Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nácky střílí s vervou jako za starých časů. Nový Wolfenstein baví

Nový Wolfenstein je staromódní akce s moderně inscenovaným příběhem ve skvělé grafice. Očekávejte výpravný příběh, 12 hodin skvělé zábavy, ale také mizernou umělou inteligenci počítačem ovládaných vojáků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L32u45k77á34š 65B83o14u78c13h97n49e63r 4607130491608

Hra je to velmi zábavná, jen jsem byl já i kamarádi dost překvapeni tou grafikou na X Box 360, vypadá to mnohem hůře než starší střílečky

0/0
8.6.2014 22:56

D13a59n49i94e64l 25P50a53v90l27í18k 2344106178920

Wolfensteinovi Bonusweb dá 75 % a Titanfallu napaří 90 %.  Zajímavý;-D

0/0
8.6.2014 18:49

K77a79r17e55l 57U47r88b94a51n 2594134801589

Pro mě velmi příjemné překvapení letošního roku. Je to stará klasika v novém kabátku a prakticky nic bych hře nevytknul.. snad jen, že ještě čekám na DLC, kde bude děj pokračovat.

0/0
6.6.2014 14:18

2565894408333

tuctovka bez multiplayeru ....

0/0
2.6.2014 12:24
Foto

J68a12n 94H58a45n11á59č16e94k 8334438479743

Osobně souhlasím s hodnocením. Hra je to sice zábavná (což jsem po trailerech nečekal), ale má své podstatné mouchy. Navazuje sice na klasiky žánru, ale pořád se zuby nehty drží novodobých manýrů, což jí neprospívá.

Např. mi hodně vadí, že v celé hře je v podstatě dohromady asi jen šest zbraní, přičemž zde není nic moc originálního. Čekal jsem, kdy se dostanu k nějakým futuristickým, nebo jiným kouskům, jako byl Tesla Generator z RTCW, nebo třeba tehdy geniální plamenomet. (Znáte to, takové ty části arzenálu, se kterými se vyblbnete a překvapí vás.) Tady je pouze ten laser, který je sice zprvu fajn, ale pak už ztrácí a nic jiného nedostanete.

Ovšem největším problémem téhle hry je naprosto absurdně nevyvážená obtížnost. Nechápu, co má znamenat, že i na tu nejvyšší, do mě musí supersöldat vystřílet celý zásobník kulometu, zatímco já stojím dva metry od něj a brokovnicemi jej sundám během pěti vteřin. To je úplný výsměch, když si uvědomím, jak připos*aný jsem byl, když jsem měl v RTCW bojovat jen s jedním, protože mě dokázal rozstřílet (popřípadě upálit elektřinou) i s prstem ve svém nemrtvém nose a vydržel pět panzerfaustů přímo do obličeje. Tím, že pro vás nepřátelé nepředstavují vůbec žádnou hrozbu se bohužel ztratila i ona krapet děsivá a hodně tísnivá atmosféra, kterou jsem měl tak rád.

0/0
28.5.2014 22:10

J78a77n 94P15u70l83e53c 4568907231235

Mrtvých nácků není nikdy dost. :-P

+1/0
27.5.2014 17:36

K63a96r44e61l 44U90r96b11a86n 2844644971229

Autor asi nezná staré díly. Stealth byl již v return to the castle wolfenstein velmi silným prvkem - velké části úrovní šlo řešit jen s nožem.

0/0
27.5.2014 16:04

V44o42j78t56ě48c62h 23R55ů56ž76e79k 1347852534842

Skopčáci to opět zcenzurovali.

0/0
25.5.2014 0:26

D16a85n75i76e88l 80P93a47v65l97í71k 2134366428600

Tak ono se není čemu divit. V Německu je tahle tématika daleko žhavější než jinde.

0/0
8.6.2014 18:50

V89o24j79t81ě69c38h 14R96ů17ž38e10k 1667162304642

A čeho si jako myslí, že tím dosáhnou?

