Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Battlefield: Hardline je jak hollywoodská jízda od Michaela Baye

Mnoho fanoušků dlouholeté série Battlefield se dívalo na Hardline s despektem. Mohl za to nový vývojářský tým, upuštění od vojenské tematiky, technické problémy spojené s vydáním minulého dílu i nulový pokrok ve vizuálním zpracování. Obavy dále posílil i několikaměsíční odklad data vydání. Je tedy Hardline jenom módem pro Battlefield 4? Naštěstí není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J96a18n 84H36o50l54o64v45s42k64ý 6537379871

K čemu je dobrá grafika, když se lidi prolínají s texturama prostředí nebo jinejma lidma? A když nejsou vidět zranění asi aby se děti u těch drog, zabíjení a vulgarismů nezkazily? Kampaň je skvělá i když je to samej bug, člověk si prakticky nezahraje když nepočítám neustálé nudné hledání jakýchsi důkazů, hlavní postava s neomezenou zásobou želízek zatýká i když je mimo zákon nebo čerstvě utíká z vězení či zatýká pistolkou čtyři týpky s automatama? I když většinou furt musím někoho ohleduplně zatýkat a pak mám vyvraždit zlé rasistické vidláky leteckým kanónem? I když parťáci prakticky nikdy nepomůžou a jsou předmětem hromady bugů protože nejdou někam odkud se spouští skript? I když je AI tak blbá že jeden týpek si nevšimne když tři další zatýkám v tý samý místnosti nebo když u střílení jen stojí a nekryjí se? Tahle hra je tak debilní a odfláknutá, že si nezaslouží víc než 30%. Ano, hodnocení je vždy subjektivní, ale co je moc, to je moc.

0/0
4.4.2015 0:53

M68i82l16a24n 67H53a37n69u39s15k34a 7249418982801

"Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance voblastiherních mechanismů."

Takže je vlastně skvělá pro slabomyslný ;-D;-D

+1/−2
25.3.2015 12:59

J42i44ř10í 34Č40e19l65k91o 1393809964390

Ale on ještě není apríl. Tyhle fóry si mohl pan recenzent odpustit.A teď vážně špičková ai co střílí do nepřítel 50x a on stále žije při zatýkaní hraje ten samej zvuk pořád dokola a ke všemu ta nuda málo obsahu a mohl bych pokračovat ještě hodinu ale víte co koukněte na Angry joe review tam máte vše a sami si udělejte obrázek jak "dokonalá" ta hra je.

+5/−1
24.3.2015 18:36

O45n81d42ř23e61j 58K77o63p92e29c39k29ý 6450745127668

Uuuuuu Angry Joe to je ale husťák! Má cool hlášky a supér look!!!

Jeho recenze je stejná jako recenze kohokoliv jinýho. To znamená - subjektivní. Ta hra se mu nelíbila, chtěl ji shodit a našel si k tomu důvody.

Jsi jen dalším dokladem toho jak z převážné části vypadá česká herní komunita, plná uřvanejch dětí bez vlastního názoru. Z dementního let's playe si nikdo vlastní obrázek o hře neudělá.

Možnosti jsou dvě. Být chlap, srovnat si koule, vytáhnout 1300, vyzkoušet v té hře totálně všechno a udělat si vlastní názor. A nebo jít lovískovat Angry Army na fakebook.

+3/−3
25.3.2015 8:32

M60i22r19o54s83l12a97v 64K28r96a77h13u90l75í42k 6707234914

hej vy musite byt ukrutnej miliardar, kdyz proste kupujete naslepo :-D delate to tak i u jinych veci? :-D

Muj nazor na hardline je takovy, ze kdo nema BF a chce to zkusit tak do toho jit muze. Kdo ma BF tak by musel byt na palici, aby si tohle kupoval. Je to jen predrazeny DLC. Realna hodnota hry je imho tak 400.

Jinak angry joe je seriozni zdroj. Nemusi se vam to libit, ale je bran i mezi vyvojari viz reakce z EA/DICE primo na jeho BF4 "rant" :-)

Kdyz uz jim stoji za to tam reagovat, tak to asi neco znamena ne?

Ne, ze bych byl jeho fanda, ale par recenzi jsem videl a skutecne to hodnoti docela dobre.

