Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze Elder Scrolls Online: Do Tamrielu dorazilo velké zklamání

Podle autorů měla být onlinovka ze světa Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu tou největší letošní událostí ze světa velkých on-line her na hrdiny. Po dvou měsících ostrého provozu se ovšem bohužel ukazuje, že není všechno zlato, co se třpytí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M20i52r48o96s79l19a92v 47D36u76s39í35k 1729779115930

Čelal jsem na tuto hru od začátku co ohlásili její vydání. Jsem fanda celé série Elder Scroll. Samozřejmě jsem si ji také zakoupil a jsem naprosto spokojený. Jen nechápu recenze, jako ta, která je na bonuswebu. Autor je absolutně mimo a mám takový pocit, že ji sotva hrál v betě. Spíše to vypadá, že si přečetl několik preview recenzí a dle toho napsal recenzi. Nové MMO to nemají lehké. Když je něco ůplně nového, je to nehratelné a špatné. Když je hra okopírovaná dle současných her ( viz WoW ) , je to taky špatně. Takže vyvinout hru, která by byla dle většiny špička je skoro nemožné. Každý prostě očekává něco trochu jiného. Mraky lidí brečí kvůli poplatkům. Pokud chceme od autorů nový obsah, údržbu serverů atd atd , tak to asi zadarmo dělat nebudou. Nebo někdo z Vás by to zadarmo dělal ? Obchodních modelů je řada jak udržet tyto hry na živu. Já osobně dávám přednost měsíčním poplatkům, než si neustále něco dokupovat. Co je vhodné, je rozdílné pro každého hráče. Nicméně zdejši recenze je absolutně mimo, což je pro tak skvělou hru škoda. Ano, není 100 %. Já osobně bych dal 80-90 % ze sta. Ale věřím tomu, že ji autoři časem doladí k naší spokojenosti.

+3/−2
17.6.2014 16:12

J29o83s71e66f 33J95u23h71á25s48z 1929832468

a já zase považuju recenzi za odpovídající titulu... propadák podobně jako Watch Dogs

+1/0
20.6.2014 10:38

L72u43k82á87š 13V20l93k 2891919174266

2 otázky mírně k tématu.

Nevíte jestli tvůrci singlu Skyrimu pracují na dalším singlu TES? Možná si odpovím sám: Pokud ANO, tak čekat klasických 5-6 let (teď tak 3-4) jako byly mezi díly TES... ?

Ztrácím přehled. Poraďte jaké (vyšlé ne moc staré či brzy vyjdoucí) podobné RPG Skyrimu je další super dobré? Witcher 3 (sice až únor 2015) dá se považovat za RPG ála Skyrim?

0/0
16.6.2014 22:27

R36u14d48o17l84f 71K19l28u24s71a64l 8787154179681

No, já si zamiloval Dragon Age (oba zatím vyšlé díly), ale přímo něco jako Skyrim (či TES obecně) neznám, TES je prostě dost "svoje". 

Mám hodně rád třeba i Mass Effect, ale to je žánrově (tématicky) trošku jinde, než klasické fantasy ;) 

Jinak četl jsem, že se TES:VI opravdu vyrábí, ale odhadovat si netroufám, jak dlouho. Skyrim už je trošku přetažený, přemodovaný... možná by to chtělo nový vítr ;) Ale raději bych byl, aby Bethesda pracovala na novém Dishonored, než na TES ;)

0/0
16.6.2014 23:40

M23i38c75h80a40l 26T19o10m62á42n55e47k 9697679166

asi to nebude uplne jak tes ale zkusil bych Risen 1 a mozna i 2 ale ta je slabsi

0/0
17.6.2014 6:03

P14e37t75r 55J40a29r57o15š 2864531395737

Tak Skyrim je defakto fantasy Fallout. Takze nejbliz je fallout.

0/0
17.6.2014 8:20

L69u74k18á63š 77N79o43v96á65k 1230215760985

Hrál jsem to, Doexpil jsem to a přestalo mě to bavit. Je to prostě tuctová onlinovka, za kterou se nevyplatí utrácet peníze.

