Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Watch Dogs: Kdo si je nezahraje, letos jako by nebyl

Živoucí Chicago, hackování, přestřelky, honičky v autech a přehršel obsahu, Watch Dogs jsou bez řečí městskou akcí se vším všudy. Ale jsou lepší než opěvované Grand Theft Auto V?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

N79i10k43o45l55a 81M47a51r84k30o23v53á 7724320572348

Fakt nechápu, proč to má 88%. Všechny mínusy zde uvedené mi mluví z duše, ta hra je neuvěřitelně prázdná. To fakt grafická stránka zatemňuje mozek? Nebo dostáváte nějaké zvláštní bonusy k platu za velebení zprofanovaných her, i když nestojí za nic?

0/0
25.6.2014 13:45

V16í12ť93a 37N94o93v86á70k 1618253585381

Díky za komenty . Do WD nejdu . x360 .

0/0
20.6.2014 23:57

M68a98r17t90i79n 30J57a12r76o91š 8462405558186

Hral jsem na PS3 asi hodinu a je to zkamani.Ovladani aut hruza

0/0
9.6.2014 19:03

J65a57n 96H89a35b73á17s51k58o 4964347281643

Jízdní model je + ? Konkretne ten by mel byt hlavnim duvodem,proc celou hru prochodit pesky. Jediny co me prekvapilo (mile samozrejme) byl pohled z kabiny vozu a autoradio jinak hruza to ovladani.

0/0
7.6.2014 21:49

J84a71k48u50b 68P20e85e36t 7353918542541

Dneska uz sekaj jeden titul za druhym a vsecky jsou stejny jako holywoodsky filmy :D i když občas se výjimka najde.

0/0
6.6.2014 23:56

J65a40k76u14b 58P10e26e45t 7573628402621

Ale spis to bude mnou....jo jo jsem rad ze jsem zacinal na 286 s princem a prehistorikem...pak gameboy, nasledovala 486 atd atd...proste zlata ne-li diamantova to doba her :)

0/0
6.6.2014 23:55

J95a66k60u48b 43P34e10e48t 7313328322821

zkusil jsem na PC a uz nikdy vice,stejnej problém jsem mel s Thiefem. Jo proste ty ultra super bomba mega herni trhaky co nam cpou pod nos uz zkratka nejsou hry jako byvaly...napr u Thiefa odpadla veskera atmoska a prijde mi to jak hra pro blbecky(absolutne zadna vyzva,moment kdy bych se fakt obaval nebo tak),u Watch Dogs...podle toho jak to mělo vypadat podle marketingove kampane bych je snad zazaloval za klamavou reklamu :D GTA V me taky nechytlo,sice jsem ho hral jen chvili u kamose,ale radeji si dam Saints row 4nebo stary San Andreas.

0/0
6.6.2014 23:53

J21a16r73o91m14i49r 54P71e70s63e43k 9293615854271

Tak teď já, watch dogs sem si předobjednal a ačkoli se jedná zatím o hru roku je to zároveň zabugovaná svině, ne jen že to má neskutečný požadavky na HW, díky ubisoftu i na můj SW.některé věci nemouhu pochopit, né jen že hrdina neumí střílet z auta jak bylo na plakátech, on také neumí skákat,a dokonce ani neumí svévolně používat teleskop.systém krytí mi přijde spíše jako parodie a stealth prvky se vytrácí,po celém internetu kolují stovky problémů od grafických glitchu přes propadání mapou až po zamrzání a padání hry, i přesto se ale jedná  kvaltní zábavnou hru,  jen zrovna ne takovou, jakou sme si ji představovali.hra má spoustu plusů které jsou všude vystavovány na obdiv ale já budu psát o těch mínusech, zaprvé celej slavnej online ,každej den minimálně pětkrát se spoluhráč oodpojí těsně před cílem (když tedy vedete) nejdou vám žádné reputační body nic. za druhe. po třetí misi se mi nezobrazila na mape lokace pro start čtvrté .Rada od ubisoftu? Restartujte celou kampaň,  za třetí mobilní aplikace podporuje iphone 4   iphone 5 ipad.   ale ipod touch poslední generace v žádném případě. za čtvrté na Uplay se hlasim od dne vydání WD napočtvrté.   i tak se ale jedná o velmi kvaliiitní propracovanou hru a penez nelituji.vřele jen doporučuji ale chce to trpělivost pořádnej HW . 

