Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: NHL 15 je slušný hokej s řadou bolestných nedodělků

Fanoušci virtuálního hokeje mají už několik let jednoduché rozhodování. Buď si zahrají NHL od vývojářů z EA Sports, anebo nic.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M60a43r74t84i74n 36V35a28l87o12s82e47k 7363464357392

Chápu to dobře, že chybí možnost hrát celou sezónu (82z+play-off)?

0/0
1.10.2014 12:34

J81a26n 36H58a94b55á17s18k17o 4384537631653

Nechapu (alespon to rikaji recenze) jak muze Fifa rok od roku lepsi ale NHL je rok od roku stejne nebo horsi ;-D me bavi vic nez fifa, ale tim nerikam ze je lepsi nebo ze fifa je spatna

0/0
24.9.2014 10:42

R24o63b67i50n 67Ž41i75ž18k12a 2258214906496

No ta recenze to říká v prvním odstavci. Fifa má PESa, kterej jí svého času (nevím jak je to dnes, už jsem to dlouho nehrál) přetáhl mraky lidí. NHL takhle silnou konkurenci nemá.

0/0
24.9.2014 15:56

J44a90n 24H91a69b16á90s91k35o 4484257281473

To je pravda. Konkurence udela svoje. Jinak tvurci vedi, ze si to tak jako tak musim koupit kdyz chci hrat hokej. Jen se divimnze tolik lidi jim skoci na spek. Od nhl 11 se meni grafika a ani to ne nijak drasticky a sem tem nejaky prvek. Ale ze by to nejak inovovali to se rict neda. Rozhodne to muze byt mnohem lepsi.

0/0
24.9.2014 18:06

M12i48c28h76a66l 29N96a73c34h45t67m83a68n95n 8677972157170

No, já vyřešil dilema, jestli si kvůli absenci hokeje na PC kupovat konzoli, jednoduše: Koupil jsem si stolní hokej:D Občas ale mívám problém s multiplayerem - nedostává se mi protihráčů

+2/0
23.9.2014 22:22

L33u42k82á64š 67M72i25c24h61a92l 3597326713418

To je super, jak tady všichni brečí, že není na PC a to je tak jediný názor tady :D NHL 15 je hodně dobrý a je třeba si uvědomit, že bylo kompletně předěláno na next-gen, takže chyby se prostě objeví. Absence módů je škoda, ale nikdo nikoho nenutí si to kupovat teď, navíc, když se to vědělo s předstihem, takže zase davová panika k ničemu :D Prostě stačí počkat na listopad a koupit po updatu a za lepší cenu...

0/0
23.9.2014 21:41

J12a51k22u38b 16P62e95e44t 7343308462261

nejlepší byla 98ka, tam jsem vyhraval furt :D v podtate jsem dal golu kolik jsem chtěl, jelikož tam bylo místo na lede odkud to padlo proste pokazde když jste vystrelili :D

+3/0
23.9.2014 20:24

M88i56r11o31s32l95a66v 49S20t21a23s68t64n63y 7184923136821

Jo, u mantinelu v útočným pásmu ;-D

0/0
24.9.2014 12:17

J22a40r84d44a 22M36a93t25ě84j75k10a 1704465483390

Nedávno jsem si stáhl NHL 93' a pres dosbox si to občas z nostalgie zahraju.

To je krása, když se člověk vžije do těch let :-)

+3/0
23.9.2014 19:48

D47a36n97i34e15l 91M37a10r75t73í61n41e11k 9252478976414

Kdyz sem naposled hral na playstationu NHL 13 sem se zhrozil tou grafikou a i hratelnosti. Mam doma sice uz hodne starou NHL 07 na Xbox a oproti ty 13 je to alespon pro me o 100% lepsi jak graficky zpracovany tak i lepsi v hratelnosti

0/0
23.9.2014 19:10

K35a40r26e62l 14L58o70p65a19t94a 8126507631437

Bodnete se uz s NHL na PS.

0/−4
23.9.2014 18:07

J20i52ř31í 26J33u69ř66i15c58a 2178473571

Koukám, že děláte čest svému jménu (nicku)

+3/0
24.9.2014 12:11

V44l46a61d41i83m83í60r 62T72e14n22k98r31á72t 6938743445355

To se ještě někdo diví že EA vypouští polohotové zmetky, které nemají s kompletní hrou mnoho společného? Vždyť už je to bohužel tradice...ale myslím že takhle do očí bijící absence módu je velká drzost.

Jen držím konzolákům palce ať to na vás nesypou jako placená DLC, to už by stálo za to nacpat jim gamepady do zádelí ;-D

Hokejík to není špatný co jsem měl možnost si zahrát (cca hodinku a kousek) ale ta nedodělanost módů a potažmo multiplayer hraní v nich je skutečně příšerná...přijde mi to jako kdyby vydali něco mezi betou a releasemRv

+2/−1
23.9.2014 12:49

J28a14n 72T33o96m97á90š 9718256809189

kdyby udělali PC verzi aspoň

+4/−1
23.9.2014 12:29

V79l81a56d79i27m14í34r 48T92e20n82k72r21á39t 6408723385435

buď rád že se na PC drží ještě aspoň FIFA a PES...i série Madden, MLB a podobné se odstěhovali nadobro do konzolového světa...bohužel to tak je, evidentně moc lidí PC sporty nehraje...nebo jak by tvrdila EA pirates!!