+3/−1
16.6.2014 19:16

A26l13e84x74a38n34d49r 60K17o66s37t13k58a 5769486649326

Ehm, jen jak tady koukám do diskuze.. Nějaká free gamesa, kde je buď real money AH, nebo prostě oficiálně legální prodávat za real prachy? Nebaví mě hrát s GM hru na hodného, zlého a zabanovaného :)

0/0
16.6.2014 14:44

J88a36n 11K52o49n34e54c77n77y 1661359709496

get a life.

0/0
16.6.2014 23:48

J90i25n98d55ř23i25c71h 40N57e28b88e22s61k17ý 8796607286136

Přesně jak jsem tu již psal v době kdy to vyšlo a snílci mi nadávali. Za pár měsíců to bude F2P a pak hurá na smětiště dějin ke všem těm Conanům a jiným.

+5/0
16.6.2014 11:17

J93a41n 43P33a83v74e56l 8763772398956

Když náhodou předpověď vyjde, jsem King. Když nevyjde, mlčím a nahoním si ego až to zase vyjde.

Každé MMO je rizikové a lze tam nasekat dost chyb.

0/0
16.6.2014 12:19

M59i67c23h89a67l 75T21o13m13á62n33e91k 9907409186

o to ani nejde, proste casy vydani WoW kdy si mohli vydat MMO castecne nedodelanou a bez end game kontentu uz jsou davno minulosti, je tu jiz tolik zabehnutych MMO, hra s mesicnimi poplatky nema sanci uspet, pokud neprinese neco uplne nove a je to jen standartni MMO v jinem prostredi

+1/0
16.6.2014 12:48

J21i39n87d27ř74i27c58h 62N40e38b16e66s41k33ý 8976467466426

Není mým cílem honit. Ostatně svět Elder Scrolls jsem měl vždycky rád a nemám žádnou radost z toho, že se zrovna tahle hra nepovedla.

0/0
16.6.2014 15:26

J43i96ř59í 75P32o93s40p67í56š25i50l 8702480516918

Nic bych proti TESO nenamítal, kdyby zrušili měsíční poplatky a bylo to grátis

+4/−1
16.6.2014 10:55

J74a63n 27P88a60v64e78l 8113142818616

Já bych dal i maso zadarmo. A chleba. A ubytování. A vůbec, všechno. Ať žije komunismus :-P

+1/−6
16.6.2014 11:07

A60l19e79x79a14n25d85r 59C56h43y57t45i17l 2934852165691

Pokud nechapes principy F2P, nepochopil jsi system.

Dobra hra si na sebe slusne vydela i pres F2P ...napriklad Dota ci LOL. V mistrovstvi International 2014 se v Dote bude hrat o nejakych temer 10 milionu dolaru, ktere ziska jeden vitezny tym. 90 procent z vyhry zaplatili hraci. Jenze ono je jistejsi udelat hroznou hru a zaplatit ji mesicnima poplatkama, nez si vlastne po nekolika mesicich hrac uvedomi, ze to stoji za starou belu a prestane to platit a hrat. To je uz ale prijem min.1500 Kc v kapse a naklady treba i zaplacene.

Tehle hre predpovidam, jako jiz rada jinych, smetiste.

+1/0
16.6.2014 11:24

J42a22n 69P88a64v73e66l 8693802578856

F2p samozřejmě chápu. Nicméně, on psal o gratis.

Co se F2p týče, já to nemám rád. Raději si zaplatím měsíční poplatky, než platit za každou blbost a ve výsledku zaplatit více. A nebo hrát socka stylem a mít to osekané.

