Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Battlefield: Hardline je jak hollywoodská jízda od Michaela Baye

Mnoho fanoušků dlouholeté série Battlefield se dívalo na Hardline s despektem. Mohl za to nový vývojářský tým, upuštění od vojenské tematiky, technické problémy spojené s vydáním minulého dílu i nulový pokrok ve vizuálním zpracování. Obavy dále posílil i několikaměsíční odklad data vydání. Je tedy Hardline jenom módem pro Battlefield 4? Naštěstí není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J96a93n 65H69o98l93o47v68s20k23ý 6577879971

K čemu je dobrá grafika, když se lidi prolínají s texturama prostředí nebo jinejma lidma? A když nejsou vidět zranění asi aby se děti u těch drog, zabíjení a vulgarismů nezkazily? Kampaň je skvělá i když je to samej bug, člověk si prakticky nezahraje když nepočítám neustálé nudné hledání jakýchsi důkazů, hlavní postava s neomezenou zásobou želízek zatýká i když je mimo zákon nebo čerstvě utíká z vězení či zatýká pistolkou čtyři týpky s automatama? I když většinou furt musím někoho ohleduplně zatýkat a pak mám vyvraždit zlé rasistické vidláky leteckým kanónem? I když parťáci prakticky nikdy nepomůžou a jsou předmětem hromady bugů protože nejdou někam odkud se spouští skript? I když je AI tak blbá že jeden týpek si nevšimne když tři další zatýkám v tý samý místnosti nebo když u střílení jen stojí a nekryjí se? Tahle hra je tak debilní a odfláknutá, že si nezaslouží víc než 30%. Ano, hodnocení je vždy subjektivní, ale co je moc, to je moc.

0/0
4.4.2015 0:53

M50i26l87a46n 32H86a37n69u85s26k15a 7329958512871

"Kampaň je skvělá, ačkoliv od hráče vyžaduje značnou míru tolerance voblastiherních mechanismů."

Takže je vlastně skvělá pro slabomyslný ;-D;-D

+1/−2
25.3.2015 12:59

J90i39ř55í 87Č89e63l31k54o 1953609224130

Ale on ještě není apríl. Tyhle fóry si mohl pan recenzent odpustit.A teď vážně špičková ai co střílí do nepřítel 50x a on stále žije při zatýkaní hraje ten samej zvuk pořád dokola a ke všemu ta nuda málo obsahu a mohl bych pokračovat ještě hodinu ale víte co koukněte na Angry joe review tam máte vše a sami si udělejte obrázek jak "dokonalá" ta hra je.

+5/−1
24.3.2015 18:36

O36n57d92ř93e29j 47K35o78p26e38c33k17ý 6230505127858

Uuuuuu Angry Joe to je ale husťák! Má cool hlášky a supér look!!!

Jeho recenze je stejná jako recenze kohokoliv jinýho. To znamená - subjektivní. Ta hra se mu nelíbila, chtěl ji shodit a našel si k tomu důvody.

Jsi jen dalším dokladem toho jak z převážné části vypadá česká herní komunita, plná uřvanejch dětí bez vlastního názoru. Z dementního let's playe si nikdo vlastní obrázek o hře neudělá.

Možnosti jsou dvě. Být chlap, srovnat si koule, vytáhnout 1300, vyzkoušet v té hře totálně všechno a udělat si vlastní názor. A nebo jít lovískovat Angry Army na fakebook.

+3/−3
25.3.2015 8:32

M80i17r80o10s53l30a80v 73K90r70a59h37u64l10í82k 6237354444

hej vy musite byt ukrutnej miliardar, kdyz proste kupujete naslepo :-D delate to tak i u jinych veci? :-D

Muj nazor na hardline je takovy, ze kdo nema BF a chce to zkusit tak do toho jit muze. Kdo ma BF tak by musel byt na palici, aby si tohle kupoval. Je to jen predrazeny DLC. Realna hodnota hry je imho tak 400.

Jinak angry joe je seriozni zdroj. Nemusi se vam to libit, ale je bran i mezi vyvojari viz reakce z EA/DICE primo na jeho BF4 "rant" :-)

Kdyz uz jim stoji za to tam reagovat, tak to asi neco znamena ne?

Ne, ze bych byl jeho fanda, ale par recenzi jsem videl a skutecne to hodnoti docela dobre.

