Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Utopená půlmiliarda? Sci-fi Destiny nevyužívá svůj potenciál

Jedna z nejdražších her všech dob, sci-fi střílečka Destiny, v mnoha momentech exceluje. Výsledkem ovšem není přelomová hra. Je to titul, který ukazuje ohromné ambice tvůrců, ale zatím svůj potenciál ovšem nevyužívá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P90e58t39r 35J44a27r58o17š 2824441745297

sebelepsi grafika se vzdy okouka, ale kvalitni herni prvky zustavaji. a ani mocna reklamni kampan na tomto faktu, bohuzel nic nemeni. Proto me nijak netankuje nulova technologicka invece, ci prevratne zmeny v hernich principech u nove ocekavaneho Borderlands. Naopak se na nej tesim o to vic jak malej kluk R^

+1/0
22.9.2014 21:25

M18i25r53o45s61l88a25v 19S66t85a31s53t13n26y 7114373206781

Naprosto typická "moderní" hra dnešní doby - forma stonásobně převyšuje obsah.

+11/0
22.9.2014 14:52

M55i86r76o76s59l25a80v 50C39i40n13k 6740700535

Problem je podle mne ve spatne informovanosti a v ocekavani.

Jsem odjakziva vyhradni PC hrac. Prakticky jsem vzdy hral jen fotbal, WOW a strilecky typu CoD. 

Letos jsem resil upgrade PC / koupi konzole. Z pohodlnosti zvitezila konzole, predevsim diky moznosti hrani z gauce a plug and play. Casy, kdy jsem mohl u PC sedet 10 hodin v kuse, jsou davno pryc. :)

No a k Destiny. Na konzoli je to naprosto idealni titul a ja jsem ze hry nadseny. Je potreba si uvedomit, ze to je predevsim strilecka typu CoD obohacena o RPG prvky a hlavne s online spoluhraci. Jsem na 20tem levelu, za sebou prvni dve "planety" a PVE me bavi. Hra odsejpa. Denne chodim strike (maly raid) a obsad dam PVP, abych splnil urcite questy.

Jakmile dokoncim celou kampan, tak se vrhnu ciste na PVP a tydenni raidy. Takze hratelnost je prakticky donekonecna.

Za mne 8/10, pokud bych mel celou dobu s kym hrat (nekdo ze znamych online), tak 9/10. Jsem mile prekvapen spolupraci nahodnych online hracu. Zatim funguje vyborne. 

Takze pokud je nekdo nespokojeny, tak to podle mne neni kvalitou hry. Ja bych take nedal jiste perfektni Minecraftu 9/10, protoze tenhle typ her me proste nebavi.

+5/0
22.9.2014 11:11

M19i32r55o28s75l13a21v 42C96i30n64k 6740490725

Takze hra rozhodne neni pro:

- lidi co od toho cekaj klasicke MMORPG

- lidi co nehrajou PVP a zajima je predevsim single kampan

Hra je naopak pro hrace, kteri maji radi FPS strilecky, hrajou PVP a jakekoli dalsi obohaceni berou jako pozitivum.

Za mne jeste jedno +, mise jsou opravdu velmi tezke, pokud je prochazite v doporucovanem levelu postavy.

+3/0
22.9.2014 11:34

V49l23a73d55i90m80í16r 63T50e62n38k76r68á11t 6728443685375

FPS střílečka s nutností neskutečnýho grindu?

fps střílečka na čtyřech mapách?

hele...CoD je zpátkyRv

+6/0
22.9.2014 17:33

M54i28r77o42s71l91a15v 63C59i78n82k 6650440615

Hodnotit hru podle toho, ze ji hraje kamarad, to je opravdu smysluplna argumentace... Rv

Je to multiplayer se spoustou pridaneho obsahu. Jak rikam, hra me bavi a dle vseho dlouho bavit bude.

0/0
23.9.2014 10:19

M93a25r74e88k 67Š62e61b95e97s28t50a 2483641353497

spoustou přidaného obsahu? Kde prosím vás...já sem ho tam nenašel----obsah měl např. Borderlands...tady není ani jedno zajímavé NPC prostě NIC!!!

0/0
23.9.2014 10:52

M81i64r38o28s90l40a80v 44C94i94n94k 6230280885

To asi proto, ze to neni RPG?