+1/−4
16.6.2014 12:21

J76a64n 95P55a92v70e42l 8313872768216

Dodatek. Málo her to zvládne jako GW

0/0
16.6.2014 12:21

A34l83e88x93a58n26d28r 19C94h73y57t19i67l 2914222715941

Mam GW2.Jenze GW neni F2P, jen nejsou mesicni poplatky...a uprimne receno, Rift mi prisel lepsi zejmena v dungach a bossfightech. WoW model zatim imho neni prekonany. A Rift ho dokonale kopiruje, dokonce misty predci. Krome PVP, to je v Riftu hrozny. A zase lepsi nez v Riftu je v GW2. Kdyz jsem hraval thiefa a daval jsem oponenty na tri rany behem dvou sekund, to byla sranda, jak to bylo nevybalancovany:)

0/0
16.6.2014 13:51

A44l22e20x32a67n10d81r 91C46h12y51t46i60l 2644282925311

Takze NEPOCHOPIL. F2P napr. Dota je totiz kompletne gratis. Nemusis si nic kupovat. Muzes koupit pouze vzhledove veci, dalsi dostavas zdarma nahodne behem hrani a muzes je napriklad prodavat na trhu za real penize (par euro maximalne) nebo je menit za jine. Coz samozrejme herni zazitek nijak zvlast nevylepsuje nebo nezhorsuje. Kdyz zminim jinou hru, tak treba Rift. Tam si za penize muzes koupit pristup jako prodejce na aukci nebo koupit vybaveni, mounty, bagly atd. Vetsina z toho je ale mozna ve hre normalne dosahnout a nejlepsi koupene itemy nejsou nijak lepsi nez nejlepsi itemy nachazene ve hre.

0/0
16.6.2014 13:47

P86e84t10r 70M25a49l50i70š62k21a 6291555371623

Hraji Teru a nezdá se mi že bych o něco zásadního přišel a to mám 2 postavy na 60 lvl.

0/0
17.6.2014 16:45

P79e97t46r85a 74M65i87c65h83a16l11o21v24á 9755721437

Tak stejně to bude asi směřovat k nějaké formě "free" modelu. Zatím nejlepší "free" model co jsem zažila je TSW. Jinak mě vypršel acc tento víkend a ruku na srdce, ani to moc nebolí. Jistě nějakou zábavu jsem si užila a časem nakouknu zpátky, ale zatím se ně nechce. Pomohly by alespoň lokální banky/tržnice, když autoři nechtějí AH. Také mě to svým způsobem připomíná start SW:TOR pokud jde o patche, víc rozbije nežli spraví. Takže budu dění sledovat a doufat, že se spraví bugy a různé "chyby" jako známé sčítání bonusů a podobné "legrace". Snad také ubude botů a goldsellerů.

0/0
16.6.2014 11:28

M19i38c26h46a14l 37T70o34m29á72n68e60k 9157879626

botu a goldselleru nikdy v MMo neubude, protoze na tom ti lidi vydelavaji real money

0/0
16.6.2014 11:52

M46i19r48o70s47l23a78v 53K36r42a30h11u92l68í13k 6357744974

no náhodou za poslední týden jsem toho gold spamu neviděl a boty jsem teď taky neviděl, ale to je tím, že na veteran contentu prostě nemají jak být a pak mám ještě alta, ale ten je teprve v na druhém ostrůvku, takže tam boti zatím také nejsou. Musel bych omrknout couldharbor tam to bylo nechutně přemnožené ještě před cca měsícem.

0/0
16.6.2014 12:29

M28i12r89o39s89l58a52v 36K22r65a11h96u37l60í94k 6537644124

Tak tahle recenze byla hodně velký vtip.

Recenzent hrál betu a po 2 měsících zavzpomínal jak to tam bylo a napsal recenzi. Nádhera...

Zabugované questy: během hraní level 1 až veteran 3 (udělal jsem absolutně každej quest v AD a 3 zony v EP) jsem narazil na 3 slovy tři bugnuté questy, které dneska fungují jak mají, takže i ty mám zpětně splněné. Aktuálně se rozbil quest v Cyrodiilu - výcvik s obléhacími stroji - bude opraven v dalších patchi jen pro info.