0/0
25.3.2015 9:05

O49n77d56ř70e27j 42K42o29p42e94c78k42ý 6830625157388

Třináct stovek a miliardář?;-D To rozhodně ne, hry kupuji jako lístky do kina. Ani tam není jistota, že se film bude líbit. Recenze si přečtu a přečtu si jich hned několik, ale klást na ně nějaký větší význam nemá smysl.

Tohle není tak docela o Angry Joeovi. Navíc můj názor na něj je naprosto irelevantní. Tohle je o žvástech člověka, který shodí jednoho recenzenta, nahradí ho jiným recenzentem a pak mele cosi o objektivitě a utvoření si vlastního názoru? Jako co to má být?

Mimochodem, mám všechny BF a koupil jsem si i Hardline. Máte pocit, že jsem na palici?

+4/0
25.3.2015 9:57

T60o75m23á86š 34V20e28s69e86l16ý 0

Jo jsi. Stačí ti to takto?

+1/0
25.3.2015 14:25

T95o32m91á45š 30V51e16s69e30l31ý 0

1300 je předražené, ať se ti to líbí nebo ne.

0/0
25.3.2015 14:26

O22n88d46ř31e72j 87K29o97p60e64c35k20ý 6580185397648

To je směšný. Předražené v jakém smyslu?

0/0
25.3.2015 14:49

T80o91m24á16š 82V76e37s42e79l36ý 0

Jak v jakém? Je to obyčejné "DLC". Přeskinovaný BF4. Tohle dělá jenom EA, že prodává takové zmetky.

+1/0
25.3.2015 19:32

P90a80v28e65l 55D59i51n86k68o73v 5691265636416

,,Grafika se od dob Battlefield 4 prakticky nezměnila, je tedy stále na hodně vysoké úrovni - 900p na Playstation 4, 720p na Xbox One při 60 snímcích za sekundu." Při tomto rozlišení rozhodně nemůže jít o vysokou uroveň grafik... v době kdy 1080p je naprostý standard a přechazí se na 4K. Nehleďe na to že každá hra na PS 4/XOne je hodně graficky ponížena oproti PC.

+1/0
24.3.2015 16:09

J74a97k27u80b 45Ž75e11ž79u55l82e 1307422807101

Máte pravdu, je to ale myšleno v rámci konzolí, hra je recenzovaná na PS4. Tam je takováhle grafika při 60fps stále špičková. Bohužel.

0/0
24.3.2015 17:17

P33a61v34e20l 20D23i79n89k42o79v 5711215146756

Ano, bohužel a PCčkáři musí trpět s konzolisty... Bohužel...

0/0
24.3.2015 17:32

P40e11t32r 10S65l33o35v64á21k 9815825377499

pc cry baby.. tak hraj lol a netrp s konzolistami :)

0/−10
24.3.2015 18:07

T32o16m58á48š 90V27e76s87e50l92ý 0

To je argument jak od dvouletého dítěte....

+7/0
24.3.2015 19:51

O33n50d61ř61e28j 25S96u47k 9641756777286

Lol.... prej že se přechází na 4k.... to je ještě hudba hodně vzdálené budoucnosti :-)

0/0
25.3.2015 13:52

O31n71d19ř29e11j 19M89a80r61e98k 2162477482875

Takze je to DLC k bf4 a ne ze ne a chtit za to 13 stovek je prasarna. Bohuzel se najdou taci co to koupi a ostatnim budou nadavat do socek

+3/−1
24.3.2015 15:43

M19i78l16a86n 77H21a28n28u48s72k25a 7109288152721

A ještě jste zapomněl na Premium ;-D;-D Bez toho by to EA nevydali...

+1/0
25.3.2015 13:00

S90t65a59n61i80s23l34a97v 38N64o57v72a52k 7558689743833

Hral jsem Betu a nejak me to neoslovilo, nejsem zadnej recenzent a nebudu do toho ani fusovat. Mam vlastni nazor a nema smysl psat je to "HNUS" nebo je to "SUPER", kazdy ma svou hlavu a svuj nazor... Mozna si to koupim za rok ve vyprodeji na Originu, ta hra totiz nema takovou cenu co za to chteji... Nejlepsi BF byl podle me Battlefield: Bad Company 2 tomu se zatim nic nevyrovnalo... A jak tady uz nekdo napsal, poud chcete hru typu Policie vs. Kriminalnici dejte si CS:GO

+2/0
24.3.2015 12:10

M43a96r52c87e27l 62H65r86o46c68h 9719139812

Sympatizuji s recenzenty a jejich hodnocením, protože já bych dal zase 90% Ryse: Son of Rome ;-D

0/0
24.3.2015 11:39

A61n31t79o12n54í22n 37H36o30l69í70k 8157893854590

Tak ta hra neni dobra. Ale zase je draha. Tak aspon neco ..

