Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 15 je slušný hokej s řadou bolestných nedodělků

Fanoušci virtuálního hokeje mají už několik let jednoduché rozhodování. Buď si zahrají NHL od vývojářů z EA Sports, anebo nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M94a44r53t78i19n 18V43a37l89o22s63e15k 7243474897462

Chápu to dobře, že chybí možnost hrát celou sezónu (82z+play-off)?

0/0
1.10.2014 12:34

J20a18n 75H34a40b79á22s42k13o 4154817301473

Nechapu (alespon to rikaji recenze) jak muze Fifa rok od roku lepsi ale NHL je rok od roku stejne nebo horsi ;-D me bavi vic nez fifa, ale tim nerikam ze je lepsi nebo ze fifa je spatna

0/0
24.9.2014 10:42

R78o75b84i43n 84Ž49i56ž91k61a 2478434286236

No ta recenze to říká v prvním odstavci. Fifa má PESa, kterej jí svého času (nevím jak je to dnes, už jsem to dlouho nehrál) přetáhl mraky lidí. NHL takhle silnou konkurenci nemá.

0/0
24.9.2014 15:56

J58a81n 92H62a20b40á41s19k21o 4164417131843

To je pravda. Konkurence udela svoje. Jinak tvurci vedi, ze si to tak jako tak musim koupit kdyz chci hrat hokej. Jen se divimnze tolik lidi jim skoci na spek. Od nhl 11 se meni grafika a ani to ne nijak drasticky a sem tem nejaky prvek. Ale ze by to nejak inovovali to se rict neda. Rozhodne to muze byt mnohem lepsi.

0/0
24.9.2014 18:06

M69i13c73h66a75l 14N37a55c69h73t84m38a39n14n 8147952637250

No, já vyřešil dilema, jestli si kvůli absenci hokeje na PC kupovat konzoli, jednoduše: Koupil jsem si stolní hokej:D Občas ale mívám problém s multiplayerem - nedostává se mi protihráčů

+2/0
23.9.2014 22:22

L24u86k96á61š 97M83i31c22h29a19l 3167476663738

To je super, jak tady všichni brečí, že není na PC a to je tak jediný názor tady :D NHL 15 je hodně dobrý a je třeba si uvědomit, že bylo kompletně předěláno na next-gen, takže chyby se prostě objeví. Absence módů je škoda, ale nikdo nikoho nenutí si to kupovat teď, navíc, když se to vědělo s předstihem, takže zase davová panika k ničemu :D Prostě stačí počkat na listopad a koupit po updatu a za lepší cenu...

0/0
23.9.2014 21:41

J36a52k45u70b 31P57e73e76t 7513188302351

nejlepší byla 98ka, tam jsem vyhraval furt :D v podtate jsem dal golu kolik jsem chtěl, jelikož tam bylo místo na lede odkud to padlo proste pokazde když jste vystrelili :D

+3/0
23.9.2014 20:24

M32i87r35o11s12l14a16v 20S77t86a70s82t16n21y 7674903826241

Jo, u mantinelu v útočným pásmu ;-D

0/0
24.9.2014 12:17

J36a60r66d47a 71M64a77t61ě59j91k93a 1654235303190

Nedávno jsem si stáhl NHL 93' a pres dosbox si to občas z nostalgie zahraju.

To je krása, když se člověk vžije do těch let :-)

+3/0
23.9.2014 19:48

D88a63n95i89e40l 82M15a44r62t67í26n74e58k 9982488506614

Kdyz sem naposled hral na playstationu NHL 13 sem se zhrozil tou grafikou a i hratelnosti. Mam doma sice uz hodne starou NHL 07 na Xbox a oproti ty 13 je to alespon pro me o 100% lepsi jak graficky zpracovany tak i lepsi v hratelnosti

0/0
23.9.2014 19:10

K18a60r35e16l 97L71o30p87a39t46a 8356537591847

Bodnete se uz s NHL na PS.

0/−4
23.9.2014 18:07

J92i15ř69í 85J11u78ř37i86c34a 2948763611

Koukám, že děláte čest svému jménu (nicku)

+3/0
24.9.2014 12:11

V12l19a96d61i86m11í91r 55T24e60n21k58r62á57t 6968273205945

To se ještě někdo diví že EA vypouští polohotové zmetky, které nemají s kompletní hrou mnoho společného? Vždyť už je to bohužel tradice...ale myslím že takhle do očí bijící absence módu je velká drzost.

Jen držím konzolákům palce ať to na vás nesypou jako placená DLC, to už by stálo za to nacpat jim gamepady do zádelí ;-D

Hokejík to není špatný co jsem měl možnost si zahrát (cca hodinku a kousek) ale ta nedodělanost módů a potažmo multiplayer hraní v nich je skutečně příšerná...přijde mi to jako kdyby vydali něco mezi betou a releasemRv

+2/−1
23.9.2014 12:49

J75a97n 36T23o65m88á65š 9938786649609

kdyby udělali PC verzi aspoň

+4/−1
23.9.2014 12:29

V38l33a48d80i12m94í68r 85T29e49n73k66r58á92t 6468893185745

buď rád že se na PC drží ještě aspoň FIFA a PES...i série Madden, MLB a podobné se odstěhovali nadobro do konzolového světa...bohužel to tak je, evidentně moc lidí PC sporty nehraje...nebo jak by tvrdila EA pirates!!

