Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Recenze Elder Scrolls Online: Do Tamrielu dorazilo velké zklamání

Podle autorů měla být onlinovka ze světa Skyrimu, Oblivionu a Morrowindu tou největší letošní událostí ze světa velkých on-line her na hrdiny. Po dvou měsících ostrého provozu se ovšem bohužel ukazuje, že není všechno zlato, co se třpytí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M93i37r48o48s91l77a35v 74D91u68s97í20k 1699769405130

Čelal jsem na tuto hru od začátku co ohlásili její vydání. Jsem fanda celé série Elder Scroll. Samozřejmě jsem si ji také zakoupil a jsem naprosto spokojený. Jen nechápu recenze, jako ta, která je na bonuswebu. Autor je absolutně mimo a mám takový pocit, že ji sotva hrál v betě. Spíše to vypadá, že si přečetl několik preview recenzí a dle toho napsal recenzi. Nové MMO to nemají lehké. Když je něco ůplně nového, je to nehratelné a špatné. Když je hra okopírovaná dle současných her ( viz WoW ) , je to taky špatně. Takže vyvinout hru, která by byla dle většiny špička je skoro nemožné. Každý prostě očekává něco trochu jiného. Mraky lidí brečí kvůli poplatkům. Pokud chceme od autorů nový obsah, údržbu serverů atd atd , tak to asi zadarmo dělat nebudou. Nebo někdo z Vás by to zadarmo dělal ? Obchodních modelů je řada jak udržet tyto hry na živu. Já osobně dávám přednost měsíčním poplatkům, než si neustále něco dokupovat. Co je vhodné, je rozdílné pro každého hráče. Nicméně zdejši recenze je absolutně mimo, což je pro tak skvělou hru škoda. Ano, není 100 %. Já osobně bych dal 80-90 % ze sta. Ale věřím tomu, že ji autoři časem doladí k naší spokojenosti.

+3/−2
17.6.2014 16:12

J25o41s49e32f 71J49u98h21á89s89z 1139372138

a já zase považuju recenzi za odpovídající titulu... propadák podobně jako Watch Dogs

+1/0
20.6.2014 10:38

L40u94k20á14š 45V76l85k 2621469134956

2 otázky mírně k tématu.

Nevíte jestli tvůrci singlu Skyrimu pracují na dalším singlu TES? Možná si odpovím sám: Pokud ANO, tak čekat klasických 5-6 let (teď tak 3-4) jako byly mezi díly TES... ?

Ztrácím přehled. Poraďte jaké (vyšlé ne moc staré či brzy vyjdoucí) podobné RPG Skyrimu je další super dobré? Witcher 3 (sice až únor 2015) dá se považovat za RPG ála Skyrim?

0/0
16.6.2014 22:27

R81u78d57o86l28f 32K32l35u97s85a83l 8527454199211

No, já si zamiloval Dragon Age (oba zatím vyšlé díly), ale přímo něco jako Skyrim (či TES obecně) neznám, TES je prostě dost "svoje". 

Mám hodně rád třeba i Mass Effect, ale to je žánrově (tématicky) trošku jinde, než klasické fantasy ;) 

Jinak četl jsem, že se TES:VI opravdu vyrábí, ale odhadovat si netroufám, jak dlouho. Skyrim už je trošku přetažený, přemodovaný... možná by to chtělo nový vítr ;) Ale raději bych byl, aby Bethesda pracovala na novém Dishonored, než na TES ;)

0/0
16.6.2014 23:40

M53i37c36h57a11l 74T96o71m60á72n86e16k 9347109546

asi to nebude uplne jak tes ale zkusil bych Risen 1 a mozna i 2 ale ta je slabsi

0/0
17.6.2014 6:03

P49e78t37r 53J49a92r91o21š 2914671675777

Tak Skyrim je defakto fantasy Fallout. Takze nejbliz je fallout.

