Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Heroes of Might & Magic 3 HD je zbytečný produkt

Uplynulo více než 15 let od vydání jedné z nejlepších tahových strategií všech dob. Aby se na ni úplně nezapomnělo, vydává Ubisoft HD reedici.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T71o36m76á51š 32U75r91b69a23n 9394214872160

Pro mě osobně to má význam právě na tablet. Je to ideální hra na tablet. Tahle předělávka nějakou práci asi dala, jinak mám doma samozřejmě Complete III snad 10 let za 300Kč, jestli se nemýlím. To že ztratili zdrojové kódy datadisků je kravina, čekám, že to zase pustí po částech (podle prodejnosti první části), aby to trochu pumpli. Ale parádní jsou Wake of Gods. Tak člověk nikdy neví, na čem je, než se pustí do souboje. To bych na blblet (tablet) ocenil. To by to ale někdo musel udělat, protože Ubisoft možná ani neví, že to existuje :-/

0/0
19.2.2015 13:14

P98a92v69e71l 54V17o66j24á78č53e54k 6952216520560

Zrovna se válím doma na posteli se zlomenou nohou a každý den ji hraju několik hodin. Pro mě jednoznačně nej hra :-).

0/0
12.2.2015 9:16

K63a88r31e12l 72C28h90a71r62v41á45t 3486607570

Někdy mám pocit, že se autoři recenzí bojí využívat celou stupnici, především její dolní část.

+2/0
11.2.2015 16:58

V17l68a79d67i82m84í89r 11V48y61s21o60k69ý 8922812311555

z gogu ji mám, nebylo by možné poslat odkaz na HD mod? bohužel bez něho to fakt moc hrát nejde.

díky

Pokud ji ještě nemáte, kupte si kompletní edici na GOGu a nainstalujte komunitní HD mod.

Zdroj: http://bonusweb.idnes.cz/heroes-of-might-magic-3-hd-recenze-dot-/Recenze.aspx?c=A150209_123958_bw-pc-recenze_oz#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box

0/0
10.2.2015 14:43

T21i33b44o16r 33V18i19z24v87a17r31y 9174394193685

https://sites.google.com/site/heroes3hd/

0/0
10.2.2015 21:20

T15o66m70á83š 74K38i37j67a66s 4627505690895

Přes PlayOnLinux/PlayOnMac

0/0
11.2.2015 9:11

M22a57r97t88i40n 85H34u25d25e51c83e60k 3693529949763

Zeptam se jen jednu vec. Proc tuto hru nekdo pozaduje v HD kdyz v ni nic nezlepsi?

opravdu nechapu. Ti co ji znaji a maji ji radi tem to je fuk. jedine co by je primelo to koupit je nejake zlepsieni, vylepseni a dodelavka.... vyvojarum a tem co to vedli: vyfackat.

0/−1
10.2.2015 14:36

P68e92t18r 52J52a54r13o31š 2974561265827

Nevim zda mluvime o stejnem HD modu, ale ten defakto jen zpusobi to, ze odzoomuje mapu, coz je pak docela pekno cokoliv na mape najit.

Takze preferuji hrani v puvodnim rozliseni a porad je to super. R^

0/0
10.2.2015 15:54

P64e77t52r 82J47a29r12o39š 2194411755537

*peklo - sam nechapu jak dokazu na klavesnici prehmatnout z L na N :)

0/0
10.2.2015 15:55

K83a53r88e24l 86C33h15a85r42v90á97t 3686417260

HD edice pro mobilní zařízení  je navíc určena pouze pro tablety, ne pro telefony. Já si však už několik měsíců vesele hraju Heroes 3 complete z GOG na svém Galaxy s5 mini pomocí aplikace ExaGear strategies.  :-) Ovládání na PC je samozřejmě pohodlnější, ale i na telefonu je to v pohodě hratelné, protože tam udělali možnost zoomování.

+1/0
10.2.2015 9:18

M 47M 1679548761908

Můj nejoblíbenější díl je 4, ale ten asi jako HD nevyjde :-D .

Jinak je to obrovská škoda, že vychází bez datadisků. Toto samotné je pro mě "no buy".

+4/−4
10.2.2015 7:42

D83a69v51i59d 46H98e11l22l50e50r 6646673360266

Tak čtyrka vypadá pořád pěkně a šlape i na osmičkách takže není třeba nějaké re-edice.

+3/0
10.2.2015 9:09

K64a67r97e64l 88C43h73a50r40v49á73t 3796827500

Čtyřka nebyla špatná. Mám ale pocit, že kvůli množství novinek trochu ztratila eleganci a svižnost trojky. Věcí na hlídání tam najednou bylo moc. K trojce můžu sednout i po mnoha letech a cítím se jako ryba ve vodě. :-)

+5/0
10.2.2015 9:29

T31o81m43á84š 41K50i91j83a42s 4927525250855

Trojka byla skvělá, čtyřka byla úplně jiná ale taky skvělá, ale Anime pětka celou atmosféru přes svoji krásu zabila.

