Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nácky střílí s vervou jako za starých časů. Nový Wolfenstein baví

Nový Wolfenstein je staromódní akce s moderně inscenovaným příběhem ve skvělé grafice. Očekávejte výpravný příběh, 12 hodin skvělé zábavy, ale také mizernou umělou inteligenci počítačem ovládaných vojáků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L94u26k30á68š 46B17o18u61c60h83n16e10r 4467460981898

Hra je to velmi zábavná, jen jsem byl já i kamarádi dost překvapeni tou grafikou na X Box 360, vypadá to mnohem hůře než starší střílečky

0/0
8.6.2014 22:56

D36a89n50i14e71l 18P67a66v11l70í50k 2944156878370

Wolfensteinovi Bonusweb dá 75 % a Titanfallu napaří 90 %.  Zajímavý;-D

0/0
8.6.2014 18:49

K75a97r94e25l 95U95r86b12a82n 2324974601569

Pro mě velmi příjemné překvapení letošního roku. Je to stará klasika v novém kabátku a prakticky nic bych hře nevytknul.. snad jen, že ještě čekám na DLC, kde bude děj pokračovat.

0/0
6.6.2014 14:18

2285494218713

tuctovka bez multiplayeru ....

0/0
2.6.2014 12:24
Foto

J33a64n 60H59a35n91á57č85e57k 8624678749653

Osobně souhlasím s hodnocením. Hra je to sice zábavná (což jsem po trailerech nečekal), ale má své podstatné mouchy. Navazuje sice na klasiky žánru, ale pořád se zuby nehty drží novodobých manýrů, což jí neprospívá.

Např. mi hodně vadí, že v celé hře je v podstatě dohromady asi jen šest zbraní, přičemž zde není nic moc originálního. Čekal jsem, kdy se dostanu k nějakým futuristickým, nebo jiným kouskům, jako byl Tesla Generator z RTCW, nebo třeba tehdy geniální plamenomet. (Znáte to, takové ty části arzenálu, se kterými se vyblbnete a překvapí vás.) Tady je pouze ten laser, který je sice zprvu fajn, ale pak už ztrácí a nic jiného nedostanete.

Ovšem největším problémem téhle hry je naprosto absurdně nevyvážená obtížnost. Nechápu, co má znamenat, že i na tu nejvyšší, do mě musí supersöldat vystřílet celý zásobník kulometu, zatímco já stojím dva metry od něj a brokovnicemi jej sundám během pěti vteřin. To je úplný výsměch, když si uvědomím, jak připos*aný jsem byl, když jsem měl v RTCW bojovat jen s jedním, protože mě dokázal rozstřílet (popřípadě upálit elektřinou) i s prstem ve svém nemrtvém nose a vydržel pět panzerfaustů přímo do obličeje. Tím, že pro vás nepřátelé nepředstavují vůbec žádnou hrozbu se bohužel ztratila i ona krapet děsivá a hodně tísnivá atmosféra, kterou jsem měl tak rád.

0/0
28.5.2014 22:10

J22a55n 71P56u39l12e51c 4318127921495

Mrtvých nácků není nikdy dost. :-P

+1/0
27.5.2014 17:36

K86a66r81e72l 57U21r47b60a59n 2784704491369

Autor asi nezná staré díly. Stealth byl již v return to the castle wolfenstein velmi silným prvkem - velké části úrovní šlo řešit jen s nožem.

0/0
27.5.2014 16:04

V77o50j16t47ě38c47h 43R29ů37ž26e19k 1517882104882

Skopčáci to opět zcenzurovali.

0/0
25.5.2014 0:26

D47a69n49i30e70l 21P72a67v19l83í38k 2464246168250

Tak ono se není čemu divit. V Německu je tahle tématika daleko žhavější než jinde.

0/0
8.6.2014 18:50

V85o50j16t44ě77c88h 94R14ů92ž64e59k 1307592494712

A čeho si jako myslí, že tím dosáhnou?

