Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Assassin’s Creed Unity je plný rozporů a nedotažeností

Máme tady dalšího asasína, tentokrát z Paříže v době Velké francouzské revoluce. Poprvé míří pouze na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Stačí letmý pohled, aby bylo patrné proč: skok v grafice je jasně patrný. Ale hra je především ukázkovým příkladem, proč je dobré nesoudit podle prvních dojmů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M43a86r36t98i48n 43S75l13á81d85e60k 7322103811488

Tak jsem koupil AC Unity pro XBOX 1, tradičně hned první den vydání. Po přečtení prvních recenzí jsem velmi zvažoval, že předobjednávku nakonec nevyzvednu. Ale vyzvednul jsem a rozhodně nelituji. Dohrál jsem jí ještě než vyšel patch 2. Hra má svoje mouchy, ale rozhodně to není tak tragické, jako se někde píše. Lehký pokles FPS jsem pocítil asi na dvou místech, ale jinak je hra v pohodě hratelná a  plynulá. Největší pakárna je vlézání do oken (to je fakt boj a tlačítko k tomu určené svoji úlohu rozhodně neplní) a to, že Arno vylézá i na drobné předměty typu stůl, ačkoli by je mohl v pohodě přeskočit , ale tragické to není. Po střechách skáčete jak kamzík, ale občas máte problém, že nedovede přelézt stůl v místnosti a musíte ho obejít, ale taky jen občas. Systém krytí není ideální, ale moc ho nepoužívám, takže nemůžu moc hodnotit. Systém soubojů je dobrý a boje nejsou zdaleka tak snadné jako dřív. Ulice mi přijdou zbytečně až moc plné lidí. Mise jsou parádní a vedlejších úkolů spousta. Pokud by někdo třeba chtěl dát co-op, dejte vědět...;-)

0/0
20.11.2014 16:59

J37o42s21e14f 26J79u75h85á30s32z 1949592938

Rating 58% ? Ale no tak... Optimalizovat optimalizaci je otázkou času (proto čekám jako vždy až na vánoční slevičky) a podle recenze má hra skutečně mnoho nových inovativních prvků. Lezení a okna jsou asi shit, ale že by to mělo o tolik shodit rating tak kvalitní hry, jako je AC, si nemyslím.

0/0
20.11.2014 12:50

P98e31t35r 15D63ě78d75e28č10e26k 8179831358250

No já zatím nemůžu přijit na to jak znovu hrát od začátku :-D (Hraju na PC) Jinak je to celkem dobrý. Pár záplat to spraví, ale takový gigant jako Ubisoft by si neměl dovolit dát do éteru na půl dodělanou hru. Klidně ať fanouškové čekají dva roky, hlavně ať to stojí za to! R^

0/0
19.11.2014 19:10

O25n40d25ř51e37j 26D61u38j81k39a 4586646790269

To bych si musel protřít oči kopřivou abych si zvykl na 25 fps ve hře která není 2D strategie s fixnim úhlem kamery.

0/0
19.11.2014 18:29

J16o59s23e28f 21M79a53r86h85a 9392960936271

Největší průšvih je ta polovičatá čeština na PS4 :-( Vůbec nechápu, že to neopravili, když stejný problém byl v AC4-BF ....

0/0
19.11.2014 11:24

V69á61c24l21a86v 18M94a50š69a15t 2901793179666

Hru jsem hrál jen chvíli a docela dobrý, co mě však dostává je toto :

"* Procesor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz, nebo AMD FX-8350 @ 4.0 GHz, nebo AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 Ghz

* Operační paměť: 6 GB RAM

* Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 680 nebo AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)

* Místo na disku: 50 GB"

Mám intel 2020M s 2.4 GHz, 8 GB RAM a GeForce 740M - ano,je to notebook koupený před půl rokem za 14 000 :D

Hru jsem rozjel, na low detaily (1600x900) jede parádně,skoro bez lagů (krom videosekvencí,tam trochu padá FPS ale videosekvence nehrajete, že ? :D ) ... oproti Watch Dogs (které byly na mém nb nehratelné) nebo Wolfenstein New Order je to z hlediska FPS úplná paráda (tím nechci autory zde obviňovat ze lži, je to oficiální konfigurace, jen chci upozornit aby jste se nezalekli ...)

0/0
18.11.2014 18:14

M82i68r95o33s33l30a20v 47K82r20a57h69u17l14í44k 6867374654

Pěkná recenze. Dobře se to četlo.

Velká škoda toho špatně provedeného cover systému. Což u Ubi nechápu... R6 Vegas to má, ghost recon to má. To přece nemohl být takový problém to "okopírovat"

tak holt příští rok, to bude třeba o něco lepší. Unity si chci zahrát po novém roce. Potřebuji vyměnit PC. GTX660 je málo a deska s i3 co mám bude asi málo na AMD 290 :-)

Jen doufám, že tento upgrade už budu mít aspoň na 4 roky ;-D

+2/0
18.11.2014 13:51

P96e29t66e21r 22B77i43e52l92y 6175201196

Hra plna potencialu, ktory podla mna zostal nevyuzity. Pociatocna chatrna optimalizacia+bugy sa da prezit (hram to na xone), hosani z ubisoftu uz nieco stihli opravit, a vyladit ale..Parkour cast sa mi zda az moc prehnany, niekedy mam pocit ze ovladam Supermana a niec assassina, trafenie sa do okna pocas lezenia je u mna az na 3-4 pokus, pretoze Arno si proste povie: Nie ja skocim inde!!! Co sa tyka subojou, tam to je uz ine kafe, jeden nepriatel pohoda-dvaja uz zacina priharat, tri a viac-zdrhame...takze superkomba ako v 3-4 diely sa moc nekonaju. Inac zatial do pribehu nemozem moct kricat, som len v 4 sequencii skor sa venujem vedlajsim veciam a snazim sa Arna trosku zocelit pred hlavnou linoiu-a som spokojny.Coop som zatial hral len jeden a mal som stastie na skveleho spolocnika, takze sme si to uzili absolutne (taky spec-ops stajl), jednoznacne palec hore. Suma-sumarum, pokial sa to optimalizuje, vyladi, zafixuje-bude to za tie prachy stat.

P.S.

Pokial by niekto chcel zahrat coop-nech sa ozve :)

+4/0
18.11.2014 13:30

J53a22r29o10m45i30r 12P69e10s70e92k 9483505754381

Jop klidně to večer dát můžeme jen si to budu muset znovu projit hru sem dohral uz drive tak sem ji z uplay ani zatim neinstaloval , každej den kolem osmé jsem doma tak kdyžtak na fcb Jaromír Jonestag Pešek.a domluvíme se

0/0
18.11.2014 18:22





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.