Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Utopená půlmiliarda? Sci-fi Destiny nevyužívá svůj potenciál

Jedna z nejdražších her všech dob, sci-fi střílečka Destiny, v mnoha momentech exceluje. Výsledkem ovšem není přelomová hra. Je to titul, který ukazuje ohromné ambice tvůrců, ale zatím svůj potenciál ovšem nevyužívá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P47e23t75r 62J86a28r23o79š 2444391145287

sebelepsi grafika se vzdy okouka, ale kvalitni herni prvky zustavaji. a ani mocna reklamni kampan na tomto faktu, bohuzel nic nemeni. Proto me nijak netankuje nulova technologicka invece, ci prevratne zmeny v hernich principech u nove ocekavaneho Borderlands. Naopak se na nej tesim o to vic jak malej kluk R^

+1/0
22.9.2014 21:25

M24i13r80o74s69l25a81v 49S61t33a18s57t52n72y 7224773146351

Naprosto typická "moderní" hra dnešní doby - forma stonásobně převyšuje obsah.

+11/0
22.9.2014 14:52

M72i78r10o36s69l20a15v 78C98i22n27k 6570190745

Problem je podle mne ve spatne informovanosti a v ocekavani.

Jsem odjakziva vyhradni PC hrac. Prakticky jsem vzdy hral jen fotbal, WOW a strilecky typu CoD. 

Letos jsem resil upgrade PC / koupi konzole. Z pohodlnosti zvitezila konzole, predevsim diky moznosti hrani z gauce a plug and play. Casy, kdy jsem mohl u PC sedet 10 hodin v kuse, jsou davno pryc. :)

No a k Destiny. Na konzoli je to naprosto idealni titul a ja jsem ze hry nadseny. Je potreba si uvedomit, ze to je predevsim strilecka typu CoD obohacena o RPG prvky a hlavne s online spoluhraci. Jsem na 20tem levelu, za sebou prvni dve "planety" a PVE me bavi. Hra odsejpa. Denne chodim strike (maly raid) a obsad dam PVP, abych splnil urcite questy.

Jakmile dokoncim celou kampan, tak se vrhnu ciste na PVP a tydenni raidy. Takze hratelnost je prakticky donekonecna.

Za mne 8/10, pokud bych mel celou dobu s kym hrat (nekdo ze znamych online), tak 9/10. Jsem mile prekvapen spolupraci nahodnych online hracu. Zatim funguje vyborne. 

Takze pokud je nekdo nespokojeny, tak to podle mne neni kvalitou hry. Ja bych take nedal jiste perfektni Minecraftu 9/10, protoze tenhle typ her me proste nebavi.

+5/0
22.9.2014 11:11

M82i48r17o40s60l65a19v 89C28i56n96k 6230140285

Takze hra rozhodne neni pro:

- lidi co od toho cekaj klasicke MMORPG

- lidi co nehrajou PVP a zajima je predevsim single kampan

Hra je naopak pro hrace, kteri maji radi FPS strilecky, hrajou PVP a jakekoli dalsi obohaceni berou jako pozitivum.

Za mne jeste jedno +, mise jsou opravdu velmi tezke, pokud je prochazite v doporucovanem levelu postavy.

+3/0
22.9.2014 11:34

V20l24a15d44i74m19í66r 34T28e86n42k69r68á90t 6258693325135

FPS střílečka s nutností neskutečnýho grindu?

fps střílečka na čtyřech mapách?

hele...CoD je zpátkyRv

+6/0
22.9.2014 17:33

M23i43r73o14s64l80a26v 48C25i81n59k 6530380555

Hodnotit hru podle toho, ze ji hraje kamarad, to je opravdu smysluplna argumentace... Rv

Je to multiplayer se spoustou pridaneho obsahu. Jak rikam, hra me bavi a dle vseho dlouho bavit bude.

0/0
23.9.2014 10:19

M15a86r68e84k 16Š81e82b10e17s57t30a 2293971903957

spoustou přidaného obsahu? Kde prosím vás...já sem ho tam nenašel----obsah měl např. Borderlands...tady není ani jedno zajímavé NPC prostě NIC!!!

0/0
23.9.2014 10:52

M28i73r58o34s92l10a69v 53C16i58n33k 6270350925

To asi proto, ze to neni RPG?

