Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Utopená půlmiliarda? Sci-fi Destiny nevyužívá svůj potenciál

Jedna z nejdražších her všech dob, sci-fi střílečka Destiny, v mnoha momentech exceluje. Výsledkem ovšem není přelomová hra. Je to titul, který ukazuje ohromné ambice tvůrců, ale zatím svůj potenciál ovšem nevyužívá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P80e53t19r 18J97a39r85o50š 2584581805377

sebelepsi grafika se vzdy okouka, ale kvalitni herni prvky zustavaji. a ani mocna reklamni kampan na tomto faktu, bohuzel nic nemeni. Proto me nijak netankuje nulova technologicka invece, ci prevratne zmeny v hernich principech u nove ocekavaneho Borderlands. Naopak se na nej tesim o to vic jak malej kluk R^

+1/0
22.9.2014 21:25

M58i85r62o94s90l95a50v 27S40t55a94s88t90n48y 7274693936971

Naprosto typická "moderní" hra dnešní doby - forma stonásobně převyšuje obsah.

+11/0
22.9.2014 14:52

M22i69r73o18s66l69a33v 85C40i67n61k 6870540625

Problem je podle mne ve spatne informovanosti a v ocekavani.

Jsem odjakziva vyhradni PC hrac. Prakticky jsem vzdy hral jen fotbal, WOW a strilecky typu CoD. 

Letos jsem resil upgrade PC / koupi konzole. Z pohodlnosti zvitezila konzole, predevsim diky moznosti hrani z gauce a plug and play. Casy, kdy jsem mohl u PC sedet 10 hodin v kuse, jsou davno pryc. :)

No a k Destiny. Na konzoli je to naprosto idealni titul a ja jsem ze hry nadseny. Je potreba si uvedomit, ze to je predevsim strilecka typu CoD obohacena o RPG prvky a hlavne s online spoluhraci. Jsem na 20tem levelu, za sebou prvni dve "planety" a PVE me bavi. Hra odsejpa. Denne chodim strike (maly raid) a obsad dam PVP, abych splnil urcite questy.

Jakmile dokoncim celou kampan, tak se vrhnu ciste na PVP a tydenni raidy. Takze hratelnost je prakticky donekonecna.

Za mne 8/10, pokud bych mel celou dobu s kym hrat (nekdo ze znamych online), tak 9/10. Jsem mile prekvapen spolupraci nahodnych online hracu. Zatim funguje vyborne. 

Takze pokud je nekdo nespokojeny, tak to podle mne neni kvalitou hry. Ja bych take nedal jiste perfektni Minecraftu 9/10, protoze tenhle typ her me proste nebavi.

+5/0
22.9.2014 11:11

M71i57r19o98s32l78a19v 67C12i25n39k 6340580305

Takze hra rozhodne neni pro:

- lidi co od toho cekaj klasicke MMORPG

- lidi co nehrajou PVP a zajima je predevsim single kampan

Hra je naopak pro hrace, kteri maji radi FPS strilecky, hrajou PVP a jakekoli dalsi obohaceni berou jako pozitivum.

Za mne jeste jedno +, mise jsou opravdu velmi tezke, pokud je prochazite v doporucovanem levelu postavy.

+3/0
22.9.2014 11:34

V27l59a22d26i55m59í46r 21T62e49n28k91r71á14t 6658823655515

FPS střílečka s nutností neskutečnýho grindu?

fps střílečka na čtyřech mapách?

hele...CoD je zpátkyRv

+6/0
22.9.2014 17:33

M10i41r27o43s39l27a46v 25C88i53n66k 6570770425

Hodnotit hru podle toho, ze ji hraje kamarad, to je opravdu smysluplna argumentace... Rv

Je to multiplayer se spoustou pridaneho obsahu. Jak rikam, hra me bavi a dle vseho dlouho bavit bude.

0/0
23.9.2014 10:19

M21a12r68e80k 55Š44e41b93e26s60t93a 2683801393167

spoustou přidaného obsahu? Kde prosím vás...já sem ho tam nenašel----obsah měl např. Borderlands...tady není ani jedno zajímavé NPC prostě NIC!!!

0/0
23.9.2014 10:52

M15i12r29o59s87l33a26v 13C82i29n93k 6780400705

To asi proto, ze to neni RPG?