0/0
17.6.2014 8:20

L39u27k55á51š 74N93o34v33á58k 1350875120315

Hrál jsem to, Doexpil jsem to a přestalo mě to bavit. Je to prostě tuctová onlinovka, za kterou se nevyplatí utrácet peníze.

+3/−1
16.6.2014 19:16

A83l17e95x24a40n26d97r 35K52o46s15t25k91a 5699276619266

Ehm, jen jak tady koukám do diskuze.. Nějaká free gamesa, kde je buď real money AH, nebo prostě oficiálně legální prodávat za real prachy? Nebaví mě hrát s GM hru na hodného, zlého a zabanovaného :)

0/0
16.6.2014 14:44

J43a89n 43K96o66n54e14c30n22y 1211109759946

get a life.

0/0
16.6.2014 23:48

J23i89n34d31ř64i85c94h 96N61e51b69e51s85k79ý 8506367816346

Přesně jak jsem tu již psal v době kdy to vyšlo a snílci mi nadávali. Za pár měsíců to bude F2P a pak hurá na smětiště dějin ke všem těm Conanům a jiným.

+5/0
16.6.2014 11:17

J16a71n 42P91a96v67e33l 8273622908926

Když náhodou předpověď vyjde, jsem King. Když nevyjde, mlčím a nahoním si ego až to zase vyjde.

Každé MMO je rizikové a lze tam nasekat dost chyb.

0/0
16.6.2014 12:19

M27i14c96h58a56l 32T25o89m69á14n41e65k 9287819486

o to ani nejde, proste casy vydani WoW kdy si mohli vydat MMO castecne nedodelanou a bez end game kontentu uz jsou davno minulosti, je tu jiz tolik zabehnutych MMO, hra s mesicnimi poplatky nema sanci uspet, pokud neprinese neco uplne nove a je to jen standartni MMO v jinem prostredi

+1/0
16.6.2014 12:48

J73i54n79d73ř63i93c40h 86N92e14b62e31s91k66ý 8976477336146

Není mým cílem honit. Ostatně svět Elder Scrolls jsem měl vždycky rád a nemám žádnou radost z toho, že se zrovna tahle hra nepovedla.

0/0
16.6.2014 15:26

J13i43ř46í 71P91o39s57p35í45š22i30l 8742150236198

Nic bych proti TESO nenamítal, kdyby zrušili měsíční poplatky a bylo to grátis

+4/−1
16.6.2014 10:55

J58a93n 78P47a87v37e98l 8863262138546

Já bych dal i maso zadarmo. A chleba. A ubytování. A vůbec, všechno. Ať žije komunismus :-P

+1/−6
16.6.2014 11:07

A92l11e32x33a71n65d17r 61C25h47y11t11i62l 2504252385571

Pokud nechapes principy F2P, nepochopil jsi system.

Dobra hra si na sebe slusne vydela i pres F2P ...napriklad Dota ci LOL. V mistrovstvi International 2014 se v Dote bude hrat o nejakych temer 10 milionu dolaru, ktere ziska jeden vitezny tym. 90 procent z vyhry zaplatili hraci. Jenze ono je jistejsi udelat hroznou hru a zaplatit ji mesicnima poplatkama, nez si vlastne po nekolika mesicich hrac uvedomi, ze to stoji za starou belu a prestane to platit a hrat. To je uz ale prijem min.1500 Kc v kapse a naklady treba i zaplacene.

Tehle hre predpovidam, jako jiz rada jinych, smetiste.

+1/0
16.6.2014 11:24

J27a66n 28P97a49v21e43l 8713282108446

F2p samozřejmě chápu. Nicméně, on psal o gratis.

Co se F2p týče, já to nemám rád. Raději si zaplatím měsíční poplatky, než platit za každou blbost a ve výsledku zaplatit více. A nebo hrát socka stylem a mít to osekané.

