Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Že ve střílečkách nelze nic vymyslet? Evolve vás vyvede z omylu

Opět to dokázali. Studio Turtle Rock zatím vytvořilo pouze dva tituly, oba však dramaticky inovují žánr akčních her. První hrou bylo Left4Dead, které vzniklo pod dohledem Valve, a herní principy v něm byly odladěné takřka k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J42i80r14i 65M63e73n67s80i14k 6778250617157

Po minutě videa jsem to vypl.

0/−1
16.2.2015 22:46

P82e20t45e75r 16M36o77l98n20á85r 8115884212789

blbosť už podla videa,dobré hry boli tie čo sa odohrávali v druhej sv. vojne,a mali reálny dej,ako Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield a pod. prípadne stratégie ako Company of Heroes,ale toto jednotvárne skákanie a strieľanie príšer ako je dnes v 90% hrách omrzí za 5 min hrania ,ale sused má 12r chlapca a ten by povedal že super hra :-)

+2/−6
16.2.2015 20:20

H14y81n94e11k 95Š52l89a68h48ů64n44e19k 4149733466429

8-oRv;-D

+1/0
16.2.2015 20:58

P11e80t35r 85K93o53c 3709145172105

Mně tato kravina tedy z omylu rozhodně nevyvedla. Ale která akční hra je dneska dobrá? Bývaly výborné např. několik prvních sérií Call of Duty, to samé Medal of Honor, Battlefield. Dnes se z těchto her staly většinou scifi kraviny pro školáky.

+3/−2
16.2.2015 19:47

F79i23l32i94p 12D76u51š93e62k 3989190754291

Evolve je prumerna strilecka, po ktere za pul roku ani pes nestekne. Koncept hry je zajimavy, to ano, ale provedeni je tragicke. Hra omrzi po par hodinach. MT ve hre za plnou cenou taky nebudi zadnou duveru. Hodnoceni na MetaCritic pod 80 a od uzivatelu pod 5 rika v podstate vse.

+1/−1
16.2.2015 18:58

J19a25n 24K71a80r41e95l 31N14o62v76a83k 5306634358836

po prvni vlne prodeju to nebude uz nic moc.. hra je nevybalancovana, ma technicke problemy a hodne divoky platebni system.. opravdu se to moc nepovedlo.. bohuzel hodnoceni neodpovida.. ale hrace, ktery toho moc nenahral pobavi.. ostatni co maji porovnani spise zklame

+2/0
16.2.2015 16:00

M60a20r90t93i94n 71B75e46n52e61š 3662667204209

Ta nevyváženost hry za monstrum a hry za lovce je fakt trefná. Hra za monstrum mi přijde naprosto skvělá, zábavná a adrenalinová, kdežto hra za lovce je frustrující a často nudná :/

0/0
16.2.2015 11:29
Foto

L47u33k35á60š 25N69a79v81a89r72a 2208788751609

Moc pěkná a troufl bych si říci i trefná recenze. Já na hodinová učení nervy naneštěstí nemám, takže raději stejně zůstávám u klasik. Přesto věřím v to, že ta hra má velkou budoucnost. R^

0/−2
16.2.2015 3:15

B54e20d81ř23i26c19h 12V87y27m81y34s47l49i76c28k28ý 3738383203928

Tak ta recenze moc trefná není, když se vyhýbá tomu, co hráče na hře štve nejvíc a to jsou mikrotransakce. U plné hry za planou cenu dát mikrotransakce? Ať jdou s takovou pračkou na peníze k šípku.

+3/0
16.2.2015 11:54

J25a52k58u68b 47L64u14k77á29š27e83k 8255943255905

bože když nic kupovat nemusíš...!

0/0
16.2.2015 12:14

Z42d79e53n50ě10k 18F58i16b52i36c77h 4307129634710

To sice nemusí, ale člověk se neubrání myšlence, že se jedná o části, které měly - nebo mohly být zahrnuty ve hře. Koneckonců hra se prodává za plnou cenu. Za plnou cenu chci plnou hru a nikoliv jen 80%.

+4/0
16.2.2015 13:25

B97e80d68ř82i44c12h 60V22y74m61y15s33l67i98c97k18ý 3518333853848

Asi tak jsem to myslel... kdybys chtěl kompletní hru i s kompletním obsahem, tak ti 100 eur asi stačit nebude. Kdyby ten obsah šel odemknout hraním za plnění achievmentů, tak jsem spokojený, ale takhle teda ne.

+2/0
16.2.2015 14:43

J47a30r87o 20R83y65z46e16k 2411697431117

super hra, akurát verejné hry časom môžu omrzieť... ako pre L4D 2. Aspoň u mňa.

0/0
16.2.2015 0:46

D24a57v28i12d 56N21a79v88r81á66t78i88l 6934840903165

Souhas. Je to z toho důvodu, že jednotlivé hry jsou dost rychlé - za půl hodiny se dají zvládnout 2-3 hry, během kterých se musí lovci většinu času honit za šlápotami nebo dinosauro-psem a monstrum se musí zase levelovat na třetí úroveň. Pokud by tohle chtěl opakovat člověk 10x za dvě hodiny, opravdu by hra přestala brzo bavit. Evolve se musí hrát po troškách. Půl hodiny po práci na odreagování apod.

Nicméně z kooperačního hlediska to je revoluční střílečka. 4 proti 1, celkem vybalancovaný gameplay (rozdílná náročnost pro obě strany v různých fázích hry), v dohledné budoucnosti budou přibývat další typy monster a lovců. Nové mapy budou zdarma, aby se netříštila komunita. Oproti všem těm kompetitivním střílečkám jako Counter Strike, Call of Duty nebo Battlefield, které dělají pořád to samé je Evolve svěží vítr. Škoda jen té vysoké ceny a chaotických edicí a DLC.

0/0
17.2.2015 21:36





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.