+6/−2
24.3.2015 11:11

T15o55m37á82š 22V63e28s15e80l74ý 0

80%? To jako vážně? SP je naprosto tragické, nelogické, stupidní a stealth pasáže jsou jedny z nejhorších, co jsem kdy hrál. A filmy Michaela Baye za posledních 5 let jsou odpad, kdy točil vizuální porno bez porna, ale tak stupidní, že už se na to nedalo dívat. A MP? O nic lepší. Přeskinované BF4 a těch pár módů navíc se hraje strašně blbě. CS:GO či Payday 2 jsou jasným výběrem pro ty, co si chtějí hrát na zločince a policisty. BF Hadrline by se měl člověk vyhnou obloukem....

+5/−2
24.3.2015 10:33

O61n10d12ř88e38j 66K65o32p54e31c59k29ý 6640375167188

Hardline se mi nesmírně líbil už v betě. To hodnocení čtenářů nechápu. Každopádně super recenze.

+4/−4
24.3.2015 10:03

J96a38n 79R83o45z10k44o16š 3430238591741

Nechápu proč někoho ještě zajímá názor jednoho člověka. Když v recenzi sjedete dolů, máte tam vedle hodnocení redakce také hodnocení čtenářů. Z toho jde jasně poznat kvalita hry...

0/−2
24.3.2015 9:42
Foto

O55n41d60ř19e96j 63Z35a76c30h 3743410863912

Jenže to, že někdo hlasuje, ještě neznamená, že tu hru hrál :-). Na http://www.metacritic.com/game/playstation-4/battlefield-hardline se alespoň člověk může přiklonit k názoru, se kterým souhlasí a vesměs pozná, kdo tu hru hrál (mluvím o názorech čtenářů).

+1/0
24.3.2015 9:48

T36o66m54á34š 79V75e82s20e74l89ý 0

Proč sem dáváš příklad PS4 a ne třeba XOne nebo PC? To se nehodí? Takový KingG84, co tomu dal 10/10 je evidentně děcko. Následně při rozkliknutí profilu je to ještě zajímavější. Napsat, že je to kombinace GTA a Pay Day 2, to už jsem smíchy spadl ze židle. Dávat příklad Meta, to je vážně na pováženou viz Diablo III například.

+1/0
24.3.2015 13:23
Foto

O47n25d51ř17e77j 51Z68a73c39h 3593240563342

Dávám sem PS4, protože jsme recenzovali PS4 verzi. K jakému názoru se přikloníte, je čistě na vás.

0/0
24.3.2015 13:33

T31o49m79á90š 15V73e90s62e24l29ý 0

Jistě. Ale pokud vidím 60% Alien, 75% poslední Wolf a tomuto 80%, tak asi chápete, kam se přikloním i po odehraných cca 12 hodinách v této hře. A prosím, neargumentujte jako minule, že různí recenzenti=různé hodnocení atd. Celkově by mělo být hodnocení sladěné i když je od různých autorů;)

0/0
24.3.2015 13:42
Foto

O18n89d68ř82e95j 46Z58a34c97h 3343660293322

Nesmysl. Hodnocení nemohou být sladěná, pokud nehodnotí stejný člověk.

+1/0
24.3.2015 13:54

T14o37m67á32š 95V93e65s13e81l61ý 0

To nesmysl není. Buďto máte redakční systém hodnocení a člověk se podle toho může orientovat nebo to raději zrušte, když si to u Vás každý hodnotí, jak se mu zlíbí. Je zvláštní, že ostatní média to sjednocené mít mohou.

0/0
25.3.2015 19:33
Foto

H76o16n18z38a 68S14r67p 9164253182658

Jako že se v jiných médiích nenadává na hodnocení?

0/0
26.3.2015 7:40

A37l59e53x29a28n93d47r 53C49h65y71t17i29l 2704102465901

Kazdy ma pravo na nazor a recenze je vec subjektivni, nikoliv objektivni. Vy, co nesouhlasite, nemate patent na spravne hodnoceni, jelikoz to vase je taktez subjekvitni. Ackoliv si Hardlines asi nekoupim, Betu jsem si opravdu uzil vice jak BF4 a tech 80 bych tomu dal taky.