0/0
23.9.2014 13:49

V83l74a73d58i85m63í81r 32T40e62n49k30r23á35t 6268823455825

Tak jsem byl navštívit kamaráda, který si PS4 kupoval v podstatě jen kvůli Destiny

Dnes je z něj smutný člověk ;-D

Ke hře snad ani není co říct...upřímně jsem mnoho nečekal už díky vydavateli

je to prostě jen další přehypované nedochůdče od Activisionu, který má na takovéhle clusterfucky už téměř monopol Rv

Já osobně se hrám s logem Activision a EA v regálech a na steamu vyhýbám gigantickým obloukem a tohle mě v tom jen utvrzuje...co proboha, kromě bonusů managementu za "krásně odvedenou práci" na tomhle stojí takovej balík?!

A za pár týdnů budou zase EA a Activ brečet, jak jim klesají zisky kvůli pirátům !! Guess what....udělejte pořádnou hru za třetinu prachů co dnes tyhle zoufalosti a to budou zisky.

člověk se nemůže ani divit, že dnes lidi cpou takový prachy Chrisi Robertsovi a Danovi Vávrovi, od nich se dá aspoň čekat za ty prachy kvalitní hra

+12/−3
22.9.2014 9:34

P35e51t96r 17D10v29o44r55a45k 9438610369823

Destiny je jedna z nejprodávanějších nových značek všech dob takže kvuli ztrátovosti Destiny opravdu plakat nebudou ;-)

+2/0
22.9.2014 12:46

V63l56a16d33i81m55í70r 21T36e24n95k43r95á83t 6728853435365

ze stejného důvodu jako titanfall

nic jiného než prachsprostý a neopodstatněný hype...hodně se slíbí, málo dodá (jen doufám že takhle nedopadnou mnou zmínění Roberts a Vávra :-))

něco podobného lidi přestane hodně rychle bavit a z hype bude skoro sprosté slovo

vždyť se podívej kolik to stojí...za rozpočet těhle dvou her by ČR fungovala v pohodě půl roku a co přinášejí?

4 mapy a pár kvérů bez příběhu?! (Destiny)

CoD s možností pohybu po zdech a "tanky" za killstreak, který ale vyřadíš v pohodě, po chvíli repetetivně....bez příběhu?!

+2/0
22.9.2014 17:29

H32e23r49b91e82r94t 76V73á54c23l40a28v47s69k13ý 4789845731162

Máš zajímavé představy o výši státního rozpočtu ČR :)

+2/0
22.9.2014 17:41

H12y43n37e74k 71Š98l37a11h72ů13n44e71k 4689113166389

;-DR^

0/0
22.9.2014 22:24

M23i42r71o72s20l56a17v 10C56i80n17k 6750350395

Tak po precteni tohohle prispevku jsem pochopil, ze diskuse je marna. ;-D

Nicmene doporucuji kamaradovi priste vice koukat pres rameno a nedelat ze sebe troubu.

0/0
23.9.2014 10:21

V27l97a98d79i41m91í94r 48T77e91n55k93r13á70t 6208513705265

a když už jsme u toho, neříkal jsem že hra je ztrátová...říkám že nestojí za prachy za vývoj ani za prachy za nákup....o to je smutnější že se najdou mraky console kids který na ní stojí frontu protože hype

+1/0
22.9.2014 17:30

P41e40t89r 45S23l10o94v55á35k 9365275897919

nasli by sa aj pc cry babies, len pre pc to nevyslo:D znate tu o heozbe a lyske?:D

0/0
22.9.2014 20:34

H60y74n42e85k 46Š72l88a69h23ů43n74e64k 4799273266529

Tohle je psáno jakou řečí? Hodil jsem to do google translatoru a ten to nerozpoznal :-(

+2/−1
22.9.2014 22:27

A46l89e15x19a89n44d93r 49V81e84j97v83a84r65a 9673301867987

Který idiot by si tímhle špinil PC? Tohle bych ani z torrentu nestáhl i kdyby to mělo přes milion seeds! Tyhle hry jsou pro děcka která nikdy neviděla 30+ fps

0/0
23.9.2014 11:40

M94i29r69o84s72l77a81v 56C27i96n25k 6800420825

presne tak, tohle hraji a kupuji decka, zatimco dospelaci si hry stahuji z torrentu ;-D;-D;-D

0/0
23.9.2014 15:36

A78l12e88x46a22n80d11r 25V79e92j13v60a73r15a 9833561747537

Tak to je pak těžké někomu něco vysvětlovat když nepochopí ani tak jednoduchý text :)

0/0
23.9.2014 16:40

M76a79r31e96k 82Š61e26b36e37s43t27a 2963341113527

oni nestojí frontu protože hype..oni stojí frontu aby si vůbec něco zahráli....vždyť se podívejte kolik toho vychází...téměř nic....hráč kterej hraje prostě nemá jinou možnost než kupovat tyhle hry protože jiné prostě nejsou!

