Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Diablo 3: Reaper of Souls budou fanoušci originálu milovat

Konec aukcí, lepší výbava z monster, adventure mód s nebývale hutnou akcí a také pátý akt a křižák. Rozšíření Reaper of Souls pro akční Diablo 3 je zkrátka fanouškův splněný sen.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D76a57v23i86d 29H54u50s74t10á47k 5703596465695

Úžasné, tak že po 2 letech konečně vydali hru, která má s Diablem společného více, než jen název. Super, začínám uvažovat, že bych so to teď i pořídil (alespoň dle dosavadních reakcí se zdá, že už se to hratelnostně začíná blížit Diablu 2, paráda). Mám jen pár drobných dotazů, pro ty co to hrajou. Za 1/ je nějak možné předávat itemy mezi postavama v rámci jednoho účtu? Mám na mysli, když mi s barbarem dropne perfektní item pro křižáka, můžu mu ho nějak předat? A za 2/ předpokládám, že je tu stále nutnost být neustále online, nebo už to není nutné? Za odpovědi předem moc děkuji.

0/0
1.4.2014 15:57

V68o41j10t23a 65P24a44t67k47o94s 8430918678503

Máte společnou truhlu, věci co tam dáte jsou sdílené pro všechny postavy na účtu. A ano, stále je nutnost být online.

+4/−1
1.4.2014 16:25

D96a29v64i82d 12H98u24s30t37á17k 5613956635325

Díky moc za všechny odpovědi, málem jsem si to už koupil, ale narazil jsem na českou fanstránku, kde jsou popsané připravované změny v novém patchi (Real life se má jmenovat). Konečně bude možnost hrát offline (HURÁ!!!), ale zároveň budou prý všechny postavy jen v HC modu a spousta dalších změn, tak že s koupí radši počkám až po patchi.

0/0
3.4.2014 20:32

D80a68v80i65d 98H52u46s77t82á20k 5923546125865

Aha, tak nic. Článek byl z 1.4. ,tak sem se nechal nachytat. A asi si to koupím, ještě jednou díky.

0/0
3.4.2014 21:22

F33i38l78i45p 81V62o48k73u15r44k34a 8305812340384

Může se to přes "banku", ale ze SC na HC(a obráceně) to nejde.

Online musí být :-/

0/0
1.4.2014 16:25

M41i76c86h86a24l 71T93o98m83á44n69e50k 9747229406

miluji tyhle vylevy, zvlast kdyz d2 bylo dobre az cca od patche 1.11 LoD datadisku, do te doby to byla jeste vetsi nuda nez bylo po vydani D3

+1/0
1.4.2014 19:00

O16n17d54ř41e29j 72K75o48p64e90c38k55ý 6160945317798

Ten příspěvek nepovažuji za výlev, ale naprosto souhlasím s tím, že mnoho lidí hrálo D2 LoD 1.11 nebo vyšší a málokdo si pak uvědomuje, že ze začátku to také nestálo za mnoho :-)

+1/0
1.4.2014 21:10

J58a93n 91C91h15v45á84t83a24l 7573447317163

Souhlasím, že se datadisk povedl, ale 5 akt na 5-6 hodin fakt není. Přesto není ani úplně krátký.

0/0
1.4.2014 10:21

O37n63d93ř77e42j 18K73o60p85e98c74k73ý 6580275937688

Hodně záleží na jaké obtížnosti s hraje :-)

+1/0
1.4.2014 18:28

J16a13n 36B35a40l71e26k 3919267371294

Nějak jsem myslel, že originálem je míněno Diablo (1). Naštěstí mne hned první odstavec vytrhl z omylu, takže opět a stále pokračuje čirý nezájem o Diablo 3, které se ani nechová jako Diablo...

0/−7
1.4.2014 9:14

O83n44d40ř25e93j 18K92o54p73e67c36k45ý 6330435777988

A hrál jsi to vůbec?

+2/0
1.4.2014 13:11

M75i96r33o97s42l58a58v 82K84r27u39p89a 7104431208430

Obecne se RoS moc povedl.

Mozna by stalo za to zminit i moznost enchantingu (vymenit jednu vlastnost za jinou stejne kategorie), transmog (zmena kompletniho vzhledu veci) a take velky focus na crafting.

Pro zcela nove hrace muze byt trochu brzdou take nedostatek zlata, protoze craft, enchanting, transmog zadaji pomerne hodne zlata, ktere pro hrace, kteri si do RoS nepripravili rezervu par desitek milionu az po nekolik miliard mohout byt velkym problemem.

+2/0
31.3.2014 13:06

M11i92c78h52a91l 53T10o16m31á81n70e34k 9387139596

jakmile je pristupny adventure mod, goldy jdou celkem rychle a mats az na ten specialni, ci legendarni se da taky pekne farmit, navic, blood shardy to do zacatku slusne jisti :P

0/0
31.3.2014 13:46

M37i17r73o83s42l66a53v 44K66r15u50p25a 7604961598520

Tak ano blood shardy jsou dobre - specialne na zakladni gear na 70ce pro druhou a dalsi postavu. Ale za lepsi gemy jsem dal pekny balik - jsem od zacatku RoS cca 30 milionu v minusu oproti stavu, kdy jsem zacinal a to jsem pomerne setrivy ;-D.

0/0
2.4.2014 21:43

R80o87m83a52n 78V42o71c76e93t36k97a 9683381976318

A opravdu autor hral poctive, nebo casti clanku opsal? Co to je za blabol o paragonech a ste urovni? Pargony jsou dostupne vzdy! Tzn. kdyz mam par. 55, tak jej maji vsechny postavy, jen je nutne rozliseni Sc a Hc.