;-€omlouvam se jestli mi nekdy schazi neboo se duplikuje pismenko, na NTB v praci mi blbnou nejaky klavesy,;-€

0/0
29.5.2014 15:54

J29a29r69o64m68i36r 89P87e37s56e88k 9683745524201

tak oprava spoustu problému hry opraví její opětovné stažení a instalace,,tedy u digital download verze.zřejmě měl ubi přetížené servery a odesílal neúplná data, další věc vypnout optimalizaci hry v nvidia experience hra pak po loadingu přestane padat

0/0
30.5.2014 11:12

M29i64c90h55a81l 35D26o15l38e83ž70a35l 6233512944891

Zkusim diskuzi pouzit jako mensi zakysnik... Prijal jsem vedlejsi misi kde mam omracit bosse nejakeho gangu. Gang jsem nasel ale nevim jak ho mam omracit... muzu gagstery postrilet a boss mi ujede v aute a pri honcce se uz opravdu tezko omracuje. Zaroven premyslim jestli rana teleskopem pres hlavu je dostatecny omracovaci prostredek :-)

0/0
29.5.2014 14:00

T84o10n15í47k 61K14u12t13t23m55a47n46n 6113268212

jo

0/0
29.5.2014 14:13

P96e81t11r 87Š89t18ě42p 2313353730476

Ja zatim hral jen jednu gang misi kde byli dokonce dva sefove a bylo to celkem snadne. Je treba premyslet, vyuzivat moznosti terenu a nejit na to jako rambo. Cast nepratel se mi povedlo odstranit hackovani - explozemi prostredi a zbytek jsem postupne zlikvidoval pistoli s tlumicem, je treba se snazit aby nikdo nevidel mrtvolu... Nakonec zustali sefici sami dva, jednoho jsem odlakal stranou a tam dostal teleskopem pres palici...

0/0
29.5.2014 22:46

R68a18d11i53m 22Z87a95t19o96p14e40k 9772375642787

Tento rok proste nebudu :)

+5/0
29.5.2014 13:23

F17i83l48i94p 98S20c62h43n37e13i31d96e29r 3142959324

Hrál jsem to u kámoše, přemýšlel jestli si to koupit. Bohužel, stealth akce, která má podle mě být v této hře na prvním místě a která byla hlvním důvodem mého zájmu, je totálně zruinovaná, z důvodu, který tu již napsal Jaroslav Šimon. Navíc ovládání krytí je z poloviny automatické a absolutně mi nesedí. Celkově ke hře ještě dodám, že na to jaké jsou minimální požadavky na hardware, tak hra nevypadá zas tak úchvatně...

+1/0
29.5.2014 13:08

T45o15n17í68k 57K91u42t93t60m96a71n11n 6253218972

Já osobně si myslím, že WD byli primárně cílený na PS4 a XOne. Na PS4 se každopádně hrají dobře, občas trochu zazlobí cover systém, kdy vás to přesune na jinou stranu krabice, než jste potřeboval, ale jinak ovládání je skvělý. Hra navíc vypadá na PS4 fakt dobře, ale uznávám, že nejsem PC hráč, a tak nemám přehled o tom, jaký je v současný době standard grafiky a HW náročnosti na PC. Za sebe jen říkám, že na PS4 jsem asi nehrál hezčí hru, ačkoliv - jak řečeno v recenze - mimika NPC postav běžně na ulici by rozhodně zasloužila facelift a upgrade.

+1/0
29.5.2014 14:27

M72a50r66t32i50n 17K97r73e19b90s 4899779590920

Hraju na PS3 digitálně distribuovanou verzi a dost mě to chytlo. Ovšem nechápu to osekání grafiky na PS3. Především voda je jak pod direct x 8... PS3 jsem si pořídil kvůli GTA V a voda je tam zpracovaná naprosto fantasticky takže je evidentní, že PS3 lecos zvládne. To grafické omezeni WD oproti verzi na PS4 je tedy jenom marketingový tah... No, ale grafické zpracování vody není samozřejmě u WD to podstatné. Je to parádní hra.