0/0
8.6.2014 18:54

B31r68o20n58i23s88l39a50v 77J25a15k81l 8950625105115

To ma byt nejaky vtip? Vetsi picovinu jsem uz dlouho nevidel ....... hral jsem to pul hodiny, jednou jsem mel nuz, podruhe ne .... musel jsem cist inventar, co ze mam vlastne udelat, nekde proklouznout, jindy to sviti, abych se nahodou neztratil ... jednou muzu projit, podruhe ne ..... silena koridorni hra nebo spis parodie na hru .... grafika teda taky nic moc .... na to jak se to snazi byt realisticke to proste stoji za dve veci .... citim se znasilnen tahanim tech 50GB ..... kdybych za to mel platit, chci vratit penize .... zajimalo by me, jestli tem chudakum, co si to predobednali, tak jestli aspon ten novy doom beta za neco stoji ..... ale jestli je to stejny "posun" k totalni tragedii jako od RTC Wolfenstein (ktery byl prvotridni), tak to jeste nekde vyhrabu stareho dooma 3 ......

Uvidim, jestli tomu dam jeste pul hodiny nebo to smazu .... po prvni pul hodine hrani za turretama a lozeni koridorama a poslouchani kokotin, me to vazne totalne znechutilo ...... ubohosti a nenaplnenym ocekvanim bych to prirovnal snad k DNF .... ikdyz DNF je krutoetalon tragedie!

+2/−17
24.5.2014 5:02

B29r22o21n40i67s45l53a31v 98J51a65k56l 8650215905225

Aha, ted se divam, ze duke nukem forever tu dostal 60% a od ctenaru neuveritelnych 68%:) Asi jsem na spatnem serveru ...... autori a ctenari tu asi ziji v jine realite ...... skutecna realita je ale takova, ze DNF 0% (kdyz se neda zklamani a frustrace vyjadrit zaporne) a novy wolfenstein tak mozna 1% .....

0/−11
24.5.2014 5:04

O27n47d62ř69e36j 64S91t35a56r10o37c29h 5720173982504

Skvěle. Frustrovaný Jakl, který se přiznal, že hry krade, se tu vyprázdnil, pourážel všechny s jiným názorem, protože ve všem má samozřejmě pravdu jen on a nikdo jiný. Díky za inteligentní příspěvek.

+15/0
24.5.2014 19:40

V91á62c40l17a47v 19Š13k85o24d87a 2591707334

Viděl jsem playthrough nového Wolfa a všichni se tak nějak shodují na tom že oproti očekávání je to příjemné překvapení. Nevím z čeho vyplývá vaše odsouzení, nicméně většina lidí to zřejmě vidí trochu jinak.

+1/0
26.5.2014 9:41

J82o83s66e33f 91N63o58v98á40k 8744646302855

Podobne pocity ma autor videorecenzi Worth a buy - nazyva tuto hru Call of Wolfstein.    Je to proste call od duty s jinou grafikou - koridory, slaba AI, prilis mnoho cut scen, silene napovedy (predmety sviti, nebo blikaji) apod.

Proste klasicka konzolova hra pro co nejvetsi masy ....  https://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4&list=UUywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w

Jako vetsina her dneska. Bohuzel to zjednodusovani je trend, ktery se uz asi neotoci.... vydavatele chcou prodavast masivne, tak se hry ciluji pro jistotu na IQ 70.

0/−2
24.5.2014 9:54

V83o67j17t33a 58P90a52t24k63o12s 8800838748173

Takže po CELÉ půl hodině hry máte naprosto jasno v tom, jak moc je nebo není hra koridorní. Bravo. Zajímalo by mě, kde se lidi jako vy berou. Stáhnou si pirátsky padesáti gigovou hru a po půl hodině hraní, kdy jediné co stihnou tak je defacto tutoriálová mise se přiběhnou vyblít na forum.

