+1/0
1.4.2014 21:10

J85a69n 96C51h20v79á90t30a70l 7523767377333

Souhlasím, že se datadisk povedl, ale 5 akt na 5-6 hodin fakt není. Přesto není ani úplně krátký.

0/0
1.4.2014 10:21

O70n71d26ř39e82j 60K70o28p62e72c95k78ý 6500815567108

Hodně záleží na jaké obtížnosti s hraje :-)

+1/0
1.4.2014 18:28

J13a13n 13B63a31l48e98k 3939727381494

Nějak jsem myslel, že originálem je míněno Diablo (1). Naštěstí mne hned první odstavec vytrhl z omylu, takže opět a stále pokračuje čirý nezájem o Diablo 3, které se ani nechová jako Diablo...

0/−7
1.4.2014 9:14

O75n16d46ř55e62j 45K26o75p45e93c42k97ý 6510265437328

A hrál jsi to vůbec?

+2/0
1.4.2014 13:11

M95i10r71o68s97l44a29v 67K48r72u72p12a 7314721318650

Obecne se RoS moc povedl.

Mozna by stalo za to zminit i moznost enchantingu (vymenit jednu vlastnost za jinou stejne kategorie), transmog (zmena kompletniho vzhledu veci) a take velky focus na crafting.

Pro zcela nove hrace muze byt trochu brzdou take nedostatek zlata, protoze craft, enchanting, transmog zadaji pomerne hodne zlata, ktere pro hrace, kteri si do RoS nepripravili rezervu par desitek milionu az po nekolik miliard mohout byt velkym problemem.

+2/0
31.3.2014 13:06

M54i21c93h22a26l 27T42o43m34á15n21e16k 9707159616

jakmile je pristupny adventure mod, goldy jdou celkem rychle a mats az na ten specialni, ci legendarni se da taky pekne farmit, navic, blood shardy to do zacatku slusne jisti :P

0/0
31.3.2014 13:46

M47i86r25o12s92l10a68v 50K41r85u77p16a 7894711238530

Tak ano blood shardy jsou dobre - specialne na zakladni gear na 70ce pro druhou a dalsi postavu. Ale za lepsi gemy jsem dal pekny balik - jsem od zacatku RoS cca 30 milionu v minusu oproti stavu, kdy jsem zacinal a to jsem pomerne setrivy ;-D.

0/0
2.4.2014 21:43

R71o71m75a53n 40V31o31c16e77t67k38a 9443911326238

A opravdu autor hral poctive, nebo casti clanku opsal? Co to je za blabol o paragonech a ste urovni? Pargony jsou dostupne vzdy! Tzn. kdyz mam par. 55, tak jej maji vsechny postavy, jen je nutne rozliseni Sc a Hc.

Jinak autor vubec nezminuje Sc a Hc hrani, jen obtiznosti.... 

Kde je zminka o klanech?

Proto autorovi doporucuji, sedni si, zapni Hc a po stem paragonu napis znovu, nas klan tak hraje a versina ma Hc paragon +200.

Pekny den vsem, HoA Milva

0/−9
31.3.2014 6:52

D96a43v21i35d 25S15i70l37l64m84e69n 6619354478209

Dobrý den, děkuji za reakci. Uvedená věta pro systém Paragon má být pouze příkladem...

V recenzi lze bohužel obtížně postihnout každou jednotlivost, ani to není jejím účelem.

+8/0
31.3.2014 8:06

O52n71d20ř60e48j 43K93o61p30e25c65k19ý 6340355717338

Žádný blábol o paragonech a sté úrovni jsem nezaznamenal, jen zmínku o paragonech obecně a o tom, že jej mají všechny postavy, jak jsi koneckonců sám zmínil.

Recenze je o RoS, tudíž proč se bavit o HC a SC režimu? Ony se nějak s příchodem datadisku zásadně změnily?

Něco o klanech a celkově lepší sociální interakci bych čekal taky, ale co už :-)

Pro příště více číst, méně kritizovat ;-)

+10/−1
31.3.2014 8:08

P57e19t72r 80T72a77b45o97r48s11k43y 8217672707697

HC Paragon 200+ je zalostne malo. Chlubit se tim je k smichu.

