Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Battlefield: Hardline je jak hollywoodská jízda od Michaela Baye

Mnoho fanoušků dlouholeté série Battlefield se dívalo na Hardline s despektem. Mohl za to nový vývojářský tým, upuštění od vojenské tematiky, technické problémy spojené s vydáním minulého dílu i nulový pokrok ve vizuálním zpracování. Obavy dále posílil i několikaměsíční odklad data vydání. Je tedy Hardline jenom módem pro Battlefield 4? Naštěstí není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J47a14n 18H12o26l19o13v13s59k97ý 6667609981

K čemu je dobrá grafika, když se lidi prolínají s texturama prostředí nebo jinejma lidma? A když nejsou vidět zranění asi aby se děti u těch drog, zabíjení a vulgarismů nezkazily? Kampaň je skvělá i když je to samej bug, člověk si prakticky nezahraje když nepočítám neustálé nudné hledání jakýchsi důkazů, hlavní postava s neomezenou zásobou želízek zatýká i když je mimo zákon nebo čerstvě utíká z vězení či zatýká pistolkou čtyři týpky s automatama? I když většinou furt musím někoho ohleduplně zatýkat a pak mám vyvraždit zlé rasistické vidláky leteckým kanónem? I když parťáci prakticky nikdy nepomůžou a jsou předmětem hromady bugů protože nejdou někam odkud se spouští skript? I když je AI tak blbá že jeden týpek si nevšimne když tři další zatýkám v tý samý místnosti nebo když u střílení jen stojí a nekryjí se? Tahle hra je tak debilní a odfláknutá, že si nezaslouží víc než 30%. Ano, hodnocení je vždy subjektivní, ale co je moc, to je moc.

0/0
4.4.2015 0:53

M76i36l42a76n 95H20a83n46u87s31k17a 7819838242291

"Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance voblastiherních mechanismů."

Takže je vlastně skvělá pro slabomyslný ;-D;-D

+1/−2
25.3.2015 12:59

J78i77ř85í 60Č83e51l96k92o 1463549924610

Ale on ještě není apríl. Tyhle fóry si mohl pan recenzent odpustit.A teď vážně špičková ai co střílí do nepřítel 50x a on stále žije při zatýkaní hraje ten samej zvuk pořád dokola a ke všemu ta nuda málo obsahu a mohl bych pokračovat ještě hodinu ale víte co koukněte na Angry joe review tam máte vše a sami si udělejte obrázek jak "dokonalá" ta hra je.

+5/−1
24.3.2015 18:36

O23n59d42ř24e95j 67K95o27p23e68c24k75ý 6910985927598

Uuuuuu Angry Joe to je ale husťák! Má cool hlášky a supér look!!!

Jeho recenze je stejná jako recenze kohokoliv jinýho. To znamená - subjektivní. Ta hra se mu nelíbila, chtěl ji shodit a našel si k tomu důvody.

Jsi jen dalším dokladem toho jak z převážné části vypadá česká herní komunita, plná uřvanejch dětí bez vlastního názoru. Z dementního let's playe si nikdo vlastní obrázek o hře neudělá.

Možnosti jsou dvě. Být chlap, srovnat si koule, vytáhnout 1300, vyzkoušet v té hře totálně všechno a udělat si vlastní názor. A nebo jít lovískovat Angry Army na fakebook.

+3/−3
25.3.2015 8:32

M81i11r29o41s94l82a33v 80K22r16a75h56u78l43í94k 6317134584

hej vy musite byt ukrutnej miliardar, kdyz proste kupujete naslepo :-D delate to tak i u jinych veci? :-D

Muj nazor na hardline je takovy, ze kdo nema BF a chce to zkusit tak do toho jit muze. Kdo ma BF tak by musel byt na palici, aby si tohle kupoval. Je to jen predrazeny DLC. Realna hodnota hry je imho tak 400.

Jinak angry joe je seriozni zdroj. Nemusi se vam to libit, ale je bran i mezi vyvojari viz reakce z EA/DICE primo na jeho BF4 "rant" :-)

Kdyz uz jim stoji za to tam reagovat, tak to asi neco znamena ne?

Ne, ze bych byl jeho fanda, ale par recenzi jsem videl a skutecne to hodnoti docela dobre.