+5/−1
24.5.2014 13:50

B43r76o54n47i14s30l11a72v 25J69a94k79l 8520495515615

Myslis, ze tomu mam dat jeste 10 minut a otoci to o 100%?

0/−5
24.5.2014 21:10

A87l75e86š 60F35l45a77s90a38r 2675289190

Zloděj řve,že musel ukrást 50GB dat ;-D

+2/−1
25.5.2014 13:50

B28r81o85n49i26s55l25a32v 84J36a59k98l 8830205515465

Jaky zlodej? Ja to beru jako regulerni DEMO .... mam snad jinou moznost si hru vyzkouset, pripadne kdyz koupim a nejsem spokojen, vratit? Nemam!

Ja chapu, ze je to presne nastoleny system a zadne dema a trialy u her neexistujou, protoze tyhle spolecnosti by hned krachly .... doufaji, ze si to nekdo koupi, idealne pri predobednavce (kdyz tohle hra dela, tak to cloveka ma uz trknout, ze pujde o picovinu), jelikoz kdyby lidem ukazali o jakou jde sracku, tak by za to nikdy prachy neuvalili ...... ti chytrejsi z nas si nejdriv stahnou "DEMO" a az pak kdyztak kupujou .... v realu z toho bohuzel vychazi, ze si nikdo z nas "DEMARU" uz dobrych 10 let zadnou FPS strilecku nekoupil, ale to neni "nas" problem:) Vlastne ja jsem si pred par lety koupil ..... blooda:) Coz jen utvrzuje, jake jsou hry za poslednich 15let totalni sracky .....

+2/−5
25.5.2014 17:35

J37a77n 48Š12l72é12g23l 8152960238813

Jste zloděj. Tím, že to tak omlouváte na věci nic nemění. Navíc máte neuvěřitelnou drzost si ještě stěžovat, že zpirátěná hra není dost dobrá :-).

Holt dobrá nátura.

+5/−2
25.5.2014 18:24

H96y98n63e18k 45Š12l91a54h43ů83n54e63k 4959343286759

Kdyby tě ta hra bavila, koupil by sis ji? Ne...

+6/0
26.5.2014 0:19

J61a25r86o75m25i93r 40P62e60s29e25k 9453265674801

Annu znásilní a pacienty zbijí ? asi mám jinou verzi, Annu někam odtáhly a pacientům naordinovali škeble plný olova :-)

+2/0
23.5.2014 17:30

J52a12r73o27m33i31r 28P24e95s91e64k 9173625824241

jo zabijí sem kretén co neumí číst, každopádně wolf je ok ,chvilkama mi to přijde hodně moc dobrý , třeba scény s noční můrou , kde se vracíte ve snu k luxusnímu dílu wolf3D  ..  na to jak se dneska ty hry flákaj je wolf NO pecka ve srovnání s značkou COD a jejich aktualním dílem Ghost.

+6/0
23.5.2014 17:34

V52i77k53t35o61r 88S19o47u66č12e67k 5106575258868

To plížení je dost otravné a v některých částech bohužel nezbytné. Recenze má pravdu, že umělá inteligence je hodně slabá v této hře. Taky mě strašně iritoval Autosave na některých místech.

Dlouhá herní doba 12 hodin. LMAO ;-D Chaser měl dlouhou herní dobu, tohle je normální průměr u dnešních FPS.

Prvotřídní id tech 5 :-/ Stále texture poping. Je to sice lepší než v Rage, ale pořád je to málo.

+2/0
23.5.2014 10:10

J55a38n 74R12o12z60k32o16š 3940548421111

12 hodin rozhodně  u dnešních stříleček není průměr. Já už jsem si zvykl na skutečnost, že dnešní FPS mají herní dobu okolo 6 hodin... a to když hrajete na "hard" :-/ (Crysis 3 - 4,5 h).

