Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nácky střílí s vervou jako za starých časů. Nový Wolfenstein baví

Nový Wolfenstein je staromódní akce s moderně inscenovaným příběhem ve skvělé grafice. Očekávejte výpravný příběh, 12 hodin skvělé zábavy, ale také mizernou umělou inteligenci počítačem ovládaných vojáků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L57u25k96á94š 74B81o23u54c97h35n70e51r 4387690101528

Hra je to velmi zábavná, jen jsem byl já i kamarádi dost překvapeni tou grafikou na X Box 360, vypadá to mnohem hůře než starší střílečky

0/0
8.6.2014 22:56

D11a65n22i47e85l 73P81a29v42l71í45k 2654236188960

Wolfensteinovi Bonusweb dá 75 % a Titanfallu napaří 90 %.  Zajímavý;-D

0/0
8.6.2014 18:49

K28a74r12e13l 20U96r36b37a56n 2964634101299

Pro mě velmi příjemné překvapení letošního roku. Je to stará klasika v novém kabátku a prakticky nic bych hře nevytknul.. snad jen, že ještě čekám na DLC, kde bude děj pokračovat.

0/0
6.6.2014 14:18

2325744858283

tuctovka bez multiplayeru ....

0/0
2.6.2014 12:24
Foto

J80a85n 16H82a76n41á62č83e43k 8764628129463

Osobně souhlasím s hodnocením. Hra je to sice zábavná (což jsem po trailerech nečekal), ale má své podstatné mouchy. Navazuje sice na klasiky žánru, ale pořád se zuby nehty drží novodobých manýrů, což jí neprospívá.

Např. mi hodně vadí, že v celé hře je v podstatě dohromady asi jen šest zbraní, přičemž zde není nic moc originálního. Čekal jsem, kdy se dostanu k nějakým futuristickým, nebo jiným kouskům, jako byl Tesla Generator z RTCW, nebo třeba tehdy geniální plamenomet. (Znáte to, takové ty části arzenálu, se kterými se vyblbnete a překvapí vás.) Tady je pouze ten laser, který je sice zprvu fajn, ale pak už ztrácí a nic jiného nedostanete.

Ovšem největším problémem téhle hry je naprosto absurdně nevyvážená obtížnost. Nechápu, co má znamenat, že i na tu nejvyšší, do mě musí supersöldat vystřílet celý zásobník kulometu, zatímco já stojím dva metry od něj a brokovnicemi jej sundám během pěti vteřin. To je úplný výsměch, když si uvědomím, jak připos*aný jsem byl, když jsem měl v RTCW bojovat jen s jedním, protože mě dokázal rozstřílet (popřípadě upálit elektřinou) i s prstem ve svém nemrtvém nose a vydržel pět panzerfaustů přímo do obličeje. Tím, že pro vás nepřátelé nepředstavují vůbec žádnou hrozbu se bohužel ztratila i ona krapet děsivá a hodně tísnivá atmosféra, kterou jsem měl tak rád.

0/0
28.5.2014 22:10

J57a41n 88P37u52l76e35c 4658887551745

Mrtvých nácků není nikdy dost. :-P

+1/0
27.5.2014 17:36

K37a64r49e31l 72U61r95b66a84n 2274844371119

Autor asi nezná staré díly. Stealth byl již v return to the castle wolfenstein velmi silným prvkem - velké části úrovní šlo řešit jen s nožem.

0/0
27.5.2014 16:04

V24o50j43t48ě29c76h 29R72ů35ž20e49k 1327212914792

Skopčáci to opět zcenzurovali.

0/0
25.5.2014 0:26

D97a60n61i90e39l 41P54a22v90l41í21k 2804806958260

Tak ono se není čemu divit. V Německu je tahle tématika daleko žhavější než jinde.

0/0
8.6.2014 18:50

V28o72j13t87ě22c11h 42R85ů46ž21e36k 1117122534102

A čeho si jako myslí, že tím dosáhnou?