0/0
29.5.2014 12:12

M87a10r84t36i80n 15P95i67l70n78ý 9401362519275

vskutku recenze, kde autor subjektivní nedostatky prezentuje jako veřejný fakt.

+1/−1
29.5.2014 10:36

M30a49r75t15i59n 94P13i91l97n58ý 9271542239635

poslední rok od vydání hraje GTA a teď není vůbec zaujatej že? ;-D

0/−1
29.5.2014 10:46
Foto

O10n69d82ř82e50j 13Z82a46c77h 3233250363702

Recenze je vždy subjektivní :-). Když se koukám na recenze uživatelů na Metacritics, dostává hra desítky i nuly. Co je podle vás objektivní hodnocení?

+2/−1
29.5.2014 14:44

M40i65c68h43a79l 46N92o68v80á81k 9869659361669

a proto je třeba si vybrat recenzenta s podobným (nebo alespoň známým) vkusem.pak bude recenze sice možná neobjektivní, ale bude vám něco platná.

0/0
30.5.2014 7:05
Foto

O80n84d57ř82e71j 12Z45a26c75h 3433540623902

Objektivní recenze je protimluv. Nepíšeme recenze, abychom se strefili do vkusu většiny, ale podle toho, jak nás hra baví.

+1/0
30.5.2014 8:01

H84y20n53e36k 19Š89l89a52h32ů23n35e80k 4979403886909

Něco jako objektivní herní hodnocení neexistuje. Sto lidí, sto chutí.

0/0
29.5.2014 23:56

P90a27t55r31i93k 77S54p88i97t36z98b41a68r62t 1324266134125

Mám strach z pc verze protože Ubisoft je známý tím že cpe svého konzolového dicka do krku všem pcčkářům. Takže asi zatím bude lepší počkat s koupí

+4/0
29.5.2014 9:45

A47l16e89š 96P76r21o10c56h89á94z15k60a 9587753649281

Tak sem včera pár hodin zkoušel tuto hru na PC a musím říct že je to absolutní brak :D zkuste na PC verzi jet autem... nemožné, úplně tu chybí fyzikální model ;-D;-D

+5/0
29.5.2014 9:10

P45e54t62r 70Š72t38ě87p 2583573630116

Souhlas, rizeni auta a honicky jsou na cele hre naprosto nejhorsi :(

+4/0
29.5.2014 15:15

J90a25r33o80s66l27a74v 24Š85i88m52o21n 2654341279656

No, já bohužel musím konstatovat, že mně tahle hra nesedla. A jsem ochoten připustit, že je to subjektivní.

Co si dokážu užívat jsou toulky po nádherném Chicagu a šmírování lidí, vybírání bankovních účtů, odemykání věží (Prostě "Assassin's Creed stuff")

Nicméně kdykoliv se vrhnu do mise, narazím na dva problémy.

1. Stealth přístup k misím je krutě trestán a navíc vás hra stejně nakonec donutí na konci se prostřílet ven, nebo alespoň k nějaké honičce, a to jakkoliv bylo vaše plíživé snažení úspěšné, což mě prostě nehorázně štve. Jsem sakra hacker a partyzán, proč musím vzít každých pět minut do ruky AK-47 a pozabíjet patnáct lidí, aby byla moje mise úspěšná?

Chápu, že zastánci Rambo stylu budou z arzenálu nadšení, ale... o tom tahle hra být neměla.

2. PC ovládání. (PS je v pohodě) Na naprosto nepochopitelnou (a nevypnutelnou) akceleraci myši si nehodlám zvykat a "mrvit" si aim pro FPSka. To ještě zhoršuje bod 1. protože jakkoliv se snažím nestřílet, hra mě k tomu stejně donutí. Auta jsem se ovládat naučil, ale stálo mě to všechnu energii, kterou jsem měl na tuhle hru v zásobě. Ve srovnání s GTA, nebo Saint's Row 3/4 je to ale hrůza! Navíc online hra je nuda, když se snažíte něco vykutit vy, a pruda, když vám do hry kutí někdo jiný. Navíc pokud si chcete občas zahrát "soukromně" offline (tak jako já), resetuje se vám "za odměnu" (protože Ubisoft nás má rád) MP postup a achievementy. Ale přesto souhlasím s autorem, že zkusit by to měl každý.

