Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Utopená půlmiliarda? Sci-fi Destiny nevyužívá svůj potenciál

Jedna z nejdražších her všech dob, sci-fi střílečka Destiny, v mnoha momentech exceluje. Výsledkem ovšem není přelomová hra. Je to titul, který ukazuje ohromné ambice tvůrců, ale zatím svůj potenciál ovšem nevyužívá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P54e25t45r 82J76a85r15o11š 2444621985807

sebelepsi grafika se vzdy okouka, ale kvalitni herni prvky zustavaji. a ani mocna reklamni kampan na tomto faktu, bohuzel nic nemeni. Proto me nijak netankuje nulova technologicka invece, ci prevratne zmeny v hernich principech u nove ocekavaneho Borderlands. Naopak se na nej tesim o to vic jak malej kluk R^

+1/0
22.9.2014 21:25

M27i75r19o74s48l75a91v 44S35t20a44s70t50n51y 7264503406371

Naprosto typická "moderní" hra dnešní doby - forma stonásobně převyšuje obsah.

+11/0
22.9.2014 14:52

M87i75r70o95s54l15a34v 11C25i44n22k 6980380595

Problem je podle mne ve spatne informovanosti a v ocekavani.

Jsem odjakziva vyhradni PC hrac. Prakticky jsem vzdy hral jen fotbal, WOW a strilecky typu CoD. 

Letos jsem resil upgrade PC / koupi konzole. Z pohodlnosti zvitezila konzole, predevsim diky moznosti hrani z gauce a plug and play. Casy, kdy jsem mohl u PC sedet 10 hodin v kuse, jsou davno pryc. :)

No a k Destiny. Na konzoli je to naprosto idealni titul a ja jsem ze hry nadseny. Je potreba si uvedomit, ze to je predevsim strilecka typu CoD obohacena o RPG prvky a hlavne s online spoluhraci. Jsem na 20tem levelu, za sebou prvni dve "planety" a PVE me bavi. Hra odsejpa. Denne chodim strike (maly raid) a obsad dam PVP, abych splnil urcite questy.

Jakmile dokoncim celou kampan, tak se vrhnu ciste na PVP a tydenni raidy. Takze hratelnost je prakticky donekonecna.

Za mne 8/10, pokud bych mel celou dobu s kym hrat (nekdo ze znamych online), tak 9/10. Jsem mile prekvapen spolupraci nahodnych online hracu. Zatim funguje vyborne. 

Takze pokud je nekdo nespokojeny, tak to podle mne neni kvalitou hry. Ja bych take nedal jiste perfektni Minecraftu 9/10, protoze tenhle typ her me proste nebavi.

+5/0
22.9.2014 11:11

M70i42r81o31s60l10a62v 63C64i67n53k 6440790735

Takze hra rozhodne neni pro:

- lidi co od toho cekaj klasicke MMORPG

- lidi co nehrajou PVP a zajima je predevsim single kampan

Hra je naopak pro hrace, kteri maji radi FPS strilecky, hrajou PVP a jakekoli dalsi obohaceni berou jako pozitivum.

Za mne jeste jedno +, mise jsou opravdu velmi tezke, pokud je prochazite v doporucovanem levelu postavy.

+3/0
22.9.2014 11:34

V41l35a69d63i69m17í73r 32T20e31n31k14r49á46t 6608573325365

FPS střílečka s nutností neskutečnýho grindu?

fps střílečka na čtyřech mapách?

hele...CoD je zpátkyRv

+6/0
22.9.2014 17:33

M80i84r10o18s69l93a88v 40C73i34n21k 6130520205

Hodnotit hru podle toho, ze ji hraje kamarad, to je opravdu smysluplna argumentace... Rv

Je to multiplayer se spoustou pridaneho obsahu. Jak rikam, hra me bavi a dle vseho dlouho bavit bude.

0/0
23.9.2014 10:19

M34a60r68e88k 73Š58e38b31e85s47t32a 2603101563597

spoustou přidaného obsahu? Kde prosím vás...já sem ho tam nenašel----obsah měl např. Borderlands...tady není ani jedno zajímavé NPC prostě NIC!!!

0/0
23.9.2014 10:52

M96i59r98o62s84l19a93v 42C79i57n31k 6140670355

To asi proto, ze to neni RPG?

