Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Čekání na PC GTA 5 se vyplatilo, ale on-line potřebuje vyladit

Skoro dva roky se majitelé konzolí posmívali PCčkářům a chvástali se, že oni už mají páté Grand Theft Auto (GTA) dávno dohrané, zatímco majitelé osobních počítačů si musí vystačit s videi z YouTube a vyprávěním konzolově pozitivních známých. Teď čekání skončilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J16i72ř77í 18Z10á30h29o79r36a 5643855632899

Tak jako kazdy dil, gta5 je nej hra na pc, co lze poridit. konecne muzu prestat hrat ctyrku a zacit novej dil.

0/0
1.5.2015 1:37

J60o30s75e66f 37J11u52h90á10s71z 1739252988

U GTA 5 mám odehráno už několik desítek hodin, přesto jsem se zatím příliš daleko v příběhu nedostal (jsem u solo Trevora). Narozdíl od recenzenta BW mě osobně Trevor nebaví, připadá mi už moc přehnaný (ačkoliv chápu, že u dětí se násilný psychopat pokořující dosavadní hranice shledává s úspěchem), ale Franklin a wiseguy Michael mě baví oba dva. Když už do hry přidali k misím volitelný cíle pro 100% synchronizaci (ala AC), tak je to snadno opakovatelný a loadingy téměř nejsou. Vrátily se nemovitosti a mise pro jejich zlepšování, i když někdy to je teda HC (prodat 10x "cukrovou vatu" bylo mnohem snažší než odtáhnout 500!! aut), dál mě samozřejmě baví vedlejší aktivity (nejvíc mě zatím bavilo lovení zvěře s Trevorem a tenis proti manželce) a již tradičně velmi bohatý internet na obsah (LifeInvader, Bleeter, hentai Robot Princess Bubblegum, talentmánie Fame or Shame nebo puritánští Strážci vesmíru :)). Taky jsou velmi povedený filmy v kinech, hlavně ten francouzsko španělský artový film, to je vážně shit (ostatně jako každý art film). Naopak stejně jako recenzenta mě sere GTA Online; dropy, disconnecty, lagy a především nekonečně dlouhé loadingy mi zatím MP velmi znechucují.

PS: letadla se ovládají skvěle, vrtulníky trochu hůře - zde ale platí stejné ovládání jako bylo v GTA 4).

0/0
27.4.2015 18:55

S21t58a49n94i14s79l71a10v 95N39o91v86a50k 7328509473953

Hru jsem si koupil jen kvuli tomu abych videl tu grafiku... mno musim rict ze se jim to povedlo narval jsem to vsechno na maximum a vypada to fakt dobre. Zahral jsem si 10min a vypl jsem to, odinstaloval a hraju dal neco jineho. Na online mam lepsi hry nez GTA5 ale grafika se mi fakt libila. R^

0/0
27.4.2015 8:46

L51u24b98o80m35í65r 95V90r92t15a64l 6570167111141

Co mi nejvíc vadí na verzi online, jsou kidy spoluhráčů (někdo si tam začne něco mektat nebo zpívat) a nepřišel jsem na to jak tohle vypnout. Je fakt, že můj Phenom X6 si u hry pořádně "foukne". Ale vše běží perfektně, po prvních offline misích jsem se vydal směrem k lanovce - dostalo mně, když mě sežrala puma. ;-D Zlá kočička, příště už nafasovala olůvko.

0/0
26.4.2015 14:05

J92o10s18e70f 40J40u59h16á91s88z 1649892838

interface menu (klávesa M) --> zde lze nastavit audio pro crew, friends, ticho nebo všechny (default)

0/0
27.4.2015 18:42

D78a86n77i12e52l 14S29k59a25l27a 9858911524130

Dobrá výplň času při čekání na Witcher III.

0/0
26.4.2015 6:35

M21i74c16h51a89l 38Ž87á93k 8499240799162

Hraje skvela. Ma ale nejaky mouchy. Ovladani vrtulniku a letadel je katastrofa, vecny loadin na online je des. Chce to se rozkoukat, ale pro novacka, ktery ma prijit na to jak zakladat mise, kdy a jak muze hostit heisty apod to vsechno je katastrofa. Spoustu casu stravite mackanim alt+tab, abyste hledali na netu. Tam vse zjistite a kdyz behem procitani vidite ty masy stejne tapajicich lidi, tak vas to utvrdi v tom ze njste jedni, ze tohle rockstar nezmakl.

+4/−2
25.4.2015 14:32

A64d91a18m 17Š91p70i74l22l21a16r 8369627142116

Velice mile mi překvapila optimalizace. Sice všecko normal popř off, populace + auta + dohled 3/4 baru. Stejně to ale vypadá dost k světu na rozlišení 1920*1080. A jedu mezi 35-60 fps na sestavě 4gb ram, ati radeon hd 7700 a intel core 2 quad q9400 :-)

+9/0
25.4.2015 10:20

J80a53n 76P81e31k77a 5863373483

To jste mě potěšil, grafiku mám stejnou jinak 8 ramek a i5 :) Tak se těším

+1/0
25.4.2015 22:51

M41i84l46a74n 61P95a84s46t62o31r46e48k 8370506181353

Je to dobra hra ale je extremne prechvalena... Rockstar ji vyzvedl do nebe a delal z ni boha ale tedka pada a pada. V nekterych vecech udelali peknej pokrok ale dalsi zase uplne zabili.

+3/−5
25.4.2015 2:12

M25a26r40t90i14n 47J52a47r87o57š 8432265668926

San Andreas a ovladani letadel...Policejni mise s vrtulnikem byly paradni.SA je u me porad nej...

+7/−2
25.4.2015 4:59

P11e28t37r 52K76ř31í54ž 2953234251361

SA je predpokladam taky prvni co jsi hral protoze vsichni vi ze nejlepsi je Vice City ;-)

+1/−1
26.4.2015 12:42

J69a72k40u67b 62P52e13e68t 7563168612551

Hral jsem všechny dily,krom ted ty petky a podle me je zatim porad nejlepší SA...;-D

+2/0
26.4.2015 16:33

J45a44n 92D41l98o85u13h61ý 7684789690309

Online stoji za prd v ve verzi pro PS3. Proste to trva milion let, nez clovek vubec zacne hrat a nehorsi na cekani jsou Heist!!Rv

+2/−1
25.4.2015 0:13

V27l20a84d73i85m80í29r 12T24e64n44k73r21á78t 6348143405565

o to větší bomba je to pařit s partou kamarádů přes Teamspeak ;-)...socialize nigga! ;-D

+3/0
25.4.2015 10:47

J20a86n 48D72l91o18u82h88ý 7544199190639

Tak az zacnes vydelavat love, zjistis ze nemas cas az ty tvoje niggaz maj cas a hodej se online...

0/0
26.4.2015 21:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.