Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Watch Dogs: Kdo si je nezahraje, letos jako by nebyl

Živoucí Chicago, hackování, přestřelky, honičky v autech a přehršel obsahu, Watch Dogs jsou bez řečí městskou akcí se vším všudy. Ale jsou lepší než opěvované Grand Theft Auto V?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N79i10k18o98l83a 11M12a42r62k34o52v54á 7584350222448

Fakt nechápu, proč to má 88%. Všechny mínusy zde uvedené mi mluví z duše, ta hra je neuvěřitelně prázdná. To fakt grafická stránka zatemňuje mozek? Nebo dostáváte nějaké zvláštní bonusy k platu za velebení zprofanovaných her, i když nestojí za nic?

0/0
25.6.2014 13:45

V83í82ť61a 20N85o55v54á63k 1638173525821

Díky za komenty . Do WD nejdu . x360 .

0/0
20.6.2014 23:57

M73a17r17t33i30n 14J88a74r30o16š 8332795758336

Hral jsem na PS3 asi hodinu a je to zkamani.Ovladani aut hruza

0/0
9.6.2014 19:03

J40a56n 91H31a40b37á69s38k41o 4464167411283

Jízdní model je + ? Konkretne ten by mel byt hlavnim duvodem,proc celou hru prochodit pesky. Jediny co me prekvapilo (mile samozrejme) byl pohled z kabiny vozu a autoradio jinak hruza to ovladani.

0/0
7.6.2014 21:49

J35a45k53u90b 41P28e38e35t 7543118312491

Dneska uz sekaj jeden titul za druhym a vsecky jsou stejny jako holywoodsky filmy :D i když občas se výjimka najde.

0/0
6.6.2014 23:56

J68a60k90u37b 59P13e84e85t 7543978612421

Ale spis to bude mnou....jo jo jsem rad ze jsem zacinal na 286 s princem a prehistorikem...pak gameboy, nasledovala 486 atd atd...proste zlata ne-li diamantova to doba her :)

0/0
6.6.2014 23:55

J33a79k82u53b 42P69e11e91t 7123788522301

zkusil jsem na PC a uz nikdy vice,stejnej problém jsem mel s Thiefem. Jo proste ty ultra super bomba mega herni trhaky co nam cpou pod nos uz zkratka nejsou hry jako byvaly...napr u Thiefa odpadla veskera atmoska a prijde mi to jak hra pro blbecky(absolutne zadna vyzva,moment kdy bych se fakt obaval nebo tak),u Watch Dogs...podle toho jak to mělo vypadat podle marketingove kampane bych je snad zazaloval za klamavou reklamu :D GTA V me taky nechytlo,sice jsem ho hral jen chvili u kamose,ale radeji si dam Saints row 4nebo stary San Andreas.

0/0
6.6.2014 23:53

J38a74r15o51m49i77r 39P35e52s61e79k 9453415784371

Tak teď já, watch dogs sem si předobjednal a ačkoli se jedná zatím o hru roku je to zároveň zabugovaná svině, ne jen že to má neskutečný požadavky na HW, díky ubisoftu i na můj SW.některé věci nemouhu pochopit, né jen že hrdina neumí střílet z auta jak bylo na plakátech, on také neumí skákat,a dokonce ani neumí svévolně používat teleskop.systém krytí mi přijde spíše jako parodie a stealth prvky se vytrácí,po celém internetu kolují stovky problémů od grafických glitchu přes propadání mapou až po zamrzání a padání hry, i přesto se ale jedná  kvaltní zábavnou hru,  jen zrovna ne takovou, jakou sme si ji představovali.hra má spoustu plusů které jsou všude vystavovány na obdiv ale já budu psát o těch mínusech, zaprvé celej slavnej online ,každej den minimálně pětkrát se spoluhráč oodpojí těsně před cílem (když tedy vedete) nejdou vám žádné reputační body nic. za druhe. po třetí misi se mi nezobrazila na mape lokace pro start čtvrté .Rada od ubisoftu? Restartujte celou kampaň,  za třetí mobilní aplikace podporuje iphone 4   iphone 5 ipad.   ale ipod touch poslední generace v žádném případě. za čtvrté na Uplay se hlasim od dne vydání WD napočtvrté.   i tak se ale jedná o velmi kvaliiitní propracovanou hru a penez nelituji.vřele jen doporučuji ale chce to trpělivost pořádnej HW . 