0/0
8.6.2014 18:54

B97r61o69n25i67s34l64a92v 96J68a68k38l 8510175175955

To ma byt nejaky vtip? Vetsi picovinu jsem uz dlouho nevidel ....... hral jsem to pul hodiny, jednou jsem mel nuz, podruhe ne .... musel jsem cist inventar, co ze mam vlastne udelat, nekde proklouznout, jindy to sviti, abych se nahodou neztratil ... jednou muzu projit, podruhe ne ..... silena koridorni hra nebo spis parodie na hru .... grafika teda taky nic moc .... na to jak se to snazi byt realisticke to proste stoji za dve veci .... citim se znasilnen tahanim tech 50GB ..... kdybych za to mel platit, chci vratit penize .... zajimalo by me, jestli tem chudakum, co si to predobednali, tak jestli aspon ten novy doom beta za neco stoji ..... ale jestli je to stejny "posun" k totalni tragedii jako od RTC Wolfenstein (ktery byl prvotridni), tak to jeste nekde vyhrabu stareho dooma 3 ......

Uvidim, jestli tomu dam jeste pul hodiny nebo to smazu .... po prvni pul hodine hrani za turretama a lozeni koridorama a poslouchani kokotin, me to vazne totalne znechutilo ...... ubohosti a nenaplnenym ocekvanim bych to prirovnal snad k DNF .... ikdyz DNF je krutoetalon tragedie!

+2/−17
24.5.2014 5:02

B48r76o18n90i75s29l32a78v 78J65a73k24l 8780135395525

Aha, ted se divam, ze duke nukem forever tu dostal 60% a od ctenaru neuveritelnych 68%:) Asi jsem na spatnem serveru ...... autori a ctenari tu asi ziji v jine realite ...... skutecna realita je ale takova, ze DNF 0% (kdyz se neda zklamani a frustrace vyjadrit zaporne) a novy wolfenstein tak mozna 1% .....

0/−11
24.5.2014 5:04

O67n90d42ř59e21j 64S38t91a63r78o15c28h 5520713892784

Skvěle. Frustrovaný Jakl, který se přiznal, že hry krade, se tu vyprázdnil, pourážel všechny s jiným názorem, protože ve všem má samozřejmě pravdu jen on a nikdo jiný. Díky za inteligentní příspěvek.

+15/0
24.5.2014 19:40

V39á25c86l34a92v 62Š33k78o38d90a 2461127604

Viděl jsem playthrough nového Wolfa a všichni se tak nějak shodují na tom že oproti očekávání je to příjemné překvapení. Nevím z čeho vyplývá vaše odsouzení, nicméně většina lidí to zřejmě vidí trochu jinak.

+1/0
26.5.2014 9:41

J50o23s93e38f 26N70o60v74á57k 8844826472265

Podobne pocity ma autor videorecenzi Worth a buy - nazyva tuto hru Call of Wolfstein.    Je to proste call od duty s jinou grafikou - koridory, slaba AI, prilis mnoho cut scen, silene napovedy (predmety sviti, nebo blikaji) apod.

Proste klasicka konzolova hra pro co nejvetsi masy ....  https://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4&list=UUywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w

Jako vetsina her dneska. Bohuzel to zjednodusovani je trend, ktery se uz asi neotoci.... vydavatele chcou prodavast masivne, tak se hry ciluji pro jistotu na IQ 70.

0/−2
24.5.2014 9:54

V37o95j23t14a 35P16a74t94k84o63s 8250158588143

Takže po CELÉ půl hodině hry máte naprosto jasno v tom, jak moc je nebo není hra koridorní. Bravo. Zajímalo by mě, kde se lidi jako vy berou. Stáhnou si pirátsky padesáti gigovou hru a po půl hodině hraní, kdy jediné co stihnou tak je defacto tutoriálová mise se přiběhnou vyblít na forum.

