Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE: Čekání na PC GTA 5 se vyplatilo, ale on-line potřebuje vyladit

Skoro dva roky se majitelé konzolí posmívali PCčkářům a chvástali se, že oni už mají páté Grand Theft Auto (GTA) dávno dohrané, zatímco majitelé osobních počítačů si musí vystačit s videi z YouTube a vyprávěním konzolově pozitivních známých. Teď čekání skončilo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J54i35ř61í 13Z76á70h10o39r95a 5653905872179

Tak jako kazdy dil, gta5 je nej hra na pc, co lze poridit. konecne muzu prestat hrat ctyrku a zacit novej dil.

0/0
1.5.2015 1:37

J41o21s54e85f 42J90u27h14á13s46z 1579882478

U GTA 5 mám odehráno už několik desítek hodin, přesto jsem se zatím příliš daleko v příběhu nedostal (jsem u solo Trevora). Narozdíl od recenzenta BW mě osobně Trevor nebaví, připadá mi už moc přehnaný (ačkoliv chápu, že u dětí se násilný psychopat pokořující dosavadní hranice shledává s úspěchem), ale Franklin a wiseguy Michael mě baví oba dva. Když už do hry přidali k misím volitelný cíle pro 100% synchronizaci (ala AC), tak je to snadno opakovatelný a loadingy téměř nejsou. Vrátily se nemovitosti a mise pro jejich zlepšování, i když někdy to je teda HC (prodat 10x "cukrovou vatu" bylo mnohem snažší než odtáhnout 500!! aut), dál mě samozřejmě baví vedlejší aktivity (nejvíc mě zatím bavilo lovení zvěře s Trevorem a tenis proti manželce) a již tradičně velmi bohatý internet na obsah (LifeInvader, Bleeter, hentai Robot Princess Bubblegum, talentmánie Fame or Shame nebo puritánští Strážci vesmíru :)). Taky jsou velmi povedený filmy v kinech, hlavně ten francouzsko španělský artový film, to je vážně shit (ostatně jako každý art film). Naopak stejně jako recenzenta mě sere GTA Online; dropy, disconnecty, lagy a především nekonečně dlouhé loadingy mi zatím MP velmi znechucují.

PS: letadla se ovládají skvěle, vrtulníky trochu hůře - zde ale platí stejné ovládání jako bylo v GTA 4).

0/0
27.4.2015 18:55

S56t50a77n86i32s33l35a79v 49N17o75v52a18k 7388249903403

Hru jsem si koupil jen kvuli tomu abych videl tu grafiku... mno musim rict ze se jim to povedlo narval jsem to vsechno na maximum a vypada to fakt dobre. Zahral jsem si 10min a vypl jsem to, odinstaloval a hraju dal neco jineho. Na online mam lepsi hry nez GTA5 ale grafika se mi fakt libila. R^

0/0
27.4.2015 8:46

L57u85b18o75m64í62r 84V52r73t49a81l 6630517871131

Co mi nejvíc vadí na verzi online, jsou kidy spoluhráčů (někdo si tam začne něco mektat nebo zpívat) a nepřišel jsem na to jak tohle vypnout. Je fakt, že můj Phenom X6 si u hry pořádně "foukne". Ale vše běží perfektně, po prvních offline misích jsem se vydal směrem k lanovce - dostalo mně, když mě sežrala puma. ;-D Zlá kočička, příště už nafasovala olůvko.

0/0
26.4.2015 14:05

J24o38s24e59f 60J19u43h67á61s37z 1909132778

interface menu (klávesa M) --> zde lze nastavit audio pro crew, friends, ticho nebo všechny (default)

0/0
27.4.2015 18:42

D42a34n61i13e22l 71S88k71a79l70a 9918861914430

Dobrá výplň času při čekání na Witcher III.

0/0
26.4.2015 6:35

M57i82c53h25a97l 29Ž72á38k 8799240649392

Hraje skvela. Ma ale nejaky mouchy. Ovladani vrtulniku a letadel je katastrofa, vecny loadin na online je des. Chce to se rozkoukat, ale pro novacka, ktery ma prijit na to jak zakladat mise, kdy a jak muze hostit heisty apod to vsechno je katastrofa. Spoustu casu stravite mackanim alt+tab, abyste hledali na netu. Tam vse zjistite a kdyz behem procitani vidite ty masy stejne tapajicich lidi, tak vas to utvrdi v tom ze njste jedni, ze tohle rockstar nezmakl.

+4/−2
25.4.2015 14:32

A31d24a28m 56Š47p72i58l16l19a49r 8869787512786

Velice mile mi překvapila optimalizace. Sice všecko normal popř off, populace + auta + dohled 3/4 baru. Stejně to ale vypadá dost k světu na rozlišení 1920*1080. A jedu mezi 35-60 fps na sestavě 4gb ram, ati radeon hd 7700 a intel core 2 quad q9400 :-)

+9/0
25.4.2015 10:20

J98a40n 44P66e32k71a 5683743853

To jste mě potěšil, grafiku mám stejnou jinak 8 ramek a i5 :) Tak se těším

+1/0
25.4.2015 22:51

M83i18l22a92n 83P15a14s54t47o47r82e49k 8730536331323

Je to dobra hra ale je extremne prechvalena... Rockstar ji vyzvedl do nebe a delal z ni boha ale tedka pada a pada. V nekterych vecech udelali peknej pokrok ale dalsi zase uplne zabili.

+3/−5
25.4.2015 2:12

M28a37r85t34i17n 94J73a73r28o29š 8422925228906

San Andreas a ovladani letadel...Policejni mise s vrtulnikem byly paradni.SA je u me porad nej...

+7/−2
25.4.2015 4:59

P91e70t56r 38K43ř47í35ž 2783744111141

SA je predpokladam taky prvni co jsi hral protoze vsichni vi ze nejlepsi je Vice City ;-)

+1/−1
26.4.2015 12:42

J94a49k40u67b 38P35e86e21t 7443138442811

Hral jsem všechny dily,krom ted ty petky a podle me je zatim porad nejlepší SA...;-D

+2/0
26.4.2015 16:33

J50a77n 87D43l47o73u63h72ý 7214419550559

Online stoji za prd v ve verzi pro PS3. Proste to trva milion let, nez clovek vubec zacne hrat a nehorsi na cekani jsou Heist!!Rv

+2/−1
25.4.2015 0:13

V21l92a44d20i84m95í48r 61T83e29n21k55r43á15t 6888933555815

o to větší bomba je to pařit s partou kamarádů přes Teamspeak ;-)...socialize nigga! ;-D

+3/0
25.4.2015 10:47

J77a87n 56D87l16o60u54h13ý 7874159200389

Tak az zacnes vydelavat love, zjistis ze nemas cas az ty tvoje niggaz maj cas a hodej se online...

0/0
26.4.2015 21:40







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.