+7/−4
24.3.2015 8:56
Foto

K93a26t64k94a 20B65o11š62k73o41v31á 8669747373724

sto lidí, sto chutí. Mně se Hardline líbí :-) ano, pár věcí bych vytkla, ale když hru zhodnotím celkově, líbí se mi mnohem víc než předchozí BF3 a 4.

+3/−3
24.3.2015 8:52

D63a28n 32H74e90l25e86k64a95l 6976237552609

Myslím, že celkem přesně to ve svém videu "první dojmy" vysihl TotalBiscuit...

https://www.youtube.com/watch?v=WEaOBQkh7PI

+3/0
24.3.2015 8:50

M97i52c11h19a60l 47T86a31r70n21a87j 2925814221973

Wow... dát 80% tomuto "kousku" chce opravdu odvahu. 8-o

+3/−3
24.3.2015 8:14
Foto

L32u46b17o57m70í54r 52S34l59o44b44o37d30a 9835424373455

80% za tuto slataninu?!? V tom pripade ma Solitaire pro Windows nejmene 95%.

Zvazuji zda jste to psal sam, nebo Vam to nadiktovalo primo marketingovane oddeleni zdejsiho distributora ...

+17/−6
24.3.2015 6:04

P37e38t98r 54S19l55o75v59á50k 9175665297199

asi tak nejak, doporucujem recenziu od Angry Joea, ta vam o tomto super kusku povie viac:)

+2/−3
24.3.2015 8:50

M29a39r27c43e63l 86H46r74o67c38h 9369419232

;-DRv Boha jeho a Angry Joe je jako záruka kvalitního hodnocení?

+3/−1
24.3.2015 12:11

T25o78m35á87š 97V33e14s39e31l36ý 0

Rozhodně se jeho recenze dají brát mnohem lépe, protože se většinou trefí spolu s komunitou. Tady tato recenze je recenze synka, co asi nehrál nic ze série BF.

+1/−1
24.3.2015 12:59

P69e73t72r 12S71l30o50v70á19k 9955245167169

wait, angry joe vs idnes? hm... angry joe:)

+1/−1
24.3.2015 16:01
Foto

O37n75d73ř85e61j 84Z86a31c42h 3343100363452

Už zase ta ohraná písnička? Nesouhlasím, takže to určitě musí být zaplacené. Zkuste respektovat, že ne každý jiný názor je hned zaplacený. Mimochodem, jak dlouho jste Hardline hrál a co se vám na hře tak nelíbilo?

+9/0
24.3.2015 9:28

T41o16m52á78š 81V43e60s10e89l12ý 0

Pravda. Kdo by to tady taky platil. Ale mohl by sem někdy jít i někdo jiný kromě Vás. Neustálá obhajoba od Vás mi přijde, že ostatní redaktoři jsou nesvéprávní. Bohužel argumentujete pořád stejně. Stejně jako jste to dělal například u naprosto zprasené recenze na posledního Aliena:) Navíc tato recenze je plná nadšení. Fakt by mě zajímalo, kde ho autor vzal. A pokud SP v téhle debilitě považuje za kvalitní, tak se nedivte, že to někdo považuje za podmáznuté. SP v téhle hře je totiž ještě debilnější než byl BF4 a to už byla solidní sračka.

+1/−2
24.3.2015 13:19
Foto

O50n71d67ř48e79j 39Z13a36c82h 3923520643242

Proč bych na stejná obvinění měl argumentovat jinak, to nedává smysl :). Dál už mě jen přesvědčujete o své pravdě. Co se týče diskuzí, zapojuji se s kolegou Andrejem asi nejčastěji, snažím se přibližovat, jak k některým věcem či tématům přistupujeme. Netvrdím, že máme vždycky pravdu. Ještě poslední poznámka k recenzím: nesnažíme se trefovat do vkusu většiny, apeluji na autory, aby psali, jak je hra baví. Nejvíc mě štvou takové ty nijaké beznázorové recenze typu "není to pro každého, ale někdo v tom třeba možná najde zalíbení".