+1/−4
16.6.2014 12:21

J75a14n 55P30a67v47e45l 8563122228506

Dodatek. Málo her to zvládne jako GW

0/0
16.6.2014 12:21

A63l66e53x97a70n56d91r 25C96h72y97t50i69l 2594842555531

Mam GW2.Jenze GW neni F2P, jen nejsou mesicni poplatky...a uprimne receno, Rift mi prisel lepsi zejmena v dungach a bossfightech. WoW model zatim imho neni prekonany. A Rift ho dokonale kopiruje, dokonce misty predci. Krome PVP, to je v Riftu hrozny. A zase lepsi nez v Riftu je v GW2. Kdyz jsem hraval thiefa a daval jsem oponenty na tri rany behem dvou sekund, to byla sranda, jak to bylo nevybalancovany:)

0/0
16.6.2014 13:51

A88l88e60x52a65n72d84r 20C90h80y43t25i15l 2684352455761

Takze NEPOCHOPIL. F2P napr. Dota je totiz kompletne gratis. Nemusis si nic kupovat. Muzes koupit pouze vzhledove veci, dalsi dostavas zdarma nahodne behem hrani a muzes je napriklad prodavat na trhu za real penize (par euro maximalne) nebo je menit za jine. Coz samozrejme herni zazitek nijak zvlast nevylepsuje nebo nezhorsuje. Kdyz zminim jinou hru, tak treba Rift. Tam si za penize muzes koupit pristup jako prodejce na aukci nebo koupit vybaveni, mounty, bagly atd. Vetsina z toho je ale mozna ve hre normalne dosahnout a nejlepsi koupene itemy nejsou nijak lepsi nez nejlepsi itemy nachazene ve hre.

0/0
16.6.2014 13:47

P12e60t54r 51M50a85l79i13š12k71a 6761625851703

Hraji Teru a nezdá se mi že bych o něco zásadního přišel a to mám 2 postavy na 60 lvl.

0/0
17.6.2014 16:45

P81e90t90r66a 23M60i96c96h93a68l86o78v75á 9585101907

Tak stejně to bude asi směřovat k nějaké formě "free" modelu. Zatím nejlepší "free" model co jsem zažila je TSW. Jinak mě vypršel acc tento víkend a ruku na srdce, ani to moc nebolí. Jistě nějakou zábavu jsem si užila a časem nakouknu zpátky, ale zatím se ně nechce. Pomohly by alespoň lokální banky/tržnice, když autoři nechtějí AH. Také mě to svým způsobem připomíná start SW:TOR pokud jde o patche, víc rozbije nežli spraví. Takže budu dění sledovat a doufat, že se spraví bugy a různé "chyby" jako známé sčítání bonusů a podobné "legrace". Snad také ubude botů a goldsellerů.

0/0
16.6.2014 11:28

M13i72c15h91a56l 34T11o11m48á13n80e49k 9627119176

botu a goldselleru nikdy v MMo neubude, protoze na tom ti lidi vydelavaji real money

0/0
16.6.2014 11:52

M56i15r20o60s33l23a11v 22K83r78a15h66u84l64í70k 6207304124

no náhodou za poslední týden jsem toho gold spamu neviděl a boty jsem teď taky neviděl, ale to je tím, že na veteran contentu prostě nemají jak být a pak mám ještě alta, ale ten je teprve v na druhém ostrůvku, takže tam boti zatím také nejsou. Musel bych omrknout couldharbor tam to bylo nechutně přemnožené ještě před cca měsícem.

0/0
16.6.2014 12:29

M21i67r14o57s93l24a57v 89K89r28a20h78u57l44í91k 6617394734

Tak tahle recenze byla hodně velký vtip.

Recenzent hrál betu a po 2 měsících zavzpomínal jak to tam bylo a napsal recenzi. Nádhera...

Zabugované questy: během hraní level 1 až veteran 3 (udělal jsem absolutně každej quest v AD a 3 zony v EP) jsem narazil na 3 slovy tři bugnuté questy, které dneska fungují jak mají, takže i ty mám zpětně splněné. Aktuálně se rozbil quest v Cyrodiilu - výcvik s obléhacími stroji - bude opraven v dalších patchi jen pro info.

