Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Nácky střílí s vervou jako za starých časů. Nový Wolfenstein baví

Nový Wolfenstein je staromódní akce s moderně inscenovaným příběhem ve skvělé grafice. Očekávejte výpravný příběh, 12 hodin skvělé zábavy, ale také mizernou umělou inteligenci počítačem ovládaných vojáků.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

L50u67k84á61š 89B55o86u31c85h30n73e22r 4697360881118

Hra je to velmi zábavná, jen jsem byl já i kamarádi dost překvapeni tou grafikou na X Box 360, vypadá to mnohem hůře než starší střílečky

0/0
8.6.2014 22:56

D13a31n65i22e18l 86P96a18v15l48í36k 2314246988150

Wolfensteinovi Bonusweb dá 75 % a Titanfallu napaří 90 %.  Zajímavý;-D

0/0
8.6.2014 18:49

K13a86r61e42l 25U39r58b98a64n 2974304811639

Pro mě velmi příjemné překvapení letošního roku. Je to stará klasika v novém kabátku a prakticky nic bych hře nevytknul.. snad jen, že ještě čekám na DLC, kde bude děj pokračovat.

0/0
6.6.2014 14:18

2685784918493

tuctovka bez multiplayeru ....

0/0
2.6.2014 12:24
Foto

J46a16n 21H85a79n24á72č52e58k 8794238639343

Osobně souhlasím s hodnocením. Hra je to sice zábavná (což jsem po trailerech nečekal), ale má své podstatné mouchy. Navazuje sice na klasiky žánru, ale pořád se zuby nehty drží novodobých manýrů, což jí neprospívá.

Např. mi hodně vadí, že v celé hře je v podstatě dohromady asi jen šest zbraní, přičemž zde není nic moc originálního. Čekal jsem, kdy se dostanu k nějakým futuristickým, nebo jiným kouskům, jako byl Tesla Generator z RTCW, nebo třeba tehdy geniální plamenomet. (Znáte to, takové ty části arzenálu, se kterými se vyblbnete a překvapí vás.) Tady je pouze ten laser, který je sice zprvu fajn, ale pak už ztrácí a nic jiného nedostanete.

Ovšem největším problémem téhle hry je naprosto absurdně nevyvážená obtížnost. Nechápu, co má znamenat, že i na tu nejvyšší, do mě musí supersöldat vystřílet celý zásobník kulometu, zatímco já stojím dva metry od něj a brokovnicemi jej sundám během pěti vteřin. To je úplný výsměch, když si uvědomím, jak připos*aný jsem byl, když jsem měl v RTCW bojovat jen s jedním, protože mě dokázal rozstřílet (popřípadě upálit elektřinou) i s prstem ve svém nemrtvém nose a vydržel pět panzerfaustů přímo do obličeje. Tím, že pro vás nepřátelé nepředstavují vůbec žádnou hrozbu se bohužel ztratila i ona krapet děsivá a hodně tísnivá atmosféra, kterou jsem měl tak rád.

0/0
28.5.2014 22:10

J71a31n 80P27u86l60e36c 4218597521145

Mrtvých nácků není nikdy dost. :-P

+1/0
27.5.2014 17:36

K65a67r90e35l 33U37r39b22a97n 2884244131239

Autor asi nezná staré díly. Stealth byl již v return to the castle wolfenstein velmi silným prvkem - velké části úrovní šlo řešit jen s nožem.

0/0
27.5.2014 16:04

V34o87j23t18ě82c45h 25R94ů74ž92e75k 1497642764182

Skopčáci to opět zcenzurovali.

0/0
25.5.2014 0:26

D51a79n89i92e12l 54P28a88v88l49í25k 2294666248730

Tak ono se není čemu divit. V Německu je tahle tématika daleko žhavější než jinde.

0/0
8.6.2014 18:50

V19o67j18t55ě39c72h 51R53ů75ž43e56k 1387712904502

A čeho si jako myslí, že tím dosáhnou?

