Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls budou fanoušci originálu milovat

Konec aukcí, lepší výbava z monster, adventure mód s nebývale hutnou akcí a také pátý akt a křižák. Rozšíření Reaper of Souls pro akční Diablo 3 je zkrátka fanouškův splněný sen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D56a35v87i61d 85H58u88s81t28á91k 5963926265365

Úžasné, tak že po 2 letech konečně vydali hru, která má s Diablem společného více, než jen název. Super, začínám uvažovat, že bych so to teď i pořídil (alespoň dle dosavadních reakcí se zdá, že už se to hratelnostně začíná blížit Diablu 2, paráda). Mám jen pár drobných dotazů, pro ty co to hrajou. Za 1/ je nějak možné předávat itemy mezi postavama v rámci jednoho účtu? Mám na mysli, když mi s barbarem dropne perfektní item pro křižáka, můžu mu ho nějak předat? A za 2/ předpokládám, že je tu stále nutnost být neustále online, nebo už to není nutné? Za odpovědi předem moc děkuji.

0/0
1.4.2014 15:57

V77o29j55t30a 93P57a14t38k36o86s 8930588228793

Máte společnou truhlu, věci co tam dáte jsou sdílené pro všechny postavy na účtu. A ano, stále je nutnost být online.

+4/−1
1.4.2014 16:25

D21a93v85i87d 59H21u42s98t15á19k 5983556695845

Díky moc za všechny odpovědi, málem jsem si to už koupil, ale narazil jsem na českou fanstránku, kde jsou popsané připravované změny v novém patchi (Real life se má jmenovat). Konečně bude možnost hrát offline (HURÁ!!!), ale zároveň budou prý všechny postavy jen v HC modu a spousta dalších změn, tak že s koupí radši počkám až po patchi.

0/0
3.4.2014 20:32

D15a66v46i66d 55H27u34s44t84á15k 5753306615485

Aha, tak nic. Článek byl z 1.4. ,tak sem se nechal nachytat. A asi si to koupím, ještě jednou díky.

0/0
3.4.2014 21:22

F98i12l74i26p 89V76o18k92u50r32k41a 8315212820884

Může se to přes "banku", ale ze SC na HC(a obráceně) to nejde.

Online musí být :-/

0/0
1.4.2014 16:25

M73i75c32h69a52l 31T21o72m95á72n79e40k 9467779956

miluji tyhle vylevy, zvlast kdyz d2 bylo dobre az cca od patche 1.11 LoD datadisku, do te doby to byla jeste vetsi nuda nez bylo po vydani D3

+1/0
1.4.2014 19:00

O21n51d27ř90e75j 73K87o86p72e80c21k38ý 6430755237348

Ten příspěvek nepovažuji za výlev, ale naprosto souhlasím s tím, že mnoho lidí hrálo D2 LoD 1.11 nebo vyšší a málokdo si pak uvědomuje, že ze začátku to také nestálo za mnoho :-)

+1/0
1.4.2014 21:10

J16a60n 47C21h34v44á83t83a52l 7873607567343

Souhlasím, že se datadisk povedl, ale 5 akt na 5-6 hodin fakt není. Přesto není ani úplně krátký.

0/0
1.4.2014 10:21

O23n12d29ř16e77j 50K29o91p77e16c74k49ý 6690705317408

Hodně záleží na jaké obtížnosti s hraje :-)

+1/0
1.4.2014 18:28

J96a75n 88B22a29l91e78k 3889537811194

Nějak jsem myslel, že originálem je míněno Diablo (1). Naštěstí mne hned první odstavec vytrhl z omylu, takže opět a stále pokračuje čirý nezájem o Diablo 3, které se ani nechová jako Diablo...

0/−7
1.4.2014 9:14

O31n21d23ř35e53j 94K19o65p16e71c68k71ý 6540825377398

A hrál jsi to vůbec?

+2/0
1.4.2014 13:11

M71i35r91o41s65l93a39v 70K78r39u45p21a 7874581348960

Obecne se RoS moc povedl.

Mozna by stalo za to zminit i moznost enchantingu (vymenit jednu vlastnost za jinou stejne kategorie), transmog (zmena kompletniho vzhledu veci) a take velky focus na crafting.

Pro zcela nove hrace muze byt trochu brzdou take nedostatek zlata, protoze craft, enchanting, transmog zadaji pomerne hodne zlata, ktere pro hrace, kteri si do RoS nepripravili rezervu par desitek milionu az po nekolik miliard mohout byt velkym problemem.

+2/0
31.3.2014 13:06

M22i44c57h33a15l 61T91o21m39á98n94e48k 9647209946

jakmile je pristupny adventure mod, goldy jdou celkem rychle a mats az na ten specialni, ci legendarni se da taky pekne farmit, navic, blood shardy to do zacatku slusne jisti :P

0/0
31.3.2014 13:46

M81i58r23o49s53l42a92v 59K96r24u10p89a 7944701138130

Tak ano blood shardy jsou dobre - specialne na zakladni gear na 70ce pro druhou a dalsi postavu. Ale za lepsi gemy jsem dal pekny balik - jsem od zacatku RoS cca 30 milionu v minusu oproti stavu, kdy jsem zacinal a to jsem pomerne setrivy ;-D.

0/0
2.4.2014 21:43

R59o38m71a59n 43V72o29c76e52t42k28a 9253491956768

A opravdu autor hral poctive, nebo casti clanku opsal? Co to je za blabol o paragonech a ste urovni? Pargony jsou dostupne vzdy! Tzn. kdyz mam par. 55, tak jej maji vsechny postavy, jen je nutne rozliseni Sc a Hc.