0/0
23.9.2014 13:49

V56l38a86d44i33m98í83r 98T87e45n36k25r81á88t 6768693475415

Tak jsem byl navštívit kamaráda, který si PS4 kupoval v podstatě jen kvůli Destiny

Dnes je z něj smutný člověk ;-D

Ke hře snad ani není co říct...upřímně jsem mnoho nečekal už díky vydavateli

je to prostě jen další přehypované nedochůdče od Activisionu, který má na takovéhle clusterfucky už téměř monopol Rv

Já osobně se hrám s logem Activision a EA v regálech a na steamu vyhýbám gigantickým obloukem a tohle mě v tom jen utvrzuje...co proboha, kromě bonusů managementu za "krásně odvedenou práci" na tomhle stojí takovej balík?!

A za pár týdnů budou zase EA a Activ brečet, jak jim klesají zisky kvůli pirátům !! Guess what....udělejte pořádnou hru za třetinu prachů co dnes tyhle zoufalosti a to budou zisky.

člověk se nemůže ani divit, že dnes lidi cpou takový prachy Chrisi Robertsovi a Danovi Vávrovi, od nich se dá aspoň čekat za ty prachy kvalitní hra

+12/−3
22.9.2014 9:34

P34e70t29r 13D95v20o47r56a79k 9418580849283

Destiny je jedna z nejprodávanějších nových značek všech dob takže kvuli ztrátovosti Destiny opravdu plakat nebudou ;-)

+2/0
22.9.2014 12:46

V16l48a52d63i50m11í42r 47T82e88n96k71r62á35t 6698363155645

ze stejného důvodu jako titanfall

nic jiného než prachsprostý a neopodstatněný hype...hodně se slíbí, málo dodá (jen doufám že takhle nedopadnou mnou zmínění Roberts a Vávra :-))

něco podobného lidi přestane hodně rychle bavit a z hype bude skoro sprosté slovo

vždyť se podívej kolik to stojí...za rozpočet těhle dvou her by ČR fungovala v pohodě půl roku a co přinášejí?

4 mapy a pár kvérů bez příběhu?! (Destiny)

CoD s možností pohybu po zdech a "tanky" za killstreak, který ale vyřadíš v pohodě, po chvíli repetetivně....bez příběhu?!

+2/0
22.9.2014 17:29

H19e20r88b79e95r15t 52V42á76c95l76a28v52s50k12ý 4279305751392

Máš zajímavé představy o výši státního rozpočtu ČR :)

+2/0
22.9.2014 17:41

H34y36n67e14k 92Š50l81a31h41ů42n83e77k 4299743756489

;-DR^

0/0
22.9.2014 22:24

M74i38r35o52s46l21a17v 34C45i70n63k 6460560685

Tak po precteni tohohle prispevku jsem pochopil, ze diskuse je marna. ;-D

Nicmene doporucuji kamaradovi priste vice koukat pres rameno a nedelat ze sebe troubu.

0/0
23.9.2014 10:21

V44l14a92d96i79m38í50r 15T95e39n24k83r21á10t 6918283565525

a když už jsme u toho, neříkal jsem že hra je ztrátová...říkám že nestojí za prachy za vývoj ani za prachy za nákup....o to je smutnější že se najdou mraky console kids který na ní stojí frontu protože hype

+1/0
22.9.2014 17:30

P76e11t37r 88S94l33o92v23á29k 9435685317859

nasli by sa aj pc cry babies, len pre pc to nevyslo:D znate tu o heozbe a lyske?:D

0/0
22.9.2014 20:34

H45y74n72e97k 78Š83l32a94h46ů96n68e41k 4959383626109

Tohle je psáno jakou řečí? Hodil jsem to do google translatoru a ten to nerozpoznal :-(

+2/−1
22.9.2014 22:27

A17l41e26x24a21n68d55r 40V54e19j69v14a66r18a 9173451737527

Který idiot by si tímhle špinil PC? Tohle bych ani z torrentu nestáhl i kdyby to mělo přes milion seeds! Tyhle hry jsou pro děcka která nikdy neviděla 30+ fps

0/0
23.9.2014 11:40

M18i47r11o23s44l34a57v 39C13i68n57k 6970940395

presne tak, tohle hraji a kupuji decka, zatimco dospelaci si hry stahuji z torrentu ;-D;-D;-D

0/0
23.9.2014 15:36

A22l22e12x51a17n74d75r 28V42e52j68v23a27r37a 9373891327677

Tak to je pak těžké někomu něco vysvětlovat když nepochopí ani tak jednoduchý text :)

0/0
23.9.2014 16:40

M52a59r53e61k 15Š28e81b88e62s39t51a 2713961213747

oni nestojí frontu protože hype..oni stojí frontu aby si vůbec něco zahráli....vždyť se podívejte kolik toho vychází...téměř nic....hráč kterej hraje prostě nemá jinou možnost než kupovat tyhle hry protože jiné prostě nejsou!

