Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Cities Skylines je nejlepší budovatelská strategie za poslední dobu

Nová budovatelská strategie Cities: Skylines chtěla pokořit dřívějšího krále SimCity. A jak to dopadlo? Král je mrtev, ať žije král.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

T57o58m15á83š 55K15ř35e51č87e43k 5339694474201

Škoda, ženikoho nenapadne kombinovat budovatelskou strategii tohoto typu s real time bojovou kde by hráč musel mít skutečný fugující stát/město a ekonomiku na to a by měl peníze i na armádu a musel se rozhodnout jestli postaví vojenské letiště které k něčemu bjde ne jako v sim city nebo jestli postaví univerzitu...a kde by mohl být skutečný boj o suroviny atd ne jako civilizace kde než se něco postaví trvá to století a ekonomika je také podivná

0/0
2.5.2015 13:25

W16o98y68t37m82a23n 73L18a48v56r29i36n19č19í61k 3287713630389

Zde jsem vytvořil češtinu :) Přeložené je naprosto vše včetně tutorialů a chirper :)

http://www.mediafire.com/download/2v6nbxxv6qh2xa4/Cities_Skylines_%C4%8De%C5%A1tina.rar

+1/0
7.4.2015 16:26

V88i26t 18O58t10a40h66a66l 5575540939744

Směr jednosměrné dálnice či silnice je možno jednoduše zdarma otočit. Je to přes nástroj upgrade silnice, a použije se stejný typ a silnici projedete myší v protisměru. Tím obrátíte směr jednosměrky.

0/0
26.3.2015 17:42

J93i61ř48í 55S48o12j42k44a 5838962451978

tak jsem si včera na 6 hodin zahrál tento zázrak, naletěl jsem na recenze a věřil že se jedná o propracovanou a zábavnou hru, a s naprosto čistým svědomím musím říct že je to totální blbost, po té co zjistíte co a jak se ovládá a kam se co umístí tak už je hra naprosto o ničem, skončil jsem před posledním odemčením letiště takže jsem si hru prošel celou a nechce se mi věřit že za tohle může chtít někdo peníze, bezkonkurenčně nejnudnější strategie kterou jsem hrál ;-€;-€;-€ !!!!!!

+1/−4
24.3.2015 8:21

P85e98t41r 77B81u14r96k83a 2818624587657

A o čem bys chtěl aby to bylo? Jinými slovy, co ti tam chybí? Bez konkrétních věcí je tvoje "zhodnocení" lehce bezcenné...Rv

+3/−1
24.3.2015 10:44

M47a66r14e24k 17Š17e89b62e77s64t24a 2863331203247

v budovatelské strategii nejde dělat nic jiného než budovat.....to vám to trvalo 6 hodin než ste to zjístil? :D :D

+2/−1
25.3.2015 10:16

P82e14t47r 69B54u41r21k23a 2128544677347

Tak jest...R^

0/−1
25.3.2015 13:50

V79l72a88d76i19m78í85r 95K82r63i74s39t69e88n 7376172335308

Mohu mít dotaz, jak se  ve hře vyprazdňuje hřbitov? Zajímalo by mne jak to mají animačně  vyřešený ;-) "hřbitov a skládka jsou věci se kterými nehnete dokud je nevyprázdníte"

0/0
23.3.2015 23:19
Foto

P76a62v93e80l 86R68u98b57a21s 3941924348925

normalne ... odveze se to do krematoria

0/0
24.3.2015 7:19

M11a14r62e31k 37S97t90r34n19a24d 4404387854313

mala poznamka k chaosu s linkama autobusu - necha se nastavit barva linky, takze se da v nich orientovat docela prehledne. Zatim mam jen 3 linky - zelenou, cervenou a zlutou. a je to na pohodu. pokud zmenite barvu bus linky tak se prebarvi i autobusy - uplna nadhera!

+4/0
23.3.2015 22:34
Foto

L82u93k24á71š 31N84a93v31a47r57a 2278778181899

Heršvec! To vypadá jako budovatelské porno. Kombinace SC4 a Simutransu. Na nejbližším Steam výprodeji putuje do košíku. :-)

Jinak velice pěkně napsaná recenze. R^

+9/0
23.3.2015 10:40

J49a79n 37K84o87h70l 4503467671834

Jediná ze dvou her, které jsem si v životě předobjednal, protože v podstatě vygumovala všechny nedostatky SC4RH, kterou hraju doteď V Nicméně si ji zahraji později až na novém železe, ale aspoň už v té době bude ve steam workshopu spousta nových map a vylepšení.. na editace se těším, stejně jako na to, až si vybuduju svou první přehradu :-) Čeho bych se v případě Paradoxu obával, je spíš množství budoucích zásahů do hry, přidávání DLC se všemožnou tematikou a z toho plynoucí problémy s kompatibilitou uložených her.. uvidíme no :-)

+4/−1
23.3.2015 6:37

T74o85m94á32š 84K37i84j66a55s 4407235360385

City life jste zkoušel? ;)

0/0
23.3.2015 10:42

R10u77d62a 70S25l19a41v83í78k 5803238266281

To by mělo zůstat v zapomnění.

0/0
23.3.2015 13:43

J73a60n 11K11o43h21l 4533777131464

Nevím, buď jsem to minul, nebo mě to ve své době neoslovilo, stejně jako třeba X(X)L nebo to nepovedené SimCity asi dva roky zpátky. Jinak jsem ráno shlédl i nějaká ta videa na youtube a import i úpravy map vypadají vážně docela jednoduše, takže myslím že čas na investici do kompu se rychle blíží :-)

0/0
23.3.2015 18:27







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.