0/0
25.3.2015 9:05

O69n86d55ř17e21j 23K86o95p16e20c63k19ý 6670845587478

Třináct stovek a miliardář?;-D To rozhodně ne, hry kupuji jako lístky do kina. Ani tam není jistota, že se film bude líbit. Recenze si přečtu a přečtu si jich hned několik, ale klást na ně nějaký větší význam nemá smysl.

Tohle není tak docela o Angry Joeovi. Navíc můj názor na něj je naprosto irelevantní. Tohle je o žvástech člověka, který shodí jednoho recenzenta, nahradí ho jiným recenzentem a pak mele cosi o objektivitě a utvoření si vlastního názoru? Jako co to má být?

Mimochodem, mám všechny BF a koupil jsem si i Hardline. Máte pocit, že jsem na palici?

+4/0
25.3.2015 9:57

T20o45m34á60š 66V40e36s61e11l89ý 0

Jo jsi. Stačí ti to takto?

+1/0
25.3.2015 14:25

T90o49m47á78š 72V91e72s42e39l16ý 0

1300 je předražené, ať se ti to líbí nebo ne.

0/0
25.3.2015 14:26

O14n74d88ř15e54j 97K76o23p26e13c47k90ý 6960415327598

To je směšný. Předražené v jakém smyslu?

0/0
25.3.2015 14:49

T95o52m91á38š 59V92e15s31e32l47ý 0

Jak v jakém? Je to obyčejné "DLC". Přeskinovaný BF4. Tohle dělá jenom EA, že prodává takové zmetky.

+1/0
25.3.2015 19:32

P57a36v46e71l 46D34i54n52k43o45v 5551295166676

,,Grafika se od dob Battlefield 4 prakticky nezměnila, je tedy stále na hodně vysoké úrovni - 900p na Playstation 4, 720p na Xbox One při 60 snímcích za sekundu." Při tomto rozlišení rozhodně nemůže jít o vysokou uroveň grafik... v době kdy 1080p je naprostý standard a přechazí se na 4K. Nehleďe na to že každá hra na PS 4/XOne je hodně graficky ponížena oproti PC.

+1/0
24.3.2015 16:09

J62a22k44u96b 51Ž10e51ž16u56l22e 1957292507101

Máte pravdu, je to ale myšleno v rámci konzolí, hra je recenzovaná na PS4. Tam je takováhle grafika při 60fps stále špičková. Bohužel.

0/0
24.3.2015 17:17

P55a20v68e67l 82D17i50n50k75o54v 5661225456546

Ano, bohužel a PCčkáři musí trpět s konzolisty... Bohužel...

0/0
24.3.2015 17:32

P97e86t14r 76S45l33o74v47á58k 9175785317949

pc cry baby.. tak hraj lol a netrp s konzolistami :)

0/−10
24.3.2015 18:07

T51o78m33á74š 26V83e54s95e32l75ý 0

To je argument jak od dvouletého dítěte....

+7/0
24.3.2015 19:51

O86n45d98ř27e22j 46S88u40k 9391636957176

Lol.... prej že se přechází na 4k.... to je ještě hudba hodně vzdálené budoucnosti :-)

0/0
25.3.2015 13:52

O68n18d28ř82e26j 34M18a60r61e88k 2612217972705

Takze je to DLC k bf4 a ne ze ne a chtit za to 13 stovek je prasarna. Bohuzel se najdou taci co to koupi a ostatnim budou nadavat do socek

+3/−1
24.3.2015 15:43

M52i78l49a37n 90H58a74n21u27s41k46a 7169628112681

A ještě jste zapomněl na Premium ;-D;-D Bez toho by to EA nevydali...

+1/0
25.3.2015 13:00

S75t48a67n97i43s19l25a55v 42N66o29v87a70k 7248969833863

Hral jsem Betu a nejak me to neoslovilo, nejsem zadnej recenzent a nebudu do toho ani fusovat. Mam vlastni nazor a nema smysl psat je to "HNUS" nebo je to "SUPER", kazdy ma svou hlavu a svuj nazor... Mozna si to koupim za rok ve vyprodeji na Originu, ta hra totiz nema takovou cenu co za to chteji... Nejlepsi BF byl podle me Battlefield: Bad Company 2 tomu se zatim nic nevyrovnalo... A jak tady uz nekdo napsal, poud chcete hru typu Policie vs. Kriminalnici dejte si CS:GO

+2/0
24.3.2015 12:10

M28a50r93c19e90l 11H71r47o41c57h 9909869462

Sympatizuji s recenzenty a jejich hodnocením, protože já bych dal zase 90% Ryse: Son of Rome ;-D

0/0
24.3.2015 11:39

A20n70t16o91n84í50n 92H23o63l60í36k 8327163694710

Tak ta hra neni dobra. Ale zase je draha. Tak aspon neco ..