0/0
23.9.2014 13:49

V91l53a15d71i85m80í69r 44T84e36n30k20r15á25t 6668483705465

Tak jsem byl navštívit kamaráda, který si PS4 kupoval v podstatě jen kvůli Destiny

Dnes je z něj smutný člověk ;-D

Ke hře snad ani není co říct...upřímně jsem mnoho nečekal už díky vydavateli

je to prostě jen další přehypované nedochůdče od Activisionu, který má na takovéhle clusterfucky už téměř monopol Rv

Já osobně se hrám s logem Activision a EA v regálech a na steamu vyhýbám gigantickým obloukem a tohle mě v tom jen utvrzuje...co proboha, kromě bonusů managementu za "krásně odvedenou práci" na tomhle stojí takovej balík?!

A za pár týdnů budou zase EA a Activ brečet, jak jim klesají zisky kvůli pirátům !! Guess what....udělejte pořádnou hru za třetinu prachů co dnes tyhle zoufalosti a to budou zisky.

člověk se nemůže ani divit, že dnes lidi cpou takový prachy Chrisi Robertsovi a Danovi Vávrovi, od nich se dá aspoň čekat za ty prachy kvalitní hra

+12/−3
22.9.2014 9:34

P17e18t83r 51D47v97o89r18a93k 9978840609603

Destiny je jedna z nejprodávanějších nových značek všech dob takže kvuli ztrátovosti Destiny opravdu plakat nebudou ;-)

+2/0
22.9.2014 12:46

V64l11a33d33i16m88í96r 93T58e46n69k27r91á39t 6768273105465

ze stejného důvodu jako titanfall

nic jiného než prachsprostý a neopodstatněný hype...hodně se slíbí, málo dodá (jen doufám že takhle nedopadnou mnou zmínění Roberts a Vávra :-))

něco podobného lidi přestane hodně rychle bavit a z hype bude skoro sprosté slovo

vždyť se podívej kolik to stojí...za rozpočet těhle dvou her by ČR fungovala v pohodě půl roku a co přinášejí?

4 mapy a pár kvérů bez příběhu?! (Destiny)

CoD s možností pohybu po zdech a "tanky" za killstreak, který ale vyřadíš v pohodě, po chvíli repetetivně....bez příběhu?!

+2/0
22.9.2014 17:29

H44e58r57b71e31r86t 50V15á16c80l77a85v70s58k33ý 4759645191812

Máš zajímavé představy o výši státního rozpočtu ČR :)

+2/0
22.9.2014 17:41

H90y59n59e73k 51Š57l70a23h33ů54n68e23k 4899933606509

;-DR^

0/0
22.9.2014 22:24

M12i13r92o78s46l82a11v 81C25i26n71k 6750200925

Tak po precteni tohohle prispevku jsem pochopil, ze diskuse je marna. ;-D

Nicmene doporucuji kamaradovi priste vice koukat pres rameno a nedelat ze sebe troubu.

0/0
23.9.2014 10:21

V26l73a67d45i19m86í83r 84T15e23n60k72r26á59t 6478673865915

a když už jsme u toho, neříkal jsem že hra je ztrátová...říkám že nestojí za prachy za vývoj ani za prachy za nákup....o to je smutnější že se najdou mraky console kids který na ní stojí frontu protože hype

+1/0
22.9.2014 17:30

P19e18t31r 71S71l40o45v18á58k 9775575357859

nasli by sa aj pc cry babies, len pre pc to nevyslo:D znate tu o heozbe a lyske?:D

0/0
22.9.2014 20:34

H94y13n40e38k 93Š55l54a83h73ů66n26e97k 4789283726659

Tohle je psáno jakou řečí? Hodil jsem to do google translatoru a ten to nerozpoznal :-(

+2/−1
22.9.2014 22:27

A50l43e57x39a79n65d12r 70V54e12j36v98a10r38a 9163361787377

Který idiot by si tímhle špinil PC? Tohle bych ani z torrentu nestáhl i kdyby to mělo přes milion seeds! Tyhle hry jsou pro děcka která nikdy neviděla 30+ fps

0/0
23.9.2014 11:40

M64i69r85o31s53l22a42v 17C44i51n14k 6730910225

presne tak, tohle hraji a kupuji decka, zatimco dospelaci si hry stahuji z torrentu ;-D;-D;-D

0/0
23.9.2014 15:36

A71l51e17x43a98n95d16r 39V11e68j83v90a28r54a 9833451597887

Tak to je pak těžké někomu něco vysvětlovat když nepochopí ani tak jednoduchý text :)

0/0
23.9.2014 16:40

M28a51r62e13k 79Š29e89b45e95s71t30a 2593651803197

oni nestojí frontu protože hype..oni stojí frontu aby si vůbec něco zahráli....vždyť se podívejte kolik toho vychází...téměř nic....hráč kterej hraje prostě nemá jinou možnost než kupovat tyhle hry protože jiné prostě nejsou!