0/0
23.9.2014 13:49

V11l98a89d82i54m21í33r 48T77e28n92k47r86á64t 6258453735735

Tak jsem byl navštívit kamaráda, který si PS4 kupoval v podstatě jen kvůli Destiny

Dnes je z něj smutný člověk ;-D

Ke hře snad ani není co říct...upřímně jsem mnoho nečekal už díky vydavateli

je to prostě jen další přehypované nedochůdče od Activisionu, který má na takovéhle clusterfucky už téměř monopol Rv

Já osobně se hrám s logem Activision a EA v regálech a na steamu vyhýbám gigantickým obloukem a tohle mě v tom jen utvrzuje...co proboha, kromě bonusů managementu za "krásně odvedenou práci" na tomhle stojí takovej balík?!

A za pár týdnů budou zase EA a Activ brečet, jak jim klesají zisky kvůli pirátům !! Guess what....udělejte pořádnou hru za třetinu prachů co dnes tyhle zoufalosti a to budou zisky.

člověk se nemůže ani divit, že dnes lidi cpou takový prachy Chrisi Robertsovi a Danovi Vávrovi, od nich se dá aspoň čekat za ty prachy kvalitní hra

+12/−3
22.9.2014 9:34

P63e25t94r 53D42v82o79r33a75k 9348440189323

Destiny je jedna z nejprodávanějších nových značek všech dob takže kvuli ztrátovosti Destiny opravdu plakat nebudou ;-)

+2/0
22.9.2014 12:46

V67l66a10d83i10m61í47r 64T44e66n37k52r14á78t 6228213865965

ze stejného důvodu jako titanfall

nic jiného než prachsprostý a neopodstatněný hype...hodně se slíbí, málo dodá (jen doufám že takhle nedopadnou mnou zmínění Roberts a Vávra :-))

něco podobného lidi přestane hodně rychle bavit a z hype bude skoro sprosté slovo

vždyť se podívej kolik to stojí...za rozpočet těhle dvou her by ČR fungovala v pohodě půl roku a co přinášejí?

4 mapy a pár kvérů bez příběhu?! (Destiny)

CoD s možností pohybu po zdech a "tanky" za killstreak, který ale vyřadíš v pohodě, po chvíli repetetivně....bez příběhu?!

+2/0
22.9.2014 17:29

H18e39r79b77e53r25t 46V83á94c39l21a38v53s25k12ý 4939585391632

Máš zajímavé představy o výši státního rozpočtu ČR :)

+2/0
22.9.2014 17:41

H96y58n44e89k 72Š12l77a40h19ů75n54e36k 4289953216329

;-DR^

0/0
22.9.2014 22:24

M30i35r59o36s30l16a55v 46C11i79n48k 6360260245

Tak po precteni tohohle prispevku jsem pochopil, ze diskuse je marna. ;-D

Nicmene doporucuji kamaradovi priste vice koukat pres rameno a nedelat ze sebe troubu.

0/0
23.9.2014 10:21

V60l63a20d27i38m67í53r 42T30e42n62k51r43á16t 6648303445825

a když už jsme u toho, neříkal jsem že hra je ztrátová...říkám že nestojí za prachy za vývoj ani za prachy za nákup....o to je smutnější že se najdou mraky console kids který na ní stojí frontu protože hype

+1/0
22.9.2014 17:30

P26e95t16r 81S35l18o38v46á31k 9235825267659

nasli by sa aj pc cry babies, len pre pc to nevyslo:D znate tu o heozbe a lyske?:D

0/0
22.9.2014 20:34

H75y59n69e49k 38Š22l66a41h11ů15n91e66k 4169933986729

Tohle je psáno jakou řečí? Hodil jsem to do google translatoru a ten to nerozpoznal :-(

+2/−1
22.9.2014 22:27

A91l93e66x72a83n16d80r 40V44e66j13v44a13r59a 9253951987287

Který idiot by si tímhle špinil PC? Tohle bych ani z torrentu nestáhl i kdyby to mělo přes milion seeds! Tyhle hry jsou pro děcka která nikdy neviděla 30+ fps

0/0
23.9.2014 11:40

M79i34r76o39s14l59a94v 53C14i38n73k 6800290255

presne tak, tohle hraji a kupuji decka, zatimco dospelaci si hry stahuji z torrentu ;-D;-D;-D

0/0
23.9.2014 15:36

A70l40e37x24a20n33d70r 19V85e84j42v56a80r32a 9743961707887

Tak to je pak těžké někomu něco vysvětlovat když nepochopí ani tak jednoduchý text :)

0/0
23.9.2014 16:40

M17a90r97e10k 53Š22e69b88e43s79t55a 2853861393377

oni nestojí frontu protože hype..oni stojí frontu aby si vůbec něco zahráli....vždyť se podívejte kolik toho vychází...téměř nic....hráč kterej hraje prostě nemá jinou možnost než kupovat tyhle hry protože jiné prostě nejsou!