0/0
8.6.2014 18:54

B70r55o28n87i42s18l95a22v 58J93a45k98l 8730925635775

To ma byt nejaky vtip? Vetsi picovinu jsem uz dlouho nevidel ....... hral jsem to pul hodiny, jednou jsem mel nuz, podruhe ne .... musel jsem cist inventar, co ze mam vlastne udelat, nekde proklouznout, jindy to sviti, abych se nahodou neztratil ... jednou muzu projit, podruhe ne ..... silena koridorni hra nebo spis parodie na hru .... grafika teda taky nic moc .... na to jak se to snazi byt realisticke to proste stoji za dve veci .... citim se znasilnen tahanim tech 50GB ..... kdybych za to mel platit, chci vratit penize .... zajimalo by me, jestli tem chudakum, co si to predobednali, tak jestli aspon ten novy doom beta za neco stoji ..... ale jestli je to stejny "posun" k totalni tragedii jako od RTC Wolfenstein (ktery byl prvotridni), tak to jeste nekde vyhrabu stareho dooma 3 ......

Uvidim, jestli tomu dam jeste pul hodiny nebo to smazu .... po prvni pul hodine hrani za turretama a lozeni koridorama a poslouchani kokotin, me to vazne totalne znechutilo ...... ubohosti a nenaplnenym ocekvanim bych to prirovnal snad k DNF .... ikdyz DNF je krutoetalon tragedie!

+2/−17
24.5.2014 5:02

B11r31o65n34i66s92l35a14v 66J96a14k56l 8460725815375

Aha, ted se divam, ze duke nukem forever tu dostal 60% a od ctenaru neuveritelnych 68%:) Asi jsem na spatnem serveru ...... autori a ctenari tu asi ziji v jine realite ...... skutecna realita je ale takova, ze DNF 0% (kdyz se neda zklamani a frustrace vyjadrit zaporne) a novy wolfenstein tak mozna 1% .....

0/−11
24.5.2014 5:04

O47n27d92ř95e40j 34S16t77a95r19o24c19h 5400973572894

Skvěle. Frustrovaný Jakl, který se přiznal, že hry krade, se tu vyprázdnil, pourážel všechny s jiným názorem, protože ve všem má samozřejmě pravdu jen on a nikdo jiný. Díky za inteligentní příspěvek.

+15/0
24.5.2014 19:40

V96á42c35l72a47v 33Š56k45o51d61a 2891377604

Viděl jsem playthrough nového Wolfa a všichni se tak nějak shodují na tom že oproti očekávání je to příjemné překvapení. Nevím z čeho vyplývá vaše odsouzení, nicméně většina lidí to zřejmě vidí trochu jinak.

+1/0
26.5.2014 9:41

J58o48s75e66f 96N80o80v96á32k 8534936532685

Podobne pocity ma autor videorecenzi Worth a buy - nazyva tuto hru Call of Wolfstein.    Je to proste call od duty s jinou grafikou - koridory, slaba AI, prilis mnoho cut scen, silene napovedy (predmety sviti, nebo blikaji) apod.

Proste klasicka konzolova hra pro co nejvetsi masy ....  https://www.youtube.com/watch?v=wFK2n27OUu4&list=UUywBfpGBYhsczNuyyh6Cf6w

Jako vetsina her dneska. Bohuzel to zjednodusovani je trend, ktery se uz asi neotoci.... vydavatele chcou prodavast masivne, tak se hry ciluji pro jistotu na IQ 70.

0/−2
24.5.2014 9:54

V25o52j82t93a 15P18a17t17k23o20s 8980448138893

Takže po CELÉ půl hodině hry máte naprosto jasno v tom, jak moc je nebo není hra koridorní. Bravo. Zajímalo by mě, kde se lidi jako vy berou. Stáhnou si pirátsky padesáti gigovou hru a po půl hodině hraní, kdy jediné co stihnou tak je defacto tutoriálová mise se přiběhnou vyblít na forum.