Questy obecně: Ukažte mi zcela upřímně lepší provedení questů. Tohle je první MMO, kde to není taková ultra nuda!

souboje nudné... to si autor fakt dělá srandu.. že tu člověk aspoň musí namířit na cíl, když ho chce trefit. Že se tu dá různě uskakovat, blokovat atd je opravdu nuda oproti starým modelům TAB > F1................F12 případně 1...................0

Reálné problémy co TESO má jsou tyto: - fázování světa po splnění questů= toto vede k velkým problémům, když chcete hrát s kamarády. Pokud někdo z vás udělal něco víc nebo jinak tak se vzájemně neuvidíte a to je problém. - PVP - kromě toho, že při větším obsazení to laguje, je to problém s balancem levelů. 1-50 jsou boostnutí na level 50 a tím pádem jsou vyrovnaní, jenže veteran ranky jsou mnohonásobně silnější a jako low vet nebo dokonce pre vet nemáte proti hráčům na max. levlu žádnou šanci. - Trade systém je dost omezený na guild aukci. v global chatu by měla být záložka trade, aby obchod neprobíhal na zone chatu, který má sloužit k jiným věcem než je obchod. Osobně bych uvítal klasické hráčské obchody, ale to se asi nestane (a je to podle mě chyba, protože k Elder scrolls obchody patří) A jak už tu padlo, autor vůbec nezhodnotil PVP což je mazec, když to je hlavní prvek TESO. Osobně bych hře dal minimálně 70% Ano já chápu, že spousta lidí je neštastných, že to není elder scrolls jak má, ale že je to primárně MMO. Ale jak si člověk uvědomí že hraje MMO s TES lore tak je to fajn hra. Já koupě rozhodně nelituji.

+10/−3
16.6.2014 10:09

A74l14e34x30a40n84d88r 14K82o36s77t64k26a 5479926629856

Teso mě zajímalo už když ho dělali. Bohužel, k testování se mi nepovedlo se dostat (tehdy byl nedostatečně výkonný počítač) A dneska.. No nevím, ale dokud nebude trial, tak do toho rozhodně nedám ani korunu. Zaplatit tisícovku za zjištění, že mi to hardware stále nezvládá by se mi fakt nechtělo.

+2/−2
16.6.2014 9:19
Foto

M85a72r17e28k 89D27u20c10h22á51č 2391140690154

No, řekl bych že hardware vám to zvládat bude, v Beta testu jsem to rozjel i na notebooku s Integrovanou grafikou... Druhá věc je, že na pohled to opravdu nebylo nic moc :D

0/0
16.6.2014 15:27
Foto

L49u14k10á59š 69N73a97v71a14r49a 2848758261589

Jsem velký milovník TES her, ale stejně jako autor článku jsem z této varianty poměrně sklíčený. Jasně, můžete namítnout: "Snad jsi nečekal Skyrim pro více hráčů? Hrál jsi někdy pořádný MMO?" Ale já kašlu na pořádný MMO. Já jsem prostě chtěl TES. Jestli toto má být TES, tak jsem opravdu zklamán. Jestli to má být "pořádný MMO", tak ať se to nejmenuje The Elder Scrolls. Je to jen pošlapání dobrého jména výborné singleplayerové hry.

+12/−1
16.6.2014 8:54

Z57b49y63n13ě73k 73J19u80r57a83č84k86a 3237294275436

Dáme jim půl roku, oni to poladěj, daj to Free To Play a pak si zahraju :) Byl jsem v betě, pak jsem mel půjčený acc od kamaráda a moc mě to nebavilo.

+2/0
16.6.2014 8:53

J59a98n 23M30a37r59y26š86k33a 8870871249677

Já osobně lituji peněz za tuto hru.

+3/0
16.6.2014 8:28
Foto

M66a42r24e10k 61D52u72c86h35á39č 2941950680564

Jakkoli se možná autor v některých věcech mýlí, celkově je TESO průměrné MMOčko a naprosto mizerná Elder Scrolls hra a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to myslí.

