Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Carmageddonu: Návrat klasiky, který se nepovedl

Jsou dobré návraty a špatné návraty. Carmageddon: Reincarnation však nepatří ani do jedné ze skupin. Je to návrat průměrný, který ničím neurazí. Zároveň však s největší pravděpodobností nebudete mít potřebu ho pár dnů po instalaci znovu spustit. A chyba vývojářů to svým způsobem není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J65a67n 50P46r45o87k81o95p 2253666455656

Nechci samozrejme hanit recenci, ale prijde mi vudci hre i autorum vcelku nefer. Za prve autori uz od zacatku avizovali ze se nejedna o novou hru, ale o remake stare hry. Pak nechapu postoj ve kterem je vytykano ze se jedna o kopii puvodni hry a k tomu se samozrejme vaze i hratelnost. Hru jsem hral a rozdil v hratelnosti stareho Carmageddonu a noveho neni tak moc daleko od sebe, ba naopak jsem rad ze ma lepsi grafiku :) add 2 grafiku jsem takovou cekal jelikoz v prubehu vyvoje se toho na screeenech ze hry nezmenilo a cekat kdyz vidite na jednom screeenu (pro nektere ne pro me) osklivou grafiku cekat ze bude za mesic jina je dle meho blahovost. Ke hre rozdali autori i prvni a druhy dil za coz jim dekuji a na tom muzete porovnavat jestli je original lepsi nez remake. Navic mi prijde i ferova cena, kdyz vezmu v potaz nekolik novych remake jako je Age of Mythology, Age of Empires II a Heroes of might and magic tak Carmageddon dopadl na muj vkus vyborne a dle ocekavani :) jako remake ode me ma 80%. To ze to nekoho uz nemusi bavit je jen otazkou doby kdy si lze vybirat mezi mnoha dalsimi hrami. Priznam se ze zatim hraju jen singl a ne online ale uz ted si hru dost vychutnavam. Autorum dekuji a recenzentovi se omlouvam a nechci hanit jeho recenzi jen to brat jako druhou stranu mince. Myslim si ze sve fanousky uz si hra sama nasla.

+2/0
22.5.2015 6:52

M32i86c65h42a51l 77B98e71d52n58á24ř 6575701548164

než poslat k recenzi takový video a vytípat takový screeny, to už radši žádný video a obrázky si namalovat sám... jinak v základní hře opravdu chybějí ty exotický stroje jako kombajn, tahač, tank, případně kolo. Snad autoři brzo aktivují v menu položku Carmodgeddon, modří už vědí?

0/0
21.5.2015 20:58

J21a23n 32H28e52l54l19e47r 9778305116

mno, zas tak jednoduchá hříčka starej carmageddon nebyl ...

0/0
21.5.2015 18:56

J14a50k70u30b 88M90i33c10h26á25l25e66k 3917363177753

Musím souhlasit s tím, že tahle hra má příšernou optimalizaci a i když má pár rozdílných módů, stejně je nejzábavnější ten klasický (tedy jen na chvíli). Ovšem ty screeny jsou poněkud zavádějící, protože ta hra dokáže vypadat celkem dobře. Skoro bych přísahal, že jste to museli hrát na osekané low ;)

Podle grafiky neodsuzovat, když si s tím člověk trochu vyhraje (a párkrát se pomodlí), tak to vypadá jako normální moderní hra. Ale to je tak všechno, co bych mohl hájit. Že jsem měl větší radost z darovaného Carma2 mluví za vše...

0/0
21.5.2015 16:20

M35i16c53h91a74l 90F81r70e82i91s 3473924211229

autor videa byl při hraní ožralej, nebo je to prostě jenom noob? trefit každý roh (nebo celou zeď) na který narazím, taky by mě to nebavilo

+1/0
21.5.2015 15:17
Foto

R48o86m22a49n 73H58o10r31n69í33k 2345702374891

Takto "detailní" textury by byly k něčemu leda tak před 15 lety.

+2/−1
21.5.2015 13:37

P95e56t40r 91P44r77u83s 7407345379352

Che...nikdy nezapomenu na misi, kde se musel zabit chlapek na vrsku ridici veze na letisti. :-)

+3/0
21.5.2015 10:02

M22i67c10h47a96l 53F39r88e13i75s 3373534511619

joooo, u tý jsem skončil, prostě jsem ji nedal ani na bambiliontý pokus;-D

+1/0
21.5.2015 15:14

A57l74e14š 46J30a67n13á63č90e74k 3363604556583

Na tom videu mi chybí zpětné zrcátko. Mapy vypadají jako ve starém carmagedonu, a grafika vypadá skoro jako původní, docela hnus :-( Škoda peněz.

+1/−1
21.5.2015 8:27

T62o83m24a61s 89T10r83n71k78a 5934818343239

rekl bych fakt puvodni grafika, mohli ukazat aspon lepsi model poskozeni nebo nejake zajimave auta jako jak byly kombajny nebo nejake extravagance

+1/0
21.5.2015 10:57

M67i12c88h39a85l 12V79o93r13e68l 5319584767352

Grafika špatná, ale viděl někdo tu původní? Tak napřed nainstalovat a pak kecat blbosti. Jinak hra není jen o grafice, v podstatě by mohla být na posledním místě. Hry staré 20 let zatím nemají mnoho konkurence, leda tak po grafické stránce a "uživatelském ovládání" ale to většinou taky hodně vázne díky konzolím. Ale také jsem čekal od projektu o něco víc!

0/0
26.5.2015 13:43





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.