+5/−1
24.5.2014 13:50

B81r51o43n50i95s54l28a56v 42J56a22k58l 8270605665525

Myslis, ze tomu mam dat jeste 10 minut a otoci to o 100%?

0/−5
24.5.2014 21:10

A47l81e14š 31F80l72a50s46a53r 2815309470

Zloděj řve,že musel ukrást 50GB dat ;-D

+2/−1
25.5.2014 13:50

B48r49o41n63i17s97l38a62v 80J57a48k34l 8210815945705

Jaky zlodej? Ja to beru jako regulerni DEMO .... mam snad jinou moznost si hru vyzkouset, pripadne kdyz koupim a nejsem spokojen, vratit? Nemam!

Ja chapu, ze je to presne nastoleny system a zadne dema a trialy u her neexistujou, protoze tyhle spolecnosti by hned krachly .... doufaji, ze si to nekdo koupi, idealne pri predobednavce (kdyz tohle hra dela, tak to cloveka ma uz trknout, ze pujde o picovinu), jelikoz kdyby lidem ukazali o jakou jde sracku, tak by za to nikdy prachy neuvalili ...... ti chytrejsi z nas si nejdriv stahnou "DEMO" a az pak kdyztak kupujou .... v realu z toho bohuzel vychazi, ze si nikdo z nas "DEMARU" uz dobrych 10 let zadnou FPS strilecku nekoupil, ale to neni "nas" problem:) Vlastne ja jsem si pred par lety koupil ..... blooda:) Coz jen utvrzuje, jake jsou hry za poslednich 15let totalni sracky .....

+2/−5
25.5.2014 17:35

J45a86n 57Š49l63é75g38l 8942230328273

Jste zloděj. Tím, že to tak omlouváte na věci nic nemění. Navíc máte neuvěřitelnou drzost si ještě stěžovat, že zpirátěná hra není dost dobrá :-).

Holt dobrá nátura.

+5/−2
25.5.2014 18:24

H40y15n89e67k 75Š17l78a17h11ů92n14e59k 4879963856949

Kdyby tě ta hra bavila, koupil by sis ji? Ne...

+6/0
26.5.2014 0:19

J98a56r92o48m84i12r 15P58e94s42e65k 9713205534271

Annu znásilní a pacienty zbijí ? asi mám jinou verzi, Annu někam odtáhly a pacientům naordinovali škeble plný olova :-)

+2/0
23.5.2014 17:30

J40a88r67o33m72i23r 80P41e55s13e80k 9123655844971

jo zabijí sem kretén co neumí číst, každopádně wolf je ok ,chvilkama mi to přijde hodně moc dobrý , třeba scény s noční můrou , kde se vracíte ve snu k luxusnímu dílu wolf3D  ..  na to jak se dneska ty hry flákaj je wolf NO pecka ve srovnání s značkou COD a jejich aktualním dílem Ghost.

+6/0
23.5.2014 17:34

V59i63k67t75o80r 12S73o47u25č35e55k 5936355198458

To plížení je dost otravné a v některých částech bohužel nezbytné. Recenze má pravdu, že umělá inteligence je hodně slabá v této hře. Taky mě strašně iritoval Autosave na některých místech.

Dlouhá herní doba 12 hodin. LMAO ;-D Chaser měl dlouhou herní dobu, tohle je normální průměr u dnešních FPS.

Prvotřídní id tech 5 :-/ Stále texture poping. Je to sice lepší než v Rage, ale pořád je to málo.

+2/0
23.5.2014 10:10

J68a62n 82R61o25z91k63o34š 3710238671111

12 hodin rozhodně  u dnešních stříleček není průměr. Já už jsem si zvykl na skutečnost, že dnešní FPS mají herní dobu okolo 6 hodin... a to když hrajete na "hard" :-/ (Crysis 3 - 4,5 h).

