Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Borderlands: The Pre-Sequel baví v nové gravitaci jako předchůdci

Třetí projekt ze série Borderlands disponuje vším, čím si nás získaly první a druhý díl. Kombinuje střílečku s výraznými prvky hry na hrdiny a přidává slušnou porci humoru. Ale bohužel i ždibec frustrace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M33i23r90o67s70l63a43v 24S53t54a49s22t18n98y 7344323476751

2/3 recenze jsou vesměs kritika a pak 80%? Taky dobrý.

0/0
27.10.2014 14:20

V23o23j85t87ě24c64h 38P16e51š 9802884851330

Jsem velký fanda borderlands ale tento jsem si již nekoupil. Připadá mi to už jen takové menší vysávání navíc. Je to vlastně jen druhý díl s jiným příběhem jinak naprosto stejné. Až to bude ve slevě tak ano ale zbytečný litr nemám. Všechny díly jsou super, DLC taktéž jen ve dvojce byly určité prvky co se mi nelíbili. Třeba když máte lvl 72 tak je nemožné hrát sám, hra je tak šíleně obtížná. Epické zbraně vám jsou k ničemu. Dalo se to jen s gunzerkem. Jednička ta pro mě byla naprosto skvělá, jen příběh nezajímavý až v druhém díle mnohem rozvinutější i dialogy. Moc se těším na Borderlands 3 a jako že bude, od Gearboxu nejúspěšnější hra takže tam se bude rýžovat ale za ty prachy super obsah. R^

0/0
25.10.2014 19:55

J80a12r24o95s36l27a77v 52Š66i71m79o29n 2254831309846

Bee shield, Firehawk, Conference call, Ruin. To je výbavko, které funguje na single OP8 ;)

0/0
25.10.2014 20:32

J59a43r77o50s61l60a85v 58Š47i36m61o66n 2194171669786

Ta epičnost jedničky byla způsobena hlavně tím, že jsme nebyli zviklí na střílečky v otevřeném prostředí s tunami lootu a RPG prvky, které zajišťovali nekonečnou znovuhratelnost.

Já osobně, kdybych měl říct který ze tří dílů Bordelands se mi líbil nejvíc, tak se nerozhodnu. Všechny tři jsou super, všechny tři pořád hraju. Nejlepší jednotlivá část je pro mě asi Tiny Tina's Assault on Dragon's Keep, ale v podstatě celý Pre-Sequel je hned v závěsu, z části proto, že má podobný "crazy" styl narace a taky proto, že je nový, samozřejmě.

V podstatě souhlasím s recenzí jak ve výtkách tak kladech. Jestli je osmdesátka adekvátní je sporné (ale to jsme zase u toho, že subjektivní hodnocení by nemělo být vyjádřeno číslem, ale argumenty)

Nicméně byly mnohem horší, kratší a nudnější hry, které dostaly víc. :)

+3/0
25.10.2014 13:44

H80y83n23e38k 16S11v22o48b82o91d45a 4229151239421

Souhlas, ale do té epičnosti je nutno zahrnout ještě příběh. Připomíná mi to hodně Dragon Age Origins a pak Dragon Age 2.. Jednička zahrnula v podstatě celý svět, jednalo se o monstrózní příběh. Ve dvojce jsme v jednom městě a řešíme nějaky slabý trable. Ano je to velice stroze řečeno, jasně že taky o něco šlo, ale ten rozdíl oproti jedničce, ať už Borderlands, nebo Dragon Age, a dvojce, je neskutečný.

+1/0
25.10.2014 13:49

J58a15r79o13s87l71a56v 82Š31i28m30o14n 2284331299226

S tím samozřejmě souhlasím. Ve dvojce šlo více méně o "sprostý vault-hunting" :)

A ve trojce (v jedna-a-půlce) už zase zachraňujeme svět.

+1/0
25.10.2014 15:45

H58y11n62e16k 65S38v35o73b29o29d93a 4229801519221

No, celou dobu to v recenzi vypadá, že nakonci bude hodnocení 60% a pak boom 80%... Je to lepší než předchozí díl, ale jedničce už se nic nevyrovná. Ta epičnost z jedničky je prostě pryč.

0/0
25.10.2014 10:46

J62a16k38u26b 33P17e19e74t 7733308622461

Tak ono celkem plati, ze puvodnim titulum se jejich pokracovani, remaky nikdy nevyrovnají.... jednou z výjimek je fallout, kde dvojka byla jednoznacne lepsi nez první dil. Ale jinak...Resident Evili jsou porad nejlepší 1,2,3. AvP je taky porad nejlepší hra s Alien tematikou, novej -thief je proti puvodnim taky nic moc.... ale taky je to trochu tim, ze tamt bylo proste první, takze pak uz nas totak neprekvapi...za me je třeba nejlepší fps porad half-life 1...

0/0
25.10.2014 16:01

M78i46r23o52s20l35a42v 83S86t88a35s90t84n53y 7534913396421

Baldur's Gate 2 (u BG2 je to prakticky stejné jako F2/F1) a Icewind Dale 2 jsou taky obecně považovány za lepší, než první díly.

A u toho Falloutu: Jako ano, dvojka je jednoznačně lepší co se hratelnosti týče (tj. včetně questů, lokací, npc atd), ale pokud bych hodnotil pouze příběh a atmosféru, tak celkem jednoznačně vítězí jednička.

0/0
27.10.2014 14:25

P86e72t79r 79J62a32r64o91š 2764951605107

Osobne si myslim ze B2 je rozhodne lepsi nez B1. B1 mel svuj koncept a defakto prozkoumaval potencial. Rozhodne to byla velice dobra hra a stravil jsem u ni kupu hodin. Ale B2 je pro me minimalne o jeden rad vys, protoze si vzal presne to co bylo na B1 super, to cele pak znasobil, rozvinul a jako tresnicku na dortu pridal nove prvky, ktere se taktez posleze osvedcili. Tudiz u me B1 85%, B2 pak 99%. R^ to jedno procento dolu ma za obcas frustrujici TVH mode.

0/0
30.10.2014 0:48





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.