+13/−1
16.6.2014 5:20

M26i74c82h59a78l 53T69o88m85á61n95e31k 9967329766

ja jsme rad ze me betatest odradil od nakupu, uz tak se mi doma vali dost dalsich MMO ktere chytnou na chvili a konec, proste nemaji poradne co nabidnout

+6/0
16.6.2014 6:18
Foto

M78a85r85e94k 22D89u50c69h85á61č 2751540560344

Přesně... Betatest ukázal hru v pravém světle, nebyl důvod jí kupovat...

0/0
16.6.2014 14:58

F68i27l34i67p 13D10u21š49e38k 3189690964771

Hral to vubec autor clanku? ;-D Aukce tam samozrejme jsou v ramci ochodnich guild, kterych je mraky.

Co se tyce rozbytych ukolu, tak autor ma super smulu. Ja do VR12 narazil celkem na 5 questu z cca 600, co neslo udelat.

"Většina ostatních se zkrátka bude specializovat na jeden druh zbraně a pár dovedností." Tohle snad ani nemusim komentovat, autore hraj radeji tetris. ;-D

Co me zarazi nejvic, ze autor vubec nezminil vynikajici PvP. Bonus web, co na to rict.

+12/−6
16.6.2014 0:54
Foto

L56u61b14o40m55í49r 20S55l53o18b11o56d65a 9745144963975

Autor TESO nevidel ani z rychliku, jinak by se podobnych faux paux nedopustil.

55% snad nema cenu ani komentovat ... smesne.

+4/−8
16.6.2014 7:58

J13a97n 23K64a26r44e71l 62N92o32v65a39k 5566764348246

tak souhlasim, ale vcelku se drzi kolegu z konkurencnich platku takze nevybocuje a tudiz vypada verohodne.. nicmene hra dokonala rozhodne neni.. jenze nektere veci jsou diky hate ktery na ni od zacatku sypou jeste pred releasem takze to ma ESO hodne tezke, ale kdyz se koukneme na frekvenci patch notes a dalsi release planu tak je na co se tesit :) zenimax rozhodne flintu do zita nehazi.. btw uz jsem zaznamenal par navratu z wildstar do eso (TESO zkratku nepouzivejte plz protoze autori samotni ji nepouzivaji a TES se pouziva pro singl hry), ale i tak predpokladam uzasne hodnoceni wildstaru az tu bude (pokud tedy autor nedostane epilepticky zachvat pri hrani v parte) :D

+3/−1
16.6.2014 8:46

A21l93e18x80a30n29d15r 45C77h24y18t33i21l 2464342165521

ano, hraci na idnesu to hodnoti dokonce na 49, autor se tedy od moc nemyli

0/0
16.6.2014 11:27
Foto

L39u15b71o82m23í40r 27S42l76o62b26o54d26a 9965414753415

Kolikpak hracu, kteri to zde hodnotili tu hru opravdu hralo (mimo betu), nebo si jen chteli "kopnout" (protoze to neni F2P;-))?

+1/0
16.6.2014 11:52

A53l80e95x26a76n82d92r 76C86h11y35t47i50l 2554962585861

Na xzone 11 KUPUJICICH hodnotilo prumerne 68 procent, coz neni zadna slava. Je to jen 11 lidi, vice jich to nakoupilo evidentne jinde.

Vas pohled je zaujaty, chtelo by to trochu odstup. Proste Vam ta hra vyhovuje, ale velkemu procentu hracu ne. To je cele. O nejake kopani  tu tak nejak nejde. BF3 bylo take zabugovane, ale presto byla hra zabavna. Po roce to konecne dodelali tak, aby to vicemene fungovalo. Kdyz prislo BF4, hodne hracu z BF3 se sakra rozmyslelo, jestli si to koupi nebo si pockaji. Ja si to nekoupil.