Questy obecně: Ukažte mi zcela upřímně lepší provedení questů. Tohle je první MMO, kde to není taková ultra nuda!

souboje nudné... to si autor fakt dělá srandu.. že tu člověk aspoň musí namířit na cíl, když ho chce trefit. Že se tu dá různě uskakovat, blokovat atd je opravdu nuda oproti starým modelům TAB > F1................F12 případně 1...................0

Reálné problémy co TESO má jsou tyto: - fázování světa po splnění questů= toto vede k velkým problémům, když chcete hrát s kamarády. Pokud někdo z vás udělal něco víc nebo jinak tak se vzájemně neuvidíte a to je problém. - PVP - kromě toho, že při větším obsazení to laguje, je to problém s balancem levelů. 1-50 jsou boostnutí na level 50 a tím pádem jsou vyrovnaní, jenže veteran ranky jsou mnohonásobně silnější a jako low vet nebo dokonce pre vet nemáte proti hráčům na max. levlu žádnou šanci. - Trade systém je dost omezený na guild aukci. v global chatu by měla být záložka trade, aby obchod neprobíhal na zone chatu, který má sloužit k jiným věcem než je obchod. Osobně bych uvítal klasické hráčské obchody, ale to se asi nestane (a je to podle mě chyba, protože k Elder scrolls obchody patří) A jak už tu padlo, autor vůbec nezhodnotil PVP což je mazec, když to je hlavní prvek TESO. Osobně bych hře dal minimálně 70% Ano já chápu, že spousta lidí je neštastných, že to není elder scrolls jak má, ale že je to primárně MMO. Ale jak si člověk uvědomí že hraje MMO s TES lore tak je to fajn hra. Já koupě rozhodně nelituji.

+10/−3
16.6.2014 10:09

A65l96e76x77a11n59d30r 23K51o67s25t46k76a 5929596479516

Teso mě zajímalo už když ho dělali. Bohužel, k testování se mi nepovedlo se dostat (tehdy byl nedostatečně výkonný počítač) A dneska.. No nevím, ale dokud nebude trial, tak do toho rozhodně nedám ani korunu. Zaplatit tisícovku za zjištění, že mi to hardware stále nezvládá by se mi fakt nechtělo.

+2/−2
16.6.2014 9:19
Foto

M42a12r98e20k 94D13u43c32h82á12č 2151300690734

No, řekl bych že hardware vám to zvládat bude, v Beta testu jsem to rozjel i na notebooku s Integrovanou grafikou... Druhá věc je, že na pohled to opravdu nebylo nic moc :D

0/0
16.6.2014 15:27
Foto

L33u34k95á53š 33N35a42v66a54r36a 2798718891739

Jsem velký milovník TES her, ale stejně jako autor článku jsem z této varianty poměrně sklíčený. Jasně, můžete namítnout: "Snad jsi nečekal Skyrim pro více hráčů? Hrál jsi někdy pořádný MMO?" Ale já kašlu na pořádný MMO. Já jsem prostě chtěl TES. Jestli toto má být TES, tak jsem opravdu zklamán. Jestli to má být "pořádný MMO", tak ať se to nejmenuje The Elder Scrolls. Je to jen pošlapání dobrého jména výborné singleplayerové hry.

+12/−1
16.6.2014 8:54

Z52b51y27n28ě20k 91J59u58r40a62č69k92a 3427544285566

Dáme jim půl roku, oni to poladěj, daj to Free To Play a pak si zahraju :) Byl jsem v betě, pak jsem mel půjčený acc od kamaráda a moc mě to nebavilo.

+2/0
16.6.2014 8:53

J25a91n 80M92a91r22y80š48k36a 8220191749567

Já osobně lituji peněz za tuto hru.

+3/0
16.6.2014 8:28
Foto

M72a40r32e23k 69D78u41c84h85á20č 2771240730924

Jakkoli se možná autor v některých věcech mýlí, celkově je TESO průměrné MMOčko a naprosto mizerná Elder Scrolls hra a jsem rád, že nejsem jediný, kdo si to myslí.