0/0
8.6.2014 18:54

B36r57o46n22i93s10l18a87v 18J41a50k93l 8220575765585

To ma byt nejaky vtip? Vetsi picovinu jsem uz dlouho nevidel ....... hral jsem to pul hodiny, jednou jsem mel nuz, podruhe ne .... musel jsem cist inventar, co ze mam vlastne udelat, nekde proklouznout, jindy to sviti, abych se nahodou neztratil ... jednou muzu projit, podruhe ne ..... silena koridorni hra nebo spis parodie na hru .... grafika teda taky nic moc .... na to jak se to snazi byt realisticke to proste stoji za dve veci .... citim se znasilnen tahanim tech 50GB ..... kdybych za to mel platit, chci vratit penize .... zajimalo by me, jestli tem chudakum, co si to predobednali, tak jestli aspon ten novy doom beta za neco stoji ..... ale jestli je to stejny "posun" k totalni tragedii jako od RTC Wolfenstein (ktery byl prvotridni), tak to jeste nekde vyhrabu stareho dooma 3 ......

Uvidim, jestli tomu dam jeste pul hodiny nebo to smazu .... po prvni pul hodine hrani za turretama a lozeni koridorama a poslouchani kokotin, me to vazne totalne znechutilo ...... ubohosti a nenaplnenym ocekvanim bych to prirovnal snad k DNF .... ikdyz DNF je krutoetalon tragedie!

+2/−17
24.5.2014 5:02

B86r23o95n85i65s53l13a83v 55J11a88k68l 8470875235865

Aha, ted se divam, ze duke nukem forever tu dostal 60% a od ctenaru neuveritelnych 68%:) Asi jsem na spatnem serveru ...... autori a ctenari tu asi ziji v jine realite ...... skutecna realita je ale takova, ze DNF 0% (kdyz se neda zklamani a frustrace vyjadrit zaporne) a novy wolfenstein tak mozna 1% .....

0/−11
24.5.2014 5:04

O26n11d70ř23e65j 23S47t59a80r35o70c50h 5280433902484

Skvěle. Frustrovaný Jakl, který se přiznal, že hry krade, se tu vyprázdnil, pourážel všechny s jiným názorem, protože ve všem má samozřejmě pravdu jen on a nikdo jiný. Díky za inteligentní příspěvek.

+15/0
24.5.2014 19:40

V40á79c23l53a20v 43Š97k82o54d62a 2651927204

Viděl jsem playthrough nového Wolfa a všichni se tak nějak shodují na tom že oproti očekávání je to příjemné překvapení. Nevím z čeho vyplývá vaše odsouzení, nicméně většina lidí to zřejmě vidí trochu jinak.

+1/0
26.5.2014 9:41

J49o49s30e27f 63N77o21v86á62k 8914726742465

Podobne pocity ma autor videorecenzi Worth a buy - nazyva tuto hru Call of Wolfstein.    Je to proste call od duty s jinou grafikou - koridory, slaba AI, prilis mnoho cut scen, silene napovedy (predmety sviti, nebo blikaji) apod.

Proste klasicka konzolova hra pro co nejvetsi masy ....  https://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4&list=UUywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w

Jako vetsina her dneska. Bohuzel to zjednodusovani je trend, ktery se uz asi neotoci.... vydavatele chcou prodavast masivne, tak se hry ciluji pro jistotu na IQ 70.

0/−2
24.5.2014 9:54

V15o39j81t62a 64P21a19t50k37o67s 8740688768813

Takže po CELÉ půl hodině hry máte naprosto jasno v tom, jak moc je nebo není hra koridorní. Bravo. Zajímalo by mě, kde se lidi jako vy berou. Stáhnou si pirátsky padesáti gigovou hru a po půl hodině hraní, kdy jediné co stihnou tak je defacto tutoriálová mise se přiběhnou vyblít na forum.

