Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Zklamání roku již v únoru? The Order: 1886 oslní jen výpravou

Očekávaný exkluzivní titul pro Playstation 4 je tady. Kromě fantastické grafiky a přitažlivého tématu sliboval také filmovou atmosféru. Jak ale dopadla ve výsledku hra jako taková? Záleží především na tom, co očekáváte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J86a25n 60H17a70b46á53s55k65o 4394647511723

Ruku na srdce extremne linearni je treba i God of war, nebo Uncharted a QTE taky obsahuji obe serie a do minusu jim to nikdo nedava :-)

0/0
21.2.2015 18:33

M88i54r28o40s83l86a18v 63S39t62a20s76t27n33y 7744863596401

Dle popisu je to v jádru naprosto obyčejňoučká casual hra a je úplně jedno kolika pozlátky ji obohatíte.

0/0
20.2.2015 10:55

V32á53c90l23a13v 84M58a20š53a27t 2311433579846

Call of Duty Industrial Edition ... dalo se to čekat.

Hlavně jak popírali že hra se dá dohrát za 5 hodin - pokud má 8 hodin i s videosekvencema, tak "hraní" opravdu připadá na těch maximálně 6 hodin.

Kdo si chce zahrát, vyhněte se tomu obloukem a zkuste třeba novej Bioshock (nebo starej Dishonored)

0/0
20.2.2015 0:55

T54o47m57á23š 18C29h88v94á17l61a 3565610494399

Nechci do toho moc autorovi mluvit, ale kuš použít lze a osobně jsem klíč našel, zatímco mi po zahradě ještě šmejdili dva frajeři. To se pak recenze bere těžko vážně...

0/0
19.2.2015 22:24

J53a23k77u67b 16Ž97e42ž96u80l75e 1517432807731

Díky za upozornění, s kuší máte určitě pravdu, s klíčem Vám budu věřit (procházel jsem několikrát během recenze, asi holt smůla), pasáž jsem každopádně z článku smazal.

0/0
20.2.2015 0:08
Foto

J42a89r41o95s15l34a32v 78R74e61z77n39i50k 1379462397655

Ja si na to objednal novou velkou TV, krasne oboji prijde v patek. Takze ja uz musim :). Navic ja mam presne tohle rad, interaktivni film, ktery se obcas zahraje.

+1/0
19.2.2015 20:16

M50a44r28e66k 40Š48e62b36e58s52t56a 2653811703747

nová TV plus hra = výjde vás hodina hraní tak na 5000,- tak si to koukejte pořádně užít za ty prachy :D :D

0/−1
20.2.2015 8:15
Foto

H47o24n61z26a 29S60r56p 9254173732488

Protože televize po dohrání hry bude na odpis...

+3/0
20.2.2015 9:09

R26a89d75i57m 15S60r50a20m10e97k 2624174129503

já bych asi našel pro televizi i jiné využití než pouze pro tuto hru. Možná bude problém ve Vašem rozhledu a fantazii.

+2/0
20.2.2015 9:10

M77a69r56e80k 74Š23e92b89e13s91t36a 2743291203157

pan Jaroslav určitě využije tu telku i jinak ale nic to nemění na tom, že si ji kupoval na to (jak ostatně sám píše) a tím pádem po dohrání toho na tom to bude stát tolik .)

0/0
20.2.2015 9:26
Foto

J93a29r21o91s90l32a72v 59R11e47z95n24i71k 1699762847175

Pan Jaroslav neni zadny pan :D. Ale jo, udelal jsem si radost a bude aspon nachystano na Uncharted. Preci jen stara byla jen HD ready a to byla skoda k PS4. Uz nemela ani digitalni tuner (ale s O2 TV az tak nevadi a i kdyz ted tuner ma, tak bez HD stejne nanic).

0/0
21.2.2015 13:25
Foto

J59a75r51o89s98l43a41v 60R55e35z85n83i30k 1399402407145

Uzivam, je to presne ten typ hry, ktery mam rad. Ta grafika je uzasna. Prechod mezi cut scenama a hrou obcas nejde ani poznat. A game play me prijde taky prijemny. Jedine s cim zatim z recenzema souhlasim, ze lady Igraine jen strili, strili, ale videl jsem ji trefit jen jednou. Zatim nejvic vadi britska anglictina a silene pidi titulky, ani ten prechod z 37 na 55 moc nepomohl...

0/0
21.2.2015 13:22

P16e78t50r 25S20l27o14v19á55k 9435775977319

a co ste cakali? bolo jasne dopredu ze to bude linearny spectacle;) ja uz sa na to tesimR^

+1/0
19.2.2015 18:33

J30a36k17u28b 24P53e68e24t 7933848782411

Jak necekane to zjisteni :D vse co tu napsali bylo celkem jasny uz když tu hru ohlasili... dneska jsou totiž skoro všechny hry jedna jak druha.

0/0
19.2.2015 17:23

Z45d96e86n75ě79k 17F65i82b66i63c97h 4437919494570

Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici :-/

+8/0
19.2.2015 15:30
Foto

J46a80r53o10s63l61a34v 15R59e76z12n25i85k 1719892217925

Ja tohle zase mam rad, i kdyz pravda, trosku to prehnali.

0/0
21.2.2015 13:26

T71o82m73á30š 27P43o74c35n22e24r 5632655383724

Kvalita videí na idnes je otřesná. Raději je nepouštět a jít rovnou na youtube.

+6/0
19.2.2015 14:52

M36i74c95h31a42l 50T84o25m78á21n91e36k 9977779916

jj taky bych byl radsi kdyby davali odkazy na yt

+1/0
19.2.2015 15:05

J79a21n 76H51e14l71l18e74r 9368285476

Za odkaz na yt se ovšem reklama dává obtížně ;-)

+6/0
19.2.2015 16:13

J77a73n 50K46a69r48e31l 13N74o50v88a49k 5566704178556

;-D

0/0
19.2.2015 14:41





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.