+5/−1
24.5.2014 13:50

B66r62o30n30i28s35l40a23v 65J21a88k36l 8110395135805

Myslis, ze tomu mam dat jeste 10 minut a otoci to o 100%?

0/−5
24.5.2014 21:10

A40l14e85š 76F34l37a65s34a64r 2395369650

Zloděj řve,že musel ukrást 50GB dat ;-D

+2/−1
25.5.2014 13:50

B64r59o78n33i67s65l93a21v 36J64a64k22l 8840245405125

Jaky zlodej? Ja to beru jako regulerni DEMO .... mam snad jinou moznost si hru vyzkouset, pripadne kdyz koupim a nejsem spokojen, vratit? Nemam!

Ja chapu, ze je to presne nastoleny system a zadne dema a trialy u her neexistujou, protoze tyhle spolecnosti by hned krachly .... doufaji, ze si to nekdo koupi, idealne pri predobednavce (kdyz tohle hra dela, tak to cloveka ma uz trknout, ze pujde o picovinu), jelikoz kdyby lidem ukazali o jakou jde sracku, tak by za to nikdy prachy neuvalili ...... ti chytrejsi z nas si nejdriv stahnou "DEMO" a az pak kdyztak kupujou .... v realu z toho bohuzel vychazi, ze si nikdo z nas "DEMARU" uz dobrych 10 let zadnou FPS strilecku nekoupil, ale to neni "nas" problem:) Vlastne ja jsem si pred par lety koupil ..... blooda:) Coz jen utvrzuje, jake jsou hry za poslednich 15let totalni sracky .....

+2/−5
25.5.2014 17:35

J24a98n 15Š45l90é13g33l 8212280808793

Jste zloděj. Tím, že to tak omlouváte na věci nic nemění. Navíc máte neuvěřitelnou drzost si ještě stěžovat, že zpirátěná hra není dost dobrá :-).

Holt dobrá nátura.

+5/−2
25.5.2014 18:24

H39y96n95e64k 87Š98l74a57h15ů41n65e67k 4449453906549

Kdyby tě ta hra bavila, koupil by sis ji? Ne...

+6/0
26.5.2014 0:19

J74a48r73o91m20i95r 62P19e65s33e90k 9733605364671

Annu znásilní a pacienty zbijí ? asi mám jinou verzi, Annu někam odtáhly a pacientům naordinovali škeble plný olova :-)

+2/0
23.5.2014 17:30

J14a85r85o63m24i39r 98P75e22s19e65k 9343695584401

jo zabijí sem kretén co neumí číst, každopádně wolf je ok ,chvilkama mi to přijde hodně moc dobrý , třeba scény s noční můrou , kde se vracíte ve snu k luxusnímu dílu wolf3D  ..  na to jak se dneska ty hry flákaj je wolf NO pecka ve srovnání s značkou COD a jejich aktualním dílem Ghost.

+6/0
23.5.2014 17:34

V70i10k98t58o57r 71S54o87u68č42e43k 5866975648178

To plížení je dost otravné a v některých částech bohužel nezbytné. Recenze má pravdu, že umělá inteligence je hodně slabá v této hře. Taky mě strašně iritoval Autosave na některých místech.

Dlouhá herní doba 12 hodin. LMAO ;-D Chaser měl dlouhou herní dobu, tohle je normální průměr u dnešních FPS.

Prvotřídní id tech 5 :-/ Stále texture poping. Je to sice lepší než v Rage, ale pořád je to málo.

+2/0
23.5.2014 10:10

J10a96n 78R73o60z81k58o80š 3760248751711

12 hodin rozhodně  u dnešních stříleček není průměr. Já už jsem si zvykl na skutečnost, že dnešní FPS mají herní dobu okolo 6 hodin... a to když hrajete na "hard" :-/ (Crysis 3 - 4,5 h).