+6/−2
24.3.2015 11:11

T69o13m96á29š 57V58e86s22e17l58ý 0

80%? To jako vážně? SP je naprosto tragické, nelogické, stupidní a stealth pasáže jsou jedny z nejhorších, co jsem kdy hrál. A filmy Michaela Baye za posledních 5 let jsou odpad, kdy točil vizuální porno bez porna, ale tak stupidní, že už se na to nedalo dívat. A MP? O nic lepší. Přeskinované BF4 a těch pár módů navíc se hraje strašně blbě. CS:GO či Payday 2 jsou jasným výběrem pro ty, co si chtějí hrát na zločince a policisty. BF Hadrline by se měl člověk vyhnou obloukem....

+5/−2
24.3.2015 10:33

O84n46d94ř59e11j 61K34o68p95e56c57k80ý 6780385567898

Hardline se mi nesmírně líbil už v betě. To hodnocení čtenářů nechápu. Každopádně super recenze.

+4/−4
24.3.2015 10:03

J73a64n 88R66o85z83k40o10š 3760388601701

Nechápu proč někoho ještě zajímá názor jednoho člověka. Když v recenzi sjedete dolů, máte tam vedle hodnocení redakce také hodnocení čtenářů. Z toho jde jasně poznat kvalita hry...

0/−2
24.3.2015 9:42
Foto

O39n86d32ř58e98j 43Z98a13c97h 3623610983122

Jenže to, že někdo hlasuje, ještě neznamená, že tu hru hrál :-). Na http://www.metacritic.com/game/playstation-4/battlefield-hardline se alespoň člověk může přiklonit k názoru, se kterým souhlasí a vesměs pozná, kdo tu hru hrál (mluvím o názorech čtenářů).

+1/0
24.3.2015 9:48

T63o20m23á23š 88V34e67s72e66l84ý 0

Proč sem dáváš příklad PS4 a ne třeba XOne nebo PC? To se nehodí? Takový KingG84, co tomu dal 10/10 je evidentně děcko. Následně při rozkliknutí profilu je to ještě zajímavější. Napsat, že je to kombinace GTA a Pay Day 2, to už jsem smíchy spadl ze židle. Dávat příklad Meta, to je vážně na pováženou viz Diablo III například.

+1/0
24.3.2015 13:23
Foto

O32n32d49ř71e10j 16Z94a82c72h 3103630383192

Dávám sem PS4, protože jsme recenzovali PS4 verzi. K jakému názoru se přikloníte, je čistě na vás.

0/0
24.3.2015 13:33

T34o97m80á45š 38V52e91s21e12l88ý 0

Jistě. Ale pokud vidím 60% Alien, 75% poslední Wolf a tomuto 80%, tak asi chápete, kam se přikloním i po odehraných cca 12 hodinách v této hře. A prosím, neargumentujte jako minule, že různí recenzenti=různé hodnocení atd. Celkově by mělo být hodnocení sladěné i když je od různých autorů;)

0/0
24.3.2015 13:42
Foto

O63n32d73ř27e85j 87Z13a91c96h 3723120103362

Nesmysl. Hodnocení nemohou být sladěná, pokud nehodnotí stejný člověk.

+1/0
24.3.2015 13:54

T58o70m97á96š 12V79e88s97e48l34ý 0

To nesmysl není. Buďto máte redakční systém hodnocení a člověk se podle toho může orientovat nebo to raději zrušte, když si to u Vás každý hodnotí, jak se mu zlíbí. Je zvláštní, že ostatní média to sjednocené mít mohou.

0/0
25.3.2015 19:33
Foto

H10o87n25z17a 87S38r29p 9744733302428

Jako že se v jiných médiích nenadává na hodnocení?

0/0
26.3.2015 7:40

A85l49e36x87a18n93d68r 17C65h65y17t34i71l 2324732405551

Kazdy ma pravo na nazor a recenze je vec subjektivni, nikoliv objektivni. Vy, co nesouhlasite, nemate patent na spravne hodnoceni, jelikoz to vase je taktez subjekvitni. Ackoliv si Hardlines asi nekoupim, Betu jsem si opravdu uzil vice jak BF4 a tech 80 bych tomu dal taky.