+13/−1
16.6.2014 5:20

M42i83c40h91a86l 48T97o20m87á90n95e81k 9407699776

ja jsme rad ze me betatest odradil od nakupu, uz tak se mi doma vali dost dalsich MMO ktere chytnou na chvili a konec, proste nemaji poradne co nabidnout

+6/0
16.6.2014 6:18
Foto

M91a97r82e83k 12D67u32c46h79á72č 2741860700384

Přesně... Betatest ukázal hru v pravém světle, nebyl důvod jí kupovat...

0/0
16.6.2014 14:58

F80i12l78i27p 28D47u64š94e29k 3319360584611

Hral to vubec autor clanku? ;-D Aukce tam samozrejme jsou v ramci ochodnich guild, kterych je mraky.

Co se tyce rozbytych ukolu, tak autor ma super smulu. Ja do VR12 narazil celkem na 5 questu z cca 600, co neslo udelat.

"Většina ostatních se zkrátka bude specializovat na jeden druh zbraně a pár dovedností." Tohle snad ani nemusim komentovat, autore hraj radeji tetris. ;-D

Co me zarazi nejvic, ze autor vubec nezminil vynikajici PvP. Bonus web, co na to rict.

+12/−6
16.6.2014 0:54
Foto

L51u41b26o87m48í70r 16S93l22o94b39o71d35a 9205464603285

Autor TESO nevidel ani z rychliku, jinak by se podobnych faux paux nedopustil.

55% snad nema cenu ani komentovat ... smesne.

+4/−8
16.6.2014 7:58

J21a61n 36K80a16r87e27l 63N22o32v23a95k 5776604578526

tak souhlasim, ale vcelku se drzi kolegu z konkurencnich platku takze nevybocuje a tudiz vypada verohodne.. nicmene hra dokonala rozhodne neni.. jenze nektere veci jsou diky hate ktery na ni od zacatku sypou jeste pred releasem takze to ma ESO hodne tezke, ale kdyz se koukneme na frekvenci patch notes a dalsi release planu tak je na co se tesit :) zenimax rozhodne flintu do zita nehazi.. btw uz jsem zaznamenal par navratu z wildstar do eso (TESO zkratku nepouzivejte plz protoze autori samotni ji nepouzivaji a TES se pouziva pro singl hry), ale i tak predpokladam uzasne hodnoceni wildstaru az tu bude (pokud tedy autor nedostane epilepticky zachvat pri hrani v parte) :D

+3/−1
16.6.2014 8:46

A15l80e15x62a84n36d25r 63C44h68y17t48i54l 2914362275441

ano, hraci na idnesu to hodnoti dokonce na 49, autor se tedy od moc nemyli

0/0
16.6.2014 11:27
Foto

L11u19b74o32m79í44r 52S98l33o35b47o92d96a 9435434813285

Kolikpak hracu, kteri to zde hodnotili tu hru opravdu hralo (mimo betu), nebo si jen chteli "kopnout" (protoze to neni F2P;-))?

+1/0
16.6.2014 11:52

A30l39e41x97a42n84d45r 71C46h46y80t77i18l 2294952955611

Na xzone 11 KUPUJICICH hodnotilo prumerne 68 procent, coz neni zadna slava. Je to jen 11 lidi, vice jich to nakoupilo evidentne jinde.

Vas pohled je zaujaty, chtelo by to trochu odstup. Proste Vam ta hra vyhovuje, ale velkemu procentu hracu ne. To je cele. O nejake kopani  tu tak nejak nejde. BF3 bylo take zabugovane, ale presto byla hra zabavna. Po roce to konecne dodelali tak, aby to vicemene fungovalo. Kdyz prislo BF4, hodne hracu z BF3 se sakra rozmyslelo, jestli si to koupi nebo si pockaji. Ja si to nekoupil.