;-€omlouvam se jestli mi nekdy schazi neboo se duplikuje pismenko, na NTB v praci mi blbnou nejaky klavesy,;-€

0/0
29.5.2014 15:54

J60a29r85o29m72i13r 30P20e57s73e95k 9643535194291

tak oprava spoustu problému hry opraví její opětovné stažení a instalace,,tedy u digital download verze.zřejmě měl ubi přetížené servery a odesílal neúplná data, další věc vypnout optimalizaci hry v nvidia experience hra pak po loadingu přestane padat

0/0
30.5.2014 11:12

M69i26c39h61a62l 53D61o44l17e25ž72a19l 6803522444501

Zkusim diskuzi pouzit jako mensi zakysnik... Prijal jsem vedlejsi misi kde mam omracit bosse nejakeho gangu. Gang jsem nasel ale nevim jak ho mam omracit... muzu gagstery postrilet a boss mi ujede v aute a pri honcce se uz opravdu tezko omracuje. Zaroven premyslim jestli rana teleskopem pres hlavu je dostatecny omracovaci prostredek :-)

0/0
29.5.2014 14:00

T74o14n18í80k 15K81u16t49t10m27a26n41n 6553838342

jo

0/0
29.5.2014 14:13

P30e15t81r 44Š49t82ě78p 2343753250216

Ja zatim hral jen jednu gang misi kde byli dokonce dva sefove a bylo to celkem snadne. Je treba premyslet, vyuzivat moznosti terenu a nejit na to jako rambo. Cast nepratel se mi povedlo odstranit hackovani - explozemi prostredi a zbytek jsem postupne zlikvidoval pistoli s tlumicem, je treba se snazit aby nikdo nevidel mrtvolu... Nakonec zustali sefici sami dva, jednoho jsem odlakal stranou a tam dostal teleskopem pres palici...

0/0
29.5.2014 22:46

R70a56d63i31m 76Z75a17t97o90p56e71k 9132465632757

Tento rok proste nebudu :)

+5/0
29.5.2014 13:23

F38i43l45i22p 16S60c82h93n66e36i45d13e60r 3712509374

Hrál jsem to u kámoše, přemýšlel jestli si to koupit. Bohužel, stealth akce, která má podle mě být v této hře na prvním místě a která byla hlvním důvodem mého zájmu, je totálně zruinovaná, z důvodu, který tu již napsal Jaroslav Šimon. Navíc ovládání krytí je z poloviny automatické a absolutně mi nesedí. Celkově ke hře ještě dodám, že na to jaké jsou minimální požadavky na hardware, tak hra nevypadá zas tak úchvatně...

+1/0
29.5.2014 13:08

T92o69n44í34k 51K27u33t51t19m42a63n37n 6613268672

Já osobně si myslím, že WD byli primárně cílený na PS4 a XOne. Na PS4 se každopádně hrají dobře, občas trochu zazlobí cover systém, kdy vás to přesune na jinou stranu krabice, než jste potřeboval, ale jinak ovládání je skvělý. Hra navíc vypadá na PS4 fakt dobře, ale uznávám, že nejsem PC hráč, a tak nemám přehled o tom, jaký je v současný době standard grafiky a HW náročnosti na PC. Za sebe jen říkám, že na PS4 jsem asi nehrál hezčí hru, ačkoliv - jak řečeno v recenze - mimika NPC postav běžně na ulici by rozhodně zasloužila facelift a upgrade.

+1/0
29.5.2014 14:27

M28a67r20t49i42n 22K68r64e38b75s 4899379850730

Hraju na PS3 digitálně distribuovanou verzi a dost mě to chytlo. Ovšem nechápu to osekání grafiky na PS3. Především voda je jak pod direct x 8... PS3 jsem si pořídil kvůli GTA V a voda je tam zpracovaná naprosto fantasticky takže je evidentní, že PS3 lecos zvládne. To grafické omezeni WD oproti verzi na PS4 je tedy jenom marketingový tah... No, ale grafické zpracování vody není samozřejmě u WD to podstatné. Je to parádní hra.

