Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Zklamání roku již v únoru? The Order: 1886 oslní jen výpravou

Očekávaný exkluzivní titul pro Playstation 4 je tady. Kromě fantastické grafiky a přitažlivého tématu sliboval také filmovou atmosféru. Jak ale dopadla ve výsledku hra jako taková? Záleží především na tom, co očekáváte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J66a43n 43H92a42b36á33s25k44o 4184357401123

Ruku na srdce extremne linearni je treba i God of war, nebo Uncharted a QTE taky obsahuji obe serie a do minusu jim to nikdo nedava :-)

0/0
21.2.2015 18:33

M52i35r47o62s13l62a68v 40S10t24a29s52t56n87y 7814273656491

Dle popisu je to v jádru naprosto obyčejňoučká casual hra a je úplně jedno kolika pozlátky ji obohatíte.

0/0
20.2.2015 10:55

V21á36c46l65a62v 53M21a79š91a10t 2821623679276

Call of Duty Industrial Edition ... dalo se to čekat.

Hlavně jak popírali že hra se dá dohrát za 5 hodin - pokud má 8 hodin i s videosekvencema, tak "hraní" opravdu připadá na těch maximálně 6 hodin.

Kdo si chce zahrát, vyhněte se tomu obloukem a zkuste třeba novej Bioshock (nebo starej Dishonored)

0/0
20.2.2015 0:55

T52o79m36á89š 23C23h14v79á52l58a 3495760934819

Nechci do toho moc autorovi mluvit, ale kuš použít lze a osobně jsem klíč našel, zatímco mi po zahradě ještě šmejdili dva frajeři. To se pak recenze bere těžko vážně...

0/0
19.2.2015 22:24

J15a89k67u61b 90Ž96e55ž48u11l68e 1727792457601

Díky za upozornění, s kuší máte určitě pravdu, s klíčem Vám budu věřit (procházel jsem několikrát během recenze, asi holt smůla), pasáž jsem každopádně z článku smazal.

0/0
20.2.2015 0:08
Foto

J81a42r49o86s10l25a72v 13R39e41z49n71i67k 1159462777135

Ja si na to objednal novou velkou TV, krasne oboji prijde v patek. Takze ja uz musim :). Navic ja mam presne tohle rad, interaktivni film, ktery se obcas zahraje.

+1/0
19.2.2015 20:16

M71a56r64e41k 89Š40e19b81e31s66t69a 2473851133227

nová TV plus hra = výjde vás hodina hraní tak na 5000,- tak si to koukejte pořádně užít za ty prachy :D :D

0/−1
20.2.2015 8:15
Foto

H97o41n75z23a 26S10r14p 9354753682218

Protože televize po dohrání hry bude na odpis...

+3/0
20.2.2015 9:09

R63a89d44i41m 24S58r70a58m89e57k 2774904449563

já bych asi našel pro televizi i jiné využití než pouze pro tuto hru. Možná bude problém ve Vašem rozhledu a fantazii.

+2/0
20.2.2015 9:10

M46a73r12e82k 96Š89e22b41e44s46t90a 2463341243227

pan Jaroslav určitě využije tu telku i jinak ale nic to nemění na tom, že si ji kupoval na to (jak ostatně sám píše) a tím pádem po dohrání toho na tom to bude stát tolik .)

0/0
20.2.2015 9:26
Foto

J36a24r50o82s28l80a28v 34R53e75z34n90i48k 1389192247445

Pan Jaroslav neni zadny pan :D. Ale jo, udelal jsem si radost a bude aspon nachystano na Uncharted. Preci jen stara byla jen HD ready a to byla skoda k PS4. Uz nemela ani digitalni tuner (ale s O2 TV az tak nevadi a i kdyz ted tuner ma, tak bez HD stejne nanic).

0/0
21.2.2015 13:25
Foto

J84a10r83o64s67l43a38v 43R96e50z62n29i89k 1409392887405

Uzivam, je to presne ten typ hry, ktery mam rad. Ta grafika je uzasna. Prechod mezi cut scenama a hrou obcas nejde ani poznat. A game play me prijde taky prijemny. Jedine s cim zatim z recenzema souhlasim, ze lady Igraine jen strili, strili, ale videl jsem ji trefit jen jednou. Zatim nejvic vadi britska anglictina a silene pidi titulky, ani ten prechod z 37 na 55 moc nepomohl...

0/0
21.2.2015 13:22

P65e13t12r 65S52l18o18v63á87k 9485215897389

a co ste cakali? bolo jasne dopredu ze to bude linearny spectacle;) ja uz sa na to tesimR^

+1/0
19.2.2015 18:33

J76a76k12u62b 12P37e72e59t 7173348192521

Jak necekane to zjisteni :D vse co tu napsali bylo celkem jasny uz když tu hru ohlasili... dneska jsou totiž skoro všechny hry jedna jak druha.

0/0
19.2.2015 17:23

Z38d50e62n30ě50k 19F80i82b39i73c31h 4757329944710

Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici :-/

+8/0
19.2.2015 15:30
Foto

J87a64r80o35s16l34a90v 55R94e79z87n10i48k 1769442627915

Ja tohle zase mam rad, i kdyz pravda, trosku to prehnali.

0/0
21.2.2015 13:26

T83o69m77á43š 42P21o25c26n27e30r 5872215313364

Kvalita videí na idnes je otřesná. Raději je nepouštět a jít rovnou na youtube.

+6/0
19.2.2015 14:52

M95i13c80h13a22l 54T31o52m89á72n27e67k 9577359216

jj taky bych byl radsi kdyby davali odkazy na yt

+1/0
19.2.2015 15:05

J14a94n 41H19e59l16l76e50r 9288765436

Za odkaz na yt se ovšem reklama dává obtížně ;-)

+6/0
19.2.2015 16:13

J54a39n 13K52a86r43e49l 57N44o19v74a58k 5766144668726

;-D

0/0
19.2.2015 14:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.