+9/0
29.5.2014 3:15

L54a41d17i41s93l80a20v 86L67o96u66k57a 5844447271687

No nevím, včera jsem nad tím seděl asi pět hodin a pokud si člověk postup opravdu naplánuje a využívá hacků opravdu dobře, tak jsem nic než 1911 special forces nemusel vytáhnout v nejhorším dragunova...

A to druhé plně chápu, mě to tak frustrovalo že jsem i na pc zapojil ovladač i když ho na střílení nesnáším...

0/0
29.5.2014 7:41

M87i62c51h91a88l 13T88o37m76á19n46e52k 9317689736

za tyhle dva komenty dekuji, ted uz vim ze tu hru si nikdy za normalni penize urcite nekoupim, trpel jsem jak kun uz jen pri hrani ME na PC a jestli je v teto hre ovladani jeste vic zmrsene , diky dementnim konzolim, tak na to pecu a hra muze byt sebelepsi

+2/0
29.5.2014 9:11

A28n61t72o63n41í90n 19H68o83l83í38k 8107563404170

Otazka zni, zdali to okusit za 60 ecek ..

0/0
29.5.2014 18:09

M26i28c40h67a75l 48W65e38i13d13i49n27g37e14r 2528425763304

Bohužel rozjedu s nějakými 5 fps takže tento rok nebudu :-) ale vypadá to na zajímavou hru....

+3/−1
28.5.2014 22:43

J53a45k88u20b 25R65o95u34s 3313590824302

Recenze jak od žáka pomocné školy... Rv

+2/−12
28.5.2014 19:42

A29n14d97r75e62j 16B45r14a49b42e60c 4842331967124

Proc myslite?

+11/−2
28.5.2014 20:15

J87i15ř28í 65J56u34ř56i23c62a 2868713811

Dostal strach, syčák. ;)

+2/−2
28.5.2014 21:59

G51a56b59r82i69e13l 81H53o66r96t17e10n 9541669243234

Můžu se zeptat, jak řešíte označení platformy? Protože u recenze titulu, který vyšel snad i pro GB, vidím jen "PS3"... Je to matoucí.

0/0
29.5.2014 9:00

A73n28d48r53e58j 41B67r90a13b34e50c 4372971157614

Myslite ty zavorky na herni karte? Tam byva napsana recenzovana platforma.

0/0
29.5.2014 10:42

T15o84n76í26k 86K34u39t48t39m31a51n78n 6713718942

No upřímně Watch Dogs nejsou zrovna titulem, ve kterém bych chtěl za jízdy vystrčit ruku z auta a začít střílet jak v laciným filmu. Ostatně, čím by Aiden řídil, když má tu druhou ruku permanentně na mobilu?

+15/0
28.5.2014 19:39

M60i51c27h12a68l 70V20e36r80n71e23r 8727756857944

Třeba by nemusel mobil ovládat rukou - kdyby měl telefon s velkými tlačítky, jenom by si ho dal na sedadlo a vytáhl ..., ale ne nebudeme zacházet tak daleko:-) Ovšem s dotykovým telefonem by to bylo dost složitější - zkuste si zahrát Flappy Bird s vaším ... ehm, "flappy bird".

0/−1
28.5.2014 21:54

T22o28n87í69k 61K90u11t98t81m86a93n41n 6453758122

Obávám se, že Aiden jede na iPhonu. To fakticky tím ochablým kohoutkem moc ovládat asi nepůjde. Eh.

0/−1
28.5.2014 22:42

F98i80l33i61p 80S32c85h19n40e34i58d32e47r 3102769774

Na motorce jsem u něj ten telefon v ruce neviděl a stále jsem byl schopný přehazovat semafory. :-P

0/0
29.5.2014 13:56

T76o50n58í49k 93K63u66t21t87m52a40n45n 6923988882

Point taken! Nahlásíme, oni to fixnou v  nějakém patchi ;-D

+1/0
29.5.2014 14:12





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.