+7/−4
24.3.2015 8:56
Foto

K88a41t23k90a 25B96o72š38k70o79v25á 8639767963374

sto lidí, sto chutí. Mně se Hardline líbí :-) ano, pár věcí bych vytkla, ale když hru zhodnotím celkově, líbí se mi mnohem víc než předchozí BF3 a 4.

+3/−3
24.3.2015 8:52

D78a92n 72H31e71l19e92k84a29l 6896817682929

Myslím, že celkem přesně to ve svém videu "první dojmy" vysihl TotalBiscuit...

https://www.youtube.com/watch?v=WEaOBQkh7PI

+3/0
24.3.2015 8:50

M63i53c84h24a97l 73T84a42r17n51a69j 2515624581473

Wow... dát 80% tomuto "kousku" chce opravdu odvahu. 8-o

+3/−3
24.3.2015 8:14
Foto

L23u53b53o88m67í78r 54S77l58o52b67o46d94a 9555924103425

80% za tuto slataninu?!? V tom pripade ma Solitaire pro Windows nejmene 95%.

Zvazuji zda jste to psal sam, nebo Vam to nadiktovalo primo marketingovane oddeleni zdejsiho distributora ...

+17/−6
24.3.2015 6:04

P38e79t74r 27S94l10o64v12á22k 9945715517129

asi tak nejak, doporucujem recenziu od Angry Joea, ta vam o tomto super kusku povie viac:)

+2/−3
24.3.2015 8:50

M78a18r59c55e70l 74H46r91o10c24h 9189749362

;-DRv Boha jeho a Angry Joe je jako záruka kvalitního hodnocení?

+3/−1
24.3.2015 12:11

T70o39m37á88š 85V23e51s37e23l82ý 0

Rozhodně se jeho recenze dají brát mnohem lépe, protože se většinou trefí spolu s komunitou. Tady tato recenze je recenze synka, co asi nehrál nic ze série BF.

+1/−1
24.3.2015 12:59

P83e30t28r 52S87l85o55v82á82k 9365555727589

wait, angry joe vs idnes? hm... angry joe:)

+1/−1
24.3.2015 16:01
Foto

O85n49d83ř28e63j 49Z37a64c65h 3513680393342

Už zase ta ohraná písnička? Nesouhlasím, takže to určitě musí být zaplacené. Zkuste respektovat, že ne každý jiný názor je hned zaplacený. Mimochodem, jak dlouho jste Hardline hrál a co se vám na hře tak nelíbilo?

+9/0
24.3.2015 9:28

T74o32m19á57š 98V74e65s35e75l34ý 0

Pravda. Kdo by to tady taky platil. Ale mohl by sem někdy jít i někdo jiný kromě Vás. Neustálá obhajoba od Vás mi přijde, že ostatní redaktoři jsou nesvéprávní. Bohužel argumentujete pořád stejně. Stejně jako jste to dělal například u naprosto zprasené recenze na posledního Aliena:) Navíc tato recenze je plná nadšení. Fakt by mě zajímalo, kde ho autor vzal. A pokud SP v téhle debilitě považuje za kvalitní, tak se nedivte, že to někdo považuje za podmáznuté. SP v téhle hře je totiž ještě debilnější než byl BF4 a to už byla solidní sračka.

+1/−2
24.3.2015 13:19
Foto

O52n31d57ř16e54j 41Z35a47c79h 3963800503492

Proč bych na stejná obvinění měl argumentovat jinak, to nedává smysl :). Dál už mě jen přesvědčujete o své pravdě. Co se týče diskuzí, zapojuji se s kolegou Andrejem asi nejčastěji, snažím se přibližovat, jak k některým věcem či tématům přistupujeme. Netvrdím, že máme vždycky pravdu. Ještě poslední poznámka k recenzím: nesnažíme se trefovat do vkusu většiny, apeluji na autory, aby psali, jak je hra baví. Nejvíc mě štvou takové ty nijaké beznázorové recenze typu "není to pro každého, ale někdo v tom třeba možná najde zalíbení".

