Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Že ve střílečkách nelze nic vymyslet? Evolve vás vyvede z omylu

Opět to dokázali. Studio Turtle Rock zatím vytvořilo pouze dva tituly, oba však dramaticky inovují žánr akčních her. První hrou bylo Left4Dead, které vzniklo pod dohledem Valve, a herní principy v něm byly odladěné takřka k dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J37i10r17i 40M72e43n15s51i89k 6668780347827

Po minutě videa jsem to vypl.

0/−1
16.2.2015 22:46

P35e41t65e18r 82M85o60l34n32á92r 8965514412409

blbosť už podla videa,dobré hry boli tie čo sa odohrávali v druhej sv. vojne,a mali reálny dej,ako Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield a pod. prípadne stratégie ako Company of Heroes,ale toto jednotvárne skákanie a strieľanie príšer ako je dnes v 90% hrách omrzí za 5 min hrania ,ale sused má 12r chlapca a ten by povedal že super hra :-)

+2/−6
16.2.2015 20:20

H22y25n40e36k 50Š68l87a65h21ů88n48e61k 4619783756549

8-oRv;-D

+1/0
16.2.2015 20:58

P53e83t27r 26K56o48c 3719925702295

Mně tato kravina tedy z omylu rozhodně nevyvedla. Ale která akční hra je dneska dobrá? Bývaly výborné např. několik prvních sérií Call of Duty, to samé Medal of Honor, Battlefield. Dnes se z těchto her staly většinou scifi kraviny pro školáky.

+3/−2
16.2.2015 19:47

F27i31l78i48p 21D22u54š47e35k 3489860704791

Evolve je prumerna strilecka, po ktere za pul roku ani pes nestekne. Koncept hry je zajimavy, to ano, ale provedeni je tragicke. Hra omrzi po par hodinach. MT ve hre za plnou cenou taky nebudi zadnou duveru. Hodnoceni na MetaCritic pod 80 a od uzivatelu pod 5 rika v podstate vse.

+1/−1
16.2.2015 18:58

J56a97n 89K95a30r26e73l 71N84o69v40a27k 5746854858626

po prvni vlne prodeju to nebude uz nic moc.. hra je nevybalancovana, ma technicke problemy a hodne divoky platebni system.. opravdu se to moc nepovedlo.. bohuzel hodnoceni neodpovida.. ale hrace, ktery toho moc nenahral pobavi.. ostatni co maji porovnani spise zklame

+2/0
16.2.2015 16:00

M93a97r82t87i78n 74B27e46n93e66š 3692237504669

Ta nevyváženost hry za monstrum a hry za lovce je fakt trefná. Hra za monstrum mi přijde naprosto skvělá, zábavná a adrenalinová, kdežto hra za lovce je frustrující a často nudná :/

0/0
16.2.2015 11:29
Foto

L30u16k27á45š 40N55a76v90a72r13a 2738988111569

Moc pěkná a troufl bych si říci i trefná recenze. Já na hodinová učení nervy naneštěstí nemám, takže raději stejně zůstávám u klasik. Přesto věřím v to, že ta hra má velkou budoucnost. R^

0/−2
16.2.2015 3:15

B61e34d75ř80i73c20h 21V30y12m78y79s14l25i56c89k60ý 3548783673268

Tak ta recenze moc trefná není, když se vyhýbá tomu, co hráče na hře štve nejvíc a to jsou mikrotransakce. U plné hry za planou cenu dát mikrotransakce? Ať jdou s takovou pračkou na peníze k šípku.

+3/0
16.2.2015 11:54

J62a52k15u95b 15L71u52k47á91š20e62k 8605983845935

bože když nic kupovat nemusíš...!

0/0
16.2.2015 12:14

Z43d78e82n16ě78k 94F27i62b90i52c95h 4317759124470

To sice nemusí, ale člověk se neubrání myšlence, že se jedná o části, které měly - nebo mohly být zahrnuty ve hře. Koneckonců hra se prodává za plnou cenu. Za plnou cenu chci plnou hru a nikoliv jen 80%.

+4/0
16.2.2015 13:25

B92e89d75ř27i69c92h 17V22y38m67y24s16l58i59c41k87ý 3938623953898

Asi tak jsem to myslel... kdybys chtěl kompletní hru i s kompletním obsahem, tak ti 100 eur asi stačit nebude. Kdyby ten obsah šel odemknout hraním za plnění achievmentů, tak jsem spokojený, ale takhle teda ne.

+2/0
16.2.2015 14:43

J74a59r44o 88R42y56z72e20k 2771527801107

super hra, akurát verejné hry časom môžu omrzieť... ako pre L4D 2. Aspoň u mňa.

0/0
16.2.2015 0:46

D50a70v44i60d 23N15a94v27r25á18t89i98l 6654660583475

Souhas. Je to z toho důvodu, že jednotlivé hry jsou dost rychlé - za půl hodiny se dají zvládnout 2-3 hry, během kterých se musí lovci většinu času honit za šlápotami nebo dinosauro-psem a monstrum se musí zase levelovat na třetí úroveň. Pokud by tohle chtěl opakovat člověk 10x za dvě hodiny, opravdu by hra přestala brzo bavit. Evolve se musí hrát po troškách. Půl hodiny po práci na odreagování apod.

Nicméně z kooperačního hlediska to je revoluční střílečka. 4 proti 1, celkem vybalancovaný gameplay (rozdílná náročnost pro obě strany v různých fázích hry), v dohledné budoucnosti budou přibývat další typy monster a lovců. Nové mapy budou zdarma, aby se netříštila komunita. Oproti všem těm kompetitivním střílečkám jako Counter Strike, Call of Duty nebo Battlefield, které dělají pořád to samé je Evolve svěží vítr. Škoda jen té vysoké ceny a chaotických edicí a DLC.

0/0
17.2.2015 21:36





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.