0/0
25.3.2015 9:05

O87n95d91ř72e64j 62K45o87p23e14c80k88ý 6640165977888

Třináct stovek a miliardář?;-D To rozhodně ne, hry kupuji jako lístky do kina. Ani tam není jistota, že se film bude líbit. Recenze si přečtu a přečtu si jich hned několik, ale klást na ně nějaký větší význam nemá smysl.

Tohle není tak docela o Angry Joeovi. Navíc můj názor na něj je naprosto irelevantní. Tohle je o žvástech člověka, který shodí jednoho recenzenta, nahradí ho jiným recenzentem a pak mele cosi o objektivitě a utvoření si vlastního názoru? Jako co to má být?

Mimochodem, mám všechny BF a koupil jsem si i Hardline. Máte pocit, že jsem na palici?

+4/0
25.3.2015 9:57

T78o68m86á83š 61V78e44s58e42l61ý

Jo jsi. Stačí ti to takto?

+1/0
25.3.2015 14:25

T10o59m12á52š 96V58e31s82e24l70ý

1300 je předražené, ať se ti to líbí nebo ne.

0/0
25.3.2015 14:26

O20n86d56ř55e19j 95K88o92p83e39c41k70ý 6150115967728

To je směšný. Předražené v jakém smyslu?

0/0
25.3.2015 14:49

T82o39m39á18š 61V43e39s13e62l84ý

Jak v jakém? Je to obyčejné "DLC". Přeskinovaný BF4. Tohle dělá jenom EA, že prodává takové zmetky.

+1/0
25.3.2015 19:32

P84a69v16e31l 67D81i90n37k78o91v 5221415746656

,,Grafika se od dob Battlefield 4 prakticky nezměnila, je tedy stále na hodně vysoké úrovni - 900p na Playstation 4, 720p na Xbox One při 60 snímcích za sekundu." Při tomto rozlišení rozhodně nemůže jít o vysokou uroveň grafik... v době kdy 1080p je naprostý standard a přechazí se na 4K. Nehleďe na to že každá hra na PS 4/XOne je hodně graficky ponížena oproti PC.

+1/0
24.3.2015 16:09

J89a50k74u13b 29Ž38e54ž11u55l33e 1747912527161

Máte pravdu, je to ale myšleno v rámci konzolí, hra je recenzovaná na PS4. Tam je takováhle grafika při 60fps stále špičková. Bohužel.

0/0
24.3.2015 17:17

P18a76v56e52l 92D33i20n28k86o61v 5711595786776

Ano, bohužel a PCčkáři musí trpět s konzolisty... Bohužel...

0/0
24.3.2015 17:32

P32e14t60r 51S63l73o28v20á68k 9365825337409

pc cry baby.. tak hraj lol a netrp s konzolistami :)

0/−10
24.3.2015 18:07

T83o24m82á55š 74V39e84s28e12l44ý

To je argument jak od dvouletého dítěte....

+7/0
24.3.2015 19:51

O68n47d51ř54e70j 63S22u41k 9691596757786

Lol.... prej že se přechází na 4k.... to je ještě hudba hodně vzdálené budoucnosti :-)

0/0
25.3.2015 13:52

O13n22d29ř56e56j 55M93a23r72e63k 2152727202325

Takze je to DLC k bf4 a ne ze ne a chtit za to 13 stovek je prasarna. Bohuzel se najdou taci co to koupi a ostatnim budou nadavat do socek

+3/−1
24.3.2015 15:43

M47i60l96a30n 92H23a98n77u58s28k66a 7599178452491

A ještě jste zapomněl na Premium ;-D;-D Bez toho by to EA nevydali...

+1/0
25.3.2015 13:00

S65t27a58n80i78s30l25a57v 41N50o62v35a55k 7958379313403

Hral jsem Betu a nejak me to neoslovilo, nejsem zadnej recenzent a nebudu do toho ani fusovat. Mam vlastni nazor a nema smysl psat je to "HNUS" nebo je to "SUPER", kazdy ma svou hlavu a svuj nazor... Mozna si to koupim za rok ve vyprodeji na Originu, ta hra totiz nema takovou cenu co za to chteji... Nejlepsi BF byl podle me Battlefield: Bad Company 2 tomu se zatim nic nevyrovnalo... A jak tady uz nekdo napsal, poud chcete hru typu Policie vs. Kriminalnici dejte si CS:GO

+2/0
24.3.2015 12:10

M91a82r57c68e96l 37H36r56o92c34h 9629119882

Sympatizuji s recenzenty a jejich hodnocením, protože já bych dal zase 90% Ryse: Son of Rome ;-D

0/0
24.3.2015 11:39

A95n47t58o73n17í46n 55H91o41l11í32k 8137643794400

Tak ta hra neni dobra. Ale zase je draha. Tak aspon neco ..