0/0
16.6.2014 12:05

M26i70r62o40s97l63a90v 48K53r66a87h90u60l27í76k 6567794924

68% v dnešní době na MMO je opravdu hodně. Hraji WoWko několik let a kdybych na to měl dnes udělat recenzi tak mu dám tak 40% a rozhodně bych neakceptoval poplatky (jsou naprosto neopodstatněné). Platím to jen skrze kámoše co hraje jen to a nic jiného.

BF3 je třeba naprosto krásný příklad jak se špatně hodnotí. Jak může takový odpad jako BF3 dostat 95% když kromě grafiky má totálně rozbitý základní herní mechanismus FPS her? Nebo někomu přijde normální hrát FPS hru a umírat za rohem, nebo trefit někoho z metru a on třeba po reklamě(která běží asi na servru) umře?

BF3 i BF4 sází jen na holywoodské efekty a svoje stádo ovcí, ale ve své FPS podstatě je to mnohonásobně horší hra jak starý DOOM2.

+1/−1
16.6.2014 13:03

A53l20e35x62a32n78d15r 35C38h91y93t36i16l 2284942395791

68 procent je malo...na Idnes necelych 50. To je vicemene tragedie na to, jaky to ma platebni system a za kolik. Wowko jsem hral 7 let vicemene bez prestavky, ale rozpadlo se nam to komunitne, jinak bych to hral dosud. Tam ty poplatky byly umerne zabave, kterou jsme s prateli zazivali.

BF3 je vyborna strilecka. Za vyjmenovanymi problemy vidim lagy hrac-server. Nekdy je to stav serveru(pripojovat se na USA servery asi neni uplne Ok vzhledem k pingu), nekdy problemy napriklad v routeru hrace (ano, to se mi stalo, po vymene Ok).

Doom me nebavil ani jeden dil, oproti tomu stary wolfenstein 3D je perla.

Stado ovci se oznacuje kdo? Kdo hraje hru? Nevim jak ty, ale BF4 jsem si nekoupil a krome jedne vyjimky ani nikdo z mych  kamaradu.  Ve sve podstate ma tvuj nazor hodnotu nula. Fora BF4 byla po vypusteni plna nespokojenych uzivatelu. Stadovost je uplne neco jineho. Pletes si dojmy s pojmy.

+1/−1
16.6.2014 13:40

M69i23r10o54s27l15a76v 33K25r14a85h35u82l57í90k 6707624534

no pokud by recenzenti byly opravdu férový, tak ani jedno jediné MMO, které vyšlo po WoW nemůže dostat víc jak 50%. Všechno je to stejná kaše.

BF3 je tedy zřejmě naprosto subjektivní záležitost. Já tomu dal 20h hraní, protože jsem si říkal, že jsem asi vážně lama. No a po 20h jsem si fakt řekl, že dost. Zapnu jakoukoli jinou střílečku a trefím se. K/D docela slušný(při nejhorší aspoň 1:1) a v BF prostě nejde pomalu zabít hráče do zad. Latency do 20 ms. Takže něco jako lagy na straně hráče jsou holý nesmysl. Jediný co se dalo celkem hrát byl DM s brokovnicí a pak poslouchat ty kydy :-)

Ovce se potvrdí nebo vyvrátí u prodejů BF:Hardline. To že na BF4 lidi nadávají neznamená, že si valná většina z nich nepořídí v listopadu Hardline.8-o

0/0
16.6.2014 15:28

A48l60e63x48a82n34d71r 34C98h53y26t60i69l 2954312475171

Byl jsem na tom stejne pri 20ti hodinach. Kdyz jsem se prehoupl pres nejakych 200, uz byl ten pomer minimalne 1:1 v DM. S tankama si nehraju, to me nebavi.