+5/−1
24.5.2014 13:50

B12r87o68n13i56s54l48a41v 85J50a33k64l 8650795615765

Myslis, ze tomu mam dat jeste 10 minut a otoci to o 100%?

0/−5
24.5.2014 21:10

A86l49e78š 72F38l68a10s91a96r 2545829690

Zloděj řve,že musel ukrást 50GB dat ;-D

+2/−1
25.5.2014 13:50

B21r80o55n57i86s94l19a97v 93J88a25k30l 8960725525415

Jaky zlodej? Ja to beru jako regulerni DEMO .... mam snad jinou moznost si hru vyzkouset, pripadne kdyz koupim a nejsem spokojen, vratit? Nemam!

Ja chapu, ze je to presne nastoleny system a zadne dema a trialy u her neexistujou, protoze tyhle spolecnosti by hned krachly .... doufaji, ze si to nekdo koupi, idealne pri predobednavce (kdyz tohle hra dela, tak to cloveka ma uz trknout, ze pujde o picovinu), jelikoz kdyby lidem ukazali o jakou jde sracku, tak by za to nikdy prachy neuvalili ...... ti chytrejsi z nas si nejdriv stahnou "DEMO" a az pak kdyztak kupujou .... v realu z toho bohuzel vychazi, ze si nikdo z nas "DEMARU" uz dobrych 10 let zadnou FPS strilecku nekoupil, ale to neni "nas" problem:) Vlastne ja jsem si pred par lety koupil ..... blooda:) Coz jen utvrzuje, jake jsou hry za poslednich 15let totalni sracky .....

+2/−5
25.5.2014 17:35

J38a10n 54Š39l88é59g79l 8342890138523

Jste zloděj. Tím, že to tak omlouváte na věci nic nemění. Navíc máte neuvěřitelnou drzost si ještě stěžovat, že zpirátěná hra není dost dobrá :-).

Holt dobrá nátura.

+5/−2
25.5.2014 18:24

H42y86n76e15k 12Š71l78a29h14ů94n74e77k 4709693626829

Kdyby tě ta hra bavila, koupil by sis ji? Ne...

+6/0
26.5.2014 0:19

J97a34r58o75m65i25r 68P62e96s98e52k 9793615114301

Annu znásilní a pacienty zbijí ? asi mám jinou verzi, Annu někam odtáhly a pacientům naordinovali škeble plný olova :-)

+2/0
23.5.2014 17:30

J66a83r51o75m20i26r 82P23e58s28e52k 9483455634321

jo zabijí sem kretén co neumí číst, každopádně wolf je ok ,chvilkama mi to přijde hodně moc dobrý , třeba scény s noční můrou , kde se vracíte ve snu k luxusnímu dílu wolf3D  ..  na to jak se dneska ty hry flákaj je wolf NO pecka ve srovnání s značkou COD a jejich aktualním dílem Ghost.

+6/0
23.5.2014 17:34

V83i69k35t75o80r 10S41o36u86č27e28k 5246175138288

To plížení je dost otravné a v některých částech bohužel nezbytné. Recenze má pravdu, že umělá inteligence je hodně slabá v této hře. Taky mě strašně iritoval Autosave na některých místech.

Dlouhá herní doba 12 hodin. LMAO ;-D Chaser měl dlouhou herní dobu, tohle je normální průměr u dnešních FPS.

Prvotřídní id tech 5 :-/ Stále texture poping. Je to sice lepší než v Rage, ale pořád je to málo.

+2/0
23.5.2014 10:10

J97a67n 13R74o18z92k29o93š 3510668251201

12 hodin rozhodně  u dnešních stříleček není průměr. Já už jsem si zvykl na skutečnost, že dnešní FPS mají herní dobu okolo 6 hodin... a to když hrajete na "hard" :-/ (Crysis 3 - 4,5 h).

