Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Návrat doby temna je česky, přístupný všem a za pár korun

Mnohé dnešní adventury hráči odmítají pro přílišnou složitost a pomalé herní tempo. Třebaže v případě Návratu Doby Temna jde o pravověrnou adventuru s hledáním předmětů a klasickými hádankami, nepůsobí jako unavený nudný kronikář, který se vám snaží vyprávět archaické historky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J42a77k67u96b 54S35p48i51r95o30c60h 3977263139409

Mě zaujalo už to mlýnské kolo na titulním obrázku, jak k němu pěkně teče ten potok a odtéká pryč... moment ;-D myslím, že to je vypovídající víc než celá recenze

0/0
16.3.2015 10:20

J29a57n 31N98o42v17o26t21n28ý 5587573168718

Návrat do doby temna a za pár korun? Tak to bude letenka do ruska;-D;-D;-D

+2/0
14.3.2015 13:02

M87i25c93h23a20l 89K27r75e12j49č87a 5748576376253

Nevim zda to nezmenili, ale na oficialnich stranka pisi o 30min demo hrani a ne o hodince ....

0/0
12.3.2015 20:42
Foto

O28n75d27ř88e49j 69Z49a27c58h 3443290813362

Zdravím, když jsem zkoušel demo (dva dny zpět), odpočítávalo se od šedesáti minut. Jestli to změnili, netuším.

0/0
13.3.2015 14:20

D16a79n80i60e21l 38Š60e77n53k57ý58ř 5375383823917

koukám se na jejich web a za 69kč, adventurka pro nenáročnější hráče je podle mě dobrý poměr cena výkon,

za ty peníze se dá koupit i o dost horší hry, nebo film

0/0
12.3.2015 15:29

M41i13r33o24s28l75a51v 77S41t97a70s51t15n88y 7874433386391

V téhle cenové relaci pořídíte na GOGu kdejakou adventuru a to jak starší legendární kousky, tak i novější adventury.

+3/0
13.3.2015 8:46

P16e47t51r 71L44i26n98h98a85r45t 2828844854253

Tak tuhle tvorbu bych rozhodně nenazýval adventurou, rozhodně ne pravověrnou. Tenhle žánr má své vlastní pojmenování hidden objects, česky možnost nazvat hledačky. To, že hra má v sobě nějaký příběh a nějaké logické/nelogické úkoly ještě neznamená, že by se hra měla nazývat adventurou.

+4/0
12.3.2015 15:00

M54a31r50t17i66n 87H83a65l63i74l91o71v77i10č 3303705153169

Taky jsem to chtěl napsat. Ono ty hidden objects jsou občas celkem zábavné, třeba sága Dark Parables nebo další sága Awakening, nicméně všechny na jedno brdo z hlediska principů i hratelnosti a hlavně na adventure neskutečně jednoduché.

0/0
12.3.2015 19:04

M85i92l21a82n 92P55o67k49o39r42a 6599952564902

Docela mě překvapuje, že Špidla ještě existuje a dokonce dělá nějaké hry. Pamatuji si jejich "slavné" kolekce CD plné "bezva" zbytečných programů stažených z internetu. ;-D Asi už moc pamatuju ... Ale na jejich stránkách je spousta pěkných děkovných komentářů za skvělou hru ;-D Tak to asi bude fakt nějaká bomba ;-D

+8/0
12.3.2015 9:29

T14i63b31o33r 33V68i45z67v38a47r30y 9104384193225

Jsou to všechno prostinké casual hříčky, většinou hledačky, sekané podle jednoho mustru. Cílová skupina rozhodně není nikdo, kdo jen trochu hraje hry. Nechápu, co to dělá tady.

+5/0
12.3.2015 10:19

M73i61c88h39a27l 75V25e88r89n20e19r 8967916617104

Kdyby dneska Bonusweb nevydal už pět zpráv, tak bych řekl, že potřebují vyplnit místo. Ale takhle je to fakt divné, recenzovat špidloviny :-)

0/0
12.3.2015 16:57

M53i68r47o19s63l62a42v 67S85t84a64s12t69n85y 7804153596981

Myslím, že situace na adventurním trhu není až tak zoufalá na to, aby bylo potřeba ztrácet čas s obdobnými poloprofesionálnimi výtvory.

+6/0
12.3.2015 7:43

T24i83b80o67r 10V79i93z65v38a70r33y 9244764293285

Recenze na jednu z věcí od Špidly? Vážně?

+5/0
12.3.2015 6:39







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.