Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Watch Dogs: Kdo si je nezahraje, letos jako by nebyl

Živoucí Chicago, hackování, přestřelky, honičky v autech a přehršel obsahu, Watch Dogs jsou bez řečí městskou akcí se vším všudy. Ale jsou lepší než opěvované Grand Theft Auto V?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N45i85k30o56l33a 53M84a40r29k36o39v14á 7484100742318

Fakt nechápu, proč to má 88%. Všechny mínusy zde uvedené mi mluví z duše, ta hra je neuvěřitelně prázdná. To fakt grafická stránka zatemňuje mozek? Nebo dostáváte nějaké zvláštní bonusy k platu za velebení zprofanovaných her, i když nestojí za nic?

0/0
25.6.2014 13:45

V34í91ť14a 17N24o35v45á13k 1638503225771

Díky za komenty . Do WD nejdu . x360 .

0/0
20.6.2014 23:57

M21a22r51t51i58n 32J10a64r14o57š 8642945248916

Hral jsem na PS3 asi hodinu a je to zkamani.Ovladani aut hruza

0/0
9.6.2014 19:03

J17a48n 94H25a80b41á16s64k52o 4894487971833

Jízdní model je + ? Konkretne ten by mel byt hlavnim duvodem,proc celou hru prochodit pesky. Jediny co me prekvapilo (mile samozrejme) byl pohled z kabiny vozu a autoradio jinak hruza to ovladani.

0/0
7.6.2014 21:49

J19a50k27u92b 81P41e16e28t 7173838872541

Dneska uz sekaj jeden titul za druhym a vsecky jsou stejny jako holywoodsky filmy :D i když občas se výjimka najde.

0/0
6.6.2014 23:56

J25a10k19u27b 75P36e18e92t 7313288962171

Ale spis to bude mnou....jo jo jsem rad ze jsem zacinal na 286 s princem a prehistorikem...pak gameboy, nasledovala 486 atd atd...proste zlata ne-li diamantova to doba her :)

0/0
6.6.2014 23:55

J47a69k79u70b 55P69e61e12t 7603478892241

zkusil jsem na PC a uz nikdy vice,stejnej problém jsem mel s Thiefem. Jo proste ty ultra super bomba mega herni trhaky co nam cpou pod nos uz zkratka nejsou hry jako byvaly...napr u Thiefa odpadla veskera atmoska a prijde mi to jak hra pro blbecky(absolutne zadna vyzva,moment kdy bych se fakt obaval nebo tak),u Watch Dogs...podle toho jak to mělo vypadat podle marketingove kampane bych je snad zazaloval za klamavou reklamu :D GTA V me taky nechytlo,sice jsem ho hral jen chvili u kamose,ale radeji si dam Saints row 4nebo stary San Andreas.

0/0
6.6.2014 23:53

J86a64r81o63m17i72r 98P63e17s69e64k 9403965474751

Tak teď já, watch dogs sem si předobjednal a ačkoli se jedná zatím o hru roku je to zároveň zabugovaná svině, ne jen že to má neskutečný požadavky na HW, díky ubisoftu i na můj SW.některé věci nemouhu pochopit, né jen že hrdina neumí střílet z auta jak bylo na plakátech, on také neumí skákat,a dokonce ani neumí svévolně používat teleskop.systém krytí mi přijde spíše jako parodie a stealth prvky se vytrácí,po celém internetu kolují stovky problémů od grafických glitchu přes propadání mapou až po zamrzání a padání hry, i přesto se ale jedná  kvaltní zábavnou hru,  jen zrovna ne takovou, jakou sme si ji představovali.hra má spoustu plusů které jsou všude vystavovány na obdiv ale já budu psát o těch mínusech, zaprvé celej slavnej online ,každej den minimálně pětkrát se spoluhráč oodpojí těsně před cílem (když tedy vedete) nejdou vám žádné reputační body nic. za druhe. po třetí misi se mi nezobrazila na mape lokace pro start čtvrté .Rada od ubisoftu? Restartujte celou kampaň,  za třetí mobilní aplikace podporuje iphone 4   iphone 5 ipad.   ale ipod touch poslední generace v žádném případě. za čtvrté na Uplay se hlasim od dne vydání WD napočtvrté.   i tak se ale jedná o velmi kvaliiitní propracovanou hru a penez nelituji.vřele jen doporučuji ale chce to trpělivost pořádnej HW . 