0/0
23.9.2014 8:21

L25u14k82á76š 31M18i16c97h78a48l 3767806223148

Nějak mi není jasné, co má logo EA, které hru pouze vydává, společného s Bungie, které hru vyrobilo :D To je jako kritizovat prodejce aut, že Škoda, VW nebo jakákoli jiná automobilka vyrobila blbé auto, ale může za to prodejce.

A teď k tématu. Destiny hraje mraky lidí a i přes nedostatky se u toho všichni baví a je te nejprodávanější hra, takže na ní něco bude.

K tomu poslednímu co píšeš, hry určitě nejsou o jménech vývojářů, třeba viz Destiny. To dělala firma, která je oceňovaná za Halo a jak to dle tebe dopadlo, si sám řekl :D Prostě zmatený názor :D

+1/−1
23.9.2014 8:57

A76l71e69x31a70n13d61r 60V81e29j36v29a84r53a 9673971827677

Kdyby ses trochu vyznal v herním průmyslu tak by jsi věděl že EA platí vývoj her a hry i vydává takže má na vývoj značný vliv. Proto jsou za posledních několika let všechny hry s logem EA jen nedodělané sračky!!

+1/0
23.9.2014 11:48

L12u18k57á10š 11M79i53c45h70a81l 3527576163798

Kdyby ses trochu vyznal, nemůžeš napsat takovouhle kravinu :D Bungie nemá s EA nic společnéhom, to dělalo pouze distribuci, ale to se nehodí do krámu všem, co na EA jenom plivou. A kvalitních herních sérií od EA je spousta, to jenom ovce kopírující názor, že EA je zlo nevidí a vidět ani nechtějí, takže diskuze na tohle téma je vcelku zbytečná...

0/−1
23.9.2014 21:37

H14o31n59z70a 57R74o63č96e89k 3645329623502

Ty asi netušíš jak funguje marketing, co ?

0/0
24.9.2014 0:47

J11a32n 61H39r80u65š18k77a 6143569753693

Teď jsem dopařil tento "výkvět". Po nahraných 40hodinách nemůžu říci, že je to dobrá hra. Bez příběhu, nudný grind, bez motivace. Možná za 500,-

Na MP i SP serii Halo nesahá ani po kolena. Klasickému MMO jako je Planetside2 ani po paty. Tak nevím co tím chtěli vývojáři říci???...Pro mne 5/10 a jinak souhlas celkem s recenzí.

+5/0
22.9.2014 3:10

H89o77n35z42a 79R17o33č23e55k 3255629923952

další zbytečný mmo .. neupoutalo ani mediální masáží ani po recenzci a ani po videích ...

+6/0
22.9.2014 0:58

T49o17n14í15k 27K91u76t47t39m51a22n19n 6513718912

Děláte, jako kdybyste v redakci nikdy nehráli MMORPG. Což totiž Destiny je.

0/0
22.9.2014 0:44

R96u12d98a 74S83l11a67v96í37k 5643198576971

Tak to opravdu není.

+5/0
22.9.2014 10:03

R49u93d85a 68S67l43a40v58í13k 5723858636971

Destiny je spíš MMOFPS.

+2/0
22.9.2014 10:41

A32n59t35o22n33í38n 45H41o25l53í25k 8877193944810

Destiny ma multiplayer. Tim to hasne. Neni to masivni multiplayer, a hra ani neni online, ve smyslu, ze by bezela na nejakem externim serveru.

0/0
22.9.2014 17:34

T19o75n50í18k 44K78u97t44t65m52a50n17n 6403428932

Instance. Kooperace vs. možnost hrát "single". Potenciálně tisíce hráčů hrají simultánně v otevřeném světě pomocí internetového připojení. Interakce mezi hráči. Atd. Co je na této hře multiplayerové typu CoD, BF aj.?

0/0
22.9.2014 20:57

T39o23n20í84k 78K17u71t25t41m80a21n65n 6343498692

Argument? Když něčemu odporujete, je dobré přihodit argumentaci, proč s opačnou stranou dialogu nesouhlasíte.

0/0
22.9.2014 20:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.