+6/−2
24.3.2015 11:11

T86o52m81á31š 96V36e67s34e86l80ý

80%? To jako vážně? SP je naprosto tragické, nelogické, stupidní a stealth pasáže jsou jedny z nejhorších, co jsem kdy hrál. A filmy Michaela Baye za posledních 5 let jsou odpad, kdy točil vizuální porno bez porna, ale tak stupidní, že už se na to nedalo dívat. A MP? O nic lepší. Přeskinované BF4 a těch pár módů navíc se hraje strašně blbě. CS:GO či Payday 2 jsou jasným výběrem pro ty, co si chtějí hrát na zločince a policisty. BF Hadrline by se měl člověk vyhnou obloukem....

+5/−2
24.3.2015 10:33

O68n88d31ř34e85j 95K61o56p52e53c24k76ý 6810875897748

Hardline se mi nesmírně líbil už v betě. To hodnocení čtenářů nechápu. Každopádně super recenze.

+4/−4
24.3.2015 10:03

J47a60n 80R35o65z41k57o94š 3680508511411

Nechápu proč někoho ještě zajímá názor jednoho člověka. Když v recenzi sjedete dolů, máte tam vedle hodnocení redakce také hodnocení čtenářů. Z toho jde jasně poznat kvalita hry...

0/−2
24.3.2015 9:42
Foto

O14n61d38ř23e70j 91Z48a57c34h 3673540153692

Jenže to, že někdo hlasuje, ještě neznamená, že tu hru hrál :-). Na http://www.metacritic.com/game/playstation-4/battlefield-hardline se alespoň člověk může přiklonit k názoru, se kterým souhlasí a vesměs pozná, kdo tu hru hrál (mluvím o názorech čtenářů).

+1/0
24.3.2015 9:48

T55o22m35á26š 20V69e93s40e31l88ý

Proč sem dáváš příklad PS4 a ne třeba XOne nebo PC? To se nehodí? Takový KingG84, co tomu dal 10/10 je evidentně děcko. Následně při rozkliknutí profilu je to ještě zajímavější. Napsat, že je to kombinace GTA a Pay Day 2, to už jsem smíchy spadl ze židle. Dávat příklad Meta, to je vážně na pováženou viz Diablo III například.

+1/0
24.3.2015 13:23
Foto

O16n53d61ř25e36j 40Z36a64c44h 3533300523892

Dávám sem PS4, protože jsme recenzovali PS4 verzi. K jakému názoru se přikloníte, je čistě na vás.

0/0
24.3.2015 13:33

T25o11m15á88š 48V42e50s78e15l74ý

Jistě. Ale pokud vidím 60% Alien, 75% poslední Wolf a tomuto 80%, tak asi chápete, kam se přikloním i po odehraných cca 12 hodinách v této hře. A prosím, neargumentujte jako minule, že různí recenzenti=různé hodnocení atd. Celkově by mělo být hodnocení sladěné i když je od různých autorů;)

0/0
24.3.2015 13:42
Foto

O64n19d28ř32e78j 58Z79a56c10h 3813720313692

Nesmysl. Hodnocení nemohou být sladěná, pokud nehodnotí stejný člověk.

+1/0
24.3.2015 13:54

T19o76m21á26š 96V12e20s60e49l13ý

To nesmysl není. Buďto máte redakční systém hodnocení a člověk se podle toho může orientovat nebo to raději zrušte, když si to u Vás každý hodnotí, jak se mu zlíbí. Je zvláštní, že ostatní média to sjednocené mít mohou.

0/0
25.3.2015 19:33
Foto

H32o20n25z14a 80S54r97p 9804193112778

Jako že se v jiných médiích nenadává na hodnocení?

0/0
26.3.2015 7:40

A96l15e18x18a56n16d64r 95C29h69y27t92i41l 2954212375251

Kazdy ma pravo na nazor a recenze je vec subjektivni, nikoliv objektivni. Vy, co nesouhlasite, nemate patent na spravne hodnoceni, jelikoz to vase je taktez subjekvitni. Ackoliv si Hardlines asi nekoupim, Betu jsem si opravdu uzil vice jak BF4 a tech 80 bych tomu dal taky.