0/0
23.9.2014 8:21

L24u36k57á30š 71M37i82c31h34a67l 3277476613928

Nějak mi není jasné, co má logo EA, které hru pouze vydává, společného s Bungie, které hru vyrobilo :D To je jako kritizovat prodejce aut, že Škoda, VW nebo jakákoli jiná automobilka vyrobila blbé auto, ale může za to prodejce.

A teď k tématu. Destiny hraje mraky lidí a i přes nedostatky se u toho všichni baví a je te nejprodávanější hra, takže na ní něco bude.

K tomu poslednímu co píšeš, hry určitě nejsou o jménech vývojářů, třeba viz Destiny. To dělala firma, která je oceňovaná za Halo a jak to dle tebe dopadlo, si sám řekl :D Prostě zmatený názor :D

+1/−1
23.9.2014 8:57

A87l33e98x90a25n54d50r 58V68e71j87v53a63r98a 9433191507127

Kdyby ses trochu vyznal v herním průmyslu tak by jsi věděl že EA platí vývoj her a hry i vydává takže má na vývoj značný vliv. Proto jsou za posledních několika let všechny hry s logem EA jen nedodělané sračky!!

+1/0
23.9.2014 11:48

L13u80k13á27š 35M24i86c61h44a29l 3387446623808

Kdyby ses trochu vyznal, nemůžeš napsat takovouhle kravinu :D Bungie nemá s EA nic společnéhom, to dělalo pouze distribuci, ale to se nehodí do krámu všem, co na EA jenom plivou. A kvalitních herních sérií od EA je spousta, to jenom ovce kopírující názor, že EA je zlo nevidí a vidět ani nechtějí, takže diskuze na tohle téma je vcelku zbytečná...

0/−1
23.9.2014 21:37

H37o51n18z48a 30R68o50č35e68k 3655679853412

Ty asi netušíš jak funguje marketing, co ?

0/0
24.9.2014 0:47

J28a72n 83H86r25u27š24k43a 6803899693973

Teď jsem dopařil tento "výkvět". Po nahraných 40hodinách nemůžu říci, že je to dobrá hra. Bez příběhu, nudný grind, bez motivace. Možná za 500,-

Na MP i SP serii Halo nesahá ani po kolena. Klasickému MMO jako je Planetside2 ani po paty. Tak nevím co tím chtěli vývojáři říci???...Pro mne 5/10 a jinak souhlas celkem s recenzí.

+5/0
22.9.2014 3:10

H83o13n62z20a 30R30o33č19e16k 3255219903942

další zbytečný mmo .. neupoutalo ani mediální masáží ani po recenzci a ani po videích ...

+6/0
22.9.2014 0:58

T87o80n60í76k 22K47u59t48t81m68a87n60n 6423228272

Děláte, jako kdybyste v redakci nikdy nehráli MMORPG. Což totiž Destiny je.

0/0
22.9.2014 0:44

R47u47d56a 61S47l49a46v64í86k 5253478456431

Tak to opravdu není.

+5/0
22.9.2014 10:03

R75u35d12a 61S91l91a37v45í62k 5663678526201

Destiny je spíš MMOFPS.

+2/0
22.9.2014 10:41

A58n11t44o74n58í87n 17H16o71l68í68k 8597533544510

Destiny ma multiplayer. Tim to hasne. Neni to masivni multiplayer, a hra ani neni online, ve smyslu, ze by bezela na nejakem externim serveru.

0/0
22.9.2014 17:34

T26o73n61í74k 11K25u72t56t66m36a67n49n 6843808832

Instance. Kooperace vs. možnost hrát "single". Potenciálně tisíce hráčů hrají simultánně v otevřeném světě pomocí internetového připojení. Interakce mezi hráči. Atd. Co je na této hře multiplayerové typu CoD, BF aj.?

0/0
22.9.2014 20:57

T79o87n19í36k 90K44u30t22t65m58a37n37n 6143658422

Argument? Když něčemu odporujete, je dobré přihodit argumentaci, proč s opačnou stranou dialogu nesouhlasíte.

0/0
22.9.2014 20:58





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.