Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 15 je slušný hokej s řadou bolestných nedodělků

Fanoušci virtuálního hokeje mají už několik let jednoduché rozhodování. Buď si zahrají NHL od vývojářů z EA Sports, anebo nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M54a79r22t48i69n 33V53a23l42o11s14e54k 7703504987272

Chápu to dobře, že chybí možnost hrát celou sezónu (82z+play-off)?

0/0
1.10.2014 12:34

J61a74n 75H94a21b56á20s59k12o 4744587761443

Nechapu (alespon to rikaji recenze) jak muze Fifa rok od roku lepsi ale NHL je rok od roku stejne nebo horsi ;-D me bavi vic nez fifa, ale tim nerikam ze je lepsi nebo ze fifa je spatna

0/0
24.9.2014 10:42

R81o18b76i81n 21Ž68i27ž32k40a 2638464706176

No ta recenze to říká v prvním odstavci. Fifa má PESa, kterej jí svého času (nevím jak je to dnes, už jsem to dlouho nehrál) přetáhl mraky lidí. NHL takhle silnou konkurenci nemá.

0/0
24.9.2014 15:56

J87a12n 82H94a68b68á76s30k35o 4834257521493

To je pravda. Konkurence udela svoje. Jinak tvurci vedi, ze si to tak jako tak musim koupit kdyz chci hrat hokej. Jen se divimnze tolik lidi jim skoci na spek. Od nhl 11 se meni grafika a ani to ne nijak drasticky a sem tem nejaky prvek. Ale ze by to nejak inovovali to se rict neda. Rozhodne to muze byt mnohem lepsi.

0/0
24.9.2014 18:06

M43i33c12h88a67l 57N94a45c97h28t94m76a87n39n 8397982387440

No, já vyřešil dilema, jestli si kvůli absenci hokeje na PC kupovat konzoli, jednoduše: Koupil jsem si stolní hokej:D Občas ale mívám problém s multiplayerem - nedostává se mi protihráčů

+2/0
23.9.2014 22:22

L21u57k49á48š 31M57i28c79h88a18l 3667616813928

To je super, jak tady všichni brečí, že není na PC a to je tak jediný názor tady :D NHL 15 je hodně dobrý a je třeba si uvědomit, že bylo kompletně předěláno na next-gen, takže chyby se prostě objeví. Absence módů je škoda, ale nikdo nikoho nenutí si to kupovat teď, navíc, když se to vědělo s předstihem, takže zase davová panika k ničemu :D Prostě stačí počkat na listopad a koupit po updatu a za lepší cenu...

0/0
23.9.2014 21:41

J65a67k29u83b 98P38e74e78t 7223218522141

nejlepší byla 98ka, tam jsem vyhraval furt :D v podtate jsem dal golu kolik jsem chtěl, jelikož tam bylo místo na lede odkud to padlo proste pokazde když jste vystrelili :D

+3/0
23.9.2014 20:24

M64i10r91o79s47l89a36v 54S80t40a91s93t83n79y 7414483776161

Jo, u mantinelu v útočným pásmu ;-D

0/0
24.9.2014 12:17

J36a40r66d22a 83M31a70t20ě25j39k16a 1464775363360

Nedávno jsem si stáhl NHL 93' a pres dosbox si to občas z nostalgie zahraju.

To je krása, když se člověk vžije do těch let :-)

+3/0
23.9.2014 19:48

D78a53n62i79e96l 38M29a71r55t47í84n37e36k 9892258576434

Kdyz sem naposled hral na playstationu NHL 13 sem se zhrozil tou grafikou a i hratelnosti. Mam doma sice uz hodne starou NHL 07 na Xbox a oproti ty 13 je to alespon pro me o 100% lepsi jak graficky zpracovany tak i lepsi v hratelnosti

0/0
23.9.2014 19:10

K39a44r15e25l 72L97o86p17a57t75a 8786207241747

Bodnete se uz s NHL na PS.

0/−4
23.9.2014 18:07

J93i23ř66í 56J10u86ř84i97c19a 2978213941

Koukám, že děláte čest svému jménu (nicku)

+3/0
24.9.2014 12:11

V65l45a46d43i83m34í24r 57T13e48n91k31r62á79t 6648913885795

To se ještě někdo diví že EA vypouští polohotové zmetky, které nemají s kompletní hrou mnoho společného? Vždyť už je to bohužel tradice...ale myslím že takhle do očí bijící absence módu je velká drzost.

Jen držím konzolákům palce ať to na vás nesypou jako placená DLC, to už by stálo za to nacpat jim gamepady do zádelí ;-D

Hokejík to není špatný co jsem měl možnost si zahrát (cca hodinku a kousek) ale ta nedodělanost módů a potažmo multiplayer hraní v nich je skutečně příšerná...přijde mi to jako kdyby vydali něco mezi betou a releasemRv

+2/−1
23.9.2014 12:49

J52a91n 44T33o20m43á23š 9328676569559

kdyby udělali PC verzi aspoň

+4/−1
23.9.2014 12:29

V53l45a94d27i61m12í30r 71T21e42n94k85r10á27t 6898743745345

buď rád že se na PC drží ještě aspoň FIFA a PES...i série Madden, MLB a podobné se odstěhovali nadobro do konzolového světa...bohužel to tak je, evidentně moc lidí PC sporty nehraje...nebo jak by tvrdila EA pirates!!

