Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Heroes of Might & Magic 3 HD je zbytečný produkt

Uplynulo více než 15 let od vydání jedné z nejlepších tahových strategií všech dob. Aby se na ni úplně nezapomnělo, vydává Ubisoft HD reedici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T56o78m66á14š 64U48r59b68a16n 9384234862390

Pro mě osobně to má význam právě na tablet. Je to ideální hra na tablet. Tahle předělávka nějakou práci asi dala, jinak mám doma samozřejmě Complete III snad 10 let za 300Kč, jestli se nemýlím. To že ztratili zdrojové kódy datadisků je kravina, čekám, že to zase pustí po částech (podle prodejnosti první části), aby to trochu pumpli. Ale parádní jsou Wake of Gods. Tak člověk nikdy neví, na čem je, než se pustí do souboje. To bych na blblet (tablet) ocenil. To by to ale někdo musel udělat, protože Ubisoft možná ani neví, že to existuje :-/

0/0
19.2.2015 13:14

P80a85v33e68l 93V13o51j95á13č18e91k 6742816430390

Zrovna se válím doma na posteli se zlomenou nohou a každý den ji hraju několik hodin. Pro mě jednoznačně nej hra :-).

0/0
12.2.2015 9:16

K48a80r17e54l 84C17h39a29r57v13á24t 3436597160

Někdy mám pocit, že se autoři recenzí bojí využívat celou stupnici, především její dolní část.

+2/0
11.2.2015 16:58

V49l58a28d31i42m10í60r 49V80y48s62o74k25ý 8182612391675

z gogu ji mám, nebylo by možné poslat odkaz na HD mod? bohužel bez něho to fakt moc hrát nejde.

díky

Pokud ji ještě nemáte, kupte si kompletní edici na GOGu a nainstalujte komunitní HD mod.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-3-hd-recenze-dot-/Recenze.aspx?c=A150209_123958_bw-pc-recenze_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

0/0
10.2.2015 14:43

T93i34b93o83r 47V57i44z91v39a72r55y 9144204893885

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

0/0
10.2.2015 21:20

T17o46m95á68š 42K56i59j11a39s 4877405360165

Přes PlayOnLinux/PlayOnMac

0/0
11.2.2015 9:11

M31a41r24t21i95n 72H55u49d35e22c65e20k 3703859509703

Zeptam se jen jednu vec. Proc tuto hru nekdo pozaduje v HD kdyz v ni nic nezlepsi?

opravdu nechapu. Ti co ji znaji a maji ji radi tem to je fuk. jedine co by je primelo to koupit je nejake zlepsieni, vylepseni a dodelavka.... vyvojarum a tem co to vedli: vyfackat.

0/−1
10.2.2015 14:36

P86e93t76r 37J71a85r18o71š 2644691345467

Nevim zda mluvime o stejnem HD modu, ale ten defakto jen zpusobi to, ze odzoomuje mapu, coz je pak docela pekno cokoliv na mape najit.

Takze preferuji hrani v puvodnim rozliseni a porad je to super. R^

0/0
10.2.2015 15:54

P73e92t54r 59J26a18r84o17š 2414411925247

*peklo - sam nechapu jak dokazu na klavesnici prehmatnout z L na N :)

0/0
10.2.2015 15:55

K27a42r66e21l 83C13h31a84r72v60á68t 3106467590

HD edice pro mobilní zařízení  je navíc určena pouze pro tablety, ne pro telefony. Já si však už několik měsíců vesele hraju Heroes 3 complete z GOG na svém Galaxy s5 mini pomocí aplikace ExaGear strategies.  :-) Ovládání na PC je samozřejmě pohodlnější, ale i na telefonu je to v pohodě hratelné, protože tam udělali možnost zoomování.

+1/0
10.2.2015 9:18

M 77M 1589558161498

Můj nejoblíbenější díl je 4, ale ten asi jako HD nevyjde :-D .

Jinak je to obrovská škoda, že vychází bez datadisků. Toto samotné je pro mě "no buy".

+4/−4
10.2.2015 7:42

D40a12v31i12d 60H28e21l60l53e77r 6646623550616

Tak čtyrka vypadá pořád pěkně a šlape i na osmičkách takže není třeba nějaké re-edice.

+3/0
10.2.2015 9:09

K83a23r54e52l 50C59h80a66r12v60á10t 3426847590

Čtyřka nebyla špatná. Mám ale pocit, že kvůli množství novinek trochu ztratila eleganci a svižnost trojky. Věcí na hlídání tam najednou bylo moc. K trojce můžu sednout i po mnoha letech a cítím se jako ryba ve vodě. :-)

+5/0
10.2.2015 9:29

T79o57m17á58š 84K35i53j82a24s 4217645590645

Trojka byla skvělá, čtyřka byla úplně jiná ale taky skvělá, ale Anime pětka celou atmosféru přes svoji krásu zabila.