Jinak autor vubec nezminuje Sc a Hc hrani, jen obtiznosti.... 

Kde je zminka o klanech?

Proto autorovi doporucuji, sedni si, zapni Hc a po stem paragonu napis znovu, nas klan tak hraje a versina ma Hc paragon +200.

Pekny den vsem, HoA Milva

0/−9
31.3.2014 6:52

D28a41v30i20d 96S62i62l92l18m29e97n 6949434118579

Dobrý den, děkuji za reakci. Uvedená věta pro systém Paragon má být pouze příkladem...

V recenzi lze bohužel obtížně postihnout každou jednotlivost, ani to není jejím účelem.

+8/0
31.3.2014 8:06

O48n20d32ř51e15j 45K94o54p84e80c94k18ý 6330315957958

Žádný blábol o paragonech a sté úrovni jsem nezaznamenal, jen zmínku o paragonech obecně a o tom, že jej mají všechny postavy, jak jsi koneckonců sám zmínil.

Recenze je o RoS, tudíž proč se bavit o HC a SC režimu? Ony se nějak s příchodem datadisku zásadně změnily?

Něco o klanech a celkově lepší sociální interakci bych čekal taky, ale co už :-)

Pro příště více číst, méně kritizovat ;-)

+10/−1
31.3.2014 8:08

P44e30t90r 70T96a75b68o12r65s20k27y 8487172377367

HC Paragon 200+ je zalostne malo. Chlubit se tim je k smichu.

0/−5
31.3.2014 8:25

M33a31r67e61k 33Š17e26b73e80s31t96a 2983281363657

no, ono vůbec mluvit o tom kdo má větší paragon je jak hádat se kdo si víc prdne (jebákstyle).......ať si každej hraje jak chce ne???!!!

+6/0
31.3.2014 8:52

O85n33d16ř63e86j 76T93r93o30j21a85n 7109830538229

200+ je málo? V HC? Já mám v softcore paragon 90 a jsem rád... Navíc v HC většinou chcípneš na lag a musíš znova levelovat.. Takže nechápu, jak může být paragon 200 málo.

+6/0
31.3.2014 10:20

F87i37l20i98p 72V20o33k13u68r40k57a 8955842170194

Nemá cenu řešit. Lidi budou mít stále potřebu si ho přeměřovat kdo ho má většího. ;-D

+5/−1
31.3.2014 10:32

M98i74c17h44a97l 40T48o33m83á24n45e93k 9567629596

jenze paragon ti zustane ne? urcite pokud na to hc mas ty 60ky dve, nevim jak to bdue kdyz wipnes jedinou ale podle me by mel paragon i tka zustat a v clanku skutecne bylo amozna i je, nedivla jsem se jeslti to opravili, ze paragon pro ostatni chary se bere az do 100lvl paragonu, coz skutecne neni pravda

a ego honici pres paragon, doufam ze vma to aspon zlepsuje naladu :)

+2/0
31.3.2014 13:44

O95n92d70ř22e90j 49T13r43o29j55a86n 7589970288879

Paragon zůstane, ale i to levelování nový postavy zabere nějaký čas. A levelování paragon levelů taky není žádný med.

0/0
31.3.2014 15:17

M45i55c69h46a96l 50T16o36m90á61n90e44k 9497869816

jasne ale vzhledem k tomu ze ti zustane paragon, pak i crafty tak to levleni je neskutecne easy a pak kdyz se podari si nafarmit itemy do zasoby nejlepe nejake lvl 70 s redukcema na lvl use tak je to pak celkem prochazka k tomu adventure mod, kde se vyuzit gamlibngu a kdyz je dobry gear, jde to pak skoro samo

0/0
31.3.2014 18:00

V69i30k68t49o83r 69T47o85m87a31s62k29o 9463975115893

Wow, cakal som, ze tu najdem nejaku plodnu diskusiu u recenzii a samotnej hre. Namiesto toho si tu par zamindrakovanych ludi riesi nejaky paragon level. Omg, myslim ze je uplne jedno ci ma niekto paragon 100,200,1000 alebo neviem kolko. Ak ma niekto tolko volneho casu, ze dosiahne paragon 200 HC, tak je to fakt ubohe. Ludia, zobudte sa, hry su pre zabavu a odreagovanie sa a nie pre zabijanie vsetkeho volneho casu a este hadanie sa o naprostych nezmysloch. 

Inak recenzia fajn, aj ked v niektorych momentoch som mal tiez pocit, ze autor nevie uplne o com pise. Ale snad to aspon hral :) 

RoS je velmi vydareny datadisk, akorat je smutne, ze si clovek musi zaplatit zase plnu cenu ako za povodne Diablo 3, len aby dostal to, co malo byt uz v povodnej hre. Az teraz Diablo 3 vyzera tak ako malo vyzerat na zaciatku.

+2/−3
31.3.2014 22:13
Foto

M41a95r91t62i54n 58P17a74u77l 4358712117710

To myslíte vážně, ty videa v 360p nebo kolik to vůbec je?

+4/−3
31.3.2014 0:39

G16a79b64r57i40e34l 34H38o61r30t85e54n 9231739533434

Buďme realisté. Tohle vám redaktoři neřeknou, protože nesmí, ale jde o prachy - 1080p stream předpokládá výrazně silnější konektivitu a další věci, které se prostě nevyplatí.

0/0
31.3.2014 22:50







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.