;-€omlouvam se jestli mi nekdy schazi neboo se duplikuje pismenko, na NTB v praci mi blbnou nejaky klavesy,;-€

0/0
29.5.2014 15:54

J62a39r14o62m90i53r 19P54e21s60e44k 9723475314841

tak oprava spoustu problému hry opraví její opětovné stažení a instalace,,tedy u digital download verze.zřejmě měl ubi přetížené servery a odesílal neúplná data, další věc vypnout optimalizaci hry v nvidia experience hra pak po loadingu přestane padat

0/0
30.5.2014 11:12

M93i76c19h93a40l 21D54o54l85e57ž28a42l 6103772154491

Zkusim diskuzi pouzit jako mensi zakysnik... Prijal jsem vedlejsi misi kde mam omracit bosse nejakeho gangu. Gang jsem nasel ale nevim jak ho mam omracit... muzu gagstery postrilet a boss mi ujede v aute a pri honcce se uz opravdu tezko omracuje. Zaroven premyslim jestli rana teleskopem pres hlavu je dostatecny omracovaci prostredek :-)

0/0
29.5.2014 14:00

T73o17n92í98k 71K55u84t98t70m76a20n69n 6133718102

jo

0/0
29.5.2014 14:13

P61e41t31r 75Š86t30ě12p 2173643180846

Ja zatim hral jen jednu gang misi kde byli dokonce dva sefove a bylo to celkem snadne. Je treba premyslet, vyuzivat moznosti terenu a nejit na to jako rambo. Cast nepratel se mi povedlo odstranit hackovani - explozemi prostredi a zbytek jsem postupne zlikvidoval pistoli s tlumicem, je treba se snazit aby nikdo nevidel mrtvolu... Nakonec zustali sefici sami dva, jednoho jsem odlakal stranou a tam dostal teleskopem pres palici...

0/0
29.5.2014 22:46

R28a14d71i20m 19Z76a16t20o70p64e54k 9322235472917

Tento rok proste nebudu :)

+5/0
29.5.2014 13:23

F20i33l62i11p 83S51c23h57n65e10i77d12e28r 3282709104

Hrál jsem to u kámoše, přemýšlel jestli si to koupit. Bohužel, stealth akce, která má podle mě být v této hře na prvním místě a která byla hlvním důvodem mého zájmu, je totálně zruinovaná, z důvodu, který tu již napsal Jaroslav Šimon. Navíc ovládání krytí je z poloviny automatické a absolutně mi nesedí. Celkově ke hře ještě dodám, že na to jaké jsou minimální požadavky na hardware, tak hra nevypadá zas tak úchvatně...

+1/0
29.5.2014 13:08

T37o90n85í37k 80K36u59t66t43m63a91n10n 6443178192

Já osobně si myslím, že WD byli primárně cílený na PS4 a XOne. Na PS4 se každopádně hrají dobře, občas trochu zazlobí cover systém, kdy vás to přesune na jinou stranu krabice, než jste potřeboval, ale jinak ovládání je skvělý. Hra navíc vypadá na PS4 fakt dobře, ale uznávám, že nejsem PC hráč, a tak nemám přehled o tom, jaký je v současný době standard grafiky a HW náročnosti na PC. Za sebe jen říkám, že na PS4 jsem asi nehrál hezčí hru, ačkoliv - jak řečeno v recenze - mimika NPC postav běžně na ulici by rozhodně zasloužila facelift a upgrade.

+1/0
29.5.2014 14:27

M18a37r94t20i78n 53K63r33e43b15s 4559169200410

Hraju na PS3 digitálně distribuovanou verzi a dost mě to chytlo. Ovšem nechápu to osekání grafiky na PS3. Především voda je jak pod direct x 8... PS3 jsem si pořídil kvůli GTA V a voda je tam zpracovaná naprosto fantasticky takže je evidentní, že PS3 lecos zvládne. To grafické omezeni WD oproti verzi na PS4 je tedy jenom marketingový tah... No, ale grafické zpracování vody není samozřejmě u WD to podstatné. Je to parádní hra.

