Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat doby temna je česky, přístupný všem a za pár korun

Mnohé dnešní adventury hráči odmítají pro přílišnou složitost a pomalé herní tempo. Třebaže v případě Návratu Doby Temna jde o pravověrnou adventuru s hledáním předmětů a klasickými hádankami, nepůsobí jako unavený nudný kronikář, který se vám snaží vyprávět archaické historky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J62a94k65u74b 21S51p76i94r66o79c52h 3917823539239

Mě zaujalo už to mlýnské kolo na titulním obrázku, jak k němu pěkně teče ten potok a odtéká pryč... moment ;-D myslím, že to je vypovídající víc než celá recenze

0/0
16.3.2015 10:20

J10a47n 68N88o87v91o54t89n80ý 5447303888388

Návrat do doby temna a za pár korun? Tak to bude letenka do ruska;-D;-D;-D

+2/0
14.3.2015 13:02

M16i94c77h64a90l 75K82r97e56j13č87a 5628926136733

Nevim zda to nezmenili, ale na oficialnich stranka pisi o 30min demo hrani a ne o hodince ....

0/0
12.3.2015 20:42
Foto

O31n30d61ř27e28j 23Z45a69c33h 3723680933182

Zdravím, když jsem zkoušel demo (dva dny zpět), odpočítávalo se od šedesáti minut. Jestli to změnili, netuším.

0/0
13.3.2015 14:20

D79a35n94i87e79l 67Š60e81n13k70ý24ř 5695353543917

koukám se na jejich web a za 69kč, adventurka pro nenáročnější hráče je podle mě dobrý poměr cena výkon,

za ty peníze se dá koupit i o dost horší hry, nebo film

0/0
12.3.2015 15:29

M32i81r73o91s71l72a96v 10S53t25a13s30t42n61y 7204563986911

V téhle cenové relaci pořídíte na GOGu kdejakou adventuru a to jak starší legendární kousky, tak i novější adventury.

+3/0
13.3.2015 8:46

P35e52t46r 73L15i37n47h33a57r87t 2908344274443

Tak tuhle tvorbu bych rozhodně nenazýval adventurou, rozhodně ne pravověrnou. Tenhle žánr má své vlastní pojmenování hidden objects, česky možnost nazvat hledačky. To, že hra má v sobě nějaký příběh a nějaké logické/nelogické úkoly ještě neznamená, že by se hra měla nazývat adventurou.

+4/0
12.3.2015 15:00

M56a94r76t35i95n 31H80a70l82i34l50o72v76i46č 3283305923239

Taky jsem to chtěl napsat. Ono ty hidden objects jsou občas celkem zábavné, třeba sága Dark Parables nebo další sága Awakening, nicméně všechny na jedno brdo z hlediska principů i hratelnosti a hlavně na adventure neskutečně jednoduché.

0/0
12.3.2015 19:04

M24i76l98a11n 55P57o75k46o54r47a 6259192194292

Docela mě překvapuje, že Špidla ještě existuje a dokonce dělá nějaké hry. Pamatuji si jejich "slavné" kolekce CD plné "bezva" zbytečných programů stažených z internetu. ;-D Asi už moc pamatuju ... Ale na jejich stránkách je spousta pěkných děkovných komentářů za skvělou hru ;-D Tak to asi bude fakt nějaká bomba ;-D

+8/0
12.3.2015 9:29

T96i67b72o47r 83V83i59z76v20a64r68y 9214334413605

Jsou to všechno prostinké casual hříčky, většinou hledačky, sekané podle jednoho mustru. Cílová skupina rozhodně není nikdo, kdo jen trochu hraje hry. Nechápu, co to dělá tady.

+5/0
12.3.2015 10:19

M10i15c36h93a77l 19V49e45r55n48e29r 8587596767434

Kdyby dneska Bonusweb nevydal už pět zpráv, tak bych řekl, že potřebují vyplnit místo. Ale takhle je to fakt divné, recenzovat špidloviny :-)

0/0
12.3.2015 16:57

M54i73r25o30s75l18a73v 80S46t18a62s46t65n44y 7414433336431

Myslím, že situace na adventurním trhu není až tak zoufalá na to, aby bylo potřeba ztrácet čas s obdobnými poloprofesionálnimi výtvory.

+6/0
12.3.2015 7:43

T85i53b42o87r 24V40i20z56v32a27r97y 9634344103105

Recenze na jednu z věcí od Špidly? Vážně?

+5/0
12.3.2015 6:39





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.