Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Heroes of Might & Magic 3 HD je zbytečný produkt

Uplynulo více než 15 let od vydání jedné z nejlepších tahových strategií všech dob. Aby se na ni úplně nezapomnělo, vydává Ubisoft HD reedici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T57o85m38á39š 71U56r72b89a72n 9124464982700

Pro mě osobně to má význam právě na tablet. Je to ideální hra na tablet. Tahle předělávka nějakou práci asi dala, jinak mám doma samozřejmě Complete III snad 10 let za 300Kč, jestli se nemýlím. To že ztratili zdrojové kódy datadisků je kravina, čekám, že to zase pustí po částech (podle prodejnosti první části), aby to trochu pumpli. Ale parádní jsou Wake of Gods. Tak člověk nikdy neví, na čem je, než se pustí do souboje. To bych na blblet (tablet) ocenil. To by to ale někdo musel udělat, protože Ubisoft možná ani neví, že to existuje :-/

0/0
19.2.2015 13:14

P41a20v95e36l 89V15o82j87á10č70e62k 6662446730220

Zrovna se válím doma na posteli se zlomenou nohou a každý den ji hraju několik hodin. Pro mě jednoznačně nej hra :-).

0/0
12.2.2015 9:16

K95a34r19e83l 46C73h52a53r95v23á66t 3706707400

Někdy mám pocit, že se autoři recenzí bojí využívat celou stupnici, především její dolní část.

+2/0
11.2.2015 16:58

V10l41a76d92i56m39í59r 69V40y39s42o63k47ý 8742962371685

z gogu ji mám, nebylo by možné poslat odkaz na HD mod? bohužel bez něho to fakt moc hrát nejde.

díky

Pokud ji ještě nemáte, kupte si kompletní edici na GOGu a nainstalujte komunitní HD mod.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-3-hd-recenze-dot-/Recenze.aspx?c=A150209_123958_bw-pc-recenze_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

0/0
10.2.2015 14:43

T18i89b38o25r 59V16i21z88v85a94r46y 9524814923915

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

0/0
10.2.2015 21:20

T25o27m39á39š 62K34i66j80a65s 4657745490535

Přes PlayOnLinux/PlayOnMac

0/0
11.2.2015 9:11

M16a40r88t16i31n 25H39u12d61e49c71e25k 3273859459493

Zeptam se jen jednu vec. Proc tuto hru nekdo pozaduje v HD kdyz v ni nic nezlepsi?

opravdu nechapu. Ti co ji znaji a maji ji radi tem to je fuk. jedine co by je primelo to koupit je nejake zlepsieni, vylepseni a dodelavka.... vyvojarum a tem co to vedli: vyfackat.

0/−1
10.2.2015 14:36

P73e74t92r 86J59a69r54o59š 2794971385557

Nevim zda mluvime o stejnem HD modu, ale ten defakto jen zpusobi to, ze odzoomuje mapu, coz je pak docela pekno cokoliv na mape najit.

Takze preferuji hrani v puvodnim rozliseni a porad je to super. R^

0/0
10.2.2015 15:54

P64e70t43r 93J49a46r49o41š 2884151625747

*peklo - sam nechapu jak dokazu na klavesnici prehmatnout z L na N :)

0/0
10.2.2015 15:55

K71a76r85e25l 76C89h89a19r49v93á30t 3266107740

HD edice pro mobilní zařízení  je navíc určena pouze pro tablety, ne pro telefony. Já si však už několik měsíců vesele hraju Heroes 3 complete z GOG na svém Galaxy s5 mini pomocí aplikace ExaGear strategies.  :-) Ovládání na PC je samozřejmě pohodlnější, ale i na telefonu je to v pohodě hratelné, protože tam udělali možnost zoomování.

+1/0
10.2.2015 9:18

M 59M 1289808281618

Můj nejoblíbenější díl je 4, ale ten asi jako HD nevyjde :-D .

Jinak je to obrovská škoda, že vychází bez datadisků. Toto samotné je pro mě "no buy".

+4/−4
10.2.2015 7:42

D70a45v41i72d 16H83e11l80l32e46r 6976103410846

Tak čtyrka vypadá pořád pěkně a šlape i na osmičkách takže není třeba nějaké re-edice.

+3/0
10.2.2015 9:09

K86a33r83e97l 76C73h63a30r48v64á55t 3316497730

Čtyřka nebyla špatná. Mám ale pocit, že kvůli množství novinek trochu ztratila eleganci a svižnost trojky. Věcí na hlídání tam najednou bylo moc. K trojce můžu sednout i po mnoha letech a cítím se jako ryba ve vodě. :-)

+5/0
10.2.2015 9:29

T32o46m74á80š 69K34i43j23a10s 4417535510695

Trojka byla skvělá, čtyřka byla úplně jiná ale taky skvělá, ale Anime pětka celou atmosféru přes svoji krásu zabila.