0/0
29.5.2014 12:12

M73a86r91t10i63n 26P40i36l20n20ý 9831722949675

vskutku recenze, kde autor subjektivní nedostatky prezentuje jako veřejný fakt.

+1/−1
29.5.2014 10:36

M30a59r22t22i58n 89P68i73l33n18ý 9901552729665

poslední rok od vydání hraje GTA a teď není vůbec zaujatej že? ;-D

0/−1
29.5.2014 10:46
Foto

O52n32d35ř30e49j 35Z68a75c98h 3103790893782

Recenze je vždy subjektivní :-). Když se koukám na recenze uživatelů na Metacritics, dostává hra desítky i nuly. Co je podle vás objektivní hodnocení?

+2/−1
29.5.2014 14:44

M81i27c83h35a15l 58N95o13v83á91k 9429569291719

a proto je třeba si vybrat recenzenta s podobným (nebo alespoň známým) vkusem.pak bude recenze sice možná neobjektivní, ale bude vám něco platná.

0/0
30.5.2014 7:05
Foto

O98n63d83ř19e18j 53Z72a82c87h 3833630333682

Objektivní recenze je protimluv. Nepíšeme recenze, abychom se strefili do vkusu většiny, ale podle toho, jak nás hra baví.

+1/0
30.5.2014 8:01

H97y53n59e21k 42Š67l21a86h56ů48n81e84k 4969763636689

Něco jako objektivní herní hodnocení neexistuje. Sto lidí, sto chutí.

0/0
29.5.2014 23:56

P39a92t72r29i63k 68S22p25i90t71z46b15a97r38t 1104716814885

Mám strach z pc verze protože Ubisoft je známý tím že cpe svého konzolového dicka do krku všem pcčkářům. Takže asi zatím bude lepší počkat s koupí

+4/0
29.5.2014 9:45

A96l59e33š 80P10r88o18c83h52á24z11k33a 9217763199241

Tak sem včera pár hodin zkoušel tuto hru na PC a musím říct že je to absolutní brak :D zkuste na PC verzi jet autem... nemožné, úplně tu chybí fyzikální model ;-D;-D

+5/0
29.5.2014 9:10

P58e90t89r 14Š15t39ě40p 2443303690316

Souhlas, rizeni auta a honicky jsou na cele hre naprosto nejhorsi :(

+4/0
29.5.2014 15:15

J16a88r28o48s19l13a17v 78Š14i44m58o91n 2834211789266

No, já bohužel musím konstatovat, že mně tahle hra nesedla. A jsem ochoten připustit, že je to subjektivní.

Co si dokážu užívat jsou toulky po nádherném Chicagu a šmírování lidí, vybírání bankovních účtů, odemykání věží (Prostě "Assassin's Creed stuff")

Nicméně kdykoliv se vrhnu do mise, narazím na dva problémy.

1. Stealth přístup k misím je krutě trestán a navíc vás hra stejně nakonec donutí na konci se prostřílet ven, nebo alespoň k nějaké honičce, a to jakkoliv bylo vaše plíživé snažení úspěšné, což mě prostě nehorázně štve. Jsem sakra hacker a partyzán, proč musím vzít každých pět minut do ruky AK-47 a pozabíjet patnáct lidí, aby byla moje mise úspěšná?

Chápu, že zastánci Rambo stylu budou z arzenálu nadšení, ale... o tom tahle hra být neměla.

2. PC ovládání. (PS je v pohodě) Na naprosto nepochopitelnou (a nevypnutelnou) akceleraci myši si nehodlám zvykat a "mrvit" si aim pro FPSka. To ještě zhoršuje bod 1. protože jakkoliv se snažím nestřílet, hra mě k tomu stejně donutí. Auta jsem se ovládat naučil, ale stálo mě to všechnu energii, kterou jsem měl na tuhle hru v zásobě. Ve srovnání s GTA, nebo Saint's Row 3/4 je to ale hrůza! Navíc online hra je nuda, když se snažíte něco vykutit vy, a pruda, když vám do hry kutí někdo jiný. Navíc pokud si chcete občas zahrát "soukromně" offline (tak jako já), resetuje se vám "za odměnu" (protože Ubisoft nás má rád) MP postup a achievementy. Ale přesto souhlasím s autorem, že zkusit by to měl každý.