0/0
29.5.2014 12:12

M25a45r57t63i63n 12P67i21l21n58ý 9151912369785

vskutku recenze, kde autor subjektivní nedostatky prezentuje jako veřejný fakt.

+1/−1
29.5.2014 10:36

M52a32r30t77i97n 17P76i91l21n38ý 9381682379405

poslední rok od vydání hraje GTA a teď není vůbec zaujatej že? ;-D

0/−1
29.5.2014 10:46
Foto

O68n44d24ř41e59j 35Z73a84c98h 3733590583552

Recenze je vždy subjektivní :-). Když se koukám na recenze uživatelů na Metacritics, dostává hra desítky i nuly. Co je podle vás objektivní hodnocení?

+2/−1
29.5.2014 14:44

M16i19c15h56a16l 42N26o42v17á97k 9909299181809

a proto je třeba si vybrat recenzenta s podobným (nebo alespoň známým) vkusem.pak bude recenze sice možná neobjektivní, ale bude vám něco platná.

0/0
30.5.2014 7:05
Foto

O13n16d29ř94e35j 70Z98a76c96h 3263550653622

Objektivní recenze je protimluv. Nepíšeme recenze, abychom se strefili do vkusu většiny, ale podle toho, jak nás hra baví.

+1/0
30.5.2014 8:01

H93y52n57e70k 28Š51l11a67h85ů63n32e94k 4519933336709

Něco jako objektivní herní hodnocení neexistuje. Sto lidí, sto chutí.

0/0
29.5.2014 23:56

P53a94t33r77i32k 66S64p14i48t87z58b78a19r92t 1594906534475

Mám strach z pc verze protože Ubisoft je známý tím že cpe svého konzolového dicka do krku všem pcčkářům. Takže asi zatím bude lepší počkat s koupí

+4/0
29.5.2014 9:45

A72l84e45š 78P49r27o50c94h49á82z33k52a 9417473379331

Tak sem včera pár hodin zkoušel tuto hru na PC a musím říct že je to absolutní brak :D zkuste na PC verzi jet autem... nemožné, úplně tu chybí fyzikální model ;-D;-D

+5/0
29.5.2014 9:10

P11e92t76r 43Š94t38ě47p 2193823680716

Souhlas, rizeni auta a honicky jsou na cele hre naprosto nejhorsi :(

+4/0
29.5.2014 15:15

J91a73r36o72s78l56a77v 19Š87i91m13o76n 2814811819836

No, já bohužel musím konstatovat, že mně tahle hra nesedla. A jsem ochoten připustit, že je to subjektivní.

Co si dokážu užívat jsou toulky po nádherném Chicagu a šmírování lidí, vybírání bankovních účtů, odemykání věží (Prostě "Assassin's Creed stuff")

Nicméně kdykoliv se vrhnu do mise, narazím na dva problémy.

1. Stealth přístup k misím je krutě trestán a navíc vás hra stejně nakonec donutí na konci se prostřílet ven, nebo alespoň k nějaké honičce, a to jakkoliv bylo vaše plíživé snažení úspěšné, což mě prostě nehorázně štve. Jsem sakra hacker a partyzán, proč musím vzít každých pět minut do ruky AK-47 a pozabíjet patnáct lidí, aby byla moje mise úspěšná?

Chápu, že zastánci Rambo stylu budou z arzenálu nadšení, ale... o tom tahle hra být neměla.

2. PC ovládání. (PS je v pohodě) Na naprosto nepochopitelnou (a nevypnutelnou) akceleraci myši si nehodlám zvykat a "mrvit" si aim pro FPSka. To ještě zhoršuje bod 1. protože jakkoliv se snažím nestřílet, hra mě k tomu stejně donutí. Auta jsem se ovládat naučil, ale stálo mě to všechnu energii, kterou jsem měl na tuhle hru v zásobě. Ve srovnání s GTA, nebo Saint's Row 3/4 je to ale hrůza! Navíc online hra je nuda, když se snažíte něco vykutit vy, a pruda, když vám do hry kutí někdo jiný. Navíc pokud si chcete občas zahrát "soukromně" offline (tak jako já), resetuje se vám "za odměnu" (protože Ubisoft nás má rád) MP postup a achievementy. Ale přesto souhlasím s autorem, že zkusit by to měl každý.

