Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat doby temna je česky, přístupný všem a za pár korun

Mnohé dnešní adventury hráči odmítají pro přílišnou složitost a pomalé herní tempo. Třebaže v případě Návratu Doby Temna jde o pravověrnou adventuru s hledáním předmětů a klasickými hádankami, nepůsobí jako unavený nudný kronikář, který se vám snaží vyprávět archaické historky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J40a65k25u21b 62S77p83i81r49o17c34h 3857553549499

Mě zaujalo už to mlýnské kolo na titulním obrázku, jak k němu pěkně teče ten potok a odtéká pryč... moment ;-D myslím, že to je vypovídající víc než celá recenze

0/0
16.3.2015 10:20

J58a16n 35N71o45v42o69t13n67ý 5397693288388

Návrat do doby temna a za pár korun? Tak to bude letenka do ruska;-D;-D;-D

+2/0
14.3.2015 13:02

M37i64c54h10a23l 70K46r31e60j66č96a 5248406466513

Nevim zda to nezmenili, ale na oficialnich stranka pisi o 30min demo hrani a ne o hodince ....

0/0
12.3.2015 20:42
Foto

O37n82d96ř94e25j 65Z49a17c10h 3783230613702

Zdravím, když jsem zkoušel demo (dva dny zpět), odpočítávalo se od šedesáti minut. Jestli to změnili, netuším.

0/0
13.3.2015 14:20

D61a57n80i92e58l 55Š53e83n62k34ý72ř 5835183273967

koukám se na jejich web a za 69kč, adventurka pro nenáročnější hráče je podle mě dobrý poměr cena výkon,

za ty peníze se dá koupit i o dost horší hry, nebo film

0/0
12.3.2015 15:29

M48i37r57o15s95l28a75v 83S41t73a13s71t86n57y 7534303986191

V téhle cenové relaci pořídíte na GOGu kdejakou adventuru a to jak starší legendární kousky, tak i novější adventury.

+3/0
13.3.2015 8:46

P75e68t13r 84L14i64n83h92a66r74t 2588334204163

Tak tuhle tvorbu bych rozhodně nenazýval adventurou, rozhodně ne pravověrnou. Tenhle žánr má své vlastní pojmenování hidden objects, česky možnost nazvat hledačky. To, že hra má v sobě nějaký příběh a nějaké logické/nelogické úkoly ještě neznamená, že by se hra měla nazývat adventurou.

+4/0
12.3.2015 15:00

M48a52r67t71i31n 18H65a51l85i73l49o28v55i83č 3653365183139

Taky jsem to chtěl napsat. Ono ty hidden objects jsou občas celkem zábavné, třeba sága Dark Parables nebo další sága Awakening, nicméně všechny na jedno brdo z hlediska principů i hratelnosti a hlavně na adventure neskutečně jednoduché.

0/0
12.3.2015 19:04

M73i74l41a57n 93P63o32k92o31r12a 6609102354172

Docela mě překvapuje, že Špidla ještě existuje a dokonce dělá nějaké hry. Pamatuji si jejich "slavné" kolekce CD plné "bezva" zbytečných programů stažených z internetu. ;-D Asi už moc pamatuju ... Ale na jejich stránkách je spousta pěkných děkovných komentářů za skvělou hru ;-D Tak to asi bude fakt nějaká bomba ;-D

+8/0
12.3.2015 9:29

T63i95b33o44r 89V80i98z89v53a33r82y 9394454853185

Jsou to všechno prostinké casual hříčky, většinou hledačky, sekané podle jednoho mustru. Cílová skupina rozhodně není nikdo, kdo jen trochu hraje hry. Nechápu, co to dělá tady.

+5/0
12.3.2015 10:19

M10i36c40h65a54l 59V45e74r89n57e13r 8497386857624

Kdyby dneska Bonusweb nevydal už pět zpráv, tak bych řekl, že potřebují vyplnit místo. Ale takhle je to fakt divné, recenzovat špidloviny :-)

0/0
12.3.2015 16:57

M90i84r47o41s64l58a59v 31S45t36a14s82t30n18y 7744643286461

Myslím, že situace na adventurním trhu není až tak zoufalá na to, aby bylo potřeba ztrácet čas s obdobnými poloprofesionálnimi výtvory.

+6/0
12.3.2015 7:43

T83i31b74o29r 43V79i57z28v31a43r85y 9854414693145

Recenze na jednu z věcí od Špidly? Vážně?

+5/0
12.3.2015 6:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.