+9/0
29.5.2014 3:15

L97a23d67i60s69l95a83v 79L18o81u76k82a 5674287881597

No nevím, včera jsem nad tím seděl asi pět hodin a pokud si člověk postup opravdu naplánuje a využívá hacků opravdu dobře, tak jsem nic než 1911 special forces nemusel vytáhnout v nejhorším dragunova...

A to druhé plně chápu, mě to tak frustrovalo že jsem i na pc zapojil ovladač i když ho na střílení nesnáším...

0/0
29.5.2014 7:41

M39i66c11h94a34l 74T90o29m13á96n14e78k 9987979156

za tyhle dva komenty dekuji, ted uz vim ze tu hru si nikdy za normalni penize urcite nekoupim, trpel jsem jak kun uz jen pri hrani ME na PC a jestli je v teto hre ovladani jeste vic zmrsene , diky dementnim konzolim, tak na to pecu a hra muze byt sebelepsi

+2/0
29.5.2014 9:11

A92n35t23o42n30í62n 19H60o19l14í47k 8407373354340

Otazka zni, zdali to okusit za 60 ecek ..

0/0
29.5.2014 18:09

M20i84c55h97a62l 26W19e83i91d32i31n47g56e71r 2908145793194

Bohužel rozjedu s nějakými 5 fps takže tento rok nebudu :-) ale vypadá to na zajímavou hru....

+3/−1
28.5.2014 22:43

J75a83k56u54b 85R67o96u29s 3163910894852

Recenze jak od žáka pomocné školy... Rv

+2/−12
28.5.2014 19:42

A44n63d93r78e85j 28B33r11a45b88e83c 4512301207984

Proc myslite?

+11/−2
28.5.2014 20:15

J25i62ř88í 27J10u66ř30i61c51a 2768653981

Dostal strach, syčák. ;)

+2/−2
28.5.2014 21:59

G86a11b43r20i26e92l 15H86o67r52t77e84n 9721799783734

Můžu se zeptat, jak řešíte označení platformy? Protože u recenze titulu, který vyšel snad i pro GB, vidím jen "PS3"... Je to matoucí.

0/0
29.5.2014 9:00

A86n10d15r33e75j 67B80r66a27b73e89c 4292241117514

Myslite ty zavorky na herni karte? Tam byva napsana recenzovana platforma.

0/0
29.5.2014 10:42

T12o29n28í45k 98K11u77t66t58m25a32n40n 6713838132

No upřímně Watch Dogs nejsou zrovna titulem, ve kterém bych chtěl za jízdy vystrčit ruku z auta a začít střílet jak v laciným filmu. Ostatně, čím by Aiden řídil, když má tu druhou ruku permanentně na mobilu?

+15/0
28.5.2014 19:39

M54i29c86h56a74l 51V70e42r33n28e29r 8767926527134

Třeba by nemusel mobil ovládat rukou - kdyby měl telefon s velkými tlačítky, jenom by si ho dal na sedadlo a vytáhl ..., ale ne nebudeme zacházet tak daleko:-) Ovšem s dotykovým telefonem by to bylo dost složitější - zkuste si zahrát Flappy Bird s vaším ... ehm, "flappy bird".

0/−1
28.5.2014 21:54

T85o72n65í11k 75K64u53t43t78m71a18n42n 6563178522

Obávám se, že Aiden jede na iPhonu. To fakticky tím ochablým kohoutkem moc ovládat asi nepůjde. Eh.

0/−1
28.5.2014 22:42

F36i19l81i23p 28S69c41h67n36e10i40d86e94r 3272799344

Na motorce jsem u něj ten telefon v ruce neviděl a stále jsem byl schopný přehazovat semafory. :-P

0/0
29.5.2014 13:56

T84o23n54í39k 59K74u70t18t47m11a84n18n 6833658182

Point taken! Nahlásíme, oni to fixnou v  nějakém patchi ;-D

+1/0
29.5.2014 14:12







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.