+2/0
23.5.2014 16:19

V90i83k59t85o76r 79S45o76u47č91e89k 5166905438648

Tak to je špatné. Crysis 3 jsem zrovna nehrál. U Ačkových titulů co jsem hrál je to 10-12 pokud to není zrovna Rpg či rts, kde je herní doba řádově vyšší. O něch 10-12 mě neurazí ani nenadchne. S 6 hodinama leda tak ve slevě 80 procent za pár euro jinak bych do toho nešel.

+2/−2
23.5.2014 20:38

K16a25r64e30l 69U97r19b45a36n 2424594801639

Jsou tam 2 dějové linky, které otevírají vždy alternativní cestu levelem.

0/0
6.6.2014 14:19

D30r70a58h80o28m87í28r 62S17t25r90o30u21h48a48l 4635478682204

Zajímavý... nepřihlášený za šede, přihlášený za pade...

0/0
23.5.2014 9:44

M67a94r25k 90P39o33k72o12r80n48y 8334538267983

Taky jsem na to koukal a 60 babek se mi zda trochu dost...

0/−2
23.5.2014 3:49

J80a56n 75H43e19l86l13e25r 9128985986

50, ne?

0/0
23.5.2014 10:36

P73e10t57r 58D69a81l87a73j48k22a 6686147798

https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam.html

30 EUR

0/0
23.5.2014 12:22

M28a57r55k 84P46o24k83o71r73n31y 8404918727303

Netusim, co tim chcete rict, ale na Steamu je to za 59.99. Az to bude za 29.99 tak o tom zacnu premyslet...

0/0
26.5.2014 20:16

J38o80s17e51f 91N25o91v65á32k 8244536202655

No az to bude v 60% sleve na Steamu, tak to asi zkusim.

+13/−3
23.5.2014 0:26

P44e79t76r 85Š22i51l95h24a60n 7418272777873

Počkáme na vánoce. Do té doby vyjde určitě nějaký patch na textury a doufejme i na AI, ale to už bych asi chtěl moc...

+3/0
23.5.2014 15:32

J25o36s10e78f 27N66o95v61á58k 8914416692755

Proc az Vanoce? To bude 100% v prazdinovych slevach, sice nevim jestli s 40%, 50%, 60% ci 75% slevou, ale bude to.

0/0
24.5.2014 0:03

B87r86o62n35i41s41l36a57v 48J90a95k44l 8270495765155

A co takhle torrent hm? To je jako jeste nekdo kdo se ridi recenzema, aniz by si stahl demo???? Ja si stahl "demo" ..... ma to silenych 50GB .... no a uz vim, ze bych za to nedal ani korunu ...... nebo oni na steamu vraceji penize, kdyz hra stoji za kokot? Mam pocit, ze ne ......

0/−6
24.5.2014 5:08

J77o48s88e73f 14N10o64v64á52k 8954856232145

Ve vyjimecnych pripadech vraceji. Tedy ne primo penize, ale daji penize na Steam konto a da se pak za to koupit jina hra.

Ale to musi byt hra uplne zabugovana a treba tam nesmi fungovat veci co slibuji v popisu - treba multiplayer, co se vubec nerozbehne, protoze jej nenaprogramovali v terminu vydani hry.

Za posledni rok vim o 2 titulech, kde vraceli.

Me to spolecne se Simcity vylecilo z jakehokoli kupovani v predprodeji - ze treba Maxis vyda takovou sracku jako nove Simcity jsem necekal ani ve snu.

Takze misto stahovani nelegalnim piratskych verzich proste vzdycky cekam na recenze, i kdyby v predprodeji slibovali jako bonus treba i hodinky s vodotryskem.

Treba aktualne me dost laka Watch dogs - na Greenmanovi se to da ted predkoupit s vice nez 25% slevou. Ale proste nejdu do toho, tech par zverejnenych videii jeste nic poradne nerika o kvalite hry jako takove.

0/0
24.5.2014 10:01

J85a86n 45Š26l46é62g18l 8612350108843

A co takhle chodit do práce a vydělávat penízky? ;-)

+5/0
25.5.2014 18:25







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.