+4/0
23.9.2014 12:50

J84a92n 88T47o90m95á56š 9348206689969

Já se bavím o NHL ne o Fifě ani PES atd

0/−2
23.9.2014 13:34

P64a31v15e54l 70S13v65o27b26o43d91a 3979762820262

NHL mělo dobré prodeje, to si jde najít a kdyby ted bylo na PC, určitě by trhli rekord, fanouškovská základna posledního NHL 09 pro PC je pořád velká,u nás, v rusku i jinde v evropě.fotbal se držet bude,není důvod proč by se nedržel.

0/0
23.9.2014 19:18

J80i10r30i 33B97o82r89o10v14y 7357816867923

Kvůli novému hokeji si novou konzoli kupovat nebudu. Pro Xbox 360 je už 3 roky hra stejná. Ale pro zábavu nahrávám gameplaye z českou extraligou, jestli můj tým Mladá Boleslav vyhraje titul. - http://www.zk4.cz/4Q

0/0
23.9.2014 10:48

P19e87t30e56r 10B38i33e22l28y 6515161836

Takze par dojmov po x-zapasovom degustovani na x-one. V hre proti kamosovi nemam co vytknut-je to neutichajuca zabava-samozrejme 50% zabavy je trolenie kamosa pocas hry :D Co sa tyka hernej stranky (fyzika), NHL som naposledy hral na poslednej PC verzii (NHL 2009) a posun je teda jednoznacny, ale...komentator mi pride ako keby mal v sebe par piv-ziadne emocie-to si pamatam na 2009 kedy pri strelach na branu a v dorazakch to malo teda vacsie komentatorske grady-pripada mi proste moc suchy...Herne rezimy..hmm...chyba mi sezona alebo stary dynasty mod. nejaka kartickova hra alebo ovladanie jedneho hraca ma moc neinteresuje. Single zapasy proti kompu su nuda, presne ako niekedy rozhodovanie spoluhracov, do akych pozicii sa stavaju a ako reaguju na zakladajuci sa utok..niekedy to pripomina sliepky na dvore alebo bandu amaterov co hraju hokej prvy krat. Dalej posudzovanie faulov..prestal som pouzivat hadzanie sa do striel pretoze strielajuci hrac vas takmer vzdy "fyzikalne preleti:" a ejha-2min podrazenie.Ale inac sa mi nova fyzika paci, tancujuci puk, skvele tece, bodychecky...Bohuzial to ale nevyrovnava plno hernych nedostatkov a absenciu niektorych modov. (dufam ze nechce EA este viac na nas ryzovat a nebude to pridavat formov platenych DLC-ciek)

To by bolo uz vazne malo muziky na kopec prachov....!!

+1/0
23.9.2014 10:12

M68i68r72o26s68l58a95v 48N24o23v40a52k 2190484734652

Clanek je az moc negativni. Tahle hra, pokud ji hrajete s kamaradem je jen kopa zabavy a radi se k ni vracime.Prestoze chyby ma jsou a to nezastiram (napr. nepiskani faulu, kdy protihraci podrazite nohy padem nohami napred). Rozhodne dobra hra.

+2/−1
23.9.2014 10:00

V47o24j53t65a 77P83a40t32k34o13s 8760298828873

To ovšem byly už předchozí ročníky, série NHL vychází už 20 let, tak bych čekal, že ty chyby které tam jsou letos budou už dávno vychytané.

+1/0
23.9.2014 18:57

J57a86n 11N81o90v98á30k 9407412187227

Hrál jsem, dokud byla na PC (´93 a pak skoro všechny díly od ´97 dál), nejzábavnjší mi přišla NHL 2003 a 2004, kdy se při zkráceném zápase nakonec většinou odehrál nějaký uvěřitelný výsledek a občas jsem i prohrál. Na pozdějších dílech už to bylo spíš jako basketbal a výsledky typu 14:2 nebyly ničím výjimečným, a to i když si člověk nastavil co nejvyšší obtížnost a ze svých hráčů udělal sotva se plazící absolutně nepřesné lemry.

+1/0
23.9.2014 9:56

M91i71c94h40a52l 94N31a47c90h74t48m92a23n34n 8687702127360

Přesně tak. Člověk se naučil dva-tři postupy a gól pak dal prostě vždycky.

0/0
23.9.2014 12:52

M63a39r69t13i35n 67Š72t48ě48p77á98n68e27k 3497523323751

Hral jsem jen na PC a naposledy pred mnoha lety ('97?). Ale clovek by si rekl, ze vlastne nemaji nic jineho na praci nez aby to vypadalo lepe (asi se dari) a aby se to lepe hralo (jak to vypada, moc se nedari). Jak to, ze se to po skoro dvaceti letech jeste nepovedlo dotahnout na hru bez chyb?

0/0
23.9.2014 9:28

J13a13r97e77k 76W72o60l96f 5460569860

to je právě proto, že neexistuje konkurence... já hrál NHL každej rok, dokud nepřestali vydávat PC verzi (2010)... :-/

+2/0
23.9.2014 9:34

J64a97n 26T77o32m26á83š 9198706629119

poslední PC verze je NHL 09

0/0
23.9.2014 12:30
Foto

O90n14d83r32e82j 97K22u74r79c 9746722805468

Odpad, totalni. Akorat vychozeny prachy :-/Rv

+2/−4
23.9.2014 9:05





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.