Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Carmageddonu: Návrat klasiky, který se nepovedl

Jsou dobré návraty a špatné návraty. Carmageddon: Reincarnation však nepatří ani do jedné ze skupin. Je to návrat průměrný, který ničím neurazí. Zároveň však s největší pravděpodobností nebudete mít potřebu ho pár dnů po instalaci znovu spustit. A chyba vývojářů to svým způsobem není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J41a50n 81P22r41o16k52o38p 2653976755626

Nechci samozrejme hanit recenci, ale prijde mi vudci hre i autorum vcelku nefer. Za prve autori uz od zacatku avizovali ze se nejedna o novou hru, ale o remake stare hry. Pak nechapu postoj ve kterem je vytykano ze se jedna o kopii puvodni hry a k tomu se samozrejme vaze i hratelnost. Hru jsem hral a rozdil v hratelnosti stareho Carmageddonu a noveho neni tak moc daleko od sebe, ba naopak jsem rad ze ma lepsi grafiku :) add 2 grafiku jsem takovou cekal jelikoz v prubehu vyvoje se toho na screeenech ze hry nezmenilo a cekat kdyz vidite na jednom screeenu (pro nektere ne pro me) osklivou grafiku cekat ze bude za mesic jina je dle meho blahovost. Ke hre rozdali autori i prvni a druhy dil za coz jim dekuji a na tom muzete porovnavat jestli je original lepsi nez remake. Navic mi prijde i ferova cena, kdyz vezmu v potaz nekolik novych remake jako je Age of Mythology, Age of Empires II a Heroes of might and magic tak Carmageddon dopadl na muj vkus vyborne a dle ocekavani :) jako remake ode me ma 80%. To ze to nekoho uz nemusi bavit je jen otazkou doby kdy si lze vybirat mezi mnoha dalsimi hrami. Priznam se ze zatim hraju jen singl a ne online ale uz ted si hru dost vychutnavam. Autorum dekuji a recenzentovi se omlouvam a nechci hanit jeho recenzi jen to brat jako druhou stranu mince. Myslim si ze sve fanousky uz si hra sama nasla.

+2/0
22.5.2015 6:52

M64i73c63h50a49l 47B89e64d52n29á87ř 6215811818224

než poslat k recenzi takový video a vytípat takový screeny, to už radši žádný video a obrázky si namalovat sám... jinak v základní hře opravdu chybějí ty exotický stroje jako kombajn, tahač, tank, případně kolo. Snad autoři brzo aktivují v menu položku Carmodgeddon, modří už vědí?

0/0
21.5.2015 20:58

J21a64n 97H85e23l67l51e30r 9378345606

mno, zas tak jednoduchá hříčka starej carmageddon nebyl ...

0/0
21.5.2015 18:56

J12a96k31u85b 13M10i52c14h42á60l84e90k 3557813807443

Musím souhlasit s tím, že tahle hra má příšernou optimalizaci a i když má pár rozdílných módů, stejně je nejzábavnější ten klasický (tedy jen na chvíli). Ovšem ty screeny jsou poněkud zavádějící, protože ta hra dokáže vypadat celkem dobře. Skoro bych přísahal, že jste to museli hrát na osekané low ;)

Podle grafiky neodsuzovat, když si s tím člověk trochu vyhraje (a párkrát se pomodlí), tak to vypadá jako normální moderní hra. Ale to je tak všechno, co bych mohl hájit. Že jsem měl větší radost z darovaného Carma2 mluví za vše...

0/0
21.5.2015 16:20

M73i76c75h27a70l 90F68r62e72i22s 3783864511819

autor videa byl při hraní ožralej, nebo je to prostě jenom noob? trefit každý roh (nebo celou zeď) na který narazím, taky by mě to nebavilo

+1/0
21.5.2015 15:17
Foto

R90o51m39a84n 49H13o51r84n76í66k 2825572314201

Takto "detailní" textury by byly k něčemu leda tak před 15 lety.

+2/−1
21.5.2015 13:37

P23e42t21r 82P22r25u46s 7877765499692

Che...nikdy nezapomenu na misi, kde se musel zabit chlapek na vrsku ridici veze na letisti. :-)

+3/0
21.5.2015 10:02

M56i24c50h50a38l 33F75r86e70i68s 3253374811699

joooo, u tý jsem skončil, prostě jsem ji nedal ani na bambiliontý pokus;-D

+1/0
21.5.2015 15:14

A12l56e32š 94J84a75n41á16č28e59k 3313374116303

Na tom videu mi chybí zpětné zrcátko. Mapy vypadají jako ve starém carmagedonu, a grafika vypadá skoro jako původní, docela hnus :-( Škoda peněz.

+1/−1
21.5.2015 8:27

T67o33m69a40s 25T51r37n30k38a 5684398783159

rekl bych fakt puvodni grafika, mohli ukazat aspon lepsi model poskozeni nebo nejake zajimave auta jako jak byly kombajny nebo nejake extravagance

+1/0
21.5.2015 10:57

M18i61c62h97a91l 70V53o88r48e59l 5269184337412

Grafika špatná, ale viděl někdo tu původní? Tak napřed nainstalovat a pak kecat blbosti. Jinak hra není jen o grafice, v podstatě by mohla být na posledním místě. Hry staré 20 let zatím nemají mnoho konkurence, leda tak po grafické stránce a "uživatelském ovládání" ale to většinou taky hodně vázne díky konzolím. Ale také jsem čekal od projektu o něco víc!

0/0
26.5.2015 13:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.