Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Zklamání roku již v únoru? The Order: 1886 oslní jen výpravou

Očekávaný exkluzivní titul pro Playstation 4 je tady. Kromě fantastické grafiky a přitažlivého tématu sliboval také filmovou atmosféru. Jak ale dopadla ve výsledku hra jako taková? Záleží především na tom, co očekáváte.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J26a77n 40H92a22b20á88s83k38o 4384487251893

Ruku na srdce extremne linearni je treba i God of war, nebo Uncharted a QTE taky obsahuji obe serie a do minusu jim to nikdo nedava :-)

0/0
21.2.2015 18:33

M62i59r83o63s17l44a44v 65S94t69a79s69t15n29y 7514263166311

Dle popisu je to v jádru naprosto obyčejňoučká casual hra a je úplně jedno kolika pozlátky ji obohatíte.

0/0
20.2.2015 10:55

V51á92c49l37a73v 40M51a71š30a32t 2891303249206

Call of Duty Industrial Edition ... dalo se to čekat.

Hlavně jak popírali že hra se dá dohrát za 5 hodin - pokud má 8 hodin i s videosekvencema, tak "hraní" opravdu připadá na těch maximálně 6 hodin.

Kdo si chce zahrát, vyhněte se tomu obloukem a zkuste třeba novej Bioshock (nebo starej Dishonored)

0/0
20.2.2015 0:55

T15o21m12á25š 92C81h59v68á93l97a 3325370134299

Nechci do toho moc autorovi mluvit, ale kuš použít lze a osobně jsem klíč našel, zatímco mi po zahradě ještě šmejdili dva frajeři. To se pak recenze bere těžko vážně...

0/0
19.2.2015 22:24

J80a68k27u63b 15Ž48e28ž10u79l57e 1487812477231

Díky za upozornění, s kuší máte určitě pravdu, s klíčem Vám budu věřit (procházel jsem několikrát během recenze, asi holt smůla), pasáž jsem každopádně z článku smazal.

0/0
20.2.2015 0:08
Foto

J62a83r96o11s71l56a42v 12R10e70z57n88i67k 1469542307365

Ja si na to objednal novou velkou TV, krasne oboji prijde v patek. Takze ja uz musim :). Navic ja mam presne tohle rad, interaktivni film, ktery se obcas zahraje.

+1/0
19.2.2015 20:16

M93a82r12e89k 81Š18e37b45e27s19t43a 2633681233927

nová TV plus hra = výjde vás hodina hraní tak na 5000,- tak si to koukejte pořádně užít za ty prachy :D :D

0/−1
20.2.2015 8:15
Foto

H21o12n78z36a 61S77r16p 9754343962658

Protože televize po dohrání hry bude na odpis...

+3/0
20.2.2015 9:09

R37a81d95i20m 81S81r69a23m83e22k 2344294509813

já bych asi našel pro televizi i jiné využití než pouze pro tuto hru. Možná bude problém ve Vašem rozhledu a fantazii.

+2/0
20.2.2015 9:10

M27a74r20e78k 35Š35e74b72e90s61t85a 2493431473537

pan Jaroslav určitě využije tu telku i jinak ale nic to nemění na tom, že si ji kupoval na to (jak ostatně sám píše) a tím pádem po dohrání toho na tom to bude stát tolik .)

0/0
20.2.2015 9:26
Foto

J33a68r28o76s56l88a85v 63R98e44z32n84i42k 1869282487205

Pan Jaroslav neni zadny pan :D. Ale jo, udelal jsem si radost a bude aspon nachystano na Uncharted. Preci jen stara byla jen HD ready a to byla skoda k PS4. Uz nemela ani digitalni tuner (ale s O2 TV az tak nevadi a i kdyz ted tuner ma, tak bez HD stejne nanic).

0/0
21.2.2015 13:25
Foto

J27a49r21o43s67l32a11v 38R47e59z34n17i33k 1289822357895

Uzivam, je to presne ten typ hry, ktery mam rad. Ta grafika je uzasna. Prechod mezi cut scenama a hrou obcas nejde ani poznat. A game play me prijde taky prijemny. Jedine s cim zatim z recenzema souhlasim, ze lady Igraine jen strili, strili, ale videl jsem ji trefit jen jednou. Zatim nejvic vadi britska anglictina a silene pidi titulky, ani ten prechod z 37 na 55 moc nepomohl...

0/0
21.2.2015 13:22

P97e78t47r 11S12l70o10v34á97k 9445675137729

a co ste cakali? bolo jasne dopredu ze to bude linearny spectacle;) ja uz sa na to tesimR^

+1/0
19.2.2015 18:33

J44a53k12u60b 42P20e29e70t 7963778302971

Jak necekane to zjisteni :D vse co tu napsali bylo celkem jasny uz když tu hru ohlasili... dneska jsou totiž skoro všechny hry jedna jak druha.

0/0
19.2.2015 17:23

Z19d86e83n91ě97k 19F34i50b74i82c55h 4147659244880

Přivolejte výtah. Filmeček. Proběhněte chodbou a otevřete dveře. Filmeček. Vystřílíte 5chlápků v místnosti. Filmeček. Podrbete se na zadku QTE a opět filmeček. Asi jsem starej, ale tyhle hry prostě nemam rád. Buď mě nechte hrát, nebo mi pusťte film, ale tohle přepínání každou minutu je na palici :-/

+8/0
19.2.2015 15:30
Foto

J78a33r48o60s13l59a27v 61R25e29z48n36i83k 1259652577135

Ja tohle zase mam rad, i kdyz pravda, trosku to prehnali.

0/0
21.2.2015 13:26

T63o55m96á15š 85P45o29c21n28e51r 5682835363504

Kvalita videí na idnes je otřesná. Raději je nepouštět a jít rovnou na youtube.

+6/0
19.2.2015 14:52

M45i22c70h92a86l 81T21o72m93á54n41e85k 9867229736

jj taky bych byl radsi kdyby davali odkazy na yt

+1/0
19.2.2015 15:05

J14a38n 56H40e85l29l39e73r 9528655626

Za odkaz na yt se ovšem reklama dává obtížně ;-)

+6/0
19.2.2015 16:13

J55a73n 31K47a54r66e69l 86N62o48v70a50k 5606284568326

;-D

0/0
19.2.2015 14:41







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.