0/−5
31.3.2014 8:25

M94a67r66e24k 65Š33e41b82e78s12t80a 2903201593957

no, ono vůbec mluvit o tom kdo má větší paragon je jak hádat se kdo si víc prdne (jebákstyle).......ať si každej hraje jak chce ne???!!!

+6/0
31.3.2014 8:52

O46n12d91ř61e21j 52T62r66o47j74a35n 7229220478989

200+ je málo? V HC? Já mám v softcore paragon 90 a jsem rád... Navíc v HC většinou chcípneš na lag a musíš znova levelovat.. Takže nechápu, jak může být paragon 200 málo.

+6/0
31.3.2014 10:20

F82i93l59i54p 69V51o66k20u15r10k26a 8355932770914

Nemá cenu řešit. Lidi budou mít stále potřebu si ho přeměřovat kdo ho má většího. ;-D

+5/−1
31.3.2014 10:32

M86i34c48h51a63l 41T28o16m59á26n42e11k 9297499396

jenze paragon ti zustane ne? urcite pokud na to hc mas ty 60ky dve, nevim jak to bdue kdyz wipnes jedinou ale podle me by mel paragon i tka zustat a v clanku skutecne bylo amozna i je, nedivla jsem se jeslti to opravili, ze paragon pro ostatni chary se bere az do 100lvl paragonu, coz skutecne neni pravda

a ego honici pres paragon, doufam ze vma to aspon zlepsuje naladu :)

+2/0
31.3.2014 13:44

O21n28d45ř78e29j 86T41r64o88j54a78n 7909860608939

Paragon zůstane, ale i to levelování nový postavy zabere nějaký čas. A levelování paragon levelů taky není žádný med.

0/0
31.3.2014 15:17

M27i68c87h55a87l 10T72o69m82á67n64e87k 9987389376

jasne ale vzhledem k tomu ze ti zustane paragon, pak i crafty tak to levleni je neskutecne easy a pak kdyz se podari si nafarmit itemy do zasoby nejlepe nejake lvl 70 s redukcema na lvl use tak je to pak celkem prochazka k tomu adventure mod, kde se vyuzit gamlibngu a kdyz je dobry gear, jde to pak skoro samo

0/0
31.3.2014 18:00

V49i46k69t74o87r 97T88o24m57a14s54k69o 9593965845493

Wow, cakal som, ze tu najdem nejaku plodnu diskusiu u recenzii a samotnej hre. Namiesto toho si tu par zamindrakovanych ludi riesi nejaky paragon level. Omg, myslim ze je uplne jedno ci ma niekto paragon 100,200,1000 alebo neviem kolko. Ak ma niekto tolko volneho casu, ze dosiahne paragon 200 HC, tak je to fakt ubohe. Ludia, zobudte sa, hry su pre zabavu a odreagovanie sa a nie pre zabijanie vsetkeho volneho casu a este hadanie sa o naprostych nezmysloch. 

Inak recenzia fajn, aj ked v niektorych momentoch som mal tiez pocit, ze autor nevie uplne o com pise. Ale snad to aspon hral :) 

RoS je velmi vydareny datadisk, akorat je smutne, ze si clovek musi zaplatit zase plnu cenu ako za povodne Diablo 3, len aby dostal to, co malo byt uz v povodnej hre. Az teraz Diablo 3 vyzera tak ako malo vyzerat na zaciatku.

+2/−3
31.3.2014 22:13
Foto

M41a54r64t98i73n 22P73a61u38l 4478572617210

To myslíte vážně, ty videa v 360p nebo kolik to vůbec je?

+4/−3
31.3.2014 0:39

G64a98b41r36i61e14l 42H30o21r72t95e37n 9531399503424

Buďme realisté. Tohle vám redaktoři neřeknou, protože nesmí, ale jde o prachy - 1080p stream předpokládá výrazně silnější konektivitu a další věci, které se prostě nevyplatí.

0/0
31.3.2014 22:50





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.