+3/0
10.2.2015 10:00
Foto

L91u70k41á94š 94N15a53v83a75r64a 2138128641889

Moc pěkná recenze a zcela souhlasím. HoMaM je dlouhodobě má srdcovka a hrál jsem všechny díly. Mým nejoblíbenějším je sice asi pětka, ale trojce status legendy, která jde hrát i roky po svém vydání, nikdo nikdy neupře. Je to i zásluhou stále početné komunity hráčů a upřímně začínám pochybovat, jestli se někdy Ubisoftu podaří vytvořit nějaké pokračování tak dobře, aby získalo podobný statut.

+9/−1
10.2.2015 5:47

A59l45e29x50a60n85d35r 11V73e29j57v13a69r36a 9403401407417

Je to jak se Strongholdem, Firefly. Od Crusader se jim nepovedlo udělat důstojného nástupce :/

+3/0
10.2.2015 6:26

M85a10r25e74k 40Š29e14b46e79s15t94a 2813511543817

Trojka byla dokonalá v tom, že příjemě rozšířila první dva díly. Ze stejného důvodu uspěla i pětka, ta prostě rozšířila trojku o lepší vývoj hrdiny a udělala hezkou grafiku. Takže dokud neudělají díl který bude zase vycházet z toho starého principu a budou experimentovat nikdy to nedopadne dobře. Homam je svázán (a není to špatně) svejma principama a stylem a musí se vylepšovat a ne měnit.

+1/0
10.2.2015 9:15

K69a63r32e78l 91C23h97a78r65v69á66t 3746477110

Třeba čtyřka byl zajímavý krok stranou a nebyla to špatná hra. Hrával jsem ji celkem rád. Pokud se však po letech k některému dílu vracím, je to jedině trojka. Rozšířením o nové mechanismy totiž čtyřka ztratila příjemnou svižnost trojky. Obzvláště v multiplayeru je prostě trojka nepřekonaná. :-)

+3/0
10.2.2015 9:24

T83o56m45á33š 72K70i78j87a43s 4697875310555

Jak můžete tohle: http://www.unforgiven-heroes.com/images/devil-angel.jpg srovnávat s "tímhle": http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/heroes_of_might_and_magic_5/female_sword_angel.jpg

POKÉMON hadra.

0/−1
10.2.2015 10:02

M48a54r94e78k 46Š15e58b87e66s75t17a 2603491713117

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/dwarves/dwarves.jpg

Škoda že tak pokémoni nevypadají :D :D

+2/−1
10.2.2015 10:51

T46o18m69á61š 39K98i77j30a47s 4467285810215

:D :D sláva vítězům: http://vignette3.wikia.nocookie.net/heroes-of-camelot/images/4/47/Gryphon.jpg/revision/latest/scale-to-width/200?cb=20140409173501, čest poraženým: http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/armoured_gryphon.jpg

0/0
10.2.2015 14:13

M89a75r88e18k 13Š90e52b39e20s73t87a 2373411523957

přišel ste na to, že už i v prvním díle byly pohádkové postavičky takže ste radši našel obrázek z uplně jiné hry? :D :D

0/0
10.2.2015 17:02

T89o69m26á21š 31K16i85j95a60s 4277685260495

Haha :D sranda uplně je mi 13 a popadám se za břicho :D :D

To první je gryf. To druhé je něco ve stylu širokých mečů, rachitických postav a upištěných dívčích hlásků. Jinými slovy, dělejte si svoje anime hry, ne...rte se do světa HOMAM, tečka.

0/0
11.2.2015 9:14

P76a73v40e10l 86L75o76v75e98c 2274526451808

A mě vždy zajímalo, který trotl vymíšlí ty obrázky fantasy zbraní - často mečů:-)? Fantasy miluju, ale ne fantasy meče, které svým tvarem (rukojeti) brání použití zbraně samotné;-D

+2/0
10.2.2015 11:44

P58a17v96e95l 73L11o66v34e34c 2564766111698

vymýšlí samozřejmě!!!! tak mě ten meč vyděsil;-)

0/0
10.2.2015 11:46

T88o82m89á91š 57K85i32j35a88s 4437985570375

Asi tak, podle mě si tím prostě vynahrazují.... ehm.... řekněme určité komplexy.

0/0
10.2.2015 14:14

T54o75m29á23š 69K97o68z84l35í36k 4882621311948

JJ, moc pěkná recenze, také mám nejraději trojku a pětku. Pětka potěšila, že v ní člověk zase našel to své oblíbené z trojky :). Ale trojka, je trojka :).

0/0
13.2.2015 19:24





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.