Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Carmageddonu: Návrat klasiky, který se nepovedl

Jsou dobré návraty a špatné návraty. Carmageddon: Reincarnation však nepatří ani do jedné ze skupin. Je to návrat průměrný, který ničím neurazí. Zároveň však s největší pravděpodobností nebudete mít potřebu ho pár dnů po instalaci znovu spustit. A chyba vývojářů to svým způsobem není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J62a33n 17P81r35o58k73o73p 2153706495306

Nechci samozrejme hanit recenci, ale prijde mi vudci hre i autorum vcelku nefer. Za prve autori uz od zacatku avizovali ze se nejedna o novou hru, ale o remake stare hry. Pak nechapu postoj ve kterem je vytykano ze se jedna o kopii puvodni hry a k tomu se samozrejme vaze i hratelnost. Hru jsem hral a rozdil v hratelnosti stareho Carmageddonu a noveho neni tak moc daleko od sebe, ba naopak jsem rad ze ma lepsi grafiku :) add 2 grafiku jsem takovou cekal jelikoz v prubehu vyvoje se toho na screeenech ze hry nezmenilo a cekat kdyz vidite na jednom screeenu (pro nektere ne pro me) osklivou grafiku cekat ze bude za mesic jina je dle meho blahovost. Ke hre rozdali autori i prvni a druhy dil za coz jim dekuji a na tom muzete porovnavat jestli je original lepsi nez remake. Navic mi prijde i ferova cena, kdyz vezmu v potaz nekolik novych remake jako je Age of Mythology, Age of Empires II a Heroes of might and magic tak Carmageddon dopadl na muj vkus vyborne a dle ocekavani :) jako remake ode me ma 80%. To ze to nekoho uz nemusi bavit je jen otazkou doby kdy si lze vybirat mezi mnoha dalsimi hrami. Priznam se ze zatim hraju jen singl a ne online ale uz ted si hru dost vychutnavam. Autorum dekuji a recenzentovi se omlouvam a nechci hanit jeho recenzi jen to brat jako druhou stranu mince. Myslim si ze sve fanousky uz si hra sama nasla.

+2/0
22.5.2015 6:52

M36i86c92h83a30l 31B17e82d57n53á49ř 6145751238274

než poslat k recenzi takový video a vytípat takový screeny, to už radši žádný video a obrázky si namalovat sám... jinak v základní hře opravdu chybějí ty exotický stroje jako kombajn, tahač, tank, případně kolo. Snad autoři brzo aktivují v menu položku Carmodgeddon, modří už vědí?

0/0
21.5.2015 20:58

J61a39n 17H36e14l20l61e48r 9618335236

mno, zas tak jednoduchá hříčka starej carmageddon nebyl ...

0/0
21.5.2015 18:56

J74a15k77u36b 22M21i98c98h76á13l35e22k 3357873797903

Musím souhlasit s tím, že tahle hra má příšernou optimalizaci a i když má pár rozdílných módů, stejně je nejzábavnější ten klasický (tedy jen na chvíli). Ovšem ty screeny jsou poněkud zavádějící, protože ta hra dokáže vypadat celkem dobře. Skoro bych přísahal, že jste to museli hrát na osekané low ;)

Podle grafiky neodsuzovat, když si s tím člověk trochu vyhraje (a párkrát se pomodlí), tak to vypadá jako normální moderní hra. Ale to je tak všechno, co bych mohl hájit. Že jsem měl větší radost z darovaného Carma2 mluví za vše...

0/0
21.5.2015 16:20

M18i15c79h66a76l 58F44r55e22i75s 3633224251269

autor videa byl při hraní ožralej, nebo je to prostě jenom noob? trefit každý roh (nebo celou zeď) na který narazím, taky by mě to nebavilo

+1/0
21.5.2015 15:17

R34o53m32a95n 18H41o77r78n27í36k 2925762244501

Takto "detailní" textury by byly k něčemu leda tak před 15 lety.

+2/−1
21.5.2015 13:37

P57e13t93r 10P26r39u69s 7397555539552

Che...nikdy nezapomenu na misi, kde se musel zabit chlapek na vrsku ridici veze na letisti. :-)

+3/0
21.5.2015 10:02

M97i55c43h79a10l 45F44r85e60i85s 3113674131909

joooo, u tý jsem skončil, prostě jsem ji nedal ani na bambiliontý pokus;-D

+1/0
21.5.2015 15:14

A71l59e40š 35J61a40n83á80č30e15k 3633714686223

Na tom videu mi chybí zpětné zrcátko. Mapy vypadají jako ve starém carmagedonu, a grafika vypadá skoro jako původní, docela hnus :-( Škoda peněz.

+1/−1
21.5.2015 8:27

T98o85m63a23s 75T52r61n43k31a 5454468353569

rekl bych fakt puvodni grafika, mohli ukazat aspon lepsi model poskozeni nebo nejake zajimave auta jako jak byly kombajny nebo nejake extravagance

+1/0
21.5.2015 10:57

M41i37c88h71a12l 36V96o35r67e20l 5989294907252

Grafika špatná, ale viděl někdo tu původní? Tak napřed nainstalovat a pak kecat blbosti. Jinak hra není jen o grafice, v podstatě by mohla být na posledním místě. Hry staré 20 let zatím nemají mnoho konkurence, leda tak po grafické stránce a "uživatelském ovládání" ale to většinou taky hodně vázne díky konzolím. Ale také jsem čekal od projektu o něco víc!

0/0
26.5.2015 13:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.