+3/0
10.2.2015 10:00
Foto

L15u88k37á26š 57N31a26v68a88r72a 2948958301839

Moc pěkná recenze a zcela souhlasím. HoMaM je dlouhodobě má srdcovka a hrál jsem všechny díly. Mým nejoblíbenějším je sice asi pětka, ale trojce status legendy, která jde hrát i roky po svém vydání, nikdo nikdy neupře. Je to i zásluhou stále početné komunity hráčů a upřímně začínám pochybovat, jestli se někdy Ubisoftu podaří vytvořit nějaké pokračování tak dobře, aby získalo podobný statut.

+9/−1
10.2.2015 5:47

A96l80e20x34a50n38d78r 41V58e23j61v34a59r25a 9623881707967

Je to jak se Strongholdem, Firefly. Od Crusader se jim nepovedlo udělat důstojného nástupce :/

+3/0
10.2.2015 6:26

M29a22r60e43k 75Š28e15b90e51s16t77a 2853181733387

Trojka byla dokonalá v tom, že příjemě rozšířila první dva díly. Ze stejného důvodu uspěla i pětka, ta prostě rozšířila trojku o lepší vývoj hrdiny a udělala hezkou grafiku. Takže dokud neudělají díl který bude zase vycházet z toho starého principu a budou experimentovat nikdy to nedopadne dobře. Homam je svázán (a není to špatně) svejma principama a stylem a musí se vylepšovat a ne měnit.

+1/0
10.2.2015 9:15

K23a39r12e59l 43C27h28a76r19v94á66t 3436697900

Třeba čtyřka byl zajímavý krok stranou a nebyla to špatná hra. Hrával jsem ji celkem rád. Pokud se však po letech k některému dílu vracím, je to jedině trojka. Rozšířením o nové mechanismy totiž čtyřka ztratila příjemnou svižnost trojky. Obzvláště v multiplayeru je prostě trojka nepřekonaná. :-)

+3/0
10.2.2015 9:24

T18o72m19á15š 35K33i47j77a68s 4597905740195

Jak můžete tohle: http://www.unforgiven-heroes.com/images/devil-angel.jpg srovnávat s "tímhle": http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/heroes_of_might_and_magic_5/female_sword_angel.jpg

POKÉMON hadra.

0/−1
10.2.2015 10:02

M73a49r17e17k 83Š48e50b51e34s75t40a 2933841843937

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/dwarves/dwarves.jpg

Škoda že tak pokémoni nevypadají :D :D

+2/−1
10.2.2015 10:51

T41o66m65á32š 47K57i80j24a68s 4227985670135

:D :D sláva vítězům: http://vignette3.wikia.nocookie.net/heroes-of-camelot/images/4/47/Gryphon.jpg/revision/latest/scale-to-width/200?cb=20140409173501, čest poraženým: http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/armoured_gryphon.jpg

0/0
10.2.2015 14:13

M34a90r82e35k 52Š66e45b54e59s35t85a 2523661313847

přišel ste na to, že už i v prvním díle byly pohádkové postavičky takže ste radši našel obrázek z uplně jiné hry? :D :D

0/0
10.2.2015 17:02

T39o93m38á62š 91K73i28j34a19s 4857365910355

Haha :D sranda uplně je mi 13 a popadám se za břicho :D :D

To první je gryf. To druhé je něco ve stylu širokých mečů, rachitických postav a upištěných dívčích hlásků. Jinými slovy, dělejte si svoje anime hry, ne...rte se do světa HOMAM, tečka.

0/0
11.2.2015 9:14

P90a23v38e18l 60L38o41v26e64c 2114436791188

A mě vždy zajímalo, který trotl vymíšlí ty obrázky fantasy zbraní - často mečů:-)? Fantasy miluju, ale ne fantasy meče, které svým tvarem (rukojeti) brání použití zbraně samotné;-D

+2/0
10.2.2015 11:44

P62a33v43e71l 26L25o48v63e53c 2534676671908

vymýšlí samozřejmě!!!! tak mě ten meč vyděsil;-)

0/0
10.2.2015 11:46

T16o39m34á87š 19K48i69j40a30s 4227445380535

Asi tak, podle mě si tím prostě vynahrazují.... ehm.... řekněme určité komplexy.

0/0
10.2.2015 14:14

T22o34m20á38š 77K45o65z54l29í21k 4232631871328

JJ, moc pěkná recenze, také mám nejraději trojku a pětku. Pětka potěšila, že v ní člověk zase našel to své oblíbené z trojky :). Ale trojka, je trojka :).

0/0
13.2.2015 19:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.