+7/−4
24.3.2015 8:56
Foto

K52a75t94k24a 24B15o95š22k63o53v97á 8129127103624

sto lidí, sto chutí. Mně se Hardline líbí :-) ano, pár věcí bych vytkla, ale když hru zhodnotím celkově, líbí se mi mnohem víc než předchozí BF3 a 4.

+3/−3
24.3.2015 8:52

D22a95n 92H61e65l93e26k68a64l 6726497832499

Myslím, že celkem přesně to ve svém videu "první dojmy" vysihl TotalBiscuit...

https://www.youtube.com/watch?v=WEaOBQkh7PI

+3/0
24.3.2015 8:50

M34i17c12h79a49l 59T93a72r90n94a79j 2455394831303

Wow... dát 80% tomuto "kousku" chce opravdu odvahu. 8-o

+3/−3
24.3.2015 8:14
Foto

L71u30b25o38m39í71r 89S21l56o43b88o68d13a 9725494533445

80% za tuto slataninu?!? V tom pripade ma Solitaire pro Windows nejmene 95%.

Zvazuji zda jste to psal sam, nebo Vam to nadiktovalo primo marketingovane oddeleni zdejsiho distributora ...

+17/−6
24.3.2015 6:04

P33e29t92r 74S36l62o64v13á87k 9365305107239

asi tak nejak, doporucujem recenziu od Angry Joea, ta vam o tomto super kusku povie viac:)

+2/−3
24.3.2015 8:50

M25a36r20c95e96l 44H56r20o54c77h 9439949542

;-DRv Boha jeho a Angry Joe je jako záruka kvalitního hodnocení?

+3/−1
24.3.2015 12:11

T45o60m89á89š 98V51e51s45e22l19ý

Rozhodně se jeho recenze dají brát mnohem lépe, protože se většinou trefí spolu s komunitou. Tady tato recenze je recenze synka, co asi nehrál nic ze série BF.

+1/−1
24.3.2015 12:59

P89e54t44r 66S59l34o51v44á69k 9215425277619

wait, angry joe vs idnes? hm... angry joe:)

+1/−1
24.3.2015 16:01
Foto

O58n17d75ř15e95j 33Z78a51c59h 3793800263142

Už zase ta ohraná písnička? Nesouhlasím, takže to určitě musí být zaplacené. Zkuste respektovat, že ne každý jiný názor je hned zaplacený. Mimochodem, jak dlouho jste Hardline hrál a co se vám na hře tak nelíbilo?

+9/0
24.3.2015 9:28

T22o96m37á78š 58V77e13s26e29l50ý

Pravda. Kdo by to tady taky platil. Ale mohl by sem někdy jít i někdo jiný kromě Vás. Neustálá obhajoba od Vás mi přijde, že ostatní redaktoři jsou nesvéprávní. Bohužel argumentujete pořád stejně. Stejně jako jste to dělal například u naprosto zprasené recenze na posledního Aliena:) Navíc tato recenze je plná nadšení. Fakt by mě zajímalo, kde ho autor vzal. A pokud SP v téhle debilitě považuje za kvalitní, tak se nedivte, že to někdo považuje za podmáznuté. SP v téhle hře je totiž ještě debilnější než byl BF4 a to už byla solidní sračka.

+1/−2
24.3.2015 13:19
Foto

O61n76d96ř85e13j 42Z72a82c21h 3273970413822

Proč bych na stejná obvinění měl argumentovat jinak, to nedává smysl :). Dál už mě jen přesvědčujete o své pravdě. Co se týče diskuzí, zapojuji se s kolegou Andrejem asi nejčastěji, snažím se přibližovat, jak k některým věcem či tématům přistupujeme. Netvrdím, že máme vždycky pravdu. Ještě poslední poznámka k recenzím: nesnažíme se trefovat do vkusu většiny, apeluji na autory, aby psali, jak je hra baví. Nejvíc mě štvou takové ty nijaké beznázorové recenze typu "není to pro každého, ale někdo v tom třeba možná najde zalíbení".