0/0
23.9.2014 8:21

L73u53k95á15š 93M65i77c12h89a15l 3577536303168

Nějak mi není jasné, co má logo EA, které hru pouze vydává, společného s Bungie, které hru vyrobilo :D To je jako kritizovat prodejce aut, že Škoda, VW nebo jakákoli jiná automobilka vyrobila blbé auto, ale může za to prodejce.

A teď k tématu. Destiny hraje mraky lidí a i přes nedostatky se u toho všichni baví a je te nejprodávanější hra, takže na ní něco bude.

K tomu poslednímu co píšeš, hry určitě nejsou o jménech vývojářů, třeba viz Destiny. To dělala firma, která je oceňovaná za Halo a jak to dle tebe dopadlo, si sám řekl :D Prostě zmatený názor :D

+1/−1
23.9.2014 8:57

A30l11e23x45a89n54d44r 85V60e17j82v69a28r21a 9463761707557

Kdyby ses trochu vyznal v herním průmyslu tak by jsi věděl že EA platí vývoj her a hry i vydává takže má na vývoj značný vliv. Proto jsou za posledních několika let všechny hry s logem EA jen nedodělané sračky!!

+1/0
23.9.2014 11:48

L57u48k53á83š 41M84i38c11h74a57l 3637556563738

Kdyby ses trochu vyznal, nemůžeš napsat takovouhle kravinu :D Bungie nemá s EA nic společnéhom, to dělalo pouze distribuci, ale to se nehodí do krámu všem, co na EA jenom plivou. A kvalitních herních sérií od EA je spousta, to jenom ovce kopírující názor, že EA je zlo nevidí a vidět ani nechtějí, takže diskuze na tohle téma je vcelku zbytečná...

0/−1
23.9.2014 21:37

H60o82n42z37a 37R35o17č65e39k 3865929883312

Ty asi netušíš jak funguje marketing, co ?

0/0
24.9.2014 0:47

J22a44n 12H94r81u61š45k69a 6383169873793

Teď jsem dopařil tento "výkvět". Po nahraných 40hodinách nemůžu říci, že je to dobrá hra. Bez příběhu, nudný grind, bez motivace. Možná za 500,-

Na MP i SP serii Halo nesahá ani po kolena. Klasickému MMO jako je Planetside2 ani po paty. Tak nevím co tím chtěli vývojáři říci???...Pro mne 5/10 a jinak souhlas celkem s recenzí.

+5/0
22.9.2014 3:10

H86o32n14z59a 19R18o44č78e18k 3485449483912

další zbytečný mmo .. neupoutalo ani mediální masáží ani po recenzci a ani po videích ...

+6/0
22.9.2014 0:58

T18o65n90í51k 63K15u63t19t91m50a21n53n 6783788302

Děláte, jako kdybyste v redakci nikdy nehráli MMORPG. Což totiž Destiny je.

0/0
22.9.2014 0:44

R95u67d98a 29S28l84a52v63í87k 5383228256121

Tak to opravdu není.

+5/0
22.9.2014 10:03

R86u56d73a 10S63l12a73v94í54k 5273748116341

Destiny je spíš MMOFPS.

+2/0
22.9.2014 10:41

A70n94t81o92n15í39n 39H24o81l49í49k 8257293164650

Destiny ma multiplayer. Tim to hasne. Neni to masivni multiplayer, a hra ani neni online, ve smyslu, ze by bezela na nejakem externim serveru.

0/0
22.9.2014 17:34

T12o12n22í50k 88K60u32t45t76m20a89n75n 6153348502

Instance. Kooperace vs. možnost hrát "single". Potenciálně tisíce hráčů hrají simultánně v otevřeném světě pomocí internetového připojení. Interakce mezi hráči. Atd. Co je na této hře multiplayerové typu CoD, BF aj.?

0/0
22.9.2014 20:57

T50o34n27í93k 24K56u81t93t32m81a84n87n 6143168332

Argument? Když něčemu odporujete, je dobré přihodit argumentaci, proč s opačnou stranou dialogu nesouhlasíte.

0/0
22.9.2014 20:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.