+1/0
24.3.2015 13:52
Foto

T35o31m41á19š 80G64r60e76š58š94o 8653910

Tvrzení "...není to pro každého, ale fanoušky série (či jiného zmíněného titulu) hra potěší" snad není úplně "beznázorové". :D

0/0
24.3.2015 19:07
Foto

H74o95n32z43a 38S29r83p 9944503732598

Vždy mě pobaví člověk, který hru spláchne slovy "Debilnější než sračka" ale v recenzi s 10 000+ znaky postrádá argumenty ;-)

+4/−1
24.3.2015 14:29

J26a53k79u78b 62Ž52e65ž74u44l51e 1147112177241

Internetových diskuzí se neúčastním, pod svými články reaguji maximálně na věcné dotazy a poznámky. Připadá mi zbytečné pod recenzí čímkoliv argumentovat, napsal jsem toho o hře v textu dost. Ale abych v tom kolegy nenechal samotné tak alespoň pro tentokrát: Z "velkých" BF her jsem nehrál pouze díl 2142. Z článku je celkem patrné, že jsem předchozí díly hrál (odkazů na Bad Company 2 není v textu málo) a přirovnání k ostatním hrám používám obecně dost často. Recenze zohledňující ve výsledném skóre jiné recenze jiných autorů by nefungovaly, stačí to domyslet - nebudu dávat své hře hodnocení na základě jiného, s kterým třeba nesouhlasím. Osobně jsem recenzoval poslední CoD (80%) a Destiny (75%) a plus mínus souhlasím i s hodnocením Andreje, který dal BF 4 ve své době 82. Devadesátky a více jsou pro mě  Borderlands 1 i 2 nebo Bioshock, příp FC3 (nerecenzoval jsem). Nějakých 50-60 by měl MoH, Homefront, sedmdesátka třeba poslední Killzone.  Všechny osmdesátkové hry mě bavily, ale z jiných důvodů. CoD podle mě třeba neměl nikdy lépe vybalancovaný MP, ale kampaň je stále to samé. Plus má kooperaci. Destiny mi sice pije krev (např. endgame), ale ke hře se stále vracím, což o něčem svědčí. Na Hardline je mi sympatická hlavně snaha tvůrců přijít konečně s něčím novým než s milionkrát opakovaným příběhem o válce velmocí která skončila předtím než ještě začala nebo o zbraních hromadného ničení ve špatných rukou. A MP cílí na nové módy. V konečném výsledku jsem se prostě rozhodně nebavil o nic méně než v předchozích BF hrách. Nevolalo se v BF sérii po něčem novém?

0/0
24.3.2015 17:55

T94o80m70á86š 74V66e77s24e83l65ý 0

Děkuji. Ale přesto. "Vychvalování" SP části, která je tragická a hloupá, to je ale úlet. A volalo se o návratu hratelnosti a zničitelného modelu. Ne to, že se z toho udělá paskvil, který nedosahuje kvalit CoD v SP části ( a to je co říct) a v MP části je lepší sáhnout po BF3 Premium/BF4 Premium, kdy obě vyjdou do 700 stovek (BF3 jsem viděl dokonce za 300) a nabídnout toho mnohem více na zábavu než tady tahle sranda, kdy tvůrci viděli policejní akci asi jenom v seriálu Miami Vice a ve filmech Mizerové. Kdyby toto byl datadisk, nikdo nic nenamítne. Bylo by to příjemné. Ale za cenu na Originu 60 euro za přeskinovanou BF4, to je vážně na palici.

+2/0
24.3.2015 19:55

T14o80m94á73š 22J87a14r46e76š 4362754260

Taky mě zjímá co se vám nezdálo podle recenze bych si to šel pořídit až to vyjde na pc.... 4 pro mě propadák, 3 díky spoustě peněz za datadisky taky (singl v 3 byl moc pěkný jak film ale krátký) tudíž pro mě poslední dobrý BF byla 2. napište prosím proč si tuto kupovat nemám co je na ní špatné? Zajímá mě hl. singl. Multak hraju u jinych her. Sice chapu že ta hra má být hl. o multaku ale pochybuju že to bude pro esport neco jako cs:go nebo cod.....

0/0
24.3.2015 9:43

J16i68r37k42a 29S75t80r95e34b31e72l 8279843482

Zkuste si najít recenze na jiných herních webech a podle nich a po zvážení všech pro a proti pak popřemýšlejte, zda si hru koupit či ne. Pořízovat si hry za 1300,- na základě jedný přečtený recenze by vás mohlo později mrzet.

0/0
24.3.2015 11:45

T97o18m83á81š 11V75e76s55e37l70ý 0

Pořizovat si kvůli SP něco ze série BF to je také dost na pováženou. Poslední "SP" hra v BF sérii je Bad Company.

0/0
24.3.2015 11:56







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.