Jinak autor vubec nezminuje Sc a Hc hrani, jen obtiznosti.... 

Kde je zminka o klanech?

Proto autorovi doporucuji, sedni si, zapni Hc a po stem paragonu napis znovu, nas klan tak hraje a versina ma Hc paragon +200.

Pekny den vsem, HoA Milva

0/−9
31.3.2014 6:52

D74a20v42i95d 32S55i98l53l37m60e77n 6289544418109

Dobrý den, děkuji za reakci. Uvedená věta pro systém Paragon má být pouze příkladem...

V recenzi lze bohužel obtížně postihnout každou jednotlivost, ani to není jejím účelem.

+8/0
31.3.2014 8:06

O29n27d47ř38e90j 91K65o35p65e10c19k14ý 6540445457788

Žádný blábol o paragonech a sté úrovni jsem nezaznamenal, jen zmínku o paragonech obecně a o tom, že jej mají všechny postavy, jak jsi koneckonců sám zmínil.

Recenze je o RoS, tudíž proč se bavit o HC a SC režimu? Ony se nějak s příchodem datadisku zásadně změnily?

Něco o klanech a celkově lepší sociální interakci bych čekal taky, ale co už :-)

Pro příště více číst, méně kritizovat ;-)

+10/−1
31.3.2014 8:08

P33e33t18r 27T68a60b52o31r91s12k69y 8387202777227

HC Paragon 200+ je zalostne malo. Chlubit se tim je k smichu.

0/−5
31.3.2014 8:25

M54a39r64e44k 16Š13e12b41e30s65t16a 2863611863767

no, ono vůbec mluvit o tom kdo má větší paragon je jak hádat se kdo si víc prdne (jebákstyle).......ať si každej hraje jak chce ne???!!!

+6/0
31.3.2014 8:52

O74n30d29ř42e18j 66T12r20o18j27a57n 7189270238789

200+ je málo? V HC? Já mám v softcore paragon 90 a jsem rád... Navíc v HC většinou chcípneš na lag a musíš znova levelovat.. Takže nechápu, jak může být paragon 200 málo.

+6/0
31.3.2014 10:20

F21i95l11i64p 12V11o52k12u24r22k27a 8455562400914

Nemá cenu řešit. Lidi budou mít stále potřebu si ho přeměřovat kdo ho má většího. ;-D

+5/−1
31.3.2014 10:32

M84i32c12h58a93l 12T36o10m69á94n95e30k 9467319366

jenze paragon ti zustane ne? urcite pokud na to hc mas ty 60ky dve, nevim jak to bdue kdyz wipnes jedinou ale podle me by mel paragon i tka zustat a v clanku skutecne bylo amozna i je, nedivla jsem se jeslti to opravili, ze paragon pro ostatni chary se bere az do 100lvl paragonu, coz skutecne neni pravda

a ego honici pres paragon, doufam ze vma to aspon zlepsuje naladu :)

+2/0
31.3.2014 13:44

O91n15d40ř65e62j 14T44r58o71j63a57n 7839710128269

Paragon zůstane, ale i to levelování nový postavy zabere nějaký čas. A levelování paragon levelů taky není žádný med.

0/0
31.3.2014 15:17

M80i78c18h58a33l 54T81o26m52á82n24e75k 9637429746

jasne ale vzhledem k tomu ze ti zustane paragon, pak i crafty tak to levleni je neskutecne easy a pak kdyz se podari si nafarmit itemy do zasoby nejlepe nejake lvl 70 s redukcema na lvl use tak je to pak celkem prochazka k tomu adventure mod, kde se vyuzit gamlibngu a kdyz je dobry gear, jde to pak skoro samo

0/0
31.3.2014 18:00

V18i46k71t58o59r 22T10o97m67a37s37k47o 9393555765313

Wow, cakal som, ze tu najdem nejaku plodnu diskusiu u recenzii a samotnej hre. Namiesto toho si tu par zamindrakovanych ludi riesi nejaky paragon level. Omg, myslim ze je uplne jedno ci ma niekto paragon 100,200,1000 alebo neviem kolko. Ak ma niekto tolko volneho casu, ze dosiahne paragon 200 HC, tak je to fakt ubohe. Ludia, zobudte sa, hry su pre zabavu a odreagovanie sa a nie pre zabijanie vsetkeho volneho casu a este hadanie sa o naprostych nezmysloch. 

Inak recenzia fajn, aj ked v niektorych momentoch som mal tiez pocit, ze autor nevie uplne o com pise. Ale snad to aspon hral :) 

RoS je velmi vydareny datadisk, akorat je smutne, ze si clovek musi zaplatit zase plnu cenu ako za povodne Diablo 3, len aby dostal to, co malo byt uz v povodnej hre. Az teraz Diablo 3 vyzera tak ako malo vyzerat na zaciatku.

+2/−3
31.3.2014 22:13
Foto

M56a91r20t71i51n 47P30a77u53l 4778392757320

To myslíte vážně, ty videa v 360p nebo kolik to vůbec je?

+4/−3
31.3.2014 0:39

G86a95b97r85i23e14l 45H82o73r44t88e53n 9401779133554

Buďme realisté. Tohle vám redaktoři neřeknou, protože nesmí, ale jde o prachy - 1080p stream předpokládá výrazně silnější konektivitu a další věci, které se prostě nevyplatí.

0/0
31.3.2014 22:50







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.