+3/0
10.2.2015 10:00
Foto

L20u64k44á76š 32N70a52v75a58r48a 2128658421269

Moc pěkná recenze a zcela souhlasím. HoMaM je dlouhodobě má srdcovka a hrál jsem všechny díly. Mým nejoblíbenějším je sice asi pětka, ale trojce status legendy, která jde hrát i roky po svém vydání, nikdo nikdy neupře. Je to i zásluhou stále početné komunity hráčů a upřímně začínám pochybovat, jestli se někdy Ubisoftu podaří vytvořit nějaké pokračování tak dobře, aby získalo podobný statut.

+9/−1
10.2.2015 5:47

A42l38e11x85a66n25d59r 90V67e16j78v35a84r34a 9803351147227

Je to jak se Strongholdem, Firefly. Od Crusader se jim nepovedlo udělat důstojného nástupce :/

+3/0
10.2.2015 6:26

M72a56r63e85k 94Š71e50b18e40s73t71a 2423411293977

Trojka byla dokonalá v tom, že příjemě rozšířila první dva díly. Ze stejného důvodu uspěla i pětka, ta prostě rozšířila trojku o lepší vývoj hrdiny a udělala hezkou grafiku. Takže dokud neudělají díl který bude zase vycházet z toho starého principu a budou experimentovat nikdy to nedopadne dobře. Homam je svázán (a není to špatně) svejma principama a stylem a musí se vylepšovat a ne měnit.

+1/0
10.2.2015 9:15

K33a59r54e40l 17C84h98a36r28v95á38t 3976967850

Třeba čtyřka byl zajímavý krok stranou a nebyla to špatná hra. Hrával jsem ji celkem rád. Pokud se však po letech k některému dílu vracím, je to jedině trojka. Rozšířením o nové mechanismy totiž čtyřka ztratila příjemnou svižnost trojky. Obzvláště v multiplayeru je prostě trojka nepřekonaná. :-)

+3/0
10.2.2015 9:24

T27o94m33á43š 89K91i85j62a55s 4427395440575

Jak můžete tohle: http://www.unforgiven-heroes.com/images/devil-angel.jpg srovnávat s "tímhle": http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/heroes_of_might_and_magic_5/female_sword_angel.jpg

POKÉMON hadra.

0/−1
10.2.2015 10:02

M84a84r29e35k 74Š59e36b60e74s35t93a 2963361733307

http://www.maps4heroes.com/heroes5/pictures/dwarves/dwarves.jpg

Škoda že tak pokémoni nevypadají :D :D

+2/−1
10.2.2015 10:51

T44o89m66á73š 53K32i22j78a48s 4987505370225

:D :D sláva vítězům: http://vignette3.wikia.nocookie.net/heroes-of-camelot/images/4/47/Gryphon.jpg/revision/latest/scale-to-width/200?cb=20140409173501, čest poraženým: http://www.freakygaming.com/gallery/strategy_games/heroes_of_might_and_magic_5/armoured_gryphon.jpg

0/0
10.2.2015 14:13

M70a13r22e11k 71Š37e23b50e98s70t63a 2473691343527

přišel ste na to, že už i v prvním díle byly pohádkové postavičky takže ste radši našel obrázek z uplně jiné hry? :D :D

0/0
10.2.2015 17:02

T68o38m46á63š 27K64i27j64a75s 4647905340725

Haha :D sranda uplně je mi 13 a popadám se za břicho :D :D

To první je gryf. To druhé je něco ve stylu širokých mečů, rachitických postav a upištěných dívčích hlásků. Jinými slovy, dělejte si svoje anime hry, ne...rte se do světa HOMAM, tečka.

0/0
11.2.2015 9:14

P16a79v35e33l 31L24o89v70e23c 2924346981608

A mě vždy zajímalo, který trotl vymíšlí ty obrázky fantasy zbraní - často mečů:-)? Fantasy miluju, ale ne fantasy meče, které svým tvarem (rukojeti) brání použití zbraně samotné;-D

+2/0
10.2.2015 11:44

P78a44v29e12l 35L82o97v68e19c 2204626861208

vymýšlí samozřejmě!!!! tak mě ten meč vyděsil;-)

0/0
10.2.2015 11:46

T56o52m47á45š 45K79i12j50a44s 4297445390265

Asi tak, podle mě si tím prostě vynahrazují.... ehm.... řekněme určité komplexy.

0/0
10.2.2015 14:14

T55o43m81á54š 44K21o63z66l85í82k 4452721381188

JJ, moc pěkná recenze, také mám nejraději trojku a pětku. Pětka potěšila, že v ní člověk zase našel to své oblíbené z trojky :). Ale trojka, je trojka :).

0/0
13.2.2015 19:24







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.