Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Borderlands: The Pre-Sequel baví v nové gravitaci jako předchůdci

Třetí projekt ze série Borderlands disponuje vším, čím si nás získaly první a druhý díl. Kombinuje střílečku s výraznými prvky hry na hrdiny a přidává slušnou porci humoru. Ale bohužel i ždibec frustrace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M30i94r20o90s33l26a89v 62S67t13a24s75t40n85y 7424123266271

2/3 recenze jsou vesměs kritika a pak 80%? Taky dobrý.

0/0
27.10.2014 14:20

V48o56j31t58ě85c38h 63P23e75š 9542364431620

Jsem velký fanda borderlands ale tento jsem si již nekoupil. Připadá mi to už jen takové menší vysávání navíc. Je to vlastně jen druhý díl s jiným příběhem jinak naprosto stejné. Až to bude ve slevě tak ano ale zbytečný litr nemám. Všechny díly jsou super, DLC taktéž jen ve dvojce byly určité prvky co se mi nelíbili. Třeba když máte lvl 72 tak je nemožné hrát sám, hra je tak šíleně obtížná. Epické zbraně vám jsou k ničemu. Dalo se to jen s gunzerkem. Jednička ta pro mě byla naprosto skvělá, jen příběh nezajímavý až v druhém díle mnohem rozvinutější i dialogy. Moc se těším na Borderlands 3 a jako že bude, od Gearboxu nejúspěšnější hra takže tam se bude rýžovat ale za ty prachy super obsah. R^

0/0
25.10.2014 19:55

J28a33r43o26s97l40a71v 52Š90i48m38o62n 2964881239106

Bee shield, Firehawk, Conference call, Ruin. To je výbavko, které funguje na single OP8 ;)

0/0
25.10.2014 20:32

J47a28r60o17s60l76a36v 77Š17i29m65o63n 2894631709396

Ta epičnost jedničky byla způsobena hlavně tím, že jsme nebyli zviklí na střílečky v otevřeném prostředí s tunami lootu a RPG prvky, které zajišťovali nekonečnou znovuhratelnost.

Já osobně, kdybych měl říct který ze tří dílů Bordelands se mi líbil nejvíc, tak se nerozhodnu. Všechny tři jsou super, všechny tři pořád hraju. Nejlepší jednotlivá část je pro mě asi Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep, ale v podstatě celý Pre-Sequel je hned v závěsu, z části proto, že má podobný "crazy" styl narace a taky proto, že je nový, samozřejmě.

V podstatě souhlasím s recenzí jak ve výtkách tak kladech. Jestli je osmdesátka adekvátní je sporné (ale to jsme zase u toho, že subjektivní hodnocení by nemělo být vyjádřeno číslem, ale argumenty)

Nicméně byly mnohem horší, kratší a nudnější hry, které dostaly víc. :)

+3/0
25.10.2014 13:44

H34y86n25e44k 68S42v51o63b86o64d51a 4669181589471

Souhlas, ale do té epičnosti je nutno zahrnout ještě příběh. Připomíná mi to hodně Dragon Age Origins a pak Dragon Age 2.. Jednička zahrnula v podstatě celý svět, jednalo se o monstrózní příběh. Ve dvojce jsme v jednom městě a řešíme nějaky slabý trable. Ano je to velice stroze řečeno, jasně že taky o něco šlo, ale ten rozdíl oproti jedničce, ať už Borderlands, nebo Dragon Age, a dvojce, je neskutečný.

+1/0
25.10.2014 13:49

J20a12r15o24s76l98a65v 54Š98i66m78o36n 2444691419286

S tím samozřejmě souhlasím. Ve dvojce šlo více méně o "sprostý vault-hunting" :)

A ve trojce (v jedna-a-půlce) už zase zachraňujeme svět.

+1/0
25.10.2014 15:45

H14y33n93e92k 63S47v59o22b81o75d92a 4989111399251

No, celou dobu to v recenzi vypadá, že nakonci bude hodnocení 60% a pak boom 80%... Je to lepší než předchozí díl, ale jedničce už se nic nevyrovná. Ta epičnost z jedničky je prostě pryč.

0/0
25.10.2014 10:46

J74a11k14u88b 63P33e18e71t 7723548602801

Tak ono celkem plati, ze puvodnim titulum se jejich pokracovani, remaky nikdy nevyrovnají.... jednou z výjimek je fallout, kde dvojka byla jednoznacne lepsi nez první dil. Ale jinak...Resident Evili jsou porad nejlepší 1,2,3. AvP je taky porad nejlepší hra s Alien tematikou, novej -thief je proti puvodnim taky nic moc.... ale taky je to trochu tim, ze tamt bylo proste první, takze pak uz nas totak neprekvapi...za me je třeba nejlepší fps porad half-life 1...

0/0
25.10.2014 16:01

M74i37r24o46s39l92a71v 86S28t57a46s65t43n19y 7164233476821

Baldur's Gate 2 (u BG2 je to prakticky stejné jako F2/F1) a Icewind Dale 2 jsou taky obecně považovány za lepší, než první díly.

A u toho Falloutu: Jako ano, dvojka je jednoznačně lepší co se hratelnosti týče (tj. včetně questů, lokací, npc atd), ale pokud bych hodnotil pouze příběh a atmosféru, tak celkem jednoznačně vítězí jednička.

0/0
27.10.2014 14:25

P89e53t93r 77J24a12r35o96š 2684721525517

Osobne si myslim ze B2 je rozhodne lepsi nez B1. B1 mel svuj koncept a defakto prozkoumaval potencial. Rozhodne to byla velice dobra hra a stravil jsem u ni kupu hodin. Ale B2 je pro me minimalne o jeden rad vys, protoze si vzal presne to co bylo na B1 super, to cele pak znasobil, rozvinul a jako tresnicku na dortu pridal nove prvky, ktere se taktez posleze osvedcili. Tudiz u me B1 85%, B2 pak 99%. R^ to jedno procento dolu ma za obcas frustrujici TVH mode.

0/0
30.10.2014 0:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.