+4/0
23.9.2014 12:50

J47a17n 29T15o30m27á67š 9128316229359

Já se bavím o NHL ne o Fifě ani PES atd

0/−2
23.9.2014 13:34

P98a69v11e55l 10S56v93o55b35o45d27a 3629712270672

NHL mělo dobré prodeje, to si jde najít a kdyby ted bylo na PC, určitě by trhli rekord, fanouškovská základna posledního NHL 09 pro PC je pořád velká,u nás, v rusku i jinde v evropě.fotbal se držet bude,není důvod proč by se nedržel.

0/0
23.9.2014 19:18

J19i96r58i 32B92o52r48o57v43y 7197476347393

Kvůli novému hokeji si novou konzoli kupovat nebudu. Pro Xbox 360 je už 3 roky hra stejná. Ale pro zábavu nahrávám gameplaye z českou extraligou, jestli můj tým Mladá Boleslav vyhraje titul. - http://www.zk4.cz/4Q

0/0
23.9.2014 10:48

P74e98t92e10r 98B58i84e42l34y 6835531266

Takze par dojmov po x-zapasovom degustovani na x-one. V hre proti kamosovi nemam co vytknut-je to neutichajuca zabava-samozrejme 50% zabavy je trolenie kamosa pocas hry :D Co sa tyka hernej stranky (fyzika), NHL som naposledy hral na poslednej PC verzii (NHL 2009) a posun je teda jednoznacny, ale...komentator mi pride ako keby mal v sebe par piv-ziadne emocie-to si pamatam na 2009 kedy pri strelach na branu a v dorazakch to malo teda vacsie komentatorske grady-pripada mi proste moc suchy...Herne rezimy..hmm...chyba mi sezona alebo stary dynasty mod. nejaka kartickova hra alebo ovladanie jedneho hraca ma moc neinteresuje. Single zapasy proti kompu su nuda, presne ako niekedy rozhodovanie spoluhracov, do akych pozicii sa stavaju a ako reaguju na zakladajuci sa utok..niekedy to pripomina sliepky na dvore alebo bandu amaterov co hraju hokej prvy krat. Dalej posudzovanie faulov..prestal som pouzivat hadzanie sa do striel pretoze strielajuci hrac vas takmer vzdy "fyzikalne preleti:" a ejha-2min podrazenie.Ale inac sa mi nova fyzika paci, tancujuci puk, skvele tece, bodychecky...Bohuzial to ale nevyrovnava plno hernych nedostatkov a absenciu niektorych modov. (dufam ze nechce EA este viac na nas ryzovat a nebude to pridavat formov platenych DLC-ciek)

To by bolo uz vazne malo muziky na kopec prachov....!!

+1/0
23.9.2014 10:12

M43i80r28o97s12l88a66v 43N12o58v57a14k 2710884424562

Clanek je az moc negativni. Tahle hra, pokud ji hrajete s kamaradem je jen kopa zabavy a radi se k ni vracime.Prestoze chyby ma jsou a to nezastiram (napr. nepiskani faulu, kdy protihraci podrazite nohy padem nohami napred). Rozhodne dobra hra.

+2/−1
23.9.2014 10:00

V31o53j22t89a 19P69a26t60k45o33s 8610718678823

To ovšem byly už předchozí ročníky, série NHL vychází už 20 let, tak bych čekal, že ty chyby které tam jsou letos budou už dávno vychytané.

+1/0
23.9.2014 18:57

J76a72n 74N78o75v19á66k 9397442177577

Hrál jsem, dokud byla na PC (´93 a pak skoro všechny díly od ´97 dál), nejzábavnjší mi přišla NHL 2003 a 2004, kdy se při zkráceném zápase nakonec většinou odehrál nějaký uvěřitelný výsledek a občas jsem i prohrál. Na pozdějších dílech už to bylo spíš jako basketbal a výsledky typu 14:2 nebyly ničím výjimečným, a to i když si člověk nastavil co nejvyšší obtížnost a ze svých hráčů udělal sotva se plazící absolutně nepřesné lemry.

+1/0
23.9.2014 9:56

M66i95c71h50a45l 94N37a68c52h85t12m40a41n35n 8337212127470

Přesně tak. Člověk se naučil dva-tři postupy a gól pak dal prostě vždycky.

0/0
23.9.2014 12:52

M66a64r15t70i44n 75Š80t41ě96p20á65n47e63k 3247773823601

Hral jsem jen na PC a naposledy pred mnoha lety ('97?). Ale clovek by si rekl, ze vlastne nemaji nic jineho na praci nez aby to vypadalo lepe (asi se dari) a aby se to lepe hralo (jak to vypada, moc se nedari). Jak to, ze se to po skoro dvaceti letech jeste nepovedlo dotahnout na hru bez chyb?

0/0
23.9.2014 9:28

J12a30r87e93k 87W66o44l97f 5390909690

to je právě proto, že neexistuje konkurence... já hrál NHL každej rok, dokud nepřestali vydávat PC verzi (2010)... :-/

+2/0
23.9.2014 9:34

J43a46n 50T84o55m36á95š 9508916619349

poslední PC verze je NHL 09

0/0
23.9.2014 12:30

O37n73d63r62e39j 57K85u47r47c 9266622515728

Odpad, totalni. Akorat vychozeny prachy :-/Rv

+2/−4
23.9.2014 9:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.