0/0
16.6.2014 12:05

M75i50r81o30s35l45a61v 62K61r10a77h70u47l35í73k 6667354714

68% v dnešní době na MMO je opravdu hodně. Hraji WoWko několik let a kdybych na to měl dnes udělat recenzi tak mu dám tak 40% a rozhodně bych neakceptoval poplatky (jsou naprosto neopodstatněné). Platím to jen skrze kámoše co hraje jen to a nic jiného.

BF3 je třeba naprosto krásný příklad jak se špatně hodnotí. Jak může takový odpad jako BF3 dostat 95% když kromě grafiky má totálně rozbitý základní herní mechanismus FPS her? Nebo někomu přijde normální hrát FPS hru a umírat za rohem, nebo trefit někoho z metru a on třeba po reklamě(která běží asi na servru) umře?

BF3 i BF4 sází jen na holywoodské efekty a svoje stádo ovcí, ale ve své FPS podstatě je to mnohonásobně horší hra jak starý DOOM2.

+1/−1
16.6.2014 13:03

A96l84e46x68a34n38d59r 43C97h71y31t24i16l 2514952455661

68 procent je malo...na Idnes necelych 50. To je vicemene tragedie na to, jaky to ma platebni system a za kolik. Wowko jsem hral 7 let vicemene bez prestavky, ale rozpadlo se nam to komunitne, jinak bych to hral dosud. Tam ty poplatky byly umerne zabave, kterou jsme s prateli zazivali.

BF3 je vyborna strilecka. Za vyjmenovanymi problemy vidim lagy hrac-server. Nekdy je to stav serveru(pripojovat se na USA servery asi neni uplne Ok vzhledem k pingu), nekdy problemy napriklad v routeru hrace (ano, to se mi stalo, po vymene Ok).

Doom me nebavil ani jeden dil, oproti tomu stary wolfenstein 3D je perla.

Stado ovci se oznacuje kdo? Kdo hraje hru? Nevim jak ty, ale BF4 jsem si nekoupil a krome jedne vyjimky ani nikdo z mych  kamaradu.  Ve sve podstate ma tvuj nazor hodnotu nula. Fora BF4 byla po vypusteni plna nespokojenych uzivatelu. Stadovost je uplne neco jineho. Pletes si dojmy s pojmy.

+1/−1
16.6.2014 13:40

M91i98r97o93s93l79a44v 79K83r66a10h98u21l16í21k 6817574974

no pokud by recenzenti byly opravdu férový, tak ani jedno jediné MMO, které vyšlo po WoW nemůže dostat víc jak 50%. Všechno je to stejná kaše.

BF3 je tedy zřejmě naprosto subjektivní záležitost. Já tomu dal 20h hraní, protože jsem si říkal, že jsem asi vážně lama. No a po 20h jsem si fakt řekl, že dost. Zapnu jakoukoli jinou střílečku a trefím se. K/D docela slušný(při nejhorší aspoň 1:1) a v BF prostě nejde pomalu zabít hráče do zad. Latency do 20 ms. Takže něco jako lagy na straně hráče jsou holý nesmysl. Jediný co se dalo celkem hrát byl DM s brokovnicí a pak poslouchat ty kydy :-)

Ovce se potvrdí nebo vyvrátí u prodejů BF:Hardline. To že na BF4 lidi nadávají neznamená, že si valná většina z nich nepořídí v listopadu Hardline.8-o

0/0
16.6.2014 15:28

A20l24e17x26a52n69d91r 46C89h40y46t93i36l 2734112675801

Byl jsem na tom stejne pri 20ti hodinach. Kdyz jsem se prehoupl pres nejakych 200, uz byl ten pomer minimalne 1:1 v DM. S tankama si nehraju, to me nebavi.