0/0
23.9.2014 8:21

L39u62k82á43š 53M64i71c14h68a10l 3167306273748

Nějak mi není jasné, co má logo EA, které hru pouze vydává, společného s Bungie, které hru vyrobilo :D To je jako kritizovat prodejce aut, že Škoda, VW nebo jakákoli jiná automobilka vyrobila blbé auto, ale může za to prodejce.

A teď k tématu. Destiny hraje mraky lidí a i přes nedostatky se u toho všichni baví a je te nejprodávanější hra, takže na ní něco bude.

K tomu poslednímu co píšeš, hry určitě nejsou o jménech vývojářů, třeba viz Destiny. To dělala firma, která je oceňovaná za Halo a jak to dle tebe dopadlo, si sám řekl :D Prostě zmatený názor :D

+1/−1
23.9.2014 8:57

A61l95e33x16a98n83d58r 36V62e49j39v23a65r20a 9113291527157

Kdyby ses trochu vyznal v herním průmyslu tak by jsi věděl že EA platí vývoj her a hry i vydává takže má na vývoj značný vliv. Proto jsou za posledních několika let všechny hry s logem EA jen nedodělané sračky!!

+1/0
23.9.2014 11:48

L86u70k93á91š 46M66i17c15h73a46l 3427386493538

Kdyby ses trochu vyznal, nemůžeš napsat takovouhle kravinu :D Bungie nemá s EA nic společnéhom, to dělalo pouze distribuci, ale to se nehodí do krámu všem, co na EA jenom plivou. A kvalitních herních sérií od EA je spousta, to jenom ovce kopírující názor, že EA je zlo nevidí a vidět ani nechtějí, takže diskuze na tohle téma je vcelku zbytečná...

0/−1
23.9.2014 21:37

H68o82n22z61a 80R33o89č16e31k 3405789343172

Ty asi netušíš jak funguje marketing, co ?

0/0
24.9.2014 0:47

J89a25n 42H89r13u88š14k11a 6733689743353

Teď jsem dopařil tento "výkvět". Po nahraných 40hodinách nemůžu říci, že je to dobrá hra. Bez příběhu, nudný grind, bez motivace. Možná za 500,-

Na MP i SP serii Halo nesahá ani po kolena. Klasickému MMO jako je Planetside2 ani po paty. Tak nevím co tím chtěli vývojáři říci???...Pro mne 5/10 a jinak souhlas celkem s recenzí.

+5/0
22.9.2014 3:10

H39o23n62z26a 51R30o88č13e95k 3845269663422

další zbytečný mmo .. neupoutalo ani mediální masáží ani po recenzci a ani po videích ...

+6/0
22.9.2014 0:58

T45o39n52í15k 47K14u84t24t36m38a80n65n 6553278952

Děláte, jako kdybyste v redakci nikdy nehráli MMORPG. Což totiž Destiny je.

0/0
22.9.2014 0:44

R58u49d78a 78S21l86a21v58í63k 5763178776611

Tak to opravdu není.

+5/0
22.9.2014 10:03

R81u86d11a 22S45l15a86v31í70k 5643448266681

Destiny je spíš MMOFPS.

+2/0
22.9.2014 10:41

A87n34t37o47n88í23n 48H33o56l78í88k 8667273624660

Destiny ma multiplayer. Tim to hasne. Neni to masivni multiplayer, a hra ani neni online, ve smyslu, ze by bezela na nejakem externim serveru.

0/0
22.9.2014 17:34

T27o64n93í88k 49K18u16t58t75m97a78n54n 6153598522

Instance. Kooperace vs. možnost hrát "single". Potenciálně tisíce hráčů hrají simultánně v otevřeném světě pomocí internetového připojení. Interakce mezi hráči. Atd. Co je na této hře multiplayerové typu CoD, BF aj.?

0/0
22.9.2014 20:57

T62o56n17í56k 52K93u88t75t51m79a39n71n 6683478772

Argument? Když něčemu odporujete, je dobré přihodit argumentaci, proč s opačnou stranou dialogu nesouhlasíte.

0/0
22.9.2014 20:58







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.