+2/0
23.5.2014 16:19

V82i54k71t92o59r 35S62o90u74č12e78k 5946595968268

Tak to je špatné. Crysis 3 jsem zrovna nehrál. U Ačkových titulů co jsem hrál je to 10-12 pokud to není zrovna Rpg či rts, kde je herní doba řádově vyšší. O něch 10-12 mě neurazí ani nenadchne. S 6 hodinama leda tak ve slevě 80 procent za pár euro jinak bych do toho nešel.

+2/−2
23.5.2014 20:38

K31a79r52e11l 21U15r18b68a54n 2954974581229

Jsou tam 2 dějové linky, které otevírají vždy alternativní cestu levelem.

0/0
6.6.2014 14:19

D28r31a43h81o98m92í15r 24S69t50r36o72u12h26a35l 4935108772104

Zajímavý... nepřihlášený za šede, přihlášený za pade...

0/0
23.5.2014 9:44

M41a58r96k 70P73o60k55o73r84n26y 8954618767493

Taky jsem na to koukal a 60 babek se mi zda trochu dost...

0/−2
23.5.2014 3:49

J71a52n 67H95e95l65l91e12r 9618385256

50, ne?

0/0
23.5.2014 10:36

P37e19t87r 82D73a54l27a96j73k80a 6696347728

https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam.html

30 EUR

0/0
23.5.2014 12:22

M17a48r47k 40P38o52k53o74r95n61y 8544818367133

Netusim, co tim chcete rict, ale na Steamu je to za 59.99. Az to bude za 29.99 tak o tom zacnu premyslet...

0/0
26.5.2014 20:16

J81o43s90e38f 96N67o54v46á50k 8664906212715

No az to bude v 60% sleve na Steamu, tak to asi zkusim.

+13/−3
23.5.2014 0:26

P78e63t12r 68Š11i28l94h88a57n 7288602737183

Počkáme na vánoce. Do té doby vyjde určitě nějaký patch na textury a doufejme i na AI, ale to už bych asi chtěl moc...

+3/0
23.5.2014 15:32

J83o50s41e57f 43N10o47v50á44k 8624826512725

Proc az Vanoce? To bude 100% v prazdinovych slevach, sice nevim jestli s 40%, 50%, 60% ci 75% slevou, ale bude to.

0/0
24.5.2014 0:03

B65r27o70n96i79s49l27a80v 74J20a92k91l 8520635405245

A co takhle torrent hm? To je jako jeste nekdo kdo se ridi recenzema, aniz by si stahl demo???? Ja si stahl "demo" ..... ma to silenych 50GB .... no a uz vim, ze bych za to nedal ani korunu ...... nebo oni na steamu vraceji penize, kdyz hra stoji za kokot? Mam pocit, ze ne ......

0/−6
24.5.2014 5:08

J34o25s40e64f 88N83o14v14á92k 8334896722315

Ve vyjimecnych pripadech vraceji. Tedy ne primo penize, ale daji penize na Steam konto a da se pak za to koupit jina hra.

Ale to musi byt hra uplne zabugovana a treba tam nesmi fungovat veci co slibuji v popisu - treba multiplayer, co se vubec nerozbehne, protoze jej nenaprogramovali v terminu vydani hry.

Za posledni rok vim o 2 titulech, kde vraceli.

Me to spolecne se Simcity vylecilo z jakehokoli kupovani v predprodeji - ze treba Maxis vyda takovou sracku jako nove Simcity jsem necekal ani ve snu.

Takze misto stahovani nelegalnim piratskych verzich proste vzdycky cekam na recenze, i kdyby v predprodeji slibovali jako bonus treba i hodinky s vodotryskem.

Treba aktualne me dost laka Watch dogs - na Greenmanovi se to da ted predkoupit s vice nez 25% slevou. Ale proste nejdu do toho, tech par zverejnenych videii jeste nic poradne nerika o kvalite hry jako takove.

0/0
24.5.2014 10:01

J44a11n 29Š26l38é62g77l 8282590488213

A co takhle chodit do práce a vydělávat penízky? ;-)

+5/0
25.5.2014 18:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.