Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

RECENZE Carmageddonu: Návrat klasiky, který se nepovedl

Jsou dobré návraty a špatné návraty. Carmageddon: Reincarnation však nepatří ani do jedné ze skupin. Je to návrat průměrný, který ničím neurazí. Zároveň však s největší pravděpodobností nebudete mít potřebu ho pár dnů po instalaci znovu spustit. A chyba vývojářů to svým způsobem není.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J64a46n 59P31r19o69k67o67p 2183816495436

Nechci samozrejme hanit recenci, ale prijde mi vudci hre i autorum vcelku nefer. Za prve autori uz od zacatku avizovali ze se nejedna o novou hru, ale o remake stare hry. Pak nechapu postoj ve kterem je vytykano ze se jedna o kopii puvodni hry a k tomu se samozrejme vaze i hratelnost. Hru jsem hral a rozdil v hratelnosti stareho Carmageddonu a noveho neni tak moc daleko od sebe, ba naopak jsem rad ze ma lepsi grafiku :) add 2 grafiku jsem takovou cekal jelikoz v prubehu vyvoje se toho na screeenech ze hry nezmenilo a cekat kdyz vidite na jednom screeenu (pro nektere ne pro me) osklivou grafiku cekat ze bude za mesic jina je dle meho blahovost. Ke hre rozdali autori i prvni a druhy dil za coz jim dekuji a na tom muzete porovnavat jestli je original lepsi nez remake. Navic mi prijde i ferova cena, kdyz vezmu v potaz nekolik novych remake jako je Age of Mythology, Age of Empires II a Heroes of might and magic tak Carmageddon dopadl na muj vkus vyborne a dle ocekavani :) jako remake ode me ma 80%. To ze to nekoho uz nemusi bavit je jen otazkou doby kdy si lze vybirat mezi mnoha dalsimi hrami. Priznam se ze zatim hraju jen singl a ne online ale uz ted si hru dost vychutnavam. Autorum dekuji a recenzentovi se omlouvam a nechci hanit jeho recenzi jen to brat jako druhou stranu mince. Myslim si ze sve fanousky uz si hra sama nasla.

+2/0
22.5.2015 6:52

M38i24c58h17a71l 79B24e54d72n38á43ř 6215171938434

než poslat k recenzi takový video a vytípat takový screeny, to už radši žádný video a obrázky si namalovat sám... jinak v základní hře opravdu chybějí ty exotický stroje jako kombajn, tahač, tank, případně kolo. Snad autoři brzo aktivují v menu položku Carmodgeddon, modří už vědí?

0/0
21.5.2015 20:58

J85a70n 60H49e95l16l43e65r 9598265696

mno, zas tak jednoduchá hříčka starej carmageddon nebyl ...

0/0
21.5.2015 18:56

J69a58k45u68b 41M86i49c65h54á13l63e18k 3357213617833

Musím souhlasit s tím, že tahle hra má příšernou optimalizaci a i když má pár rozdílných módů, stejně je nejzábavnější ten klasický (tedy jen na chvíli). Ovšem ty screeny jsou poněkud zavádějící, protože ta hra dokáže vypadat celkem dobře. Skoro bych přísahal, že jste to museli hrát na osekané low ;)

Podle grafiky neodsuzovat, když si s tím člověk trochu vyhraje (a párkrát se pomodlí), tak to vypadá jako normální moderní hra. Ale to je tak všechno, co bych mohl hájit. Že jsem měl větší radost z darovaného Carma2 mluví za vše...

0/0
21.5.2015 16:20

M91i36c12h48a24l 25F36r80e96i56s 3413524371939

autor videa byl při hraní ožralej, nebo je to prostě jenom noob? trefit každý roh (nebo celou zeď) na který narazím, taky by mě to nebavilo

+1/0
21.5.2015 15:17

R57o98m89a12n 20H65o18r13n95í56k 2705502494401

Takto "detailní" textury by byly k něčemu leda tak před 15 lety.

+2/−1
21.5.2015 13:37

P31e61t35r 37P44r31u51s 7397565779542

Che...nikdy nezapomenu na misi, kde se musel zabit chlapek na vrsku ridici veze na letisti. :-)

+3/0
21.5.2015 10:02

M53i32c64h70a83l 54F96r37e59i54s 3643284331119

joooo, u tý jsem skončil, prostě jsem ji nedal ani na bambiliontý pokus;-D

+1/0
21.5.2015 15:14

A95l75e87š 39J54a76n72á75č94e58k 3453314146183

Na tom videu mi chybí zpětné zrcátko. Mapy vypadají jako ve starém carmagedonu, a grafika vypadá skoro jako původní, docela hnus :-( Škoda peněz.

+1/−1
21.5.2015 8:27

T15o52m27a51s 22T56r65n42k53a 5424228113739

rekl bych fakt puvodni grafika, mohli ukazat aspon lepsi model poskozeni nebo nejake zajimave auta jako jak byly kombajny nebo nejake extravagance

+1/0
21.5.2015 10:57

M23i88c84h66a43l 12V36o48r55e62l 5989114117812

Grafika špatná, ale viděl někdo tu původní? Tak napřed nainstalovat a pak kecat blbosti. Jinak hra není jen o grafice, v podstatě by mohla být na posledním místě. Hry staré 20 let zatím nemají mnoho konkurence, leda tak po grafické stránce a "uživatelském ovládání" ale to většinou taky hodně vázne díky konzolím. Ale také jsem čekal od projektu o něco víc!

0/0
26.5.2015 13:43







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.