+2/0
23.5.2014 16:19

V98i57k22t76o32r 97S74o25u82č54e84k 5306295348568

Tak to je špatné. Crysis 3 jsem zrovna nehrál. U Ačkových titulů co jsem hrál je to 10-12 pokud to není zrovna Rpg či rts, kde je herní doba řádově vyšší. O něch 10-12 mě neurazí ani nenadchne. S 6 hodinama leda tak ve slevě 80 procent za pár euro jinak bych do toho nešel.

+2/−2
23.5.2014 20:38

K64a58r90e12l 74U19r39b29a84n 2444704541389

Jsou tam 2 dějové linky, které otevírají vždy alternativní cestu levelem.

0/0
6.6.2014 14:19

D63r74a83h19o65m88í41r 78S73t49r95o25u42h86a45l 4535828822544

Zajímavý... nepřihlášený za šede, přihlášený za pade...

0/0
23.5.2014 9:44

M82a46r64k 44P60o64k49o10r69n37y 8374418607533

Taky jsem na to koukal a 60 babek se mi zda trochu dost...

0/−2
23.5.2014 3:49

J46a60n 17H69e74l63l40e91r 9778895186

50, ne?

0/0
23.5.2014 10:36

P93e85t42r 32D92a74l11a61j26k70a 6916987398

https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam.html

30 EUR

0/0
23.5.2014 12:22

M33a54r25k 87P71o50k46o17r45n71y 8944358387823

Netusim, co tim chcete rict, ale na Steamu je to za 59.99. Az to bude za 29.99 tak o tom zacnu premyslet...

0/0
26.5.2014 20:16

J17o28s24e89f 67N73o36v65á77k 8164776752615

No az to bude v 60% sleve na Steamu, tak to asi zkusim.

+13/−3
23.5.2014 0:26

P35e79t43r 81Š53i61l76h46a30n 7488512307363

Počkáme na vánoce. Do té doby vyjde určitě nějaký patch na textury a doufejme i na AI, ale to už bych asi chtěl moc...

+3/0
23.5.2014 15:32

J53o11s58e24f 47N95o64v91á93k 8434126802335

Proc az Vanoce? To bude 100% v prazdinovych slevach, sice nevim jestli s 40%, 50%, 60% ci 75% slevou, ale bude to.

0/0
24.5.2014 0:03

B34r13o66n75i19s20l94a87v 20J37a12k88l 8500735605455

A co takhle torrent hm? To je jako jeste nekdo kdo se ridi recenzema, aniz by si stahl demo???? Ja si stahl "demo" ..... ma to silenych 50GB .... no a uz vim, ze bych za to nedal ani korunu ...... nebo oni na steamu vraceji penize, kdyz hra stoji za kokot? Mam pocit, ze ne ......

0/−6
24.5.2014 5:08

J85o78s71e69f 41N30o34v16á62k 8684816202695

Ve vyjimecnych pripadech vraceji. Tedy ne primo penize, ale daji penize na Steam konto a da se pak za to koupit jina hra.

Ale to musi byt hra uplne zabugovana a treba tam nesmi fungovat veci co slibuji v popisu - treba multiplayer, co se vubec nerozbehne, protoze jej nenaprogramovali v terminu vydani hry.

Za posledni rok vim o 2 titulech, kde vraceli.

Me to spolecne se Simcity vylecilo z jakehokoli kupovani v predprodeji - ze treba Maxis vyda takovou sracku jako nove Simcity jsem necekal ani ve snu.

Takze misto stahovani nelegalnim piratskych verzich proste vzdycky cekam na recenze, i kdyby v predprodeji slibovali jako bonus treba i hodinky s vodotryskem.

Treba aktualne me dost laka Watch dogs - na Greenmanovi se to da ted predkoupit s vice nez 25% slevou. Ale proste nejdu do toho, tech par zverejnenych videii jeste nic poradne nerika o kvalite hry jako takove.

0/0
24.5.2014 10:01

J41a45n 40Š11l30é36g72l 8782540398413

A co takhle chodit do práce a vydělávat penízky? ;-)

+5/0
25.5.2014 18:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.