+9/0
29.5.2014 3:15

L41a61d17i50s31l55a17v 98L81o56u58k19a 5344747611197

No nevím, včera jsem nad tím seděl asi pět hodin a pokud si člověk postup opravdu naplánuje a využívá hacků opravdu dobře, tak jsem nic než 1911 special forces nemusel vytáhnout v nejhorším dragunova...

A to druhé plně chápu, mě to tak frustrovalo že jsem i na pc zapojil ovladač i když ho na střílení nesnáším...

0/0
29.5.2014 7:41

M76i35c75h68a75l 14T75o73m31á58n45e29k 9347209936

za tyhle dva komenty dekuji, ted uz vim ze tu hru si nikdy za normalni penize urcite nekoupim, trpel jsem jak kun uz jen pri hrani ME na PC a jestli je v teto hre ovladani jeste vic zmrsene , diky dementnim konzolim, tak na to pecu a hra muze byt sebelepsi

+2/0
29.5.2014 9:11

A60n20t96o85n12í42n 47H25o83l74í53k 8257303474530

Otazka zni, zdali to okusit za 60 ecek ..

0/0
29.5.2014 18:09

M43i35c82h36a51l 16W23e15i78d64i86n84g90e84r 2368825873864

Bohužel rozjedu s nějakými 5 fps takže tento rok nebudu :-) ale vypadá to na zajímavou hru....

+3/−1
28.5.2014 22:43

J95a47k21u48b 72R29o70u60s 3503100254602

Recenze jak od žáka pomocné školy... Rv

+2/−12
28.5.2014 19:42

A83n38d30r86e33j 62B91r82a14b80e54c 4412421977264

Proc myslite?

+11/−2
28.5.2014 20:15

J51i61ř88í 11J85u65ř29i82c35a 2148703161

Dostal strach, syčák. ;)

+2/−2
28.5.2014 21:59

G21a74b10r15i97e54l 94H35o66r96t66e32n 9431109833164

Můžu se zeptat, jak řešíte označení platformy? Protože u recenze titulu, který vyšel snad i pro GB, vidím jen "PS3"... Je to matoucí.

0/0
29.5.2014 9:00

A50n15d78r49e55j 76B18r71a49b24e58c 4402101127254

Myslite ty zavorky na herni karte? Tam byva napsana recenzovana platforma.

0/0
29.5.2014 10:42

T26o26n50í27k 81K97u81t98t45m16a41n29n 6833398542

No upřímně Watch Dogs nejsou zrovna titulem, ve kterém bych chtěl za jízdy vystrčit ruku z auta a začít střílet jak v laciným filmu. Ostatně, čím by Aiden řídil, když má tu druhou ruku permanentně na mobilu?

+15/0
28.5.2014 19:39

M11i11c58h78a76l 55V63e24r38n13e13r 8607896487244

Třeba by nemusel mobil ovládat rukou - kdyby měl telefon s velkými tlačítky, jenom by si ho dal na sedadlo a vytáhl ..., ale ne nebudeme zacházet tak daleko:-) Ovšem s dotykovým telefonem by to bylo dost složitější - zkuste si zahrát Flappy Bird s vaším ... ehm, "flappy bird".

0/−1
28.5.2014 21:54

T93o32n50í79k 50K80u26t27t85m33a50n69n 6723188362

Obávám se, že Aiden jede na iPhonu. To fakticky tím ochablým kohoutkem moc ovládat asi nepůjde. Eh.

0/−1
28.5.2014 22:42

F92i78l26i47p 23S98c61h33n56e60i12d86e47r 3232319174

Na motorce jsem u něj ten telefon v ruce neviděl a stále jsem byl schopný přehazovat semafory. :-P

0/0
29.5.2014 13:56

T42o84n51í82k 89K48u43t57t38m83a25n34n 6373178822

Point taken! Nahlásíme, oni to fixnou v  nějakém patchi ;-D

+1/0
29.5.2014 14:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.