Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Borderlands: The Pre-Sequel baví v nové gravitaci jako předchůdci

Třetí projekt ze série Borderlands disponuje vším, čím si nás získaly první a druhý díl. Kombinuje střílečku s výraznými prvky hry na hrdiny a přidává slušnou porci humoru. Ale bohužel i ždibec frustrace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M64i78r36o76s95l38a85v 74S36t43a41s27t83n59y 7584473486711

2/3 recenze jsou vesměs kritika a pak 80%? Taky dobrý.

0/0
27.10.2014 14:20

V59o86j93t52ě51c27h 58P85e26š 9762204941720

Jsem velký fanda borderlands ale tento jsem si již nekoupil. Připadá mi to už jen takové menší vysávání navíc. Je to vlastně jen druhý díl s jiným příběhem jinak naprosto stejné. Až to bude ve slevě tak ano ale zbytečný litr nemám. Všechny díly jsou super, DLC taktéž jen ve dvojce byly určité prvky co se mi nelíbili. Třeba když máte lvl 72 tak je nemožné hrát sám, hra je tak šíleně obtížná. Epické zbraně vám jsou k ničemu. Dalo se to jen s gunzerkem. Jednička ta pro mě byla naprosto skvělá, jen příběh nezajímavý až v druhém díle mnohem rozvinutější i dialogy. Moc se těším na Borderlands 3 a jako že bude, od Gearboxu nejúspěšnější hra takže tam se bude rýžovat ale za ty prachy super obsah. R^

0/0
25.10.2014 19:55

J41a43r85o64s35l89a32v 71Š52i60m33o58n 2974271139656

Bee shield, Firehawk, Conference call, Ruin. To je výbavko, které funguje na single OP8 ;)

0/0
25.10.2014 20:32

J54a57r50o52s37l39a64v 69Š35i84m58o46n 2524691979266

Ta epičnost jedničky byla způsobena hlavně tím, že jsme nebyli zviklí na střílečky v otevřeném prostředí s tunami lootu a RPG prvky, které zajišťovali nekonečnou znovuhratelnost.

Já osobně, kdybych měl říct který ze tří dílů Bordelands se mi líbil nejvíc, tak se nerozhodnu. Všechny tři jsou super, všechny tři pořád hraju. Nejlepší jednotlivá část je pro mě asi Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep, ale v podstatě celý Pre-Sequel je hned v závěsu, z části proto, že má podobný "crazy" styl narace a taky proto, že je nový, samozřejmě.

V podstatě souhlasím s recenzí jak ve výtkách tak kladech. Jestli je osmdesátka adekvátní je sporné (ale to jsme zase u toho, že subjektivní hodnocení by nemělo být vyjádřeno číslem, ale argumenty)

Nicméně byly mnohem horší, kratší a nudnější hry, které dostaly víc. :)

+3/0
25.10.2014 13:44

H47y68n85e50k 73S92v22o58b48o22d17a 4359701929521

Souhlas, ale do té epičnosti je nutno zahrnout ještě příběh. Připomíná mi to hodně Dragon Age Origins a pak Dragon Age 2.. Jednička zahrnula v podstatě celý svět, jednalo se o monstrózní příběh. Ve dvojce jsme v jednom městě a řešíme nějaky slabý trable. Ano je to velice stroze řečeno, jasně že taky o něco šlo, ale ten rozdíl oproti jedničce, ať už Borderlands, nebo Dragon Age, a dvojce, je neskutečný.

+1/0
25.10.2014 13:49

J98a55r29o70s28l68a52v 44Š11i77m25o39n 2504401859296

S tím samozřejmě souhlasím. Ve dvojce šlo více méně o "sprostý vault-hunting" :)

A ve trojce (v jedna-a-půlce) už zase zachraňujeme svět.

+1/0
25.10.2014 15:45

H81y62n16e21k 38S41v62o91b61o45d91a 4139241329381

No, celou dobu to v recenzi vypadá, že nakonci bude hodnocení 60% a pak boom 80%... Je to lepší než předchozí díl, ale jedničce už se nic nevyrovná. Ta epičnost z jedničky je prostě pryč.

0/0
25.10.2014 10:46

J98a41k41u59b 90P32e97e78t 7563948332831

Tak ono celkem plati, ze puvodnim titulum se jejich pokracovani, remaky nikdy nevyrovnají.... jednou z výjimek je fallout, kde dvojka byla jednoznacne lepsi nez první dil. Ale jinak...Resident Evili jsou porad nejlepší 1,2,3. AvP je taky porad nejlepší hra s Alien tematikou, novej -thief je proti puvodnim taky nic moc.... ale taky je to trochu tim, ze tamt bylo proste první, takze pak uz nas totak neprekvapi...za me je třeba nejlepší fps porad half-life 1...

0/0
25.10.2014 16:01

M71i58r63o71s27l62a92v 34S72t63a81s23t66n91y 7374193816761

Baldur's Gate 2 (u BG2 je to prakticky stejné jako F2/F1) a Icewind Dale 2 jsou taky obecně považovány za lepší, než první díly.

A u toho Falloutu: Jako ano, dvojka je jednoznačně lepší co se hratelnosti týče (tj. včetně questů, lokací, npc atd), ale pokud bych hodnotil pouze příběh a atmosféru, tak celkem jednoznačně vítězí jednička.

0/0
27.10.2014 14:25

P48e30t77r 49J26a96r18o80š 2944951825827

Osobne si myslim ze B2 je rozhodne lepsi nez B1. B1 mel svuj koncept a defakto prozkoumaval potencial. Rozhodne to byla velice dobra hra a stravil jsem u ni kupu hodin. Ale B2 je pro me minimalne o jeden rad vys, protoze si vzal presne to co bylo na B1 super, to cele pak znasobil, rozvinul a jako tresnicku na dortu pridal nove prvky, ktere se taktez posleze osvedcili. Tudiz u me B1 85%, B2 pak 99%. R^ to jedno procento dolu ma za obcas frustrujici TVH mode.

0/0
30.10.2014 0:48







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.