Pozor na tu latenci, co se mi stalo, tak latence se u mne ukazovala 30 a pritom mi vsichni skakali po dvou metrech dopredu a dozadu:)

Zezadu se to bere pochopitelne nozem:-P

0/0
16.6.2014 15:44

J42a78n 47K36a15r57e38l 16N73o29v10a55k 5436134648536

otazka je kolik jich to opravdu hralo.. take obcas na neco kliknu a pritom jsem to nehral :D

0/0
16.6.2014 22:52

T74o56m77á25š 31K39o74p82e91c15k33ý 8165641440883

Metacritics 72/100 z 61 recenzí a 5.8/10 od 1709 uživatelů. Vcelku to odpovídá a nevíc po zkušenostech z bety je to hodnocení, který bych očekával. Pokud vás hra baví, uživejte si ji. Ale co se zbytku světa týče tak ESO opravdu moc nenadchlo.

0/0
16.6.2014 15:44

J13a45n 50K57a91r25e26l 43N12o34v41a19k 5156714788646

treba je to jeden z milovniku skyrimu a tak si myslel, ze dostane produkt ktery bude takovy Skyrim+coop ;)

+1/0
16.6.2014 8:48

J49a60n 16P93a48v52e31l 8853132138646

Tipl bych si že autor došel tak na 30-50 level.

Jinak, TESO autoři zabili (alespoň pro mě) třemi věcmi.

1) Zapomněli, že vytváří MMO a ne single player hru. Nehodlám hrát single player přes jejich veteran levely. Nutit mě projet všechny tři kampaně je šílený nesmysl. Ale bez toho člověk nemůže hrát end content

2) End content. PVE neřeším. U PVP mi prostě scházel důvod to hrát. Nebylo špatně zpracované co se soubojového systému týče, ale byla to prostě velká instancovaná mapa bez jakéhokoliv dopadu na vnější svět a jestli jsem měl či neměl pevnost mě vůbec nezajímalo.

3) Umístění serverů v US. Latence je tam vidět a já prostě nehodlám hrát hru, ve které je hodně důležité uhýbání a moje pokyny jdou do serverů v zámoří. Je to tam vidět a je to vidět zatraceně.

+1/0
16.6.2014 9:20

K43a98r34e32l 51U39r39b95a19n 2924554721389

1 - je dobře, že je zde možnost si za jednu frakci dohrát všechny tři

2 - hra tu je 2 měsíce, další dodatky budou end game stále nafukovat, trialy stojí jistě za to, na konci kampaně se vítezné frakci otevře imperial city, držení svitků dává bonusy celé frakci, stejně, jako držení imperora - jaký větší dopad by jsi asi tak chtěl?

3 - souhlas

0/0
16.6.2014 10:01

J57a23n 75P89a88v30e69l 8203232498826

Kdyby to byla možnost, bylo by to vynikající. Jenže ona je to povinnost.

Staráš se o to, jestli ta pevnost bude tvá či ne? Jestli bude tvé guildy? Staráš se o to jestli mapu držíte nebo ne?

Kdyby jsi měl suroviny/bonusy, ... z té pevnosti, zatraceně by jsi se staral aby ta pevnost nebyla dobytá soupeřem. Takhle ti to je jedno. Někdo se stane Emperor a ty to nebudeš. Takže ti to je také jedno. Emperor má malý dopad, takže ti to je také jedno. Takhle je to čistý grind pvp bodů.

0/0
16.6.2014 10:44

M54i57r49o50s59l23a64v 54K87r59a81h43u77l12í89k 6787744744

1 - veteran ranky jsou totálně pos.... top level měl být 50 a veteran content měl být volitelný s vyšší obtížností a ty veteran ranky pouze něco jako repka a ne nutný grind. Bylo by to mnohem lepší, protože na levelu 50 by človek mohl jít hned na PVP a vědět, že si tam zahraje dobře. Takhle i když mě baví questy tak mě veteran content nutí proklikat to jít dál. Chci max level abych si mohl pořádně zahrát PVP.

2 - chápu, ale po pravdě END content je naprosto všude stejný. PVP je tady aspoň hodně zajímavé. To že to nijak nekončí po pár minutách mi vůbec nevadí. Ale každý to máme jinak samosebou :)

3 - naprostý souhlas, během léta by se měl údajně server konečně přestěhovat do EU, tak jen tiše doufám, že to tak bude.

0/0
16.6.2014 10:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.