Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Cities Skylines je nejlepší budovatelská strategie za poslední dobu

Nová budovatelská strategie Cities: Skylines chtěla pokořit dřívějšího krále SimCity. A jak to dopadlo? Král je mrtev, ať žije král.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T31o64m43á34š 60K53ř83e95č72e10k 5149504314291

Škoda, ženikoho nenapadne kombinovat budovatelskou strategii tohoto typu s real time bojovou kde by hráč musel mít skutečný fugující stát/město a ekonomiku na to a by měl peníze i na armádu a musel se rozhodnout jestli postaví vojenské letiště které k něčemu bjde ne jako v sim city nebo jestli postaví univerzitu...a kde by mohl být skutečný boj o suroviny atd ne jako civilizace kde než se něco postaví trvá to století a ekonomika je také podivná

0/0
2.5.2015 13:25

W29o86y26t46m11a77n 14L63a30v76r26i50n70č43í73k 3477573890699

Zde jsem vytvořil češtinu :) Přeložené je naprosto vše včetně tutorialů a chirper :)

http://www.mediafire.com/download/2v6nbxxv6qh2xa4/Cities_Skylines_%C4%8De%C5%A1tina.rar

+1/0
7.4.2015 16:26

V18i77t 18O88t67a69h30a88l 5795160799934

Směr jednosměrné dálnice či silnice je možno jednoduše zdarma otočit. Je to přes nástroj upgrade silnice, a použije se stejný typ a silnici projedete myší v protisměru. Tím obrátíte směr jednosměrky.

0/0
26.3.2015 17:42

J78i17ř32í 19S44o27j17k86a 5728392121448

tak jsem si včera na 6 hodin zahrál tento zázrak, naletěl jsem na recenze a věřil že se jedná o propracovanou a zábavnou hru, a s naprosto čistým svědomím musím říct že je to totální blbost, po té co zjistíte co a jak se ovládá a kam se co umístí tak už je hra naprosto o ničem, skončil jsem před posledním odemčením letiště takže jsem si hru prošel celou a nechce se mi věřit že za tohle může chtít někdo peníze, bezkonkurenčně nejnudnější strategie kterou jsem hrál ;-€;-€;-€ !!!!!!

+1/−4
24.3.2015 8:21

P55e17t23r 52B15u91r19k78a 2378334797587

A o čem bys chtěl aby to bylo? Jinými slovy, co ti tam chybí? Bez konkrétních věcí je tvoje "zhodnocení" lehce bezcenné...Rv

+3/−1
24.3.2015 10:44

M85a23r78e88k 21Š17e94b84e22s86t58a 2793491543927

v budovatelské strategii nejde dělat nic jiného než budovat.....to vám to trvalo 6 hodin než ste to zjístil? :D :D

+2/−1
25.3.2015 10:16

P40e76t94r 90B10u54r97k54a 2498624437257

Tak jest...R^

0/−1
25.3.2015 13:50

V49l14a44d47i70m93í79r 13K52r18i37s59t49e59n 7526582425378

Mohu mít dotaz, jak se  ve hře vyprazdňuje hřbitov? Zajímalo by mne jak to mají animačně  vyřešený ;-) "hřbitov a skládka jsou věci se kterými nehnete dokud je nevyprázdníte"

0/0
23.3.2015 23:19
Foto

P34a40v96e95l 33R66u49b73a98s 3181404298485

normalne ... odveze se to do krematoria

0/0
24.3.2015 7:19

M21a25r26e93k 40S23t41r19n27a16d 4394537354413

mala poznamka k chaosu s linkama autobusu - necha se nastavit barva linky, takze se da v nich orientovat docela prehledne. Zatim mam jen 3 linky - zelenou, cervenou a zlutou. a je to na pohodu. pokud zmenite barvu bus linky tak se prebarvi i autobusy - uplna nadhera!

+4/0
23.3.2015 22:34
Foto

L56u29k16á73š 93N11a41v34a82r75a 2888608851159

Heršvec! To vypadá jako budovatelské porno. Kombinace SC4 a Simutransu. Na nejbližším Steam výprodeji putuje do košíku. :-)

Jinak velice pěkně napsaná recenze. R^

+9/0
23.3.2015 10:40

J43a68n 48K15o55h83l 4703197741604

Jediná ze dvou her, které jsem si v životě předobjednal, protože v podstatě vygumovala všechny nedostatky SC4RH, kterou hraju doteď V Nicméně si ji zahraji později až na novém železe, ale aspoň už v té době bude ve steam workshopu spousta nových map a vylepšení.. na editace se těším, stejně jako na to, až si vybuduju svou první přehradu :-) Čeho bych se v případě Paradoxu obával, je spíš množství budoucích zásahů do hry, přidávání DLC se všemožnou tematikou a z toho plynoucí problémy s kompatibilitou uložených her.. uvidíme no :-)

+4/−1
23.3.2015 6:37

T44o28m23á87š 22K24i80j12a92s 4527185640805

City life jste zkoušel? ;)

0/0
23.3.2015 10:42

R12u11d74a 22S79l68a95v86í65k 5283398766921

To by mělo zůstat v zapomnění.

0/0
23.3.2015 13:43

J32a62n 63K73o55h51l 4853467351874

Nevím, buď jsem to minul, nebo mě to ve své době neoslovilo, stejně jako třeba X(X)L nebo to nepovedené SimCity asi dva roky zpátky. Jinak jsem ráno shlédl i nějaká ta videa na youtube a import i úpravy map vypadají vážně docela jednoduše, takže myslím že čas na investici do kompu se rychle blíží :-)

0/0
23.3.2015 18:27





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.