+1/0
24.3.2015 13:52
Foto

T11o94m87á86š 85G27r27e78š58š23o 8623210

Tvrzení "...není to pro každého, ale fanoušky série (či jiného zmíněného titulu) hra potěší" snad není úplně "beznázorové". :D

0/0
24.3.2015 19:07
Foto

H32o72n34z36a 80S17r33p 9194253412968

Vždy mě pobaví člověk, který hru spláchne slovy "Debilnější než sračka" ale v recenzi s 10 000+ znaky postrádá argumenty ;-)

+4/−1
24.3.2015 14:29

J15a43k82u33b 39Ž14e88ž41u53l33e 1827172627211

Internetových diskuzí se neúčastním, pod svými články reaguji maximálně na věcné dotazy a poznámky. Připadá mi zbytečné pod recenzí čímkoliv argumentovat, napsal jsem toho o hře v textu dost. Ale abych v tom kolegy nenechal samotné tak alespoň pro tentokrát: Z "velkých" BF her jsem nehrál pouze díl 2142. Z článku je celkem patrné, že jsem předchozí díly hrál (odkazů na Bad Company 2 není v textu málo) a přirovnání k ostatním hrám používám obecně dost často. Recenze zohledňující ve výsledném skóre jiné recenze jiných autorů by nefungovaly, stačí to domyslet - nebudu dávat své hře hodnocení na základě jiného, s kterým třeba nesouhlasím. Osobně jsem recenzoval poslední CoD (80%) a Destiny (75%) a plus mínus souhlasím i s hodnocením Andreje, který dal BF 4 ve své době 82. Devadesátky a více jsou pro mě  Borderlands 1 i 2 nebo Bioshock, příp FC3 (nerecenzoval jsem). Nějakých 50-60 by měl MoH, Homefront, sedmdesátka třeba poslední Killzone.  Všechny osmdesátkové hry mě bavily, ale z jiných důvodů. CoD podle mě třeba neměl nikdy lépe vybalancovaný MP, ale kampaň je stále to samé. Plus má kooperaci. Destiny mi sice pije krev (např. endgame), ale ke hře se stále vracím, což o něčem svědčí. Na Hardline je mi sympatická hlavně snaha tvůrců přijít konečně s něčím novým než s milionkrát opakovaným příběhem o válce velmocí která skončila předtím než ještě začala nebo o zbraních hromadného ničení ve špatných rukou. A MP cílí na nové módy. V konečném výsledku jsem se prostě rozhodně nebavil o nic méně než v předchozích BF hrách. Nevolalo se v BF sérii po něčem novém?

0/0
24.3.2015 17:55

T87o79m17á57š 55V92e17s93e94l32ý 0

Děkuji. Ale přesto. "Vychvalování" SP části, která je tragická a hloupá, to je ale úlet. A volalo se o návratu hratelnosti a zničitelného modelu. Ne to, že se z toho udělá paskvil, který nedosahuje kvalit CoD v SP části ( a to je co říct) a v MP části je lepší sáhnout po BF3 Premium/BF4 Premium, kdy obě vyjdou do 700 stovek (BF3 jsem viděl dokonce za 300) a nabídnout toho mnohem více na zábavu než tady tahle sranda, kdy tvůrci viděli policejní akci asi jenom v seriálu Miami Vice a ve filmech Mizerové. Kdyby toto byl datadisk, nikdo nic nenamítne. Bylo by to příjemné. Ale za cenu na Originu 60 euro za přeskinovanou BF4, to je vážně na palici.

+2/0
24.3.2015 19:55

T67o10m20á97š 89J57a40r33e68š 4972814520

Taky mě zjímá co se vám nezdálo podle recenze bych si to šel pořídit až to vyjde na pc.... 4 pro mě propadák, 3 díky spoustě peněz za datadisky taky (singl v 3 byl moc pěkný jak film ale krátký) tudíž pro mě poslední dobrý BF byla 2. napište prosím proč si tuto kupovat nemám co je na ní špatné? Zajímá mě hl. singl. Multak hraju u jinych her. Sice chapu že ta hra má být hl. o multaku ale pochybuju že to bude pro esport neco jako cs:go nebo cod.....

0/0
24.3.2015 9:43

J13i93r87k73a 69S81t19r86e48b65e71l 8259923372

Zkuste si najít recenze na jiných herních webech a podle nich a po zvážení všech pro a proti pak popřemýšlejte, zda si hru koupit či ne. Pořízovat si hry za 1300,- na základě jedný přečtený recenze by vás mohlo později mrzet.

0/0
24.3.2015 11:45

T25o61m69á48š 88V21e48s59e65l39ý 0

Pořizovat si kvůli SP něco ze série BF to je také dost na pováženou. Poslední "SP" hra v BF sérii je Bad Company.

0/0
24.3.2015 11:56





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.