Pozor na tu latenci, co se mi stalo, tak latence se u mne ukazovala 30 a pritom mi vsichni skakali po dvou metrech dopredu a dozadu:)

Zezadu se to bere pochopitelne nozem:-P

0/0
16.6.2014 15:44

J66a37n 76K13a15r11e87l 50N71o58v43a85k 5646204428576

otazka je kolik jich to opravdu hralo.. take obcas na neco kliknu a pritom jsem to nehral :D

0/0
16.6.2014 22:52

T52o84m30á59š 75K55o37p12e56c88k14ý 8435881400363

Metacritics 72/100 z 61 recenzí a 5.8/10 od 1709 uživatelů. Vcelku to odpovídá a nevíc po zkušenostech z bety je to hodnocení, který bych očekával. Pokud vás hra baví, uživejte si ji. Ale co se zbytku světa týče tak ESO opravdu moc nenadchlo.

0/0
16.6.2014 15:44

J96a52n 34K53a54r79e94l 15N23o28v74a80k 5216574608346

treba je to jeden z milovniku skyrimu a tak si myslel, ze dostane produkt ktery bude takovy Skyrim+coop ;)

+1/0
16.6.2014 8:48

J30a14n 46P83a88v80e17l 8153202988746

Tipl bych si že autor došel tak na 30-50 level.

Jinak, TESO autoři zabili (alespoň pro mě) třemi věcmi.

1) Zapomněli, že vytváří MMO a ne single player hru. Nehodlám hrát single player přes jejich veteran levely. Nutit mě projet všechny tři kampaně je šílený nesmysl. Ale bez toho člověk nemůže hrát end content

2) End content. PVE neřeším. U PVP mi prostě scházel důvod to hrát. Nebylo špatně zpracované co se soubojového systému týče, ale byla to prostě velká instancovaná mapa bez jakéhokoliv dopadu na vnější svět a jestli jsem měl či neměl pevnost mě vůbec nezajímalo.

3) Umístění serverů v US. Latence je tam vidět a já prostě nehodlám hrát hru, ve které je hodně důležité uhýbání a moje pokyny jdou do serverů v zámoří. Je to tam vidět a je to vidět zatraceně.

+1/0
16.6.2014 9:20

K55a25r96e54l 61U41r32b46a42n 2394654861779

1 - je dobře, že je zde možnost si za jednu frakci dohrát všechny tři

2 - hra tu je 2 měsíce, další dodatky budou end game stále nafukovat, trialy stojí jistě za to, na konci kampaně se vítezné frakci otevře imperial city, držení svitků dává bonusy celé frakci, stejně, jako držení imperora - jaký větší dopad by jsi asi tak chtěl?

3 - souhlas

0/0
16.6.2014 10:01

J56a79n 17P41a10v74e26l 8543952648826

Kdyby to byla možnost, bylo by to vynikající. Jenže ona je to povinnost.

Staráš se o to, jestli ta pevnost bude tvá či ne? Jestli bude tvé guildy? Staráš se o to jestli mapu držíte nebo ne?

Kdyby jsi měl suroviny/bonusy, ... z té pevnosti, zatraceně by jsi se staral aby ta pevnost nebyla dobytá soupeřem. Takhle ti to je jedno. Někdo se stane Emperor a ty to nebudeš. Takže ti to je také jedno. Emperor má malý dopad, takže ti to je také jedno. Takhle je to čistý grind pvp bodů.

0/0
16.6.2014 10:44

M38i52r56o47s26l45a29v 43K54r15a49h88u26l73í23k 6497874214

1 - veteran ranky jsou totálně pos.... top level měl být 50 a veteran content měl být volitelný s vyšší obtížností a ty veteran ranky pouze něco jako repka a ne nutný grind. Bylo by to mnohem lepší, protože na levelu 50 by človek mohl jít hned na PVP a vědět, že si tam zahraje dobře. Takhle i když mě baví questy tak mě veteran content nutí proklikat to jít dál. Chci max level abych si mohl pořádně zahrát PVP.

2 - chápu, ale po pravdě END content je naprosto všude stejný. PVP je tady aspoň hodně zajímavé. To že to nijak nekončí po pár minutách mi vůbec nevadí. Ale každý to máme jinak samosebou :)

3 - naprostý souhlas, během léta by se měl údajně server konečně přestěhovat do EU, tak jen tiše doufám, že to tak bude.

0/0
16.6.2014 10:20







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.