+4/0
23.9.2014 12:50

J52a25n 79T88o16m84á80š 9848146829829

Já se bavím o NHL ne o Fifě ani PES atd

0/−2
23.9.2014 13:34

P94a97v44e97l 76S59v10o81b34o24d75a 3939322510192

NHL mělo dobré prodeje, to si jde najít a kdyby ted bylo na PC, určitě by trhli rekord, fanouškovská základna posledního NHL 09 pro PC je pořád velká,u nás, v rusku i jinde v evropě.fotbal se držet bude,není důvod proč by se nedržel.

0/0
23.9.2014 19:18

J55i57r61i 55B17o95r28o14v69y 7887176227523

Kvůli novému hokeji si novou konzoli kupovat nebudu. Pro Xbox 360 je už 3 roky hra stejná. Ale pro zábavu nahrávám gameplaye z českou extraligou, jestli můj tým Mladá Boleslav vyhraje titul. - http://www.zk4.cz/4Q

0/0
23.9.2014 10:48

P58e73t27e23r 82B81i46e65l78y 6685231936

Takze par dojmov po x-zapasovom degustovani na x-one. V hre proti kamosovi nemam co vytknut-je to neutichajuca zabava-samozrejme 50% zabavy je trolenie kamosa pocas hry :D Co sa tyka hernej stranky (fyzika), NHL som naposledy hral na poslednej PC verzii (NHL 2009) a posun je teda jednoznacny, ale...komentator mi pride ako keby mal v sebe par piv-ziadne emocie-to si pamatam na 2009 kedy pri strelach na branu a v dorazakch to malo teda vacsie komentatorske grady-pripada mi proste moc suchy...Herne rezimy..hmm...chyba mi sezona alebo stary dynasty mod. nejaka kartickova hra alebo ovladanie jedneho hraca ma moc neinteresuje. Single zapasy proti kompu su nuda, presne ako niekedy rozhodovanie spoluhracov, do akych pozicii sa stavaju a ako reaguju na zakladajuci sa utok..niekedy to pripomina sliepky na dvore alebo bandu amaterov co hraju hokej prvy krat. Dalej posudzovanie faulov..prestal som pouzivat hadzanie sa do striel pretoze strielajuci hrac vas takmer vzdy "fyzikalne preleti:" a ejha-2min podrazenie.Ale inac sa mi nova fyzika paci, tancujuci puk, skvele tece, bodychecky...Bohuzial to ale nevyrovnava plno hernych nedostatkov a absenciu niektorych modov. (dufam ze nechce EA este viac na nas ryzovat a nebude to pridavat formov platenych DLC-ciek)

To by bolo uz vazne malo muziky na kopec prachov....!!

+1/0
23.9.2014 10:12

M69i39r18o91s27l11a13v 94N83o43v71a38k 2550304374862

Clanek je az moc negativni. Tahle hra, pokud ji hrajete s kamaradem je jen kopa zabavy a radi se k ni vracime.Prestoze chyby ma jsou a to nezastiram (napr. nepiskani faulu, kdy protihraci podrazite nohy padem nohami napred). Rozhodne dobra hra.

+2/−1
23.9.2014 10:00

V12o26j93t17a 69P91a69t80k64o11s 8760198678363

To ovšem byly už předchozí ročníky, série NHL vychází už 20 let, tak bych čekal, že ty chyby které tam jsou letos budou už dávno vychytané.

+1/0
23.9.2014 18:57

J91a82n 86N93o11v57á73k 9607962887207

Hrál jsem, dokud byla na PC (´93 a pak skoro všechny díly od ´97 dál), nejzábavnjší mi přišla NHL 2003 a 2004, kdy se při zkráceném zápase nakonec většinou odehrál nějaký uvěřitelný výsledek a občas jsem i prohrál. Na pozdějších dílech už to bylo spíš jako basketbal a výsledky typu 14:2 nebyly ničím výjimečným, a to i když si člověk nastavil co nejvyšší obtížnost a ze svých hráčů udělal sotva se plazící absolutně nepřesné lemry.

+1/0
23.9.2014 9:56

M49i63c89h82a50l 53N36a26c38h90t66m95a10n62n 8687262317450

Přesně tak. Člověk se naučil dva-tři postupy a gól pak dal prostě vždycky.

0/0
23.9.2014 12:52

M46a11r28t73i75n 45Š29t62ě46p50á92n10e67k 3297553713121

Hral jsem jen na PC a naposledy pred mnoha lety ('97?). Ale clovek by si rekl, ze vlastne nemaji nic jineho na praci nez aby to vypadalo lepe (asi se dari) a aby se to lepe hralo (jak to vypada, moc se nedari). Jak to, ze se to po skoro dvaceti letech jeste nepovedlo dotahnout na hru bez chyb?

0/0
23.9.2014 9:28

J58a41r10e21k 92W68o23l10f 5910639910

to je právě proto, že neexistuje konkurence... já hrál NHL každej rok, dokud nepřestali vydávat PC verzi (2010)... :-/

+2/0
23.9.2014 9:34

J29a97n 11T94o14m44á74š 9538736479459

poslední PC verze je NHL 09

0/0
23.9.2014 12:30

O26n17d15r34e72j 78K86u97r65c 9376792165958

Odpad, totalni. Akorat vychozeny prachy :-/Rv

+2/−4
23.9.2014 9:05







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.