+2/0
23.5.2014 16:19

V88i67k81t45o30r 59S45o77u96č94e38k 5516535928738

Tak to je špatné. Crysis 3 jsem zrovna nehrál. U Ačkových titulů co jsem hrál je to 10-12 pokud to není zrovna Rpg či rts, kde je herní doba řádově vyšší. O něch 10-12 mě neurazí ani nenadchne. S 6 hodinama leda tak ve slevě 80 procent za pár euro jinak bych do toho nešel.

+2/−2
23.5.2014 20:38

K41a77r77e86l 71U94r85b49a96n 2494504911449

Jsou tam 2 dějové linky, které otevírají vždy alternativní cestu levelem.

0/0
6.6.2014 14:19

D34r90a54h18o79m22í16r 64S78t15r95o57u56h21a50l 4395208392684

Zajímavý... nepřihlášený za šede, přihlášený za pade...

0/0
23.5.2014 9:44

M50a59r85k 56P84o51k71o24r49n69y 8424938377253

Taky jsem na to koukal a 60 babek se mi zda trochu dost...

0/−2
23.5.2014 3:49

J85a58n 39H47e38l94l36e81r 9298405606

50, ne?

0/0
23.5.2014 10:36

P53e55t38r 66D79a10l41a57j77k16a 6126467648

https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new-order-steam.html

30 EUR

0/0
23.5.2014 12:22

M72a45r31k 84P76o79k46o69r67n64y 8804808917403

Netusim, co tim chcete rict, ale na Steamu je to za 59.99. Az to bude za 29.99 tak o tom zacnu premyslet...

0/0
26.5.2014 20:16

J55o33s14e36f 53N90o28v67á20k 8124616922955

No az to bude v 60% sleve na Steamu, tak to asi zkusim.

+13/−3
23.5.2014 0:26

P66e42t79r 50Š48i92l66h11a16n 7198592117813

Počkáme na vánoce. Do té doby vyjde určitě nějaký patch na textury a doufejme i na AI, ale to už bych asi chtěl moc...

+3/0
23.5.2014 15:32

J69o91s88e73f 57N74o49v54á18k 8534506612215

Proc az Vanoce? To bude 100% v prazdinovych slevach, sice nevim jestli s 40%, 50%, 60% ci 75% slevou, ale bude to.

0/0
24.5.2014 0:03

B28r96o61n42i68s90l79a23v 13J88a27k25l 8870235895335

A co takhle torrent hm? To je jako jeste nekdo kdo se ridi recenzema, aniz by si stahl demo???? Ja si stahl "demo" ..... ma to silenych 50GB .... no a uz vim, ze bych za to nedal ani korunu ...... nebo oni na steamu vraceji penize, kdyz hra stoji za kokot? Mam pocit, ze ne ......

0/−6
24.5.2014 5:08

J45o72s12e54f 83N97o38v92á61k 8374226482875

Ve vyjimecnych pripadech vraceji. Tedy ne primo penize, ale daji penize na Steam konto a da se pak za to koupit jina hra.

Ale to musi byt hra uplne zabugovana a treba tam nesmi fungovat veci co slibuji v popisu - treba multiplayer, co se vubec nerozbehne, protoze jej nenaprogramovali v terminu vydani hry.

Za posledni rok vim o 2 titulech, kde vraceli.

Me to spolecne se Simcity vylecilo z jakehokoli kupovani v predprodeji - ze treba Maxis vyda takovou sracku jako nove Simcity jsem necekal ani ve snu.

Takze misto stahovani nelegalnim piratskych verzich proste vzdycky cekam na recenze, i kdyby v predprodeji slibovali jako bonus treba i hodinky s vodotryskem.

Treba aktualne me dost laka Watch dogs - na Greenmanovi se to da ted predkoupit s vice nez 25% slevou. Ale proste nejdu do toho, tech par zverejnenych videii jeste nic poradne nerika o kvalite hry jako takove.

0/0
24.5.2014 10:01

J23a91n 27Š38l30é94g14l 8682460278793

A co takhle chodit do práce a vydělávat penízky? ;-)

+5/0
25.5.2014 18:25





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.