+1/0
24.3.2015 13:52
Foto

T33o45m54á22š 43G67r40e74š63š50o 8553220

Tvrzení "...není to pro každého, ale fanoušky série (či jiného zmíněného titulu) hra potěší" snad není úplně "beznázorové". :D

0/0
24.3.2015 19:07
Foto

H53o17n90z61a 64S24r45p 9384653232388

Vždy mě pobaví člověk, který hru spláchne slovy "Debilnější než sračka" ale v recenzi s 10 000+ znaky postrádá argumenty ;-)

+4/−1
24.3.2015 14:29

J97a46k74u18b 85Ž95e68ž97u15l80e 1247142427131

Internetových diskuzí se neúčastním, pod svými články reaguji maximálně na věcné dotazy a poznámky. Připadá mi zbytečné pod recenzí čímkoliv argumentovat, napsal jsem toho o hře v textu dost. Ale abych v tom kolegy nenechal samotné tak alespoň pro tentokrát: Z "velkých" BF her jsem nehrál pouze díl 2142. Z článku je celkem patrné, že jsem předchozí díly hrál (odkazů na Bad Company 2 není v textu málo) a přirovnání k ostatním hrám používám obecně dost často. Recenze zohledňující ve výsledném skóre jiné recenze jiných autorů by nefungovaly, stačí to domyslet - nebudu dávat své hře hodnocení na základě jiného, s kterým třeba nesouhlasím. Osobně jsem recenzoval poslední CoD (80%) a Destiny (75%) a plus mínus souhlasím i s hodnocením Andreje, který dal BF 4 ve své době 82. Devadesátky a více jsou pro mě  Borderlands 1 i 2 nebo Bioshock, příp FC3 (nerecenzoval jsem). Nějakých 50-60 by měl MoH, Homefront, sedmdesátka třeba poslední Killzone.  Všechny osmdesátkové hry mě bavily, ale z jiných důvodů. CoD podle mě třeba neměl nikdy lépe vybalancovaný MP, ale kampaň je stále to samé. Plus má kooperaci. Destiny mi sice pije krev (např. endgame), ale ke hře se stále vracím, což o něčem svědčí. Na Hardline je mi sympatická hlavně snaha tvůrců přijít konečně s něčím novým než s milionkrát opakovaným příběhem o válce velmocí která skončila předtím než ještě začala nebo o zbraních hromadného ničení ve špatných rukou. A MP cílí na nové módy. V konečném výsledku jsem se prostě rozhodně nebavil o nic méně než v předchozích BF hrách. Nevolalo se v BF sérii po něčem novém?

0/0
24.3.2015 17:55

T65o68m58á88š 75V97e35s51e73l58ý

Děkuji. Ale přesto. "Vychvalování" SP části, která je tragická a hloupá, to je ale úlet. A volalo se o návratu hratelnosti a zničitelného modelu. Ne to, že se z toho udělá paskvil, který nedosahuje kvalit CoD v SP části ( a to je co říct) a v MP části je lepší sáhnout po BF3 Premium/BF4 Premium, kdy obě vyjdou do 700 stovek (BF3 jsem viděl dokonce za 300) a nabídnout toho mnohem více na zábavu než tady tahle sranda, kdy tvůrci viděli policejní akci asi jenom v seriálu Miami Vice a ve filmech Mizerové. Kdyby toto byl datadisk, nikdo nic nenamítne. Bylo by to příjemné. Ale za cenu na Originu 60 euro za přeskinovanou BF4, to je vážně na palici.

+2/0
24.3.2015 19:55

T34o81m31á56š 13J62a12r26e20š 4172554740

Taky mě zjímá co se vám nezdálo podle recenze bych si to šel pořídit až to vyjde na pc.... 4 pro mě propadák, 3 díky spoustě peněz za datadisky taky (singl v 3 byl moc pěkný jak film ale krátký) tudíž pro mě poslední dobrý BF byla 2. napište prosím proč si tuto kupovat nemám co je na ní špatné? Zajímá mě hl. singl. Multak hraju u jinych her. Sice chapu že ta hra má být hl. o multaku ale pochybuju že to bude pro esport neco jako cs:go nebo cod.....

0/0
24.3.2015 9:43

J67i58r53k77a 94S51t49r40e38b13e58l 8579983542

Zkuste si najít recenze na jiných herních webech a podle nich a po zvážení všech pro a proti pak popřemýšlejte, zda si hru koupit či ne. Pořízovat si hry za 1300,- na základě jedný přečtený recenze by vás mohlo později mrzet.

0/0
24.3.2015 11:45

T85o49m89á24š 12V56e72s25e82l14ý

Pořizovat si kvůli SP něco ze série BF to je také dost na pováženou. Poslední "SP" hra v BF sérii je Bad Company.

0/0
24.3.2015 11:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.